hits

oktober 2013

Hit the gym!

Goood torsdagskveld alle sammen! I dag har egentlig vært en kaosdag med masse rot. Selv om det alltid er godt å trene er det ekstra godt på slike dager - ikke noe tenking, bare løfting! I dag sto rumpe og lår på planen og jeg hadde skikkelig god kontakt gjennom hele økta. Ingenting er bedre enn det :D I tillegg var dette den aller første økta på det nye gymmet jeg har blitt medlem hos - Hit the gym! Det har nettopp åpnet og er helt seriøst det kuleste gymmet jeg har satt beina mine inn på. Og heldigvis er det ikke bare kult, men det har også alt utstyret man behøver for å ha en KILLER treningsøkt. Med grafitti på veggene og sykt kul belysning satte det virkelig stemningen for å løfte tungt! Det fikk jeg virkelig gjort også - før jeg fikk knipsa litt bilder for å vise dere lokalet :)Trener tungt i tights fra 2XU og genser fra Better Bodies. ( Sponsede lenker)

På bildet over ser dere en maskin jeg definitivt kommer til benytte meg mye av! Herregud så bra kontakt jeg fikk med rumpemusklene :) Kommer definitivt til å bli fast innventar på dette gymmet fremover! Og hvis dere vil teste det ut også er det mulighet for å ta prøvetimer - noe som virkelig anbefales fra min side. Nå skal jeg komme meg til sengs, sliten etter en god økta og en lang dag. Ny måned og fredag coming up imorgen :D 

Chocolate chip proteinbarGod morgen! Det er Halloween i dag og stort sett alle butikker har tilbud på smågodt eller sjokolade. I mine øyne er det fortsatt en helt vanlig torsdag i dag, og jeg kommer derfor til å unngå sukkerbomene selv om de er på halv pris i butikkhyllene. Det jeg derimot kommer til å spise er en eler to av de nydelige proteinbarene jeg har laget og som ligger klare i fryseren og venter på meg. Disse er superenkle å lage, så kanskje noen av dere også slår til med disse ikveld? Her i i allefall oppskriften:

 30 g protein med smak av belgisk sjokolade

1 ss peanøttsmør

1 ss yaconsirup

50 g havremel

20 -30 g sukkerfri sjokolade

3-4 ss soyamelk ( kan erstattes med mandelmelk eller annen melk)

1 rør stevia sjokolade

Hakk først opp sjokoladen i biter, jeg liker de store slik at jeg virkelig merker bitene når jeg tar et tygg av proteinbaren. Deretter rører du alle ingrediensene godt sammen, tilsett nok melk til at du får en fin og klissete konsistens. Detetter trykker du deigen godt ned i en form som tåler å settes i fryseren, og etter en liten halvtime kan du ta den ut - skjær i 4 biter og NYT :) Disse er utrolig gode, og det fine med oppskriften er at den er så liten. Da slipper du nemlig å ha så dårlig samvittighet hvis du ender opp med å spise alle sammen ;)

Det blir altså ikke noen runde med knask eller knep på meg i kveld, men jeg skal bruke den på å teste ut en helt nytt gym her i byen! Legger ut innlegg ikveld om hva jeg synes - ha en fin og sporty dag så lenge alle sammen :)

Svar på spørsmål del 1

God morgen :) Jeg fikk inn utrolig mange spørsmål, og jeg skal gjøre mitt beste på å svare på alle jeg kan. De som er spesifikke, med høyde, vekt og hva den enkelte bør spise kommer jeg ikke til å svare på. Her anbefaler jeg å ta kontakt med noen som kan følge dere opp, som f.eks en PT eller coach. De andre spørsmålene har jeg derimot besvart under, i allefall del 1 av spørsmålsrunden :)

Hvilken del på kroppen er du mest fornøyd med?Jeg er uten tvil mest fornøyd med ryggen min. Jeg synes ryggmuskler er fantastisk fint, og det er også favorittøkta mi. Det synes jeg selv har gitt resultater!

Spiser du mye frukt eller i moderate mengder? Hva er din favoritt frukt?

Jeg spiser alt fra 1-4 frukt om dagen. Alltid en eple før trening og ellers varierer jeg ut i fra hva jeg har lyst på/behøver den dagen. Frukt er en fin kilde til karbohydrater og gir rask energi - i tillegg er det jo så sunt og godt og fullt av vitaminer :) Jeg er så glad i alle frukt så det er vanskelig å velge en favoritt, men banan, persimon og mandariner kommer høy opp på lista!

Spiste du mye sukrin sukrin gold, tyggis, fun saft, altså søtningsmiddel når du var på diett?

JA! Det gjelder ikke bare på diett, men hele året rundt. Jeg unngår helst sukker,men jeg er veldig glad i søte ting. Derfor bruker jeg veldig mye søtningsmiddel i matlaging og bakst, og jeg ser virkelig ingen grunn til å slutte med det. 

Det er veldig mange treningstightser på markedet  - hva er din favoritt?

Veldig vanskelig å velge kun en,  så her kommer min topp 3 liste over treningsightser!
Jeg er forelsket i  Doris anti-shake tights fra Rohnisch, og har denne tighsten både i full lengde og capri. Gir veldig god støtte og former rumpa veldig fint synes jeg. I tillegg er den fresh og fin i fargen som jeg setter pris på. Du finner tightsen ved å trykke her.
Kompresjonstights fra 2XU er også en favoritt, jeg har også denne i full lengde, 3/4 dels og i shorts. Jeg er sånn at når jeg først finner noe jeg liker så holder jeg meg til det - og derfor har jeg også så mange varianter av denne. Tighsen finner du ved å klikke her.
Jeg digger både passformen og mønsteret på denne fra Better Bodies - fortjener virkelig plass på topp 3 lista! Superbehagelig å ha på og utrolig kul, blir ofte brukt av meg på trening. Du finner den ved å klikke her.

Hvor mye veier du? Hva er fettprosenten din on og offseason?

Jeg veier meg nesten aldri, og fettprosenten har jeg bare målt en gang. Det var noen uker før konkurrase - og den gang lå fettprosenten på 11%. Nå er selvfølgelig både fettprosten og vekten høyere enn i konkurranseform, men akkurat hva den ligger på aner jeg ikke. Jeg liker ikke å bruke annet enn speilet som pekepinn på hvordan formen min er, og henger meg derfor ikke opp i vekt eller fetprosent. Så lenge jeg er fornøyd med den kroppen jeg våkner med om morgenen er det det viktigste i mine øyne!

Vet dette kanskje er et litt privat tema, men jeg lurer på hvilken type prevensjon du bruker? Tar du hensyn til at hormonpreparater reduserer effekten av styrketrening? 

For å være helt ærlig vet jeg faktisk ikke om hormonpreparater har så stor effekt på styrketrening. Selv bruker jeg ikke prevensjon, rett og slett fordi jeg ikke har behov for det.

Hvilket treningsstudio pleier du å trene på?

Jeg trener på flere treningsstudio her i byen jeg! De jeg pleier å være mest på er Kaliber, Club Fitness og Maxpuls. Veldig fint å kunne variere etter hvilken type treningsøkt jeg skal gjennomføre. I morgen skal jeg teste ut enda et nytt gym også, det gleder jeg meg veldig til!

Har du dager hvor du spiser alt søtt du kommer over? Hva er det beste du vet av godteri? Skeier du noen ganger ut? Sprakk du noen gang på diett?

På diett sprekker jeg ALDRI - men heldigvis jeg jo bare på konkurransediett noen måneder i året. Jeg spiser sunt i ukedagene og koser meg litt ekstra i helgene. Rett etter konkurransen hadde jeg dager hvor jeg spiste alt søtt jeg kom over ja, og spiste så mye at jeg ble kvalm og fikk vondt i magen. Det er jo absolutt ingen god følelse - så nå prøver jeg heller å holde meg til moderate mengder med helgekos. Men jeg unner meg absolutt lit godteri på en lørdagskveld - det viktig å kunne kose seg uten dårlig samvittighet synes jeg. Det aller beste jeg vet av godis er SMÅGODT :)Så lenge du ikke spiser hver dag er det helt greit å unne seg litt ekstra innimellom :)

Hva er viktig å ta hensyn til og tenke på og vurdere før man tar brystforstørrelse? Hvordan gjorde du det med mat/trening etter operasjonen? 

Det viktigste er jo å vurdere om man virkelig har lyst til å gjøre det og grunnen til å utføre operasjonen. Jeg hadde komplekser siden jeg var 14, og selv om man kan forme resten av kroppen med trening/kosthold er det faktisk ingenting man får gjort med brystene. Derfor valgte jeg å ta operasjonen, og siden jeg bare var 18 år og ikke enda bitt av "fitnessbasillen" gikk det fint å være noen uker uten trening. Jeg la nok på meg litt den perioden, men det gikk helt fint å ta opp treningen igjen etterpå. Jeg merker ingenting nå under stryketrening, dog jeg bruker å skylde på operasjonen for at jeg er litt svak i benkpress ;)

Hva er din favoritt proteinbar? Hvor får man kjøpt Quest Bar?

Questbarene kjøper jeg fra Iherb.com . De barene er utrolig gode, men de slår virkelig ikke mine favorittbarer som er FortiFX og de finner du her.
Hvor mange kalorier forbrenner du vanligvis under en styrkeøkt?

Aner ikke. Det er ikke forbrenning av kalorier som er målet mitt med en styrkeøkt, så det er ikke engang i tankene mine. Under styrketrening fokuserer jeg på muskelkontakt og progresjon på repetisjoner og vekter. 

Er du sterk? Må du være sterk for å få en bikini kropp? Hvor mye tar du feks i brystpress med hantler eller biceps med hantler?

Nå er det veldig variert hva som beregnes som "sterk" - men selv synes jeg ikke at jeg er det! Hvis jeg sammenligner meg med andre jenter på gymmet løfter mange mye tyngre enn meg, selv om jeg kanskje ser mer muskuløs ut. Brystpress med hantler bruker jeg som regel 20 kg og biceps med hantler trener jeg med 10 kg. Så det er absolutt ikke nødvendig å være supersterk for å være med i Bikinifitness. 

Trener du mye fordi du synes det er fint med en trent kropp, eller fordi du er avhengig av trening?

Ja takk begge deler? Jeg synes det er nydelig med en godt trent kropp og det var jo selve grunnen til at jeg begynte med fitness. Nå er det derimot blitt livsstilen min, jeg elsker å trene og følelsen det gir meg etter en god treningsøkt. Jeg merker med engang at det verker i kroppen hvis jeg går noen dager uten trening - så man kan vel di det sånn at jeg er avhengig. I såfall har jeg verdens beste avhengighet :)

Kan du legge ut et bilde av tattoveringen din? Hva betyr den?


Jeg elsker tattoveringen min, jeg elsker det den står for og jeg elsker dette bildet. Korset står for tro, hjertet for kjærlighet og ankeret for håp. Jeg vet ikke av noen ord som kan beskrive min fantastiske farmor bedre, og derfor valgte jeg disse symbolene. KUS er hennes initsialer, og den lille stjerna er med i tattoveringen fordi hun pleide alltid å kalle meg "stjerna mi"  <3

Hvordan og hva spiser du på en helt vanlig ukedag når du ikke er på diett? 

Da spiser jeg akkurat det samme som på diett - bare i større mengder og med litt større friheter. Jeg har alltid fokus på sunn og rene matvarer enten jeg er på diett eller ikke. Nå utenom diett bruker jeg ofte ketchup, sennep eller sursøt saus på maten, og det er ofte sånne småting jeg har savnet på dietten. Ellers er det ikke de store forskjellene på HVA jeg spiser, men mengden er større nå :)

Hva er den beste oppskriften du har laget?

Her er det ingen tvil - den hvite pizzaen min er så god at ingen andre oppskrifter slår den. Tror jeg må invitere Hellstrøm på denne en vakker dag, sikker på at han også hadde elsket den! Har du ikke laget denne herligheten enda finner du oppskriften ved å trykke her.


Det var det jeg rakk i denne omgang - nå skal jeg nemlig på trening før jobb og lage de matpakkene som ikke ble gjort i stand i går. Håper dere ble fornøyd med svarene og har en flott dag videre!

Video av rumpefavoritt og mat i farta

Jeg skulle rekke så mye i dag - men den der slumreknappen vant over meg i dag tidlig.  Det ble nemlig en sen hjemkomst fra København, og vi hadde tidenes stresskveld hvor vi løp som gale gjennom byens gater og flyplassen.  Vi kom oss heldivgis hjem likevel, men jeg var dødssliten og trengte vel litt ekstra søvn i dag. Jeg kom meg opp til slutt, og med det fine været ute i Trondheim var det ikke annet å gjøre enn å dra på seg løpeskoene. Så fantastisk herlig start på dagen :) Rakk en rask tur på trening også - jeg har jo lengtet sånn etter å løfte litt! Kjørte dag en på programmet mitt - og dagens økt så slik ut:

Glutebridge på step 3 x 12, 60 kg

Pullthrough i kabel 3 x 15, 45 kg

Frontbøy 3 x 8, 40 kg

Beinpress 3 x 12, 110 kg

Gående utfall med manualer, 3 runder frem og tilbake med ca. 15 skritt og manualer på 12,5 kg i hver hånd

Utspark/Leg Extension 3 x 10, 30 kg

 Ettersom det er så lenge siden jeg har trent ville jeg virkelig tyne lår- og rumpemusklene, og kjørte på med en øvelse som virkelig svir helt til slutt! Satte mølla på 17,5% stigning og farta på 2,5 før jeg utførte gående utfall i 5 x 1 minutt. Tok 1 minutt pause mellom settene, og jeg hadde virkelig problemer med å gå hjem fra gymmet etterpå! Anbefaler virkelig å prøve denne etter beinøkta di for å skvise ut siste rest på trening. Har du lengre bein enn lille meg på 158 cm kan du gjerne øke farta til 3 eller 3,5. Som dere ser og hører på slutten av filmen blir jeg rimelig gåen på slutten av denne øvelsen, haha!

 

Grunnen til at jeg skulle opp tidlig var for å lage matbokser før dagens senvakt på jobb, men det har jeg ikke sjans til å rekke nå. Heldigvis er det lett å finne sunne alternativer i butikken også, jeg kjøpte meg blant annet skyr, tranebær og ferske fiken. Kan aldri få nok av fiken - det er så yummy! I tillegg er de fulle av fiber og aminosyrer, skikkelig supermat med andre ord :)
Nå må jeg løpe til jobb - ha en fantastisk dag da dere!

Ny uke og nytt design!

Jeg vet ikke helt hva det er med mandager - jeg bare elsker de! Elsker å vite at jeg har en helt ny uke foran meg med mulighet til å gjøre hva jeg vil. Så selv om vi våknet til ruskevær og regn hoppet jeg inn i treningstøyet og kom meg ut på en joggetur. Det er også en perfekt måte å få sett seg litt rundt i byen, jeg valgte en populær rute rundt sjøene som ligger her i byen. Perfekt start på ei ny uke! En annen ting som er nytt er designet på bloggen min - hva synes dere? Jeg synes selv det ble en enorm forbedring og digger det!

Løpeakken fra Kari Traa var selvfølgelig med på tur, den er faktisk på tilbud nå og du finner den her. Dagens tips! 

Dette har virkelig vært tidenes jentetur, vi har ikke gjort annet enn å drikke vin, shoppe, spise god mat og sjokolade :) Dagen i dag var derfor egentlig satt av til litt sightseeing og tivoli - men det er full storm her og det egnet seg virkelig ikke å være ute. Derfor ble det enda en dag med shopping, noe vi selvfølgelig tok med et smil ;) Påfyll under shoppinga må man jo også ha, og jeg er så glad for at det begynner å bli vanligere å tilby proteinshakes på kafeer rundt om. Det smaker jo like godt som milkshakes, bare mye sunnere og bedre for kroppen!

Nå sitter vi i resepsjonen på hotellet og krysser fingrene for at vi får fly hjem ikveld. En god del fly har allerede blitt innstilt på grunn av uværet - men vi håper på det beste. Jeg vil virkelig komme meg hjem ikveld! For selv om jeg har hatt det fantastisk på tur med herlige jenter er det alltid godt å komme hjem til hverdagen igjen. Hjem til trening og matbokser - sånn som jeg liker å ha det :) Denne helgen har det vært all out, med potetgull, alkohol og nattmat - og jeg skjønner helt ærlig ikke hvordan folk kan gjøre dette hver eneste helg?! Mulig det er jeg som begynner å bli gammel, men å våkne fyllesyk og med betydelig mindre penger på konto er ikke min perfekte søndag for å si det sånn. Supergøy en gang i blant - men ellers foretrekker jeg virkelig å våkne uthvilt og klar for trening. Kjenner treningsabstinendenr verker litt i kroppen etter disse dagene uten å løfte vekter, vær snill å kryss fingrene deres for at jeg kommer meg hjem sånn at jeg får trent imorgen :D

Bildedryss fra Købehavn

Hei dere :) Her kommer noen bilder fra turen vår i vakre København. Litt for mye av både shopping, vin og mat har det blitt - men Gud så gøy det har vært! Langt borte fra alt som heter fitness, hverdag og rutiner - for selv om jeg elsker livsstilen min er det fantastisk med slike avbrekk innimellom. Heldigvis har vi en hel dag til igjen her før hjemreisen til Trondheim sent imorgen kveld.

Enormt hvor mye spørsmål som har kommet inn på forrige innlegg, lover å svare så snart jeg rekker. Nå er det på tide å ta kveld, må være uthvilt og klar for å utnytte den siste dagen til det fulle :) God natt fra Danmark!

Avreiseklar og lompelunsj

Hei dere :) Her kommer en rask oppdatering før jeg setter meg på flybussen med herlige jenter. Kofferten er pakket, og ettersom jeg har god erfaring med å blogge mens jeg er på reisefot tenkte jeg å få til det i helgen også. Ipad og kamera er pakket ned og hvis det blir litt lenge mellom innleggene oppdaterer jeg alltid Facebook og Instagram ganske ofte om jeg skulle være savnet. Med pakking og trening går rakk jeg ikke å lage noen lunsj til i dag, men nå om dagen er det heldigvis ikke krise om jeg ikke har matpakke med. Det finnes jo mange sunne og gode alternativer å velge mellom. Speltlompepizza i ovnene er noe av det beste jeg vet, men når tiden er knapp fungerer det super å ha de i mikroen også. En pakke speltlomper, en pakke kokt skinke, ost og sukkerfri ketchup ble dagens lunsj. Supergod og enkel, med både karbohydrater, proteiner og fett :)  Jeg skulle jo i utgangspunktet ha totalt treningsfri denne helgen, før en av mine fine reisepartnere sendte melding om vi ike skulle ha med oss joggesko. Det er jo så fint i København at det er perfekt å løpe rundt på sightseeing. Jeg jo tenkt å gjennoføre halvmaraton til neste høst også, så det er bare å begynne treninga. Det lengste jeg har løpt i et strekk så langt i livet er 10 kilometer, og et halvmaraton er jo på 21 - så det er godt jeg har tid til å trene meg opp! Jeg har faktisk kommet meg ut på et par løpeøkter de siste ukene også - jeg synes det er super godt å løpe avgårde i den friske høstluften. Når jeg trener styrke liker jeg å ha tettsittende klær slik at jeg faktisk ser musklene mine jobbe, mens jeg ofte går for litt løsere plagg til løping. Det er mye mer behangelig synes jeg :)

 

Tskjorte perfekt til løping fra Puma finner du her - og ut dagen i dag er den faktisk på tilbud til bare 49,- hos X-life.

 Nå er jeg virkelig kalr for tidenes jentetur! Dette har jeg gledet meg så lenge til, og det er min belønning til meg selv etter å ha stått over alt for mange jentekvelder denne høsten. Nå skal det virkelig gjøres opp for :) Shopping og champagne står høyest på planene over things to do! Det var egentlig ikke meningen å fortsette med vippeextensions etter konkurransene, men jeg ble faktisk avhening. Så nå er jeg vippefin og superfornøyd etter besøket mitt på Glimt og klar for høy champagnefaktor i Danmark! Questbarer er pakket med å håndbagasjen også, viktig med påfyll på veien :)


Denne smaken er så utrolig digg - du finner den selvfølgelig hos Iherb. Bruker du koden SIV084 får du til og med rabatt på første bestilling. 

Da gjenstår det bare å ønske dere en fantastisk helg - det skal iallefall jeg ha!

Backattack og sjokoladekos

God morgen! Det er torsdag, og jeg er snart klar for ukens siste arbeidsdag. Men før jeg løper avgårde til jobb tenkte jeg at jeg skulle dele en skikkelig god øvelse med dere. Måten jeg utfører rygghev på er nemlig litt annerledes enn det som folk flest gjør. Mange kjører den jo med vekt for ekstra belastning, men jeg kjører den heller med to vekter som dere ser på bildene under. På denne måten får jeg samtlidig aktivert øvre del og bakside rygg - det er så fantastisk fint når disse musklene er godt utviklet!

Denne øvelsen er så herlig - det er det jo alltid å trene rygg. Det er nok favorittøka mi, ikke rart jeg var verdens største glis med tilbakevendte bollekinn på Club Fitness etter gjennomført økt. Godt fornøyd i tights fra Rohnisch, topp fra Reebok og svettebånd fra Kari Traa. Viktig å være fargerik og fresh på trening nå som det er mørkere ute - farger gjør meg så glaad :D

En annen ting som gjør meg glad er sjokolade! Det gjelder vel flere jenter enn meg, og derfor er det fint at det finnes litt sunnere alternativer enn melkesjokolade :)  Raw gojibær dekket med 70% sjokolade er perfekt kos sammen med en kopp kaffe. Du finner den her, og det anbefales å kjøpe mer enn en pakke for den går nemlig fort ned! Ja, jeg snakker av erfaring ;)


Lenkene i innlegget er sponset.

Oppskriftsonsdag

Som dere vet er jo BOLLER noe av det aller, aller beste jeg vet. Jeg kunne helt sikkert ha levd på boller, men nå er det jo engang sånn at boller ikke akkurat er fitnessfor. Det skulle man ikke tro etter NM, da gikk det ned boller på høykant  bak scenen. Den nydelige dama på bildet under hadde bakt skoleboller til alle som ville ha, og de var magiske :) Jeg ble ikke bare imponert over bollene hennes, men også over den fantastiske formen hennes. Jeg synes det tok nok tid å trene meg opp til konkurranse enda jeg bare har meg selv å tenke på, med mann og barn synes jeg rett og slett det er dødsimponerende. Det viser virkelig at det kun handler om prioriteringer! 


Meg og Camilla fornøyde med skoleboller :) Hun er mest kjent for sin populære instagramkonto som @snuppa32, men hun har også en super blogg du kan sjekke her.

Selv om jeg som nevnt kunne ha levd på boller så gjør jeg jo selvfølgelig ikke det. Og siden jeg prøver å holde meg sukkerfri i ukedagene gikk jeg til verks for å lage en oppskrift på sunne boller! Jeg prøbvde 3 ganger før jeg fikk den slik jeg ville ha den - og disse bollene ble faktisk skikkelig gode :D Det blir selvfølgelig ikke helt det samme uten gjær, smør og sukker - men disse bollene gjør absolutt at du får stilt alle cravings og mer til!

Over ser dere alle ingrediensene jeg brukte og oppskriften ser slik ut:

3 dl sammalt spelt

2 dl havregryn

1 ss fiberhusk

2 dl Easy Bake

2 -3 dl soyamelk

1 ts kardemomme

1 ts kanel

2 ss Sukrin+

2 ss Sukrin Gold

Bland alt det tørre godt før du tilsetter melken, og stek midt i ovenen på ca. 200 grader i 15-20 minutter. La de avkjøle seg på rist før du smører på favorittpålegg og iskald melk. Jeg gikk for sukkerfritt syltetøy, ost, banan og mager vanilje kesam. Lukus på en helt vanlig onsdag! Lag, bak og NYT :) Det er jo tross alt lillelørdag!

Dagens dobbel

God tirsdagskveld :) Jeg har ikke gjennomført bare en men TO styrkeøkter i dag! Ikke verst, om jeg så skal si det selv. Det er absolutt ikke nødvendig med to økter på samme dag, men det er så gøy å trene for tiden. Helt ærlig så har jeg en liten baktanke med det og jeg reiser nemlig bort rett etter jobb på torsdag og kommer ikke hjem før mandagskveld. Med gårsdagens økt, to økter i dag og den siste i morgen rekker jeg da å gjennomføre hele programmet mitt denne uken før jeg tar flyet til Danmark. Jeg skal nemlig på jentetur til København, det er min belønning til meg selv etter høstens hardkjør. Fem jenter, shopping , vin og kos blir rett og slett magisk - og trening kommer nok ikke til å være i tankene mine. Derfor gjør jeg unna det nå, så kan jeg virkelig sette meg på flyet med den aller beste samvittighet!


Jeg har matchende topp og tights fra Rohnisch - Siri har topp og tights fra Better Bodies. (Sponsede lenker)

Den første økta ble kjørt med fineste Siri - en bedre treningspartner kan jeg ikke be om! Rygg, triceps og mage fikk gjennomgå før jeg dro hjem for litt påfyll. Jeg skulle liksom holde meg unna sukker frem til jenteturen men jeg klarte bare ikke i dag, haha! Unnskylder meg selv med at kroppen trenger engeri for å gjennomføre to styrkeøkter, og posen min med yoghurtnøtter ropte virkelig på meg! Det samme gjorde knekkebrødene med brunost  - det er så godt! Jeg orker uansett ikke å være alt for streng med meg selv nå om dagen selv om jeg helst holder meg sukkerfri i ukedagene. Det er bare ikke så lett bestandig :)


Rakk å spise, skifte sko og tights før den andre økta på skuldre og triceps ventet. Så nå gjenstår bare den siste beinøkta i morgen - og jeg gleder meg faktisk allerede! Så fornøyd med programmet mitt - og jeg kommer til å følge det i minst 8 uker før jeg bytter. Er dere fortsatt med meg folkens?Nå skal jeg faktisk spise enda litt mer og pakke litt sånn at jeg er klar for tur. Må lete frem kjoler og høye hæler - det har ikke blitt brukt på en stund så jeg må nok grave dypt i klesskapet! Hva har du trent i dag?

Min aktiveringsguide til rumpa

God kveld :) Jeg er ferdig med dagens treningsøkt og er superfornøyd med gjennomføringen. I dag var det bein og rumpe, og som dere vet pleier jeg å aktivere rumpa før selve økta begynner - det er så utrolig viktig for å få kontakt! Her kommer noen av mine absolutte favoritter for å aktivere stumpen - prøv det du også og jeg garanterer bedre effekt av beintreninga di!

1. Tøye hofteleddsbøyer

Genser / Tights / Sko
Denne kan utføres rett på gulvet eller med beinet på benk, jeg føler absolutt at jeg får tøyd bedre med beinet oppå en benk. Hold i minumun 30 sekunder på hver fot, og gjerne gjenta to ganger.

2. Squat to stand


Ta tak i tærne og holdt trykket på hælene. Skyt brystet opp og frem i bunnposisjon slik at du ikke krummer ryggen. Du trenger ikke å strekke knærne helt ut, men kjenn at det tøyer på baksiden av lårene. Jeg bruker å kjøre to sett med 10-15 repetisjoner.

3. Reverse hyper på benk

Denne utføres på benk og  det viktigste er bare at kniper rumpa skikkelig godt på toppen. Kjenn at du virkelig skviser rumpeballene godt sammen som jeg gjør på det nederste bildet! Trekk beina til deg før du strekker ut og skviser opp, gjerne kjør to sett med 10 repetisjoner.

4. Knebøy med strikk

Denne kan utføres med stang på nakken eller uten vekt. Ha strikken rett under kneskålene og press knærne ut slik at du jobber mot strikken. Da må rumpa jobbe mer og du får virkelig aktivert den! Gjerne kjør 10-15 repetisjoner også på denne øvelsen.

Det er altså først ETTER jeg har gjort disse øvelsene at jeg setter i gang med selve beinøkta, for da er rumpemusklene mine aktive og jeg får utrolig mye bedre kontakt på alle øvelsene jeg kjører. Du kan godt ta 100 kg i hipthrust, men det hjelper ikke så lenge du ikke BRUKER rumpa di! Anbefaler å prøve disse øvelsene før neste økt :) En annen ting jeg alltid gjør før trening er å sørge for at jeg har nok engergi gjennom økta, og spiser derfor eple og inntar BCAA før jeg setter igang. Gjør dette du og - så får du mer utbytte av timene du legger ned på gymmet ;) Dagens tips fra meg til alle dere!Shaker / BCAA ( lenkene i innlegget er sponset)

Hva er dine favorittøvelser for aktivering av rumpa?

