Du mente det sikkert hyggelig, men slutt

De mente det sikkert hyggelig, men jeg synes det var alt annet. Jeg snakker om alle de som ga meg tomler opp på vei fra Granåsen og til Grønnlia i dag, når jeg gikk med pulken og og Bjørni gikk bak uten. Vi pleier stort sett alltid å ta halve skituren hver, slik at begge to får like mye trening. Det er helt naturlig for oss, for det er jo absolutt ingen selvfølge at det er mannen som skal gå med pulken hele tiden. Halvveis opp til Grønnlia spurte Bjørni om vi kunne bytte, han syntes det begynte å bli flaut med alle reaksjonene vi fikk.  Jeg ristet på hodet, gikk videre med pulken og tenkte at det i alle fall ikke er vi som skal være flaue. Det var jo heller ikke sånn at jeg var den eneste dama med pulk i dag, det krydde av folk ute på ski i marka og jeg så minst to andre damer med pulk. Riktignok var det langt flere menn med pulk og det er jo helt greit at andre familier velger å gjøre det. Likevel synes jeg ikke det er noen grunn til å gi masse oppmerksomhet til damer med pulk, for det er akkurat like naturlig som at en mann går med pulk. De mente det helt sikkert hyggelig, men jeg synes heller de kan slutte. Bjørni fikk ingen tomler opp den halvdelen av turen han gikk med pulken, da trenger ikke jeg å få det heller.  

14 kommentarer
  1. Er det her helt seriøst et problem for deg ? Slapp av. Det finnes værre ting å bekymre seg over. Jiiizes

  2. Dette blir det samme som når en mann tar seg av barna og alle applauderer. Har ikke folk komt lenger i likestillingen og innsett at begge kjønn kan gjøre det meste?

  3. Leter du etter feil, vil du finne feil. Dette er hinsides flisespikkeri. Beklager, men jeg prøvde virkelig å finne problematikken du prøvde å påpeke her, men det virker som du prøver å generere en #metoo-kampanje for hyggelige tilbakemeldinger.

  4. Nå ærre krise med smil og tommel opp også?! Disse forbanna ondskapsfulle menn som gir tommel den gode vei – de burde vel straffeforfølges? Et par måneder bak murene, det rensker nok bort humøret og iver etter å gi positiv tilbakemelding til andre #metoo neste!
   Tenkt hvordan verden blir – om ALT er krenkende og “sårt”? Det finnes faktisk veldig mange mennesker som aldri opplever hverken smil, tommel opp eller mennesker som bryr seg en døyt om de lever eller dør.
   Krenkelsekulturen vokser seg videre – fri og bevare meg vel! Først terapi, så mannshat, så tusen skrik – så kose seg på toppen av #metoo bølgen, ingen som helst tvil! Traumer og arr – skrekk og gru, tommel og smil …

  5. Ville heller snudd det rundt at det var teit at HAN ikke fikk tommelen opp også, fremfor at du fikk en :p Å ha en positiv holdning (thumbs up) til andre er da vel aldri negativt?

  6. Ta det med et smil. Vi har hatt samme grieia vi, begge vil dra på pulken (eller sykkelhengeren for den del). Vi har bare møtt det med at vi må dele på treningen. Vi har aldri opplevd det som et problem. Heia alle som har med unga ut!

  7. Burde heller heie på alle som kommer seg ut, tenker jeg! Må bare kommentere at jeg møtte dere i Granåsen i går, dere kom tilbake fra tur da jeg var på vei ut med familien, og du så like blid og smilende ut som på bloggen 🙂 Det var helt nydelig vær og føre, vi er utrolig heldige som har Bymarka og alle løypene til disposisjon.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg