hits

Smoothies og juice

Verdens beste pepperkake-smoothie

Første søndag i advent ♥ Det er virkelig noe magisk med denne tiden av året, jeg har alltid vært et julemenneske og vil få så mye herlig ut av denne måneden som jeg kan. Etter en avslappende familiehelg på fjellet med masse god mat og godis var det deilig å lage en smoothie hjemme. Ikke hvilken som helst smoothie heller, det er nemlig pepperkake-smoothie! Denne oppskriften ble til i fjor, og jeg lagde den nesten hver eneste dag i desember! Det er stor fare for at det samme skjer igjen i år også, for dette er virkelig smaken av jul med herlig næringsinnhold. For å lage den trenger du:

3 never cashewnøtter ♥ 2 bananer ♥ 2 dl vanilje yoghurt

1/4 ts av nellik, ingefær og kardemomme

Bløtlegg nøttene i en time, slik at de blir myke. Kjør alle ingrediensene sammen i en blender, slik at den er fri for klumper. Vær forsiktig med å bruke mer krydder enn angitt i oppskriften, det kan fort bli for dominerende i smaken. Jeg bruker yoplait sin yoghurt med ekstra proteiner i, den synes jeg er så god! Men du kan også velge å bruke vaniljekesam eller annen type vaniljeyoghurt. Topp gjerne med litt hakkede nøtter på toppen, og nyt med litt julemusikk i bakgrunnen ♥ Min står klar i kjøleskapet, nå skal jeg løpe ned i treningsrommet og presse inn ei lita mini-økt før håndballkampen starter. Håper dere har hatt en nydelig søndag med masse julestemning ♥

To fluer i en smekk

Det er mandag, og etter en helg på festival var jeg virkelig gira på å starte uka med litt trening. Jeg klarer ikke å trene hvis jeg er sulten, heller ikke hvis jeg er for mett. Noe av det verste som finnes er å prøve å presse seg gjennom ei økt med full mage, når det kjennes ut som maten flyttes lenger opp for hver repetisjon. Altså var et stort måltid uaktuelt før treninga mi i dag, men noe måtte jeg ha. Litt for trøtt var jeg også, så da ble det to fluer i en smekk! Jeg blandet nemlig energidrikke i smoothie, og det fungerte overraskende bra! Jeg brukte banan, bringebær og litt vannmelon i smoothien sammen med omtrent en halv boks Heat. Da ble magen passe mett og energilagrene fikk seg virkelig en boost, og jeg fikk starte uka akkurat slik jeg ville. Jeg har brukt både saft og brus i smoothie med hell tidligere, og nå vet jeg at Heat funker det også!

Nå er det The Ozarks i armkroken til kjæresten resten av kvelden, herremin for en bra serie! Ikke begynn å se den med mindre du har god tid, for dette er en du blir hekta på. Mandagstipset fra meg til alle dere, ha en nydelig kveld ♥

Proteinsmoothie

Innlegget inneholder sponsede lenker

Jeg elsker smoothie, det er virkelig ikke bare på sommeren det er godt. Jeg lager det hele året gjennom, og finner stadig nye favoritter. Smoothie er en enkel måte å få i seg bra næring på og som smaker supert. Dagens variant var full av proteiner, og jeg brukte disse ingrediensene:

2 håndfuller frosne bringebær ♥ 2 håndfuller frosne jordbær ♥ 1 banan

1 scoop vaniljeprotein ♥ 150 g cottage cheese ♥ 1 ss sukrin

Alle variantene med proteinpulver fra Nutramino smaker skikkelig digg, utvilsomt mitt favorittprotein! Det gjør denne smoothien til et perfekt lite måltid etter trening, eller bare hvis du har lyst på noe digg. For min del var det sistnevnte i dag, jeg har treningsfri og skal bare la kroppen slappe av resten av kvelden.


Ha en super kveld alle spreke lesere ♥

Slynger og smoothie

Jeg er veldig glad i slyngetrening, det er så effektivt og kan varieres på så mange måter. I dag ble øvelsene tatt på kettlebells, så jeg måtte jobbe ekstra mye med kjernemuskulaturen. Plasser beina i slyngene, og to kettlebells med litt tyngde på foran deg slik at du kan ligge med strak kropp. Jeg tok pushups og kneetucks om hverandre, altså annenhver øvelse. Deretter prøvde jeg en ny variant som var mye tyngre enn jeg trodde! Øvelsen starter med strak kropp og beina sammen slik dere ser på det øverste bildet, før du presser begge beina ut til siden mens kroppen holdes strak. Jeg syntes det så kjempelett ut, men her måtte jeg virkelig jobbe med kjernen!

Genser / tights / sko  (lenkene i innlegget er sponset)
Etter trening må det selvfølgelig påfyll til, og i dag ble valget smoothie. Det er så digg og ikke minst så utrolig enkelt! Her har jeg brukt vaniljeprotein, banan, og jordbær - det trenger ikke å være vanskeligere enn som så. Topp med favoritt-proteinbaren så er kveldskosen i boks, med en god mengde næring samtidig. Det er fortsatt tilbud på alt av Nutramino hos X-life, så her er det bare å hamstre inn :) Nutramino har uten tvil det beste proteinpulveret jeg vet om, smakene er ordentlig gode og ikke syntetiske. 


Straks skal jeg sette i gang med å bake sunnere kjeks, blir de vellykket kommer oppskriften på bloggen i morgen. Ha en fin kveld alle sprekinger ♥

Vitaminboost

Hei alle! Jeg våknet i dag med sår hals og tett nese, da er det bare en ting å gjøre. Gi kroppen en skikkelig vitaminboost og litt hvile, så gir jeg meg selv de beste forutsetningene for å bli frisk som en fisk igjen fort. Når halsen er vondt frister det ikke alltid like mye å spise, men det er veldig viktig å fylle på med god næring til kroppen. Derfor gikk jeg for juice og cottage cheese, som er enkelt å få ned. Juicen ble utrolig god, selv om smaksløkene er redusert kjente jeg virkelig smaken av denne. Jeg brukte saften av tre appelsiner, en halv grapefrukt, en halv sweetie og en ananas. Masse vitaminer og god smak i en fei!

Med dette i magen er jeg klar for å starte arbeidsdagen, mens kroppen skal få fri fra trening i dag. Ønsker dere alle en herlig lillelørdag ♥

Frappucino Dream

Innlegget inneholder sponsede lenker

God kveld alle sammen! I kveld tenkte jeg å tipse dere om en skikkelig god frappucino, som ikke bare smaker godt men som også har bra næringsinnhold. Denne kan fint brukes som et lite måltid, for selv om du drikker den er den ganske mettende. Jeg kjører bare rett på, du trenger disse ingrediensene:

2,5 dl skummet melk ♥ 1 frossen banan ♥ 3 ss espresso evt. veldig sterk kaffe

30 g straccitella deluxe protein ♥ 1 ss sukrin gold ♥ 1 ss peanøttsmør ♥ isbiter

Alt du trenger å gjøre er å kjøre alle ingrediensene sammen i en blender, og frappucinoen er klar! Oppskriften jeg fått fra Lone Noras, og jeg håper dere tester den også for denne var jammen god. Proteinet er hands down det beste proteinet jeg har smakt, så om dere begynner å bli tomme er det verdt å sjekke ut. Det er mulig bruksområdet er litt redusert i forhold til baking, men til shakes og smoothies er dette en sikker vinner!


Jeg sier jatakk til iskaffe i januar når den smaker som dette! Ha herlig tirsdagskveld alle ♥

Pepperkake smoothie

Pepperkake smoothie altså dere, det er jo det beste av to verdener! Samboeren syntes det hørtes kvalmt ut først, men etter han fikk smake ble han også helt frelst. Jeg smakte denne smoothien hos ei venninne, og den var så god at jeg bare må dele den med dere også! For å lage den trenger du:

3 never cashewnøtter ♥ 2 bananer ♥ 2 dl vanilje yoghurt

1/4 ts av nellik, ingefær og kardemomme

Bløtlegg nøttene i en time, slik at de blir mye. Kjør alle ingrediensene sammen i en blender, slik at den er fri for klumper. Det er kjempeviktig å ikke ha i for mye av krydderet, da blir det nemlig for dominerende i smaken. Jeg bruker yoplait sin yoghurt med ekstra proteiner i, den synes jeg er så god! Men du kan også velge å bruke vaniljekesam eller annen type vaniljeyoghurt. Topp gjerne med litt hakkede nøtter på toppen, og nyt med litt julemusikk i bakgrunnen  ♥ 

Syk mann-smoothie

Mannen i huset har fått spysyken, og er det noe jeg ikke ønsker meg så er det å bli smittet. Derfor prøver jeg å ruste kroppen så godt som mulig mot sykdom, og laget derfor en stor smoothie til lunsj. Frukt og bær inneholder en hel drøss med vitaminer og antioksidanter som hjelper immunforsvaret, derfor er de helt perfekte på denne tiden av året. Denne varianten ble frisk, fantastisk god og kremete i konstistensen. For å lage denne smoothien trenger du:

2 bananer ♥ 2 persimon ♥ 1/2 mango ♥ 1/2 ananas ♥ 200 g vaniljeyoghurt

Mos alt godt sammen i blender eller med stavmikser. Jeg tok også ut en liten del av den moste frukten og erstattet yoghurt med kokosmelk, og ga den smoothien til Ulrik. Han synes den var kjempegod, men jeg synes helt ærlig varianten med vaniljeyoghurt smakte best. Gjerne topp med litt raspet mørk sjokolade og blåbær for ekstra smak, og ikke minst ekstra antioksidanter!

Så god og så enkel! Et annet enkelt tips for å unngå sykdom er å få nok søvn, og unngå stress. Klarer du det slipper du forhåpentligvis unna sykdom denne høsten ♥

Dobbel lakenskrekk & jordbærsmoothie

Selv om jeg elsker å være mamma, så innrømmer jeg at jeg ikke elsker lite søvn. Ulrik lider av lakenskrekk, og har ikke lyst til å legge seg før klokka nærmer seg 11 på kvelden. Han våkner 2-3 ganger i løpet av natten også, så jeg vet jo at jeg burde legge meg til å sove samtidig med han. Men så er det så deilig å bare ha en time for seg selv på kvelden, å sitte oppe uten å tenke på noen verdens ting. Bare kose meg med å gjøre ufornuftige ting jeg ikke har tid til ellers i løpet av dagen. Det er rart med det, jeg er stuptrøtt men har ikke lyst til å legge meg. Så vi lider vel av lakenskrekk begge to, men jeg håper vi blir kvitt diagnosen fort! Uansett, det jeg ville dele med dere er den store smoothien jeg slurper i meg. Den har bare to ingredienser, frosne jordbær og vaniljekesam. Kjør sammen med blender, og du har en frisk og good smoothie! Her er det brukt 300 g jordbær og omtrent 150 g vaniljekesam. Topp gjerne med hjemmelaget granola og kvelden er reddet!Med denne i magen skal jeg være godt rustet til natten! Jeg håper egentlig de fleste av dere sover nå, men om ikke annet er det jo et supert lite frokosttips også!
 

Smoothie & regnværslykke

Jeg er kanskje rar, men jeg elsker sommerregn. Store, varme regndråper som treffer meg i panna mens jeg går - det er så godt! Derfor ble det en god tur ute i regnet denne torsdagen, det er jo ingen grunn til å holde seg innendørs.Det er ikke bare sommerregnet jeg er glad i, men også i store smoothies. En god lunsj er på sin plass etter en lang tur, denne ble så frisk og god! For å lage den trenger du:

400 g jordbær ♥ en halv vannmelon ♥ to bananer

250 g bringbær ♥ 200 g røde druer ♥ 300 g mager kesam

Kjør alt sammen med en blender, og drikk den gjerne med sugerør. Jeg synes nemlig all drikke smaker bedre når den kommer fra sugerør ♥Om du liker regn eller ikke tror jeg de fleste kommer til å like denne smoothien, proppfull av næring og friske smaker. Ha en nydelig torsdag alle!

 

Godfølelsen & søndagssmoothie

Dagens kveldmat ble en rosa smoothie, det er så friskt og godt! Her hjemme har vi hatt babyshower for min kjære svigersøster i dag, og jeg har spist både kaker og sjokolade. Nettopp derfor var det godt med en lett kveldsmat, og denne tror jeg vil falle i smak til dere også!

400 g frosne jordbær ♥ 2 frosne bananer

1 boks mager kesam 200 g kokosmelk

Kjør alle ingrediensene sammen i en blender, så kan du også velge å søte med ekstra stevia/sukrin hvis du ønsker det. Jeg synes selv at bananen gir smoothien nok sødme. Banan er en helt super erstatter for sukker i både bakst og smoothier, og er en frukt som inneholder masse gode næringsstoffer. Butikkene har ofte tilbud på bananer som begynner å bli brune, og da pleier jeg å kjøpe en hel drøss som jeg skjærer i skiver og putter i fryseren. Helt perfekt på dager jeg vil ha smoothie, eller banansoftis.

En ting som ikke fristet veldig mye etter babyshoweren var trening. Men med treningsrom i huset har jeg jo absolutt ingen unnskyldning for å la være, det er jo bare å gå ned trappa! Så jeg brukte det beste trikset jeg har, og sa til meg selv at jeg bare skulle trene to øvelser. To små øvelser, så skulle jeg gå opp igjen til sofaen. Det er så lett å motivere seg til, det tar jo ikke 10 minutter en gang! Men etter de to øvelsene begynte jeg å kjenne på godfølelsen, og forsatte med treningen. Det trikset er så genialt synes jeg, det er godt å ha i baklomma på dager trening ikke frister like mye. For jeg har de jeg også, det er ikke hver eneste dag treningslysten er på topp. Noen ganger må den lures frem, og i dag var en sånn dag. Vektene går gradvis oppover, og det føles så bra! I dag er forresten siste dag det er -25% på hele nettbutikken til X-life, og dette gjelder også på toppen av eksisterende tilbud. Så vil dere gjøre noen kupp kan i dag være dagen å gjøre det på!

Caps og t-skjorte fra Better Bodies / kompresjonstights fra 2XU (lenkene i innlegget er sponset)


Så nå er skuldrene og ryggen trent, og jeg kan legge meg på sofaen med super samvittighet i kveld! Håper alle dere har hatt en super helg, og er klar for ei ny treningsuke :)

Fruktsalatsmoothie

I dag har vi vært ute nesten hele dagen, det er jo så fantastisk vær ute! Da klarer ikke jeg å være innedørs, jeg vil bare ut. Ulrik har fått seg et fint lite telt som gjør at han kan være ute på verandaen sammen med oss i varmen. Jeg ante ikke at så små babyer ikke skulle ha solkrem, og ble sendt rett ut fra apoteket da jeg dro dit for å kjøpe det. Men telt fungerer jo kjempefint, så kan jeg bare ligge ved siden av og nyte solstrålene. Noe av det beste jeg vet av i varmen er smoothie, og dagens smoothie ble faktisk kjempegod! Etter dåpen til Ulrik ble det igjen masse fruktsalat, som jeg la i fryseren. Rett fra fryseren sammen med en boks kesam lime ble det en utrolig god smoothie. I denne er det eple, banan, jordbær, vannmelon og druer. Da var det bare hintet av lime som manglet, generelt synes jeg kesam lime gjør seg utrolig godt i smoothier. Dagens lille tips fra meg til dere :)Nå er det jo ikke lenge til Ulrik kan prøve å spise smoothie selv også, det blir gøy! Men foreløpig trenger jeg bare å dele med pappaen hans, heldigvis. Disse var nemlig så gode at jeg ville ha alt selv. Nå skal jeg ut i sola igjen for å klippe gresset, skikkelig husmor! Håper dere har hatt en super start på uka ♥

Påskestemning

For en fantastisk uke vi har hatt her i trøndelag! Med sol og blå himmel hver dag har det virkelig vært perfekt for trilleturer, og det har vi utnyttet til det fulle. Påskestemningen har kommet allerede, det er det absolutt ingen tvil om. Hver gang jeg er ute og triller legger jeg inn noen enkle øvelser med kroppsvekt, bare for å utfordre kroppen litt. Nå har det jo snart gått to uker allerede, og jeg kjenner at jeg virkelig savner det å trene. Likevel tror jeg at jeg har godt av å holde litt igjen, og heller fokusere på trening av bekkenbunn ei stund til. Så da holder jeg meg til enkle øvelser utenom, i dag ble det triceps dips på benk. Jeg prøvde også å løpe bittelitt med vogna bare for å teste, og det kjentes veldig bra! 

Tights og genser fra Craft / lue fra Kari Traa (sponsede lenker)

Bare for å bygge opp under påskestemingen gikk vi innom butikken for å kjøpe appelsiner på vei hjem, jeg elsker virkelig denne priskrigen! Spesielt nå som butikkene også har satt ned prisen på ting som appelsin, og ikke bare smågodt. Appelsiner koster nå 2,90 kr kiloen - og da er det virkelig innafor å lage et stort glass med ferskpresset appensinjuice. Til vanlig synes jeg det blir litt dyrt å lage juice, det gikk nemlig fire store appelsiner med for å lage dette glasset med juice. Men i dag var det ingenting som stoppet meg fra å lage det, og jeg tror det blir mange slike glass fremover også!

Ønsker dere alle en fantastisk fredag og riktig god helg!

Smoothie og step ups

Sunt kosthold og ernæring har alltid vært viktig for meg, men det er enda viktigere nå. Alt jeg spiser går jo direkte melken til Ulrik, derfor må jeg virkelig tenke over hva jeg putter i munnen. Jeg vil jo at han skal vokse seg sunn, stor og sterk! I tillegg har jo min egen kropp det mye bedre når den får sunn mat også, og da er smoothie en super måte å få masse næring på. I dag startet jeg dagen med en stor smoothie som var full av næring, og som smakte utrolig godt. Smoothie kan jo varieres i det uendelige, men i denne har jeg brukt disse ingrediensene:

200 g jordbær ♥ 200 g blåbær ♥ 2 små bananer ♥ 1 egg ♥ 200 ml kokosmelk ♥ 1 kiwi

Kjør alt godt sammen i en blender, eventuelt med en stavmikser. Jeg brukte frosne bær, bruker du friske kan du tilsette en neve isbiter for å få den kald og god. Her er det en hel masse næring i et fantastisk godt glass! Oppskriften holder til to store glass med smoothie, for min del betyr det at kveldsmaten er i boks også.Etter smoothien tok vi med Ulrik ut på trilletur, det er jo så fantastisk fint vær i dag.  Mens vi var ute på tur tok jeg noen runder med step ups og utfall - det kjennes så godt å gjøre ettbeinsøvelser igjen! Det har jo vært umulig under graviditeten på grunn av bekkenet, men nå kjenner jeg ingen verdens ting når jeg utfører øvelsene. Det gjør meg så glad! Kroppen er jo til for å brukes, og jeg blir ekstremt fort rastløs hvis jeg holder meg i ro over lengre tid. Derfor er det så godt å kjenne at kroppen fungerer som den skal, selv om den nettopp har vært gjennom en fødsel.

Tights fra Röhnisch / lue fra Kari Traa (lenkene i innlegget er sponset)

Denne permisjonstilværelsen altså, den kan jeg venne meg til! Helt til slutt vil jeg bare tipse dere om at det er -25% på ett valgfritt produkt i nettbutikken til X-life i dag! Bruk rabattkoden 400 i kassen, så er det bare å handle. Det var dagens tips fra meg - ønsker dere alle en strålende tirsdag!

Kremete grønn supersmoothie

Hvis dere synes det er vanskelig å få i dere nok frukt og grønt i løpet av en dag er dette innlegget midt i blinken. På grunn av alle de gode ingrediensene i denne smoothien er den proppfull av næring og vitaminer. Jeg har inntrykket av at mange tror grønne smoothier ikke smaker særlig godt, men denne er faktisk skikkelig god! Konsistensen er også super, kremete på grunn av avocadoen. For å lage den trenger du:

1 neve spinat ♥ 1 eple ♥ 1 kiwi ♥ 1/2 avocado

1/2 lime ♥ 1 banan ♥ 2 never isbiter

Kutt eple, kiwi, avocodo og banan i biter. Ha alt over i en blender, og la det kjøre seg godt sammen før du tilsetter isbiter og saften av en halv lime. Et par minutter til i blenderen, og plutselig har du et supert lite måltid i farta.Så ville jeg bare minne dere på X-life dagene, bruk rabattkoden "2016" for å få 25% på hele nettbutikken! (sponset lenke)Sjokoladecravings = muffins


Innlegget inneholder sponsede lenker

Helt siden jeg våknet i dag har jeg hatt utrolig lyst på sjokolade. Heldigvis har jeg en god løsning på det, nemlig sunnere bakst. Det stiller alle behov jeg måtte ha, samtidig som næringsinnholdet er ganske så bra. Da trenger jeg ikke å "nekte meg" noen verdens ting. Det å tenke at enkelte matvarer er forbudt tror jeg nemlig kan skape cravings i seg selv, det er jo ofte sånn at vi har lyst på det vi ikke kan få. Derfor synes jeg det er en mye bedre tankegang å se for seg at man kan spise alle matvarer, men selvfølgelig med måte. Hvis det er flere enn meg som har lyst på sjokolade denne tirsdagen, kan jeg virkelig anbefale disse muffinsene. Nesten litt for gode, men det klager jeg ikke på! Oppskriften ser slik ut:

5 egg

4 ss sukrin gold

4 ss mandelmel

1 scoop belgisk sjokoladeprotein

3 ss kakaopulver

1 ss fiberfin

50 g smør

 2 ts bakepulver

Pisk først egg og sukrin til eggedosis. Bland alt det tørre og rør inn, før du smelter smør og rører inn til slutt. Sett i ovnen på 180 grader i 20 minutter før du tar de ut og lar de avkjøle seg før du legger på glasuren. Denne gangen brukte jeg bare Philadelphia med sjokoladesmak som glasur, den er jo så utrolig god!To muffins ligger allerede i magen, og det blir sikkert et par til etter trening også. Hverdagskos på sitt beste ♥

Frisk start på februar

Ikke bare ny uke, men en helt ny måned også! Den har startet helt supert for min del, og det første måltidet i februar ble denne smoothien. Full av proteiner og smaker fantastisk godt! Jeg har brukt 400 g frosne jordbær, 1 banan, 1/2 mango, litt limesaft og en boks cottage cheese original. Kjør alt godt sammen, og smoothien er ferdig! Hvis du ønsker kan du tilsette ekstra søtning i form av sukrin eller stevia, men jeg synes personlig ikke at dene smoothien trenger det. Frukt og bær har jo mye naturlig søtning i seg selv, og denne ble jeg virkelig fornøyd med smaken på!I går fikk jeg en kjempebra treningsøkt hvor både rygg og armer fikk jobbe. Det kjenner jeg allerede i dag, jeg er så støl at det var vanskelig å flette håret! Uansett, det jeg tenkte jeg skulle tipse dere om i dag er å legge inn en liten intervall på slutten av styrkeøka. På den måten kan du få ekstra fettforbrenning, høy puls og kjørt ut det siste som er igjen av krefter i muskulaturen. Sistnevnte gjelder mest hvis du velger en type intervall som bruker muskelgruppene du allerede har trent. Det er mange måter å gjennomføre en slik type intervall på, for eksempel kan det være med egenveksøvelser som burpees eller jump squats, med kettlebells, battle ropes eller brazilian ropes som vi brukte i går. Vi kjørte 30 sekunder jobbbing og 30 sekunder med pause, i totalt seks runder. Helst liker jeg at det er minst åtte runder, men jeg hadde faktisk ikke sjans! Det ser kanskje ikke ille ut på bildene under, men å dra det tauet er tungt. Å kjøre egne intervalløkter er ikke så aktuelt for meg nå, og da er denne måten å avslutte ei styrkeøkt på en helt super måte å få pulstopper på likevel. Så om du ikke har tid, eventuelt ikke er glad i intervalltrening kan du heller prøve en slik variant etter neste styrkeøkt.

Tights og genser fra Craft (sponsede lenker)
Kanskje dette er noe å prøve ut på den første økta i februar for dere også? Ønsker dere en sprek og sporty start på måneden!

Grinlus og smoothiebowl

Dagen i dag startet helt forferdelig. Jeg skulle til fysioterapi på grunn av bekkenløsningen, og måtte først måke frem bilen som var dekket i en halvmeter med snø. Etter 20 minutter med svetting klarte endelig å få den frem, bare for å kjøre den halvveis ut i grøfta. Jeg sto bom fast med bilen på skrå og sperret kjørefeltet. Dette var tilfeldigvis på strekningen hvor Trondheims eneste trikk kjører. Selvfølgelig kom også trikken mens jeg sto helt bom fast, naturlig nok ble trikkesjåføren ble sint på meg og da ble det for mye for meg. Jeg begynte å gråte midt på gata, fikk dyttehjelp ut av grøfta og dro rett hjem. Jeg la meg på sofaen med Guapo og gråt i minst en halvtime til, før jeg tenke at jeg måtte ta meg sammen. Jeg pleier jo egentlig ikke å være ei grinlus, men det har jeg virkelig vært i dag! Jeg tenker at jeg får skylde på graviditeten og at det er hormonene som herjer med meg. Jeg lagde en god og frisk lunsj for å få humøret til å bli bedre, nemlig en smoothiebowl! Her har jeg brukt 200 g bringebær, en banan, 100 g mager vaniljekesam og en scoop vaniljeprotein. Jeg moste alt sammen med en stavmikser, og resultatet ble en tykk smoothie som kan spises med skje. Toppet med frukt, bær, kokos og mandler ble det akkurat det jeg trengte for å få humøret opp igjen.Jeg får bare tenke at en kjip start på dagen gjør jo at den bare kan bli bedre, og den går allerede i riktig retning. Nå skal jeg kose enda litt mer med Guaposen, før jeg skal ta han med på en fin tur ute. Da kommer nok det store smilet tilbake igjen, og grinlusa forsvinner!Mandag & chiapudding

Ny uke - nye muligheter! Hvis dere ikke har prøvd chiapudding enda anbefales det absolutt. De små chiafrøene er nemlig næringsbomber med høyt innhold av fettsyrer, proteiner, vitaminer og antioksidanter. De smaker nesten ingenting, og kan derfor tilsettes i det meste. Det som er så fint med å bruke frøene i denne typen pudding er at de absorberer opptil tolv ganger sin egen vekt når de bløtlegges. På den måten blir konsistensen tykk og god, akkurat som en pudding skal være. Her er det brukt  3 toppede ss chiafrø, 200 ml kokosmelk, 0,5 dl vann samt litt sukrin og kanel for ekstra smak. Rør godt sammen og sett i kjøleskapet noen timer, gjerne over natta. Topp med ferske bær og nøtter, så har du virkelig et lite luksusmåltid foran deg.
Jeg hadde store planer om å komme meg på trening fra morgenen av, men formen har ikke vært helt på topp så langt denne mandagen. Jeg håper den blir bedre i løpet av dagen, for mandagstrening er jo det beste som finnes! Men enn så ligger jeg på sofaen, og tar gjerne i mot Netflix-tips fra dere. Håper uka deres har startet litt sprekere enn min, med masse sprek og sporty energi ♥

To sunne søndagsfavoritter

Det er søndag, her i Trondheim er det fortsatt iskaldt ute og derfor er det ekstra godt å holde seg innendørs. Derfor tenkte jeg å komme med to søndagsfavoritter til dere, perfekt på en dag som denne! Som en sen frokost eller lunsj er disse sconsene helt perfekt, de smaker helt fantastisk og har et veldig godt næringsinnhold. Det du trenger er:

To store søtpoteter (ca 650 gram)

300 gram havregryn

100 g sesamfrø

3 ss mager kesam

2 dl vann

2 ts bakepulver

Salt

Kok søtpoteten til den er myk og fjern skallet. Avkjøl og mos med stavmikser den er helt fri for klumper. Tilsett resten av ingrediensene, her brukte jeg også stavmikser for å få blandet alt godt sammen. Deigen blir litt klissete, og jeg brukte to spiseskjeer til å fordele røra på bakepapiret. Form til fire runde scones, og sett inn i ovnen på 200 grader i ca 25 minutter. Avkjøl på rist før du toppet med det pålegget du liker best. Disse er like gode både med søtt og salt på, og metter i mange timer.

Innlegget inneholder sponsede lenker

Hvis noen av dere går ut på tur i kulda er det ekstra godt med noe varmt når man kommer inn. Kakao kan jo lages på mye sunnere vis, samtidig som den smaker like godt. Denne oppskriften er full av proteiner, lav på karbohydrater og inneholder fett av det sunne slaget. For å lage kakao har jeg i denne oppskriften brukt 6 dl melk med 1 ss kakaopulver og 1 scoop protein med smak av belgisk sjokolade. 1 ss sukrinmelis er brukt som søtning, mer trengs ikke etter mine smaksløker. Vil også anbefale på det sterkeste å lage "proteinkrem" å ha oppi - for det var virkelig prikken over i'en! Bland 250 g kokosmelk med 4 ss sukrinmelis og en scoop vaniljeprotein, jeg brukte kasein i denne. Pisk sammen med håndmikser og fordel i koppene, det smaker nemlig helt fantastisk godt!Da håper jeg dere har fått litt inspirasjon til både mat og drikke denne formiddagen. Nå skal jeg komme meg på trening, det er så godt med søndagsøkter!

Superstøl og smoothie

Det er lite som slår å starte dagen med en skikkelig god smoothie. Jeg er egentlig alt for dårlig til å lage smoothie i vinterhalvåret, for det er jo like godt hele året! Nå som magen føles full hele døgnet det å lage en smoothie et supert alternativ, det er jo så enkelt å få i seg. Enkelt er det å lage også, det er ofte ikke så mange ingredienser som skal til. Her har jeg brukt 1,5 banan, 400 g jordbær, 3 dl ekstra lett melk, 1 scoop vaniljeprotein ( ca. 30 gram) og litt sukrin. Kjør alt sammen i en blender, og topp gjerne med noe digg. Vi var tomme for frukt og nøtter, så jeg endte opp med å hakke opp en Questbar for å ha på toppen. Dette var virkelig en god start på dagen!I dag har jeg treningsfri, og det føles godt. Jeg har allerede blitt superstøl etter økta mi på fredagen, og i går kveld hadde jeg nok en god økt sammen med Linn. Jeg ble med på hennes økt, hvor skuldre og triceps fikk kjørt seg. Det er veldig uvant å kjøre så mange repetisjoner for min del, og jeg gleder meg virkelig til graviditeten er over og jeg kan trene skikkelig tungt igjen. Det savner jeg! Men i mellomtiden holder jeg meg til flere reps og lavere vekter, gårsdagens økt så slik ut:

Sittende skulderpress 4 x 12, 14 kg

Sidehev 3 x 12, 6 kg

Upright rows 4 x 15, 15 kg 

Facepulls 4 x 14, 27 kg

Triceps pushdowns 4 x 12, 27 kg

Overhead tricepsextensions 4 x 12, 14 kg

Dips på benk 3 x 12 reps

Genser fra Craft / sko fra Reebok (sponsede lenker)

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Slik ser to glade jenter ut etter en god treningsøkt på en lørdagskveld. Nå skal jeg ta meg med Guapo ut på tur, og resten av dagen skal vi bare lade opp til den første mandagen i det nye året. Nyt dagen dere også, i morgen braker det løs igjen!


Graviditet & treningsklær

Innlegget inneholder sponsede lenker

Jeg har fått mange spørsmål om graviditet og treningsklær, så da tenkte jeg å lage et lite innlegg om nettopp det. Det er vel mange av dere der ute det ikke er aktuelt for, men jeg vet hvor vanskelig dette kan være så da er jeg glad for å kunne hjelpe de i samme situasjon som meg! Det er jo slett ikke gøy når 90% av treningsgarderoben ikke passer lenger, men det finnes heldigvis alternativer for oss med små astronauter i magen også :) Jeg elsker, elsker tightsen på bildene under som er fra Röhnisch. Det er ikke en gravidtights, men har så høyt liv og ekstremt god stretch at den går helt fint over magen. Enda har jeg mye å gå på i denne tightsen, så den vil jeg kunne ha hele graviditeten. Den klemmer ikke i det hele tatt og sitter kjempebra på, så dette er virkelig et godt kjøp enten du er gravid eller ei. Jeg har den i størrelse S/M og dere finner den her.

Hvis jeg finner noe jeg liker så er det typisk meg å kjøpe samme plagg i ulike farger. Seamless touch tightsen fra Craft er enda en storfavoritt med høyt liv og med god stretch. Den sorte bestilte jeg lenge før jeg ble gravid, og var veldig glad i den da også. Når den passer over magen enda går det jo ikke an klage! Jeg har den i medium, og dere finner den her. Det jeg synes er supert med disse tightsene fra Röhnisch og Craft er at de like fint kan brukes når graviditeten er over! Det er jo litt kjedelig å bruke penger på klær man bare skal bruke for en kort periode (selv om det  noen ganger føles ut som en evighet). 

Likevel kan det jo være kjekt å ha noen klær som er designet for graviditet også, og jeg har blitt veldig fan av Boob sine klær.  Jeg kommer nok til å bli enda mer glad i merket når jeg begynner å amme, for klærne er designet for at maten skal komme frem enklest mulig. Jeg har tightsen på bildet under i både leopard-print og vanlig svart, begge er ekstremt behagelige å ha på helt uten at det strammer noen plass. Det eneste negative med disse tightsene er at det er litt lite hold, samt at de kan bli litt gjennomsiktige i enkelte lys. Jeg har derfor blitt minst like glad i å bruke de til hverdags med lange cardigans over, som på trening og på tur. Overdelene klarte jeg ikke å ta bilder av meg selv i uten at de så ekstremt tacky ut, så jeg håper dere tilgir meg at jeg stjal bilder dirkete fra nettsiden. Hvis dere trykker på bildene kommer alle klærne fra Boob opp.


Men som dere ser er det ikke noe problem å servere mat raskt i disse treningsklærne! De har også veldig romslig plass til magen, selv om det kanskje ikke ser sånn ut på de små modellene. Men det kan jeg altså bekrefte at de er, for magen min er alt annet enn liten! Jeg har størrelse M i alt fra Boob, og det passer veldig fint. Sånn, det var de tipsene jeg har til både gravide og ammende - og jeg håper det kan være til hjelp! Ha en super torsdagskveld alle sammen :)

Sunn julemarsipan

Mangel på kjøkken gjør det vanskelig å komme med nye oppskrifter, men heldigvis har jeg noen gode gamle på lager. Julemarsipan er en klassiker som aldri går ut på dato, men jeg kan faktisk ikke huske sist jeg spiste vanlig marsipan med sukker i. Det er fordi jeg synes den sunne varianten er akkurat like god, og da ser jeg virkelig ingen grunn til å spise noe annet. Det beste er at oppskriften er lekende lett også, alt du trenger er dette:

3 eggehvitter

80 g mandelmel

80 g sukrinmelis

2 ss sukrin gold

Bland alt godt sammen i en bolle og trekk over med plast. La den stå i kjleskapet noen timer, gjerne over natta. Deretter ruller du kuler eller former figurer som du vil. Her er halvparten dyppet halvparten i  mørk sjokolade, og resten fikk en Atkins-nonstop i seg. Dette er virkelig perfekt julekos, og jeg vet at det vil bli laget mange porsjoner av denne oppskriften her hjemme før julaften.

Lenkene i innlegget er sponset


Kjøkkenet skal være ferdig til i morgen, så da satser jeg på at jeg kan komme med nye og sunne oppskrifter til dere allerede i helgen. I mellomtiden håper jeg disse faller i smak ♥

Mandagsøkta & supersmoothie

Den siste dagen i november er snart over, og jeg er kjempefornøyd med at 12/30 treninger før julaften er i boks! Det er mandag i dag, og det er ingen hemmelighet at jeg er veldig glad i mandager. Hver mandag prøver jeg å sette standarden for hele den nye uka, og da passer jo ingenting bedre enn en god treningsøkt. Det merkes at magen blir større og større, og jeg må si jeg er spent på hvor stor den kommer til å være på slutten! Det er jo noen uker igjen enda, og de skal jeg bruke på å gjøre mitt beste på treningsfronten. Økta mi i dag så slik ut:

Knebøy 3 x 10

Gående utfall 4 x 12 skritt

Utspark 4 x 8

Glutebridge med strikk 3 x 15

Sidehev i kabel 3 x 10

Upright rows 3 x 12

Pushups 3 x 10

Jeg hadde virkelig aldri trodd at pushups kunne være så tungt som det er nå, men det er virkelig en krevende øvelse om dagen! Vil dere prøve å gjøre pushups kan dere gjerne prøve å gjøre øvelsen med en vektskive på ryggen, eller med strikk for å øke motstanden.

Genser fra Better Bodies / tights fra Craft / sko fra Reebok (sponsede lenker)


Jeg bruker ikke vektstang når jeg kjører glutebridge lenger, men gjør øvelsen tung ved å ha en stram strikk rundt knærne samtidig som jeg plasserer beina på en step. Da blir det fort tungt, i alle fall hvis en kjører mange repetisjoner. Så har jeg lagt min elsk på de nye skoene mine, det er det andre paret mitt med Zpump fra Reebok, så fornøyd med den modellen! En annen ting jeg setter veldig stor pris på nå er enkle løsninger, vi har nemlig hatt vannlekkasje i leiligheten og står uten kjøkken. Men blenderen fungerer jo i stua også den, og derfor ble det smoothie etter trening i dag. Denne smoothien er utrolig god, og passer perfekt som kveldskos eller etter trening. Det du trenger er 400 g frosne jordbær, 1 mango, 2 bananer, 2 ss peanøttsmør og ca. 200 g cottage cheese. Her har du proteiner, karbohydrater og litt sunt fett i ett og samme måltid. Smoothie hører virkelig ikke bare sommeren til, men er godt hele året!
Håper alle dere har hatt en sporty start på uka også!

Fredagslykke i favorittskåla

Ingen tvil om at det er fredag her i huset! Tacoen er allerede spist, jeg blir virkelig aldri lei av det. Dagens lunsj ble denne herlige skåla med taco, jeg er så glad i avocado og masse ost til.  Så har jeg blitt storfan av tacolefsene fra Buer, det er jo så dårlig plass i speltlompene! Så for å få plass til alt jeg har lyst på bruker jeg heller disse lefsene, de smaker jo mye bedre også. Litt dyrere, men det er virkelig verdt det til fredagskosen synes jeg.
Jeg kjenner allerede gårsdagens styrkeøkt i beina, og er veldig glad for at jeg har treningsfri i dag. Økta jeg kjørte i går så slik ut:

Knebøy 4 x 10, 40 kg

Bulgarske utfall 3 x 12, 6 kg

Ettbeins strake markløft 3 x 8, 10 kg

Pullthrough 3 x 10,  37,5 kg

Skråbenk med manualer 3 x 10. 16 kg

Paloffpress 3 x 8

Jeg synes ettbeins strake markløft er en veldig god øvelse, som tar godt! Stå rett opp og ned med en kettlebell i hver hånd. Flytt vekta di over på det ene beinet, som står godt plantet i bakken. Løft det andre beinet, samtidig som overkroppen går fremover. Se for deg at kroppen skal være i en rett linje fra hodet og ned til tærne. Returner til utgangsposisjon, og gjenta 8-10 ganger per bein.

Genser fra Better Bodies / sko fra Reebok (sponsede lenker)

I helga har jeg faktisk nesten ingen planer, og det synes jeg er fantastisk godt!  Sender et stort fredagssmil fra meg til alle dere♥

Økt 2 av 3 & smoothiebowl

 Når jeg for første gang på lenge hadde lyst på smoothie, så ville jeg lage en skikkelig god en. Det ble uten tvil denne, og den smakte fantastisk etter trening. Her har jeg brukt en frossen banan, 200 g bringebær, 20 g vaniljeprotein og 100 gram mager vaniljekesam. Perfekt med påfyll av proteiner og karbohydrater etter en styrkeøkt. Jeg brukte stavmikser for å mose alt sammen, resultatet ble en tykk smoothie som jeg kunne spise med skje. Det er det beste synes jeg!


Den andre økta på progammet mitt er gjennomført, og jeg kommer nok til å kjenne denne i morgen. Jeg måttte titte ned på arket mitt flere ganger for å se om jeg virkelig hadde satt opp 3 x 13 repetisjoner på bulgarsk utfall til meg selv, men det hadde jeg altså. Jeg hater jo egentlig å kjøre mange repetisjoner på den øvelsen fordi den svir sånn, men ingen kjære mor selv om jeg lager program til meg selv! Økta i dag så slik ut:

 Knebøy 4 x 8, 40 kg

Bulgarske utfall 3 x 12, 6 kg

Glutebridge med strikk 3 x 15

Pullthrough 3 x 12, 35 kg

Skråbenk med manualer 3 x 8, 16 kg

Bekkenhev i slynge 3 x 8

Paloffpress med strikk 3 x 10

 Helt til slutt avsluttet vi med en morsom øvelse jeg aldri har prøvd før, nemlig wallballs! Dette er en tung og morsom øvelse som trener hele kroppen. Her skal du gå ned i en dyp knebøy,  gå ekspolsivt opp og kaste ballen på veggen over deg. Det er virktig å huske at det skal gjøres i en sammensatt bevegelse,  slik at den ikke deles opp i knebøy og kast hver for seg. Her kjørte jeg 4 x 10 repetisjoner med en ball som veide seks kilo, og pulsen gikk fort opp!
Nå skal jeg jobbe litt før vi skal til opp til Byåsen for å få nøklene til huset vårt. Jeg gleder meg sånn til å vise Guapo den store hagen han skal få løpe rundt i fremover! Det trengs nå som matmor holder litt langsommere tempo på tur om dagene. Ønsker dere alle en sprek og sporty onsdag!

Hverdagsaktivitet og nye favoritter

God kveld alle sammen! Jeg har ikke trent styrke i dag, men vært ute på tur i to timer. Det er så godt å være i bevegelse, det er jo det vi er skapt for. Faktisk er det med bevegelse i hverdagen undervurdert i forhold til vektnedgang. Hvis du for eksempel alltid tar trappa, går av bussen noen stopp for tidlig eller går til butikken i stedet for å kjøre bli det ganske mye ekstra begvelse i løpet av en dag. Det er ikke bare positivt for vektnedgang, men generelt har de fleste av oss godt av å røre oss litt ekstra! Jeg tenker på dette hver eneste dag, så ha dette med hverdagsaktivitet i bakhodet. Er dere utendørs så kle godt på dere, det merkes nemlig at høsten er her på temperaturen! 

Tights (på tilbud akkurat nå) og vest fra 2XU / pannebånd, genser og sokker fra Kari Traa (lenkene i innlegget er sponset)Jeg vet at det er en del som lurer på om akkurat denne kompresjonstightsen som jeg har på meg på bildet over er gjennomsiktig, og jeg har alltid hevdet at den ikke er det. Nå som jeg er en god del større (og fortsatt presser meg inn i den) har den faktisk blitt litt gjennomsiktig! Det har vel noe å gjøre med at stoffet blir stekt, slik at det ikke er like tett lenger. Så konklusjonen er altså at om du bestiller i riktig størrelse, så er ikke tightsen gjennomsiktig. Den har forresten kommet i nye farge, sammen med noen andre fantastisk fine nyheter jeg bare må vise dere:

Ny komresjonstights med beskyttelse mot vær og vind fra 2XU her / min favoritt kompresjonstights fra 2XU i ny farge / Zpump sko fra Reebok i lilla her  / utrolig kul topp fra Under Armour i begge farger her/ Zpump i fersken herNå venter en episode Tid for hjem før jeg finner senga, vi skal nemlig kjøpe hus og har tidens oppussingsprosjekt i vente!  Det eneste jeg vet helt sikkert er at det skal være et treningsrom i huset, da er denne jenta fornøyd :)

Cookie cravings

I dag har hatt jeg så utrolig lyst på cookies! Nybakte kjeks er noe av det beste jeg vet, varme rett fra ovnen. Jeg hadde ikke alt av ingredienser i dag, og prøvde meg på en ny oppskrift. Alle kjeksene gikk rett i søppelkassa etter første bit, så oppskriften egnet seg med andre ord ikke på bloggen. Heldigvis har jeg laget mange gode tidligere, som jeg tenkte å minne dere på! Det går nemlig fint an å unne seg noe godt selv om det er mandag. 

Havrekjeks med sjokolade, valnøtter og gojibær finner dere her.

Lavkarbokjeks med questbar og mandler finner dere her.
Sjokolade og kokoskjeks finner dere her.
Den beste har jeg spart til slutt, fantastisk gode havekjeks med sjokoladebiter. Denne er nesten for god!


Hvis du mangler noen av ingrediensene er dette en super uke å hamstre inn litt på! X-life har nemlig bakeuke med -25% på alt du trenger til sunn bakst i nettbutikken! Klikk på bildet under, så finner dere alt dere trenger. Jeg bestilte en pakke i går, så snart har jeg skapene fulle av disse produktene igjen jeg også. 

(sponsorlink)God bakemandag!

Smoothie med mango, jordbær og peanøttsmør

Noen dager går virkelig i ett - og i dag har vært en sånn dag. Jeg hadde ikke tid til å lage en skikkelig middag, men jeg rakk i allefall å lage en stor smoothie! Rask, god og sunn næring i farta er absolutt ikke å forakte. I denne smoothien har jeg brukt 400 g frosne jordbær, 1 mango, 2 bananer, 2 ss peanøttsmør og ca 2 dl melk. Peanøttsmøret kan selvfølgelig sløyfes, men jeg syne det var prikken over i'en i denne smoothien. Kjør alt godt sammen med en blender, og vips har du et herlig måltid klart!


Denne smaksbomben gir god energi og er mettende, så om du fortsatt ikke har spist kveldsmat er dette er supert alternativ. Like godt er det også til frokost i morgen tidlig, smoothie passer nemlig når som helst! Har du en favorittoppskrift på smoothie del den gjerne i kommentarfeltet. Jeg synes det er så gøy å få inspirasjon fra dere lesere, så det er bare å fyre løs :)

Cravings og proteinkaffe med kokos

Det er få ting som slår en god iskaffe på sommeren. I stedet for å kjøpe på butikken kan du faktisk lage den selv, med akkurat de smakene du vil. Denne gangen har jeg laget en helt ny variant, inspirert av Stongbody-matplanen. Bland  20 gram sjokoladeprotein med kokosmelk, her har jeg brukt 100 ml. Kok opp bittelitt vann, og tilsett ønsket mengde pulverkaffe. Jeg brukte to toppede teskjeer, husk å rør den godt ut i det varme vannet. Hell kaffe i blandingen med kokosmelk og protein, og tilsett iskaldt vann. Rør godt og topp gjerne med litt kanel, så er den klar for å nytes! Har du isbiter kan de med fordel tilsettes også, men den her ble virkelig god.

Innlegget inneholder sponsede lenker

Det er lørdag og jeg sliter skikkelig jeg cravings, ikke på mat eller godis med på nesten alt fra Kari Traa! Den nye kolleksjonen er så fantastisk fin, og jeg klarer ikke å bestemme meg for hva jeg skal bestille. Her er noen av mine favoritter, disse plaggene vil lyse opp treningshøsten!

Svart genser her / Fargerik fleecegenser her / Lilla regnparkas her /  Løpejakke her / Fleecejakke her / Tights finner dere her / Oransje genser her
Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, det er så deilig med rolige helger synes jeg. Lader batteriene 100% opp til en ny uke!

Proteinrik smoothie med cottage cheese og vannmelon

Mange lurer på om de trenger å inkludere proteinpulver i kostholdet når de trener mye. Dette kommer helt an på den enkelte personen, og hvordan kostholdet ellers ser ut. Jeg for min del bruker svært skjelden proteinpulver, jeg kan faktisk ikke huske sist gang jeg drakk en proteinshake. Det trenger man nemlig ikke hvis en er flink til å spise nok proteiner ellers. I dag lagde jeg en superdeilig smoothie som er full av proteiner, men uten protenpulver. Her har jeg brukt 4 store skiver vannmelon, 400 g jordbær, 1 banan, 300 gram cottage cheese og 2 ss sukrin+. I den mengden cottage cheese er det ca. 40 gram proteiner, da ble det 20 gram i hver av disse deilige smoothiene. Jeg vet det er en del som ikke liker cottage cheese, men i smoothie er det faktisk umulig å kjenne smaken. Andre alternativer til proteiner i smoothie som jeg bruker ofte er ulike kesamvarianter og rå egg, det gjør virkelig susen det også!

Lenkene i innlegget er sponset

I dag har jeg fri fra styrketrening, men har selvføgelig vært ute på tur med Guapo. Hverdagsaktivitiet er undervurdet, og jeg liker å legge inn noen enkle styrkeøvelser på slutten av en gåtur. Muskulaturen er jo allerede varm, så da kan jeg like gjerne få opp pulsen litt på slutten av turen! Pushups, planke, burpees, knebøy, utfall og mountain climbers er eksempler på øvelser hvor du bare trenger din egen kropp, her er det bare fantasien som setter begrensingene. I dag ble det flere runder med vandreplanke på meg, og den svir virkelig i magemusklene! Begynn i pushups-posisjon, og senk en og en albue ned til bakken slik at du blir stående i planken. Her kan du gjerne holde noen sekunder, før du går opp til utgangsposisjon igjen. Prøv å ha 10-12 repetisjoner på hvert sett, så skal du kjenne at det begynner å svi!

Fresh tights fra Adidas til bare 399 her  / Joggesko fra Adidas her
Nå skal jeg faktisk snart komme meg i seng, for å lade opp batteriene til en ukens siste arbeidsdag! 

Feriesmoothie & Nord-Norge neste!

Da har jeg offisielt tatt tre uker sommerferie! Jeg kan ikke huske sist jeg hadde ferie så lenge i en strekk, så dette blir utrolig godt! Bobilen er pakket med våtdrakter, sykler, løpesko, og fjellsko så dette vet jeg kommer til å bli bra! I tillegg har jeg med kettlebells, treningsstikk hoppetau og slynge, så da skjønner dere vel tegninga for hvordan ferien kommer til å bli. Disse ukene kommer til å bli så bra! Men før vi avgang måtte jeg ha litt næring, og da ble smoothie løsningen. Siden det er fredag og tross alt starten på ferien slo jeg til med litt sukkerfri sjokolade på toppen også, herlig! Her har jeg brukt to bananer, en halv mango, en halv ananas, 200 g jordbær, 200 g bringebær og en boks Skyr med blåbærsmak. Dette er mer enn godkjent fredagskos i min bok, for herregud så god denne var!
Nå skal jeg hive meg rundt og hjelpe til med å bære inn det siste i bobilen, samboeren er mildt sagt irritert allerede over at jeg sitter i sofaen og blogger i stedet for å hjelpe til. Men får vi kjører vil jeg bare si tusen, tusen hjertelig takk til alle dere for tipsene dere ga meg! Jeg gleder meg helt vilt til å se alt det fine Nord-Norge har å by på, og ikke minst til å vise det frem til alle dere. Da gjenstår det bare for meg å ønske dere alle en super helg!

Blytunge varianter av utfall

Det er tirsdag, og jeg tenkte jeg skulle vise dere to varianter av utfall som virkelig svir! Det finnes mange måter å gjøre utfall på, du kan blant annet utføre gående utfall, utfall fremover, utfall til siden, utfall bakover fra kasse og bulgarske utfall. Det som gjør disse litt annerledes er at jeg her bruker catslides til å gjennomføre. Eller, faktisk bruker jeg et laminert ark fordi jeg ikke fant catslidesene. Hvis du vil prøve øvelsene hjemme kan du også bruke et håndkle under den ene foten. Start i stående posisjon med kettlebells i hånden. Skli det ene beinet ut til siden mens overkroppen går fremover, helt til kettlebellene treffer gulvet. Gjør 8-10 repetisjoner per bein før du bytter.

Lenkene i innlegget er sponset
Neste variant er utfall bakover, hvor du gjør akkurat det samme bortsett fra at du sklir det ene beinet bakover. Start altså i stående posisjon og la foten sli bakover mens overkroppen går fremover. Dette ser kanskje lett ut - men det er faktisk blytungt! 
Helt til slutt ville jeg bare minne dere på at dere fortsatt kan gjøre et kupp på sommersalg hos X-life! Det mange godbiter på salg, og ikke minst mange fine nyheter også. Perfekt om du har tenkt å ha en sprek og sporty sommer :) Det skal jeg ha, og nå skal jeg sette i gang med pakkingen!Smoothie- & fruktlykke

Ingenting er bedre enn en skikkelig vitaminboost når man ikke er helt i form. Formen min har sjanglet hele uken, og jeg har ikke hatt en eneste treningsøkt. Det gjør meg ufattelig rastløs, trening er jo det beste jeg vet! Jeg satser på at helgen gjør meg i form igjen, sånn at neste uke kan bli en super treningsuke! Smoothies og frukt er en fantastisk måte å få i seg vitaminer og energi på, til både store og små. Jeg ble sjeleglad da jeg fikk servert dette i dag, godt å ha folk rundt seg som vet akkurat hva jeg liker best. Vannmelon, honningmelon,eplebiter og kesam er noe av det aller beste jeg vet. Denne smootien var faktisk ekstremt god, derfor passer det godt å dele den med dere på en fredag. I smoothien er det : 

400 g frosne jordbær

1 mango

1/2 ananas

2 små bananer

1/2 boks mager vaniljekesam

Smoothie er perfekt som et lite mellommåltid, etter trening eller bare som snacks hvis du har lyst på noe godt. Dette passer like godt som helgekos som på hverdager, ser ikke dette fristende ut kanskje?Håper jeg fikk gitt dere litt frisk og sunn inspirasjon med disse bildene, og ønsker dere en riktig god helg ♥

Blåmandag og rosa smoothie

Hei dere! Det skjer heldigvis ikke så veldig ofte - men i dag har jeg en skikkelig blåmandag. Jeg våknet litt for sent, glemte både husnøkler og bankkort da jeg stresset avgårde til jobb, mistet 500-lappen jeg hadde i jakkelomma, det har regnet i hele dag og det gjør vondt fordi jeg har mistet halve neglen på pekefingeren min. Jeg vet at alt dette er småiting som ikke betyr noe, men enkelte dager er bare litt blå. Akkurat som denne mandagen. Ingen kan være happy go lucky absolutt hele tiden, og absolutt alle har dager man ikke føler seg helt 100%. Heldigvis er det sånn at alt kan snu, og det kan denne dagen også! Selv om det regner og er grått ute tok jeg på meg headsettet og regnjakka før jeg gikk ut med Guapo. Vel hjemme laget jeg en stor smoothie - og plutselig føltes ikke denne mandagen så ille likevel.

Lenkene i innlegget er sponset
Denne herlige smoothien består av en boks mager kesam, en banan, en pose frosne jordbær og en dl konsentrert Funlight med bringebærsmak. Sistnevnte kan sløyfes, men jeg synes det gjør smoothien ekstra god! Gjerne topp med noen friske bær, og i mine øyne er ikke en smoothie komplett uten sugerør. Etter å ha slurpet i meg denne rosa smaksbomben følte jeg meg mye bedre, men fortsatt ikke helt på topp. Derfor måtte jeg ty til det som alltid gjør meg glad, nemlig shopping av nye treningsklær. Det begynner jo å gå mot sommer (selv om vi ikke ser noe til den her i Trondheim) og jeg elsker at det har kommet så mye med farger på! Sjekk bare disse herlige nyhetene:

Singlett fra Adias kommer i både rød og grå / Singlett fra Better Bodies / tights fra Adidas / tights fra Casall / Shorts fra Röhnisch 

 


Etter litt nettshopping er humøret betraktelig mye bedre, og jeg kjenner meg mer og mer som den gladjenta jeg er igjen. Mine beste tips på en blåmandag er altså tur, smoothie og nettshopping. Selv om jeg har slike dager veldig sjeldent vil jeg gjerne høre hva deres beste tips for å lokke frem smilet på slike dager er? :)

Smoothie & salg

Meatless monday kickes i gang med en supergod smoothie! Jeg lagde den først i går, og den var så god at jeg bare måtte ha den igjen i dag. Oppskriften ble til av det jeg hadde i kjøleskapet, det er ofte sånn oppskriftene mine blir til. Denne virker kanskje litt merkelig, men den var så fantastisk god at jeg bare må dele den med dere.

400 g bringebær

200 g blåbær

1 boks kesam lime

2 bananer

2 dl sukkerfri Siesta med pasjonsfrukt

Jeg trodde aldri jeg kom til å poste en smoothie-oppskrift med brus i, men dette ble virkelig godt altså! Ha alle ingrediensene i en blender og kjør det godt sammen. Jeg prøvde først uten Siesta, og synes smaken ble litt "tam." Derfor tilsatte jeg 2 dl av brusen, og vips hadde jeg en utrolig god og frisk smoothie! Siesta kjøpes på Rema 1000, smaker superdigg og er veldig billig. Selvfølgelig sukkerfri og brukes ofte som kos her i huset. Nå har jeg jo funnet ut at den smaker supergodt i smoothie også, det er smaken av pasjonsfrukt som gjør at smoothien blir så spennende og god. Jeg vet det høres litt rart ut, men dere kommer ikke til å angre hvis dere prøver!

Lenkene i innlegget er sponsetDet var dagens første tips - dagens andre tips er at nå er det Midseason sale hos X-life! Det er nå 30-75% rabatt på en mangde varer, og erfaringmessing blir de beste kuppene fort borte. Salget startet i dag, så jeg anbefaler dere å gå inn så fort som mulig for å ta en titt. Det er hundrevis av produkter på salg, og her har jeg plukket ut noen av mine personlige favoritter.

Under Armour genser -30% / Better Bodies topp -30% / Adidas løpegenser -50% / Kari Traa t-skjorte - 50% / Röhnisch løpegenser -30% / Röhnisch tights -30% / Better Bodies tights - 50% / Röhnisch shorts -50%

Det var dagens tips fra denne jenta, nå skal jeg komme meg avgårde på HIT for å trene PT-kundene mine. Håper dere har en super start på uka!

Supersmoothie med smak av kokos, sjokolade & peanøttDenne smoothien ble virkelig en suksess, med smak av sjokolade, kokos og peanøtt. Lavkarbo og full av sunne fettsyrer, i tillegg til at den smaker utrolig godt. Chiafrø er virkelig supermat, de inneholder både sunne fettsyrer, proteiner, antioksidanter, vitaminer og mineraler. De smaker veldig lite også, så de kan tilsettes i mange matretter. Oppskriften på denne supersmoothien ser slik ut:

250 ml kokosmelk

3 ss peanøttmel

2 ss chiafrø

2 ss linfrø

1 ss kakaopulver

2 ss sukrin

Isbiter

Ha alle ingrediensene i en blender, og tilsett isbiter til du får riktig konsistens. Deretter er det bare å finne frem et sugerør og nyte smoothien. Den er veldig mettende til å være en smoothie, så dette er et fint lite måltid.Ikke bare har jeg spist smoothie  - men jeg har også gått 6 kilometer denne morgenen, og 8 kilometer i går kveld. Det vil du at 14/60 er gjennomført - så jeg må step up the game snart! Heldigvis tar jeg ferie i morgen - og da får jeg jo ekstra god til til å gå. Ingen tvil om at jeg skal klare denne challengen med glans!

Pannebånd og hals fra Kari Traa / genser fra Better Bodies / tights og boblevest fra 2XU (sponsede lenker)
Fint vær, fin utsikt og snart ferie - da er det bare å ta opp hendene av glede!

Smoothie og snapchat

En smoothie kan være et måltid i seg selv, eller et lite mellommåltid alt etter hvor mye næring den inneholder. Nå som det går mer mot vår og sommer er smoothie noe av det beste jeg vet å spise, det er jo så utrolig friskt og godt! Med sola høyt oppe på himmelen i dag ble en jordbærsmoothie det soleklare valget til lunsj. Til to store glass trenger du:

400 g frosne jordbær

2 frosne bananer

1 boks mager kesam

200 g kokosmelk

Evt litt sukrin hvis du vil ha den enda søtere

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør godt sammen til du har en glatt smoothie. Jeg er fan av å spise tykk smoothie med skje, hvis du vil ha den mer flytende tilsetter du bare mer væske. Jeg liker å bruke kokosmelk, det gir en god smak samtidig som jeg får i meg en sunn kilde til fett. Her kan du også bruke andre ting om du ønsker det, for eksempel vanlig melk eller juice. Pass bare på sukkerinnholdet hvis du velger juice, de kan nemlig være sukkerbomber! Og er det noe vi trenger mindre av i kostholdet er det hvitt sukker. I denne smoothien synes jeg bananene gir nok sødme, men om du ønsker mer kan du tilsette litt stevia/sukrin.Det har blitt veldig populært for bloggere å legge ut snapchat-kontoen sin, men akkurat det kommer ikke jeg til å gjøre. Jeg prøver å ha fokus på å holde bloggen til trening og kosthold, uten å dele for mye personlig. Likevel så blir det jo en personlig ting, denne bloggen er jo nesten dagboken min! I tillegg jeg vet jo at dere syns det er gøy når jeg deler litt personlige ting med dere også, så det tenkte jeg å gjøre i dag. Her er noen utvalgte snap-moments fra den siste tiden:
Nå skal jeg komme meg avgårde til naprapaten, før det blir jobbing og forhåpentligvis litt trening senere i dag. Ha en sporty onsdag alle sammen!

Smoothie- og havregrøt med kokosmelk

God morgen! Jeg titter innom for å vise dere to sunne måltider som kan passe fint til frokost. Kokosmelk er en god kilde til vitaminer og mineraler, som blant annet jern og magnesium. Kokosmelk inneholder også mye sunt fett, og kan være stimulerede for fettforbrenningen. I tillegg smaker det godt, og kan brukes i uendelig antall retter. I supper, gryter, desserter eller i smoothies som dere ser under. Gårdagens kveldsmat besto av følgende:

1 boks mager kesam

200 g frosne blåbær

ca. 60 g kokosmelk

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til du har en glatt smoothie. Her kan du bruke hvilken type bær du vil, kokosmelk gjør seg veldig godt sammen med jordbær og bringebær også. Er du av den typen som liker det ekstra søtt kan du gjerne tilsette litt søtning i smoothien også, men den er ekstemt god i seg selv. Hell over i glass og drikk med sugerør, da smaker den ekstra godt synes jeg!

Neste frokosttips er også med kokosmelk, det er nemlig kjempegodt å koke havregrøten med! Den blir så kremete og god, i tillegg til at grøten blir full av næring og metter lenge. Jeg bruker lik mendge koksmelk og havregryn, her har jeg brukt 70 gram av hver. I tillegg tilsatte jeg to dl vann og kokte grøten i noen minutter til den fikk den kremete og gode konsistensen jeg ønsket meg. Helt til slutt rørte jeg også inn en eggehvitte, dette gjør grøten ekstra kremte samt at jeg får i meg mer proteiner. Å koke havregrøten gjør den så uendelig mye bedre enn å bare sette den i mikrobølgeovnen synes jeg.

Resten av kokosmelken kan fint oppbevares i kjøleskapet, men et godt tips er å helle det over fra hermetikkboksen og i en plastboks med lokk. Hermetikk-smaken setter seg fort i kokosmelken hvis du lar den stå i boksen, men den holder seg fint et par dager i kjøleskapet hvis du heller den over i en plastboks. Det var tipsene jeg hadde å komme med denne torsdagsmorgenen, håper det ga dere litt inspirasjon til en sunn og god frokost :)

Handlekurven for en hel uke på 450 kr

Hei dere! Da har jeg vært på butikken, og handlet inn til studentuka. Totalsum ble 450 kr - det skal jeg leve fint på denne uken! Jeg handlet på tre forskjellige butikker, man kan spare MYE på å sjekke tilbudene i nærheten. Under ser dere hva jeg fikk for pengene, altså er det ingen unnskylding at sunn mat er dyrt. Det føler jeg at jeg har motbevist allerede, bare se alt som havnet i kurven min:Nederst ser dere kvitteringene mine, slik dere er at jeg ikke har jukset. Det eneste jeg glemte kvitterning på var på Kiwi, der kjøpte jeg mandler i løsvekt. Det er faktisk et veldig bra tips, jeg synes de smaker bedre og kilosprisen er mye lavere. Totalt havnet jeg på 448,50 kr og for det fikk jeg følgende: 2 bokser mager kesam, 3 bokser cottage cheese,1 pakke frossen brokkoli, 400 g karbonadedeig, 500 g strimlet svinekjøtt, 250 g kokt skinke, 2 x 400 g frosne blåbær, 1 kg gulrot, 1 kg løk, 1 kålrot, 1 pakke jordbær, 1 boks kokosmelk, 18 egg, 200 g mozarella-ost, 2 pakker havregryn, 1 pakke sesamfrø, 1 pakke cherrytomater, 1 paprika, 1 banan, 1 eple, 1 bære, mandler i løsvekt, 5 store poteter, 2 bokser hermetiske tomater, 1 boks makrell i tomat, 1 boks tomatpuree og en 3-pakning med maiskorn. Ikke verst for 450 kroner, eller hva?

Over ser dere dagens første måltid, som ble en boks mager kesam og 200 g halvtinte blåbær. Mos sammen med stavmikser, topp med noen hakkede mandler og blåbær. Et proteinrikt og godt måltid, og ikke minst super billig! Jeg kommer tilbake med flere menyer litt senere i dag, ha en super mandag så lenge da dere :)

Jordbærdrøm & overivrig

Kveldsmaten i dag ble lettvint, men ikke mindre sunn eller god av den grunn! Her har jeg brukt en pakke frosne jordbær på 400 gram og en boks cottage cheese, som jeg har most sammen med stavmikser. Tin jordbærene et par minutter i mikrobølgeovn først slik at du får til å mose den, eventuelt kan du også bruke blender. Mange liker ikke konsistensen i cottage cheese, men her merker du den ikke engang! Most sammen med bærene får du et herlig måltid, som både smaker godt og er mettende. Hvis du ønsker kan du tilsette litt søtning, eller bare nyte den som den er. Dette er en stor porsjon, så vær forberedt på å bli mett. Her har du både proteiner og karbohydrater i et enkelt måltid, og jeg knuste noen valnøtter på toppen for å få litt ekstra av det sunne fettet også. En jordbærdrøm ferdig på et par minutter!
Jeg har til min store glede fått tillatelse til å løpe i oppoverbakker nå, og til å gjøre enkle core-øvelser. Det gjør meg selvfølgelig hoppende glad, men også litt overivrig. Etter en lang og god tur med litt løping og gange følte jeg meg så god og varm i kroppen at jeg nesten trodde jeg var frisk. Derfor fant jeg ut at det var en lur ide å teste litt grenser og gikk ned i bro. Det var IKKE lurt, og jeg tror heller jeg skal holde meg til type planke og lette øvelser en stund til. Snakk om å bli overivrig!

Thermal top og tights fra 2XU / lue, ullsokker og hals fra Kari Traa (sponsede lenker)

Resten av kvelden skal jeg bare kose meg han kjekkasen over, og håpe på at ryggen er litt bedre til i morgen! Ha en fin kveld alle spreke lesere :)

Kaffesmoothie og bananpannekaker
I dag våknet jeg tidlig, og sto opp for å lage en skikkelig god frokost. Bananpannekaker og en kaffesmoothie ble lørsdagsfrokosten her i huset, og nå er jeg virkelig god og mett. Kaffesmoothien ble ekstremt god, og oppskriften ser slik ut:

2 små bananer (frosne)

1 ekspresso evt. litt sterk kaffe

3 ss mager vaniljekesam

1 ss peanøttsmør

Ha alle ingrediensene i en blender til du har en glatt smoothie, og dette er en av de beste smoothiene jeg har smakt. Den er ganske mektig, så det er nesten et lite måltid i seg selv. Men det er alltid plass til litt pannekaker på siden! Her har jeg brukt 1 banan, 50 g havregryn samt litt kanel, kardemomme, salt og bakepulver. Stekes i panna på middels varme, og jeg toppet med yoghurt, cottage cheese og jordbær. Har dere forresten smakt den nyeyoghurten til yoplait? Den har ekstra mye protein, faktisk hele 10 gram per beger. Det er absolutt ikke verst, og det er virkelig ikke smaken heller! Bringebær smaker egentlig som helt vanlig bringebær-yoghurt, men den med sitron er helt magisk. Smaker nesten som sitron-sorbet og er en liten fest i munnen :)

Nå skal jeg ta med meg Guapo ut på tur, ha en super dag alle!

Cheesy lompechips & varme tipsJeg hadde egentlig ikke tenkt å blogge mer i dag, men dette tipset MÅ jeg bare dele med dere. Cheesy lompechips gikk ned på høykant som snacks her i kveld, og kanskje kan det bli det samme for dere. Alt du trenger er lomper, ost, og krydder. Jeg brukte fire speltlomper og skjærte opp i trekanter. Jeg brukte salt og grillkrydder over, før jeg toppet med revet hvitost. Inn i ovnen på 200 grader i ca 8 minutter, og du har chips klare til servering! Følg med på slutten, for de kan lett brenne seg. Jeg serverte med salsa og hvitløkskesam, så utrolig godt! Perfekt hvis du har lyst på noe salt som fortsatt er sunt.Samtidig må jeg også bare vise dere noen av de nye og varme klærne fra Kari Traa, jeg elsker at det blir brukt så mye farger! Blir ikke noe problem å holde varmen denne våren med så mye fint å velge i. Jeg har virkelig falt pladask for lilla-fargen, den er så frisk og lekker!

Orange ullgenser og matchende ullbukse / lilla regnparkas / blå ullsinglett / teknisk treningsgenser i lilla / grønn fleecegenser / superundertøy-hipstere i rosa/sort og gul/grønn

 Forresten er designet på bloggen oppdatert slik at dere nå kan lese den på android-telefoner igjen! Supert at dere sier i fra slik at jeg fikk fikset det :) Ha en fin kveld alle!

Vegeterianer & smoothie med jordbær, kokos og lime

Blikket til Guapo sier alt, for disse smoothiene var farlig gode! Ikke rart han ville smake litt, men her gikk ikke en eneste dråpe til spille. Jeg har begynt på min kjøttfrie uke og jeg tror dette kommer til å gå kjempebra. Som nevnt skal jeg ha en uke helt uten kjøtt, fisk, egg eller fjærkre - altså være vegeterianer for en uke. Jeg tror det kan gi meg mye inspirasjon i matveien, og forhåpentligvis resulterer det i gode oppskrifter jeg kan dele med dere. Jeg elsker dyr, men jeg elsker også kjøtt og derfor tror jeg at jeg har godt av å prøve litt andre alternativer. Jeg har helt ærlig vært litt lat på matfronten i dag, og valgt enkle løsninger. Ryggen har vært kjip etter besøk til både naprapat og fysio, det ble litt mye på en dag! Derfor har det gått mye i cottage cheese, nøtter, knekkebrød og ost, men også denne deilige smoothien. Den ble utrolig frisk og god, til to personer trenger du følgende:

400 g frosne jordbær

1 boks kokosmelk

30 g vaniljeprotein

150 g cottage cheese

2 ss sukrin+

Saften av en halv lime

Lenkene i innlegget er sponset
Alle ingrediensene mikses sammen i en blender, og jeg knuste også noen valnøtter over på toppen. Det ble maten etter en tur på HIT i dag tidlig, hvor jeg gjennomfrte noen av øvelsene mine. Jeg trener mye på muskelkontakt om dagen, med fokus på kjerne og rumpemuskulatur. Under ligger jeg i en glutebridge, og øver på å slippe kontakten i en og en rumpeball mens jeg strammer den andre så hardt som mulig. Noe jeg har trent mye på er også å ligge på gulvet, stramme den nedre delen av kjernen og holde spennet mens jeg strekker den ene armen og foten ut. Det er faktisk vanskeligere enn det ser ut som å holde kontakten og spennet hele veien.

Både tigths, t-skjorte og sko er fra AdidasOnsdagstips: denne tightsen koster bra 249 HER.

Nå har jeg akkurat vært ute på tur med Guapo en times tid, det er det som gjør best for ryggen! Resten av kvelden skal jeg ligge på sofaen bare slappe av, sånn at jeg er klar for en ny dag i morgen. Håper dere har hatt en super lillelørdag :)

Flowerpower og bærdessert

God kveld! Jeg titter innom for å gi dere et superenkelt tips til kveldsmat, som er ferdig på fem minutter og smaker helt himmelsk. Jeg har her brukt 400 g frosne jordbær og en scoop vaniljeprotein som jeg har most sammen med stavmikser. Jeg legger bærene i mikrobølgeovnen et par minutter først, slik at de fortsatt er delvis frosne men myke nok til å bli most. Deretter toppet jeg med hjemmelaget granola og litt blåbær, et enkelt og raskt måltid som også er utrolig sunt. Frosne jordbær koster ikke engang 10 kroner på Rema, så billig er det også. Ingen grunn til å ikke spise noe sunt og godt til kvelds med andre ord :) Den er så god at den absolutt kan kalles en liten dessert, og kan nytes til frokost, lunsj eller kvelds.


Jeg har vært på HIT for å tøye, rulle og gå litt på ellipsemaskina igjen i dag også. Alt hjelper, bare det å føle at jeg har brukt kroppen litt er en veldig god følelse. Nå er det faktisk tre uker siden den dagen jeg fikk vondt i ryggen, altså er det tre uker siden jeg sist trente. Jeg har aldri i hele mitt liv gått så lenge uten å trene, så da føles det godt å bare være på gymmet litt om ikke annet. Nye treningsklær hjelper det og, ekstra motivasjon til den dagen jeg er tilbake i full sving igjen! Elsker blomsterprintet på den nye tightsen fra Casall, og ikke minst teksten på toppen hvor det står "Go beyond your limits."

Tights og topp er begge fra Casall (sponsede lenker)Nå skal jeg slappe av i sofaen med litt serier resten av kvelden, og tenke ut hva jeg skal finne på til Valentines! Ha en fortsatt fin kveld da dere :)

Grønn detox smoothie

Det er søndag, og mange føler sikkert at det hadde vært godt å rense kroppen skikkelig etter helgen. Alkohol og dårlig mat er eksempler på ting som iallefall gir meg den følelsen, og da er ingenting bedre enn en detox smoothie for å hjelpe kroppen på rett kjøl igjen. Denne er stappfull av vitaminer, antioksidanter og inneholder ingredienser som virker vanndrivende på kroppen samt er fantastisk for huden. På toppen av det hele er den faktisk god på smak og veldig mettende, slik at du får en super start på dagen! Smoothien inneholder følgende:

1 stor banan

1/2 avocado

1 eple

1 pære

1 stang av stangselleri

1/3 agurk

2 håndfuller babyspinat

1 liten håndfull persille

Del opp frukten og plasser alle ingrediensene i en blender. Jeg brukte en frossen banan, har du ikke dette kan du gjerne tilsette litt isbiter istedet. Kjør sammen til du har en glatt smoothie helt uten klumper, som er klar til å nytes ute i søndagssolen.Slik så morgenen min ut i dag tidlig, med supersmoothien, Guapo og ikke minst diplomen min fra AFPT! Den kom i posten mens jeg var på ferie - og jeg ble så utrolig glad da jeg åpnet den i går. Jeg var jo klar over resultatet mitt, men å få det på papir føltes virkelig godt. Jeg gleder meg allerede til det neste kurset jeg er påmeldt med AFPT, for kroppen er virkelig noe man aldri blir utlært i! I mellomtiden skal jeg kose meg med masse trening og ikke minst Guaposen min, som har vært hos mamma og pappa mens jeg har vært på ferie. Det var så fantastisk godt å få han hjem igjen, han er liksom blitt en del av meg. Så i dag blir det ingen styrketrening, men bare langtur og kos med verdens beste turkompis.

Ha en super søndag alle sammen!