august 2017

Blueberry protein cheesecake

Det er fredag og på sin plass med noe ekstra godt til helgen. For litt siden laget jeg denne ostekaken med peanøttsmør og sjokolade, den ble så god! Nå er alle bitene spist opp, og jeg har laget en ny variant som ble så frisk og god! Med smak av blåbær, pasjonsfrukt og sitron ble den helt nydelig og perfekt til helgen. Når den i tillegg har utrolig godt næringsinnhold, da er det bare å kose seg med verdens beste samvittighet. For å lage fyllet trenger du:

2 egg ♥ 2,5 dl gresk yoghurt pasjonsfrukt ♥ 100 g blåbær

2 ss fibra fullkornshvetemel ♥ en halv sitron

Pisk eggene først, før resten av ingrediensene piskes inn litt etter litt. Sitronen skal du raspe skallet av, samtidig som du skal presse ut saften. Når alt er pisket sammen setter du bollen til side, og starter med bunnen. For å lage den trenger du: 

1,5 dl mandelmel ♥ 30 g vaniljeprotein ♥ 1 ts vaniljepulver

2 ss sukrin gold ♥ 3 ss kokosolje

Bland alle de tørre ingrediensene, før du smelter kokosolje og rører alt godt sammen. Trykk deigen jevnt ned i en smurt form, før du heller fyllet over. Stek på 160 grader i 45 minutter, før du tar formen ut av ovnen og lar den avkjøle seg. Sett den deretter inn i kjøleskapet, gjerne til dagen etterpå. Et tips jeg ikke var klar over sist er at denne fint kan lagres i fryseren. Bitene fryser ikke helt, så hvis du tar ut en bit av fryseren er den klar til å spises etter fem minutter. Midt i blinken hvis du har lyst på noe godt, for den er fantastisk på smak. Ha en nydelig fredag alle ♥

Energikuler med sjokolade & pistasj

Energikuler altså, det er umulig å gå lei av de! Kan lages i utallige variasjoner, smaker himmelsk og gir en liten energiboost akkurat når du trenger det. På toppen av det hele tar det maks ti minutter å lage disse, så det er bare å sette i gang. Det er sikkert mange som kjenner igjen følelsen av å ville ha litt påfyll  i farta, og da er disse helt perfekte. Jeg tar ofte med en porsjon for å ha stående i kjøleskapet på jobb, samtidig som jeg selvsagt har hjemme. Dagens kombinasjon ble med sjokolade og pistasj, det slår aldri feil! Denne oppskriften holder til tolv kuler som smaker helt fantastisk:

 10 dadler ♥ 3 ss peanøttsmør ♥ 30 g sjokoladeprotein

20 pistasjnøtter ♥ 2 ss kakaopulver ♥ 4 ss melk

Kjør alle ingrediensene sammen i en foodprosessor eller bruk en stavmikser. Når alt er godt blandet sammen skal du stå igjen med en seig masse som er enkel å jobbe med. Trill kuler og rull i hakkede pistasjnøtter, før du setter tennene i denne seige herligheten med masse god energi ♥

10 minutter har vi alle, så prøv disse og du vil ha et supert alternativ tilgjengelig. Samtidig som disse kulene gir god energi smaker de hands down bedre enn alle bitene i smågodthylla etter min mening. Og det sier litt når det kommer fra ei som virkelig elsker smågodt! Konklusjonen er altså at disse bør prøves ♥

Sliten, strekk & sushi

Innlegget inneholder sponsede lenker

På vei fra jobb i dag var jeg så sliten at jeg kjørte helt feil vei, så det var virkelig på tide å slappe av litt. Onsdager har jeg to faste gruppetimer, Intervallspinn og Bootybuilder som går rett etter hverandre. Der går jeg alltid all in, og når jeg legger til gårsdagens mil har beina fått mer enn nok juling det siste døgnet. De kjennes ut som to tømmerstokker her de ligger på sofaen, og jeg er så lykkelig for at det er treningsfri i morgen. Det har både jeg og beina mine fortjent! Etter heftig trening fortjente jeg også et skikkelig bra måltid, og før jeg kjørte feil klarte jeg heldigvis å kjøre innom  antastiske Sushi Bar. Der fikk jeg akkurat det kropp og smaksløker hadde lyst på, nemlig alle favorittbitene mine! Jeg var så sulten at jeg faktisk bestilte alle disse bitene til meg selv, men jeg klarte ikke å spise opp. Kjæresten ble veldig glad for å komme hjem til restene mine, så da ble det ekstra god stemning her i kveld med sushilykke ♥

Før jeg kjørte i feil retning hjem fra jobb tøyde jeg og rullet litt på foamroller i et forsøk på å myke opp stiv muskulatur. Det er en stund siden jeg har brukt foamroller til annet enn trening, og jeg hadde nesten glemt hvor vondt det var! Men godt av det har jeg utvilsomt, spesielt etter så mye juling på beina. Bootybuilder-timen jeg har kjøres bare med stikk, men den er en av de tyngste timene jeg har. For strikkene gjør virkelig jobben, og en smakebit på hvordan jeg gjennomfører økta ser dere her.

Tights til -40% denne uken finner dere her / t-skjorte fra Reebok her / headset fra Miiego her

Nå er det Game of Thrones som gjelder, håper dere har en super lillelørdag!

10 seige & pannekaketårn

God kveld alle! I dag sto det løping på treningsplanen min, og jeg bestemte meg for å løpe hjem etter middag hos mamma og pappa. Problemet var bare at mamma sin middag var alt for god, og jeg ble alt for mett. Jeg måtte starte løpinga knappe to timer etter mar for å være hjemme til Bjørni skulle på fotballtrening, og jeg var fortsatt stappmett. Beina kjentes lette og friske, men det gikk likevel rolig for å holde alt under kontroll. Jeg brukte 56 minutter på mila, og tatt full mage i betraktning synes jeg ikke det var så verst! Under løpeturen var det siste jeg hadde lyst på mer mat, men etter en dusj og legging av Ulrik var jeg plutselig klar for litt påfyll igjen. Pannekaketårn er alltid en favoritt, både til kvelds, lunsj eller frokost. Det som er så fint er at de holder seg fint i kjøleskapet, så nå har hele huset frokosten klar til i morgen også.  Denne varianten er uten kunstig sukker eller proteinpulver, slik at den fint kan spises av både store og små. For å lage pannekakene trenger du:

3 bananer ♥ 3 egg ♥  5 dl havregryn ♥  2 dl havremel

2 ss kanel ♥  1 ts honning ♥  2-3 dl vann

Mos bananene, og bland alle de tørre ingrediensene godt sammen. Tilsett vannet til slutt, og juster etter hvor tynne / tykke pannekaker du ønsker. Stek på middels varme i panna, og bruk gjerne litt smør til stekingen. Da blir de ekstra gode, og i tillegg er de fulle av god næring. Topp gjerne med cottage cheese, banan og syltetøy, så kan jeg garantere deg en et smil om munnen ♥

Ukens treningsplan

Jeg vet at jeg ikke er alene om å være glad i mandager, det er så herlig med nye uker! Denne uka har jeg lagt opp til ei heftig treningsuke, så det kommer til å bli kjempegøy med masse svette og endorfiner. Onsdager har jeg to faste gruppetimer, Bootybuilder og Intervallspinn. Her får jeg virkelig trent selv, og disse to timene har gjort underverker for både puls og treningstoleranse på bein de siste månedene. Jeg legger inn to løpeøkter og to styrkeøkter i tillegg, hvor den ene er styrke overkropp og den andre Bodyweight Bootcamp. Sistnenvte kommer til å bli så utrolig gøy, hele kroppen kommer virkelig til å få jobbe på lørdag og jeg håper å se noen av dere der også! (Bootcampen er gratis og åpen for alle, les mer HER.) Totalt vil altså uka mi se slik ut:

Mandag: Styrke overkropp

Tirsdag: Langkjøring 12 km

Onsdag: Intervallspinn + Bootybuilder

Torsdag: Treningsfri

Fredag: Langkjøring 14 km

Lørdag: Bodyweight Bootcamp

Søndag: Treningsfri

Jeg synes det er utrolig greit å planlegge treningsuka, på samme måte som jeg planlegger andre ting. Da er det så lett å plotte trening inn i kalenderen, fordi jeg vet akkurat hva som kommer. Denne uken kommer jeg til å ha to dager treningsfri, andre uker har jeg tre. Det er helt greit, for ingen uker er like. Men hvis du setter opp uka di og ser når du har tid til hva, og bestemmer deg for hva du skal gjennomføre - så klarer du det. Nå som hverdagen har kommet tilbake til mange etter sommerferien er dette mitt beste tips, planlegg treningen din så skal du se hvor mye enklere det blir! 

