hits

september 2013

Vil du komme i ditt livs beste form?

Vil du komme i ditt livs beste form? Jeg har nemlig oppskriften til deg, og den er enklere enn hva du kanskje trodde.

 Dette er meg på ferie i Gran Canaria i januar 2010.

 


 September 2013:

 

Samme jente - ulik fasong på kroppen.

 Hva er så oppskriften? Jo - det er ganske enkelt å BESTEMME seg. Vanskeligere er det faktisk ikke. ALLE kan få til dette, kom ikke til meg og klag på genetikk - for jeg er faktisk ikke genetisk anlagt for å se ut om jeg gjør nå i det hele tatt. Som dere ser å bildene over har kroppen min hatt ulik fasong gjennom årene, men jeg har formet den ved hjelp av styrketrening og kostholdsendring.  Nicknamet mitt på barneskolen var "purka" - fordi jeg hadde litt for mange ekstra kilo på kroppen. Det har jeg hatt siden jeg var lita - helt til jeg bestemte meg å faktisk gjøre noe med det! Jeg kontaktet noen med peiling, fikk en treningsplan og et kostholdsoppsett og fulgte det 100%. Da mener jeg også 100% og ikke 95%. Det er det lille ekstra som kan utgjøre en så enormt stor forskjell. Min nåværende coach Elitetrener bruker samme type matplaner og treningsprogram på jenter og gutter vil komme i bedre form, og ikke nødvendigvis skal stille i konkurranse. Det er med andre ord ikke noe hokuspokus for å komme i fitnessform - det gjelder bare å gjøre det du skal til enhver tid. Tror dere ikke det har vært ganger på dietten jeg har hatt lyst til å spise hamburger i stedet for torsk? Og å ligge på sofaen i stedet for å løpe intervaller? Selvfølgelig skjer dette - men jeg gjør likevel det jeg skal. Jeg er ei helt vanlig jente på 24 år, men jeg er fokusert og 100% dedikert mot målet mitt. Jeg har rett og slett jobbet ræva av meg - bokstavelig talt.

 

Nå sier jeg ikke at alle skal komme i konkurranseform - jeg synes jo selv helt ærlig at den formen ikke er fin å gå rundt med året rundt. Jeg tror heller ikke på at det er sunt å være så fantisk opptatt av hva man spiser/trener 365 dager i året. Men jeg blir bare så lei av å høre "jeg skulle gjerne tatt av et par kilo, men jeg får det ikke til."  For jo - du FÅR det nemlig til. Med mindre du skal konkurrere gjelder faktisk prinsippet kalorier inn vs. kalorier ut. Du kan faktisk gå forbi smågodthylla selv om den roper på deg, det er ingen som tvinger sjokoladebitene inn i munnen din. Du velger faktisk å spise den selv - og hva gjør kroppen med de ekstra kaloriene du spiser? Jo, den lagrer de i fettcellene dine, og for jenter vil det typisk si på lår, rumpe og de forhatte kjærlighetshåndtakene. For å få fjernet disse må du rett og slett ta tak i deg selv, og spørre deg selv hvor gjerne du vil dette. Vil du ofte late kvelder forran TV-skjermen for å dra på en ekstra treningsøkt? Vil du ofre lørdagspilsen mot vann eller Pepsi Max? Er svaret nei er det selvfølgelig helt i orden - men kom ikke da og klag fordi du ikke får de resultatene du ønsker. For guess what - de kommer nemlig ikke gratis! De må jobbes for - akkurat som alt annet her i livet. Det er mandagsmorgen og perfekt anledning for deg å ta et tak - make it happen!

Cardio og ny favorittgrøt!

God kveld alle sammen :) Ukens siste styrkeøkt og den siste cardioøkta før NM er unnagjort, godt fornøyd med innsatsen denne søndagen. Den siste uka før konkurranse er det optimalt å la beina få hvilke seg litt mer, og det er derfor jeg ikke gjør mer kondisjonstrening før konkurranse. Det eneste som er kjipt med det er at jeg ikke kan være på Maxpuls, jeg synes jo det er så gøy å trene der! Jeg måtte derfor utnytte det og heiv med med på en time tabata, fikk virkelig opp pulsen som alltid. En av øvelsene jeg gjorde var knebøy med sandbag på ryggen, den er ikke så tung i seg selv - men når du kjører på med mange repetisjoner blir det fort blytungt likevel!Veldig konsentrert mens jeg holder på som dere ser - og veldig fornøyd når jeg var ferdig :D Topp fra Reebok, tights fra 2XU og sko fra Inov-8.

Neste søndag blir det både smågodt og melkesjokolade  - denne søndagen må jeg nøye med sjokoladegrøten min. Men det går helt fint - jeg har nemlig funnet et ny måte å lage den helt sinnsykt god på! Først lager jeg havregrøt på vanlig måte i mikroen, det eneste jeg tilsetter er vann og english toffee steviadråper. Jeg lager grøten litt "vannete" slik at den får perfekt konsistens når jeg rører inn proteinet mitt med smak av belgisk sjokolade. Det nye jeg gjør nå er derimot å bare røre inn halvparten av proteinpulveret, mens jeg bruker resten som "saus". Ved å bare bruke litt vann, protein og sukrinmelis får du en tykk saus som du deretter heller over grøten. Helt utrolig godt - sjokoladehimmel og definitivt en ny favorittgrøt! Perfekt etter trening når kroppen trenger påfyll av protein og karbohydrater. Det kroppen min trenger nå er derimot bare å slappe helt av før jeg tar fatt på en ny og spennende uke i morgen.  Ha en fortsatt herlig søndagskveld alle sammen!

Lenkene i innlegget er sponset.

Konkurranseklar jente og konkurranse til dere!

Det er en million små ting som må ordnes før man kan delta i en fitnesskonkurranse. Som jeg har nevnt til dere tidligere må ALT av kroppshår fjernes - dette er faktisk ekstremt vitkig. Hvis hårene ikke er fjernet vil ikke konkurransefargen sitte fint, og dommerne kan trekke en utøver ned for dette. Nå som jeg har jobbet så lenge og målrettet mot NM er det uaktuelt for meg å la en ting som hårvekst trekke meg ned. Derfor bruker jeg nå mot Norgesmesterskapet barberhøvler fra Dorco Shai som faktisk en verdens første damehøvel med seks barberblader. Disse høvlene er supereffektive og sørger for å få med seg ethvert lite hår - og passer derfor perfekt for meg nå rett før konkurranse!

Konkurransen er annonsebasert. 
Uka før konkurranse må huden også skrubbes og deretter barberes - før jeg kan legge meg med myke og hårløse legger i favorittøflene for å slappe av i senga. Hvis du også vil prøve Dorco Shai kan du bestille en gratis prøvepakke med to barberblader, helt uten å betale for det! Du trenger bare å klikke her - så får du denne råååsa og lekre høvelen rett hjem i postkassa som redning for hårete høstlegger.


Nøye hårfjerning er et av tiltakene jeg gjør for å bli enda finere på scenen frem mot NM, og jeg har i tillegg bestemt meg for å drikke litt hvitvin før jeg går på scenen. Dette er for å myke opp bevegelsene mine slik at jeg ikke blir så stiv, bevegelsene skal være myke - akkurat som leggene mine etter barbering :) Til slutt har jeg en konkurranse til dere hvor dere kan vinne et helt års forbruk av Dorco Shai! Alt du trenger å gjøre er å bestille prøvepakken og deretter legge igjen epost og navn i kommentarfeltet under. Da vil du bli med i trekningen om et år med hårløse legger :) Ikke nok med det, i tillegg kan du vinne disse velværeproduktene samtidig:


Alt du altså trenger å gjøre er å bestille en gratis prøvepakke som du kan gjøre ved å klikke her. Nå skal jeg ta med meg den hårløse kroppen min for å øve enda mer på poseringer, de skal perfeksjoneres den siste uka. Ha en fin søndag og lykke til i konkurransen alle sammen :)Høstlykke

Det er lørdagskveld og jeg sitter med en kopp te tullet inn i et pelspledd hjemme hos mor og far. Ekte lørdagskos, det er så godt å kose seg inne når det er kaldt ute! Men selv om det er kaldt klager jeg virkelig ikke, jeg fikk jo nemlig tidenes høstpakke i dag! Nå skal jeg holde meg god og varm i min nydelige nye parkas fra Röhnisch og Gore-Tex sko fra Reebok :) Høsten er jo så fin, alt for fin til å være innendørs. Derfor er jeg superlykkelig for at jeg nå er godt kledd for mange fine turer ute fremover.

 

Bildene er tatt av fine og flinke Christina Gjertsen.

Jeg orket ikke å steke laks i dag, så da kokte jeg heller egg og spiste med salat og dressing fra Walden Farms. Det enkle er ofte det beste - spesielt på en lat lørdagskveld. Bare en liten uke til helgekosen blir andre boller - bokstavelig talt! Nå skal jeg komme meg til sengs - opp for å gjennomføre ukens aller siste styrkeøkt i morgen. God natt alle sammen :)

Treningsmotivasjon på boks :)

Da var det endelig helg! Jeg skulle egentlig trene styrke i går, men jeg hadde rett og slett ikke så veldig lyst. Derfor droppa jeg økta og er relativt tidlig oppe denne lørdagen for å ta igjen det tapte fra i går. Det jeg derimot ikke droppet i går var cardioen min -det går ikke an å ligge for mye på latsiden heller ;) Det begynner å bli kaldt ute nå som høsten har ankommet, og er det noe jeg virkelig hater så er det å fryse! Derfor kommer ellipsemaskina på soverommet godt med, da er det ikke noe stress å gjennomføre ei cardioøkt. Hvis jeg har høy intensitet har jeg musikk på ørene, men ved lavere intensitet ser jeg heller på TV mens jeg svetter litt. To fluer i en smekk - og en times cardio er unnagjort på et blunk! Love it :)
Ellipsemaskin fra Abilica, sports-bh fra Craft og tights fra Röhnisch ( sponsede lenker)

I dag er det er det derimot ikke noe mangel på treningslyst, jeg er superklar for både en styrkeøkt og en tur på Maxpuls! Jeg har fått ny motivasjonspakke fra supersponsor X-life, og ingenting er så godt som å trene i nye treningsklær! Neste uke blir det roligere på treningsfronten igjen, så det er bare å kjøre på nå. Jeg har 8 dager igjen å gjøre det på - så nå er det virkelig ingenting å spare på! Jeg spiser ingen måltid før trening når jeg trener så tidlig som nå, men jeg liker å ha noe lett i magen bare for ekstra energi. I dag gikk jeg for et par riskaker med proteinpulver og BCAA med den nye favorittsmaken cherry. Smaker bruspulver :D Med dette i magen skal ryggen få kjørt seg under dagens økt, perfekt start på denne lørdagen :)   


Treningsmotivasjon på boks, eventuelt i pakke :D Ha en fantastisk lørdag kjære lesere!

Posedown

God morgen! Jeg er tidlig oppe for å lage dagens lunsj før jobb, matboksen er alltid med :) Ingen unnasluntring nå, det er jo tross alt ikke mange dager igjen til NM. Det er akkurat en uke til jeg flyr til Oslo nå, og jeg gleder meg utrolig mye. Jeg skal faktisk være igjen i Oslo en hel uke etter konkurranse for å jobbe der, blir gøy å teste ut livet i hovedstaden! Før den tid er det mye som skal ordnes frem mot NM, blandt annet må jeg bli bedre til å posere. Bare ved å gjøre små justeringer blir helhetsinntrykket så mye bedre, og det merker jeg utrolig godt allerede. Synes jeg har blitt mye flikere og gleder meg til å vise det frem til dere neste helg.  Jeg øver altså en hel masse - og her er noen bilder fra sist poseringstrening med den fineste teamjenta Linn.Viktig å smile til speilbildet :)

Lunsjen jeg har stått opp tidlig for å lage blir akkurat den samme som i går - men det gjør meg ingenting fordi den er så utrolig god! Røkt laks, ferske grønnsaker og kalorifri dressing fra walden farms. Ikke bare er det godt, men også utrolig enkelt. Gleder meg allerde til å spise den om noen timer, matvrak som jeg er! Nå må jeg komme meg avgårde, ukens siste arbeidsdag står for tur. Ha en herlig fredag alle sammen, nå er det straks helg :DLavkarbo brownie og flexefrøken

God morgen! Jeg tenkte jeg kunne komme med en sunn fristelse denne torsdagen - nemlig en fantastisk god lavkarbo brownie. Jeg laget denne herligheten forrige uke, men glemte helt å poste oppskriften midt i konkurranseforberedelser. Denne brownien er enkel, supersunn og inneholder ca. 300 kalorier så den kan nytes med den beste samvittighet! Den er selvfølgelig ikke for å deles, iallefall nektet jeg å dele min ;)

Lenkene i innlegget er sponset.Hele brownien inneholder totalt ca. 303 kcal, 14 g fett, 37 g protein og 5,5 g karbohydrater. Oppskriften ser slik ut:

1 egg

40 g mandelmel

15 g belgisk sjokoladeprotein

10 g  ekte bakekakao 100% freia

2 ss stevia evt annen søtning

1 ts fiberhusk

1 ts bakepulver

1,5 dl vann

2 rør stevia sjokolade (smak deg frem etter hvor søt du ønsker kaken)

Bland alle ingrediensene godt sammen, hell røren i en liten ildfastform og stek midt i ovnen på 180 grader i ca. 25 minutter. La den avkjøle seg litt før du topper den med ønsket tilbehør, jeg valgte cottage cheese, sukkerfritt syltetøy og druer. Perfekt kombinasjon, rik sjokoladesmak sammen med den søte og gode toppingen.Denne kaken skal definitivt lages igjen innen kort tid! Gleder meg masse til å bake mange sunne herligheter etter NM og dele oppskriftene med dere :) Frem til da ligger fokus på å bli enda bedre, og i går var jeg på Elixia med Linn og Kristine for å trene poseringer. Det har jo så utrolig mye å si, og bare med få justeringer føler jeg allerede at jeg har blitt mye flinkere siden helgens sceneopptreden. Veldig fornøyd etter poseringstreninga og måtte slå til med litt flexing i freshe treningsklær. Digger den nye kolleksjonen fra Kari Traa, her i denne toppen og tights fra 2XU.Smilende fitnessjenter på trening - er så glad for å få hjelp av dyktige Kristine. Hun stiller i bodyfitness i NM, der er jeg sikker på hun kommer til å gjøre det bra! Nå skal jeg ta med meg matboksene mine og komme meg på jobb - ha en super torsdag alle sammen!

Løpebasillen

Jeg trodde aldri at dette skulle skje, men jeg har faktisk blitt bitt av løpebasillen! Uken før kokurranse skal man helst ikke gjøre cardio for å skåne beina mest mulig, og når jeg i tillegg var syk ble det tilnærmet ingen trening forrige uke. Nå er jeg derimot tilbake for fullt - og i går kveld jogget jeg en times tid med ei god venninne. Det er så herlig å slå to fluer i en smekk - kondisjonstrening samtidig som man er sosial :) Jo mer jeg løper har jeg merket hvor mye det betyr å ha riktige løpesko, jeg har tidligere løpt mye i Nike free som ikke passer helt til foten min. Kjempefornøyd med mine nye sko fra Footway som gjør løpinga mye lettere! Jeg elsker jo å ha mål å jobbe imot, og neste høst har jeg bestemt meg for å løpe mitt første halvmaraton :) 


Helblå jente i tights fra Better Bodies, løpejakke fra Kari Traa og sko fra Saucony. (sponsede lenker)

Det er ikke bare kondisjonstreningen som er på plass igjen, det samme er dietten. Det er virkelig ikke noe problem å vende tilbake til den etter å ha spist alt jeg hadde cravings på i helgen. Yoghurtnøtter, is, boller, pizza, peanøttsmør, proteinbarer og sjokolade ble fortært, men det er ikke akkurat fitnessfôr! Det er derimot min kjære laksesalat, tror aldri jeg kan bli lei av den. Gleder meg til lunsj hver eneste dag, det handler bare om å finne matvarer som passer deg og dine smaksløker :) Det er ikke vits i å presse i seg ting man ikke liker, da blir en diett veldig vanskelig å gjennomføre. Nå kjenner jeg at magen vil ha mat, og jeg skal kose meg med dagens første måltid. Tror jeg snart må investere i større tallerkener, det blir jo aldri nok plass til alt jeg vil ha på! Dagens salat består av stekt laks, cherrytomater, isberg, agurk og paprika - toppet med Honey Dijon dressing fra Walden Farms. Nom!
Ha en herlig og sporty onsdag alle sammen - nå er vi halvveis til helg allerede :D

Video fra finalen, fornøyd & fokusert!

God tirsdagskveld :) Jeg sitter i sofaen og har nettopp spist en stor skål havregryn etter treningsøkta mi på Club Fitness. Mens jeg spiste den har jeg sett gjennom videoen fra helgens finale, man får jo ikke sett noen verdens ting backstage! Veldig gøy å se hvordan alle de andre klassene gjorde det også synes jeg. Det jeg brukte mest tid på var selvfølgelig å se gjennom bikinifitness, og spesielt da min egen sceneopptrenden. Helt ærlig er jeg 100% fornøyd med formen - jeg synes selv at jeg i samarbeid med coachen har truffet den perfekt! Det jeg derimot ser at jeg må jobbe mye mer med er min egen sceneopptreden. Det vises veldig godt på videoen at jeg blir anonym i forhold til de andre jentene, så jeg må rett og slett gjøre litt mer ut av med på scenen. Som jeg har nevnt tidligere føler jeg ikke helt at poseringene i bikinifitness er helt "meg" og det er nok derfor jeg faller litt tilbake. Så nå skal jeg legge BORT den tanken, og heller tenke at jo - dette er virkelig rett for meg! Slippe meg litt mer løs og få litt mer flyt i bevelgelsene mine til NM så blir jeg nok enda bedre :) Det jeg synes er positivt med min egen sceneopptreden er at det virkelig vises hvor godt jeg trives med å stå på scenen igjen - klarte jo ikke annet enn å glise fra øre til øre hele tiden :) Treningsforum har filmet finalen og den har jeg lagt ved under bildene slik at dere også kan se - spol frem til 01:39 for å se min klasse, og mer enn gjerne legg igjen en kommentar om hva du synes jeg kan gjøre bedre til NM :) Nå skal jeg kle på meg og komme meg ut i regnet, cardio coming up! 100% fokus de neste ukene - jeg kjører på!


 

 

Overskudd og treningsglede

For en herlig start på uka jeg har hatt! Tilbake på jobb og trening med fulle energilagre etter godt med mat i helgen :) Som jeg har nevnt tidligere er jo det å trene med overskudd det jeg savner mest under en diett, og derfor var det så godt å komme på trening med masse å gi! Kjørte på med en skikkelig bra beinøkt på søndagskvelden - god kontakt og pump gjennom hele økta. Jeg kjørte kun etter lyst og økta mi så slik ut:

Frontbøy  4 x 8

Beinpress 10 x 10

Utfall i smith 3 x 12

Beinspark 3 x 10

Strake markløft 3 x 8

Bulgarske utfall med manualer 3 x 10

Sittende lårcurl 3 x 12

Jeg var strålende fornøyd etter økta, elsker overskuddstrening! Ren og skjær treningsglede tror jeg den følelsen kalles :) Avsluttet med å tøye kroppen godt og å pine meg selv gjennom noen runder på foamroller. Godt for slite bein med litt egenmassasje, selv om det gjør vondt. Etterpå måtte jeg selvfølgelig leke meg litt i ribbeveggen og harryflexe litt - dagen er ikke den samme uten!
Fornøyd brownie i topp og tights fra Better Bodies. ( sponsede lenker)

Jeg fylte skikkelig godt på etter økta var ferdig, satt sikkert en halvtime på Elixia og spiste opp alt. En pakke speltlomper, en boks cottage cheese, sjokoladeprotein, banan og blåbær høres kanskje ikke som en dum kombinasjon? Det smakte virkelig magisk og supert påfyll av karbohydrater og proteiner etter en god treningsøkt. 

Før vi dro hjem rakk jeg en siste tur innom butikken for å se om jeg fant noe godt - og nå er det ferske fiken i butikkhyllene igjen! De smaker virkelig himmelsk, søt og god samtidig som den er en proppfull av aminosyrer. Supermat med andre ord :) I dag er det selvfølgelig rett tilbake på diett og trening, ikke lenge igjen til NM nå og jeg gleder meg allerede! Derfor skal jeg komme meg i seng nå, opp til en ny treningsdag i morgen. God natt alle sammen - håper dere har hatt en super start på uka dere og :)Helgen i bilder

Hei dere :) Her kommer helgen i bilder, steg for steg slik at dere får mer innblikk i hvordan en fitnesskonkurranse foregår. Fredag var det klart for første lag med farge før registrering og innveiing med alle atletene som deltar i konkurransen. Der får alle sjekket vekt, høyde, og at bikinier og sko passer med reglementet. Under ser dere meg og Veronica som venter i laaaang kø :) Etter registreringen fikk jeg innvilget et par glass rødvin av coachen da det tørker ut kroppen litt, drakk dette på hotellrommet i badekåpa mi. Ekte fredagskos!

Så var den store dagen endelig kommet - og etter siste lag med farge kom jeg bak scenen rundt kl 11 og la meg ned på matta mi. Mange lurer på hva vi spiser selve dagen, og her ser dere i allefall matboksen min med masse ris, grønnsaker og karbonadedeig. Spiste jevnt fra boksen utover dagen sammen med å drikke vann - ikke mer hokuspokus enn det!

Til til litt posering og harryflexing mens vi venter. Øverst ser dere hele bikikiteamet som Kaliber stilte med, og hele 5 jenter gikk til finale. Under flexer jeg med fineste Linn som vant sin klasse - jeg er så stolt av den jenta! Ca. 30 minutter før vi skal på scenen spiser jeg noen riskaker med nugatti og peanøttsmør for å få inn ekstra karbohydrater som fyller ut musklene og energi før showtime. Fornøyd sa du!?

 Etter litt lett oppvaming med strikk desiste 15-20 minuttene før vi går på varmer jeg lett opp med strikk for å få litt pump. Så er det bare å gå ut og smiiiiile :D I min klasse var det 20 fantastisk flotte jenter, jeg kunne nesten ikke tro det da jeg fikk beskjed om finaleplass! Selv om jeg fikk beskjed fra flere om at jeg var videre trodde jeg ikke på det før jeg gikk ut og sjekket listen selv - og ble sp utrolig glad for at jeg hadde gått videre :)

Storfornøyd med 4.plassen min og ikke minst storfornøyd med at jeg hadde gode venninner i salen som heiet på meg og bakte BOLLER til frøken bollelsker :D Det gikk ned noen boller på høykant før vi lagde hjemmelaget pizza - konkurransen var over så sent at pizzaen ikke var klar før 12. Men så god som den var var den verdt å vente på! Ferdig speltbunn fra NÅ som finnes i kjøledisken med veldig bra næringsinnhold toppet med karbonadedeig, pesto, tomat, fersk sopp, mozzarella, serranoskinke og ruccola. Dressing lagde jeg av mager kesam, presset hvitløk og avocado. Så sinnsykt godt - jeg spiste nok fler biter enn de andre til sammen, haha! Veldig god mat i veldig gost selskap var virkelig en perfekt avslutning på en lang og innholdsrik dag.

Det var selvføgelig plass til litt ekstra i dessertmagen selv om jeg var stappmett på pizza - og denne store skåla glei lett ned! Når du blander den beste isen med den beste sjokoladen og topper det hele med cashewnøtter kan det jo ikke bli annet enn bra ;) Kom sent i seng men var likevel tidlig oppe for å nyte en bedre frokost på hotellet! Det var fineste Linn også, og vi koste oss med flere runder god mat. Det samme gjorde mange andre som hadde konkurrert - det vistes godt på fatene hvem som hadde vært med under helgens konkurranse og ikke! Godt for alle med litt ekstra påfyll før de siste to ukene mot NM :) Nå setter jeg straks kursen hjem mot min kjære barteby - så ønsker jeg verdens beste blogglesere en riktig god søndagskveld! 

Bildedryss fra finale Stavanager Open

JEG KOM PÅ 4. PLASS!!!! :D :D  Jeg er så overlykkelig, så fornøyd og så STOLT av meg selv etter helgens innsats at je har ikke ord for det. Av 20 fantastisk flotte jenter kom jeg videre til finale hvor bare de 6 beste er med videre. Av disse havnet jeg igjen på plass nummer 4. og dette var virkelig over all forventning! Dere som har fulgt meg vet jeg har slitt litt de siste ukene, så at jeg likevel greide å prestere dette føles som en vanvittig stor bragd. Dette kom virkelig som en vitamininnsprøytning til kropp og sinn- så nå gjelder det bare å kjøre på :) Gleder jeg meg som en liten unge til å gjøre det hele på nytt igjen i NM om to små uker :) Jeg vil samtidig benytte anledningen til å takke ALLE i team Kaliber som har stått på for oss utøvere denne helgen. Det gjelder alle, men spesielt takk til coach Robert som har gjort en fantastisk coaching-jobb! Og selvfølgelig til alle dere - det har stormet med meldinger og kommentarer på facebook og på instagram - jeg setter så vanvittig stor pris på det! Jeg har ikke ord for hvor mye det betyr å lese alle de gode ordene når jeg ligger spent backstage og venter på min tur. Dere er rett og slett herlige :D  Under kommer et bildedryss hentet fra Fitnessbloggen, mine egne kommer i kveld eller i morgen alt etter hva jeg rekker. ENJOY :)

Det var ikke bare jeg som gjorde det bra fra Kaliber - FOR noen flotte bikinijenter vi har i teamet! Linn stakk av med 1.plass i den mellomste klassen og Veronica fulgte på med 2.plass i samme klasse. Eileen fikk 2.plass i den høye klassen og Ingrid fikk 3.plass. Superteam :DTeam sprettrumpe <3

Ha en fantastisk søndag alle sammen - det skal iallefall jeg ha :D

Avreise og konkurranseklar

God morgen :) Avreisedagen er her og jeg gleder meg masse til helgens konkurranse i Stavanger. Jeg har langt i fra hatt et optimal oppkjøringsuke, frisk som en fisk hadde vært det beste men helsa er det ingenting jeg får gjort noe med. Så da må jeg heller fokuserere på tingene jeg faktisk kan gjøre noe med - sånn som poseringene. Jeg fikk gjennomgått de en runde samtidig med gårsdagens formsjekk, med de fineste teamjentene mine og coach Robert. Jeg fikk veldig gode tilbakemeldinger fra min kjære coach - og det er veldig godt å ha med seg.

Som dere ser på bildene over hadde jeg ikke akkurat verdens vakreste negler fra før, men det fikk jeg heldigvis ordnet i går :) Jeg satt min lit til negledesigner Tove hos Bare Velvære og spurte om negler som ville matche konkurransebikinien min. Hun fikk frie tøyler og ga meg et resultat jeg ble superfornøyd med! Det er mange om beinet i konkurransen, og da er det nettopp i slike små detaljer som negler som kan utgjøre en forskjell. De har egne nettsider du kan titte innom her om du og føler for å bestille deg time for å få freshere negler i hverdagen :)Kofferten er klar, nesesprayen er med og jeg er good to go. Skal gjøre mitt beste for å oppdatere bloggen i løpet av helgen, hvis ikke skal jeg få lagt ut fortløpende oppdateringer på bloggens Facebook-side og legge ut bilder på Instagram. Dere finner meg som @fitnessnora - og jeg skal ta med meg alle lykkeønskinger og bruke de til å stråle på scenen :) Nå skal jeg straks dra til flyplassen - og for alle dere som måtte ønske å følge med i helga skal Treningsforum sende konkurransen live. Du kommer til siden ved å trykke på bildet nedenfor - uten å være sikker antar jeg at bikiniklassen skal på scenen mellom 11-12.30 engang. Gjerne hei litt på meg hjemme fra stua <3 Dere har vært en drøm å ha med på veien!
 

Innlegget inneholder sponsede lenker

Throwback thursday

Det har blitt torsdag og i morgen tidlig flyr jeg til Stavanger. Det er helt sykt å tenke på at det er to år siden jeg tok den samme reisen sist - da for å konkurrere i bodyfitness. Nå er det bikinifitness - og dette er en klasse som uten tvil passer min fysikk bedre. Sist gang havnet jeg på pallen under Stavanger Open og tok med meg en pokal hjem - om ikke lenge får vi se hvordan det går denne gangen! Det er over 20 jenter påmeldt i min klasse, og jeg er veldig fornøyd med egen innsats hvis jeg får en finaleplass i helga. Det er målet - det skal jeg jammen klare! Selv om kroppen hangler litt og formen ikke er optimal skal jeg klare å gjennomføre dette jeg har jobbet så hardt imot. Jeg skal bare gjøre det beste jeg kan, og det må være godt nok :)

Kjenner jeg får sommerfugler i magen når jeg ser dette bildet - det blir så utrolig gøy dette! Jeg har lært veldig mye om egen kropp og hode siden sist, som jeg uten tvil skal ta med med under konkurransen. Ikke minst skal jeg ta det med meg i tiden etter konkurranse - hvor jeg gikk på en aldri så liten smell sist. Jeg la på meg alt for mye alt for fort, noe jeg ikke har tenkt å gjøre denne gangen. Jeg skal gjøre det gradvis til jeg finner trivselsvekten, en rask vektoppgang er ikke sunt for verken kroppen eller hodet. Jeg har allerede begynt forberedelsene - i går kom tidenes pakker fra Iherb på døra! Akkurat nå er det nemlig tilbud på frakten, DHL sender pakker på opp til 3,6 kg til bare $8! Det måtte jeg selvfølgelig utnytte - og under ser dere noe av det som kom i pakkene mine. Gleder meg veldig til å smake de berømte Quest-barene på lørdag, mens sunn frokostblandning, proteinrik pasta og quinoa skal jeg kose meg med etter endt diett. Hvis du bruker koden SIV084 får du $10 avslag på første bestilling, og husk at så lenge du bestiller for under 200 kr slipper du toll :) Dagens lille tips!

Nå er det bare de siste små forberedelsene som står igjen før jeg tar med meg kofferten min og flyr avgårde. En siste formsjekk med coachen er det første på tapetet i dag, før jeg skal fikse neglene mine. Det er det eneste jeg skal gjøre i dag - formen er som dere vet ikke på topp men jeg kjemper på. I går fikk jeg fjernet kroppshårene mine, med voksing hos Drømmehagen Hudpleie. Flinke Charlotte gjør meg alltid fornøyd - så nå er jeg klar til farging. Det er nemlig sånn i denne sporten at alt av kroppshår må bort - hvis ikke sitter ikke konkurransefargen. Og når jeg skriver alt - ja da mener jeg alt. Det er kanskje den mest bisarre situasjonen i verden å barbere sine egen brystkasse - men you gotta do what you gotta do! På Drømmehagen fikk jeg iallefall tatt det meste, slik at jeg slipper å gjøre så mye selv. Salongen har forresten en konkurranse på Facebook nå hvor du kan vinne Shellac behandlig, alt du trenger å gjøre er å like denne siden og fortelle hvilken farge du vil ha. Enda et lite tips til lesere fra barteby :)


Rååsa voks må man ha!

Legger ved enda noen bilder fra Stavanger Open 2011 helt til slutt - bare fordi jeg gleder meg sånn! Så må jeg bare si at jeg er så ufattelig takknemmelig for alle fine ord og tilbakemeldinger dere kommer med, det betyr så uendelig mye for meg. Jeg rekker desverre ikke å svare alle personlig selv om jeg gjerne skulle gjort det - men vit at jeg tar til meg hvert et ord dere skriver. At jeg kan være en motivasjon for andre motiverer igjen meg til å være enda litt bedre hver eneste dag. Så tusen, tusen hjertelig takk til alle som har fulgt meg på veien <3Onsdagssmil

God formiddag! Jeg har hatt en avslappende start på dagen, som vanlig med te, nesespray og c-vitaminer og nå synes jeg at formen begynner å bli bedre. Det liker jeg - satser på at den blir optimal igjen til helga! Jeg har jo kuttet ut all kondisjonstrening før Stavanger Open, men det det viktig å se sporty ut tidlig på dagen likevel. Jeg trives best i treningsklær og kunne gjerne gått med det døgnet rundt. Her er jeg åå vei ut for en liten shopperunde - jeg trenger det siste til konkurranse som riskaker, peanøttsmør, klister, nugatti og ekstra blingbling. Godt å gjøre det unna så jeg slipper å stresse med det rett før avreise.


Gladlaks i løpejakke fra Craft og tights fra Röhnisch. (sponsede lenker)

En annen ting som er viktig å ha med er jo selvfølgelig også det jeg skal spise etter konkurranse. Da blir det nemlig ekstra mat for å fylle på musklene igjen - og gjett om denne jenta er beredt! Etter mange uker på diett må jeg jo utnytte muligheten til å kose meg, før det blir rett tilbake på dietten igjen mot NM. Jeg er så heldig som har så gode venninner, jeg hoppet bokstavelig talt av glede da denne bestillingen kom fra Sverige:NEI - JEG DELER IKKE! Haha, jeg skal selvfølgelig ikke spise alt dette på lørdag, da tror jeg nok jeg hadde dødd av sukkersjokk. Men naturgodis fra Sverige er virkelig noe av det aller beste jeg vet - så da sendte jeg bestilling på to fulle poser. Jeg skulle virkelig ønske vi hadde dette i Norge ! En stor og god porsjon skal bli med i kofferten min i helgen sammen med noen proteinbarer, resten skal spares til helgekos i løpet av høsten. Så får vi se da, hvor mange helger dette holder ;) Men som dere ser fikk jeg heldigvis litt sukkerfritt godis også, Pepsi Max, Redbull, vitaminer og tyggis smaker fantastisk på diett. I tillegg har jeg blitt forelska i leppomoader med godterismak som har 100% naturlige ingredienser, favoritten min er peaches and cream - nammis!Ikke bare smaker de digg, er superdupre for tørre høstlepper og er så store at de varer en hel evighet. Evighetsgodteri liker vel alle? Dagens lille tips fra meg :)Nå er det som nevnt litt shopping som venter før jeg har time til voksing litt senere i dag - det er så mye rart som følger med denne sporten! Ha en fin dag da dere, onsdagssmil fra meg :)

Backpose og kveldskos

Det er så mye å tenke på når det kommer til poseringene - alt fra hvordan håret skal ligge, hvordan beina skal stå, hvor mye du skal svaie i ryggen og hvordan du skal ha hendene. Jeg øver litt hver eneste dag nå frem mot konkurranse for å få det til å sitte - så forhåpentligvis gjør jeg det jeg skal i helgen :) Jeg hadde jo spisedag i går av alt i verden hadde jeg faktisk lyst på en "vanlig" norsk kveldsmat - så da gikk jeg for det også. Rugsprø med kokte egg, cottage cheese, syltetøy, makrell i tomat og kaviar er så utrolig godt, og ikke minst sunt og enkelt. Et par norske epler og druer fikk jeg også plass til før det ble fullt både på tallerkenen og i magen. Norske epler er så gode synes jeg - så crispy og syrlige i forhold til de importerte, namnam :) 

I dag er det back to basics med dietten - men litt kveldskos må til likevel. Te med noen dråper vaniljestevia er en gjenganger, og jeg er spesielt svak for alle de gode smakene til pukka. Personlig synes jeg det er ufattelig godt med en skvett mandelmelk i teen min, men det er slike ting jeg kan unne meg igjen etter dietten. Det er i allefall et lite tips for kveldskos til alle dere - det gjør godt med noe som varmer nå som høstmørket setter inn. Ha en fin tirsdagskveld kjære lesere :)
 

Morgenflex og magiske sjokobanan pannekaker

God morgen! Her kommer en liten morgenflex fra meg til alle dere. Men helt ærlig ble bildet tatt i går og jeg sitter i sofaen med en kopp te og har tent opp i ovnen, tidlig tirsdagskos. Kroppen trenger masse ro og hvile - så da får den det også.  Det er viktig å lytte til kroppens signaler når den sier i fra om at den trenger pause. Jeg er faktisk fornøyd med formen min nå, og jeg får ikke endret fysikken min de siste dagene uansett så nå er det bare opp til dommerne. Jeg har gjort det jeg kan og gleder meg til å vise frem resultatet på scenen :)Happy flexefrøken i topp fra Better Bodies og tights fra Röhnisch.

Om dere ikke fikk inspirasjon til å trene av bildene kan jeg iallefall gi dere inspirasjon til å lage en skikkelig god frokost hvis du har litt ekstra tid denne tirsdagsmorgenen. Gårsdagens spisedag resulterte i fantastiske pannekaker med smak av sjokolade og banan. Med bærfluff på siden ble dette et festmåltid - og det beste av alt er at pannakakene er supersunne og hele tallerkenen inneholder totalt : 588 kcal, 37 g protein, 72 g karb og 10 g fett. 

For å lage denne faktastiske tallerkenen blander du først 50 g havregryn, 2 eggehviter, 10 g 100% bakekakao, 15 g belgisk sjokolade protein, 1/2 most banan, 2 dl vann, 2 ss sukrin, 2 rør stevia sjokolade og 1 ts bakepulver godt sammen. La hele røra stå og svelle litt før du steker pannekakene på middels varme i en god teflonpanne. Mens de stekes tar du 300 g frosne bær, 15 g vaniljeprotein og 2 ss stevia i en bolle og moser det hele godt sammen med en stavmikser. Vil du ha en luftigere variant kan du gjerne bruke håndmikser - bare pass på å ikke sprut bær over hele kjøkkenet! Jeg fikk 8 små pannekaker og la de lag på lag med bærblandingen og resten av bananen. Jeg hadde også igjen 100 g bær som jeg spiste på siden med sukrin over - så ufattelig godt!

 Om du er på diett eller ikke lover jeg at dette smaker FANTASTISK! God tirsdag da dere :)

Den siste beinøkta, rumpefavoritt og lompelove

Det er mandag igjen, ukene flyr virkelig avgårde. Nå har vi kommet til uka jeg skal konkurrere - kan ikke tro at det har gått så fort! Formen er fortsatt ikke på topp, men jeg drikker te, slapper av og tar c-vitaminer en helt så jeg håper at jeg blir litt bedre inn mot helga. Det eneste jeg skulle gjennomføre i dag var den siste beinøkta før konkurranse, resten av uka skal beina bare få slappe av og hvile seg. Ikke mer cardio og ikke mer styrketrening på disse lårene, de skal være klare for å gå på scenen på lørdag! Dagens beinøkt så slik ut:

Knebøy 3 x 8

Glutebridge på boks 4 x 10

Beinpress 2 x 12

Liggende lårcurl 2 x 12

Ettbeins strake markløft 2 x 12

Pull through 3 x 12

Reverse hyper 3 x 15

Motivasjonen var det ingenting å si på - når jeg vet at det er over en uke til neste gang jeg skal trene beina var det ingenting å spare på. I tillegg har jeg jo fått meg en ny rumpefavoritt - nemlig glutebridge på boks. Ved å ha beina høyere oppe når jeg kjører denne øvelsen føler jeg at jeg får utrolig mye bedre kontakt enn jeg noengang har hatt tidligere. Jeg har kjørt vanlig glutebridge med mye mer vekter før, men nå har jeg justert vektskivene ned og kjenner at det skviser utrolig mye mer i rumpa. Definitivt en ny favoritt for rumpa - prøv det og kjenn forskjellen!
Fornøyd med god kontakt på rumpefavoritt i digg topp og tights - og fornøyd med at mat ventet rett rundt hjørnet!

Jeg fikk nemlig innvilget ekstra mat i dag etter beinøkta, det gjør nok godt både for lårene og for å kjempe unna forkjølelse og sykdom. Det har allerede gått ned en pakke speltlomper med pålegg, proteinpannekaker og annet digg skal også ned i magen før kvelden er omme :) Jeg elsker virkelig speltlomper, det er jo så mye digg man kan fylle de med! Jeg vurderte sterkt å lage pizza av halve pakken, men så fant jeg ut at det var alt for mye søtt jeg hadde lyst på. Så da gikk jeg for en skikkelig lompefest på kjøkkenet - bare synd jeg ikke hadde flere pakker liggende!

Klassikeren med peanøttsmør, sukkerfritt syltetøy og banan.


Prim og sukrin smøres over lefsen og varmes litt i mikro = himmelsk!

Lomper fylt med sjokolade- og peanøttfluff. 

Fluffen lagde jeg av 3 eggehvitter som jeg stivpisket med 2 ss sukrin. Deretter tilsatt jeg 1 ss raw kakaopulver, 1 ss PB2 (fettredusert og pulversiert peanøttsmør) og pisket videre til jeg hadde en fantastisk digg fluff som jeg fylte lompene mine med. Over strødde jeg noen tørkede tranebær, både fordi det smaker godt og fordi jeg fikk tips om at det er bra mot influensa. Så er det bare å rulle lompene sammen - og ta et stort jafs!
Nå skal jeg bare slappe av og kose meg med god mat resten av kvelden hjemme hos mor og far. Det finnes virkelig ingen bedre plass å være når formen ikke er helt på topp. Håper dere har hatt en super start på uka og at den fortsetter på samme måte :)

Styreworkshop og kokostorsk med karamellisert løk

Selv om jeg tar det roligere med min egen trening nå om dagen betyr ikke det at jeg fyller dagene med treningsinspirasjon likevel! I helgen var jeg på styrkeworkshop arrangert av Tech Nutrition og denne var ledet av min venninne Siri Vasdal som jobber som personlig trener. Vi har trent flere økter sammen tidligere - og jeg har lært utrolig mye av denne dama. Derfor synes jeg det var veldig gøy at helgens kurs var fullbooket med jenter som vil lære seg teknikk innen styrketrening. Jeg elsker trenden med at jenter beveger seg ut i styrkerommet og ut av aerobicsalen! Elsket også goodiebagen alle påmeldte fikk, proteinbarene skal jeg spare til etter konkurranse men Fresen er allerede åpnet, avhengig vet dere!


Her gjennomgår superflinke Siri knebøy mot vegg for å sjekke bevegelighet i musklene.

Vel hjemme fra kurs lagde jeg torsken min - som jeg spiser to ganger hver eneste dag. Jepp, du leste riktig, dag inn og dag ut spiser jeg nå torsk til middag og kvelds. Og NEI - jeg blir ikke lei! Alt handler om tilberedelse - og jeg gleder meg faktisk til torsken min hver eneste dag. For å lage en porsjon av diett-torsken min trenger du følgende:

150 g torskefilet

50 g kokosmelk (ikke light)

3 fedd hvitløk

1 liten fersk chili

Salt og pepper

Så mye grønnsaker du har lyst på

Stek torsken i panna med finhakket hvitløk og chili Deretter heller du kokosmelken over og lar det stå noen minutter, smak til med salt og pepper. Kokosmelken er veldig søt og mild i seg selv, og derfor tåler denne retten mye smak i form av chili og hvitløk. Kokosmelk er også en god kilde til sunt fett - noe vi alle trenger i kostholdet vårt. Siden det var søndag slo jeg til med karamellisert løk som tilbehør - det er så godt til kokostorsk! Det lages så enkelt som å smelte 2 ss sukrin i panna før du tilsetter en finhakket løk som brunes på vanlig måte. Løken får da en utrolig god og søt smak som passer veldig godt med kokostorsken. I tillegg valgte jeg paprika, brokkoli, cherrytomater og fersk sjampinjong som tilbehør - her velger du bare de grønnsakene du liker best. Jeg spiser over en kilo (!) grønnsaker om dagen fordi jeg synes det er så godt. Er du ikke like fan av kaninfor som meg vil ris eller potet gjøre seg veldig godt på siden av denne retten også.  


Så ikke dette godt ut kanskje? Torsk trenger ikke absolutt ikke å være kjedelig!

Vippefin glede

Søndagsmorgen - det er tent opp i ovnen, tøflene og pleddet er på. I tillegg til en stor kopp grønn te kan man vel ikke ønske seg mer på en tidlig søndag. Perfekt start på dagen - og noen perfekte timer hadde jeg også i går. Jeg dro på Glimt - bli ny studio for egenpleie og for å freshe meg opp til konkurranse. Det er som jeg har nevnt tidligere også et helheltsintrykk som bedømmes i bikinifitness, hår, hud og totalt utseende spiller også en rolle. Formen min nærmer seg slik den skal være, så da fokuserer på de små tingene som kan bli bedre. Uten å skrive mer skal jeg bare vise dere før- og etterbildene, de snakker nemlig for seg selv! Jeg har ikke sminke på noen av bildene under - believe it or not :)

Jeg hadde aldri trodd at utseendet mitt kunne endre seg så mye bare ved å endre vipper og bryn! Jeg ser jo helt annerledes ut nå, og jeg er så fornøyd at jeg ikke har ord for det :) Det aller beste med det hele er at når jeg våkner om morgenen nå slipper jeg å gjøre noen verdens ting, våkner bare fin og fresh til en ny dag. Og jeg slipper at det renner mascara over hele ansiktet mitt når jeg svetter på trening, det er nemlig ikke få ganger jeg har sett ut som Hank von Helvete etter en treningsøkt, haha!

Jeg tok Novalash vippeextensions og ikke punktvipper - da dette er mye mer skånsomt for mine egne vipper. Det er jo viktig at de også skal være sunne og friske sånn som resten av kroppen min :) Fantastiske vipper kommer likevel ikke til sin rett uten å ha øyenbryn til å ramme inn øynene, og flinke Marte Fjeldberg ga meg de fineste brynene jeg noensinne har hatt! Jeg er jo ei treningsjente og har ikke vært så opptatt av skjønnhetsting tidligere - men jeg skal ærlig innrømme at jeg synes dette var utrolig gøy :) Konkurranse eller ei kommer jeg til å fortsette nok med dette, fordi allerede jeg merker hvor mye bedre jeg føler meg med meg selv! Hele jenta var et eneste stort smil da jeg ut fra salongen :)

Utrolig fornøyd jente med andre ord - og ikke minst utrolig spent på neste helg! Det er virkelig ikke lenge igjen nå - kjenner at jeg har sommerfugler i magen :) Fredag flyr vi til Stavanger og jeg er klar som et egg til å stå på scenen igjen. Ønsker dere alle en supersøndag!


Innlegget inneholder reklame.

Practice makes perfect

God lørdagskveld! Her kommer et lite bildedryss fra posering med de fineste teamjentene mine fra forrige søndag.  Litt har skjedd med formen siden den tid synes jeg selv - men nå begynner jeg virkelig å nærme meg den formen jeg ønsker å ha på scenen. Man skal jo ikke være for hard i bikinifitness - da blir man dømt ned. Det er derfor en fin balansegang mellom hvor rippa og hvor soft utøverne skal være - det hele blir til syvende og sist bestemt av dommerpanelet. Jeg vet iallefall at jeg har gjort mitt beste - så får dommen bare komme :)Nå gleder det bare å øve, øve, øve slik at alt går på auopilot til selve dagen. Det blir nemlig ikke mye tid til å tenkte mens man er ute på scenen med spotlighten på! Det er ikke mye lørdagsgodt her i gården, men jeg kan iallefall tipse om at jeg har fått en ny favorittsmak når det kommer til BCAA. Cherry smaker helt seriøst som bruspulver - i dag drakk jeg tre drikkeflasker under den lette beinøka mi bare fordi det smaker så utrolig godt :) Nå skal jeg komme meg til sengs, kroppen trenger ro og hvile for å hente seg igjen. Helt sykt å tenke på at det er akkurat en uke til jeg står på scenen i Stavanger igjen - og at det allerede har gått to år siden jeg sto der sist. Tiden flyr! God natt og god lørdagskveld alle sammen :)Must-haves til beinøkt for min del er belte, BCAA og råååsa drikkeflaske fra sponsor X-life.

Fredagsflex og bærhimmel

God fredagskveld alle sammen! Akkurat nå sitter jeg i sofaen og ser The Voice - og her skal jeg sitte resten av kvelden. Dagens trening ble en lett økt på Maxpuls - jeg tok det veldig med ro og var der mest for å komme meg litt ut og være sosial. Det gjør godt for både kropp og sinn å komme seg littt ut, ikke bare tenke på at man ikke er helt der man skulle ha vært. Trening kan være sosialt også vet dere, bare man har med seg fine folk. Det hadde virkelig jeg i dag - jeg trente nemlig med disse fine jentene: Måtte slå til med en fredagsflex i topp fra Kari Traa, tights fra 2XU og sko fra Reebok.

Som lovet kommer gårsdagens dessert under. Den var så sinnsykt god at jeg slikka skåla etterpå - ikke en dråpe skulle gå til spille! Bærhimmel tror jeg dette kalles - bare se hvor digg dette ser ut:

Alt du trenger er belgisk sjokoladeprotein, frosne bær, sukrinmelis og noen ferske bær til toppen. Jeg klarte ikke å bestemme meg for jordbær eller bringebær - så jeg kjøpte like gjerne begge deler. De frosne bærene la jeg i en bolle sammen med ca. 15 gram protein og to SS med sukrinmelis. Dette mikses sammen til en herlig fluff med håndmikser eller kjøkkenmaskin hvis du har det. Den store fluffen legger du så i en skål, før du blander to nye ss med sukrinmelis og ca. 20 gram protein med litt vann slik at du får en tykk sjokoladesaus. Hell dette over bærfluffen og stø de ferske bærene over - deretter kan du bare NYTE! Det gjorde i allefall jeg, helt sinnsykt godt og ikke minst er det supersund og mettende i tillegg! Perfekt kveldskos, anbefales på det sterkeste enten du er på diett eller ei :)
Da gjenstår det bare å ønske dere en riktig god helg kjære lesere!, nyt den!

Forandring på 4 måneder og 500 kcal pizza

Et bilde sier mer enn 1000 ord ikke sant? De to øverste bildene er tatt i Mexico den 6. mai i år. Jeg hadde da vært på reisefot i fire måneder, spist mye god mat, hatt det fantastisk og trening var langt i fra førsteprioritet. De to nederste bildene er tatt 6. september - det vil si akkurat 4 måneder etterpå. Jeg trodde helt ærlig ikke at forskjellen var så stor før jeg så sammenligningen - men det er tydelig at mye har skjedd de siste månedene! Så hva er oppskriften? 100% innsats på trening og når det kommer til kosthold - ingenting annet. Det høres kanskje for lett ut til å være sant, men det er akkurat det som skal til. Absolutt ingen unnasluntring på styrketreninga, nøyaktig følging av kostholdsplanen min og kondisjonstrening har ført til resultetet på de nederste bildene. Og vet dere hva? Hvis jeg kan - så kan alle dere også!Samme jente, samme telefon, samme bikini - ny kroppsfasong.Som nevnt fikk jeg spisedag i går - og jeg lagde en utrolig god pizza som totalt inneholder 500 kalorier med både bunn og fyll! Denne kan altså nytes med den aller beste samvittighet når som helst - enten det er mandag eller lørdag. Det er den beste følelsen å spise god mat som jeg vet er god for kroppen min. Her er oppskrift og fremgangsmåte på den sunne herligheten: 

Pizzabunn:

50 g havremel

5 g fiberhusk

1 ts sukrin 

1 ts salt

1-2 dl vann

2 eggehvitter 

Sett først ovnen på 180 grader. Deretter blander du alle ingrediensene utenom eggehvittene, rør godt og la røren svelle mens du stivpisker eggehvitter. Vend så blandingen inn sammen med eggehvittene, før du smører jevnt utover bakepair. Stek i ca. 15 minutter midt i ovnen. Bunnen blir ganske luftig - vil du ha den sprøere så dropp å stivpiske eggehvittene og heller tilsett mer havremel.

I mens den står i oven lager du fyllet. Sausen lagde jeg så enkelt som 3 ss tacosaus, 1 ts pesto og hvitløkssalt som jeg smurte utover deigen. I tillegg hakket jeg opp ca 100 g løk, 50 g paprika, 100 fersk sjampinjong, 50 g paprikaskinke og 3 skiver med lettere Norvegia og fordelte utover. Her må du gjerne bruke fantasien og toppe den med det du vil - men dette var altså de ingrediensene jeg valgte å gå for :)


Sett pizzaen inn i ovnene igjen - og etter ca 10-15 minutter har osten smeltet og herligheten er klar til å nytes! Jeg synes alltid pizza smaker bedre med litt fersk ruccola og oregano på toppen - det setter liksom prikken over i'en etter min mening. Sukkerfri ketchup er også en favoritt på pizza - og selvfølgelig ble 4 pizzastykker borte på null komma niks mens jeg koste meg med å se serier på pc. At noe så godt kan være så sunt og bare inneholde 500 kalorier gjorde meg både mett og lykkelig. Likevel fikk jeg plass til litt dessert etterpå også - den kan jeg dele med dere i morgen :) Nå venter dagens "trening" - jeg skal ut å gå tur med en god venninne. Godt for både kroppen og hodet og komme seg ut litt - syk eller ei. Ha en fin kveld videre da dere!

Måling av fettprosent, spisedag og sykmelding

Hei alle sammen! Jeg startet dagen min med å måle fettprosenten min på Kaliber, veldig gøy at de har fått inn utstyr for å måle det. Testen utførers liggende på ryggen og man får sensorer festet til armer og ben, og disse er koblet til en maskin som leser resultatene. Testen viser hvor mye vann som er i kroppen, hvor mange kilo fett og hvor mange kilo muskler. Min test viste en fettprosent på 11% - og hele 36,6 kilo ren musklmasse! Ikke verst for en lettvekter som meg, om jeg så skal si det selv. En så lav fettprosent er absolutt ikke noe jeg går rundt med hele året - det synes jeg er veldig viktig å understreke! Nomalt for jenter sies å ligg mellom 18-25%, men den må nødvendigvis bli lavere enn dette så nært konkurranse. Uansett er det veldig gøy å se målingene svart på hvitt, og jeg skal ta vare på utskriften min å måle igjen noen måneder etter konkurranse. Ikke bare for å sjekke fettprosenten, den er det ikke så viktig med - men for å se om jeg har klart å øke i muskelmasse! Veldig gøy måte å måle fremgang på, og alle kan få utført en slik test på Kaliber ved timebestilling :) 


Spent mens jeg ventet på resultatet av testen!

Etter testen og en formsjekk med coach Robert fikk jeg innvilget spisedag i dag fordi jeg har hatt så god fremgang i det siste. I tillegg har formen skrantet litt i det siste, og for å passe på at jeg ikke blir sykere gjør det uten tvil godt med litt ekstra mat. Tanken på spisedag gjorde denne jenta veldig fornøyd - og ga meg motivasjon til å gi litt ekstra under dagens treningsøkt! I dag trente jeg lett bein, skuldre og biceps -og jeg kjørte følgende øvelser:

Knebøy 3 x 4

Ettbeins beinpress 2 x 12

Liggende lårcurl 2 x 12

Stående skulderhev med manualer 2 x 12

Upright rows 3 x 10

Omvendt pecdec 2 x 15

Bicepscurl med manualer 3 x 10 + droppsett 

Later som jeg er i overkant glad i beinpressen ;) I supergod genser, tights og nye sko alt fra supersponsor X-life.

Fornøyd med godt gjennomført trening tross dårlig form ser dere :) Jeg er jo tidenes stabeist, og skal aldri innrømme verken for meg selv eller andre at noe er galt. Jeg tenker alltid at ting kommer til å ordne seg selv, bare jeg gir det nok tid. Derfor har jeg utsatt å dra til legen, men i dag fikk jeg meg endelig til å gå på legekontoret etter treningsøkta mi. Der fikk jeg konstantert at jeg er ikke er frisk og ble sykemeldt, noe jeg aldri har vært før i hele mitt liv! Men jeg er bare menneskelig jeg og, så nå skal jeg gjøre som jeg fikk beskjed om. Trening får jeg fortsette med, men ikke alt for hardt. Som legen sa har alle godt av å bevege seg, det gjelder både for kropp og sinn :)  Det passer uansett ganske fint da både cardio og heftig styrke uansett skulle kuttes ned på siste uka får konkurranse. Må se på det positive oppe i det hele!  Akkurat nå ligger jeg god og mett i senga med nesespray, paracet og Netflix etter å ha kost meg med en pakke speltlomper med digg pålegg:Halve pakken gikk først ned med egg, paprikaskinke, makrell i tomat og ferske grønnsaker. Litt dessert måtte selvfølgelig også til, og de resterende lompene ble fylt med  brunost, sukkerfritt syltetøy, peanøttsmør og banan. Toppet med litt sukrin gold kunne jeg virkelig ikke ha bedt om et bedre måltid! Litt senere i kveld skal jeg lage en sunn pizza og se film, før jeg skal legge meg tidlig å la kroppen utnytte karbohydratene for å bygge seg opp igjen. Det må bare bli litt plass i magen først ;) En avslappende kveld på menyen med andre ord - håper alle dere har en finfin onsdagskveld hva enn dere fyller den med!
Pakkelykke, flex og ny motivasjon

I dag var jeg dødssliten etter jobb, og energien var helt ærlig ikke på topp. Jeg hadde planlagt å sove litt før dagens treningsøkter for å lade opp litt - kjente at kroppen trengte litt ekstra overskudd for å gjennomføre både en økt på Maxpuls og en styrkeøkt på beina. Men på vei hjem fra jobb tikket det inn en melding om at det ventet en pakke til meg fra supersponsoren min, og vips var dagens treningsmotivasjon på plass! Det å trene i nye, freshe klær gjør så utrolig mye mer enn man tror - iallefall gir det meg fantastisk mye giv! Ikke rart jeg satt fornøyd i senga etter å ha hentet denne fantastiske pakken med alt ei jente på diett kan ønske seg:


Om ikke dette er pakkelykke så vet ikke jeg! Alt jeg behøver av kosttilskudd i tillegg til spreke farger til å sprite opp øktene mine fremover - I like it :D  Med verdens største smil om munnen fikk jeg gjennomført en superøkt på Maxpuls sammen med Julie, og økta som skulle gjennomføres ser dere skrevet på tavla bak. Jeg modifiserte litt - da jeg ikke klarer alle øvelsene, blant annet er double unders noe jeg ikke klarer enda. Det skal jeg klare å få til i løpet av høsten - vitkig med nye mål å jobbe mot! Min cardioøkt så derfor slik ut:

20 x manmakers med 8 kilos kettlebells

30 x box jump-over

40 x overhead swings med 12 kg kettlebell

150 x rope-jumps

800 meter løping

150 x rope-jumps

40 x overhead swings med 12 kg kettlebell

30 x box jump-over

20 x manmakers med 8 kg kettlebells

Svett og fornøyd etter økta med superJulie i nye supre treningsklær, topp og tights fra Better Bodies! Fylte på med BCAA og dro rett for å trene styrke, og nå sitter jeg god og fornøyd i sofaen etter å ha spist en stor tallerken med tunfiskwok. Jeg skal komme meg under dyna straks, opp og jogge i morgentidlig før jeg skal møte coachen for å måle fettprosenten min for første gang. Aldri gjort det før, så det blir gøy å se! Tipper den ikke er så alt for høy akkurat nå  - det er ikke så ekstra igjen på kroppen. Litt på rumpa bare, men det skal jeg klare å svette av meg i løpet av de neste dagene. Kanonform til Stavanger Open loves kjære lesere - skal ikke skuffe dere :) Derfor må kroppen få restitusjonen sin nå - god natt alle sammen!Mandagsmoro

God kveld folkens! Jeg har hatt en pangstart på treningsuka - ingen blåmandag her i gården. Det har jeg ikke tid til heller - det er jo faktisk bare 11 (!!!) dager igjen til konkurranse nå! Kjenner jeg begynner å få sommerfugler i magen nå, dette blir så gøy! Det som også er så fint er at jeg har så mange herlige teamjenter å trene med. Det er ikke å stikke under en stol at dagene mine er veldig ensformige om dagen, det går i jobb, styrketrening, matlaging, cardio og soving. Ingenting er derfor mer perfekt enn å ha gode treningspartnere slik at jeg er litt  sosial samtidig som jeg har gode treningsøkter. Jeg trente først en styrkeøkt på Elixia med Kristine som skal stille i bodtfitness, og økta vår besto av følgende øvelser:

Militærpress

Sidehev i supersett med fronthev

Rotator cuffs

Skråbenk

Dips

Triceps pushdown

Dips mellom benker

Skuldre, bryst og triceps fikk gjennomgå som dere ser - og det er veldig viktig å smiiiile på siste sett. På arbeidssettene hadde vi begge 30 kg ekstra på beina, men avsluttet med et raskt droppsett uten vekter for å få skikkelig pump på slutten. Det er så god følelse!


Mat må man jo også ha - jeg har som vanlig spist laksesalaten min. Jeg vet dere må bli lei av å se 100 bilder av den samme salaten - snart kommer det mer varierte kostholdstips, jeg lover! 


Cardio har jeg selvfølgelig også gjort - en kanonøkt på Maxpuls med Elisabet! Fint for frøkner på diett å få hamret litt løs med slegger - får opp pulsen og får ut litt frustrasjon samtidlig :) Nå venter dusj, kveldsmat og senga - lade opp til å gjøre akkurat det samme igjen i morgen. Og vet dere hva - jeg gleder meg! Det er så morsomt å se fremgang i formen for hver eneste dag, og vite at målet er så nærme. Jeg er allerede superfornøyd med meg selv for måten jeg har gjennomført denne oppkjøringen sålangt på, og jeg skal være fornøyd om en måned uansett hvordan det går resultatmessig. Jeg er i kjempeform, jeg har hatt det gøy på veien og jeg har lært en hel masse om kroppen min. En ting jeg har innsett enda mer enn før er at den trenger mye hvile for å prestere optimalt, så nå pakker jeg ned maskina så jeg kommer meg fortere under dyna. Håper alle dere har hatt en bra start på uka også :) Natta!


Crazygirl posedown og enkel kost

Mandagsmorgen betyr ny uke med nye muligheter! Dette er den siste uka med knallhard trening før konkurranse, justerer treningsmegden litt ned den siste uka før Stavanger Open så nå er det bare å kjøre på. Ikke bare med trening, men også med terping på poseringer. Sceneopptreden er også en stor del av dommernes bedømming - og derfor brukte jeg søndagskvelden på å posere med de fine teamjentene mine. Det begynner å sitte nå - men det nå fortsatt øves en del i speilet for å perfeksjonere bevegelsene. For min del må jeg prøve å øve det inn sånn at det går på autopilot - det blir liksom ikke så mye tid til å tenke på scenen!


Her ser der front- og back pose i tre forskjellige høydeklasser. Med mine  ruvende 159 centimeter over bakken stiller jeg i den laveste klassen, som er  -163 cm. Veronica stiller i -168  cm og Eileen stiller i +168 cm, og alle tre klassene har mange påmeldte jenter. Ingen tvil om at bikinifitness har blitt veldig populært, og jeg gleder meg veldig til å se alle jentene som skal være med. Posering er faktisk mer slitsomt enn man tror, det er tungt å holde de over lengre tid. Derfor følte vi for å riste litt løs etter all terpinga, og kjørte crazy style posedown - viktig å ha det litt gøy mellom slagene!

Det er litt dårlig med matbilder for tiden, rett og slett fordi kostholdet mitt er utrolig enkelt om tiden. Gårsdagens lettvinte middag ble en pakke kokt skinke stekt med grønnsaker - med litt ketchup på toppen smaker det faktisk ganske så godt. Jeg er litt mindre kreativ om dagen og trenger løsninger som går så enkelt som mulig. Selv om middagen i går ikke var så v erst innrømmer jeg glatt at skåla mi med havregrøt som jeg spiste etter trening var en million ganger bedre. Med masse sjokoladesaus og Sukrin Gold er det bedre enn godis for et dietthjerte!

Jobben kaller før styrketrening og Maxpuls venter i kveld - finfin start på uka. Start din sporty du og :D

Dietteffekter og egenpleie

God søndagsmorgen! Nå er det kun to små uker igjen til min første konkurranse i Stavanger, og jeg føler meg klar allerede. Så nå er det bare å stå på den siste tiden og holde løpet hele veien ut. Jeg startet denne søndagen med 75 minutter rask gange på Ladestien med en god venninne. Perfekt start på dagen å bare la skravla gå mens vi fikk brent litt kalorier i det fine været samtidig. Jeg er som nevnt tidligere blitt en skikkelig frossenpinn nå om dagen. Lav fettprosent betyr mindre isolasjon til kroppen, og det er en litt kjip effekt av dietten å gå å fryse hele tiden. Heldigvis finnes det klær for all slags vær - eller bare for frossenpinner som meg. Jeg elsker dette settet fra Röhnisch som har varmt og mykt fôr på innsiden både i jakken og tightsen! Så utrolig varmt og behagelig, og ikke minst sitter det utrolig fint på :) 


En annen kjip effekt av dietten er at kroppen begynner å distibuere energien på en litt annen måte. Når den har så lite å gå på prioriterer kroppen kun de viktigste funksjonene, og nedprioriterer andre ting som hud, hår og negler. Det et er egentlig et fantastisk maskineri, det er bare kjedelig at det går utover skjønnhetsmessige detaljer som er viktig nå før konkurranse. I bikinifitness er det jo totaltinntrykket som teller - og dommerne tar også hud, hår og negler inn i sin bedømming av atletene. Heldigvis kan dette også gjøres noe med - derfor tok jeg turen til Trondheims skjønnhetsekspert Elin for å rette opp i denne kjedelige effekten av dietten. Jeg fikk litt mer fyll i leppene og nye kremer fra Restylane som står fint plassert i vinduskarmen. De skal blant annet gi gjenopprettelse av tapt volum, redusere rynker og gjenfukting av huden - så jeg gleder meg virkelig til å ta de i bruk! Jeg er alltid superfornøyd etter å ha vært hos fantastiske Elin, og denne gangen var intet unntak. I tillegg har jeg investert i noen solariumstimer - jeg føler meg rett og slett mye bedre med litt brunfarge på kroppen :)Akkurat nå er det skikkelig søndagsmodus her i gården, jeg ligger rett ut i senga, ser serier og har spist meg god og mett på matboksen min fylt med laksesalat. I tillegg til har jeg en iskald boks Pepsi Max, og tror faktisk ikke jeg kunne hatt det bedre akkurat nå. Treningsfri og avslapping er alt som står på planen denne søndagen - lade opp til en ny og knallhard treningsuka. Ha en flott dag da dere!Lenkene i innlegget er sponset.

Flexorama, ny motivasjonskilde og lakselunsj

God lørdagsmorgen alle sammen! Jeg hadde en fantastisk bra treningsøkt på Maxpuls i går, som alltid. Denne gangen hadde jeg med meg fine Elisabet som også ville svette litt mot høstens konkurranser. Hun skal stille i Bodyfitness og kommer til å gjøre det enormt bra denne høsten - det er jeg helt sikker på. Vi måtte selvfølgelig harryflexe etter tabataøkta - svette og fornøyd jenter! Her ser dere også et godt eksempel på forskjell i muskelmasse mellom de to klassene - jeg blir jo en kylligvinge ved siden av, haha!


Jeg i topp fra Better Bodies og tights fra 2XU, Elisabet i topp og tights fra Better Bodies. (sponsende lenker)

Det som gjorde økta i går ekstra gøy var at jeg har gått til innkjøp av pulsklokke! Gsport har supertilbud i helga, så da sikret jeg meg en superfin klokke som allerede har blitt min nye cardiopartner. Så gøy å følge med på hjerteslag, kalorier og tid, og ikke minst gjør det det enklere å pushe meg selv hvis jeg ser at pulsen ikke blir høy nok under intervallene. Uten tvil en ny motivasjonskilde til cardiotreninga mi - og det trenger jeg for å holde nivået oppe de siste to ukene!

Gårsdagens økt var så gøy at jeg skal på Maxpuls igjen om noen timer, etterfulgt av en beinøkt før det blir lørdagskveld. Da er det viktig med mat i magen for å ha energi å gå på - og lunsj er et måltid jeg alltid gleder meg til! Denne gangen stekte jeg laksefilet og kuttet opp masse rødløk, babygulrøtter, cherrytomater, paprika, ruccola og spinat. Så godt - så enkelt!Ha en fantastisk treningsdag alle sammen :)

Mine hemmeligheter for å klare dietten

 God fredag alle sammen! Det er snart helg - og jeg tenkte jeg skulle dele mine must-haves på diett med dere. Mange har spurt meg hvordan jeg klarer å ikke sprekke på diett, og svaret finner dere i dette innlegget. Dette er min måte å "jukse" på , og så lenge jeg har dette i skapene mine går dietthverdagen så ufattelig mye enklere. Dette er altså mine små hemmeligheter for å klare dietten:

1. Walden farms og steviadråper

Jeg spiser mye salat på diett - og jeg gleder meg faktisk hver gang. Mye av grunnen er jo at jeg er en salatelsker fra før, men dressinger fra Walden Farms gir virkelig prikken over i'en. Til laks synes jeg uten tvil Honey Dijon er den beste, og til kylling/skinke er jeg mest fan av Chipotle Ranch eller Creamy Bacon. I kjøleskapet hjemme står storflaskene, og når jeg drar på jobb har jeg alltid med en serveringspakke i veska. Så genialt! Jeg drikker også mye te og kaffe, og som dere kanskje vet liker jeg at ting smaker søtt. Den ALLER beste å ha i kaffe er cinnamon, deretter følger hasselnøtt og kokosnøtt kommer på en god tredjeplass. I te er sitron en sikker vinner. Til slutt bruker jeg sjokoladesaus eller karamelldip i havregrøten min - det hever virkelig smaken! Du finner alle disse produktene ved å trykke på likene, og hvis du bruker koden SIV084 får du $10 avslag på første bestilling :)

2. Fres

Jeg er helt seriøst avhengig av Fres. Ikke bare fordi det gir ekstra energi, men også fordi det er så GODT! Det er jo brusetabletter, men jeg putter de heller rett i munnen og spiser de som drops. Smaker digg, skummer i munnen og gir masse fres gjennom dagen - det er nesten for godt til å være sant. Jeg innrømmer glatt at jeg er en Fres-o-man, her går det ned minst 3 Fres om dagen, og det funker alltid!

3. Variert krydderhylle

 

Uansett om du skal steke kylling, torsk, laks eller tunfisk kan du gjøre det så spicy og spennende du vil ved å handle noen glass ekstra med krydder på butikken. Bare pass på å sjekk ingrediensene, mange av ferdigvariantene inneholder sukker og masse salt. Disse styrer jeg unna - og har lagt min elsk på saltfrie blandinger fra Frontier som du kan finne ved å trykke her

4. Sukkerfri aspartamlykke

 

Folk kan si hva de vil - men jeg kommer aldri til å slutte å drikke Pepsi Max! Det inneholder kanskje aspartam og andre tilsettningsstoffer, men det er kalorifritt og smaker fantastisk! Det sammen gjelder Red Bull og tyggis - dagen er ikke den samme uten ;) Og før noen kommer med innvendiger på det - jeg røyker ikke, jeg drikker nesten aldri alkohol, jeg spiser sunt og jeg trener året rundt - så noen laster må jeg og få lov å ha. Noen iskalde bokser står i kjøleskapet og venter på meg - det blir ikke fredagskveld uten. Hvis du har noen hemmeligheter du gjerne vil dele så tar jeg gladelig imot tips i kommentarfeltet. Ha en fantastisk start på helgen alle sammen!

Du skal holde hviledagen hellig


Hei dere :) Beklager at det har gått litt lenge mellom oppdateringer, jeg gjør mitt beste mellom trening, jobb, cardio og matlaging. Jeg merker at energilagrene er lavere enn før nå, og at det er litt tyngre nå mot slutten. Men det er ikke lenge igjen til mål - så det er bare å bite tennene sammen og kjøre hardt på hele veien inn! I dag har jeg treningsfri - og det har jeg behov for kjenner jeg. Etter en tung beinøkt i går skal jeg bruke denne dagen til å bare slappe av og lade opp til en økt på overkroppen i morgen. Joggetur med en venninne er det eneste av treningen som skal gjennomføres, ellers er det egenpleie og jobb som er i fokus. Restitusjon er nødvendig for at kroppen skal klare å henge med, enten man er på diett eller ikke. Som dere kanskje ser på bildene over begynner jeg å bli ganske hard i overkroppen nå - men det henger fremdeles litt fett igjen på beina som jeg vil kvitte meg med før Stavanger Open. Jeg har hatt god fremgang de siste ukene og gjør derfor ingen endringer i diett eller trening, kjører på som før for å spisse formen.

Jeg får mange spørsmål om jeg ikke blir lei av å spise det samme på diett, men det blir jeg faktisk ikke. Jeg tror nøkkelen ligger i å være flink til å variere - både råvarer, krydder og tilbehør. Det er virkelig bare fantasien som setter grenser. Likevel er det enkle ofte det beste - og favorittlunsjen min er salat med røkelaks. Pakken med laks koster 19 kr og er derfor noe alle kan unne seg til lunsj, så er det bare å fylle på med de grønnsakene du liker aller best. Spinat, ruccola, paprika og tomat ble gårsdagens valg for min del, men også her er jeg flink til å variere for å lage spennende salater. Plukk en grønnsak du ikke har prøvd før neste gang du er butikken, så får du deg kanskje en hyggelig overraskelse :)Helt til slutt tenkte jeg at jeg skulle dele et par bilder til fra shooten med dere - før jeg ønsker dere en fortsatt strålende torsdag :)

Effektiv formiddag og høstfavoritterDenne tirsdagen har virkelig startet supert for min del! Jeg våknet til disse to bildene i innboksen min, fra søndagens shoot. Jeg er så fornøyd med fremgangen jeg har hatt på bakside lår og rumpe, ting begynner virkelig å få den formen jeg ønsker nå. Beinregimet fra coachen begynner å gi resultater, og ingenting er bedre enn det! Det er virkelig på tide også, det er jo snart konkurransetid :) Gleder meg sånn!  Jeg jobber sent i dag, men sto likevel opp tidlig for å få mest mulig ut av dagen. Når jeg trener styrke på morgenkvisten spiser jeg ingenting før trening, men inntar BCAA før og under økta. Koste meg med en flaske i senga før jeg kom meg avgårde til gymmet i dag tidlig, den er så god! Jeg bruker BCAA fra Ultimate Nutrition og etter grundig testing har jeg funnet ut at Blue Rasberry er favorittsmaken. Du finner den ved å trykke her om du også vil skaffe deg denne :) 

Jeg hadde jo forventet en superøkt i går - men den endte faktisk opp med å bli den elendigste økta jeg har hatt på lenge. Kroppen ville rett og slett ikke være med og jeg følte at jeg like gjerne kunne vært hjemme etter jeg hadde fullført. La meg for å sove tidlig bestemt på at neste økt skulle bli knallbra for å veie opp - og det ble den også! Masse energi og giv på trening i dag tidlig, og det er så godt med sånne økter. Jeg kjørte lett på bein, skuldre og armer, og økta mi så slik ut:

Knebøy 3 x 4 ( 70% av maks)

Ettbeins beinpress 2 x 15 

Liggende lårcurl 2 x 15

Sidehev med manualer 2 x 12

Fronthev med manualer 2 x 15

Omvent pecdec 2 x 20

Bicepscurl med manualer 2 x 12

Nedpress med tar 2 x 15

Etter veldig god gjennomføring med energi og kontakt gjennom hele økta var jeg storfornøyd og klar for dagens runde med cardio. Jeg valgte rask gange ute i dag, i den nye favorittgenseren min fra Puma. Ikke bare er den superfin, men den er varm og har reflekser til høstmørket. Nå som fettprosenten begynner å krype nedover merker jeg at jeg fryser lettere enn før fordi jeg ikke har like mye fett på kroppen til å holde varmen. Derfor er varme plagg superviktig for meg, å fryse er faktisk det verste jeg vet. Ikke rart jeg har tomlene opp i høstfavoritten - varm og blid etter ca. 1 time med ute i frisk luft.


Lenkene i innlegget er sponset av X-life.

Vel hjemme ventet det beste jeg vet - havregrøt! Det er virkelig supermat hele året og noe jeg anbefaler til alle og enhver. Havregryn er billig, sunt og enkelt og kan varieres i det uendelige. Tilsett nøtter, bær, protein, cottage cheese, skyr eller mager kesam - mulighetene vil ingen ende ta. På diett er det desverre litt mer begrenset, men havregrøt med sjokoladeprotein og masse kanel & sukrin er alltid en sikker vinner. Så godt at jeg helt seriøst slikker skåla etterpå, haha! Store powerbowls med havregrøt kommer til å gå ned på høykant om en måneds tid, det er det virkelig ingen tvil om.

Med denne godt ned i magen skal jeg hoppe i dusjen og komme meg på jobb, ha en superduper tirsdag kjære lesere :)

Magisk pannekaketårn & Hero WOD

Verdens beste protein pannekaker:

50 g havregryn

1 most banan

20 g vaniljeprotein

2 eggehvitter

1 dl vann

20 g sukrin gold

1 ts kanel

Ønsket antall dråper vaniljestevia

Mos bananen i en bolle med gaffel eller stavmikser. Tilsett resten av ingrediensene og bland det hele godt sammen. Gjerne la røra stå i 10 minutter hvis du klarer å vente slik at smaken setter seg godt og røra får tid til å svelle. Stekes på middels varme i en god teflonpanne, grunnet kanelet og sukrin gold ser de litt mørkere ut enn vanlige proteinpannekaker. Men de smaker også bedre - jeg lover! Disse er magiske for enhver smaksløk - virkelig en fest i munnen. Det gjelder hver dag i året, men på diett ble det bare enda mer fantastisk. Rett og slett magiske munnfuller!Jeg pleier som regel å spise de en og en med masse digg topping, men ble inspirert av teamjenta Linn til å lage pannkaketårn istedet. Jeg fikk 7 små pannekaker av røra og stablet de i to tårn med en kjempegod kombinasjon mellom lagene. Cottage cheese, sukrinmelis, sukkerfritt syltetøy og blåbær blandet sammen var det perfekte fyllet i disse pannekakene. Herregud så godt! Det var ei veldig mett og fornøyd jente som la seg i går etter å ha kost meg med denne stablen.I juli døde 19 brannmenn i Arizona - og til ære for de døe utførte en rekke crossfit stjerner en WOD under helgens Memorial Day. Dette kalles en Hero WOD, og vi utførte også den samme på Maxpuls. Øvelsene så slik ut: 30 air squat, 19 powerclean, 7 strikte pullups og 400 meter løping.  Dette er en runde, og man kjører alle øvelsene kontinuering i totalt 6 runder før økta er gjennomført. Det jeg synes er så bra med slike økter er at du velger vekter selv og gjennomfører i ditt eget tempo, det gjelder altså å konkurrere mot seg selv på hver runde. Jeg brukte totalt 39 minutter på å gjennomføre og var så sliten av jeg holdt på å gå i bakken etterpå. Fantastisk følelse :)
Topp og tights er begge fra Better Bodies. (Lenkene i innlegget er sponset)

Det er mandag og klart for en ny økt på Maxpuls for min del, og deretter venter en styrkeøkt litt senere på kvelden. Gleder meg til å trene meg masse energi etter gårsdagens etegilde - super start på uka! Start din treningsuke bra også, og fortsett den gode trengen gjennom hele uka. September har kommet og sommeren er offisielt over, da er det på tide å spikre hverdagsrutinene igjen. Trening gir energi, og gjør at kroppen skiller ut endorfiner som gjør oss gladere - det trenger vi vel alle når høsten melder sin ankomst. Riktig god mandag da dere!

Tidenes supersøndag!

God kveld kjære lesere! Først og fremst må jeg bare si tusen takk for alle støttende kommentarer på gårsdagens innlegg - dere er så fantastiske! Det betyr så uendelig mye for meg å ha dere i ryggen - det gir meg ekstra motivasjon til å kjøre på videre. Denne fantastiske søndagen startet med en solskinnstur opp til Geitfjellet på ca. to timer. Det er så godt å komme seg ut i frisk natur og få mest mulig ut av finværsdagene vi har. Deretter var det klart for fotoshoot, og det var supergøy! Jeg har allerede fått et bilde av fotograf Tor Inge Langberg, gleder meg som en unge til å se flere :)

Etter shoot hadde jeg en bra økt på overkroppen, jeg kjørte hardt på fordi jeg viste at en enorm belønning ventet på meg hjemme. Nemlig diettens første frimåltid! Jeg handlet ALT jeg hadde lyst på, og under ser dere hva som havnet i kurva mi. Det er langt i fra søtsaker og usunn mat jeg har cravings på - men cottage cheese, banan, bær, speltlomper og PEANØTTSMØR <3 Og litt til som dere ser, det er jo ikke fullt før det renner over.

Rett etter trening satte jeg til livs pakken med speltlomper, og fylte første halvdel med sjokoladeprotein, sukrin gold, banan, sukkerfritt syltetøy, cottage cheese  og peanøttsmør. Tror smilet gikk helt til ørene mens jeg spise disse herlige lompene, det er fantastisk hvor mye mer man setter pris på mat under en diett. Middag må jo ei jente også ha, i dag ble det pizza med resten av lompepakken min. Pesto og tacosaus ble smurt på bunnen før jeg toppet med ferske grønnsaker, skinke, ost og ketchup. Med litt ruccola og oregano på toppen ble dette virkelig et perfekt måltid! I skrivende stund er jeg ganske så mett, men det er ingen tvil om at jeg skal spise et tårn med proteinpannekaker til dessert. Bananpannekakene mine er den beste oppskriften på proteinpannekaker jeg vet om og det kommer til å bli så magisk :) Først skal jeg bare øve på poseringer, viktig at de sitter nå som det bare er tre små uker igjen til konkurranse. Jeg har også blitt intervjuet av Fitnessbloggen i dag, klikk på bildet under hvis du er interessert i å lese det :) Ha en fin kveld da dere - det skal iallefall denne jenta ha!