Spørsmålsrunde

Tusen takk til alle dere som leser bloggen min og kommenterer – dere er herlige alle sammen 🙂  Det har kommet utrolig mange spørsmål, mailer og meldinger med spørsmål fra dere, og jeg må bare beklage at jeg har vært så dårlig til å svare! Men nå blir det forandring på det, og derfor lager jeg en spørsmålrunde der dere kan spørre om alt dere lurer på 🙂 

 

FYR LØS – så skal jeg svare så godt jeg kan 😉 

51 kommentarer
  1. Hvor lenge trente du styrketrening før du bestemte deg for å stille?
   Hvem kontaktet du da du bestemte deg for å stille? Hvilke tilbakemeldinger fikk du av de?
   Kjente du andre som driver med sporten fra før?
   Hva var de første tilbakemeldingene du fikk når du bestemte deg for å stille fra andre?
   Hvor mange kcal ligger du på nå om dagen?
   På forhånd tusen takk;) Veldig inspirerende blogg:)

  2. Hvor høy er du?
   Hva var startvekten og fettprosenten da du begynte på dietten?
   Leser bloggen din hver dag – spennende å føle deg på veien:)

  3. Hvor mange kalorier inntar du per dag? Og hva med antall karbohydrater?
   Hvordan kan man rippe, uten å miste muskelmasse?
   Og jeg lurer på hvor mye kardio du gjør per dag og per uke? Og ved hvilken puls gjør du denne kardioen?

  4. Hvilke proteinpulver anbefaler du for ei jente som trener regelmessig, som vil få en definerte muskler, men samtidig ikke for store? ;p

  5. Hva ligger fettprosenten din på nå og før du bestemte deg for å konkurere? hvor mange kcal ligger du på om dagen. ? Hva er din favorittdel på kroppen ? Og hva jobber du med? 😉 digger bloggen din :))

  6. Siden du har spørsmålsrunde, så stiller jeg det samme spørsmålet her jeg da: Hvordan er det mulig å ha slike pupper med så lav fettprosent? :O Du ser fantastisk ut såklart 🙂 Lykke til i NM!

  7. Hvordan ser diettplanen ut frem til du skal stille? Altsåå hvordan kutter dere ned på kcal inntaket? Lykke til <3

  8. Hvordan klarer du å holde deg så strikt i kostholdet? Heelt borte fra usunne matvarer virker det som. Jeg jobber også mot en mer definert kropp, og er flink til å trene og har trent styrke i mange år, så er faktisk ganske sterk. Problemet er fettprosenten som skjuler musklene, og selv om jeg er flink til å trene, så er det kostholdet som ødelegger. Har jo god peiling på hva som er sunt og ikke, og spiser generelt sunt, men det kan bli for mye sunn mat også! Og på kveldstid er jeg fæl til å lage meg mat hvis jeg kjeder meg… Har du noen gode tips? 🙂

  9. Skal man stramme/flekse muskler under BodyFitness poseringer? 🙂 Jeg trodde ikke det var lov?
   Hvem har du bestilt drakter på? Og hvordan er prisene? 🙂

  10. Hva syntes du om RYP programmet da du drev på det? så du nevnte det i en tidligere post, og jeg skal snart begynne på “maksimal forbrenning” tenkte jeg:)

  11. – Hva slags trening digger du aller mest hvis du skal plukke ut 1 ting?
   – Utenom trening; hva er din “lidenskap” og hvordan er ditt liv bortsett fra treningen? 🙂

  12. Hvordan trener du cardio og hva mener du er den beste måten for å forbrenne fett? Jeg er en jente som trener to ganger til dagen gjennomsnitt, satser på fotball, men allikevell skulle jeg ønske jeg hadde en mye strammere kropp, altså med mindre fett. Jeg spiser ikke usunt, og prøver å tenke på hva jeg putter i munnen før og etter trening, men jeg har en anelse om at det kan være mengdene som gjør at jeg ikke tar av, har du noen tips? Og hvordan fant du ut hva du skal spise osv., med tanke på kcal osv?
   Jeg ønsker også å forbrenne fett spessielt på innsiden av lårene og på overarmene og underarmene, er dette noe som kommer dersom jeg virkelig går inn for å ta av, eller er det mulig å forbrenne direkte der jeg ønsker?

  13. Hei Nora. Du ser virkelig flott ut, jeg håper du inspirerer flere enn meg (noe jeg er sikker på at du gjør!) Mitt spørsmål er hvilken intensitet du ligger på når du trener cardio?

  14. Er veldig interessert i hvordan du lager den sjokoladegrøten din 🙂 og hvor mange kcal det er i den? Håååper virkelig på svar! Ser veldig opp til deg 🙂

  15. Er 1.70 og veier ca 67 kg. Trener styrke 4 ganger i uken + 2 ganger med kondisjon (fjelltur eller jogging). Er fornøyd med kroppen, men skulle gjerne ha fått bort litt fett fra magepartiet. Vekten bryr jeg meg ikke om. Jeg trener som oftest på kveldstid, og er nøye med kostholdet, men unner meg noe godt innimellom. Hvilke råd har du for å få mer markerte magemuskler? Mange snakker om morgenkardio, men jeg er ikke helt overbevist enda. Er det verdt å stå opp tidlig for å gå en tur på 30 min? I og med at det til slutt handler om hvor mye kalorier du får i deg så skjønner jeg ikke helt dette. Får jeg like bra resultat av å trene om kvelden? Og er heller ikke overbevist om at en gåtur gjør så mye med forbrenninga, funker ikke joggeturer også? Jeg klarer ikke å trene hardt og lenge uten frukost.

  16. Hvor lang tid tilbringer du på treningsstudioet når du trener der? Jeg trener hard styrke og er helt ferdig etter en halvtime, men føler det er så kort tid??

  17. du ser utrolig fresh ut. hadde vørt moro med et før/etter bilde. samt hvo lang tid du har brukt på å forandre kroppen din. hva er ditt beste tips om man skal NED i vekt? forslag til diett? hva br man fokusere på ? styrke eller cardio?

  18. hei. kan du skrive litt om hva du tar av kosttilskudd, oljer, kreatin, proteinpulver, kalsium, osv osv. hvor mye, og hva det betyr for fremgang. tusen takk.
   hilsen therese

  19. – Kan du legge ut et bilde av deg fra før du begynte med fitness?
   – Har du alltid vært glad i å trene?
   – Har du noen jobb ved siden av treningen, i så fall, hvordan går kombinasjonen av de to?
   – Hva betyr tatoveringen din og bokstavene i den?
   – Er du redd for å få en for maskulin holdning/utseende?

  20. Hvor mye betaler du for coaching, og er dette et must dersom man vil konkurrere?
   Hvilke forbredelser for konkurransen er det som er viktige? Må man “pumpes opp” før man skal på scenen? Kan man trene dagen før konken, må man spise noe annerledes da? 🙂
   Ellers så synes jeg det er helt fantastisk med jenter som blogger om bodyfitness. Er selv jente, og det bor en liten bodyfitness-spire inni meg for å si det sånn 🙂 Du er en stor inspirasjon!

  21. Hei 🙂
   Lurte på noe om treningen din. Trener du en muskelgruppe om dagen? Trener du feks triseps og biseps samme dag, eller trener du feks biseps og rygg den ene dagen og trispes og mage den andre dagen?

  22. Jeg ønsker å gå 4-5 kilo (til 60). Jeg har tenkt å gjøre det på den måten å kutte ned litt på karbs og spise mer proteiner og fett, trene 4*4 to dager i uken og styrketrening 2 dager i uken. Høres det ut som en god plan for deg? Eller ville du lagt det opp annerledes? 🙂
   Spm. 2: Kan du gi oppskriften på sjokkogrøten din? Vil gjerne høre mer om andre sunne og gode oppskrifter og treningsopplegget ditt:)

  23. Hei! Hvor kjøpte du jack3d? Jeg har hørt at det vil slå positivt ut på dopingkontroller, og at det er ulovlig i Norge? Hvordan effekter gir det? Vurderer sterkt å kjøpe en boks

  24. kommer med ett spørsmpl til jeg du…:D
   hvis du kunne valgt fem treningsaperater, og bare fem for resten av livet, vet at det er vanskelig, men fins mange treningsmetoder/aperater som dekker mange muskler på en gang. hadde bare vært gøy å se hva du hadde valgt. altså fem treningaperater/vekter som du skulle klart deg med frem til en super duper kropp. Takk takk igjen.
   digger bloggen din :))

  25. Jeg lurer veldig på hva du egentlig legger i kardio/morgenkardio? Er det kun rask gange, eller er det jogging? Jeg er for tiden en løper (10K og 21K), men har lyst å bygge mye muskler. Men samtidig vil jeg ikke legge bort løpingen helt. Vil kunne løpe 10K under 45 min feks. Lar det seg kombinere med fitness?

  26. Hei Nora! Først og fremst vil jeg si at du har en fantastisk bra og inspirerende blogg, og kroppen din er helt utrolig. Har sett bilder av deg hos Drea tidligere, og du har alltid vært flott, men for en forandring! Imponerende!
   Så har jeg noen spørsmål:-)
   Jeg er 163 cm og 55-56 kg, og er ikke direkte feit, heller mer normal, men huden er ikke noe særlig stram og jeg ser ikke ut uten klær. Med to barn og jobb er det rett og slett ikke mulig å komme seg på treningsstudio flere ganger i uken. Du er en inspirasjon for meg, og selv om jeg ikke kan få en kropp som din, så ønsker jeg å stramme opp rumpe og lår i tillegg til armer. Rygg og mage også, men det viktigste er de andre jeg sa. Har du noen tips til øvelser og treningsmetoder man kan gjøre selv hjemme, eller har man ikke sjans til å komme noen vei med hjemmetrening?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg