Fridag

I dag var det klart for både treningsfri og skolefri, og det trengte jeg. Jeg har brukt dagen til å slappe av, øve på poseringer og vært på behandling til muskel- og leddterapaut. Behandlinga var så vond av jeg vrei meg og svetta som bare juling på benken, og talte ned minuttene til jeg var ferdig. Men det må til, kroppen er støl etter all treninga og holder mye spenning. Jeg “løsner” virkelig etter en slik runde, og jeg gleder meg allerede til å trene i morgen  🙂 Føler at blodet strømmer inn i musklene mine, jeg får lettere pump og god kontakt dagen etter behandlig. Digg!

Den negative delen er at jeg blir totalt utslått etter behandlig, og vil ikke røre meg fra horisontal stilling i sofaen. Men styrkefri betyr dobbel cardio, så jeg må ut en runde til før det blir kveld. Heldigvis har jeg en god cardiopartner i mamma, for jeg har virkelig ikke tid til å slappe av nå! I morgen er det formsjekk igjen, og jeg er veldig spent på ukas resultater 🙂  Legger ved et par bilder til fra shooten med John Andre Aasen, fantastisk flink fotograf!

Skeiv posering, og jeg unnskylder med med at det ikke var så lett i en kald bekk med 1000 stikkende mygg rundt meg. Det blir vel ikke noe lettere med 1000 mennesker, flombelysning og et dommerpanel heller – så det er bare å øve! 😉

25 kommentarer

Siste innlegg