hits

august 2011

Triceps superset

 

Tjohei! Her kommer en liten video fra kveldens armøkt. Jeg kjørte blant annet supersett på triceps med smale dips og lette kickbacks for å få pump. Filmet siste settet, og jeg bruker det som unnskyldning for dårlig teknikk på slutten ;) Nå er jeg sliten jente, og gleder meg til å finne senga. God natt :)  

Practice makes perfect

God morgen :) Jeg sitter ute i sola med verdens beste grøt, som er vel fortjent etter en lang runde med morgencardio. Cappuccino-grøten er jo min all time favorittgrøt, og en liten tvist gjorde den faktisk ENDA bedre :) Jeg kokte vann og blandet ut pulverkaffe i ei skål, før jeg tilsatte havregrynene i går kveld. Med English Toffe & Hazelnut Stevia lot jeg det stå over natta, sånn at smaken trakk seg godt inn. Så var det bare å tilsette Whey Gourmet med smak av Cappuccino Frappe fra Nordic Nutrition etter cardio, og vips - tidenes frokost :)  Nå er det straks klart for skole, og seinere i dag blir det ei styrkeøkt på armene. Endelig gått av meg stølheten i beina, men nå er det som er stiv som en stokk! Er det ikke det ene, så er det det andre ;) Sånn går det når en står på badet og øver på poseringer, strammer og flexer alt jeg har! Poseringene sitter fortsatt ikke helt som de skal, og med kun 24 dager igjen til konkurranse er det bare å øve! Practice makes perfect :) Ønsker dere alle en strålende onsdag, vi er halvveis til helg!

Chest-day

Jeg våkna med bein så stive som tømmerstokker idag, økta i går reiv godt! Jeg pleier alltid å droppe morgencardio dagen etter bein, for å la lårene hvile litt. Blir kveldscardio på Lillesand istedet :) Jeg hadde som nevnt en liten shoot med Fitnessbloggen i går, og bildene + et intervju finner du ved å trykke på bildet under.Jeg er akkurat ferdig med dagens styrkeøkt, i dag var det klart for bryst. Det var ei god økt, jeg klarte faktisk flere brede dips enn jeg noengang har klart før!!! Liker å innbille meg at jeg har blitt sterkere, men det er nok heller grunnet at jeg ikke har så mye dødvekt å løfte på lenger ;) Gøy er det uansett, og dips er uten tvil min favorittøvelse for brystet. Økta i dag så slik ut:

 • Skråbenk med manualer
 • Decline i Hammerstrength
 • Flyes
 • Brede dips
 • Cablecross
 • Push-ups

 

 

 

Hva er din favorittøvelse for bryst? 

Hurra for høydag!

Uka mi har starta fantastisk! Våknet til strålende sol og skolefri, morgencardioen fløy forbi med god musikk på øret. Cappuccino-grøten gikk ned på høykant, før det var klart for en liten shoot med Fitnessbloggen. Så bar det rett på butikken for å kjøpe søtpotet, det er så godt! Å være på diett har lært meg så utrolig mye, både når det kommer til min egen kropp og måter å lage mat på. Så mye digg en kan spise :D Søtpotet-båter er blitt min absolutte favorittkilde til karbohydrater. Skjær de opp, krydre godt og sett i ovenen på ca. grader i 20 min, gjerne server med biff og salat som meg :)

Intet mindre enn tre slike måltid har blitt spist i dag, som gir mye overskudd og energi. Det har blitt brukt på ei god beinøkt på Lillesand. De har åpen uke med gratis trening og masse spennende timer, så jeg anbefaler alle som har muligheten til å ta en tur! I morgen skal jeg dit og prøve både Zumba og Corebar for første gang, det blir gøy :) Beina mine er tunge etter økta idag, og siden jeg har høydag ble det BÅDE riskaker, rosiner og shake etter trening. Lykke :)Med masse karb i systemet spretter blodårene frem, noe jeg alltid synes er gøy! Miljøskada, sa du? Jeg innrømmer det gjerne, man blir litt rar i hodet av denne sporten her. Så rar er jeg at jeg bestillte meg 30 (!) proteinbarer idag. Jeg klarte nemlig ikke å bestemme meg for hvilken bar jeg ville spise etter Stavanger Open, så jeg bestillte like gjerne alle smakene for å ha noe å velge mellom. Om 4 uker får jeg svaret på hvilken det blir, haha ;) Nå er det tid for kveldsmat som blir gele av Funlight, mager kesam m/ Stevia og jordbær.

Jeg elsker høydag!!! :)

Formoppdatering

Jeg klarte å glemme kameraet mitt på fredagens formsjekk og poseringstrening, men heldigvis var Fitnessbloggen tilstede og fikk knipsa litt :) Formen kommer seg for hver dag som går, og det samme gjør poseringene. Sommerfuglene begynner å komme nå, og jeg gleder meg masse  til konkurranse:) Akkurat spist et stort måltid med laks, brokkoli og miraclenoodles til kveldsmat - god og mett skal jeg legge meg på lading til ei ny uke. 

 God natt alle sammen! :)

Har du lyst har du lov ;)

God morgen! Sånn starta jeg dagen, usminka og fornøyd med min kjære protein-iskaffe etter morgencardio. Anbefales på det sterkeste, og fremgangsmåten finner du ved å trykke her. Jeg hadde skikkelig lyst på noe søtt denne morgenen, og derfor ble det dessert til frokost i dag ;) Har du lyst har du lov! 

Jeg pisket eggehvitter og Isogold Vanilla med Stevia før jeg gikk cardio, og satte blandingen til avkjøling i kjøleskapet. Vips, en time senere ble det vanilje pannacotta til frokost :D Håper alle har hatt en like fin start på dagen, og at dere nyter siste dag av helga. Det skal iallefall jeg!

Gogogo!Endelig lørdagskveld! Ferdig meg jobb, trening og en lang cardiorunde med jentene :) Jeg hadde ei digg skulderøkt idag, og ei enda diggere ryggøkt i går. Den kjennes i dag, for å si det mildt! Ingenting er bedre enn ei ryggøkt med kontakt og mye energi. Før diett-start hadde jeg ikke sett for meg at jeg skulle ha så mye energi igjen mot slutten, men det har jeg overraskende nok! Satser på at energi-nivået holder hele veien frem :) 

Gårsdagen formsjekk gikk finfint, og jeg er i rute til Stavanger Open om 4 uker. Jeg skal kjøre på de neste ukene, og gi alt jeg har for å komme i knallform :D Ingenting å spare på nå, GOGOGO!I'm blue baby

Jeg har verdens beste lesere. Må bare si tusen hjertelig takk for alle støttende kommentarer på sist innlegg, det betyr mer enn dere tror. Nå er jeg ferdig med min daglige morgencardio, og spiser min elskede cappuccino-grøt ;) I går hadde jeg treningsfri, og det var faktisk veldig godt! Jeg brukte dagen til å gjøre unna en del forberedelser til konkurranse, for nå er det bare 4 (!!!) uker igjen til Stavanger Open. Jeg fant negle-design, sminke og bling etter å ha lett rundt hele byen, greit å være ute i god tid. Nå gjenstår bare sko og hår - så er jeg good to go ;)Det er fredag, som betyr at jeg er målt og veid. Fornøyd selv denne uka også, så får vi se om coach er enig. I'll keep you posted :) Ha en fantastisk fredag så lenge!

Resultater kommer ikke gratis!

Først og fremst vil jeg bare si at jeg IKKE mener å henge ut noen med dette innlegget - jeg føler bare at jeg er nødt til å klargjøre et par ting. Jeg fikk enorm respons på innlegget mitt om 2010 vs. 2011 som du finner her. Utrolig mange av kommentarene/mailene var støttende og positive - og det setter jeg veldig stor pris på. Men x-antall mailer jeg fikk gjorde meg også veldig frustrert, og lettere irritert. "Hva er trikset?" "Hvilke slankeprodukter har du brukt? " "Hva er hemmeligheten?" var spørsmål som gikk igjen i disse mailene. Svaret er enklere enn dere tror.

Det finnes ingen hemmelighet! Resultater kommer ikke gratis, en er NØDT til å jobbe for å oppnå det man ønsker. Du endrer ikke kroppen din ved å sitte i sofaen å spise, så enkelt er det bare! Ingenting er mer sant enn dette sitatet av Denis Waitley: the results you achieve will be in direct proportion to the effort you apply. Det finnes rett og slett ingen mirakelkur eller snarvei! DU må selv gjøre jobben, ingen andre kan gjøre den for deg! Det er din tid, din engergi og din svette som må legges ned for å oppnå resultatene. 

Jeg tør ikke tenkte på hvor mange timer jeg har lagt ned på kjøkkenet dette siste året. Enda fler timer er langt ned på kondisjonstrening. Og ENDA flere enn det igjen har gått med til å løfte tunge vekter på gymmet. Jeg har kjørt knebøy til jeg har spydd, rodd til jeg har sett stjerner og løftet så mye at jeg ikke har maktet å gå de 10 minuttene hjem fra gymmet etterpå. Det er heller ikke noe forskjell på jenter og gutter -  vil du ha resultater så må du trene for å oppnå disse resultatene! Alt for mange jenter er redde for å løfte vekter, enda det er styrketrening som er det mest effektive for å endre kroppen. Og NEI, du vil ikke våkne og se ut som kroppsbygger dagen etter ei styrkeøkt. Do it like a dude.

