Carrot cupcakes

Hva er vel bedre enn å starte helgen med sunne og saftige gulrotmuffins? Ei god venninne fyller 30 år i dag, og til kveldens feiring blir mitt bidrag disse muffinsene. Det kommer til å være mange alternativer med sukker på bordet, og da kan det være fint med et sukkerfritt alternativ. En trenger jo ikke å ha sukker i for å laage ekstremt gode muffins, men litt smør synes jeg er et must for å få gode muffins. Det tar ingen skade av, disse muffinsene er likevel sunne med godt næringsinnhold. Det du trenger for å lage disse følgende ingredienser:

5 egg

2 ss sukrin

2 ss sukrin gold

4 ss mandelmel

1 scoop vaniljeprotein

1 stor gulrot

1 ss fiberfin

50 g smør

2 ts bakepulver

Pisk først sukrin og egg til eggedosis. Bland deretter alle de tørre ingrediensene og rør inn. Rasp gulroten og tilsett,  før du smelter smøret og rører det inn helt til slutt. Fordel i muffinsformer og sett i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter. La de avkjøle seg før du lager glasur. Glasuren har jeg laget av Philadelphia light, sukrinmelis og 1 ts vaniljepulver. Tilsett nok sukrinmelis til at konsistensen blir riktig, og fordel over muffinsene. Jeg raspet også et par ruter med sukkerfri sjokolade over, og la på noen pyntekuler på toppen. De må jo være ekstra fine når de skal serveres i bursdag! Selv om dere ikke skal i bursdag i dag anbefales de på det sterkeste, de ble nemlig utrolig gode. For jeg har selvsagt prøvesmakt allerede, jeg klarte ikke å vente.

Innlegget inneholder sponsede lenker



Ønsker dere alle en fantasisk helg ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg