Jeg er fortsatt litt lei av mat, og derfor blir det mange lettvinte løsninger nå om dagen. Jeg veier ikke maten lenger, men spiser etter sult/behov. Jeg velger alltid sunne matvarer som har et høyt innhold proteiner, som etter min mening definitivt er det viktigste næringsemnet. Da går det mye i rent kjøtt, kylling, skalldyr, magre meieriprodukter og egg. Karbohydrater liker jeg å få i meg hovedsaklig gjennom havregryn, bær, frukt og grønnsaker. Av sunne fettsyrer spiser jeg mye fet fisk og nøtter, laks og cashewnøtter er favoritter 🙂
Dagens lettvinte lunsj ble salat med egg og kalkun. Kjøpte bare en pakke kalkunskinke i butikken og kuttet opp, godt og ferdig på 123 🙂 Dressingen er laget av mager kesam, presset hvitløk og paprikakrydder. Smaker digg!
Gårsdagens lettvinte kveldsmat ble eggefluff, med smak av melkesjokolade protein. Pisket to eggehvitter stive, før jeg tilsatte ca. en halv scoop protein. Topping er kanel og kakaonibs, for ekstra sjokoladesmak. Skulle tro jeg var lei av eggefluff etter å ha spist det hele dietten – men det blir noe helt annet nå når jeg kan tilsette smak!
Nå er det ikke mange timer til helg folkens! 🙂
Eggefluffen ser helt herlig ut! Fantastisk hekta på det jeg og.. litt mandelmel og fiberfin i eggefluffen og 12 minutter på 180 grader så har du myke eggefluffcookies også, nam!
Hei 🙂 leste for en stund siden at du brukte Jack3d.. Jeg også bruker dette produktet og får ikke fullrost det nok. Jeg lurer litt på om du bruker noe protein sammen med Jack før trening, eller tar du protein etter trening som restitusjon? 🙂
Klem fra Tonje 🙂
Hallo Nora;) Lunsjn såg bra go ut ja=)
Ka står på styrkeplan idag da??
Hei Nora!
Takk for sist(: Jeg lurte på den fluffen din;) har du sukrin oppi også? elr bare eggehvite og protein pulver?
Eggefluff, hmmmm, aldri testet! gjett hva som blir kveldsmat idag :)))
Trine: Jeg ca. 15 gram protein før trening, og ca. 30 gram etter 🙂
Martin: Idag blir det bryst! Hva med det? 🙂
Tina: Hadde ikke sukrin oppi nå nei, det proteinet er så søtt og godt 🙂 Men gjerne ha i sukrin/stevia hvis du ønsker en enda søtere smak!
Prøv å vispe eggehvittene uten sukrin først – til nesten ferdig fluff, og så tilsetter du sukrinen og visper enda litt til. Da får fluffen en slags kremkonsistens, sånn som kremen på verdens beste (kaken) 😀 nam!!!
Nææ, bærre lurd da vett.. :p
Det er ingenting i veien med lettvint mat når den er så sunn 🙂
Med en ss skyr og litt kakaopulver, inn i fryseren, så har du is 🙂
Hvordan lager du marengsen din egentlig?
Har gjort det. 😉
[email protected]
hihi<3
Good helg Nora 🙂
Hei. Kjøper du alle disse fancy produktene på iHerb? har du skrevet en guide en gang, så slipper du å skrive alt på ny? 🙂
Hei!
Er det bra å spise feks cottage cheese, bær og naturell youghurt til frokost? Ellers er det ei sukkerbombe?
Må bare si at du ser ufattelig bra ut på dette bildet! 🙂 – Og de andre også forsåvidt. All mulig kred til deg som klarer å holde kroppen sånn! Og nevermind the haters! – De bryr vi oss ikke om!
Hvordan får du eggene til å bli så “fluff”, mitt blir bare flytende. Flott blogg!
Pediatric Dosage Of Amoxicillin Worldwide Shipped Ups Pyridium No Physician Approval Garland Cialis Isotretinoin tab internet pharmacy with free shipping Buy Orlistat Online Canada Super Active Cialis 40 Mg