hits

juli 2011

I love spisedag!

Jeg er ei gladjente, og smiler stort sett dagen lang. Men i går var jeg så lykkelig at hadde det ikke vært for ørene hadde gliset gått hele veien rundt! Spiste så utrolig mye godt mat i går, og hadde en fantastisk fin kveld i godt selskap. En setter så utrolig mye mer stor pris på god mat når man er på diett! Jeg kommer uten tvil til å leve lenge på denne spisedagen :D

Sushi på Kos er en sikker vinner!

VELDIG fornøyd pie ;) Vel hjemme var magen min full, og blodårene begynte å titte frem. Selv om jeg hadde spist sushi for en hel hær så følte jeg virkelig at litt dessert var på sin plass! Funlight-gele med friske bær er jo så utrolig godt at skåla gikk ned på høykant. Mager kesam blandet med noen dråper Stevia Vanilla Cream satte prikken over i'en ;)Føler virkelg at jeg har fylt opp alle lager nå, og er 100% klar for ei ny treningsuke!

Lørdagslykke :)

Jeg har spisedag, det er sol og treningsøkta i dag gikk dødsbra! Livet er herlig :) Jeg vurdere å bake en sunn(ere) sjokoladekake i dag, men gikk heller for en en deilig proteinbar. Baking ble det likevel, og et rykende ferskt mandelbrød ble resultatet. Oppskriften har jeg lånt fra Kristine Weber, og du finner den her. Det var fantastisk godt med kyllingpålegg og egg på!  Nå er det straks klart  for kos på Kos bar & lounge med SUSHI :D Riktig god helg alle sammen!

Flexefrøkner!

Endelig var fredagskvelden her :) Laksen står i ovnen, og jeg ser frem til en koselig kveld med gode venninner. Tidligere i dag var det veiing og måling som vanlig, og ukas resultater er jeg godt fornøyd med! Gått ned 500 gram og gått inn en halv cm rundt midje, hofte og lår. Coach var også fornøyd - og derfor ble det ekstra spising i morgen! Det ble det også på Christine og Anneli, og under ser dere hvordan vi feira :D

 Ja, vi er helt normale!

MorgenstundJeg våknet litt umotivert denne morgenen, og ville helst ikke opp av senga. Kunne mye heller tenkt meg å ligge lenge, og bare slappe av sånn som i går. Tilbringte mesteparten av tiden min i går sånn som på bildet over, nemlig med å gjøre minst mulig ;) Men da jeg kom meg ut av senga og inn på badet fikk jeg en gledelig overraskelse, blodårer på magen :D Wohey! Jeg går fortsatt og venter på at sixpacken skal dukke opp, men nå har jeg iallefall tatt et steg i riktig retning  :D Motivasjonen var plutselig på plass igjen, morgencardio fløy forbi og nå nyter jeg en proteinkaffe med smak av cappuccino frappe før jobb.Om 9 timer tar jeg velfortjent helg, og jeg gleder meg masse til ei hard styrkeøkt ikveld :)

 

Pulverkaffe, vann, isbiter, stevia og proteinpulver blir til denne herligheten! Tar 1 minutt å lage og  smaker akkurat som Starbucks :D Helt sant! Ha en fantastisk dag alle sammen :) 

Bootcamp

I dag var det klart for Bootcamp på Lillesand! Utendørs trening i militærstil er ikke akkurat det jeg er vant til, og jeg skal ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk før vi starta :P Men det var utrolig gøy, og jeg kjenner at jeg er godsliten etter 75 minutter i høyt tempo. Veldig moro å variere cardio på denne måten, å få brukt musklene litt samtidig! Timen var delt opp i to, først var det  en kondisjonsdel som ble etterfulgt av sirkeltrening. Her gikk det for seg med 40 sekunders intervaller, hvor  blant annet tautrekking, TRX og kettlebells var på menyen! Fikk filma litt også, satser på å få lastet opp en liten bootcamp-video til dere iløpet av morgendagen :)   Stige-klatring på høyt nivå! Klatremus :D

Ny favoritt :DByebye sjokkisgrøt - hello cappuccinogrøt :D Denne grøten er nesten for god til å være sann! Jeg gikk morgencardio nesten dobbelt så fort idag, bare fordi jeg gledet meg sånn til å spise frokost når jeg kom hjem. Haha,  man blir litt smårar av å drive med sporten her ;) Anyways, på mandag kom det pakke fra sponsor Nordic Nutrition i posten med masse snadder i! Endel av produktene har jeg prøvd før og vet at jeg liker - mens noen er helt nye. Moro å prøve nye ting, og jeg kommer til å være 100% ærlig på hva jeg synes om dem. Liker jeg det ikke, så liker jeg det ikke ;) Men cappuccino frappe er allerede blitt en soleklar favoritt, perfekt i proteinkaffe også!

Siden to av jentene trakk seg fikk jeg en stor sponsorpakke denne gangen - med ekstra giveaways til dere!! Det vil komme flere konkurranser etterhvert, og husk at det er fortsatt ikke for sent å delta på den første giveawayen!Veldig fornøyd med denne pakken :D 

Cardiotime!

Ikke bare er øktene mine mye kortere på det nye programmet - men det er færre av de også! De neste ukene skal jeg bare trene styrke tre ganger i uka. Kjennes fortsatt utrolig rart å skulle trene så lite, men det går seg vel til :) Jeg får bedre tid om dagene nå, og det er godt å ikke stresse. Får nyte det mens jeg kan ;) Selv om jeg ikke skal pumpe jern blir det selvfølgelig en tur på gymmet fordi!  Ellipsemaskina er min bestevenn for tiden, og poseringene må fortsatt øves mye på. Ukene flyr bare forbi, og nå er det faktisk under 8 uker til første konkurranse!!! Jeg gleder meg :D

 

Hva skal du trene idag?

Changes

I går var jeg så heldig å få være barnevakt til lille Kaisa, en nydelig rottweiler på 14 uker. En dag skal jeg ha en selv, men enn så lenge får jeg nøye meg med å være barnevakt. I tillegg til å være mennesketes beste venn er jo hunder perfekte cardiopartnere :DNå kom jeg akkurat inn døra etter den første økta på det nye treningsprogrammet mitt. Totalt annerledes enn hva jeg bruker å kjøre, så det var veldig uvant å trene på denne måten. Tidligere har jeg trent med høyt volum, mange øvelser per muskelgruppe og lange treningsøkter. Nå er jeg over på HIT-trening, altså High Intensity Training, med kun èn øvelse per muskelgruppe!  Kjentes helt sykt ut å være så fort ferdig på gymmet som jeg var i dag, men de sier jo at forandring fryder ;)

Vil minne alle sammen på konkurransen jeg har gående, hvor vinneren trekkes 1. august! Trykk her for å delta.

Beinhardt!

Only love can conquer hate. Når ufattelige ting hender,  synes jeg det er viktig å fylle hverdagene med ting som betyr noe for oss. Alle takler sorg forskjellig, og vi  reagerer på ulike måter.  For meg hjelper det alltid med trening, for en dag uten trening er en dag uten mening :)

I kveld var det beina som fikk kjørt seg, og økta så slik ut:

 • Frontbøy
 • Beinpress
 • Gående utfall med hantler
 • Beinspark
 • Sittende hamstringcurl
 • Liggende hamstringcurl
 • Strake markløft

 

Filmet den aller siste øvelsen, så var sliten pie her ;)  Nå roper senga på meg, imorgen venter en ny uke med nye muligheter! God natt alle sammen :)

Svar på spørsmål :)

Nå har jeg svart så godt jeg kan på de aller fleste av spørsmålene deres :) Når det kommer til forslag om dietter som endel har spurt om, må jeg bare beklage å si at jeg ikke kan svare dere. Dietter skal settes opp individuelt - og jeg er ikke kvalifisert til å gjøre dette. Utenom dette har jeg svart på det meste, og jeg håper dere fikk svar på det dere lurte på :)  

 

Betaler du noe for coaching? Og hvordan synes du samarbeidet mellom deg og coach fungerer? Er det vanskelig å følge de beskjedene og reglene du får?

Jeg betaler ingenting for coaching, Gunnar eier Kaliber treningsstudio og hjelper oss grunnet interessen han har i sporten. Han har hjulpet mange før og jeg vet at han har utrolig mye mer peiling enn meg. Derfor er det overhodet ikke vanskelig å følge de beskjedene jeg får :)  Vi i team Kaliber er heldige som har en så flink coach som Gunnar!

 

Hvor lenge trente du styrketrening før du bestemte deg for å stille?

Jeg har vært aktiv og trent hele livet, men det er først det siste året jeg har drevet med seriøs styrketrening. Før den tid trente jeg mye lettere styrke, med RYP-programmet og pumptimer.

Hva var de første tilbakemeldingene du fikk når du bestemte deg for å stille fra andre?

På Kaliber er det en veldig positiv holding til det å stille, og jeg ble tidlig oppmuntret til å stille i bodyfitness. I begynnelsen var dette en tanke jeg slo ifra meg , skulle lille meg stille i bodyfitness? Men så bestemte jeg meg, og jeg er positivt overrasket over all støtte og tilbakemeldinger jeg har fått. 

Hvor mange kcal ligger du på nå om dagen? Hva med antallet karbohydrater?

Jeg ANER virkelig ikke. Jeg spiser det coach Gunnar ber meg om å spise, jeg. Om det er 2000 eller 1000 kcal driter jeg i, hans ord er min lov ;) 

Kan du legge ut et bilde av deg fra før du begynte med fitness?

Bra måte å trene innside, bakside lår? :)  få smalere lår generelt

Det er jo som kjent umulig å punktforbrenne, men lårfavoritter er strake markløft og gående utfall med hantler.

Hvor høy er du?

Jeg ruver 1.60 over bakken, for å se meg må du sikkert bøye nakken ;) 

Hva var startvekten og fettprosenten da du begynte på dietten kontra nå?

Fettprosenten har jeg ikke peiling på, men jeg var 59 kg og nå er jeg 53.

Hva er de beste mageøvelsene du kjører?

Planke på ball, sideplanke og captains chair er noen av favorittene! 

Og jeg lurer på hvor mye kardio du gjør per dag og per uke? Og ved hvilken puls gjør du denne kardioen?

Jeg kjører ca. 1 time cardio hver dag, enten ved å gå eller på ellipsemaskina. Pulsmessig ligger jeg mellom 120-140 på disse øktene. 

Hva jobber du med/ studerer? 

Jeg er student og studerer på Trondheim Økonomiske Høgskole. Begynner på siste året i bacheloren til høsten!  Nå i sommerferien har jeg deltidsjobb på Interoptik. 

Hvilke proteinpulver anbefaler du for ei jente som trener regelmessig, som vil få en definerte muskler, men samtidig ikke for store? 

Mest sannsynlig har nok ikke dette noe å gjøre med valg av proteinpulver ;) Så jeg vil anbefale deg å kjøpe et protein du liker smaken godt på - og med høyt innhold av protein. Selv bruker jeg Gold Standard double rich chocolate og Whey cooler fra Nordic Nutrition.

Hva er din favorittdel på kroppen ? Og hva jobber du med? ;) 

Jeg er mest fornøyd med ryggen, det er også den delen jeg liker å trene aller best. Nå jobber jeg med å forbedre skuldre og lår frem mot NM. 

Hva betyr tatoveringen din og bokstavene i den?

Tattoveringen min er et minne over den personen som betydde mest for meg her i verden. Bokstavene er initsialene hennes, og tegnene står for tro, håp og kjærlighet.   

 Hvordan er det mulig å ha slike pupper med så lav fettprosent? :O 

Jeg fikk igjen på skatten ;) 

Hvordan ser diettplanen ut frem til du skal stille? Altså hvordan kutter dere ned på kcal inntaket? 

Jeg ANER ikke. Dette er en vurdering som blir gjort av Gunnar hver uke, og jeg bare gjør som jeg får beskjed om. 

Hvordan klarer du å holde deg så strikt i kostholdet? 

Jeg lager alltid all maten jeg skal spise dagen i forveien, og da spiser jeg det. Mye lettere å holde seg til planen på den måten! Failing to plan = planning to fail!

Skal man stramme/flekse muskler under BodyFitness poseringer? :) Jeg trodde ikke det var lov?

Mulig kroppen din fungerer annerledes enn min, men jeg må iallefall stramme som bare f  for å få ut ryggen :) 

Hvem har du bestilt drakter fra? Og hvordan er prisene?

Jeg kjøpte meg drakter mens jeg bodde i USA, og der er prisen ca. halve av det den er i Norge.

Hvor har du kjøpt de nye solbrillene dine? :-)

De er fra Marc Jacobs, og er kjøpt på Interoptik. 

Er veldig interessert i hvordan du lager den sjokoladegrøten din :-) og hvor mange kcal det er i den?
Jeg setter først havregryn og vann i mikrobølgeovnen. Noen synes det smaker bedre om du koker den, men jeg kjenner ikke forskjell. ( Dessuten blir det mindre å vaske opp!) Så blander du bare inn sjokoladeprotein - jeg bruker Whey Gold Standard - double rich chocolate. For en ekstra smaksopplevelse er jeg en sucker for forskjellige typer essens og Stevia! Kcal vet jeg ikke, men det er jo en smal sak å regne ut hvis du lager :) 
 

 Hvor mye bruker du ca.på kosttilskudd i mnd.? :-)
 
Jeg bruker ikke så utrolig mye, og så er vi i tillegg så heldige å blir sponset av Nordic Nutrition. Utenom dette bruker jeg maks 1000 kr. 
Trener du en muskelgruppe om dagen? 
 
Jeg trener en 5-splitt som vil si at jeg trener styrke 5 ganger i uka. Kroppen er da delt opp slik: Bein, bryst, skuldre, rygg og armer. De to dagene jeg har fri trener jeg litt mage :)  
Hvor lang tid tilbringer du på treningsstudioet når du trener der? 
 
Det kommer helt an på hva jeg skal trene den dagen, bryst kan ta en time mens bein tar alltid opp mot to timer.
 
Hva er dine beste ryggøvelser?
 
Stående og sittende roing, pullover og chins.

 
Hvor mange kg brukte du på Ticeps Dips-videoen din ? :)
 
Jeg brukte 15 kg :) 
 
Føler du deg ikke maskulin med SÅ mye muskler?


 
Maskulin, sa du? Faktisk føler jeg meg ganske så feminin ;)  
 
Alle bildene er tatt av min fantastiske bestevenninne, Fotograf Drea.

Kos!

Nå kom jeg akkurat inn døra etter å ha spist sushi på Kos, og den var sinnsykt god! Aldri sett så mye sushi i hele mitt liv som det vi fikk servert ikveld! I mine øyne finnes det ingenting bedre enn sushi :) Jenta er mett og fornøyd nå, og resten av kvelden skal jeg bare slappe av og svare på spørsmålene fra dere. Håper dere har en fantastisk lørdagskveld!
Rart jeg gliser? ;) 

Fredagsformen

 Fredag betyr formsjekk, og coach var fornøyd med ukas resultater. Derfor blir det sushi på denne jenta imorgen :D Wohoo, gleder meg masse! Små barn, små gleder ;)  Etter formsjekk var det klart for poseringstrening med de andre flotte jentene i Team Kaliber. Jeg er så glad for at jeg får være i team med så herlige jenter - fantastic five! Jeg fikk akupunktur behandlig tidligere idag, og sleit derfor litt med å få ut ryggen ikveld. Men det går fremover med både fom og poseringer - og det er bra :D God helg alle sammen!Så vil jeg uttrykke min dypeste medfølelse til alle involverte i kveldens forferdelige hendelser. Sender alle mine tanker til berørte og pårørende ikveld <3

Tips til fredagskos!

Nå nærmer det seg helg med stormskritt, og de aller fleste liker å kose seg litt ekstra i helgene. Dette gjelder selvfølgelig for meg også :D Nå som det er sommer har jeg fått dilla på funglight-gele med jordbær! Her har jeg brukt cottage cheese blandet med vaniljeesses som proteinkilde, og det ble supernam! Du kan gjerne bruke mager kesam eller vaniljekesam også - godt med litt variasjon.  Den superenkle oppskriften på geleen finner du hvis du trykker her.Du fikk litt lyst på, ikke sant? ;) 

Dagens oppfordring!

Vi lever bare en gang - og vi får bare utdelt en kropp. Derfor er det utrolig viktig for meg å ta best mulig vare på denne kroppen, for den skal tross alt vare livet ut.  Alle må gjøre det  som gjør dem lykkelig her på jorda, for livet er faktisk for kort til å være noe annet! Så om du blir lykkelig av å spise kake, potetgull og drikke rødvin - så er det selvfølgelig helt iorden for meg. Men jeg hadde rett og slett blitt ulykkelig av å leve sånn, og derfor gjør jeg det ikke heller ;) Jeg jobber mot drømmen min hvert minutt som går - og jeg kommer et lite skritt nærmere hver dag.

Dagens oppfordring er at  du skal gjøre det som gjør deg glad - og VÆR GLAD I DEG SELV!

Image and video hosting by TinyPic

Kanskje bicepsen gror fortere når den får litt kjærlighet? ;)

Avslutter forresten spørsmålsrunden ikveld, og svarene kommer iløpet av helga! Trykk her og fyr løs om det er noe du lurer på!

Fridag :)


Slik starta jeg dagen idag, med sjokogrøt ute i sola :) Treningsbladene var på plass, og jeg koste meg skikkelig. Godt å bare slappe av å ha friii fra jobb! Styrkefri har jeg også idag, kun cardio og mage som skal kjøres idag. På disse dagene ligger jeg litt lavere på kaloriinntaket, og litt høyere på fettinnhold i maten. Dette er sunt fett selvfølgelig, og jeg spier det i form av laks, nøtter og cottage cheese.  Restitusjon og hvile er viktig så nå skal jeg bare kose meg resten av dagen, før det blir en tur med tidens cardiopartner Leo :)
 Ha en sporty onsdag alle sammen!

Konkurranse!

Nå er det klart for giveaway til verdi på over 1000 kroner her på bloggen! Dere har sjansen til å vinne tskjorter fra verdens beste gym, Kaliber treningsstudio, Whey Cooler og Purple K kreatin! Cooleren er et deilig saftprotein, som er perfekt i disse hete sommerdager ;)  Purple K kreatin setter ekstra spiss på treningen, og kan løfte øktene dine ett hakk videre. Produktene er levert av Kaliber Treningsstudio og Nordic Nutrition.Slik deltar du på konkurransen:

* Post konkuransebildet på bloggen din, eller på et åpent album på Facebook hvis du ikke har blogg.

* Link til både www.fitnessnora.blogg.no og Kaliber Gym

Legg så igjen en kommentar så jeg vet at du er med! Vinneren trekkes 1. august - lykke til alle sammen :D  

Ruinert

Nå skulle jeg egentlig vært ute på min faste runde med morgencardio, men jeg makter rett og slett ikke! Beinøkta igår var knallbra og det kjennes på lårene idag, for å si det sånn. Ruinert!  Da får det bli kveldscardio seinere istedet, så får beina hvile litt lenger. Jeg var på Lillesand Treningsstudio for første gang i går, og jeg ble skikkelig imponert! Splitter nytt utstyr i hele gymmet - som faktisk er en omgjort låve. Dødskult! I tillegg har de masse bra sal- og utendørstimer, så neste uke er det klart for bootcamp på Lillesand. Gøy å variere cardio :) Gleder meg allerede! 


Kjenner denne idag!!!


Meg og eier Øystein Lillesand utenfor låven som er omgjort til et råbra gym!

Har du prøvd bootcamp før? 


Følg oss på Fitnessbloggen!

Fitnessbloggen var med oss på fredagens poseringstrening, og hvis du trykker her finner du artikkelen! Der finner dere også intervjuer med de to flotte jentene Chistine og Vilde som også skal stille.Her ser dere Team Kaliber i lineup ;) Vilde, Chrinstine, meg og Anneli - mangler bare Jeanette så er vi alle fantastic five! Vi er så heldige som har Siw-Hege til å hjelpe oss med posering, gull verdt! Vil også minne om spørsmålsrunden jeg har gående, er det noe du lurer på er det bare å legge igjen en kommentar på innlegget litt lenger ned!

Monday morning :)

God morgen! Det er mandagsmorgen, og jeg har startet den nye uken på best mulig måte! Morgencardio med masse engergi i sommerværet :) Jeg har kost meg skikkelig i helga, og fått ladet opp batteriene mine. Så nå er jeg 110% klar for ei ny knallhard treningsuke! Kickstarter uka med ei beinøkt på Lillesand Gym ikveld, gleder meg!Legger ved et bilde av fredagens ryggform, går sakte men sikkert fremover :)Ønsker dere alle ei fantastisk treningsuke!!

Spørsmålsrunde

Tusen takk til alle dere som leser bloggen min og kommenterer - dere er herlige alle sammen :)  Det har kommet utrolig mange spørsmål, mailer og meldinger med spørsmål fra dere, og jeg må bare beklage at jeg har vært så dårlig til å svare! Men nå blir det forandring på det, og derfor lager jeg en spørsmålrunde der dere kan spørre om alt dere lurer på :) 

 FYR LØS - så skal jeg svare så godt jeg kan ;) 

Sola skinner, og jeg er så glad :D

Endelig helg!!! :) Så utrolig herlig følelse å være ferdig på jobb idag, spesielt når det er sol og sommervær her i Trondheim. DIGG! Godt å kunne kjøre cardio ute i shorts, så får kroppen litt brunfarge samtidig :) Coach Gunnar var fornøyd med ukas resultat, og derfor har jeg refeed-dag idag. Det betyr rett og slett at jeg spiser mer karbohydrater enn vanlig  - HALLO jordbær og frukt :D I tillegg syntes jeg at jeg fortjente en ekstra belønning, så jeg kjøpte meg ûberkule nye solbriller idag også :)  Nå er det straks klart for kino, håper dere alle har ei herlig helg!Lørdagslykke! 

Posering

Da er jeg hjemme fra poseringstrening, og det var TUNGT. Ikke minst er det utrolig vanskelig med alle disse poseringene, så det er bare å øve! Muskler skal strammes, magen skal trekkes inn, hender skal være avslappet og i tillegg skal jeg smile?! Det blir vel med tiden, og heldigvis har jeg noen uker å øve på frem mot NM. Holder mye fett på bakside lår enda, men det skal brennes bort altihop! Jenta skal bli RIPPED ;)Nå er det fredagskveld i stua, bare en liten tur på jobb i morgen før det blir HELG :) Gleder meg masse, blir skikkelig godt å få slappa heeelt av.  Håper alle har en herlig fredagskveld!

Treningstrynet

Jeg hadde ei kjempegod ryggøkt i gårkveld! Var til behandling med akupunktur tidligere på dagen, og det fikk løsnet opp ryggen min skikkelig. Hadde god kontakt og pump hele økta igår, og det var en herlig følelse! Jeg har slitt med å få kontakt med ryggen både på trening og ved posering, men nå kjennes ting mye bedre ut :) Håper dette vises på poseringstrening ikveld, alle jentene skal samles på gymmet med høye hæler og bikini ikveld. Nå skal det øves!

Så tenkte jeg at dere skulle få se mitt sanne treningstyne, for jeg smiler nemlig ikke når det er tungt.


Om å bite gjennom leppa, haha!

Alkohol + trening = usant

Det nærmer seg helg med stormskritt, og takk gud for det! Kjenner at kroppen trenger å få slappet av litt, og lade opp batteriene til ei ny uke. For mange er det ikke akkurat avslapping som forbindes med helg, men heller fylla og fargeglade drinker. Jeg synes for min del ikke at trening og alkohol hører sammen. For det første blir dagen etter en bytur totalt ødelagt, og drinkene er proppfulle av tomme kalorier. Jeg har lånt Fitnessbloggen sin tabell over verstingene:  

Drikke Energiinnhold pr glass
Strawberry daiquiri 220 kcal
Mojito 242 kcal
Mint julep 472 kcal
Pina Colada 650 kcal
Mudslide 820 kcal
Margarita 850 kcal

To margarita inneholder altså 1700 kcal, som er mer enn jeg spiser på en hel dag. Da velger jeg heller maten min, for å si det sånn ;) Jeg sier ikke at en er nødt til å unngå alkohol helt, man dævver tross alt ikke av en utepils. Jeg synes personlig at både øl og vin smaker dritt, og derfor gidder jeg ikke å drikke det heller. Det finnes også utrolig mange gode alkoholfrie drinker, og du kommer langt med en blender, Schweppes, isbiter og  friske bær ;)

http://adsfac.eu/link.asp?cc=SWP001.109068.0&creativeID=135125

 

http://adsfac.eu/trk.asp?cc=SWP001.109068.0&creativeID=135125&ord=[timestamp]

Bring on the pain

Jeg fikk ei bra økt ikveld, og det sviiiir i skuldrene mine. Call me crazy, men jeg liker å kjenne at jeg har trent. Derfor ønsker jeg alltid treningsverk og svie velkommen ;) Da vet jeg at jeg har gjort noe riktig! Kveldens økt så slik ut:

 • Skulderpress
 • Fronthev
 • Sittende sidehev
 • Enarms liggende sidehev
 • Nakkepress
 • Reverse peckdeck
 • FacepullHva er din favorittøvelse for skuldre?

Avhengig

God morgen! Kom akkurat inn døra etter dagens første cardiorunde, og godt er det :) Nå sitter jeg i sofaen og nyter frokosten min - sjokkisgrøt! Snilleste Paul kom med sjokoladeprotein til meg, for det holdt på å klikke for meg de få dagene jeg var tom. Jeg er seriøst avhenging av sjokoladegrøt til frokost ;) Nå er det klart for jobb, og ikveld er det skuldre som skal pumpes på gymmet.  Klar for å gi 150% på trening, for skuldrene mine trenger å jobbes med. De MÅ gro, så jeg må bare gi alt jeg har på trening fremover. Det er som plakaten sier på Kaliber, bring on the pain ;) Ha en fin dag alle sammen!


Strike a pose!

Fitnessbloggen følger alle 7 jentene fra Kaliber mot NM, og den siste artikkelen i serien finner du her. Der kan dere også følge de andre flotte jentene fra gymmet, og ikke bare meg ;)  I artikkelen finner du bilder fra treningsøkter, formsjekk og videoer fra sist uke, så check it out! For det første synes jeg det er utrolig gøy at vi er så mange jenter fra gymmet som skal stille, og enda mer moro er det jo å bli fulgt mot NM. Håper vi kan motivere andre, iallefall er det eksta motivasjon for meg!!!NÅ skal jeg på gymmet  å øve på poseringer, for som dere ser har jeg det ikke helt klart enda ;)

Pumpit

Akkurat ferdig med ukas første styrkeøkt, og det var skikkelig godt å trene i dag! Fikk kjørt både biceps og triceps godt, og hadde bra pump i musklene. Digg :) Jeg droppa morgencardio i dag tidlig for å la beina hvile litt etter gårsdagens beinøkt, så nå skal jeg ut på en lang og god runde med kveldscardio. Ikke noe hvilehjem her i gården!

By the way - jeg ble intervjuet av Silje Mariela - og intervjuet finner du her :)Train hard or go home ;)

Sushisøndag :D

Nå er jo dette en treningsblogg, men legger ved et bilde av meg og lillesøss fra konserten igår likevel.  Sånn ser jeg altså ut når jeg beveger meg utenfor gymmet - det går fint å være fit og feminin ;)


I motsetning til de fleste av vennene mine som også var på Åge konsert i går, så våknet jeg frisk og rask i dag tidlig. Veldig klar for morgencardio og spisedag! Jeg hadde ikke lyst på spisedagen i begynnelsen, og protesterte mot coach Gunnar. Heldigvis kom jeg på bedre tanker, og fant ut at det var best å høre på de som vet bedre enn meg! Kroppen trenger påfyll, og jeg gleder meg allerede til ei trening med bra trøkk imorgen!Har kost meg skikkelig idag, taco, proteinbarer og epler ble spist før kveldens beinøkt. Til kveldsmat ble det sushi, helt sykt gode rainbow rolls! Lykke :) Nå er det klart for Funlight-gele til dessert, og jeg veit at jeg ALDRI skal klage på en spisedag igjen ;)


Endelig helg!

Jeg er ferdig på jobb og tar velfortjent helg! :) Nå går turen til hjemstedet Frøya, og ikveld blir det konsert med Åge og Sambandet! Gleder meg masse til en kveld med god musikk og gode venner :) For at jeg ikke skal bli sulten på bilturen og ende opp med å kjøpe mat på bensinstasjonene på veien er selvfølgelig matpakkene klare! Skal kose med med  kylling, laks, cottage cheese og skyr på vei utover :)


GOD HELG! :)

Morgenfugl

God morgen! Nå er jeg akkurat ferdig med 50 minutter morgencardio, og det er den aller beste starten på dagen spør du meg. Glemmer helt at jeg er trøtt ;) Sitter og nyter grøten min før jeg skal på jobb, men jeg er TOM for sjokoladeprotein! Krise! De siste tre dagene har jeg spist jordbærgrøt, vaniljegrøt og cookies and cream-grøt, med ulik suksess :P Vaniljegrøt med vaniljeessens er favoritten av de tre, men ingenting slår min kjære sjokkisgrøt. Gleder meg masse til pakken fra Nordic Nutrition kommer!

