Banancookies

I dag har vi vært ute på tur, og med oss i sekken hadde vi utrolig gode banancookies. Moden banan kan brukes til så mye, og er en veldig fin erstatter til sukker i mange retter / bakverk. God konsistens gir den også, derfor er jeg veldig glad i å bruke banan i mat. Disse kjeksene er veldig enkle, og ble virkelig en hit på tur.  For å lage de trenger du disse ingrediensene:                                                        

2,5 dl havregryn ♥ 2,5 dl speltmel ♥ 3 bananer

2 egg ♥ en neve mandler ♥ 50 g mørk sjokolade

Mos bananene med stavmikser, og tilsett resten av ingrediensene. Hakk sjokolade og mandler i den størrelsen du foretrekker. Jeg liker personlig litt store biter, slik at det blir ekstra tyggemotstand i kjeksene. Form til kjeks ved hjelp av to spiseskjeer, og fordel på et bakepapirkledd stekebrett. Stek midt i ovnen på 180 grader i 15-18 minutter. La de avkjøle seg på rist, før du kan nyte kjempegode cookies fulle av energi.




Alle kjeksene ble ikke spist opp på tur, så går det nok noen i kveld også. Kjeks er nemlig noe av det aller beste jeg vet! Nå i fellesferien kommer innleggene litt sjeldnere, det kjennes faktisk veldig godt å ha noen dager helt uten pc og kamera. Blogging er jo hobbyen min og jeg synes det er kjempegøy, men det å være litt avkoblet i ferien har jeg godt av. Så jeg håper dere tilgir meg det, jeg lover å komme sterkere tilbake. Ha en super lørdagskveld alle sammen ♥

4 kommentarer

    1. Mannen har vært å handlet inn, så nå skal jeg lage disse i morgen. Ha kjeksene med oss på fjelltur. Rett før jeg lager de nå:) Hihi

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg