hits

juli 2012

Energipåfyll

God kveld! Jeg er ferdig på jobb, godt plantet i sofaen med håndballkamp på tv - og nyter denne herlige kveldsmaten. 1 scoop vaniljekassein, 250 g skogsbær og litt vann pisket sammen til en herlig fluff, toppet med nektarin, bringebær, blåbær og kokosflak. DIGG, sunt og godt. Har spist mye digg og godt i helgen også, men ikke så veldig sunt ;p I tillegg til is og smågodt smakte jeg blåskjell for første gang, og det var helt sinnsykt godt! Anbefales på det sterkeste fra min side. Forresten har jeg også endelig somlet meg til å opprette instagram, brukeren min er noramathisen :)

Med festival og bursdagsfeiring har det vært en fantastisk helg i herlige Sandefjord. Fint vær og enda finere jenter :) Dette har vært et skikkelig energipåfyll, og et etterlengtet avbrekk fra en grå og kald trøndersommer. Fantastisk helg - og jeg er klar for ei like fantastisk uke og starten på en ny måned. Håper dere har startet uka på best mulig måte kjære lesere!
God natt fra Trondheim :)

Sol inne, sol ute, sol i hjertet

Jeg tok helg i går, og våknet til strålende sol i dag - herlig :) Lagde meg en utrolig god frokost med havregryn, cottage cheese, jordbær og banan ute på veranden. Drar til Sandefjord litt senere i dag, så det blir dårlig med updates fra denne jenta i helga. Kun kos med herlige jenter står på menyen - kjenner jeg vikelig trenger ei sommerhelg nå :D

Jeg viste dere noen ting jeg elsket i forrige innlegg, så nå skal jeg vise dere noe Ayla elsker!

Den nye og store senga si fra Alphadog :D Må bare fortelle dere konseptet bak Molly Mutt, det er så lurt! Senga består kun av en trekk og en sekk som man selv fyller i, det er altså ingen madrass med. Men inni har vi lagt den gamle senga til Ayla, og sengetøy fra der vi bodde tidligere sånn at hun har kjente lukter rundt seg. Supersmart, og jenta mi følte seg hjemme på den med en eneste gang :) 

Som flink blogger skulle jeg bare ta et bilde av meg selv på verandaen...

Men ble fort dyttet til side av ei som også ville være med på moroa :D God utsikt fra toppetasjen!
Ha en fantastisk fredag og ei strålende helg alle sammen :D 

Little by little

Hei dere! Jeg er skikkelig gladjente i dag, formen kjennes BRA og jeg har masse å glede meg til. Kjennes ut som jeg blir litt friskere og har litt mer energi for hver eneste dag som går :) Nå er det bare en arbeidsdag igjen før det blir langhelg i Sandefjord med den herlige jentegjengen min som jeg har savna sånn i sommer! Ikke rart jeg gliser sånn på vei hjem fra jobb;

Knallråsa genser finner du her, og denne digge treningssingletten er det 25% på ut juli :) Ting begynner å komme på plass i leiligheten, men jeg vil ikke vise den frem før den er ferdig - fortsatt mye flytterot og småting som mangler. MEN - en god del ting er jeg fornøyd med, spesielt med å ha fått så mye egne hyller :D

Egen hylle til shakere & matbokser:

Egen hylle til klær fra Better Bodies:


Egen hylle for varer fra Iherb:
Veldig fornøyd med andre ord! Veldig fornøyd med at dette blir den første natta i leiligheten også, så nå skal jeg krype inn i armkroken til kjæresten min og kose meg resten av kvelden :) God natt alle sammen!

Kveldsmat for arbeidsjern

Proteinpannekaker til kveldmat har akkurat blitt fortært - velfortjent etter en lang arbeidsdag :) Før jobb i dag var jeg hos legen, og tok nye blodprøver. Resultatene er litt bedre denne gangen også, men jeg får fortsatt ikke lov til å komme høyere i puls enn 120. Nye uker uten trening i  vente, med andre ord. Det SUGER, men jeg får bare holde meg unna litt til :) Jeg har likevel nok å fylle dagene med; dro rett fra jobb til vasking, maling og skuing i den nye leiligheten vår som begynner å ta form. Den kommer til å bli så fin, og jeg gleder meg masse til alt er på plass. 


Stålende fornøyd både med ferdige flatpakker og cherry coke zero :)


Fikk ekstra hjelp til maling ;) 

Uansett, det var jo proteinpannekakene jeg skulle blogge om! Jeg brukte kassein i disse, en type protein som tas langsomt opp i kroppen og dermed perfekt til kveldsmat. Jeg får alltid i meg protein før jeg legger meg, oftest i form av fluff, men dager jeg har tid / spist lite er dette et vinner-måltid! Pannekakene fungerer også fint til frokost, slik at kroppen har noe å jobbe med utover dagen.  Jeg brukte "vanlige" ingredienser i disse, slik at man får tak i det meste på dagligvarebutikken. 

100 g havregryn

30 g vaniljeprotein - jeg brukte dette

2 egg 

1 banan

2 dl vann

Vaniljestevia/vaniljeessens ( Oppdaget heldigvis at jeg hadde satt frem feil stevia før jeg hadde den i røra :) )

Bland alle ingrediensene godt sammen, og mos bananen godt inn i røra. Før du steker de skal den ca slik  ut:


 

Deretter steker du dødsgode pannekaker! Pålegget kan du variere i det uendelige, jeg gikk for cottage cheese & sukkerfritt syltetøy,  cashewsmør & banan og mandelsmør, banan & mandler.Håper alle har hatt en herlig start på uka, og at den fortsetter slik også! Natta :)

Gresk kyllingburger

Det er ingenting som minner om sommer her oppe i trøndelag for tiden, så da prøver jeg å skape litt sommerfeeling selv. Denne gresk-inspirerte burgeren fikk meg iallefall til å drømme meg bort en liten stund :) Jeg stekte den på panna siden det regner konstant her, men tror den blir enda bedre på grillen! Skal testes ut ved neste solskinnsdag :) 

Oppskrift:

400 g kyllingkjøttdeig

100 g fetaost

1 egg

2 fedd hvitløk

100 g soltørkede tomater (ikke de i olje)

Salt, pepper, oregano, basilkum

Finhakk hvitløk og tomater, smuldre opp fetaosten og bland det godt sammen med kjøttdeigen i en bolle. Tilsett egget og krydder etter ønske. Form flate burgere og stek å middels varme på stekepanna, eller legg de på grillen. I mellomtiden lager du tzatziki av mager kesam, presset hvitløk, revet agurk og salt & pepper. Aller best blir den med saften av sitron presset oppi etter min mening, men det er ikke noe krise om du ikke har sitron i huset. Server på brød du ønsker, om det er polarprød, tortilla, hamburgerbrød eller hjemmelaget burgerbrød. Jeg gikk for pitabrød denne gangen, og denne burgeren blir garantert lagd flere ganger denne sommeren :) 

Nå er det klart for en tur til legen, jeg krysser fingrene for gode resultater! Vil så inderlig bli frisk og komme meg på trening igjen, føles ut som jeg har mistet alt av muskler på kroppen. Jeg vet jo at de ligger der, gleder meg bare til å få brukt de igjen :) Trener jo Ayla endel i mellomtiden, sjekk den fine og slitne jenta mi under! Ønsker dere alle en herlig start på uka, 7 nye og blanke dager venter! :) 
Litt av alt

 

Nå om dagen spiser jeg akkurat det jeg har lyst på - og følger magen min. Helt ærlig er det noen gang lettere å bare følge en diett, da er det jo bare å spise akkurat det jeg har fått beskjed om. Når jeg kan spise akkurat hva jeg vil er det jo så mye vanskeligere å bestemme seg, og i går ble det litt av alt jeg hadde lyst på til kveldsmat. Jeg vingler alltid sånn når jeg skal bestemme meg for noe, derfor gikk jeg fo denne mixtallerkenen:

Fluffen bestod enkelt og greit av disse ingrediensene pisket sammen med håndmikser - perfekt med kasseinprotein før man finner senga!

Inne i speltlompene var selvfølgelig dette;

Her er en fargesprakende jente klar for å sykle hjem fra jobb og til den nye leiligheten vår - derfor veldig fornøyd :D Skrur flatpakker som en helt nå om dagen, og jeg må si jeg virkelig følte meg hjemme da jeg fikk mine første iherb pakker med masse digg i på døra!! :)


GOD HELG :)

Picture perfect

Det er lett å late som alt er "perfekt" på en blogg. Perfekte dager, kropper, smil og perfekte liv. Det er lett å fremstille det sånn på en skjerm - men sånn er det ikke i virkeligheten. Alle har dårlige dager, treningsøkter eller sprekker. Det viktigste er å komme seg videre og opp av grøfta, og skifte tankegangen fra negativ til positiv.  Husk at ikke noe nederlag i hele verden definerer hvem du er. Jeg får så mange mailer jeg får direkte vondt inni meg av, mange fra unge jenter som er ALT for strenge med seg selv.  

Jeg kunne ha blogget disse to bildene, og fortalt om disse utrolig gode vaflene og oppskriften som er disse ingrediensene godt blandet sammen;

2 egg

1 eggehvite

40 g mandelmel

15 g vaniljeprotein

1 dl vann

1 ss sukrinmelis

1 ts kardemomme

Som alle andre gjør jeg feil, men jeg prøver så godt jeg kan å dele både nederlag og oppturer på bloggen. Jeg prøver og feiler like mye som alle andre,  jeg kan også sprekke og ha dårlige treningsøkter. De første gangene jeg prøvde å finne en god og sunn vaffeloppskrift ble dette resultatet;

Jeg vet ikke hvor mange oppskrifter jeg har postet her på bloggen, men jeg har iallefall prøvd å lage 3 ganger så mange. De dere aldri har sett ble mislykket, fæle eller bare helt ok og dermed ikke verdig å komme på bloggen. Det går ikke alltid på første forsøk, men det viktigste er at du prøver på nytt og aldri mister troen på deg selv. Du klarer ALT bestemmer deg for, bare du vil det nok. Bare husk å ikke la målene dine overskygge alt annet på veien dit <3
 

Freakshow og frokost

To stk med poter klar for tur ut i skogen! Helt ærlig har jeg alltid syntes disse skoene har sett teite ut, litt som et freakshow. De var superpopulære i Hawaii, og tenkte at alle de som løp rundt med de måtte være gærne som viste seg offentlig med de. Og her er altså et bilde av meg 1 år senere, iført akkurat slike sko selv! Og jeg må ærlig innrømme at disse skoene var utrolig behagelige å ha på. ( Det at jeg brukte ca. 10 minutter på å få de på er en annen sak, hehe. )  Jeg sliter litt med leggene og er avhengig av gode sko, og har derfor alltod valgt sko med god demping. Det trodde jeg ikke at disse ville ha, men det hadde de virkelig :) Fivefingers sko kalles barfotsko med god grunn, for det var en digg frihetsfølelse av å ha de på. Nå har jeg jo kun brukt de til å gå i marka, og jeg gleder meg til å kunne bruke de på joggetur og trening!

Etter vi kom inn var det klart for frokost, og jeg er fortsatt litt slapp med maten. Det er ikke så mye som frister, og jeg klarer ikke å trykke ned noe jeg ikke har lyst på. I dag ble frokosten knekkebrød og pære - ikke akkurat vanlig "fitness-kost." Sukkerfritt syltetøy og lettere brunost gjør frokosten litt sunnere, men hovedpoenget er at den smakte godt :)

Likevel føler jeg meg bedre når jeg spiser helt ren mat, og bestemte meg for å være litt flinkere resten av uka. Inn på kjøkkenet og laget nistemat for de neste to dagene, fylt med grønnsaker, torsk, scampi reker og ris :) Nå er det klart for en liten powernap før seinvakta begynner - ønsker dere alle herlig tirsdag!

 

Bildeupdate

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en kjempefint helg, det har iallefall jeg :) Feiret min feiende flotte pappa som fyller 50 år på Frøya, og jeg har kost meg masse med familie og kjæresten. Orker ikke skrive så mye, skal straks finne senga og lade opp til en ny uke med nye muligheter. Men et bilde sier mer enn 1000 ord, så her kommer noen fra helga mi: 


Verdens beste pappa som jeg er så glad i :) 


Fast helgekos; speltlomper med philadelphia med sjokoladesmak og peanøttsmør
Ettersom turene jeg går med Ayla ikke er noe å slite henne ut av har jeg funnet på en fin variant, nemlig å kaste ball. Jeg får stå helt i ro mens hun må løpe og får slitt seg ut - genialt :) 


Fikk lurt med Kayen på et bilde også <3 
Hvitpizza igjen - denne gangen med avocado, cherrytomater og presset hvitløk i tillegg. 

Dette er jo passende leggetid for ei jente på 23 - derfor sier jeg god natt :) 

Klar for helg!

Hei dere! Jeg tok helg i går, og har brukt dagen så langt til å ( hold dere fast) trene! Men enn så mye jeg setter pris på bekymringskommentarene jeg får inn, så er det ikke vits i å komme med noen nå :) får jo lov av legen å gå tur med Ayla, men å ikke komme over 120 i puls og helst ikke i nærheten av det heller. Derfor gjorde jeg akkurat det samme på trening i dag, og holdt meg på ca. 100-110 i puls gjennom "økta." Det kan vel knapt kalles ei økt, men det gjorde utrolig godt likevel! Jeg er smertelig klar over at det ikke hjelper på muskelmassen min å ta 7,5 kg i skulderpress som idag, men det er heller ikke derfor jeg gjør det - det er for psyken sin del. Hodet mitt trengte rett å slett å få være på Kaliber, ha treningsmusikken på ørene samtidig som jeg surret litt rundt og løftet på de letteste manualene som finnes på gymmet. Jeg har jo tross alt ikke vært der på to uker nå, og det blir desverre minst to uker til neste gang også. Jeg fikk i allefall stilt litt av treningssuget, her er ei fornøyd jente i garderoben;


Denne toppen er så kul på begge sidene, måtte  bare vise dere :) Ekstra kult er det at ryggen min fortsatt former en V - woho!

Vedig fornøyd med å endelig kunne spise en shaker fylt med dette igjen;


Knuste riskaker, steiva, kanel og vaniljeprotein


Tilsett litt vann og dig in :) Ser nasty ut, men smaker nam!

Vel hjemme var det klart trening av ei annen jente, nemlig Ayla. Hun blir flinkere og flinkere hver dag, og det er så gøy å se fremgang med henne når jeg ikke får det til med meg selv :) Etter trening fikk hun  løpe litt rundt og kose seg, se på denne glade og nydelige skapningen;

Nå skal vi pakke bilen og sette kursen mot Frøya for å feire at verdens beste pappa fyller 50 år! Gleder meg skikkelig til denne helga med familien og feiring av papsen - og ønsker dere alle en riktig god helg!

Hvit pizza med kylling, mozzarella og spekeskinkeHvis du skal prøve en eneste rett jeg har postet her på bloggen - så la det bli denne! Forrige uke var jeg ute og spiste med noen venninner, og safet med en salat. Men noe på menyen deres gjorde meg så nysgjerrig at jeg bare måtte prøve det hjemme - nemlig hvit pizza! Egentlig betyr det bare at tomatsaus er byttet ut med creme fraishe, men gud for en forskjell det ble! Dette er definitivt min favoritt-pizza, no doubt. Oppskriften kommer under, og du trenger ingenting fra iherb for å lage den ;) Bare sunne og gode matvarer som du finner i alle dagligvarebutikker, så du har ingen unnskyldninger for å ikke lage denne!

Pizzadeig: 

100 g havregryn

150 g havremel 

1 egg 

2 eggehvitter

3-4 dl vann

1 ts bakepulver 

En klype salt

Bland alle ingrediensene godt sammen og tilsett vann slik at deigen er litt "klissete." Den skal ikke kjevles, men smøres utover på bakepapir med slikkepott og stekes i oven på ca. 200 grader til den stivner og blir litt sprø. Det tar 10- 15 minutter. Deretter lar du den avkjøle seg i ca 5- 10 minutter, slik at den ikke trekker til seg all sausen. Da blir den myk, og alle liker vel en sprø og deilig pizzabunn :) 


Pizzabunn klar til å settes i ovnen

Ferdig avkjølt dekkes den av 1/2 boks creme fraiche ( jeg brukte den lettere varianten) blandet med 1 ts hvitløkspulver og salt & pepper. For ekstra mye smak la jeg også noen spiseskjeer med grønn pesto over, men dette kan sløyfes.


Så er det klart for toppe det hele med deilig fyll. Vi stekte 2 stk store kyllingfilet i panna og la på pizzaen i tillegg til  purreløk, sopp, paprika, mozzarella og toppen på kransekaka ble spekeskinke. Skinka satte virkelig prikken over i'en på denne fantastiske pizzaen! 

Sett inn i ovenen igjen på 200 grader i 10-15 minutter, eller til osten har smeltet. Så kan du nyte denne herligheten;
Regner med alle vet hva de skal handle inn til helgekosen nå?! Prøv den - du vil ikke angre :D

Lazy daysDette er fortsatt all den "treningen" jeg får lov å gjøre om dagen, rolige og korte turer med fineste Ayla. Late sommerdager med andre ord :)  Prøvene mine har blitt litt bedre, men de er forsatt langt i fra bra og jeg har 100% treningsnekt fra legen. MEN, prøvene er jo i det minste bedre så da satser jeg på at dette går den riktige veien :) 2 uker uten trening har vært pining, men tydeligvis har kroppen trengt det. Heldigvis har jeg fått et nytt prosjekt å tenke på sånn at jeg holder tankene borte det å ville trene - nemlig opppussing og innreding av leilighet! Kay har kjøpt leilighet, og tok med meg på flyttelasset :) Tror ikke mannen vet helt hva han har begitt seg ut på, men nå har han iallefall fått meg som samboer!

  

Gleder meg sånn til alt er ferdig og vi kan flytte ordentlig inn :) Der skal jeg slappe av og bli frisk, og sannsynligvis bruke mye tid på kjøkkenet. Det gjør jeg ikke nå om dagen, og dagen lunsj ble nok engang handlet på butikken. Kalkunskinke, spinat, eple, nektarin og en boks celsius for å holde energien oppe gjennom arbeidsdagen. Greit med litt ekstra energi nå som jeg er så slapp :) Kveldsmaten var like lettvint, men iallefall var den hjemmelaget :) Frosne bringebær og vaniljeprotein pisket sammen til fluff, toppet med sjokoladesirup: Nå er det på tide å komme seg i seng, god natt kjære lesere!

Helgeupdate

Hei alle sammen! Her kommer en liten update på helga mi, som har vært ganske så bra :) Jeg har hatt llitt mer energi mye av tiden, og den tiden jeg ikke har hatt det har jeg en fantastisk kjæreste som tar seg av meg. På lørdag var det kjempefint vær, og jeg lå ute i sola og sov. Orket ikke å lage mat, men Kay var grillmester og fikset burgere. Hjemmelaget akkurat som jeg liker de, av en pakke karbonadedeig, egg, 1 liten rødløk og krydder. Fylt med masse friske grønnsaker og lettost på toppen - snakk om å kjenne jenta si godt :) Brødet er fra butikken - jeg trenger litt mer tid med Kay før han begynner å bake selv ;)
Mens alle andre enten var på Åge Aleksandersen konsert eller ute på byen dro vi på kino, nesten så jeg er litt stiv i magemusklene idag etter å ledd meg gjennom Istid 4. Følte meg som en av de mange ungene i salen, med godtepose, latterkrampe og i seng lenge før midnatt på en lørdag. Ettersom Kay har vært en perfect gentleman i helga burde jeg strengt tatt ikke legge ut dette bildet, men jeg må bare; Det er søndagskveld, det regner og ingenting hadde vært mer perfekt enn ei treningsøkt. Men jeg skal ikke klage, ligger på gulvet med verdens beste vovve, ser fotballkamp og drikker alt for god funlight i råsa shaker ;) Skal til legen i morgen, og krysser fingrene for bedre resultater på prøvene! Ha en fin søndagskveld kjære lesere :) 


 

Hjemmelaget softis

I dag syklet jeg til og fra jobb - "dagens trening"! Våknet opp til sol og varme, og klarte ikke tanken på å bytte sykkelen mot den klamme bussen. Til jobb er det nedoverbakke, men kun oppover hjem igjen. For å ikke komme opp i puls brukte jeg en evighet opp Okstadbakken, og ble syklet fordi av ikke mindre enn TRE eldgamle damer. Som det konkurransemennesket jeg er hadde jeg mest lyst til å rope ut av jeg egentlig er bra trent, jeg er bare sjuk akkurat nå. Men, tenker det gir god karma å få gamle damer til å føle seg spreke så det ble bare med tanken.

Jeg har jo alltid frontet karb etter trening, og var så fornøyd med at jeg klarte å sykle hjem at jeg feiret med en hjemmelaget softis. Denne isen er kjempeenkel å lage - alt man trenger er fryste bananer i skiver og proteinpulver. Jeg pleier å kjøpe en stor pose bananer når de er overmodne, altså når jeg får ca. 20 stk for 10 kr i butikken. Så skjærer jeg de opp og legger de i fryseren, og bruker de i smoothie eller is. Jeg bruker ca 10 gram protein per 100 gram banan, i dag ble det 200 g banan og 20 g sjokoladeprotein tilsatt ca. 0,5 dl vann  mikset sammen med håndmikser. Stavmikser funker også fint :) Jeg tok også noen ekstra bananskiver og blandet de inn i den ferdige isen etterpå, pluss noen til pynt sammen med kokosflak :) Dette skjer alt for fort - alltid!

GOD HELG ALLE SAMMEN :)

Sol, grill og glede

Om bare hver dag kunne ha vært som denne :) Sol, grillmat, Ayla og kos - prikken over i'en hadde selvfølgelig vært en treningsøkt, men den får vente. Jeg skal heller legge meg om ikke så alt for lenge, sette batteriene på lading. Hvem vet, kanskje har kroppen min godt av x antall uker med restitusjon :)

Nye treningsklær fra Better Bodies får meg alltid til å smile igjen - jenta er fornøyd med å bli sponset av X-life!


Kyllingfilet, ris, salat og speltlomper.

Nå skal jeg hoppe i dusjen og komme meg i seng :) God natt alle sammen!

Hvitmaling

Det er utrolig tungt for meg å ha kyssesyken. Det er tungt å ikke få trent, tungt å ikke ha energi, tungt å måtte gi opp målet jeg har jobbet så hardt i mot og noen dager er det rett og slett tungt å være til. Men her på bloggen hvitmaler jeg det hele litt - og får det til å virke som det går bedre enn det egentlig gjør. Men det er fordi jeg regner med de fleste av leserne mine har fårr med seg at jeg er syk - og da er ikke det noe som jeg behøver å gjenta i hvert eneste innlegg. Jeg velger heller å fokusere på de små positive tingene for skjer i hverdagen her på bloggen, og lar resten være. Det er nok at jeg skal slite med det - det får være måte på om dere skal slite med det også. Jeg vil bare at dere skal vite det, siden jeg får så mye skryt om at jeg er så flink og takler situasjonen så bra av dere. Men det gjør jeg altså ikke bestandig, noen dager er jeg et vrak - og andre dager går det bedre :) 

Og når det er snakk om små positive ting i hverdagen, så er SOL den beste gavepakken ei jente kan få :) Ikke bortskjemt med det, og utnytter hver mulighet til en kort og superrolig tur i marka. Jeg er heldig som har skogen ca. rett utenfor døra mi! Ayla har til og med lært seg å balansere! Se så flink;

Denne kveldssnacksen er også en positiv ting:

og ikke minst det faktum at nye treningsklær er på vei i posten fra Better Bodies, gleder meg til å vise dere :) Imellomtiden blir kanskje dette drømmejobben for en av dere? 
Lavkarbo peanøttcookies

En "positiv" konsekvens av kyssesyken er at jeg har begynt å bake igjen, og dermed vil det komme mer oppskrifter på bloggen også. I helga lagde jeg peanøttcookies som var supernam :) Godt med god samvittighet! Oppskriften ser slik ut:  

1 egg

1 eggehvite

30 g peanøtt protein

100 g peanøttmel

100 g mandler

2 ss stevia

2 ts vaniljeekstrakt

2 dl vann

1 ts bakepulver

en klype salt

Pisk egg og eggehvitte lett sammen før du tilsetter resten av ingrediensene, og blander godt. Mandlene knuser du med satvmikser eller blender. Lag små cookies ( jeg brukte to spiseskjeer for å ikke bli klissete på hendene) og plasser på bakepapir. Stekes midt i ovnen i ca. 10 minutter på 180 grader. Jeg fikk 15 deilige cookies, og næringsinnhold per stk blir kcal 78, protein 7 g, fett 4,7 g og karb 2,3 g.Tykke, deilige og myke peanøttcookies <3

Beklager dårlig med oppdateringer i det siste, men jeg sover utrolig mye nå om dagen - og den våkne tiden prøver jeg å være litt sosial :) Ellers håper jeg dere har hatt en finfin start på uka, og at den blir supersporty! Tren litt for meg også, og så vil jeg dele denne med dere som jeg prøver å ha i bakhodet hele tiden nå;