hits

september 2011

Fredagskos

Da var det endelig helg :) Jeg kom akkurat hjem fra gymmet, kjørte kun mage og cardio idag. Eller, det er nesten så jeg ikke kan kalle det cardio lenger - søndagstur er vel et mer passene ord :) Har kuttet ned på både mengde og intensitet, så nå går jeg kun 30 minutter i rolig tempo. Mange av dere har sendt mail og lurer på hvordan jeg trener magen, og jeg har vært utrolig dårlig til å svare. Dere må bare ha meg unnskyldt til etter NM :) Her er iallefall de øvelsene jeg trente idag:

  • Crunches & skrå crunches i Hammerstrength
  • Omvendt beinhev
  • Planke & skråplanke
  • Woodchoppers
  • Hengende beinhev

Mest for at jeg trenger avvenning har jeg bestemt meg for å kutte ut både Pepsi Max og tyggis frem til NM. Jeg er avhengig av begge deler, og derfor blir det mer en test av viljestyrke enn noe annet ;) Kutter det fra i morgen, så tipp hva fredagskosen blir? Jo-  tyggis, Pepsi Max og en tur på byens beste solstudio Bluebox. Under ser dere det ferdige bildet fra shooten i forrige uke, hvor jeg er redigert litt brunere ;) Nyt fredagskvelden alle sammen!


Foto: Truls Melbye

Pose like a pro

God kveld! Jeg har hatt nok ei god treningsøkt, og i dag var det biceps og triceps som fikk gjennomgå. Jeg tror mye av energien min kommer av at vi har lagt om dietten, torsk er blitt byttet ut med karbonadedeig. Sammen med løk, tomat, brokkoli og isberg er det jo nesten taco! Riktig krydder må selvfølgelig til, og jeg bruker chili, paprikakrydder, kajennepepper, spisscummin, hvitløkspulver og salt for å få tacosmaken. De ferdige tacokrydderne i butikken er det nemlig sukker i, så husk å sjekk baksiden av krydderblandinger om du vil unngå unødvendig sukker :) Var så sulten at jeg ikke rakk å dandere maten fint idag, men legger ved et bilde likevel ;)Nå skal jeg straks på en runde med poseringstrening på Kaliber. Jeg kan ikke få sagt nok hvor takknemmelig jeg er til alle menneskene i denne klubben som stiller opp for oss utøvere. Det betyr så mye å ha et godt støtteapparat rundt seg :) Hvis du mangler lesestoff ikveld kan du sjekke dette intervjuet av meg på Treningsforum. Det er så utrolig gøy å få gode tilbakemeldinger,  og det motiverer bare enda mer! Gleder meg så fantastisk mye til å stå på scenen i Oslo Konserthus den 8. oktober! Men før den tid er det fortsatt noen timesverk som må legges ned, jeg vil bli enda hardere enn jeg var i Stavanger! 9 dager igjen, og jeg kjører på!Poseringsøving backstage før finalen i Stavanger Open :)

Egenpleie

Som jeg har nevt tidligere går det hardt utover hud og hår å være på diett over lengre tid. Den næringen kroppen får brukes til å opprettholde de viktigste funksjonene, og derfor blir det ikke mye igjen til hud og hår. Jeg synes det er veldig viktig å ta vare på slike ting, og spesielt nå som kroppen ikke tar vare på det selv. Jeg har slitt litt med å ha både tørre lepper og tørr hud, men heldigvis kunne herlige Elin hjelpe meg med dette. Restylane har kommet med et nytt produkt som heter Refresh - og alt dette gjør er å gjennopprette hudens naturlige fuktbalanse. Jeg tok dette i leppene, og da blir stoffet liggende som et lite fuktreservoar under huden.  Elin er fantastisk flink - tørre lepper er long gone og det er jeg strålende fornøyd med :) Digg å være kvitt alt kroppshår også, etter besøket mitt på Drømmehagen. Som om ikke alt dette var nok skal jeg unne meg massasje i helga også, viktig å skjemme bort seg selv innimellom :)

 

Bildet over tok jeg mens jeg lå og slappet av mellom forbedømming og finale i helga, og som jeg prøvde å laste opp på bloggen. Fikk ikke appen til å funke, men nå er den i orden så jeg får oppdatert til NM. Der blir det mye tøffere konkurranse, men jeg VIL til den finalen! Skal jobbe som et udyr for å få brukt den blå glitterbikinien min igjen :) Jeg har forresten blitt intervjuet av Adressa, og du finner intervjuet her. Sjekk også Fitnessbloggen sine to artikkler om Stavanger Open, som du finner her & her. Jeg synes det er utrolig gøy at det blir litt publisitet rundt sporten, og håper det inspirerer flere til å begynne med fitness! :) 

Små barn, store gleder

Rygg er yndligsøkta mi, og er desidert den delen av kroppen jeg er mest fornøyd med. Derfor er det litt synd at jeg ikke fikk ut ryggen skikkelig på poseringene i helga, men den skal brettes ut til NM ; )Det vises godt på bildet under, der jeg står med armene for langt ut og mister mye av bredden på ryggen min. Stod lenge og øvde på poseringer i gårkveld, og føler at jeg får mye bedre kontakt med ryggen nå :)  Anyways, dagens ryggøkt på Kaliber var veldig god og så slik ut:

 • Nedtrekk
 • Chins
 • Enarms roing i Hammerstrength
 • Nedtrekk i Hammerstrength
 • Pullover
 • Sittende roing
 • Nedtrekk bak
 • Rygghev


På rygg-dager er jeg alltid ei glad jente, men i dag er jeg ekstra gladlaks :D Noe av det jeg har savnet mest på diett er peanøttsmør og banan, som dere kanskje har fått med dere ;) Jeg nærmest løp av scenen for å spise dette i helga, og det var episk godt. Derfor kan dere tro jeg ble lykkelig når dette proteinet fra Nordic Nutrition kom i posten i dag, med smak av banan og peanøttsmør!!! :D Proteinet kan brukes til å lage pudding av, men jeg valgte å blande det i havregrøten min. Konsistensen er mye tykkere enn med vanlig protein, og ble derfor helt perfekt i grøt! Hadde det ikke vært for ørene hadde nok smilet gått helt rundt mens jeg spiste den. Små barn, store gleder ;)Lykke i pulverform :) 

Cardiofavoritter

God morgen! Jeg har akkurat kommet inn etter en oppkvikkende runde med morgencardio. Det er den aller beste måten å starte dagen på i mine øyne. Jeg våkner skikkelig og får mer energi utover dagen av å svette litt med gladlåtene på øret. Musikk er utrolig viktig når jeg går cardio, helt krise hvis ipoden er tom for batteri ;) Tenkte jeg skulle dele noen av favorittene mine for tiden med dere! Del gjerne dine favoritter med meg også , blir aldri for mye musikk!

Nå blir det en stor bolle med eggefluff før skolebenken kaller! Senere idag skal jeg på gymmet og trene rygg, gleder meg :) Knuser på på trening denne uka, ingenting å spare på nå. Jeg SKAL være i mitt livs form til NM, no matter what. Så er det så utrolig gøy å trene for tiden også, hurra for overskudd! Her kommer en liten morgeninspirasjon til alle sammen, bare å komme seg på trening ;)  

Ice ice baby

Dere som har fulgt bloggen min ei stund veit at jeg elsker protein-iskaffe! Jeg er også stor fan av iste, og spesielt glad er jeg i Lemon Icetea proteinet fra Nordic Nutrition. Både denne og de andre coolerne blir bare å få skaffet ut høsten - så om du er like glad i de som meg bør du handle raskt ;) Mens jeg drømmer om protein iste er jeg pent nødt til å finne andre løsninger nå på slutten av dietten. En favoritt er blitt å lage min egen iste, og det går ned en del sånne iløpet av uka ;) Utrolig enkelt, here's how:

 1. Putt  teposer i et glass
 2. Kok vann og fyll i glasset så det dekker teposene
 3. La det trekke i noen minutter så teen blir sterk og god
 4. Fyll opp glasset med kaldt vann og isbiter
 5. Topp det hele med noen søte dråper stevia
Etter å ha sett på bilder og film fra konkurransen i helga, ser jeg at det er endel ting jeg skal endre på til NM. Poseringene var ikke helt 100%, og jeg fikk ikke spredt ryggen skikkelig. Utrolig godt å være med på en litt mindre konkurranse først, sånn at jeg ikke gjør de samme feilene på nytt ;)  10 dager igjen nå, og jeg kjører på! Cardio med mine stokk-stive bein er neste på menyen, wooho! Legger ved filmen fra klassen min i Stavanger Open, sammen med de flotte jentene i -163 :) Det ser kanskje ikke så vanskelig ut, men å holde poseringene er faktisk grisetungt! Se hvordan lårene mine skjelver av stramminga, heavy!  

Treningsglede

Jeg er akkurat hjemme fra ei digg beinøkt, med masse trykk! All spisinga som ble gjort etter konkurransen gir ekstra futt på trening - og det er supergøy :) Det var veldig tungt på trening de siste ukene før konkurransen, og jeg manglet mye av den treningsgleden jeg alltid har hatt. Men etter lørdagens spising er alle lagre fylt opp og jeg er full av energi igjen. Jeg gikk bare rundt og gliste på dagens og gårsdagens økter, og kjente hvor godt det er å trene med overskudd! DIGG :D

 For det ble nemlig endel spising på lørdag ;) Jeg spiste ALT  - og da mener jeg alt jeg hadde hatt lyst på den siste tiden. Det er ufattelig hvor mye en liten kropp kan få plass til altså! Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å holde igjen etter Stavanger Open og spare fråtsinga til NM - men det skar seg rimelig kjapt ;) Proteinbollene og mandelbrødet jeg hadde med fikk jeg ikke mye bruk for, men fylte opp magesekken med andre godsaker!

Rakk ikke engang å ha på meg klær før jeg slukte den første bollen med banan og peanøttsmør! MAGISK :D

Jeg har savnet pålegg helt ufattelig mye, og lagde meg derfor noen heftige blingser på hotellrommet før vi dro ut. En god del rundstykker med serranoskinke, roastbeef, egg, peanøttsmør, laks og ost gikk ned på høykant!  Så var det klart for å ut og spise med det fantastiske teamet på Egon - hvor det ble fajitas og bakt potet :) Ennå var det ikke fullt i magen, så jeg rana like gjerne Deli de Luca på vei hjem til hotellet! På bildet under ser dere noe av kveldskosen, og is har ALDRI smakt så godt før! Jeg må vel føye til at jeg aldri har hatt så vondt i magen heller ;) Klokken 3 på natta avsluttet jeg endelig spisinga, stappmett og fornøyd :) I dag er alt selvfølgelig tilbake til det vanlige - med trening, cardio, eggefluff og havregryn:) Og helt ærlig, så liker jeg det bedre sånn! Ha en fin kveld alle sammen, håper dere har hatt en flott start på uka!

Stavanger Open 2011

Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne - det har jo skjedd så mye denne helga!  Det er vel bare å begynne fra begynnelsen av :) Vi kom til Stavanger kl. 5 på fredag, og da var det klart for å legge det første laget med farge før innveing. Det var veldig gøy og spennende å se alle de andre utøverne på innveing, så utrolig mye flotte fysikker!

Her ligger jeg og Christine og venter på innveinga. Det har blitt noen timer i akkurat den stillinga der i helga :) Så var det bare å komme seg på rommet og lade opp til den store dagen. Avslapping, film og Pepsi Max i hotellsenga med beina høyt - kan ikke klage på livet da! Jeg prøvde å legge meg tidlig, men det var veldig vanskelig å sove. Var veldig spent og gledet meg bare til neste dag :) 

Så ble det endelig lørdag - jeg var oppe kl. 7 for å sminke meg og spise havregrøten min. Fikk ingen til å hjelpe meg med hår & sminke i Stavanger, men jeg fikk heldigvis en stor pakke fra Makestyle med ALT jeg trengte til å bli sceneklar :) Hurra! Siste lag med farge kom på, riskaker med peanøttsmør og honning ble spist - og jeg var klar for forbedømming.


Det var skikkelig gøy å endelig stå på scenen, og det gikk så fort at jeg knapt registrerte at vi var der oppe! Forbedømminga var rundt 10.30 og finalen ikke før nærmere 19.30, så det ble mye venting imellomtiden. Prøvde som best jeg kunne å slappe av, men det var 1. stk spent jente som ikke helt klare å finne roen på lørdag. 

Øving på poseringer med verdens beste team-jenter for å få tiden til å gå. Tatt av fineste Anneli som kommer sterkere tilbake til NM ;) 

Oppkarbing og oppvarming må til før en skal på scenen - og dere vil ikke tro alle de lange blikkene vi fikk bak scenen! Vår oppkarbing var nemlig litt annerledes enn de fleste andre sin - med både vann og Snickers :D Var VELDIG fornøyd, for å si det sånn!Etter oppkarbing kommer oppvarming, for å dra karbohydratene inn i musklene og få pump. Snickersen funka veldig  fint for min del, Pump, trykk og blodårer var på plass etter oppvarming. Jeg var endelig klar for finale med T-walk og kvartvendinger :) Jeg kom på 3.plass i debuten, og er veldig fornøyd med det! :D  Jeg er veldig stolt av meg selv, og de andre nydelige jentene fra Kaliber! Lærte utrolig mye denne helga, som jeg skal ta med meg til NM om 2 uker. Nå gleder jeg meg bare ENDA mer!!! Blir utrolig gøy, og jeg er klar til å knalle på de neste 14 dagene - TRAIN HARD OR GO HOME!!!

Bildedryss

Jeg må begynne med å si tusen hjertelig takk. Jeg har virkelig ikke ord for hvor mye all den støtten jeg har fått fra dere betyr for meg.  Både på Iphone, facebook, mail og bloggen har det rydd inn meldinger  - og jeg tar virkelig til meg hver eneste en. Jeg blir rett og slett rørt over hvor mange som bryr seg om lille meg. Får ikke sagt det nok, TAKK!!! :D 

Jeg vet jeg lovte en saftig oppdatering ikveld, men det får bli imorgen. Da skal jeg skrive om hele helgen med egne bilder, jeg er rett og slett for sliten ikveld. I mellomtiden kommer det et bildedryss fra finalerunden, håper dere liker dem :) 

3.plass! :DJeg kom på 3.plass!!! Glad og fornøyd jente som endelig har debutert i bodyfitness :)  Kommer med masse bilder og oppdateringer fra helga i morgen - nå skal jeg ut og SPISE :D :D Hurra!

Leaving on a jetplane

Da er jeg klar for den store generalprøven før NM, som er Stavanger Open. Treningsforum og Iform kommer til å vise showet live, så de som har lyst kan følge med der :)  Forbedømming starter kl. 9 og finalen kl. 4 på ettermiddagen. Klassen min en bodyfitness -163, og vi er den siste klassen som skal på scenen.  Jeg har lastet ned blogg.no appen også, sånn jeg får oppdatert dere i morgenkveld :) Nå skal jeg straks til flyplassen og i ettermiddag er det innveiing og registrering, før vi skal legge det første laget med farge. Etter det gjenstår det bare å slappe av på hotellrommet med en film, liggende med føttene høyt. Jeg har gjort alt jeg kan gjøre nå, og er veldig stolt av meg selv uansett hvordan det går. Målet mitt var å komme i knallbra form, og det synes jeg selv at jeg har klart. Så spørs det bare om dommerne er enige ;)  Tusen hjertelig takk for alle lykke ønskninger - jeg setter kjempestor pris på alle sammen!

UredigertGod morgen! Jeg sitter i sofaen med en svær bolle eggefluff, og er klar for en ny dag. Yndlingsøkta rygg står for tur, og i morgen blir det en kjapp økt på hele overkroppen før vi tar flyet til Stavanger. Godt å trene styrke hele veien frem synes jeg, spesielt når jeg har kuttet ut all cardio. Digg å bruke kroppen, selv om jeg er ei pingle i styrkesalen for tiden. Kommer sterkere tilbake ;)

Bildet over er fra denne ukens shoot med sponsor Bluebox Solstudio, som var veldig gøy! Viktig å presisere at det er uredigert, for jeg har jo skrubbet av meg all brunfargen! Håper fotograf Truls Melbye er flink i photoshop, og gjør meg litt mer tan ;) Jeg blir vel brun nok i morgenkveld uansett, for da skal konkurranse-fargen legges. Herregud, vi drar i morgen.  Jeg gleder meg!

En må lide for skjønnheten

Det er så utrolig mye som skal ordnes før en konkurranse, mye mer enn jeg var klar over. De siste dagene har jeg brukt til å gjøre meg selv konkurranse-klar, og jeg tror det meste er i orden nå. Negler på hender og tær er fikset i blått, hvitt og sølv for å matche drakten. Alt som sto på pakklisten er handlet, og ligger klart i bagen. Jeg har begynt med skrubbingen av huden for at konkurranse-fargen skal sitte, og vips forsvant brunfargen jeg har jobbet hardt for i solariumet ;)

Jeg har også fått gjort det jeg gruet meg mest til - nemlig voksinga. Så og si alt (!) av kroppshår må fjernes før fargen skal legges, og dette har jeg sett lite frem til. Men flinke og utrolig hyggelige CharlotteDrømmehagen hudpleie gjorde meg positivt overrasket! Var ikke i det hele tatt så vondt som forventet, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Men selv om jeg prøver å leke jernkvinnen så må jeg ærlig innrømme at det svei litt!  En må lide for skjønnheten - er det ikke det de sier? :)  Hvis du også vil lide litt for skjønnheten har Drømmehagen forresten 20% rabatt på voksing denne uken, just so you know!

Formen begynner å sitte også - så nå er jeg snart klar for scenen :D

Diett update

Jeg får fortsatt mange henvendelser om oppsett av treningsprogram og dietter, og jeg kan ikke gjøre annet enn å beklage. Jeg har ingen utdannelse innen trening, og er derfor ikke kvalifisert til å lage oppsett for noen. Dietten min er satt opp av coach Gunnar, og om du ønsker diett/treningsprogram kan du ta kontakt med han her. Veldig viktig for meg å presisere at slike ting må settes opp individuelt, og det er grunnen til at jeg ikke deler antall gram osv. på oppsettet mitt.

Dietten min har endret seg mye siden jeg begynte deffinga den 8. juni, og nå på slutten er det mer ekstremt enn tidligere. Det er vel logisk også, extreme times call for extreme measures. I mitt tilfelle betyr det å leve på torsk, brokkoli og eggehvitter. Det er stort sett det jeg spiser bortsett fra dagens høydepunkt - som er havregrøt etter trening :D Helt ærlig så bryr jeg meg ikke så mye om hva jeg spiser nå om dagen, så lenge jeg blir i form er jeg fornøyd. Jeg vet at alt jeg har lyst på fortsatt er å finne i butikkhyllene etter 8. oktober også, så jeg holder fint ut i 3 uker til :) Men jeg er og blir en søtmoms, og derfor går det mye i eggehvite-marengs og eggefluff med Sukrin & Stevia. Søtt og godt :DMye fluff er digg!

Marengs smaker godt med sukrin og kanel :) Sååå fornøyd med å spise torsk 4 ganger om dagen ;)

Lifesavers på diett pt. 3

Å gå gjennom en konkurranse-diett er ikke barebare, og jeg tror det hadde vært utrolig vanskelig å gjennomføre dette alene. Heldigvis slipper jeg det.  I Team Kaliber er det et sett med fantastiske jenter, som jeg har blitt veldig glad i. Selv om vi er konkurrenter finnes det ikke konkurranse mellom oss i hverdagen, da er vi hverandres største fanclub :) Vi støtter alltid opp om hverandre, går cardio sammen og har spisedager sammen. Jeg setter sånn pris på å dele denne opplevelsen med resten av jentene, for det er ikke så lett for utenforstående å skjønne hvordan det hele fungerer. Man blir nemlig litt rar i hodet av denne sporten, derfor er det digg at vi er flere som ikke er helt gode i toppen ;) 

Utenom jentene, så er hele miljøet på Kaliber utrolig viktig for meg. Vi har et enormt støtteapparat i klubben som gjør veien frem til konkurranse blir så mye lettere å gå. Vi som er på diett gjør ikke så mye spennende på fredagskvelder uansett, men at Siw-Hege, Paul og Gunnar stiller opp hver fredagskveld betyr mye. Jeg føler meg rett og slett veldig heldig som er med i denne klubben! Så om du har en bodyfitness-spire i magen, så vil jeg anbefale deg å finne den rette klubben å stille for. Det betyr mer enn du aner ! Under ser dere bilder fra fredagens poserings-trening, og jeg må si det er en fin bukett Gunnar har coachet frem! :D

Team Kaliber for the win! :D

Motivasjon

Denne helgen var det Mr. Olympia, verdens største stevne innen bodybuilding & fitness. De fleste er vel mest opptatt av guttene, mens jeg var mer opptatt av å se på alle de flottene jentene som deltok. Herregud for en inspirasjon! Helt sykt å tenke på at om under en uke er det min tur, bare i et litt mindre stevne ;) I USA har de ikke bodyfitness som egen klasse, men Figure og Bikini. Under ser dere vinnerne av de to klassene, Nicole Wilkins og Nicole Nagrani. To helt forskjellige fysikker i to forskjellige klasser, nydelige er de begge to. Motivasjon!Nå over til en helt annen fysikk - nemlig min :D Kroppen responderte bra på gårsdagens oppkarbing, og nå har vi et opplegg for hvordan vi skal gjøre det neste helg. Maten drepte cravingsene mine også - 150 gram havregryn, 150 gram ris og 300 gram karbonadedeig gjorde virkelig susen! Jeg innrømmer glatt at det var ufattelig godt å spise noe annet enn torsk og brokkoli for første gang på lenge. Så er det også veldig godt å tenke på at det bare er ei uke igjen til jeg skal spise igjen :D

Veldig gøy å se hvordan kroppen reagerer på karb, og jeg knipsa selvfølgelig noen bilder av gårsdagens form ;) Nå skal jeg gå en rolig søndagstur i finværet, før det blir en siste soltime på Bluebox før konkurransen. Siste uka før konk er det nemlig ikke lov å ta solarium, nå jeg må utnytte meg av sjansen ;) Ønsker dere alle en fortsatt fin søndag! 

 

Treningsvideo

Nå er har det vært mye konkurranse-snakk og lite trening her på bloggen, så jeg tenkte det var på tide med en liten video igjen! Filmet litt av gårsdagens ryggøkt, som var ei god økt. Kjører forholdsvis lette vekter nå for tiden, målet er å få pumpet gjennom musklene. Bygger ingenting så nærme en konkurranse uansett, det gjelder bare å beholdfe den massen en har :) Enarms-roing i Hammerstrength maskin, nedtrekk bak og sittende roing var øvelsene som ble filmet, som forøvrig er noen av yndlingsøvelsene mine for ryggen. Nå er det kveldskos med film og 300 (!!!) gram karbohydrater som står på menyen. Oh joy! 

Kos dere på denne nydelige lørdagskvelden alle sammen, det skal iallefall jeg :D

Hjelp søkes & cravings

God morgen alle sammen! :) Som jeg har nevnt tidligere går det hardt utover hud og hår å være på diett. Kroppen prioriterer å bruke energien på mer viktige funksjoner, og derfor er det eksta viktig å ta vare på hud/hår under en diett. Jeg passer derfor på å bruke mest mulig naturlige produkter, uten parfyme og parabener. På scenen kommer jeg til å bruke sminke fra. bla Nilens Jord og hårstyling fra GB by Gun-Brit, som fås kjøpt hos Makestyle. Men uansett hvor bra kvalitet jeg har på produkter, hjelper det ikke når jeg ikke akkurat er verdensmester når det kommer til styling. Før NM er jeg så heldig å få hjelp av stylist Ronja Aunaas Hauan til makeup og hårstyling. Men i Stavanger er jeg on my own, og lurer derfor på om det finnes noen der ute som hadde hatt anledning til å hjelpe meg på morgenen neste lørdag? Jeg hadde satt utrolig stor pris på det, så om du føler deg kallet til oppgaven - bare skrik ut :) 

Blir fort kaldt til ei lita jente mellom poserings-rundene ;) 

Nå som det nærmer seg konkurranse med stormskritt merker jeg at jeg har mye mer cravings enn før. Etter konkurransen blir det spisekveld, og jeg har lyst på alt! Jeg savner frukt, pannekaker, lakris, peanøttsmør, sushi, rundstykker, nøtter, boller og proteinbarer helt usannsynlig mye - men jeg tviler på at det blir plass til alt ;) Derfor må jeg iallefall gjøre plass til mine to største cravings, som er litt sære! Når jeg bodde på Hawaii levde jeg så og si på Acai-bowls og banana bread om dagene, og det har jeg virkelig savnet etter jeg kom tilbake. Jeg trodde ikke vi hadde ingrediensene til å lage dette her i Norge, men på Iherb fant jeg alt! Det var derfor jeg glad jente som åpnet pakkene sine igår :) Nå skal det bakes her i huset, nyt lørdagen alle sammen!Fredagsform

Først må jeg bare si tusen hjertelig takk for alle støttende kommentarer på det siste innlegget mitt. Selv om jeg ikke svarer på hver enkelt kommentar, så vit at jeg setter  utrolig stor pris på hver eneste en! Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg har verdens beste lesere.

I går var jeg på formsjekk, og vi gjør noen endringer frem til neste sjekk på søndag for å se hvordan kroppen responderer. Må prøve å finne ut hvordan kroppen reagerer best på karb, slik at jeg ser best mulig ut på scenen. Snart er det klart for  ei ryggøkt, og den aller siste poseringsøvinga før Stavanger Open. I går droppa jeg frokostkake til fordel for frokostkjeks ;) Blandet havregryn, eggehviter, vann, Stevia og litt bakepulver - og stekte kjeksene i ca 15. min på 180 grader. De ble overraskende gode, og gikk ned på høykant! De blir nok enda bedre med litt fiberhusk og mandelmel, det skal jeg prøve etter dietten :) Mye som skal prøves når den tid kommer, i dag kom det intet mindre enn 5 pakker fra Iherb på døra! Digg!

Jeg har forresten trukket vinneren av konkurransen om Iso-Gold & tskjorte, og det ble Jane Catrine! Gratulerer så mye, pakke kommer i posten :) For dere andre er det fortsatt noen igjen av pakketilbudet til Nordic Nutrition som dere finner her. Det blir en ny konkurranse over helgen, hvor dere kan vinne en egen Sodastream! Nå er det på tide å pumpe litt, ønsker dere alle en flott fredagskveld!

100% rein trønderenergi

Egentlig føler jeg at det er et lite nederlag å måtte skrive dette innlegget, fordi jeg synes virkelig det er synd at jeg er nødt til å forsvare meg selv mot grunnløse anklager og beskyldninger. Beskyldninger om stereoider, doping og juks. Jeg burde tatt det som et kompliment, at enkelte synes jeg ser så bra at at jeg må ha juksa for å komme dit jeg er idag. Men det gjør jeg ikke. Jeg kjenner at jeg blir frustrert og lei meg når det kommer slike kommentarer, og derfor vil jeg ta et oppgjør med doping-anklagene engang for alle.

Jeg er glad i kroppen min, og vil derfor alltid gjøre det som er best for den. Derfor vil det ALDRI kunne falle meg inn å bruke noen som helst form for doping. Jeg var klar over at mange hadde fordommer mot denne sporten, jeg var bare ikke klar over at det var så mange. De siste månedene har jeg vært knallhard med meg selv, og virkelig gått all in for å bli i best mulig form. Jeg har ikke sprukket en eneste gang iløpet av dietten, ikke engang veid et eneste gram isberg for mye. Jeg har gitt alt jeg kunne på trening, og jeg har gått uendelig mange timer cardio. DERFOR har jeg fått de resultatene jeg har fått, og det er derfor jeg har den kroppen jeg har i dag. Fordi jeg har brukt nesten all min tid og energi på å nå drømmen - å endelig debutere i bodyfitness. For fire måneder siden var jeg akkurat den samme jenta, bare noen kilo tyngre og med mer kroppsfett. Den jenta var det INGEN som beskyldte for doping. 

Doping forekommer desverre i alle idretter, også i min. Hva andre idrettsutøvere gjør har ingenting med meg å gjøre, og det bryr jeg meg derfor ikke noe om. Vi må alle feie for vår egen dør, og alt jeg kan gjøre er å bli den beste Nora jeg kan bli. Snart skal jeg stå på scenen i mitt livs form, og bli dømt av et dommerpanel. Med mine 50 kilo har jeg litt mindre å stille med enn de mer erfarne jentene, men believe me jeg skal gjøre mitt aller beste på den scenen. Etter konkurransen skal jeg uansett være fornøyd med resultatet, nemlig den kroppen jeg har klart å bygge. Bygget av 100% rein trønderenergi - og det er jeg stolt  av.


10 dager

 I går hadde jeg formsjekk med coach Gunnar på Kaliber. Vi har oftere sjekk nå før konkurransen, for å følge med på hvordan kroppen reagerer på de endringene som blir gjort. Små grep kan gjøre STORE utslag på kroppen, og derfor er det viktig med tett oppfølging nå. Mer karbohydrater kan f.eks gjøre at man ser "vannete" ut, og det vil vi ikke at skal skje på konkurransedagen. Sjekken gikk bra, og vi fortsetter på samme måte frem til fredag. Det betyr to dager til med kake til frokost, jippi ;)


 

Så må jeg bare tipse dere om denne geniale brusmaskinen fra Sodastream! Den etterlengtede pakken kom i går, og det ble laget noen liter brus for å si det sånn ;) Sodastream har masse sukkerfrie smaker, og i tillegg så kan en bare lage sine egne smaker med saft eller essens. Med lime/sitron essens ble det akkurat som Farris Bris, Funlight Bringebær blir eventyrbrus og Funlight Appelsin blir Solo :D Eneste forskjellen er at man slipper å gå i butikken å kjøpe det. Digg! Treningsfri i dag, så nå skal jeg bare daffe på sofaen og drikke "brus" resten av kvelden :) Ha en flott onsdagskveld alle sammen!


 

Lykkeland for en søtmoms som meg :D

Dips

Dagen i dag har gått i ett. Det har vært full sving siden jeg stod opp og gikk mine 30 minutter med morgencardio, og egentlig er det godt med slike dager. For akkurat nå skulle jeg ønske det gikk an å spole frem i tid, jeg vil bare at det skal bli 24. september! Gleder meg sånn til å gjøre debuten min, det blir så gøy å endelig komme til det punktet jeg har jobba så lenge for :)

Idag trente jeg bryst, og det begynner å merkes at jeg har blitt svakere. Kan nesten ikke forvente noe annet heller, så jeg tar det ikke så tungt. Jeg skal bli sterk igjen etter konkurransen, når kroppen får overskudd og mye mat. I mellomtiden er jeg heldig som har verdens beste treningspartner, som alltid er der for meg. Når kreftene mine ikke strekker til flere dips, er Paul der og hjelper meg å ta noen til. Elsker denne øvelsen, den er så fantastisk god!I dag ble marengsen suksess, og et var 1 stykk fornøyd jente som spiste frokost denne morningen! Det er mye man kan lage med eggehvitter - og frokostkake er en av tingene ;) Jeg lagde marengs av eggehvitter og sukrin, som jeg toppet med eggefluff. Smakte superdigg, og når jeg ikke er på diett skal det definitivt bli lagd mange varianter av denne. Ser for meg at å lage krem av mager kesam + eggehvitter, pluss å toppe det hele med bær, frukt og nøtter blir MAGISK. Og ikke minst sunt ;)Kake til frokost? Ja takk!

So long, beintrening!

Herregud. Jeg har gjennomført den siste skikkelige beinøkta mi før konkurranse, og GJETT om jeg er er fornøyd med det! Svevde litt på en rosa sky når jeg gikk ut av gymmet i dag, så god var følelsen!  Å trene bein er litt elsk/hat til vanlig, men på diett er det mest hat ;) Neste skikkelige beinøkt blir ikke før etter NM, imellomtiden skal jeg bare pumpe lett gjennom. DIGG! Økta idag var kort og god og så slik ut:

 • Beinpress
 • Beinspark
 • Innside lår i beinpress
 • Hamstring curl
 • Strake markløft
 • Tåhev

Jeg må bare si tusen takk for alle tipsene jeg har fått i konkurransen min, jeg vet hva som skal bestilles neste gang ;) Nå har forresten pakketilbudet jeg nevnte tidligere kommet ut, og du finner det ved å trykke her. De første 40 får tilogmed en eske proteinbarer med på kjøpet, yum! Prottisbarer skal jeg også spise om 12 dager, men enn så lange får jeg kose meg med torsken min ;) Ha en fortsatt fin kveld alle sammen!

Ny uke - nye muligheter :)

Det ble ingen marengs til frokost idag. Fjern som er er med diett-hodet mitt glemte jeg helt av den i stekeovnen! Jeg får prøve på nytt i morgen :)  IS ble det derimot, og den ble faktisk ganske så god! Jeg stivpisket eggehvitter med sukrin og Stevia Vanilla Creme - og satte blandingen i fryseren over natta. Det som virkelig gjorde susen var sausen - sukrinmelis og Stevia Chocolate.  Isen fikk en litt rar konsistens, men jeg ser for meg at med mager kesam og vaniljeprotein hadde den blitt PERFEKT! Jeg skal lage så mye sunn og god mat etter konkurransen, gleder meg allerede :) Og da skal jeg dele litt bedre oppskrifter enn dette med dere ;) 

Synd at sjokosausen ikke vises - for den var det beste med hele greia ;) 

I dag er det klart for den aller siste beinøkta mi før Stavanger Open. Da er det bare å knuse på, og få tynt lårene skikkelig! Ingenting å spare på nå, med bare 12 (!!!) dager igjen til konkurranse. Det er viktig å slappe av litt også da, og det gjorde jeg på Bluebox igår. Når man tar sol er en harryflex på sin plass - og denne gangen ble det bare en halv en! Det er nemlig ikke så enkelt å ta bilde av seg selv bestandig ;) Det er strålende sol og mandag, ei ny uke med nye muligheter venter :) Ønsker alle ei sporty uke!!

Lykkelita

I dag er jeg ei lykkelig lita jente :) Formsjekken gikk kjempebra, jeg er "ferdig" deffa og vi har startet å forberede kroppen på konkurranse. Det gjør vi med å gradvis innføre mer karbohydrater i maten, og kutte ned på cardio. Lårene mine skal få hvile den siste tiden - så nå blir bare det ca. 30 minutter cardio om dagen. Jeg har følt meg litt flat og lita den siste uka, så det blir gøy å se hvordan kroppen reagerer på mere karb. Håper på mer trykk på trening og ikke minst at muskulaturen min fyller seg mer ut :) 

( Glemte av bikinibiten igår, dvs limet, som skal holde på plass drakten,  derfor en den mongo-skeiv og puppene stikker ut. Men det skal fikses til konkurranse, trust me! ) 


 

Poseringene begynner endelig å sitte også - så nå er jeg klar som et egg for Stavanger open om 2 uker! Crazy, 2 uker til jeg har gjort min debut i Bodyfitness! Det virker ikke så lenge siden diettstart, men det har jammen skjedd ting siden den tid! Det er lørdag, jeg har fri, det er sol og jeg skal virkelig nyte dagen før det blir ei skulderøkt i ettermiddag :) Håper alle andre nyter den også. GOD HELG!

Sexy back

 For meg er det ingenting som er så vakkert som en muskuløs rygg. Jeg elsker muskler generelt, men det er noe ekstra spesielt med ryggmusklene. Kanskje det er derfor yndligsøkta mi er rygg? Og for dere som ikke har skjønt det ennå - jeg skal trene rygg i dag! Skal gi ALT jeg har, og jobbe mot den perfekte ryggen. Så blir det en velforjent(forhåpentligvis) cappuccino-grøt i sofaen på Kaliber etterpå. Lykke :) Etter økta blir det poseringstrening med resten av jentene i konkurranse-draktene våre! Det blir gøy, greit å kjenne på hvordan den sitter før vi skal på scenen. Så blir det formsjekk, og jeg har en veldig god følelse før denne formsjekken. Føler selv at det har skjedd MYE denne uka, så får vi se om coach er enig. Håper alle nyter fredagskvelden :)Fridag

I dag var det klart for både treningsfri og skolefri, og det trengte jeg. Jeg har brukt dagen til å slappe av, øve på poseringer og vært på behandling til muskel- og leddterapaut. Behandlinga var så vond av jeg vrei meg og svetta som bare juling på benken, og talte ned minuttene til jeg var ferdig. Men det må til, kroppen er støl etter all treninga og holder mye spenning. Jeg "løsner" virkelig etter en slik runde, og jeg gleder meg allerede til å trene i morgen  :) Føler at blodet strømmer inn i musklene mine, jeg får lettere pump og god kontakt dagen etter behandlig. Digg!

Den negative delen er at jeg blir totalt utslått etter behandlig, og vil ikke røre meg fra horisontal stilling i sofaen. Men styrkefri betyr dobbel cardio, så jeg må ut en runde til før det blir kveld. Heldigvis har jeg en god cardiopartner i mamma, for jeg har virkelig ikke tid til å slappe av nå! I morgen er det formsjekk igjen, og jeg er veldig spent på ukas resultater :)  Legger ved et par bilder til fra shooten med John Andre Aasen, fantastisk flink fotograf!

Skeiv posering, og jeg unnskylder med med at det ikke var så lett i en kald bekk med 1000 stikkende mygg rundt meg. Det blir vel ikke noe lettere med 1000 mennesker, flombelysning og et dommerpanel heller - så det er bare å øve! ;)

Mageruter lages på kjøkkenet!

Du kan ta så mange situps du vil, holde planken til du skjelver og ta beinhev til du spyr - det er uansett fettprosenten som er viktigst for å få frem six-packen! Når det kommer til vektnedgang og redusering av fettprosent kan kostholdet bety så mye som 75%!  Da sier det seg selv at det er på kjøkkenet man skaper magerutene :)

Slik lager jeg magerutene mine for tiden, med torsk og massevis av grønnsaker. Hvordan lager du dine? Nothing tastes better than fit feels ;)

Heavy

God kveld alle sammen :) Først vil jeg bare si at det er veldig gøy at så mange er med i konkurransen, jeg har fått masse gode tips! Holder den gående i litt over ei uke - håper enda flere hiver seg med :) Jeg sitter i sofaen med en kopp te, og skal straks finne senga. Dagens økt var biceps & triceps, og den var tung. Viktig å presisere at det var økta som var tung, ikke vektene ;p Jeg klarer nemlig ikke å løfte like tungt lenger, kroppen begynner å merke hardkjøret nå. Kjører på som best  jeg kan likevel, og dagens økt så slik ut:

 • Bicepscurl med manualer
 • Stangcurl til hodet
 • Scottcurl
 • Hammercurl
 • Push-down
 • Smale dips
 • Franskpress

Etter økta var det klart for litt egenpleie, med en tur til frisøren. Det er jo den "totale pakka" man dømmes i i bodyfitness, og selv om håret langt i fra spiller en stor rolle synes jeg det er godt å ha det klart til konkurranse uansett. Jeg har nå langt og superfint hår fra Rapunzel of Sweden, og som dere ser ble jeg veldig fornøyd!  Jeg bestillte europeisk hår, som blandet seg godt med mitt eget :) Veldig fornøyd er jeg også med Cutler-skjorta mi, han vinner Mr. Olympia!!!

Hva har du trent i dag?

Time for cardio!

Mens resten huset slo seg ned i sofaen for å se landskamp la jeg ut på en runde med kveldscardio. Med masse digg musikk og fint vær er det bare kos å gå cardio, en skikkelig oppkvikker :) Jeg trente bein idag, og jeg pleier egentlig å spare føttene mine etter de øktene. Men vi har kuttet ganske heftig på beinprogrammet mitt nå som konkurransen er så nærme, så jeg følte at jeg hadde litt ekstra å gi i kveld.

Nå er det sofaen, te og kveldsmat som står på programmet. Hvis du har en rolig kveld sånn som meg, så vil jeg komme med tips til lesestoff :) Jeg ble intervjuet av Iform, og du finner intervjuet her. Fitnessbloggen har også kommet med en ny artikkel om jentene i teamet, som du finner her. Check it out!


Ønsker dere alle en riktig god kveld, heia Norge!

Photoshoot

Etter gårsdagens treningsøkt var det klart for photoshoot. Jeg var nok en litt dårlig modell, som sutra over at det var kaldt. Jeg har jo blitt tidenes frossenpinn! Men når jeg fikk resultatet av shooten var det definitivt verdt å fryse litt, for jeg synes bildene ble skikkelig kule! Hva synes du? :)
Foto: John Andre Aasen / www.phokus.no

19 dager

God morgen! Det har blitt mandag igjen, og det begynner å merkes at kroppen har vært på diett en stund. Min faste rute med morgencardio tok en time istedet for 45 minutter idag, både hodet og kroppen går litt treigere for tiden. Men det er 19 dager til min første konkurranse, og det er motivasjon til tusen! NM er to uker etter der, og da er det allerede planlagt en harrytur over grensa. Da skal det handles mat, kosttilskudd og viktigst av alt - SMÅGODT!!! :D Herregud som jeg gleder meg! Men før jeg kjøper opp hele godisbutikken er det mye innsats som må legges inn i treninga - ain't nothing to it but to do it! 

Kontakt meg

For annonsering, samarbeid eller PT-timer, kontakt meg på nora@fitnessnora.no. Jeg har desverre ikke kapasitet til å ta inn flere nettkunder for øyeblikket, men vil oppdatere fortløpende om det skulle bli noen ledige plasser ♥ 

No milk today

Da var det helg! Jeg er ferdig på jobb, og skal snart på gymmet for å trene rygg. Yndlingsøkta :) Dietten min ble endret litt for å få fart på sakene frem til konkurransen. Blant annet kuttet vi ut alt av melkeprodukter, og la inn en god del mer fisk. Fisk er digg, så jeg liker egentlig den nye dietten godt :) Min elskede havregrøt er flyttet til etter styrkeøktene, og til frokost står det nå egg på menyen. Blir spennende å se om disse endringene hjelper til neste uke. Jeg krysser fingrene for det, for mobilen min er flink til å minne meg på om at det er kort tid igjen!!!

Helt vilt at det bare er 20 dager igjen nå, at målet har kommet så nærme! Da BLIR jeg endelig FitnessNora, for jeg kan jo ikke kalle meg fitnessutøver enda. Ikke før om 20 dager ;) Nå skal tyne ryggen min alt jeg kan, før det blir lørdagskveld. Tar med meg den nye Ipoden min som jeg har gravert så jeg aldri skal glemme å gå alt på trening! Råsa til meg og blå til verdens beste treningspartner, Paul :)
God helg alle sammen!

Formsjekk

Det har blitt fredag igjen, og det betyr  formsjekk på Kaliber. Denne uka er jeg egentlig litt misfornøyd med fremgangen min. Både mål og vekt sto bom stille, og det kan jeg ikke si at jeg liker spesielt godt. MEN, coach Gunnar så forskjell på lårene og det er jo bra :) Det er ikke så mye fett igjen nå - og jeg skal bruke de siste ukene på å brenne bort den siste resten! Ingenting å spare på nå ;)Selv om jeg kunne vært mer fornøyd med ukas fremgang gjelder det å fokusere på det positive, og gjøre ting som gjør meg glad :) Derfor har jeg både bestilt meg time til massasje neste uke og  hair-extensions! Jeg bestillte dette settet fra Rapunzel of Sweden, og jeg gleder meg skikkelig til det kommer i postkassa :) Bodyfitness handler jo om å være fit & superfeminin , og hva er vel mer feminint enn langt hår? Anyways, nå skal jeg bare kose meg med sofaen og  Solo ( Fun Light blandet med Farris) resten av kvelden, i morgen klokken 3 tar jeg endelig helg! Ønsker dere alle en fantastisk fredagskveld :)

Dislikes på diett

Nå har de fleste innleggene mine vært positive, for det er en sånn person jeg er. Men dette innlegget kommer til å være negativt, just so you know ;) Det er en del ting som skjer med kroppen, rent fysiologisk, når man går ned mye i vekt og får så lav fettprosent som jeg har nå. Kroppen er en komplisert maskin, og derfor skjer det mye rart med den for tiden! Jeg føler egentlig ikke at jeg har rett til å klage ettersom dette er 100% selvvalgt, men her kommer uansett mine største dislikes på diett:

 • Jeg har blitt en frossenpinn. Kroppen har ikke like mye fett for å isolere, og jeg blir derfor fortere kald og fryser lett. Kroppen prøver å "beskytte" meg mot frysinga, og produserer derfor mer kroppshår for å holde meg varm.

 

 • Mengden kroppsfett hos oss kvinner avgjør hvor mye østrogen man har i kroppen. Lite kroppsfett er altså lik lite østrogen, og dette har en rekke virkninger på kroppen. Eksempler er bortfall av mens, uheldig for beinbygging, null seksualdrift og er ofte uheldig for hud, hår og negler.

 

Jeg er altså en hårete, aseksuell frossenpinn! Og før det hagler inn med bekymringsmeldinger så vil jeg presisere at alt dette vil stabilisere seg når dietten er over og jeg skal opp i vekt igjen :) Så no worries! Men kult er det selvfølgelig ikke, så da gjelder det å finne noen triks i mellomtiden. Superflinke Elin er mitt triks :) Jeg var på behandling hos henne i dag på Klinkikk Stokkan, og jeg er superfornøyd! Permanent hårfjerning med laser og produkter for å holde huden min frisk og sunn fikk vi fikset i dag. I bodyfitness skal man jo se nettopp sunn og frisk ut - så det passet perfekt! 22 dager igjen til konkurranse nå - og jeg knuser på hele veien inn!