Formsjekken i går gikk bra, fikk bekreftet at jeg er i rute. Blir en spisedag på imorgen for å fylle opp lagrene, så forhåpentligvis er jeg full av trykk på trening neste uke! Allerede kjøpt et par proteinbarer som jeg skal kose meg med ;)  Tenkte jeg skulle vise dere Jack3d, som er et produkt jeg tar før trening. Det inneholder bla. koffein, kreatin og arginin, og gir utrolig bra energi under trening! Digger det, og det er favorittproduktet mitt by far ;) Selges desverre ikke i Norge, men hvis dere tar svipptur over grensa får dere tak i herligheten! Heldigvis får vi iallefall tak i Swebar her i landet ;)


Duracell :)

Fredag betyr at jenta skal veies og måles, og selv er jeg fornøyd med endringene som har skjedd denne uken. Ser ut som endringene som ble gjort sist uke virket :)  Håper coachen er like fornøyd! Kom akkurat hjem fra ei ny behandlig med nåler, og jeg har skikkelig troen på at det funker! Nå er straks klart for å stikke på gymmet for formsjekk, og ei god brystøkt med masse energi! Vært tom for yndlingsproduktet Jack3d ei stund, men fikk en ny boks idag. Jeg er ganske hyper fra før, men med Jack3d blir jeg virkelig duracellkanin!  Lykke :D

Great Garlic Girl!

Nå kom jeg akkurat inn døra etter å ha gått kveldscardio ute i finværet :) 90 minutter flyr forbi når jeg er ute i 20 grader med to av mine bestevenner! Cardio trenger absolutt ikke å være pes ;)

 I morgen er det klart for ny formsjekk, og jeg er spent på om ukas trening har gitt resultater! Handla til helga har jeg forresten også gjort, og under ser dere noe av det som befinner seg i handlekurven min :)  Ei velfylt krydderhylle er et must, og jeg er totalt avhengig av hvitløk! Anbefaler alle å holde minst 1 meters avstand imorgen ;)

Flexeformen :)

I dag hadde jeg med meg bestis Drea på Kaliber på første gang. Veldig gøy å være på den andre siden for engangs skyld, å faktisk være den som lærer bort :) Fikk ei god ryggøkt, og etterpå var det selvfølgelig klart for litt harryflexing! Sitter og koser meg med riskrem til kveldsmat, eller cottage cheese og Funlight som det også kan kalles ;) Nå er det tid for å finne senga, avhengig av å få nok søvn for restitusjon! Natta :) 


 
Foto: Drea

Happyface :D

Jeg er så forbanna lykkelig idag :D Energien er på topp, det er strålende sol ute, jeg har fått ny jobb, nytt kamera kom i posten idag og ikke minst - vi har fått ny sponsor! Nordic Nutrition har bestemt seg for å sponse alle jentene fra Kaliber, og det er vi alle superglade for :) Første sponsorpakke er allerede på vei, og jeg gleder meg masse til å teste nye produkter! Gleder meg også masse til å knipse bilder med det fiiine nye kameraet mitt som jeg har gått og venta på :D På toppen av det hele har jeg trent rygg idag - yndligsøkta mi! Livet er herlig :DFornøyde flexefrøkner :D

Paul - økta er ikke den samme uten :)

Nå har jeg skrevet en del om både diett og cardio, men ikke så mye om det aller viktigste - styrketreninga. Jeg trodde selv at jeg hadde trent skikkelig styrketrening noen år, hvor jeg kjørte RYP og diverse andre program alene. Dette trodde jeg helt til jeg flytta hjem til Trondheim i fjor høst og begynte på Kaliber. Miljøet på gymmet er knallbra, og det er utrolig motiverende å trene sammen med så mange fantastiske utøvere som det er på Kaliber. Det var her jeg møtte personen som idag er min største inspirasjon - og en av mine aller beste venner.

 
Paul Alexander Rusten er en fantastisk kroppsbygger som har utrolig bra peiling på trening. Å trene sammen med noen som er så dedikert som Paul er motivasjon til tusen. Å se hvordan han gir 150% på hvert eneste sett og hver eneste repetisjon oppmuntrer meg til å gi like mye. Jeg hadde aldri hatt den fysikken jeg har i dag om det ikke hadde vært for han. Jeg hadde ikke engang vurdert tanken på å stille i bodyfitness før jeg møtte Paul, jeg visste knapt hva det var engang! Ved å trene sammen med Paul fikk jeg rask fremgang, jeg ble strekere og jeg så tydelige endringer på kroppen min. MYE større endringer enn jeg noen gang hadde sett med x-antall timer spinning og aerobic i uka som jeg hadde gjort før.  Den første gangen han nevnte at jeg burde stille tenkte jeg at han var gal, men nå sitter jeg her godt på vei inn i min første konkurransediett. Alt takket være han :)

Når jeg har blodsmak i kjeften, rødsprengt i trynet og tenker at jeg ikke klarer mer er alltid Paul der og pusher meg videre. "Du har to til Nora!"   Og da tar jeg to repetisjoner til. Jeg aner ikke hvor jeg henter de ifra, men hvis Paul sier to til - da tar jeg to til.  Vi trener en 5-splitt med rygg, skuldre, bryst, bein og armer, og kjører sammen så ofte vi får til. Jeg føler selv at jeg utrolig heldig som får trene sammen med Paul, og ikke minst er jeg evig takknemmelig for all tid og innsats han legger inn i treninga mi. Økta er ikke den samme uten :)Tar deg snart igjen Big P!!! ;)

Beinhardt!

God kveld kjære lesere :) Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med proteinshaken etter ei beinhard økt med treningspartner Paul. Det er alltid tungt å trene bein så det hjelpper ikke å klage - shut up and squat! I motsetning til en del andre jenter ønsker jeg meg større lår, vil ikke ha kyllingbein ;) Derfor jobbes det med bein nå om dagen,  og kveldens økt så slik ut :

 • Knebøy
 • Beinpress
 • Beinspark
 • Sittende lårcurl
 • Liggende lårcurl
 • Strake markløft

 Blodårer, wohey! :D

Ny uke - nye muligheter :)

Da har ei ny uke starta, og jeg er full av energi og motivasjon! Startet denne mandagsmorgenen med cardio, her skal det forbrennes ;) Som nevnt ble cardiomengen min økt, det er tross alt bare 13 uker igjen! Gikk først til gymmet, 20 minutter med ellipse, 20 minutt på trappemaskina og syklet hjem fra gymmet etterpå. Gadd nemlig ikke å sykle hjem fra trening igår, hehe. Sprek sa du? Uansett, når jeg varierer på denne måten går tiden så fort! Cardiotips fra meg til dere ;) Nå er jeg akkurat ferdig på kjøkkenet - og matpakker for de neste to dagene er klare til å spises!

 

Idag kom også andre artikkel som Fitnessbloggen lager om Team Kaliber mot NM! Der finner dere blant annet en video fra lørdagens trappeløp og et intervju med coach Gunnar. Trykk her eller på bildet under for å komme til artikkelen! :)

Armer med Anja!

I dag skulle jeg egentlig trene bein, men de er ikke helt i hundre etter gårsdagen ennå. Føler meg litt som ei 90 år gammel kjerring når jeg går! Da ble det armer istedet, jeg liker å ta ting litt etter dagsform. Både biceps og triceps fikk gjennomgå på treninga. Kveldens økt kjørte jeg sammen med flotte Anja, og jeg lekte paparazzi innimellom settene :) 

Veldig fornøyd med denne treningsuka, og er maks klar for at neste uke skal bli ENDA bedre! 

Jobber med guns'a ;)


Gladlaks på trening :D


Flere som er stive etter trappehelvette!


Hva har du trent i dag? 

Søndagsfri?

Det er sikkert mange grunner til at du ikke har lyst til å trene på dager som idag. Det er jo tross alt søndag. Det regner ute. Du begynner å bli litt tett i nesa, og da er det jo best å la kroppen hvile for å ikke bli syk. Du burde heller sortert klesskapet. Du er fyllesjuk fra igår, og da får du ikke noe ut av treninga uansett. Det er fotballkamp på tv. Du skal begynne et nytt og bedre liv på mandag.

Ingenting kommer av seg selv - DU må gjøre innsatsen for å nå drømmene dine.

 Ha ei herlig treningsøkt ;)

Hallo melkesyre!

Denne lørdagen ble kickstartet med trappeintervaller i Granåsen med noen av jentene i Team Kaliber! Jeg skal ikke engang prøve å pynte på sannheten - for det var et helvette. Trappa var MYE brattere enn jeg hadde forventet, og lårene mine protesterte kraftig.  Melkesyra slo inn med engang, og jeg hadde konstant blodsmak i kjeften. Det er derfor det er digg at vi er flere, for da går man iallefall ikke gjennom helvette alene! Effektivt er det iallefall, det er det ingen tvil om! Forhåpentligvis blir trappeintervaller fast lørdagstradisjon med Kaliber jentene fremover :)


 Sånn så vi ut FØR start...


Vilde på vei mot toppen!


HALLO MELKESYRE!Sånn så vi ut etter vi var ferdige ;)

Heldigvis er det ei uke til neste gang! :D

Formupdate

Da er jeg akkurat ferdig med kveldens skulderøkt. Kjørte lett i dag, ettersom skuldra fortsatt er litt øm etter gårsdagens behandlig. Selv om det ikke var spesielt behagelig å bli brukt som nålepute, så føles det ut som skuldra er blitt litt bedre allerede. Yay! :)


Ellers er det jo fredag idag, og det betyr måling og veiing. Det var ikke så mye forskjell fra sist uke, så da gjør vi noen justeringer på diett og trening frem til neste fredag. Mindre kalorier og mer cardio neste uke - og det er jeg helt klar for. Allerede i morgentidlig blir det trappeintervaller i Granåsen med de andre jentene i team Kaliber ;) Girlsa skal bli i FORM!  Legger ved et bide fra forrige ukes formsjekk, og om du ikke har lest Fitnessbloggens artikkel om jentene i teamet så finner du den her.  Nå er det klart for fredagskos med paprikakylling og karriris :D Namnam!

Ha en fin fredagskveld alle sammen!