Planlegger du treningen din? ♥

Grove rundstykker med quinoa

Quinoa er et superfrø som er fullt av protein og sunne fettsyrer! Du trenger ikke å bare bruke det som tilbehør til middagen, det kan brukes til så mye annet også. Jeg har brukt det i muffins flere ganger før, og i dag ble det også basen i rundstykkene mine. For å lage disse trenger du:

1 dl quinoa ♥ 0,5 dl solsikkefrø ♥ 0,5 dl linfrø ♥ 0,5 dl sesamfrø ♥ 1 dl havremel 

1 dl havregryn ♥ 1 dl sammalt hvete grov ♥ 2 egg ♥ 2 dl vann ♥ 1 ts salt ♥ 1 ts bakepulver

Kok quinoa som anvist på pakken, og la den avkjøle seg. Bland alle de tørre ingrediensene sammen, før du tilsetter egg og vann. Deigen kan virke litt bløt, men la den stå i 10-15 minutter på kjøkkenbenken. Form til små rundstykker med hendene, eller bruk former for å steke de i. La de stå i ovnen på 180 grader i 45-50 minutter, og la de avkjøle seg på rist. Så er det bare å toppe med pålegg, disse både smaker godt og metter virkelig! 

Nå skal jeg komme meg i gang med dagens lille økt, ha en super mandag alle ♥

Halvmaraton neste!

Da er det bestemt, det blir halvmaraton om tre uker! Jeg skulle ønske jeg hadde et par ekstra treningsuker innabords, men 2. september smeller det altså. Som jeg har nevnt før skulle jeg egentlig være med på Toughest samme dag, og det er det jeg har trent mot i sommer. Men med en kranglete skulder er det ikke vits i å ta noen sjanser, for når skuldra sier at den trenger en pause så skal den få det. Selv om løping ikke har vært hovedfokus i sommer har jeg faktisk bedre kondis enn jeg har hatt på lenge. Jeg har kjørt flere spinntimer i uka på jobb, hvor det har vært 3- og 4 minutters intervaller. I tillegg har jeg kjørt mye kroppsvekt trening med 45/15 intervaller, så høy puls har jeg hatt mye av i sommer! Det jeg må sette fokus på nå er å få inn noen langturer de neste ukene, og i dag ble det en rolig tur på 9 kilometer på Frøya. Det føltes lett og greit, så jeg skal prøve å få til et par på rundt 12 og 14 km den kommende uken. Det tror jeg skal gå helt fint, jeg må bare få kjøpt meg ny pulsklokke! Det er så lenge siden jeg har løpt seriøst at jeg har rotet bort Garmin-klokka jeg var så glad i, så nå må jeg gå til innkjøp av ny. Hvis noen av dere har noen gode tips til klokker, eller skal være med på Trondheim Maraton så hyl ut i kommentarfeltet. Det er så gøy å høre om flere som skal være med!

Nå er det sofakos med serier, frukt og yoghurtnøtter med kjæresten som gjelder resten av kvelden. Halve boksen med nøtter forsvant allerede før bildene ble tatt, jeg eier virkelig ikke viljestyrke når det kommer til disse nøttene. Men det er helt greit, kveldskos med mye energi gjør meg helt klar for ei ny løpeuke ♥

Endelig er det over

Jeg klager ikke så mye her på bloggen, fordi jeg stort sett ikke har så mye å klage om. Generelt tror jeg også at vi har det bedre om vi klager litt mindre, og fokuserer på det som er bra i livet. Men i dag skal jeg altså klage litt, fordi jeg er så glad. Jeg er så glad for at den mest stressende og delvis verste perioden jeg noensinne har hatt er over. Verdens beste lille Ulrik startet i barnehage på mandag, og det har gått kjempefint. Vi fikk plass i en flott barnehage, så vi har virkelig vært heldige. Men, og det store men er at vi fikk plass nå i august. Ulrik ble 1 år i februar, og i Norge har vi 1 år permisjon. Det er en helt fantastisk permisjonsordning som jeg absolutt ikke klager på. Det jeg klager på er at det er lenge mellom februar og august. Det har vært et halvår med stress, krangling hjemme, dårlig stemning og lite søvn og jeg har ikke ord for hvor glad jeg er for at det endelig er over. Det har seg nemlig sånn at både jeg og pappaen til Ulrik har jobbet siden februar, fordi det er viktig for oss begge. Når begge ønsket å jobbe og vi ikke hadde barnehageplass ble det nødvendigvis sånn at vi måtte jobbe på skift. Han har stort sett jobbet dag og jeg kveld, hvor jeg har løpt ut døra det sekundet han kom inn for å rekke jobb i tide. Da jeg igjen kom hjem fra jobb hadde han stort sett allerede lagt seg. Å nesten ikke se hverandre på et halvår gjør ikke akkurat underverker for et forhold, legg til et barn som ikke har lyst til å sove om natta så står du igjen relativt dårlig stemning på hjemmebane. Det jeg synes gjør det så dumt er at det ikke hadde trengt å være sånn. Vi hadde ikke trengt å ha alle de meningsløse kranglene som egentlig var på grunn av at vi nesten aldri så hverandre. For i flotte, fantastiske Norge synes jeg virkelig det kunne vært lagt mer til rette for at begge foreldrene ønsker å jobbe etter permisjonstiden er over. Ikke bare hvis barnet ditt er født riktig tid på året, altså slik at det får plass i hovedopptaket for barnehagene. For det er ikke alltid like rett å planlegge når barnet skal fødes, selv om jeg utvilsomt skal prøve på det den gangen jeg føler meg klar for nummer to. For jeg orker virkelig ikke å ha en periode som dette igjen, det tror jeg ikke at jeg hadde maktet heller. Bare denne første uken hvor vi kan jobbe litt mer normalt har vært helt fantastisk, og nå gleder jeg meg virkelig til hverdagen fremover. Men akkurat nå er det helg, jeg skal hente min lille favoritt i barnehagen og vi skal sette kursen mot Frøya. Forhåpentligvis blir været bra, så vi kan få dager som på bildet under ♥

Jeg måtte bare få dette ut og av skuldrene mine, nå som det endelig er over. Så vet jeg at vi absolutt ikke er alene om å ha det sånn, så min fulle medfølelse går til alle andre i samme situasjon! Så jeg krysser fingrene for at det kommer bedre ordninger etterhvert, det tror jeg vil være godt til både store og små. Helt til slutt må jeg også si takk til både mine foreldre og svigers som har stilt opp for oss så vi har fått se hverandre innimellom♥

Bodyweight Bootcamp

Det er så gøy å være på jobb om dagen, med så utrolig mange som har funnet treningsgleden igjen etter sommeren. Da blir det ekstra gøy å arrangere ting også, så flest mulig kan bli med å oppleve hvor herlig en skikkelig svettefest. Lørdag 19 august skal jeg og superkollega Mari ha Bodyweight Bootcamp på fotballbanen rett utenfor 3T-Ranheim fra 10-11. Den er åpen for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer. Så jeg håper virkelig å se dere som bor i Trondheim der! For de av dere som ikke gjør det har vi laget en liten video med fem av øvelsene, totalt er det nesten 30 (!) øvelser som skal gjennomføres så dette er virkelig en mulighet til å ta trening med kroppsvekt til nye høyder! Men av disse fem kommer dere også til å få opp pulsen, om dere kjører 1 min per øvelse og 5 runder totalt blir det ei herlig lita økt på under 30 minutter.

Det er virkelig ingenting jeg er mer glad i enn trening sammen med andre, når vi kan pushe hverandre og kjenne på all den herlige energien. Da er det umulig å ikke smile, for det virkelig verdens beste følelse♥

Gruppetime-bonanza

I dag har virkelig vært tidenes treningsdag! Først kastet jeg meg med på kollega Mari sin HIT-45 i dag tidlig, og om 30 minutter skal jeg ha to gruppetimer selv. Egentlig er de to jeg har selv mer enn nok trening, men jeg ble så glad for å se Mari etter hun kom hjem fra ferie at jeg bare måtte være med. HIT-45 er en supermorsom time, hvor vi jobber i 45 sekunder og har 15 sekunder pause. Det er 10 poster vi roterer mellom, og vi kjører 3 runder med 1 minutt pause mellom rundene. Vi tok bilder av noen av øvelsene etter timen var over, Mari er både en fantastisk kollega og instruktør - men bildeknipsingen hennes må trenes litt mer på. Uansett er det en utrolig bra økt, og den kan kjøres på så mange måter. Sørg for å velge øvelser som trener store muskelgrupper, og gjerne varier annenhver underkropp/overkropp. Legg til et par øvelser som skyter pulsen i været, så snakker vi!

Begge har tights fra Craft, Mari sin her og min her (sponsede lenker)

Nå har jeg fått i meg litt mat, og er straks klar for å ha både Bootybuilder og Intervall-spinn! Jeg tipper det blir to slitne bein som går hjem etterpå, men med verdens største smil om munnen. Ingenting er bedre enn felles treningsglede ♥

Fire uker til showtime

I hele år har jeg vært innstilt på å løpe Toughest den 2. september, jeg elsker jo hinderløp og konkurranser! Likevel får jeg ikke deltatt på like mange som jeg kunne ha tenkt meg, da det ikke er så alt for mye som arrangeres her oppe i trønderhovedstaden. Nå har jeg ei skulder som har begynt å krangle litt, og jeg er derfor usikker på om jeg rekker å få den i orden til Toughest. Å løpe med ei skulder som ikke fungerer er uaktuelt, jeg orker ikke å løpe hvis jeg må stå over alle de kule postene. Men det er faktisk helt uaktuelt for meg å ikke delta på noen konkurranser i år, så da jeg forsto jeg muligens måtte stå over Toughest begynte jeg å lete etter et alternativ. Da viste det seg raskt at samme helg som Toughest skal Trondheim Maraton gå av stabelen, så hvis det ikke blir hinderløp blir det halvmaraton! Det er overhodet ikke det jeg har trent til i sommer, men jeg har trent en god del kondis og føler meg i god form så det skal nok gå bra. Målet vil selvsagt være å komme i mål på bedre tid enn sist jeg løp halvmaraton, som var i 2014. Da løp jeg på 1:56:16, så får vi se hva jeg får denne gangen. At det blir mange løpeturer de neste ukene er det ingen tvil om i alle fall, om det blir hinderløp eller vanlig løp 2.september kommer jeg til å nyte godt av det uansett. Det kribler litt i magen når jeg tenker på det, jeg elsker virkelig konkurranser!

Skal noen av dere delta på noen konkurranser i år? ♥

To fluer i en smekk

Det er mandag, og etter en helg på festival var jeg virkelig gira på å starte uka med litt trening. Jeg klarer ikke å trene hvis jeg er sulten, heller ikke hvis jeg er for mett. Noe av det verste som finnes er å prøve å presse seg gjennom ei økt med full mage, når det kjennes ut som maten flyttes lenger opp for hver repetisjon. Altså var et stort måltid uaktuelt før treninga mi i dag, men noe måtte jeg ha. Litt for trøtt var jeg også, så da ble det to fluer i en smekk! Jeg blandet nemlig energidrikke i smoothie, og det fungerte overraskende bra! Jeg brukte banan, bringebær og litt vannmelon i smoothien sammen med omtrent en halv boks Heat. Da ble magen passe mett og energilagrene fikk seg virkelig en boost, og jeg fikk starte uka akkurat slik jeg ville. Jeg har brukt både saft og brus i smoothie med hell tidligere, og nå vet jeg at Heat funker det også!

Nå er det The Ozarks i armkroken til kjæresten resten av kvelden, herremin for en bra serie! Ikke begynn å se den med mindre du har god tid, for dette er en du blir hekta på. Mandagstipset fra meg til alle dere, ha en nydelig kveld ♥

Peanutbutter protein cheesecake

Lenkene i innlegget er sponset

Denne oppskriften må jeg bare dele med dere, for dette her var helt utrolig godt! Det er alltid gøy å prøve nye oppskrifter, men spesielt når det virkelig blir full klaff og resultatet blir helt nydelig. Blandingen peanøttsmør og ostekake må jo bare bli bra, og det ble virkelig dette! Jeg kjører rett på, for å lage fyllet trenger du:

2 egg ♥ 2,5 dl gresk yoghurt vanilje ♥

1 ss fibra fullkornshvetemel ♥ 3 ss peanøttsmør

Pisk eggene først, før resten av ingrediensene piskes inn litt etter litt. Når alt er pisket sammen setter du bollen til side, og starter med bunnen. For å lage den trenger du: 

1,5 dl mandelmel  30 g sjokoladeprotein 4 ss kakaopulver

2 ss sukrin gold  3 ss kokosolje

Bland alle de tørre ingrediensene, før du smelter kokosolje og rører alt godt sammen. Trykk deigen jevnt ned i en smurt form, før du heller fyllet over. Stek på 160 grader i 45 minutter, før du tar formen ut av ovnen og lar den avkjøle seg. Sett den deretter inn i kjøleskapet, gjerne til dagen etterpå. Jo lengre den står kaldt jo bedre synes jeg! Topp gjerne med litt smeltet sjokolade og peanøtter, så har du de perfekte små stykkene klare til å nytes. Det var helt perfekt å komme hjem til disse etter kjøreturen fra Frøya, og det ble et par-tre til kveldsmaten. Så fantastisk godt, gjett om det skal lages flere varianter av denne!

Denne smaker virkelig helt magisk, løp og lag ♥

Video: wallballøkt med papi

Jeg er på Frøya i helga på festival med familien. Det er alltid stor stas når vi alle er samlet, det blir ikke bedre! Jeg har verdens sprekeste pappa, som stort sett blir med på alt av trening jeg spør om. I dag ble han med på ei lita økt i hagen med en wallball på 10 kg, og det var gøy! Han har aldri prøvd burpees før men tok utfordringen på strak arm, og vi ble gode og svette begge to. Vi kjørte 15 reps hver på hver øvelse, og totalt tre runder med alle øvelsene. Så få med deg far, bror eller noen andre pluss en wallball og sett i gang! 

Ulrik likte og ballen, og prøve sikkert å løfte den 100 ganger uten hell. Han skal ha for pågangsmotet, en dag blir han like sterk som mammaen sin!

Booty 400

Denne økta folkens, den må dere prøve! Jeg lover rumpepump og svette av en annen verden, og gangsperr dagen etterpå. Akkurat som vi liker det, ikke sant? Jeg og Drea hadde det travelt på trening i dag, vi skal nemlig på Frøyafestivalen i helga og det blir så gøy! Men før festligheter må det litt trening til, og det fikk vi jammen til i dag. Totalt 400 repetisjoner på rumpa, det kjentes! Her er øvelsene vi kjørte:

50 glutebridge på ball ♥ 50 step ups (per bein) ♥ 50 lårcurl på ball 

50 Bootybuilder @ 50 kg ♥ 100 meter slede @ 50 kg ♥ 50 boxjumps 

Både lårcurl og glutebridge på ball er øvelser som undervurderes, for de brenner virkelig! Vi gjennomførte alle repetisjonene på en øvelse før vi gikk til neste, og fant fort ut at det ikke var lurt å starte for hardt. Jeg prøvde med 25 repetisjoner på begge balløvelsene fort men måtte fort gå ned til 10ere. Totalt brukte vi 30 minutter på økta, og denne skal jeg prøve igjen. Da skal tiden ned og pulsen enda mer opp, for dette var gøy!

Enda mer gøy er det når man trener sammen med noen, det er en liten motivasjonsboost i seg selv! Nå er det festival neste, god helg alle ♥

Lemon coconut bliss balls

I dag har jeg fri, det er strålende sol og Ulrik er hos mamma og pappa på Frøya. Jeg sov ut, gikk en god tur med Guapo i finværet og da vi kom hjem var jeg virkelig i bakehumør. Relativt sulten var jeg og, så valget mitt endte på bliss balls. Hvis noen har noen god oversettelse på norsk blir jeg glad, Proteinkuler med sitron & kokos var det beste jeg kom på - men det klang liksom ikke like godt. Uansett, dette er en enkel, sunn og fantastisk sommersnack i sola som dere må teste ut!

1,5 dl mandelmel ♥ saften og skallet av en 1/2 sitron

30 g vaniljeprotein ♥1 ts vaniljepulver ♥ 1 ss kokosolje

Bland mandlemel, vaniljepulver og vaniljeprotein godt sammen. Bruk gjerne en juicepresser for å få med all saften fra sitronen, har du ikke det vil jeg anbefale å presse saft fra litt mer sitron. Finrasp skallet på sitronen, og tilsett i røra. Til slutt smelter du 1 ss kokosolje og tilsetter og rør alt godt sammen. Du skal nå ha en litt klissete og noe smuldrete deig, som skal være enkel å rulle sammen til kuler. Disse kulene ruller du igjen i kokos, og de er klar til å nyte! Jeg synes de er ekstra gode om de får stå litt i kjøleskapet, da blir den en kald og perfekt liten sommertreat!

Nå skal resten av fridagen nytes, i kveld blir det både sushi, joggetur og kveldsbad med kjæresten så da er det virkelig ingen grunn til å klage!

Stopp etter første sett

I dag hadde jeg store planer om å få inn ei styrkeøkt, jeg er jo så godt i gang om dagen! Alt på oppvarmingen merket jeg at ting gikk litt trått, og jeg brukte litt ekstra tid på romaskina for å få i gang kroppen. Knebøy var i utgangspunktet den første øvelsen min, men når et par repetisjoner som skulle vært lette føltes blytunge byttet jeg til beinpress. Etter et sett på beinpressen kjente jeg rett og slett at det ikke fungerte, og jeg droppa hele økta. I stedet for å trene dro jeg rett på butikken for å kjøpe en stor lunsj som jeg spiste ute i sola, for jeg tok meg en liten rusletur. Det er bare noen dager hvor kroppen ikke vil, når energien ikke er der og ingenting stemmer. Vi har slike dager alle sammen, og da er det greit å vite at det er helt i orden. Noe av det viktigste jeg har lært meg de siste årene er å spille på lag med kroppen min i stedet for å tyne den mest mulig, det fungerer nemlig så uendelig mye bedre. I dag hadde ikke kroppen lyst, så da lot jeg være. 

Med både mat og luft til hodet satser jeg på at energien stiger litt, så får jeg se om kroppen har lyst til å være med på ei styrkeøkt i morgen. Det er stort sett hvile og mat som skal til, så er ting på plass igjen. Så resten av dagen skal brukes til nettopp det, og det skal jeg klare med glans ♥

Video: Foamroller core challenge

I dag har jeg en skikkelig utfordring for kjernen til dere, og alt du trenger er et par foam rollere! Helt ærlig så tenkte jeg at dette kom til å bli relativt enkelt når jeg skulle prøve første gang, men herremin så tungt et faktisk var. Det ble en utrolig bra økt for kjernen og med alle magemuskler i brann. Så er det alltid morsomt å prøve noe nytt, kroppen trenger nye utfordringer for å bli sterkere. Tidligere har jeg bare brukt foamrollere til å løse opp stive muskler, men nå blir det andre boller. Jeg avsluttet gårsdagens økt med denne magekombinasjonen x 2: 

Pushups x 10

Mountain Climbers x 10 per bein

Rollouts x 8

Høy til lav planke x 5

Spiderman pushups x 10 

 


Du kan gjøre den lettere enn jeg har gjort på videoen ved å bruke kun en foamroller på hver øvelse, eller motsatt tyngre ved å bruke to per øvelse. Jeg er ikke helt der enda, men jeg skal jobbe meg opp til det! Jeg elsker virkelig utfordringer og denne tar jeg på strak arm. Gjør dere? ♥

Topp / tights og sko er alle fra Reebok (sponsede lenker)

hits