Sunne knekkebrød og helgen i bilder

Hei dere :) Uken er snart over, bare noen timer igjen til det er mandag! Jeg gleder meg til ny uke med nye muligheter, vært at for slapp på matfronten denne uken så jeg gleder meg til en frisk start på ny uke. Trening gleder jeg meg også til, er jo så glad i det nye programmet mitt! I morgen skal jeg knipse masse bilder av aktiveringsbildene for å vise dere hvordan jeg gjennomfører de :) 


Fornøyd etter ukens siste økt i topp fra Kari Traa og tights fra Rohnisch

Selv om jeg har vært litt slapp på kostholdet har jeg ikke bare spist dårlig, det er jo sunn mat jeg liker aller best! Merker jeg blir vannete og oppblåst av å spise vanlig brødmat som jeg har gjort denne uken, og derfor måtte jeg bake litt selv i helgen. På lørdag hadde jeg en superkoselig lunsjdate med to av mine beste venner og bakte sunne knekkebrød. De falt godt i smak hos oss alle - forhåpentligvis hos dere også :)

Oppskriften jeg brukte ser slik ut:

4 dl sammalt grov rug

2 dl havregryn

1 dl linfrø

1 dl sesamfrø

2 dl solsikkekjerner

1 ts salt

 1 ss sukrin

7  dl vann

Bland alt godt i en bolle, blandingen skal være ganske klissete. Så fordeler du røren på to stekebrett med slikkepott før du setter de midt i ovnen på 175 grader. Stek de først 40 minutter, før du steker de i 10 minutter men åpen ovnsdør, og derretter nye 10 minutter med døren lukket. Følg med på slutten slik at de ikke blir brent.Avkjøl på rist før du finner favoritpålegget og nyter :)Helgens høydepunkt var likevel at jeg ENDELIG fikk meg kamera :) Har ikke hatt mitt eget på en lang stund nå, og man kan jo ikke være blogger uten eget kamera! Kjærlighet ved første blikk kalles nok dette:
Med jobbing hele helgen har jeg gått for lettvinte løsninger, som frokostblanding med melk. Denne fra Iherb er utrolig god, og også mye sunmere enn vanlige frokostbladninger .  Iskald melk over og toppet med mager vanilje kesam, sukkerfritt syltetøy og banan ble dette virkelig godt!


Selv om det har vært mye jobbing og lite fri i helgen fikk jeg heldigvis tid til en tur ute i det fine været i dag. Selv om det er sol er et iskaldt her i trønderhovedstaden - men jeg vet heldigvis å kle på meg. Parkasen min er så god og varm, kommer til å bli flittig brukt i høst :) Uten tvil et av mine favorittplagg denne høsten!


Lenkene i innlegget er sponset.


Ha en fortsatt fin søndagskveld alle sammen :)

Saftig hamburger med søtpotetbåter

Så ikke dette helt fantastisk ut kanskje?  Lover at det smaker like godt også, hjemmelaget hamburger er aldri feil! Det er faktisk en av mine absolutt favoritter for helgekos. Denne oppskrifter gir hamburgere som er proteinbomber og i tillegg med sunt tilbehør - det blir ikke bedre enn det på en fredagskveld. Lekende lett er det å lage også - her er oppskrift og fremgangsmåte:

Skjær søtpotet i båter, tilsett krydder av ønske og litt olje før du steker i ovenen på ca. 220 grader i 30 minutter. Jeg er veldg glad i sterk og smakfull mat og brukte derfor hvitløk, kajennepepper og chili på disse søtpotetbåtene.

Mens dette står i ovenen lager du hamburgere av en pakke karbonaddeig, 1 boks cottage cheese, 1/2 rødløk, 1 egg og litt salt & pepper. Rør hodt sammen og bruk hendene til å forme burgere som du steker på middels varme i en god teflonpanne. 

Mens de steker lager du brødene. Jeg lagde disse på slump og har ikke nøyaktig oppskrift, men jeg brukte bare havregryn, cottage cheese, speltmel, egg, litt bakepulver og vann. Tilset vann gradvis slik at du får riktig konsistens på røra, gjerne lag den litt flytende slik at du kan tømme den rett ned på bakepapiret. Ta ut søtpoteten og stek brødene i ca 10-15 minutter, du ser også fort når de er ferdige. Jeg toppet mine med gresskarkjerner.
Helt til slutt stekte jeg litt skivet kyllingfilet sammen med presset hvitløk i panna - sunnere variant av "bacon." Topp burgeren med dette og ferske grønnsaker - og du har virkelig et festmåltid! Bon apetit :)

Du fikk litt lyst på - ikke sant? ;)

Bilder fra operahuset og ukens siste øktJeg ble så utrolig fornøyd med bildene vi tok på operahuset etter NM :) Selv om det var litt kaldt og litt kleint å bare ha på seg truse blandt alle turister og familier på en søndagsformiddag, men definitivt verdt det når jeg ser resultatet! Klarer ikke helt å bestemme meg, men jeg tror det øverste er favoritten min. Hva synes dere?  I dag er det fredag, siste ukedag og siste treningsøkta denne uka. I dag er det overkropp igjen - rygg og biceps ligger har hovedfokus. Skal tilbake på Kaliber for første gang på tre uker, blir godt! Ikke minst blir det godt å trene med min finfne treningspartner Siri igjen, og økta vi skal trene ser slik ut:

Pullups 3 x max

Bred nedtrekk 3 x 12

Sittende roing 2 x 8-12

Benkroing med manualer 2 x 10-15

Rygghev 3 x 8-12

Facepull 3 x 8-12

EZ-curl 2 x 8-12

Mage

Bicepscurl 2 x 8-12

Gårsdagens superenkle kveldsmat ble mine hjemmelagde knekkebrød fra forrige helg med godt pålegg. Tror jeg må bake litt denne helgen også - det er lite som slår hjemmebakst :) SÅ tenkte jeg at jeg skulle tipse dere om hasselnøttsmør med cashewnøtter - det er så sykt godt! Alle nøttesmørelskere bare prøve dette, jeg ble iallefall frelst. Med litt sunnere sjokoladepålegg søtet med tagatose blir kombinasjonen selvfølgelig magisk! Komer med oppskrift på fredagsburger litt senere, hvis noen ikke har bestemt  seg for middag enda ;) Riktig god fredag så lenge!
Pumpe stump

God morgen! Er dere klare for å pumpe litt stump? Det er iallefall jeg, får desverre ikke trent før etter jobb men kjenner jeg gleder meg allerede :) I dag er det rumpe og bakside lår som står på programmet, heldigvis begynner stølheten fra mandagens økt å gi seg. Jeg kjenner jeg er supermotivert fot å bygge litt mer på bakenden min, det skal jeg gjøre med følgende øvelser i dag:

Aktivering/oppvarming

Glutebridge på step 3 x 12-15

Ettbeins reverse hyper 2 x 15-20

Lårcurl med ball 3 x 12-15

Strake markløft 3 x 6-10

Bulgarske utfall 3 x 8-12

Liggende lårcurl 3 x 8-12Tights / T-skjorte / Sko ( sponsede lenker)

Det er virkelig høst i  Trondheim i dag, surt og trist vær ute denne morgenen. Da er det lett å miste treningsmotivasjon å heller holde seg på sofaen under et pledd. Det kan du heller gjøre ETTER treningsøkta, da føles det så mye bedre også synes jeg :) Trening gir jo glede og overskudd, og da kan du velfortjent sette deg i sofaen med litt ekstra god mat etter gjennomføring av økta over. Jeg finner mye motivasjon i nye treningsklær, og elsker farger nå som det er mørkere ute. Trenger noe for å sprite opp hverdagen :)  Derfor har tightsen på bildet over blitt en storfavoritt - fresh og superbehagelig på. Det er generelt mye fint fra Kari Traa synes jeg, og her kan du finne høstens kolleksjon som nå har mange varer på salg :)
Jeg har med andre ord planlagt hva jeg skal ha på meg på trening - og jeg vet allerede hva jeg skal spise etter økta også! Kommer aldri til å blir lei kombinasjonen over, haregryn, sjokoladeprotein, blåbær og Sukrin Gold. Kjenner jeg neten blir litt sulten bare av å se på bildene, haha! Nå er det på tide for denne jenta å dra på jobb, ha en strålende start på dagen kjære lesere :)

Morgentur i høstluft

God onsdagsmorgen :) Vi er halvveis i uka, og i dag er det treningsfri på både meg og dere som er med på rumpeprogrammet.  Neste økt kommer ikveld eller i morgen tidlig, hadde jeg delt den nå vet jeg nemlig at noen av dere hadde dratt på trening i dag likevel! Både kropp og hjerne har godt av å ha dager med fri, som bare går med til restitusjon og slappe av. Musklene klarer nemlig ikke å bygge seg større og sterkere hvis du aldri tar pause - derfor er restitusjon så viktig. Ikke minst er det også viktig for hodet og humøret, alle har godt av å tenke på andre ting enn trening også! Jeg startet dagen min med en rolig tur ute i det fine høstværet for å klarne tankene mine. Turen kvalifiserer absolutt ikke som cardio, jeg trengte bare en tur ut i naturen. Det er noe med lufta om høsten - den er så frisk og fantastisk god! Det begynner å bli litt kjølig ute, men det er bare å kle seg godt :) 
Varmende jakke i mikrofiber fra Rohnisch , ullgenser fra Kari Traa, tights fra 2XU og  Goretex-sko fra Reebok.

Nå som konkurransedietten er over har jeg satt opp min egen plan for kosthold, akkurat som jeg har gjort med treningen. Det er så gøy å kunne sette opp selv, for selv om det blir individuelt tilpasset når man har en coach blir det mye mer indiiduelt tilpasset nå som jeg har satt opp selv! Jeg spiser stort sett de samme matvarene året rundt, det eneste som endres på er mengden. Dette er jo en livvstil og ikke bare noe man gjør mot en konkurranse. Så matboksene mine har jeg fortsatt med meg! Kyllingfilet, svinekjøtt, grønnsaker og ris er det som ligger i disse boksene. Jeg velger å spise "ren" mat i ukedagene og heller kose meg litt ekstra i helgene. Da har jeg noe å se frem til og - den ekstra helgekosen hadde ikke smakt like godt om jeg hadde kost meg her dag. Sånn får jeg en fin balanse også, og det er dette som fungerer aller best for meg. Så må du bare finne ut hva som passer best for DEG, og ikke tenke så hardt over hva alle andre gjør :)Sukkerfri ketchup er et must :)

Nå skal jeg komme meg avgårde til jobb - ha en fortsatt fin onsdag da dere!

 

Treningsvideo og chewy proteinbarer

God kveld :) Dagens økt gikk strålende og jeg er så full av energi!  Mage sto blandt annet på programmet, og jeg gikk for to øvelser med treningsball. Har lagt ved en video under som ble filmet for en stund tilbake - men utførelsen av øvelsene er fortsatt den samme :) Jeg kjørte tre sett på begge øvelsene, og kjenner at jeg kommer til å være støl i morgen allerede! 

 Nå som dietten er over er det godt å kunne unne seg litt ekstra i hverdagen. Jeg vil likevel holde fokus sunne alternativer, dette er jo den livsstilen jeg elsker. Jeg elsker også proteinbarer, men det blir fort dyrt om man alltid skal kjøpe. Derfor gikk jeg til verks og lagde mine egne med ingredienser jeg allerede hadde i huset. Næringsrike og fulle av protein, og det beste av alt - de skal ikke inn i ovnene engang! Barene ble med andre ord vellykket, og her er oppskriten: 100 g vaniljeprotein

80 g peanøttsmør

150 g havregryn

3 ss honning

1,5-2 dl soyamelk ( kan erstattes med mandelmelk eller annen melk)

20 g sukkerfri sjokolade

20 g tørkede tranebær

2 rør stevia vanilje

Hakk opp sjokolade og tørkede bær før du blander alle ingrediensene utenom melken og rører godt sammen. Tilsett melk gradvis og rør godt - husk deigen skal være klissete!  Fordel den i en form, og trykk den godt og jevnt utover - gjerne bruk hendene. Bruk en kniv for å skjære opp ruter, jeg lagde 10 stykker. Deretter setter du formen i fryseren i ca. 30 minutter før du kan ta de ut og NYTE :) Hvis du ikke spiser opp alle barene med engang anbefaler jeg å fryse de ned en og en, slik at de ikke fester seg sammen. Perfekt hvis du er på farta, ut av fryseren og inn i mikroen til den har smelten bittelitt - og du har en super, energirik og sunn snack på farta! Så ikke dette godt ut kanskje? Lover at du ikke vil angre hvis du prøver!

Er du klar for økt nummer 2?

Uansett om du er klar eller ikke så kommer den under :) Jeg har allerede fått en del spørsmål angående hvordan hele programmet ser ut, og jeg kommer selvfølgelig til å legge ut det fullstendige programmet etterhvert. Jeg kan likevel dele litt generelle tanker bak programmet jeg har satt opp med dere nå. Jeg skal trene styrke fire dager i uka hvor to av disse er beindager. På beindagene kjører jeg rumpeøvelsene først da det er bevist effektivt å trene fokusområdene først.  Jeg opplever at rumpe og forside lår responderer bra på høye antall repetisjoner, men baksiden responderer godt på færre. Programmet er sattopp etter dette. Det er lite fokus på bryst og armer - rett og slett fordi de muskelgruppene ikke er så vitkige i bikini og jeg føler at de er godt nok utvilket på meg. Disse muskelgruppene blir uansett aktivisert ved de andre øvelsene, selv om jeg ikke trener dem isolert.  Jeg trener ikke bein to dager på rad lenger, da jeg foretrekker å la beinmusklene hvile litt etter ei beinøkt. Økt nummer to fokuserer derfor på overkroppen og ser slik ut: 

Miitærpress 3 x 5-8

Sidehev i kombinasjon med fronthev 3 x 8-12

Upright rows 2 x 8-12

Facepulls 3 x 12-15

Pushdown 3 x 8-12

Smale dips mellom benker 3 x 10-15 

Mage, 2 øvelser med 3 sett
Fornøyd etter dagens økt i topp fra Better Bodies og joggebukse fra MXDC. Jeg har den i både rød og svart, den er så sykt comfy! Så har vi trykt på logoer fra gymmet for å gjøre den enda kulere, ikke rart jeg digger den :) Mange av dere har også spurt om kostholdsprogram sammen med treningsprogrammet, men det vil jeg ikke dele. Det er ekstremt individuelt, og jeg vil derfor ikke legge ut noen generell matplan. Jeg vil selvfølgelig forsette å vise hva jeg spiser og inspirasjon til matretter - men ikke noen konkret diett. Jeg setter veldig stor pris på tilliten dere viser meg i alle mailer jeg får angående dette, men jeg har verken kunnskap nok eller kapasitet til å svare. Jeg begynner med coaching fra 2014, det kan jo være noe å ha i bakhodet. Det viktigste er uansett å fokusere på å spise sunn og riktig mat, og ikke minst å spise nok mat. Husk at  musklene trenger næring for å vokse seg store! Her er middagen min, speltlomper med laks og grønnsaker :) Det enkle er ofte det beste!

 


Lenkene i innlegget er sponset

Første økt på rumpeprogrammet

Er dere klare for å starte treningsuka med et brak? Det er i allefall jeg! Men før jeg deler den første økta og før dere går i gang med den vil jeg poengtete hvor viktig det er med aktivering av rumpe og lår før du setter i gang med treningen. Det har så utrolig mye å si at du faktisk har muskelkontakt, og at du faktisk jobber med de riktige musklene. Dette kan du gjøre ved enkle øvelser og uttøying, favoritter for min del er for eksempel squat to stand og tøying av hofteleddsbøyer. Jeg skal komme med et eget innlegg om aktivering etterhvert, hvor jeg viser dere øvelsene jeg pleier å utføre. Jeg bruker ca 10. minutter før jeg begynner med første øvelse på å tøye og aktivere rumpemusklene mine. Den første økta på det nye programmet fokuserer på forside lår og rumpe, og den ser slik ut:

Hipthrust 3 x 12-15

Pullthrough 3 x 12-15

Frontbøy 3 x 5-8

Beinpress 3 x 8-12

Gående utfall med manualer, 3 runder*

Utspark 3 x 8-12

* Denne øvelsen utfører jeg ved å gå ca . 15 skitt over gulvet, for å snu og gå tilbake igjen. Blir det for tungt på vei tilbake så slipp manualene men fullfør likevel skrittene dine!

Jeg gleder meg masse til å gjennomføre denne økta etter jobb - og håper mange av dere gjennomfører den i dag også! Så utrolig godt å ha satt opp mitt eget program som virkelig fokuserer på de områdene JEG vil jobbe med og med øvelse jeg liker. Hvis du prøver den ut idag så gjerne hashtag #fitnessnora på instagram slik at jeg får sett dere i action! Det er igjen en motivasjon for meg - så jeg kan fortsette å være en god motivasjon for dere :) Neste økt kommer ikveld eller i morgen tidlig.  er det på tide å dra på jobb, ny uke med nye muligheter er her folkens, make the most of it :) 

Bilder fra shoot med fotograf Jim Dokken forrige helg på Clarion Hotel Royal Christiania. Utrolig fornøyd med bildene, og Jim kan kontaktes her for forespørsler om photoshoots.

Helgen i bilder

Hei dere :) Da var søndagskvelden her, og jeg har hatt en helt herlig helg. Startet den med kafèdate med skjønne Helene i Oslo.

 


Kaldt i hovedstaden men vi vet å holde oss varme, jeg i parkas fra Rohnisch og Helene i jakke fra Craft. 

Deretter ventet turen hjem til Trondheim og jeg koste meg med noe digg på nattoget til barteby:Vel hjemme ble jeg gjenforent men min vakre Ayla og vi gikk høsttur i det fine været. Smelter mammahjertet mitt hver gang jeg ser denne nydelige skapningen som jeg er så glad i.

 


Søndag er bakedag og jeg bakte rundstykker og knekkebrød før jeg hadde tidenes oppdekning sammen med familien. Godt å kunne spise sammen igjen :)


Oppskrift rundstykker: 

1 dl solsikkekjerner

0,5 dl sesamfrø

2 ss linfrø

3 dl havregryn

150 g cottage cheese

3 hele egg

2 ts fiberhusk

2 ts bakepulver

1,5-2 dl vann

 

En klype salt

Bland alle ingrediensene godt sammen, la røren svelle litt før du fordeler på et bakepapir. Deretter stekes de midt i ovnene på 180 grader i ca 25 minutter. Jeg fikk 12 saftige og gode rundstykker som ble toppet med alt det beste av pålegg man kan ønske seg.Aldri testet sjokoladepålegget dere ser på bildet over før - men det var megadigg! (Lenkene i innlegget er sponset)


Nå må jeg dusje og komme meg i senga, jobb venter i morgen tidlig. Jeg lover å dele det nye treningsprogrammet før arbeidsdagen starter slik at dere kan være med på bygging av booty dere og ;) Natta!

Pannekake favoritter

Det er søndagsmorgen - og de aller fleste har både tid og god nok samvittighet til å kose seg litt ekstra med en sen frokost. Jeg elsker å lage pannekaker på søndager, det er så kos både å lage de og selvfølgelig å spise de :) Jeg har samlet noen av mine favorittoppskrifter under, slik at dere kan få inspirasjon til dagens frokost - eller kanskje kveldsmat? Pannekaker er så sunt og godt at det kan nytes når som helst på døgnet.

Min alltime favoritt er denne oppskiften, med vaniljeprotein og banan som hovedingredienser. Jeg lagde disse p å 17.mai som vises litt på valg av tilbehør, og disse pannekakene er uten tvil de beste jeg noensinne har laget :)

Denne oppskriften er også utrolig god, med kombinasjonen kokosmel og blåbærskyr i røra. Skyren førte til at de ble veldig lette og luftige, supergode med blåbærsmak :)Denne oppskriften på sjokobanan-pannekaker blir jeg aldri lei! Det som er viktig uansett hvilken oppskrift du velger er at du rører alle ingrediensene godt sammen, gjerne la den stå og svelle litt, og stek pannekakene på middels varme i en  god teflonpanne. 

I dag skal jeg virkelig kose meg med venner, familie og god mat slik at jeg er full av overskudd til en ny uke med nytt treningsprogram! Så utrolig gøy at så mange av dere har lyst til å bli med på det synes jeg :) Legger ut programmet i kveld hvis jeg rekker det, nå skal jeg komme med ut på trilletur med en venninne og hennes supersøte baby. Jeg er og superfornøyd i min nye og fargerike hood fra Adidas! Den kommer til å bli med meg på mange fine høstturer fremover. Ha en riktig fin søndag alle sammen, kos dere med pannekaker!

 

Smilende i fresh hood og favoritt-tights. (Sponsede lenker)

Vil du være med så heng på!

 Bildene over viser sceneformen min fra NM - og det er helt ærlig en form jeg er superfornøyd med selv. Jeg synes jeg så ut som en million, og koste meg veldig på scenen. Det synes jeg vises på bildene også, jeg klarte jo ikke å la være å glise fra øre til øre! I de tilbakemeldingene jeg har fått fra dommerne var de enige med meg i dette, altså at formen min var veldig bra. Men i en lineup med 20 jenter for ALLE sin form var veldig bra å du gjøre noe for å skille deg ut, du må bli lagt merke til. Og hvordan gjør du det? Jo - du har en bra sceneopptreden. For et dommerpanel er det ofte vanskelig å skille jentene fra hverandre, når alle er brune og fulle av glitter og bling. Det var der det glapp mye for min del - jeg gjorde rett og slett for lite ut av meg på scenen. Jeg har jo alltid sagt at jeg ikke føler poseringene i bikinifitness er helt "meg," som gjør at jeg kanskje holder igjen litt. Men skal jeg være med i dette gamet må jeg være god på alle områder - også på det å posere og å gi mer av meg selv på scenen selv om jeg synes det er litt kleint. Nå har jeg frem til april å øve på, før det blir Loaded Cup og Oslo Grand Prix på denne jenta. Til da skal jeg ha klart å bli mye bedre på sceneopptredenen min, just you wait ;)

I tillegg vil jeg selvfølgelig jobbe med fysikken min frem til neste konkurranse og siden det er bikinifitness jeg har bestemt meg for å satse på vil rumpe og lår stå i fokus. Jeg har også lyst på enda bedre magemuskler - så dette blir det jeg skal jobbe mest med frem mot vårens konkurranser. Akkurat nå ligger jeg i sofaen og finjusterer det nye programmet jeg har laget til meg selv slik at det blir perfekt .Jeg vet at veldig mange av dere lesere også er interessert i å forbedre akkurat de samme områdene på deres kropp - og derfor skal jeg være flink til å dele treningsprogram, øvelser og info slik at dere kan bygge booty sammen med meg! Jeg begynner med treninga mi igjen neste uke - vil du være med så stay tuned og heng dere på ;)

Kafè og kake

God fredagsmorgen :) Nå er det bare noen små timer igjen av arbeidsdagen før jeg tar helg og vender hjem igjen til Trondheim. Jeg har hatt en herlig uke her i Oslo, det har vært godt med litt "fitness-fri." Jeg har bare slappet av, kost meg, spist god mat og ikke stresset med noen verdens ting. Akkurat det jeg trengte :) Det blir godt å komme hjem også, bruke helga til å bruke litt etterlengtet kvalitetstid med familie og venner. Så skal jeg komme i gang med treningen etterhvert også - men det er ikke noe jeg stresser med. Alt til sin tid :)

Etter jobb i går dro jeg for å møte supersponsoren min X-life på kafè og det var superhyggelig. Ikke minst var det godt å kunne dra på kafè med noen og kunne bestille noe annet enn svart kaffe eller Pepsi Max! Jeg gikk for proteinshake med banan og pasjonsfrukt i tillegg til en club sandwich på Joe & the Juice og det var megedigg! Ikke rart jeg smiler fornøyd :)
Etter kafèbesøk dro jeg hjem til min gode venninne Kaja hvor jeg har bodd denne uken. Vi spiste oss alt for mette på sjokoladekake, men den ble utrolig god så da er det greit. Mye sunnere enn vanlig sjokoladekake var den også - vi brukte nemlig ferdigmixen fra Funksjonell Mat. Jeg justerte litt på oppskrifta som jeg alltid gjør, og tilsatte 3 dl vann, 2 egg og 1 boks mager kesam. Det gjør kaken så saftig og god synes jeg! Men ingen kake er komplett uten glasur - og glasuren jeg lagde i går ble intet mindre enn awesome!

1/2 boks Philadelphia med smak av honning, 2 bananer og sukrinmelis ble vispet sammen til en herlig og søt glasur som passet perfekt til sjokoladekaken. Honning, banan og sjokolade er jo en kombinasjon som bare bli bra - tilsett litt blåbær på toppen så har du virkelig et mesterverk av en kake. Lager seg så godt som selv også, derfor jeg er så glad i disse ferdigmiksene. Så enkelt og så GODT :D Perfekt på jentekvelder som i går, sjokoladekake er jo alltid en sikker vinner. Nå skal jeg jobbe de siste timene mine i Tigerstaden før barteby venter på meg - hjem kjære hjem!

Norges beste fitnesspizza!

Er det noe jeg har hatt cravings på under dietten min så har det vært min egen oppskrift på hvit pizza. Den er så utrolig god, Fitnessbloggen har blandt annet kåret den til Norges beste fitnesspizza og jeg er HELT enig. Snill som jeg er deler jeg oppskiften med dere på en torsdag, slik at dere kan handle inn alle de sunne ingrediensene som trengs til i morgen. Dere får nemlig ikke bedre helgekos enn dette! Superenkel er den å lage også, og oppskriften ser slik ut:

100 g havregryn

150 g havremel

1 egg

2 eggehviter

3-4 dl vann

1 ts bakepulver

En klype salt

Bland alle ingrediensene godt sammen og tilsett nok vann til at deigen er litt rennende/klissete. Hell røra ut av bollen og over på bakepapir, før du fordeler den jevn utover med kniv eller slikkepott. Stek bunnen midt i ovnen i 10-15 minutter på 200 grader slik at den stivner og blir litt sprø.  La den avkjøle seg i ca. 10 minutter etterpå - dette er viktig ellers vil den trekke inn all sausen og bli slapp/myk. Deigen skal være sprø og crispy - derfor er avkjølingen en must :) Pizzaen ser ut som dette når den komm er ut av ovnen:

Deretter lager du den hvite pizzasausen av 1/2 boks lettere creme fraishe,  to pressede hvitløksfedd, 2 ss grønn pesto i tillegg til litt salt og pepper. Deretter er pizzaen klar for å dekkes med magisk topping, kyllingfilet, serranoskinke og mozarella er de viktigste ingrediensene. Kjøttelsker som jeg er stekte jeg ca. 500 gram kyllingfilet i panna før jeg fordelte utover pizzaen. Det er selvfølgelig ikke nødvendig med så mye kyllingfilet, men det er jo så godt! Hvilke grønnsaker du vil ha på er selvfølgelig opp til dine smaksløker, jeg valgte fersk sopp, paprika og løk.

Ferdig toppet setter du pizzaen på nytt inn i ovnen på samme temperatur til osten har smeltet, dette tar nye 10-15 minutter. I mellomtiden kan du f.eks lage en fantastisk god guacamoledressing laget av 1 moden avocado, en boks mager kesam og  en liten presset hvitløk. Mos avocadoen inn med en gaffel og rør godt rundt - så har du en sunn og god dressing som setter prikken i'en over på pizzaen. Den er veldig god i seg selv også, så guacamoledressingen kan sløyfes.Ut av ovnen, på med litt ruccola og guacamoledressing og du har den beste fitnesspizzaen ever! Bare sunne matvarer, denne er full av proteiner og gode næringsstoffer som er bra for kroppen din. Den kan altså nytes med den beste samvittighet. Smaker bedre og er bedre for deg en både Dolly's og Peppes! Jeg spiste meg alt for mett på denne i går, men nå har jeg hatt lyst på denne helt siden jeg kom hjem fra tur så det var virkelig på tide :D Kommer til å poste masse oppskrifter fremover, med sunn, næringsrik og ikke minst god mat. Så får jeg vist dere litt forskjelling - ikke bare laks til lunsj og torsk til middag ;) Gleder meg til masse sunn baking og matlaging når jeg kommer hjem til Trondheim igjen - i mellomtiden håper jeg alle dere vet hva som skal handles inn til helgekosen nå ;)

Koseøkt og kosemat

God morgen alle sammen! Onsdag er her og vi er halvveis i uka allerede. Jeg hadde i går ukens første treningsøkt, på Elixia Bjørvika med søteste Kristine. Vi tok en skikkelig koseøkt mens skravla gikk løst, og måtte selvfølgelig ta en skikkelig bildeseanse etter treninga. Man skulle kanskje tro det - men nei, vi hadde heller ikke planlagt outfits!To stik gladjenter i tights fra 2XU og turkise topper fra Better Bodies, jeg har også sko fra Reebok. (Sponsede lenker)

Etter trening spiste jeg et par proteinbarer før vi gikk på butikken for å handle oss mat. Jeg var superpatriotisk og kjøpte blant annet brunost, boller og Solo Super - så digg :) Finfin unnskyldning til å kjøpe seg  Vi spiste maten vår ute i friskluft mens vi skravlet videre om alt og ingenting, tiden fløy avgårde med denne superherlige jenta!
Mange av dere har etterlyst et innlegg om hvordan jeg skal takle tiden etter konkurranse i forhold til hva/hvordan jeg skal trene og spise. Det kommer mer utfyllende innlegg om dette når jeg er hjemme igjen, denne uka har jeg bare fri og koser meg i Oslo. Møte gode venner igjen, spise, slappe av og ikke tenke så mye - litt ferie fra hverdagen min rett og slett :) Litt hverdag er det fortsatt her i Oslo  - nå venter nemlig jobb! Ha en fin dag da dere :)

Teaser fra shoot og sugarrush

Hei dere! Jeg har fått det første bildet jeg hadde etter photoshooten på tirsdag, og jeg synes det ble superbra! Gleder meg masse til å se resten, vi hadde superkul location på Clarion Royal Christiana sin spaavdeling før vi dro videre til operaen. Med en flink fotograf of ei jente som var stylet etter alle kunstens regler tror jeg det kommer til å bli mange bra bilder!  Her er i allefall det første, håper dere liker det like godt som meg :)


Foto og copyright: Jim Dokken

Etter jobb i går dro jeg hjem til fineste Sofe, som var min reisepartner jorden rundt. Det er rart å være sammen med en person hver eneste dag i 6 måneder for å så ikke se hverandre i det hele tatt. Sofie har jo flytta fra meg og bort her i Oslo nå, da er det viktig med litt kvalitetstid når jeg først er her :) Kveldskos og jenteprat var ikke feil på en mandagskveld - spesielt med is i tillegg! Jeg har siklet på Ben & Jerry's sin nye smak Peanutbuttercup helt siden jeg kom hjem - og nå fikk jeg endelig andledning til å smake den. Den skuffet IKKE - for å si det mildt. Hele boksen min ble borte, og jeg hadde tidens sugarrush og vondt i magen etterpå. Kanskje ikke så når man spiser en hel boks is! Sofie spiste hele boksen sin hun og, dog hun gikk for den mer "fornuftige" størrelsen. Har du lyst har du lov sier jeg bare! Jeg skal uansett på trening for å svette bort isen litt senere i dag, så da er det all good :)Nå er det snart lunsjtid på jobb, speltlomper og kyllingpålegg ligger klart. Det kommer jeg ALDRI til å bli lei av - like godt på diett eller bare i den vanlige hverdagen :)

Nå er jeg spent på å høre - hva synes dere om bildet fra shooten?

Mandagslykke

I dag tidlig var det tre frøkner som våknet tidlig - vi måtte jo nemlig utnytte frokostbuffeten på hotellet mest mulig :D En nybakt Norgesmester fortjener ikke annet enn å bli bært matbordet, dagens trening for min del ble derfor å gå til frokostsalen med Linn i armene. Nesten så jeg kan klassifisere det som morgencardio tung som hun er, haha! 


Meg i jakke fra Kari Traa og joggis fra MXDC, Linn i genser og sokker fra Kari Traa. Det beste av alt - vi hadde ikke planlagt det engang :D Og vi er begge selvfølgelig sponset av den beste sponsoren noen jente kan ønske seg, X-life.

Vi satt lenge på frokostbuffet og spiste oss litt for gode og mette - så nå ligger vi slappe i matkoma hele gjengen. Selv om burger og godis smakte magisk i går er det jo sunn mat jeg liker aller best, og vanlig norsk husmannskost er vel noe av det jeg har savnet mest på diett. Verdens beste mamma har lovet meg en kveldsmat uten sidestykke når jeg er hjemme igjen neste uke - men enn så lenge kan jeg leve lenge på festmåltidet jeg startet dagen med. 

Drakk nesten hele kartongen alene - så ufattelig godt å drikke melk igjen! Nå skal jeg ha på meg noe annet enn treningsklær - jobbuke i Oslo coming up og jeg har heldigvis senvakt i dag. Gleder meg masse til å være en hel uke her i hovedstaden og møte venner, spise og kose meg. Håper dere alle har hatt en super start på uka - det kan jeg med hånden på hjertet si at jeg har hatt :)

NM 2013

Heiiii bloggen! Jeg ligger i hotellsenga mi alt for mett og med et smil rundt leppene selv om dagen ikke gikk helt som jeg hadde håpet på. Her kommer litt bilder og oppsummering av den store dagen :)Vi startet dagen på Hendrix Hair hvor vi fikk perfekt hår og sminke ordnet av fine Silje og Malene. Følte meg virkelig som en prinsesse etter å ha blitt stylet og ordnet etter alle kunstens regler i de beste hender :) Deretter gikk turen til Oslo Konserthus hvor Norges Mesterskapet ble avholdt og jeg fant frem den aller siste matboksen på denne dietten!


Jeg følte meg selv i skikkelig, skikkelig god form før jeg gikk på scenen. Jeg kikket meg selv i speilet og jeg tror ikke det er en ting på kroppen min som kunne vært gjort annerledes. Jeg ville ikke vært softere eller hardere enn jeg var i dag, mener at vi traff formen perfekt :) Derfor gikk jeg ut på scenen og koste meg skikkelig, men det holdt ikke til en finaleplass i en tøff klasse med vakre jenter. Vi ble først eliminert fra 20 jenter og ned til 15 før vi måtte bak scenen for å vente på å gå på igjen. Mens jeg sto bak der håpet jeg virkelig på finaleplass, og gikk ut med et kjempestort glis som alltid :) Da sammenligningene ble ropt opp skjønte jeg fort at det ikke ble noen finale på meg, og jeg skal ærlig innrømme at jeg ble skuffet. Men det er så mye lettere å ta det med et smil når jeg vet at jeg var den beste Nora jeg kunne ha vært i dag  - og da har jeg jo igrunn nådd målet mitt selv om det ikke ble finaleplass!


Verdens beste Team Sprettrumpe <3 Eileen ble Norgesmester og vakre Vero på 2.plass i sin klasse, så stolt!

For Kaliber sin del gikk resultatnene fantastisk - to Norgesmestre, to andreplasser og en tredjeplass på bikinijentene! Linn vant overall også, jeg ble så glad på jentenes vegne at jeg sto og grein bak scenen :) Gledestårer  og superstolt over teamjentene mine - hard work pays off! For min del skal jeg selvføgelig jobbe på videre, mer muskelmasse på rumpe og lår må til for å komme litt høyere opp på listene til neste konkurranse. Det skal jeg klare, men aller først skal jeg ta litt velfortjent trenings- og fitnessfri en uke her i Oslo. Kose meg med god mat og gode venner - jeg har allerede hatt en bra start med 3.retters på Friday's ikveld. NAM :D 


Etter alt dette var det fortsatt plass til litt mer, så nå ligger jeg og spiser smågodt i senga mens jeg skriver dette :) Før jeg legger meg til å sove vil jeg si tusen, tusen hjertelig takk til alle dere som har fulgt meg hele veien inn til målet mitt. Dere har vært en helt fantastisk støtte og så utrolig gode å ha i ryggen! Det gjelder spesielt familien min, verdens beste venner, min kjære coach som fikk meg i knallform, fantastiske sponsorer som har troen på meg og alle dere lesere som gjør hver eneste dag litt lysere med de gode kommentarene deres :) Jeg synes selv jeg har gjort en knalldebut i Bikinifitness, og synes dette har vært utrolig gøy å være med på! Derfor har jeg allerede bestemt meg for å være med også til våren, Loaded Cup og Oslo Grand Prix 2014 - her kommer jeg :D Det er heldigvis lenge til, og jeg skal kose meg massemasse i mellomtiden. Nå roper senga på meg - god natt kjære dere!

Kvelden i bilder

I kveld har jeg fått første lag med konkurransefarge og drukket litt vin som smakte MAGISK!
Jeg har hattt hobbyverksted på hotellrommet og plutselig fått meg glam-sko som matcher den fine bikinien min:
Jeg har kost meg masse med de søteste roomiene noen kan ønske seg:Og jeg gleder meg til å spise smågodt i morgen! Men først - skjønnhetssøvn! Natta :)

Lat lørdag

Jeg kommer virkelig aldri til å bli vant med å barbere HELE kroppen min, uansett hvor mange konkurranser jeg bestemmer meg for å delta i. Det er virkelig verdens rareste følelse å barbere magen sin, og enda verre med ryggen! Heldigvis deler jeg hotellrom med teammates Linn og Ingrid, så vi brukte hjalp hverandre inne i dusjen. Helt normal sport, ikke sant? :P

Genser fra Better Bodies og joggebukse fra MXDC, det er vel vanlig antrekk i dusjen?! Vinflaska ligger klar, den skal hjelpe meg å bli litt mykere i poseringene på scenen i morgen. Det blir så fantastisk - jkan ikke komme på sist jeg drakk hvitvin og det er jo så godt :D Husk forresten også at dere fortsatt kan klikke hjem en gratis prøvepakke med barberhøvel og to barberblad av Dorco Shai her. Kroppen min er i allefall klar for farging  ved bruk av denne nå, og jeg føler at den er klar for scenen også.  Det føles så godt å v're fornøyd med formen selv - tror virkelig det er noe som vises :) Må bare legge til et par bilder til fra gårsdagens innveiing, jeg klarte selvfølgelig ikke å la være å kjøre en funnyflex :D Ikke rart han i bakgrunnen klør seg i hodet, det er kanskje ikke sånn man skal poserer i bikinifitness? Haha!Nå ligger jeg i hotellsenga og ser livestream fra Treningsforum og lever latmannslivet med rosa sokker på. En skikkelig lat lørdag med andre ord - godt å lade skikkelig opp til morgendagen! Lakselunsjen er med fra Trondheim, men siden dette er siste dag med matbokser på en stund klager jeg ikke! Jeg skal ikke bevege meg av flekken før jeg sprayes med første lag farge klokken 1700, i mellomtiden skal jeg ligge her og kose meg med å se på alle fine atleter som konkurrerer i dag. Ønsker alle masse, masse lykke til! Vi er uansett vinnere fordi vi kom oss på scenen - alle som en :) 


Innveiing og fredagskveld

God fredagskveld! Nå ligger jeg rett ut i hotellsenga mi, strålende fornøyd med dagen. Jeg skal holde meg i vannrett stilling resten av kvelden også, så godt å bare ta livet med ro! Innveiing og registrering er over, med sko og bikini godkjent var det bare å smile til kamera. Her med fineste Lone som stiller i samme klasse som meg, utrolig mange flotte bikinijenter vi har her i landet om jeg så skal si det selv!Etterpå var det hjem og spise, ikke verdens mest spennende mat på menyen akkurat - tok det jeg fant på butikken. Kokt skinke og salat, det er vel fredagskosen sin?! Frykt dog ikke - denne jenta skal ta igjen kosen på søndag, det ligger allerede klart og venter på meg :D 


Dette blir matfest på hotellrommet etter konkurrase uten tvil! I tillegg til alt over skal jeg også selvfølgelig få plass til boller, sushi og iiiis! Åh - det blir så digg :D Smaker ekstra godt etter en god innsats - og det er jeg sikker på at jeg kommer til å gjøre. Jeg gleder meg masse og skal gi alt jeg har - kan ikke gjøre bedre enn det! Det kommer uansett til å bli kjempegøy å gå på scenen igjen, denne gangen i Oslo Konserthus. Det som også var gøy ikveld var å møte mange "kjente" fjes i virkeligheten, og at jentene faktisk er like herlige som de virker :)

Smilende med skjønne Kristine.


Team Sprettrumpe alle coachet av Elitetrener Online PT!

Vakre Jeanette var snill nok til å rette litt på poseringene også som jeg setter enormt pris på - så nå kan søndagen bare komme. Jeg er ready to go! Mangler bare litt hårfjerning. så det blir kveldens prosjekt. Håper dere der hjemme har en herlig fredag og at dere heier litt på alle fine atleter i helgen :)

NM her kommer jeg!

Da har dagen endelig kommet - nå er jeg straks klar for å fly avgårde til Oslo for å delta i NM :) Gårsdagen ble brukt til de siste finjusteringene, jeg fikk øvd på poseringer og rettet på de superfine neglene mine hos Bare Velvære. Jeg forlot salongen superfornøyd som alltid etter besøk hos flinke Tove, og var enda mer superfornøyd med å komme hjem til fortsettelsen av oppkarbinga mi!Det er rart hvor fort en pakke speltlomper kan forsvinne! Halvparten ble til pizza og den resterende halvparten ble den digg dessert. Brukte tacosaus og pesto på pizzaen, før jeg toppet den med grønnsaker, kokt skinke, lettere Norvegia, sukkerfri ketchup og ruccola. Så godt - så enkelt!Med dette i magen hadde jeg lyst på noe søtt, og lagde sjokofluff av eggehvitter, kakaopulver og sukrinmelis. Sammen med sukkerfritt bringebær syltetøy var det bare å rulle sammen herlighetene og jafse i seg :D Det enkle er virkelig ofte det beste!
Jeg er med andre ord full av energi etter gårsdagens matfest, og er klar for muskelfest i helga! Jeg har kofferten klar og ettersom jeg skal være igjen for å teste Oslo-livet en uke etter konkurranse er også pc pakket med denne gangen. Det vil si at jeg skal være flink til å oppdatere både blogg, instagram som @fitnessnora og facebook-siden min i helgen :)  Igjen må jeg si tusen, tusen hjertelig takk til dere som har fulgt meg på veien hit - dere har vært en drøm å ha med! Alle fine kommentarer og tilbakemeldinger jeg har fått - jeg tar med meg hver eneste en selv om jeg ikke alltid har tid til å svare hver enkelt. Det gir meg en sånn god følelse langt inn i hjerterota, og den gode følelsen skal jeg ta med meg på scenen i helga :) Flybussen venter og jeg må komme meg avgårde, sommerfugler i magen :D

Photoshoot og pannekakeparty

Jeg har fått par av bildene fra tirsdagens photoshoot og jeg er så utrolig fornøyd! Gleder meg som en liten unge til å se resten av resultatet også, det ble nemlig knipset noen hundre bilder for å si det sånn! Fotograf Arve Kristoffersen gjorde virkelig en super jobb, han kan sakene sine! Bare sjekk så stilige de to bildene jeg allerede har fått ble:


Jeg i sports-BH og hotpants fra Better Bodies. (Sponsede lenker)

Jeg synes iallefall de ble råstilige :) På det nederste bildet er også teammate Daniel Dreier med, både han og Arve skal også konkurrere i helgens NM. Blir mange bra atleter fra Kaliber med ned til Oslo, så det blir en spennende helg! Jeg hadde i dag den siste treninsøkta mi før konkurransen og det var beina som fikk gjennomgå. Etter jeg var ferdig med det siste settet gikk det opp for meg at nå er jeg faktisk i mål, jeg skal ikke gjøre noen verdens ting før jeg går på scenen på søndag. Sykt å tenke på :) Det eneste jeg skal gjøre er å spise, og ikke bare litt heller! Fyller på med ekstra karbohydrater nå - og det sier ikke denne jenta neitakk til! Rett etter trening spiste jeg proteinpannekaker, og oppskriften ser slik ut:

60 g havregryn

15 g vaniljeprotein

2 eggehvitter

1-2 dl vann

1 ts fiberhusk

10 g peanøttpulver ( kan sløyfes)

1 rør vaniljestevia

Jeg lagde røra før trening og lot den stå å svelle til jeg var hjemme igjen, og stekte pannekakene mine på middels varme på en god teflonpanne. Jeg fikk 9 små pannekaker av røra, og klarte selvfølgelig ikke å bestemme meg for hva jeg skulle toppe de med. Derfor gikk jeg for litt av alt, et skikkelig pannekakeparty på kjøkkenet :D

Sjokoladeprotein, sukrinmelis og litt vann blir til deilig sjokoladekrem, her sammen med sukkerfritt blåbærsyltetøy og bringebær.

Samme sjokoladekrem, men med bananskiver og sukrin gold.
Bringebærkrem av ferske bringebær most med sukrinmelis og litt vann, pluss bananskiver og noen bær på toppen.

Du vet du er matvrak når du står på kjøkkenet og lager alt dette til deg selv mens du smiler fra øre til øre - haha :D Godt var det i allefall, og jenta ble mett! Skal fylle på med enda mer digg senere i dag, først skal jeg bare fikse negler og poserer litt før jeg flyr til Oslo imorgen. Herregud som jeg gleder meg! Ha en fantastisk torsdag kjære lesere :D

Happy med hairtalk

God formiddag kjære lesere! Denne bloggjenta er så utrolig happy nå at jeg har ikke ord for det :) Hvorfor ser dere på bildet under, jeg driter i janteloven og sier det selv - bare se hvor utrolig fint hår jeg har fått! Jeg er så fornøyd at jeg har ikke ord for det, jeg er et eneste stort smil i dag :DJeg fikk jo masse konstruktiv kritikk og tilbakemeldinger fra dere etter Stavanger Open, og det var mange som kommenterte håret mitt. Derfor bestemte jeg meg for å gjøre noe med det - og kontaktet ReStyle Hairdesign for hjelp til å få håret mitt finest mulig. Der har jeg altså vært i dag, og fikk satt på extensions fra Hairtalk - som er det mest skånsomme systemet på markedet. Det er 100% naturlig menneskehår i ferdiglagde tresser som festes med selvklebende strips.Håret kan gjenbrukes, så om ca to måneder skal jeg tilbake for å justere tressene nærmere hodebunnen. Hvis jeg er flink til å stelle håret med de riktige produktene som jeg skal være flink til å gjøre, kan tressene holde i opptil et helt år. 


Før/etter

Det er jo så utrolig mye som tas i betraktning fra dommernes side når det kommer til bikinifitness - men nå kan iallefall  ingen si noe negativt om håret mitt!  Jeg skal ha det glatt på scenen akkurat som på bildene, håret er jo så fint i seg selv at jeg trenger ikke gjøre noe med det. Jeg vil si tusen takk til dere lesere også for at dere kommer med ærlige tilbakemeldinger på hva som kan gjøres bedre - jeg vil jo gjøre det best mulig i NM! Jeg har vært så superheldig å få denne behandligen sponset, men for dere som lurer på pris kommer det an på hvor mye/langt hår du trenger. Hvis du har lyst på slike extensions kan du ta kontakt med ReStyle Hairdesign her for en uforpliktende konsultasjon :) Som jeg og har fortalt dere tidligere ville ikke jeg anbefalt noe på bloggen jeg sev ikke er fornøyd med. Og det er jeg virkelig, virkelig med håret mitt nå - så nå kan helga bare komme :D Jeg gleder meg som en liten unge til å gå ut på den scenen å skinne!Strålende start på onsdagen med andre ord - det håper jeg gjelder for alle dere også!

Tirsdagstrening

Først og fremst må jeg bare si takk for alle fine kommentarer på sist innlegg :) Verden er kanskje ikke så svart/hvitt som jeg la det frem i går - men jeg fikk åpnet øynene til mange og det var jo akkurat det som var målet mitt. Setter sånn pris på alle mailer og meldinger jeg fikk etter innlegget , dere er virkelig gull verdt :) I dag er det tirsdag og jeg skal gjennomføre den nest siste styrkeøkta mi før NM. Overkropp venter - før den aller siste beinøkta venter på torsdag. Helt sykt å tenke på at jeg straks er i mål! Men først skal som nevnt en styrkeøkt gjennomføres og dagens økt slik ut:

Nedtrekk  4 x 8-12

Sittende roing 4 x 12-15

En-arms roing i kabel 4 x 15-20

Bicepscurl 2 x 12-15

Pushdown med stang 2 x 15-20

Enarms kabelcurl 2 x 12-15

Franskpress 2 x 15 -20


Smilende i sports-BH og singlett fra Better Bodies, tights fra Röhnisch.(Sponsende lenker)

Før trening må jeg ha litt mat i magen, og nå er det lunsjtid og jeg er klar for dagens første måltid. Som vanlig er det laksesalaten min som venter, men jeg klager ikke for den er så goood! Dressing fra Walden Farms er selvfølgelig et must, tror ikke jeg hadde klart meg gjennom dietten uten. Det og Pepsi Max, skummelt hvor avhengig jeg er - haha!

Hva skal du trene denne tirsdagen?