Treningsprogrammet mitt er mest sannsynlig totalt urelevant for deg. Vil du bli god i sykling, så blir du ikke verdensmester av å kopiere treningsprogrammet til Thor Hushovd. Ta kontakt med noen som har peiling, og finn et opplegg som er skreddersydd for deg og som du trives med. Husk alltid at du kommer så langt du vil, så lenge du bestemmer deg for det! 

 "If it is importatnt to you, you will find a way. 

If not you'll find an excuse."

Lifesavers på diett pt. 2

Mange assosierer diett med lite og kjedelig mat. Men bare en er litt kreativ kan en trylle frem nydelig mat, selv på konkurranse-diett :) Mine aller beste tips er krydder og Stevia! Når det kommer til krydder så anbefaler jeg å kjøpe disse på Asia-butikker, mye større utvalg og smaker MYE mer. Det er utrolig mange spennende smaker å velge mellom, og alltid noe nytt å prøve i hyllene. I dag gikk jeg for to klassikere, ingefær-biff og tandori-kylling, begge med karri-ris. NAM!

Og Stevia - hvordan skulle jeg overlevd uten? I grøt, te, kesam, ris, kaffe, cottage cheese og kesam er det magisk! Jeg kjøper de på Iherb, og hvis du bruker koden SIV084 får du 5 dollar i rabatt på første bestilling. Gjør diett-tilværelsen mye enklere, jeg spiser jo så mye godt :) Nå er det klart for en protein-iskaffe før trening, selvfølgelig med Stevia! Spice up your life ;)  

Photoshoot

Nå kom jeg akkurat hjem fra photoshoot for verdens beste gym, som selvfølgelig er Kaliber. Vi tok masse bilder som skal brukes på flyers, buss-skur og plakater her i Trondheim. Gøy! Håper det motiverer flere til å begynne å trene på Kaliber :) Jeg har hatt en skikkelig bra start på uka, og fått inn to gode økter. Etter beinøkta i går krøyp jeg nærmest til sengs, men det er sånn det skal være ;) No pain no gain! I dag var det bryst som sto for tur, og imorgen er det klart for armer. Satser på å få se resultatet av photoshooten om ikke så lenge, i mellomtiden får jeg vise dere bildene Anneli tok behind the scenes ;)


Gøy å kjøre dips ;)

2 stk happy & hungry! :D

Nå skal jeg legge ut på en runde cardio før det blir natta, håper dere alle har en herlig kveld!

Verdens beste frokost!

God morgen! Dagens powerwalk er ferdig, og nå nyter jeg min velfortjente havregrøt i sofaen. Grøt er så utrolig godt, faktisk er det yndlingsmåltidet mitt på dietten. Jeg klager ikke på at det tar 2 minutt å lage den heller ;) I dag prøvde jeg en helt ny smak på grøten, og den ble skikkelig god :D Isogold Vanilla, Stevia Chocolate Raspberry og havregryn er all you need for å få verdens beste frokost!

Hva er din favoritt-frokost?

Light weight, baby!

Jeg digger å trene skuldre, etter rygg er det favoritten! På fredag var Fitnessbloggen tilstede på gymmet, og knipsa litt bilder mens jeg trente. På fredag kjørte jeg skulderpress, sittende sidehev, fronthev, sidehev i kabel, facepull og avsluttet med rotasjoner.  Denne økta var skikkelig god, og her kommer et lite innblikk i den:

Sidehev i kabel

Sittende sidehev


Rotasjoner

RotasjonerTusen takk til Fitnessbloggen for bildene! Regner med neste artikkel i serien om Team Kaliber mot NM kommer imorgen, så følg med folkens ;) Håper alle har hatt ei sporty helg, og fått brukt den til noe fornuftig! Ha en fin søndagskveld, bruk den til å lad batteriene til ei ny uke :)

Pumping Iron

Endelig har jeg tatt helg! Velfjortjent også vil jeg si ;) Må bare vise dere fantastiske kveldsmaten min fra igår, for den var så goood :) Mager kesam med Stevia Vanilla Cream og litt sukrin er tidenes vaniljesaus, og er den perfekte topping til jordbær og gele.

 


Nå er jeg akkurat ferdig med siste dag i sommerjobben min. Fra og med mandag er jeg ikke lenger brillestylist, men student igjen. Gleder meg masse! Men det blir litt trist å si hadet til alle de fine billene ;) Prøvd alle parene i butikken 1000 ganger, og disse er favorittene!

 

Snart er det klart for en tur på gymmet, rygg står for tur. Yndlingsøkta mi :D Veit ikke helt hvorfor, men jeg har alltid elsket å trene rygg! Fortsatt masse energi etter ekstra mat igår, og det skal brukes opp på Kaliber. Og bare sånn by the way, lykke KAN faktisk kjøpes! Jeg ble iallefall veldig lykkelig når dette ventet på meg i postkassa :)

 

It's so important to make someone happy.


Start with yourself.


God helg alle sammen!

Formsjekk

Da var det fredagskveld igjen, utrolig hvor fort ukene flyr forbi. Snart er den store dagen der :) Dagens formsjekk gikk veldig bra, både jeg og coach var fornøyde. Veldig, veldig godt å vite at man er i rute! Fikk ei god skulderøkt i dag også, med bra trykk. Jeg har høydag i dag, det vil si mer kalorier og karbohydrater, og har derfor mer å gi på trening. Godt med sånne økter :)

Som dere ser må poseringene fortsatt øves på, men det kommer seg ! Nå blir det yndlings-desserten til kveldsmat: jordbær, mager kesam og funlight gele :) Fredagskos!

Torsdagsfri

Idag er det treningsfri, og det betyr mindre mat og mer cardio. Jeg blir fort lei hvis jeg skal gjøre det samme i 1,5 time, og derfor liker jeg å variere cardioøktene mine. Før frokost ble det derfor 30 min på både ellipsemaskina, stepmaskina og på mølla. Går mye fortere sånn synes jeg, pluss at det er lettere å motivere seg for en halvtime enn 90 min ;) Etterpå ventet min velfortjente protein-iskaffe, YUM! 

I bodyfitness er skjønnhetsbiten også veldig viktig, nesten som en missekonkurranse med muskler ;) Hud og hår skal se sunt og friskt ut,  løsnegler og løsvipper må på - og ikke minst så må fargen være på plass. Selv om vi blir sprayet før selve konkurransen er det greit med litt farge på kroppen fra før, og da er solariumet en god venn å ha! En blir litt smårar av å drive med denne fantastiske sporten,  og derfor dukker mine crazy-eyes opp når blodårene vises ;)  Hurra for harry-flexing!Som nevnt er det viktig å ha sunn hud, og det henger jo ikke akkurat sammen med mye solarium. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har vært verdens beste til å passe på huden min tidligere, men det skal det bli forandring på nå! I går var jeg hos fantastiske Elin på Klinikk Stokkan, som ga meg både gode råd og produkter for å passe på huden min. Utrolig dyktig dame, og bloggen hennes finner du ved å trykke her. Må bare si tusen takk, det ble litt fullere i badehylla mi nå ;) 

I morgen er det formsjekk, og jeg gleder meg! Føler at jeg har hatt god fremgang uka her, så det blir spennende å høre om coach Gunnar er enig. Skal selvfølgelig holde dere oppdatert, kjære lesere! Setter så utrolig stor pris på alle gode ord og kommentarer, dere er fantastiske alle sammen :) 

Matvrak

Det er egentlig ikke ofte jeg er sulten, men etter trening er jeg ALLTID sulten! Hiver meg over proteinshaken og riskakene som en ulv ;) Jeg føler meg skikkelig pigg nå om dagen, og føler jeg har mye energi i kroppen. Det utnyttes selvfølgelig, og jeg fikk kjørt armene godt idag. Biceps og triceps kjøres sammen, og økta så slik ut:

 • Stående bicepscurl m/manualer
 • Stangcurl
 • Bicepscurl
 • Hammercurl
 • Push-down
 • Smale dips
 • Franskpress
 • Enarms konsentrasjons-curl

 

Denne shaken er så god at du ikke trenger å være på diett for å glede deg til den engang! Isogold Vanilla med kanel og Stevia Chocolate. Smaker flytende kanelbolle, og hvem liker vel ikke kanelbolle???Veldig fornøyd pie etter ei god økt! Nå blir det riskrem aka. cottage cheese og funlight før jeg skal finne senga. Håper alle mine kjære lesere har hatt en fantastisk kveld :)

Lifesavers på diett pt. 1


Jeg har alltid vært glad i te, men ekstra avhengig blir jeg på diett. Når fettprosenten blir lavere fryser jeg lettere, og da er det herlig med en god og varm kopp te for å få varmen i seg. Over ser dere noen av favorittene mine, som er så gode at jeg ville dele de med dere :) Ekstra godt blir det med noen dråper Stevia i, og lemon, vanilla og berry anbefales på det sterkeste i te. Den blir så søt og god, stiller søtsuget med engang :D  Stevia fås kjøpt på Iherb og hvis du bruker rabattkoden SIV084 får du $5 i rabatt på den første bestillingen din! Bare husk å bestill flere små pakker enn èn stor, går du over 200 kr ( eksl. frakt) så kommer det toll og moms i tillegg. Masse god te og annet helsesnacks har de også billig der inne, så shop til you drop ;)

Formupdate

 Her er en formupdate, med bilde fra formsjekken sist fredag. Da var Fitnessbloggen tilstede for å lage en ny artikkel om oss jentene i Team Kaliber, og artikkelen finner du ved å trykke her. Formen kommer seg sakte men sikkert, og det går nedover på både vekt og målinger. Overkroppen er MYE bedre enn underkroppen, og det er fortsatt masse som skal vekk på lårene. Så det er bare å knuse på, for nå det er ikke lenge igjen! Skal jobbe ræva av meg, bokstavelig talt ;)

Merket at spisedagen i helga gjorde godt, for beinøkta på Lillesand igår var knallbra! Det kjennes når jeg går trapper i dag, for å si det sånn. Med helt nye maskiner får jeg variert øvelsene mer, og det gjør virkelig susen! Ikveld er det bryst som står for tur, pluss mage. Jeg vil ha sixpack, og helst skulle jeg hatt den igår ;)

Hamburger-tallerken!

Ingenting er så digg som en skikkelig hamburger-tallerken! Dette er skikkelig lørdagskos, og jeg gleder meg allerede til å spise dette igjen. Det er 7 uker å glede seg det, hehe ;) Etter NM vil det nok komme flere oppskrifter her på bloggen, men det er liksom litt begrenset hvor kreativ man kan være på konkurranse-diett. Anyways, her kommer hamburger ala Nora til 6 personer ;)

1. Bland 3 pakker karbondedeig, 1 finhakket rødløk, 2 hele egg og 1 boks cottage cheese chakalaka. Krydder etter ønske, jeg brukte oregano, salt og kajennepepper.   2. "Elt" sammen med hendene og lag store burgere som du steker på panna.3. Kutt opp søtpotet, krydre godt og sett i ovenen ca. 20 min på 200 grader.Ingen burger er komplett uten masse DIGG tilbehør, og her er det jeg valgte:Avocado, serrano-skinke,  ost, agurk, sopp og tomat. En god salat hører også med ;)Så er det bare å hive innpå, i fullkornspita med MASSE hvitløksdressing laget av mager kesam og presset hvitløk! NAM :DBurgerne er veldig mektige, og det er desverre nesten umulig å spise mer enn to! Smaker HIMMELSK,  og kan nytes med god samvittiget! Nå ble jeg sulten bare av å lage dette innlegget. Crap :P

En spisedag i bilder

Mange av dere har spurt hva jeg spiser på en spisedag, så i går tok jeg bilder av alt jeg spiste! Ufattelig mye en liten kropp kan få i seg iløpet av en dag ;) 

Etter den fantastiske frokosten min følte jeg at jeg måtte ha en liten snack før bootcamp. Det ble et lite måltid med jordbær, bringebær, eple, banan og mager kesam. Har ikke ord for hvor godt det var å spise banan igjen! Så godt var det at jeg spiste en etter bootcampen igjen også ;) Så var det klart for sushi på Kos for å feire bursdagsjenta Christine :)

To veldig fornøyde frøkner etter første runde med sushi!Så ble det litt sushi til ;) Det er ikke fullt før det renner over!Før ryggøkta mi ble det noen himmelske proteinboller og proteinbar. Ingen spisedag er komplett uten ;) 

Til middag serverte jeg hjemmelagde hamburgere med salat og ovnsbakt søtpotet. Lykke :D Jeg skulle egentlig lage hamburgerbrød, men tiden strakk ikke til. Da ble det fullkornspita istedet, og jeg kan med hånden på hjertet si at dette er det beste måltidet jeg har spist på en evighet!
Intet måltid er komplett uten dessert, og det ble det på denne jenta også! Mer boller med syltetøy rørt av jordbær, bringebær og stevia + MASSE vaniljekrem av eggeplommer. YUM :D 

Alle lagre er fyllt opp av all denne maten, og jeg har masse energi til ei ny uke! Skal gi 100% på trening og kjøre knallhardt på, for nå er det ikke lenge igjen :D 

Oh joy!

Det er utrolig hvor mye mer en setter pris på mat når en er på diett! Det er sant som de sier, you don't miss your water until it's gone. Noe av det jeg savner aller mest på diett er frukt og bær, så det har det gått en del av idag. I tillegg har jeg selvfølgelig spist sushi, proteinbollene står i ovnen og ikveld serverer jeg hjemmelagde hamburgere med søtpotetbåter ;) Oh joy! Jeg skal bare på gymmet og pumpe litt først, må få brukt opp noe av all denne energien :D Det er ryggen som skal få kjørt seg, jeg vil ha større vinger!Nyt sommerkvelden alle sammen!

Morgenstund har gull i munn


Her er resultatet av gårsdagens brødbaking! Mandelbrød er ikke bare utrolig godt, men kan også nytes uten å få vondt i magen etterpå ;) I tillegg er det veldig enkelt å lage, og er ferdig på en halvtime! Oppskriften er veldig inspirert av Kristine Weber, men med en saltere twist.

Ingredienser:

2 egg

2 eggehvitter

70 gram mandelmel

20 gram hi-maize

10 gram bakepro

1 dl mager kesam

1 ts bakepulver

Salt, oregano, hvitløk- og chili-krydder.

Pisk eggehvittene stive med krydderet, og sett dette til side. Pisk to hele egg med mager kesam, tilsett alt det tørre og visp sammen. De stivpiskede eggehvittene vendes så forsiktig inn, og hell røren i en brødform med bakepapir. Stekes midt i ovenen på 180 grader i ca. 30 min.  Masse energi etter denne FANTASTISKE frokosten, og den skal jeg snart ut å bruke! Straks klart for Bootcamp på Lillesand i sola, og det er alltid like gøy :)  Håper alle dere lesere har en fabelaktig lørdag, det skal iallefall jeg ha!

Hurra for helg :D

Jeg er ferdig med ei god skulderøkt, og tar velfortjent fredagskveld :) Formsjekken idag gikk bra, coach er fornøyd og det ble SPISEDAG på denne jenta imorgen :) Hurra! Gøy å gå på butikken å handle noe annet enn bare kylling og brokkoli ;) Etter å ha gått nøye gjennom hyllene i butikken så ble dette noe av det som havnet i handlekurven: Tipp hvem som gleder seg til frokost imorgen!? Nå blir det baking av både brød og boller, så alt er klart til imorgen. Så må jeg si tusen takk til verdens beste Drea, som laga den nye fine headeren min! Ønsker dere alle en fantastisk fredagskveld :)

Smil til verden!

Jeg er så fornøyd for tiden! Det aller meste går min vei, og jeg gleder meg bare masse til tiden fremover :) Jeg gjør det jeg har lyst til om dagene, og føler jeg har funnet min vei. Don't just dream, fight for your dreams! Bare ikke glem å smile mens du kjemper for drømmene dine, for hvis du smiler til verden så smiler verden til deg :D

Nora vs. Traktor

På gårsdagens morsomme bootcamp var det måling av styrke på høyt nivå! ;) I present : Nora vs Traktor!  Nora på ca. 0,05 tonn mot traktor på 1,2 tonn! Kanskje er det strongman jeg skulle ha begynt med istedet?!  

Med en fantastisk heiagjeng og litt drahjelp fra Paul gikk det tilslutt !!!

Men jeg tror jeg holder meg til fitness ;) 

Så har me juksa litt ;)Dagens middag ble en deilig biffwok med nudler. En hel pakke nudler tilogmed, jenta var sulten etter bootcamp på Lillesand ;) Nudler er vel ikke det folk flest assosierer med diettmat, derfor sier jeg hurra for Miracle Noodles! Dette er nudler som er helt uten kalorier, og som derfor kan spises med god samvittighet ;) Hva de er laget av  ANER jeg ikke,men hvis dere vil lese mer om nudlene kan dere trykke her. Nudlene ligger i en lake som luker dritt, men de smaker absolutt ingenting. Hvis de stekes sammen med kjøtt/grønnsaker og krydres godt blir det slett ikke så verst :) De finnes også pasta og ris av denne sorten, som egentlig er akkurat den samme greia bare at de har en eklere konsistens. Derfor holder i allefall jeg meg til nudlene, veldig greit å ha på diett :) 

Har du prøvd slike nudler? 

Dietthode

En blir litt smårar av å være på diett enkelte dager og hodet henger ikke alltid med. Surrer rundt som ei flue på slike dager, helt uten mål og mening. I går var en sånn dag. Beinøkta ble litt deretter, men det kjennes likevel i lårene idag for å si det sånn! Anyways, var så fraværene i går at jeg tilogmed glemte å spise kveldsmaten min :P I tillegg har jeg mista både ipod, headset og mobil den siste uka - for det er nemlig ikke enkelt å følge med alt lenger!! Ekstra godt å ha så gode teammates på sånne dager, og vite at vi er flere som ikke er helt gode i hodet ;) Hihi!

Sånn kjører vi bøy på Kaliber!  :D
 

Nå for faen!

Det er ikke hver dag jeg tenker "YES, nå skal jeg ut og gå cardio!" Sånn som ikveld. Når jeg er  sliten etter jobb og trening, og det regner kattunger ute. Jeg skal ærlig innrømme at jeg i noen sekunder vurderte å bli sittende i sofaen, og heller kjøre dobbelt så mye cardio imorgen. Så kikket jeg opp på hylla og så den nydelige konkurranse-drakten min, som jeg VIL få brukt i høst. Da må jeg kvalifisere meg til finalerunden hvor bare de 6 beste jentene går videre, og dit kommer jeg meg ikke ved å sitte i sofaen! Tipp hvem som spratt opp av sofaen og tenkte - nå for faen skal jeg ut i regnet og svette?!


Gjennomvåt av regn og svette, hvert ekstra skritt og hver ekstra rep fører meg nærmere målet;) 

Mandagsmorgen :)Yndlingsgrøt og yndlingste :) Herlig start på uka!  Det er mandag, og jeg kjenner at jeg er skikkelig klar for den uka her!. Helgene på diett er ikke superspennende akkurat, så det blir god tid til å slappe av og bare ta livet helt med ro. Det gir energi til både kropp og sjel ;) Energien skal jeg bruke på trening ikveld, ei skikkelig brystøkt med big P står for tur. Digg!Vi har kommet til uke 32 nå, og i uke 38 er det showtime for første gang! Sykt å tenke på, det skal bli så gøy :) Med så kort tid igjen er det bare å terpe på poseringer, og  det fikk jeg gjort endel av i helga. Vi er så utrolig heldige som har så flinke folk til å hjelpe oss på gymmet,  Kalibergjengen stiller alltid opp! I helga var også Edmund med å hjalp oss, og jeg plukket opp mange gode tips fra han. Gull verdt å få hjelp fra så flinke folk! Det er bare å øve på poseringer hver dag som kommer nå, og satse på at det vil sitte til slutt. Nå kaller jobben, håper alle har en herlig start på uka!

Cappuccino Frappe

En av de tingene jeg savner aller mest med å bo i USA er Starbucks! Jeg er en sucker for iskaffe, og jeg skal ærlig innrømme at det ble litt for mange av dem der borte ;) Nå har jeg funnet min egen variant her hjemme og den er så god at jeg må dele den med dere! Superenkel å lage, dødsgod og full av protein - kan det bli bedre??

 1. Kok opp bittelitt vann
 2. Ha så mye pulverkaffe du ønsker i et glass
 3.  Hell over vannet og rør til pulveret er løst opp
 4. Fyll opp glasset med kaldt vann og isbiter
 5. Rør inn 1 scoop proteinpulver med Cappucino smak fra Nordic Nutrition
 6. Add noen dråper Stevia English Toffe
 7. NYT! <3

 

 


Flytende lykke <3

Cutler

Nå er det helg for alle penga! :) Jeg er ferdig med den siste doggcrap økta mi på ei stund, skal tilbake til å trene mer volum igjen. Kroppen trengte et lite avbrekk, og det var gøy å prøve en stikk motsatt treningsmetode enn jeg har brukt kjøre. Men jeg kjenner at det skal bli godt å trene styrke fem ganger i uka igjen, og ikke minst å trene sammen med verdens beste treningspartner Paul igjen!  

Coach var fornøyd etter formsjekken i går, og jeg fikk bekreftet at jeg er i rute. Det var utrolig godt å høre, da jeg følte meg litt sliten og slapp i kroppen i går. I dag er derimot humøret og formen på topp igjen, og jammen tittet sola frem også! Høydag er alltid like gøy, med både riskaker og rosiner etter trening spretter blodårene frem både her og der :) En iskald Whey Cooler blandet med Farris Bris på verandaen er ikke feil det heller ;)  

Cutler Athletics! Digger den mannen - en dag skal jeg bli like stor ;) 
Ha en fantastisk fin helg alle sammen!

TGIF


Endelig er det fredag igjen! Jeg har pause på jobb, og teller timer før det blir helg :) Jeg er veldig spent på formsjekken ikveld, ettersom jeg fikk ny diett denne mandagen. Spennende å se hvordan kroppen har reagert på den nye maten. Jeg har ikke lenger spisedager, men to høydager i uka hvor jeg ligger høyere på kcal og karb enn vanlig. De resterende dagene spiser jeg mer fett og protein i form av biff, egg og laks. Selv om vekta viser 1 kg ned så trenger ikke det å si at ukas resultater er bra - det er FORMEN som teller, ikke vekta ;)

Ellers er det mange som har spurt meg om hva "kravene"i  bodyfitness er.  En artikkel om dette kan du finne her, men de viktigste punktene har jeg listet opp under.

 1. Det totale atletiske utseendet
 2. Skjønnhet (hår og ansikt)
 3. Helhetlig utvikling av muskulatur
 4. Proposjoner og symmetri
 5. Hud og hudtone
 6. Scenepresentasjon (utstråling, posering, gange og trygghet på scenen)

 Muskelmassen skal det ikke være for lite av, men det skal heller ikke være for mye. I videoen under ble for eksempel Chistina Schwartz trukket ned grunnet for mye muskelmasse.  Ufattelig nydelige jenter alle sammen spør du meg, inspirasjon til tusen! Kjenner det kribler i hele kroppen når jeg ser videoen - 7 uker til det er min tur :D  

Photoshoot

Image and video hosting by TinyPic

I dag  var det klart for photoshoot med verdens beste Drea. Vi tok masse kule bilder inne på gymmet, og her er det første! Håper dere liker det like godt som meg :) Litt rart å gå rundt på gymmet i bare hotpants og treningsbh, men definitivt verdt det når jeg fikk se bildene! Ha en fortsatt fin dag alle sammen :)

Perfect ending

Verdens beste kveldsmat med en varm kopp av min nye favoritt te, Pukka Original Chai. Perfekt avslutning på en knall dag! Treningsøkta i formiddag gikk over all forventning, jeg økte i absolutt alle øvelser. Gøy å bli sterkere selv på diett :) Etterpå var det klart for harrytur til Sverige med Paul, og jeg fikk handla alt jeg trenger til de neste 4 ukene. Det ble mest biff, kylling og energidrikke som havnet i handlekurven - er det ikke det folk flest kjøper på harrytur???                               På toppen av det hele har det vært strålende SOL i hele dag, livet er herlig :)  Avhengig av energidrikker, så kjære Redbull - vil dere sponse meg? :D Høhø.

Doggcrap

Som nevnt har jeg fått nytt treningsprogram, og jeg trives godt med det. Det er en veldig uvant måte for meg å trene på, men det er gøy å variere litt også! I stedet for høyt volum og masse reps trener jeg nå med høy intensitet og lite reps. Denne metoden heter Doggcrap og grunnprinsippene ser slik ut:

 • Progressiv overbelastning 
 • Frekvens er viktigere enn volum
 • Rest-pause sett (Målet er å gjennomføre 3 sett med 11-15 totale reps per muskelgruppe)
 • Korte pauser mellom setten (15-30 sekunder pause).
 • Uttøying i 60-90 sekunder etter at du er ferdig med hver enkelt muskelgruppe

Hvis du vil lese mer utfyllende om denne treningsmetoden, har coach Gunnar skrevet en god artikkel som du finner her.


Uttøying på høyt nivå ;) 

Jeg har tre slike økter i uka, og får dermed god tid til å restituere meg mellom øktene. På dagene jeg har styrkefri har jeg høyere intensitet  og volum på cardio, og bruker mer tid på å poseringstrening og mageøvelser. Greit  å ha tid til å jobbe med de svake sidene ;) 

Hvilken treningsmetode bruker du? 

7 uker igjen!

Fitnessbloggen følger team Kaliber på veien til NM, og hvis du trykker her kommer du til den nyeste artikkelen i serien. Der er det updates på dietter og trening, og flere bilder fra fredagens formsjekk & poseringstrening :)  Det må fortsatt mye øving til før poseringene sitter som de skal, men jeg blir litt flinkere for hver gang. For å få ekstra litt konkurranse-erfaring før NM er planen å stille i Stavanger Open to uker før, og det vil si at jeg bare har 7 små uker igjen! Sykt å tenke på, men jenta gleder seg :D 


Det er 1. august i dag, og det betyr at konkurransen er avsluttet! De heldige vinnerne blir kontaktet og får snart en herlig pakke i posten :) For dere som ikke vant denne gangen kan produktene kjøpes hos Nordic Nutrition eller Kaliber Treningsstudio. Det vil også komme flere konkurranser etterhvert, med nye heldige vinnere :) Håper dere har hatt en fin start på uka kjære lesere!