1. Virker kanskje litt merkelig, men jeg også elsker yoghurtnøtter og når jeg først setter i gang blir der ofte veldig mye yoghurtnøtter! Hva tenker du er en normal mengde nøtter (yoghurtnøtter og andre typer) til f.eks en fredagskveld foran TV?

    2. Hei, dette var en kommentar til innlegget Slynger og smoothie 16.2, lurer på om du har mulighet til å svare: Hei, fine øvelser, men hva tenker du om å gjøre slike øvelser under graviditet? Både vanlig (front)planke, på ball, i slynge osv og sideplanke? Ok i begynnelsen av svangerskapet ( og når man f eks ikke vet ennå om man er gravid?:)) men være mer forsiktig etterhvert? Jeg opplever at ikke alle fysioterapeuter har like mye kunnskap om mageøvelser under og etter graviditet, og det er så frustrerende, når man leser så mye ulikt. Etter graviditet har jeg hørt at planke er helt nei-nei, men så leste jeg en dansk treningsbok for kvinner som hadde født/skulle komme i form som anbefaler planke! Bah! På forhånd tusen takk for svar!!

    3. Hei Nora😊 Vil først og fremst si at du virker som en veldig blid og positiv person og det at du fortsatt holder treningen gående mens du har barn er veldig motiverende. Det jeg gjerne vil spørre deg om er om det var vanskelig for deg å bli gravid siden du har pcos? Jeg har også pcos og prøver å bli gravid,men det hender jo man ikke har eggløsning selv om man har mensen,og jeg skal bestille en fertilitetsmonitor..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg