Spørsmålsrunde

Jeg prøver så godt jeg kan å svare på alle og meldinger fra dere, men jeg vet jeg kunne vært flinkere. Jeg vil genuint hjelpe alle som spør, fordi jeg har selv vært avhengig av god hjelp for å komme dit jeg er i dag. Derfor kjører jeg en spørsmålsrunde nå, så det er bare å fyre i vei! Stockholms gater venter, gleder meg til å lese spørsmål på vei hjem 🙂

128 kommentarer
  1. Hei Nora! 🙂
   Jeg lurte litt på hvordan familien og vennene dine reagerte da du bestemte deg for å satse på bodyfitness?
   Har en del venninner som synes det er stygt med muskler og som jeg føler ikke kommer til å støtte meg dersom jeg skal gå gjennom den lange veien til bodyfitness. Foreldrene mine virker heller ikke noe særlig begeistret for at jeg trener nesten hver dag og at jeg spiser sunnere (spiser ikke grandiosa og lignende fast food), og det går mye i salat, egg, grønnsaker og rent kjøtt…
   Vet liksom ikke om jeg kommer til å klare å gjennomføre det uten støtte av venner og familie…
   Takk for svar og gjerne veiledning:)
   Du er et stort forbilde!

  2. Hei. Jeg lurer litt på det samme. Hvordan familien din reagerte på det? Jeg nevnte en gang for gøy at jeg villestille, og viste bilder av jenter som gjorde til familien, og da sa de med en gang; mener du sånn bolehaue, nei det håper jeg virkelig ikke du gjør for da blir vi skuffet. Bodyfitness har fått så mange fordommer. Folk tror jo ikke at en kan se slik ut som deg med å trene reint. Jeg VET at det går ann å se slik ut med å trene reint. å jeg ser at du også trener reint. Har du opplevd slike spørsmål fra familien ? jeg fikk ihvertfall kjeft. Så blir null stilling på meg.

  3. jeg lurer på om man som nybegynner innen styrketrening, vil bli mer muskuløs, ved styrketrening for hele kroppen, tre ganger i uken? eller burde man trene styrke mer enn det?
   har ikke planer om å bli like muskuløs som deg, men i hvertfall litt 😛 hehe
   hvor ofte trener du? og hvor mye kardio i forhold til styrke?
   Du er virkelig stor inspirasjon!:)

  4. 1. Kan du forklare hva powerwalk er? Hvor fort man må gå, og hvor lenge man bør gå for å få effekt? Er det nok å gå i 20 min, eller bør man gå i 60 min for å få effekt?
   2. Hvordan kan man trene innsiden av armen? Jeg har litt markerte muskler, etter 10 år med svømming (som jeg nå har sluttet med). Men savner å ha det markerte området mellom arm og overkropp når jeg har armen ned. Hvis du skjønner hva jeg mener? Øvelser som kan stramme opp på undersiden/innsiden av armen, liksom.
   3. Også lurer jeg på hvor lenge du trener styrke? Du skriver ant. reps og hvilke øvelser, men aldri hvor lenge.
   Håper du har hatt det kjempefint i Stockholm! 🙂

  5. Hei Nora!
   Vil bare si at du er en sann inspirasjon! Fulgte reisen din fram til NM å ble imponert 🙂
   Hvordan kombinerer du styrke og kondisjon? Er det noe du legger mer vekt på en annet?
   Har startet med styrketrening og hatt det i fokus så skulle gjerne hatt litt råd om dette 🙂
   Kos deg i Stockholm!

  6. Jeg har egentlig ei god stund satt meg et mål om å få den magen, rumpa og lårene jeg ønsker meg. Men problemet mitt er at jeg som regel ikke kommer i gang, og jeg spiser veldig usunt også.. Hadde vært fint med litt tips 🙂

  7. Hei Nora =)
   Håper du å mamman din stor koser dere i Stockholm, og på konsert 🙂 kjenner jeg er en smule missunnelig 😛
   Det jeg egentlig lurer på er rett og slett hvordan du har gått fram for å få sponsorer? Måtte du ta kontakt, eller kom de til deg?
   Merker det begynner å bli dyrt nå når man virkelig går inn for det 😛
   Flytter foresten opp til “nord” igjen snart, å da kommer jeg å plager dere på Kaliber =P
   Klemz

  8. Hei, kunne du fortelle litt mer detaljert om kostholdet ditt? I en diett og deffe-periode; hvor mange kalorier, karbohydrater og proteiner prøver du å ligge på og hvorfor? Samme gjelder også off-season slik som nå, forstod du spiste diett-mat på hverdagene og hva du vil i helgene?
   Og har du spisedager? I så fall, hvor mye spiser du og hvilken type mat? Etter Stavanger spiste du til du hadde mageknip, flir – og dette var to uker før NM. Dette ødela altså ikke formen, en slik spisedag? 🙂 Leser mye på nettet, men vil gjerne høre personlig erfaring.
   Liker målretthetet din Nora, stå på videre – du har nettopp begynt karrieren din. Tidsnok vil du få suksess, er jeg helt sikker på 😉

  9. Først må jeg bare si at du er en utrolig inspirerende jente og bloggen din gir meg den ekstra motivasjonen jeg trenger!
   Jeg lurer på dine beste
   1. øvelser for rygg.
   2. øvelser for skuldre/armer.

  10. Hei Nora!
   Først må jeg bare si at; wow, for ei jente! du får virkelig trening til å se ut som en lek. blir så motivert av å se på bilder av deg, se hva trening faktisk gjør med kroppen! men så lurer jeg på noe da vettu. Jeg trener på studio. jeg er instruktør i spinning, så kan egentlig ikke så mye mer enn det. hehe. men jeg lurte på om du har noen super øvelser, på de kjære “ridelårene”? også kanskje noen gode øvelser på det såkalte “sideflesket”? dette er områder jeg syntes er veldig vanskelig å bli kvitt/fornøyd med. Om du skjønner hva jeg mener?
   Ha en flott dag 🙂

  11. hva slags type repitisjoner og serier burde man ha for å bygge store muskler og samtidig bli sterk?
   hva gjør det med kroppen om man spiser rent sukker, altså i kaker o.l.?
   Burde man begynne med proteinshaker selv om man spiser ganske mye proteiner i form av middag og mellommåltid?

  12. Hvordan fortalte du til venner/familie at du ville satse på bodyfitness?
   Kan du anbefale et proteinpulver som ikke inneholder laktose?
   Hva spiste du når du hadde spisedag på dietten?
   Hva var fy-mat på dietten?
   Hvor mye tillater du deg selv å skeie ut nå som du ikke er på diett?
   Elsker bloggen din, og du er et fantastisk forbilde!

  13. Jeg har begynt med release your potensial nå og stortrives med det programmet. Det gir meg motivasjon 🙂 Så takk!
   Lurer derfor litt på hvor mye en skal øke for hver uke? Fra første til andre uke har jeg økt med alt fra 2-5 kg, alt ettersom hvilken øvelse det er. Er skeptisk til om at jeg klarer å øke like mye hver uke og hva er optimalt?
   Lurer også på om du har prøvd maksimal forbrenning programmet og hvilke erfaringer du har rundt det?

  14. Du har blitt en supermotivator for meg! Jeg vil bli STERK som deg og se like bra ut 😉
   1. Hvor ofte trener du cardio? Og kan hver dag med cardio være for mye for vanlig mann i gata?
   2. Har du hørt om body for life, og hva synes du enentuelt om det?
   3. Har du en spisedag i uka?
   4. Hvor mange styrkeøkter har du i uka og hvordan deler du opp kroppen?
   Kos deg videre og på forhånd takk for svar 🙂

  15. Hei Nora!
   Jeg lurer på hvilke timer du anbefaler på treningssenter som Elixia, SATS osv, og hvilke du synes ikke er så bra?
   Og, om du skulle satt sammen en styrkeøkt for hele kroppen, hvilke øvelser hadde vært med?

  16. Hei.
   Lurte på hvor i svergie du kjøpte jack3d, hvilken butikk?
   Du er virkelig en inspirasjonskilde =D

  17. Hei Nora!
   Veldig inspirerende å lese bloggen din, og å se hva du har fått til! Kult !! 🙂
   Lurte på hvordan du ”begynte” ? Hvilke øvelser eller program startet du med?
   Har nettopp gjennomført 6 uker på RYP sitt ”ekstrem muskelvekst” og synes det var et bra program. Burde jeg fortsette på dette?
   Tusen takk for svar! Klem 🙂

  18. Hei Nora! Jeg lurte på om du kan si noe om hvor tungt du tar/tok i dine øvelser før du startet på den ordentlige deffen? Jeg lurer på hvor tungt dere bodyfitness jenter tar. Skjønner at det er individuelt, men hadde vært veldig gøy å ha noe å jobbe mot. Du er enormt inspirerende og en av mine favorittbloggere!

  19. Hei vakre deg!
   Jeg lurer på om du har noen tips dersom man har begynt med styrketrening ganske nylig og har en liten spire inni seg om å en gang stille i bodyfitness? Hvor lenge må man satse på å bygge før en debut, hvis du har noe mening om det? Følte du deg noen gang usikker etter å ha tatt valget om å stille, og hvordan løste du dette og holdt fokuset på målet?
   Jeg er mektig imponert av deg, og du inspirer meg supermasse! Håper du får en fin dag:-) shop ’til you drop

  20. Hei! Jeg har muskler men altfor mye fett.. I tillegg til en stor kostholdsendring, hvordan bør jeg trene? Har trent styrke i flere år , i tillegg til langrenn og fotball. Burde jeg la styrken ligge, eller trene for og opprettholde den? også kjøre på med fettforbrennende cardio? Eller vil jeg miste muskelmassen da mon tro.
   HAr du flere før og etter bilder? av hvordan du var før du trente styrke:)

  21. lurte bare på hvorfor du har tatt silikon? var det før eller etter du begynte å trene som du gjør nå? vet mange mister puppene når de trener, så lurte på om det var på grunn av det at du tok silikon?

  22. -Hva syns du om kunstige søtningsstoffer som aspertam i Fun Light?
   -Kunne du lagt ut mer sunne oppskrifter eller måltid? det er så inspirerende 🙂
   -Kunne du lagt ut noen bra øvelser som kan bli gjort hjemme uten apparater? Likte balløvelsen du hadde for litt siden, for eksempel mer slike 🙂
   -Og musikken du hører på, sånn god treningsmusikk som gjør at du yter det lille ekstra 🙂
   God tur! 🙂

  23. Hei! Liker veldig godt bloggen din:) Er ikke spesielt interessert i Bodyfitness, men veldig glad i trening. Lurer på, hva mener du egentlig med “cardio”?
   Hvor ofte i uka trener du, og hva vil du anbefale til en som trener på fritida – er ganske greit trent (liker jeg å tro i allefall!)
   Takk 🙂

  24. Hei Nora:) Igjen, du er en motivasjooon:D
   Vet at man på liv og død ikke trenger kosttilskudd,men allikevel bortsett fra protein p, hva ville du anbefalt? Cla? Kreatin? Jacked? Målet mitt er muskler;)

  25. Du er en stor inspirasjon for meg!! Men lurer også på hvor mye du spiser til hvert måltid og HVA du spiser. Prøver å være opptatt av kostholdet mitt, mrn det er til tider utrolig vanskelig!
   Lurer også på hvordan du utfører morgenkardio? Hvor lenge går du, og går du i ett sett eller er det intervaller?

  26. Hva synes du om de som doper seg i denne idretten. Merker du selv lett hvem rundt deg som gjør det? Har du blitt testet for det selv?
   Hvor lenge har du tenkt holde på med dette? Er det en dyr hobby? Synes du er flott forresten:) Men det skjønner du vel, når man først gidder kommentere:)

  27. Hei Nora!
   Du har en fantastisk blogg og er en meget inspirerende og beundringsverdig person! 🙂
   Det jeg lurer på er at jeg mange dager har problemer med å få i meg alle måltidene mine. Jeg spiser da kylling med grønnsaker til frokost (ca. kl. 07.00-07.30), strimlet svinekjøtt med grønnsaker/ salat til lunsj (kl. 11.00), 1 boka mager kesam med fun light saft til mellommåltid (kl. 14.00 -15.00), kjøtt/kylling/fisk med grønnsaker/salat til middag (middagen blir da rundt kl. 18.00). Jeg legger meg tildig om kvelden, og har derfor problemer med å spise et siste måltid, er dette farlig for vektnedgang og treningsfremgang?

  28. Elsker bloggen din Nora.
   Nå er de spørsmålene jeg lurte på allerede stilt,best øvelse for rumpe og hva er dine tips for best mulig fettforbrenning.
   Lurte også på hva du synes om proteinbarer,hvor ofte du eventuelt spiser en å har du noen favoritt? Jeg spiser ca en proteinbar daglig å ser på det som et måltid (ønsker å gå ned i vekt og jobber med saken 🙂

  29. Hei! Du har vanvittig fin kropp! du virker som en jente med bein i nesa 😉 hvor lenge har du trent ? og hva er de beste øvelsene din efor rygg, mage, skuldre og lår ? håper du kan svare ! du er best ! 🙂

  30. Hei. Æ e inn å ser på bloggen din fler ganga om dagen å glær mæ like my hvær dag t å se om d e komme et nytt innlægg 🙂
   Æ e 29år å la på mæ 33kg i mitt siste svangerskap,de siste 16 kg e seig å få av
   *har du nå råd om ka æ ska gjør for å få ned fettprosenten min “raskt” men sammtidig behold/øk musklaturn ? (kosthold/fy-mat,mat/shakes som e bra før og etter trening,Hoved prinsippan for økt forbrenning under trening) Håpe du har mulihet t å svar på nå av herre ,for æ føle mæ så forfærdeli i den kroppen hæp :/ Veit du foræsten om nånn hær i trondheim som kan sættopp treningsplan/kost plan ? (trene på 3T men synes de gir så generelle råd om trening og si at god norsk bondekost e bra liksom.)
   Ha en super dag ! 😀

  31. Hei. Veldig fin blogg!!
   Kan du forklare i detalj hvordan man får bestilt produkter fra gymgrossisten (evt. andre leverandører) go hentet i Sverige (Storlien)? Hvordan skjer betaling osv?
   Stå på, du er tøff 🙂

  32. Hei nora!
   Først vil jeg begynne med at du er et fantastisk forbilde på så utrolig mange plan, både motivasjonsmessig men også det å oppnå og jobbe for å nå målene sine og drømmene:) fantastisk bra:)
   Spørsmålene:
   1. Når anser du det som et behov for kosttilskudd, i hovedsak i form av proteiner? Jeg trener styrke x3 uken, men også cardio x3. Hovedmålet mitt er jo å redusere fettprosenten, men ikke nødvendigvis å gå ned i vekt – men heller bygge litt mer masse. Er det da nødvendig med tilskudd? Føler at kostholdet er veldig ok, men nå er ikke den gjennomgått av noen eksperter:p
   2. Har startet med RYP nå, for å starte på scratch med noe nytt. Men vet ikke helt om dette med helkroppsprogrammet er noe fr meg. Føler at det bare blir stress for å komme seg gjennom så mange ulike øvelser hvor man gjerne også må varme opp muskelgruppene på forhånd, og øktene blir altfor lange. Med splitt så føler jeg at det blir mer fokus og mer effektiv trening Så spm er; hva har du hatt best resultat av? Og hva tror du er bra for en nybegynner?
   Takk Nora!

  33. Hei:)
   Jeg har da noen spørsmål med å få bort fett ifra maveregionen da også sideflesket.
   Jeg er ei jente på 18 år, 164 høy og veier 65 kg. Jeg trener 2-3 ganger i uken på Puls og da går det mest i styrke og mølle som oppvarming. Lår og legger er markerte og fine! Veldig fornøyd med de og armene begynner å komme seg. Det gjenværende er maven som jeg ikke er fornøyd med.
   Har gått ned 16 kg, så det er blanding av babyfett og hud (?).
   Så da er spørsmålet, hvordan ville du satt opp en treningsplan og kosthold til å få bort dette?
   Har litt markerte magemuskler øverst, men fettet ødelegger for at resten skal synes…
   På forhånd takk for svar! 😀 Forguder kroppen din!

  34. Jeg har vært ganske aktiv hele livet mitt, i men dette året så har jeg startet å trene på treningssenter og har fått øynene opp for at det virkelig er gøy å trene. Jeg trener det meste, men liker best å trene armer og mage, for det er der jeg vil ha mest muskler. Jeg er også med på spinning en eller to ganger i uka, og ellers så trener jeg det som passer meg, og det blir trening 4-6 ganger i uken. Men det som er irriterende er at det ikke gir NOEN resultater, annet enn at armene mine har fått mere muskler. Ellers merker jeg ingen forskjell på noen av de andre stedene jeg trener hardt for å få muskler. Kostholdet mitt er ikke noe av det verste det heller, og jeg passer på å få i meg rikelig med næring og vitaminer man trenger i løpet av dagen. Jeg har alltid hatt litt for mye fett (etter min mening) på magen/hoftene og kunne gjerne tenkt å fått det vekk, men jeg går verken ned i vekt eller ser noen forandringer. Før jeg startet å trene veiet jeg i underkant av 65 kg, og nå veier jeg litt over 65 kg. Det er også irriterende med tanke på at jeg har begynt å trene så mye som jeg gjør, men det er vel kanskje musklene som gjør at jeg veier mer? Jeg vet ikke om 65 kg er mye for å være 1.75 høy, men jeg er i allefall ikke fornøyd med kroppen min!
   – Ida Elise, 15 år

  35. Spørsmål 1:
   Jeg lurer på om du har noen gode treningstips for rygg? Jeg sliter veldig med vond rygg. Har prøvd ro-apparat som noen anbefalte, men der holder jeg bare ut i fem minutter før det kjennes ut som ryggen skal knekkes i to.
   Spørsmål 2:
   Har du tips til lunsj, sunne og gode matpakker?

  36. Kan du vise tips til forskjellige sunne middager. Liker mat-tipsene du har gitt og hadde blitt glad om du vil ha flere mat innlegg; kansje at du legger ut hver dag hva du har spist, eller en dag på slutten av uken hvor du viser hva du har spist i uken? ..Bare et forslag 🙂 Din blogg inspirerer meg veldig! Takk for at du har den, du har fått meg til å skifte livsstil.

  37. Kan du være så snill å forklare hva cardio er? 🙂 jeg har hørt mange snakke om dette men har aldri forstått hva de mener…

  38. Hei 🙂
   Hva er cardio?
   Hva mener du om proteinpulver egentlig? Hvis man erstatter det med et måltid? Legger man ikke på seg da?
   Beste bein øvelser? Altså større lår!

  39. For å bygge muskelmasse, kjører du få reps med høy vekt, eller mange reps med lavere vekt? Øker du vekta stigvis for hvert sett eller holder du deg på samme vekta og heller øker uka etter? Har du et eks på beinprogram for masse, inkludert hvordan du kjører i forhold til sett og reps?
   Hadde vært til all hjelp i verden!!!

  40. Heisann!
   Hva ligger fettprosenten din på? Og hvordan måler du dette?
   Merket du stor fremgang av å begynne med proteinshakes? Anbefaler du dette for oss som kun trener “vanlig styrke” 2-3 ganger i uken?

  41. Hva synes du om tannblekingen fra nyttsmil? Vurderer å bestille, men vil gjerne høre din erfaring med denne typen. Er det enkelt å bruke? Varer det lenge?:)
   Er ny leser av din blogg! Du er flink, en motivasjonsfaktor hos mange!.

  42. Hei Nora! Har du tips til styrketrening for å bli sterkere, men ikke tyngre/større? (Driver med lettvektsidrett). Er det bare lette vekter og mange repetisjoner, eller har du noen andre lure tips?
   Og for å minske fettprosenten, er det da bare mager mat generelt som gjelder? (synes jeg leste noe om fisk og grønnsaker?)
   Mvh Freja.

  43. Hei 🙂 har fulgt med på bloggen din nå en stund, så du kan sikkert hjelpe meg med dette.. Jeg er ei jente på 16 år som har utrolig lyst på 6 pack. Har du noen hjemme øvelser og noen tips til meg? 🙂

  44. har du noen lure mellommåltider eller liknende, som ikke innholder proteinpulver, som man kan spise før/etter trening?

  45. hva tenker du om Kalibers omdømme med tanke på tidligere dopingsaker/narksaker blant de ansatte?
   hvor mye tar du i markløft og knebøy? antall reps og sett?
   er du fornøyd med silikonbrystene dine? ville du hatt mer/mindre?
   hvilke planer har du for videre utdanning etter bachelorgraden din i økonomi?

  46. Hei! Jeg lurer på hvor mye som er anbefalt å trene?
   Noen sier at man ikke trenger å trene mer enn 40 min full fart, men mange ganger så må man jo vente på apparatene. Fungerer det bedre å trene 40 min, eller å trene lenger med flere repitisjoner av øvelsene?
   Tusen takk hvis du svarer!
   PS: er nettopp begynt med treningen og trenger å vite hva som vi hjelpe meg ned i vekt og bygge opp lårene og rumpa…

  47. Hei Nora!
   eg er ei jente på 18 som har begynnt på min reise mot NM i bodyfitness 2012… dette er nåke som eg er ufattelig glad og motivert for! so no er det eg som er debutant 😛 hehe!
   So eg bere lurte på om du hadde nåken tips? i og med at du nettopp har debutert innanfor sportn? 🙂
   PS: du e ein heilt ufattelig inspirasjon! og eit av mine forbilde! 🙂 takk for at du blogga igjennom din reise mot debuttn!

  48. Ser du spiser så mye sunt som også ser kjempe godt ut! Kunne du tenke deg å dele disse oppskriftene med oss? 😀 Litt detaljert for jeg må ha inn ting med tskje, hadde iallefall satt utrolig pris på det. =D Du er en utrolig god inspirasjon å ha med i hverdagen, er det en dag som er på bunnen, er det bare til å gå innom bloggen din så er den oppe på topp igjen! Stå på, jeg digger deg! =)

  49. Hei! 🙂 Fant tilfeldigvis bloggen din for noen dager siden på blogg.no og jeg kommer til å bli en fast leser. Liker å lese det du skriver og du er en stor inspirasjon!
   Jeg lurer på om du har noen gode tips og råd for at treningen min skal bli mest mulig effektiv? Jeg er ganske nybegynner, og har holdt på med allsidig styrketrening i ett år nå, så har litt grunnlag. Eks; hvor ofte bør jeg trene styrke, hvor ofte og mye bør jeg gå opp med kg på vektene, noen øvelser som er mer effektive enn andre osv. Nå trener jeg styrke 3 ganger i uka. Vet at kosthold også har mye å si 🙂
   Stå på!

  50. hei jeg lurte på om du kunne skrive mer om kostholdet ditt, hvor ofte du spiser og hva, og tips til mellom måltider og matpakker som skal holde lenge i romtemperatur som er sunne. 🙂

  51. Kan du lage et generelt treningsprogram? Jeg har litt peiling, og har veeeldig lyst til å trene styrke, men vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Jeg orker ikke å telle kalorier, men jeg vil spise sunt.. er veldig gira på et slags nybegynnerprogram. Med kosthold, evt proteinshakes, og grunn program med styrke. Hadde vært herlig om du hadde klart det!

  52. først vil jeg bare si at du er en stor inspirasjon!
   det jeg lurer på er hvordan du gikk ned i fettprosent, har en del muskler men ønsker å fjærne en del undderhudsfett for å få mer definerte muskler. gikk du på ekstremdietten din hele tiden, elelr hvordan gjorde du det? isåfall hva gikk dietten ut på ? takk for svar 🙂

  53. ELSKER bloggen din! 😀
   – Kan det hjelpe å “massere” eller “kna” lett på fettet for å få det til å løsne i en deffingsperiode? For eks. magefettet for å få fram rutene.
   – Hva gjør du når du får skikkelig søtsug både til vanlig og på diett? Selv sliter jeg med “kløing” i tenna når søtsuget kommer.
   – Er det farlig å gå litt sulten på diett, eller er dette helt vanlig/nødvendig for å deffe ordentlig? 🙂

  54. Hei!
   Først vil jeg si at jeg synes at det er veldig inspirerende å se at du følger drømmen din, og at jeg beundrer viljestyrken din.
   Selv driver jeg ikke med bodyfitness, men trener på et treningssenter så ofte som mulig. Fremover kommer jeg til å fokusere på styrketrening på grunn av at jeg føler at jeg har muste masse muskelmasse etter å ha vært syk en måneds tid. Vurderer å begynne på proteinpulver, men det siste jeg trenger er mer kalorier inn. Kan ikke så veldig mye om proteinpulver, men vet at det finnes mange proteinpulver som er tilsatt “masse rart”. Finnes det et proteinpulver som er i hovedsak protein og ikke mer kalorier enn de kaloriene som er i proteinet?
   Takk for flott blogg !

  55. Hei 😀
   elsker bloggen din og digger deg !
   Her er noen spørsmål:
   -Hvordan var det å gå på diett?
   -Hvor mye og hva spiste du da du plutselig fikk lov til å spise akkurat det du ville?
   -Har du tenkt å stille igjen? og når i så fall?
   -Hva spiser du nå til måltidene? frokost,lunsj,middag,kvelds,mellommåltider?
   -Når og hvordan fant du ut at du ville stille bodyfitness?
   -Hva sa foreldrene dine til at du stilte?
   -Kan du begynne å dele oppskrifter?
   -Hvordan ble du interessert i styrketrening ?
   😀

  56. Hei Nora!:)
   Her e nån spørsmål:
   -Koss frukt like du bæst?
   -Ka e favorittmåltide dett?
   -Ka e yndlingsfargen din?
   -Ka e ambisjonan framåver?

  57. Hei! Først vil jeg si at du er en stor inspirasjon for meg. Så stor at i løpet av de tre-fire ukene jeg nå har lest bloggen din har jeg gått fra å tro at BodyFitness er boling og olje, til å skjønne hvor uendelig mye jobb som ligger bak. Du har faktisk fått meg til å ville starte selv!
   Så derfor lurer jeg på;
   1. Hvordan starter man? Hvor går man, hva gjør man, hvem snakker man med, hvor gammel bør man være?
   2. Hvilken effekt har f.eks. røyking, alkohol osv på kroppen om man trener til å bli fitnessutøver?
   3. Hva er ditt beste tips til meg for å kunne havne der jeg vil?
   Tusen takk!

  58. Hei Nora!
   For det første sp må jeg si at jeg digger deg og bloggen din! Det er sykt motiverende å klikke seg innom her når skoledagene føles tunge, og man bare vil sove resten av dagen. Du inspirerer meg også til å bedre kostholdet mitt, noe jeg trenger sårt.
   Så har jeg et spørsmål til deg, eller, jeg ber vel heller om råd… Jeg er 17 år gammel, 179 cm høy, veier 77 kg pluss minus ett par kilo, og går idrettslinje. Målet mitt med å gå idrettslinje er å bli fit, og å kanskje videreutdanne meg som lærer.
   Jeg har et stort ønske om å ta av meg en god del av det overflødige flesket, og samtidig bygge muskler og bli sterk!! I likhet med deg så har jeg oppdaget at Zumba og andre gruppeitmer ikke er det man bør drive med for å oppnå dette…
   Spørsmålet mitt er da; hva slags styrkeøvelser bør jeg begynne med? Hva var det du gjorde for å komme i gang?
   Setter veldig stor pris på svar, hilsen “lille”, lubne meg 🙂

  59. Hei! Jeg vil bare si at du er såå motiverende! Jeg fikk en gutt i mai, og hadde lagt på meg 23 kg!! Så fant jeg bloggen din, og begynte å trene dagen etter! Nå er jeg nede i gamle vekta mi igjen, takket være deg egentlig 🙂 Tidligere synes jeg at muskler på jenter var stygt, men nå har jeg totalt skiftet mening! Jeg går mye på spinning og styrke, føler jeg klarer å øke i de fleste øvelsene ca annen hver uke. (4 styrketimer i uke ca). Men jeg sliter med å øve i bicepsen, klarer ikke hakket over, men jeg har såå veldig lyst! Har så lyst på fine, muskuløse armer! Vi bruker stang da, kanskje det går lettere med løse vekter? Hva anbefaler du? Vil også ned i fettprosent, hehe, på samme tid.. Og en ting til med det samme, pleier å ta en proteinshake etter trening, egg protein. Anbefaler du den, eller er det en annen som er bedre? Og, hvor går grensen for hvor lenge etter trening man kan drikke den? Hender av og til at jeg ikke rekker det med en gang jeg kommer meg hjem, men kommer på det en halv time/time etter treningen.. er det da forsent? Blir sjeleglad for svar 😀

  60. Hei!
   Har bare fulgt din blogg i noen uker, men du er helt fantastisk inspirasjon! 🙂 Har trent styrke tidligere, men kom igjennom din blogg inn på RYP. Følger nå dette og er inne i uke 2 av grunnprogrammet. Veldig godt og ha et program og gå etter som “sier” hva jeg skal gjøre, før ble det litt uten mål og mening på en måte…
   Er dette et program du kan anbefale og følge? Hvilket program følger du? 🙂

  61. Jeg lurte på om du har noen råd angående selvtillit? Jeg har veldig lyst på mer muskler men jeg føler folk kommer til og slenge drit om meg vist jeg får mye muskler. “ååå du ligner på en mann” osv.. Har du noen gode råd?

  62. Har du noen gang måttet trappe ned treningen pga treningsskader?
   Hvor lenge varer morgencardio-øktene dine? (Går du i terreng, på tredemølle, asfalt/ ?).
   Er det sant at det er styrketrening som forbrenner mest fett (ikke kondisjon)?

  63. Hei! Jeg har alltid løpt og gått mye fjellturer. Styrketreningen har det også blitt en del av, som regel 2-3 økter i uka, men i travle perioder har den uteblitt helt. Kjenner nå at jeg vil bli løfte tungt og bli STERK, flott og fit som deg 🙂
   Har satt opp et nybegynner-program med forholdvis lette vekter til å begynne med, ca 8 repetisjoner x 3 sett(skal være tungt på de siste rep). Men får ofte vondt i ledd (eks i knebøy og hantelpress). Føler heller ikke at jeg klarer å aktivere musklene godt nok under den enkelte øvelse.
   Utrolig frustrerende, noen ganger kan jeg få det ubehagelig vondt i ledd og føler ikke at jeg får gitt maks på trening. Resultatene blir deretter! Bah. Noen tips? 🙂

  64. Hei,
   For det første; Hvordan burde jeg gå fram dersom jeg vil ha sixpack, gå ned i fettprosent først vha kardio, og så styrke, eller kardio samtidig som styrke? I tillegg til diett selvfølgelig, tenker jeg.
   For det andre: Har du noen gode øvelser for å få sterk og definert korsrygg?
   Tusen takk, du eier!!

  65. Kan du skrive alle produktene du bruker til forskjellige bake varer og protein produkter du bruker??
   Hvor mye veier du nå og når du stilite??

  66. Hei 🙂 jeg lurer på om det er noen forskjell om man tar BCAA i kapsler eller pulver form? og hva er evnt. best?
   Og bruker du kosttilskudd for å få i deg tilstrekkelig med fettsyrer?

  67. Hei! Jeg bruker Whey proteinpulver etter treing nå. Helst da kombinert mølle og stryke eller bare oppvarming med styrke hele økten.
   Men hva med løpeturer ute? Er det greit å ta litt proteinpulver etterpå? Jeg blander da bare 1scoop, bare for å få litt.
   Stå på Nora, du er inspo! 🙂

  68. Hvordan miste fett på magen fortest mulig? Vil du anbefale styrketrening da eller kondisjonstrening (typ. tredemølle)?

  69. Heia Nora- du er en superinspirasjon!
   Har selv skjerpa kvaliteten på styrkeøvelsene jeg kjører, og markløft, knebøy etc er nå faste innslag. Likevel- synes de vektene jeg takler er deprimerende 😉 Kan du skrive litt om hvilke vekter du startet på, hvilke treningsmetoder (reps, belastning) etc du føler har gitt deg best fremgang? Det er hundre veier til Rom, men alltid spennende å høre hvordan folk har lykkes! 🙂

  70. Hei, så du kjøpte litt diverse spennende ting på iherb for en stund siden. Eple pai krydder, og forskjellige essenser med banansmak osv. Er disse kalorifrie? 🙂 Sånn som Stevia Vanilla er feks?

  71. Hvorfor giddder du å bruke så mye tid på BF? Du er DUM hvis du ikke skjønner at du ALDRI vil nærme deg pallen så lenge du stiller rein.

  72. Heihei!
   Jeg begynte på det treningsprogrammet for 1,5 uker siden (det du la ut link til for en stund siden, som du også sa at var et av de første treningsprogrammene du brukte..) og da lurte jeg på om dette er et bra program? Tror du jeg vil få resultater av dette? Og siden dette treningsprogrammet går over kun 3 ganger i uka, gjør det noe å ta en ekstra økt da, eller tror du det vil være lurt? 🙂 Og når jeg skal trene styrkeøvelsene (i grunnprogrammene) skal jeg ta så tungt som jeg overhodet klarer da?
   Jeg har trent før, men bare helt vanlig styrke/kondisjon på treningssenter, og dette blir første gangen jeg følger et treningprogram.
   Flott blogg, tusen takk, jeg blir inspirert av deg!

  73. Kan du fortelle hvordan det var da du først startet med release your potensial?
   Følgte du programmet slavisk?
   Hva likte du og hva likte du ikke med programmet da/nå?
   Gjorde du noe feil, sånn når du ser tilbake på det ?

  74. Hei:) Først å fremst bare si at jeg beundrer kroppen din.. Har veldig lyst å bli sånn selv, men føler jeg har for mye fett for å få det..Men har faktisk de to magemusklene under puppene. Har lyst på hele, men under er det for mye fett for å ha det fast. har litt muskler i kropppen siden jeg har trent en del, men har ikke vært flink med kostholdet..Er vant til å trene mer enn tre ganger i uken..men er usikker på hva jeg skal gjøre…skal jeg først springe av meg kiloene i tillegg til litt styrke? veier 62kg og er 164 høy.Eller skal jeg begynne rett på? har lyst å gå ned til 55..Jeg spiser vanlig mat, og har begynt å kuttet ned godteri og iste osv…Hvor lang tid brukte du på å bli sånn du er? Var du veldig tynn før? har sykt lyst på sånn kropp, er så fint.Og sliter veldig med kroppen min, å orker ikke å gjøre det lenger.Har lyst å bli fornøyd!men trenger litt hjelp.. Hvor mye skal jeg springe i uken og hvilken styrke program? Hvordan fikk du hjelp for å bli sånn? Jeg leser veldig mye på nettet osv.. Takker for svar;)

  75. Og forresten så vil jeg ikke være med noe bodyfitness. Så trenger ikke å bli sååå stor! Men litt 😉

  76. Jeg har tidligere vært i ganske god form, men nå har jeg vært syk og ligget stille i 4 måneder… Jeg ønsker å få musklene tilbake så fort som mulig, også lurte jeg på om du synes det er lurt å begynne på proteinshake da?? Og hvis jeg bare skal ha en type, hvilken ville du anbefale?
   Takk på forhånd 🙂

  77. Hei Nora! 🙂 Du er til skikkelig inspirasjon for har veldig lyst til å begynne å trene på ordentlig, men sliter med å komme igang på grunn av motivasjonen. Har du noen tips til hvordan motivasjonen blir på topp?
   Jeg har som mål med treningen og gå ned i vekt, og lurer på hva slags type trening som er lurt for å få ned fettprosenten min?
   For å klare å gå ned i vekt, må man jo også spise riktig, men det er ikke så lett når man bor hjemme med foreldre. Har du noen tips til hvordan jeg kan få med foreldrene mine på at jeg kan endre livsstilen min?

  78. Lurte på om du kunne komme med tips til hjemmetrening osv? =) Har selv barn og liten mulighet til å komme meg på treningssenter siden mannen jobber borte hele ukene. :-/

  79. kan du fortelle litt om sjokoladebarer fra nultrilett? er de egentlig sunne, eller hvordan fungerer det?

  80. Heisann:):)
   Jeg har funnet en nettside der man kan bestille stevia. Iherb.com heter den, og er en amerikansk nettside. Siden jeg vet at du bruker endel stevia lurer jeg på om du har bestilt noe derifra, og hva det eventuelt koster å få dette inn til norge? Vet at det kan koste endel å fortolle pakker fra utlandet. Selv om flaskene i seg selv ikke er så dyre, så kan jo pakken fort bli sviiindyr? 🙂
   Stå på videre stålkvinne:):) *klem*

  81. Hvem er ditt aller største forbilde innen body fitness? Kjenner du til Heidi Vonka Koi? 🙂 Jeg fulgte bloggen hennes fast da hun blogget; fantastisk jente! Ble så glad over å finne din blogg da hun sluttet å blogge. Fantastisk motiverende med sunne mattips, treningsøvelser – og ikke minst følge progresjonen din! STÅ PÅ 😀

  82. Hei!:)
   Noe jeg synes er veldig vanskelig er og ha RÅD til å være sunn! Jeg synes det er vanskelig å ha penger til å kjøpe mat som kyllingfilet, svin, laks + alt grønt.. Det går så mye penger hver gang jeg handler, og jeg er ikke akkurat en rik student.. Hvor mye penger bruker du egentlig på mat i måneden? Og har du noen gode tips til å få det så billig som mulig?
   Tusen takk for en inspirerende blogg! Skulle også ønske du kunne vise litt øvelser med video eller bilder som man kan gjøre hjemme med manualer:))
   TAKK for super blogg :D!
   -A

  83. Har lyst å begynne med proteinshake..Men er redd jeg velger feil sånn at jeg legger på meg…har du tips/LINK til en? vil ikke gå opp i vekt av den, heller ned i fett og få muskler..

  84. Hvor ofte vil du anbefale å ta morgenkardio hvis jeg har 4 styrkeøkter i uken, for å kunne se betydelig forbedring i fett%? Har kostholdet på plass, men skal begynne med mye mer kardio – både morgenkardio og kardio etter styrkeøkter. Trener minst 2 intervalløkter i uken også.

  85. Hei, jeg er en jente på 15. Har ikke trent mye før,men kan du vise noen mageøvelser, rompe og lår? Hahah har et mår om å få meg en liten six pack… 😛 Jeg er en nybegynner så ikke så harde da.. Håper du kunne vist meg det! 🙂
   Hvordan greier du å trene så mye?
   Hvordag begynte du å trene har du alltid gjort det eller bestemte du deg sam BANG!?
   Er det vanskelig å spise sunt?
   Spiser du snop?

  86. Hei Nora!
   Jeg har egentlig nettopp begynt med en sunnere livsstil. Har drevet med sport før, men sluttet for ca. 2 år siden. Jeg er velsignet med en høy metabolismes som gjør at jeg egentlig kan spise hva som helst uten å legge noe særlig på meg… jeg er altså tynn. Problemet mitt er at jeg ikke har muskler! Jeg er kjempesvak, og jeg aner ikke hvordan jeg kan gjøre noe med det. Har joinet treningssenter – men det blir mye cardio fordi jeg ikke helt skjønner hvordan jeg i alle dager skal bli sterkere. Kan jeg begynne med proteinpulver for å bygge muskler (snakker ikke så mye som du driver med, men bli mye mer “fit” og definert), eller er det noe kun dere “høyere oppe” gjør? I så fall: Hvilket proteinpulver anbefaler du til nybegynnere?

  87. Gymgrossisten selger BCAA.
   Det er aminosyrer som er veldig egnet for kardio og styrketrening, for å unngå katabolsk tilstand ( muskelnedbrytende)
   Aminosyrer på kapsler rett og slett. Smaker ingenting, men gjør godt.
   Til de som er usikker på proteinpulver valgene så hold dere til pulver med lav karboinnhold og lite kalorier. Gymgrossisten skal ha det meste :O)

  88. Hei! Du er utrolig inspirerende! Jeg har veldig lyst til å komme i skikkelig form, men mister fort motivasjonen når jeg ikke ser resultater raskt..
   Derfor lurer jeg på når du begynte å trene skikkelgi fitness? Har du alltid vært glad i å trene? Eller kom motivasjonen ettervært som du så reslutatene?

  89. Jeg kjenner deg, og lurer derfor på hvorfor du legger ut misledende bilder av deg selv fra “før” du begynte å trene. Du legger jo kun ut bilder du ser feit ut på – og du har ikke akkurat vært det mye av levetiden din…

  90. Hei!
   Jeg syns det er utrolig kult at du har guts, pågangsmot og styrke til å gjøre det som du liker best i verden. Selv syns jeg det ser veldig slitsomt og meningsløst ut, men tror det er derfor jeg er så fascinert av at du orker å holde på med det:)
   Jeg lurte egentlig på hvordan (eller om) du får tid til å være med venner, evt ha kjæreste osv? Føler du ikke at livet ditt blir litt “spist opp” av denne obsessionen din? Får du av og til litt klaustrofobi?
   Også lurer jeg på om det egentlig er så sunt å gjøre som du gjør? Vil ikke huden din etter hvert bli slapp og rynkete etter så mye press og hardtrening? Hvordan tror du kroppen vil takle livsstilen din etter noen år? Kroppen er jo ikke egentlig bygd for slike påkjenninger; din livsstil er ikke naturlig.
   Håper ikke du blir fornærmet av noen av disse spørsmålene, jeg lurer genuint på det!:) Som sagt beundrer jeg din livsglede og din unike motivasjon! 🙂

  91. -Hvordan er det med proteiner og karbohydrater, når skal jeg få i meg di forskjellige? etter eller før trening?
   -Hva anbefaler du å spise før trening, og hva anbefaler du og spise og drikke etter en styrke økt?
   🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg