Blueberry protein cheesecake

Det er fredag og på sin plass med noe ekstra godt til helgen. For litt siden laget jeg denne ostekaken med peanøttsmør og sjokolade, den ble så god! Nå er alle bitene spist opp, og jeg har laget en ny variant som ble så frisk og god! Med smak av blåbær, pasjonsfrukt og sitron ble den helt nydelig og perfekt til helgen. Når den i tillegg har utrolig godt næringsinnhold, da er det bare å kose seg med verdens beste samvittighet. For å lage fyllet trenger du:

2 egg ♥ 2,5 dl gresk yoghurt pasjonsfrukt ♥ 100 g blåbær

2 ss fibra fullkornshvetemel ♥ en halv sitron

Pisk eggene først, før resten av ingrediensene piskes inn litt etter litt. Sitronen skal du raspe skallet av, samtidig som du skal presse ut saften. Når alt er pisket sammen setter du bollen til side, og starter med bunnen. For å lage den trenger du: 

1,5 dl mandelmel ♥ 30 g vaniljeprotein ♥ 1 ts vaniljepulver

2 ss sukrin gold ♥ 3 ss kokosolje

Bland alle de tørre ingrediensene, før du smelter kokosolje og rører alt godt sammen. Trykk deigen jevnt ned i en smurt form, før du heller fyllet over. Stek på 160 grader i 45 minutter, før du tar formen ut av ovnen og lar den avkjøle seg. Sett den deretter inn i kjøleskapet, gjerne til dagen etterpå. Et tips jeg ikke var klar over sist er at denne fint kan lagres i fryseren. Bitene fryser ikke helt, så hvis du tar ut en bit av fryseren er den klar til å spises etter fem minutter. Midt i blinken hvis du har lyst på noe godt, for den er fantastisk på smak. Ha en nydelig fredag alle ♥

6 kommentarer
    1. Hei.
      Stekes bunnen først avkjøles deretter hele du fyll og settes tilbake i kjøleskapet? Skjønner ikke helt 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg