hits

mai 2017

Fire baller og mange muligheter

God kveld alle sammen! Jeg sitter her og er helt mørbanka i kroppen etter en aktiv dag med mye trening, men herremin så gøy det har vært. Jeg startet med skogstur med bæremeis i to timer, før jeg kom på jobb og kjørte to heftige gruppetimer på rappen. Jeg må har svettet flere liter totalt i dag! Etter alt dette måtte jeg leke meg litt med ball-trening, og dere som følger meg på Snapchat har fått med dere at jeg har trent litt med dette den siste måneden. Det er nemlig så mye gøy og utfordrende man kan gjøre med baller! Jeg har her valgt å kjøre slamballs, det blir enda tyngre om du prøver dette med medisinballer. Først kjørte jeg vanlige pushups, med både hender og føtter på ballene. 10 repetisjoner totalt på denne øvelsen, det river i hele kroppen. Vil du ha en skikkelig utfordring kan du også kjøre pushups med klapp, jeg prøvde sikkert 20 ganger før jeg klarte det!

Topp (-40%) og sko fra Reebok (sponsede lenker)


 

Neste øvelse er å stå i planke-posisjon på ballene, før du fører hånden mot motsatt skulder. Dette er en utfordring for kjernen, prøv 10 repetisjoner per hånd. 

Den siste er like morsom, her må koordinasjonen også virkelig være på plass. Start på gulvet i plankeposisjon, før du tar en eksplosiv pushups og hopper opp på ballene hvor du tar en ny pushups. Dette er så gøy, men samtidig kjempetungt! Det ser kanskje ikke så ille ut, men dette er virkelig supertrening for kjernen. Både kjernen og resten av kroppen min er sliten nå, derfor er det ekstra fortjent at sofaen og Paradise Hotel er alt som venter resten av kvelden. Onsdag og alt halvveis til helg folkens, ha en nydelig kveld ♥
 

Tribunetrening

Ukens andre økt er i boks, og gjett om det ble en bra en! I kveld har jeg nemlig vært i Granåsen og kjørt intervaller. Planen var egentlig å løpe i trappene til hoppbakken, men der var det to ishockylag og det fristet ikke så mye å løpe i kø. Heldigvis var det god plass på tribunen, og der fikk jeg ei super økt. Jeg er elendig på å anslå lengde, men tribunen er ganske så lang den også. For at økta skulle bli litt mer variert kjørte jeg ulike runder opp trappa, som fungerte utrolig bra. Første runde var rask løping opp trappa, før jeg jogget ned igjen. 

Genser fra Under Armour (-25%) / tights fra 2XU / sko fra Adidas (sponsede lenker)

Neste runde ventet det hopp hele veien opp. Jeg hoppet doble trinn, trippel ble for langt for meg å hoppe.

Etter disse to rundene var pulsen rimelig høy, og det passet perfekt med en runde utfall opp trappa. 

Etter utfall ventet hopp på ett bein, her kjørte jeg ti trinn på hvert bein før jeg byttet. Etter disse fire rundene tok jeg en liten pause, før jeg kjørte det hele tre ganger til. Totalt ble det altså 4 x 4 runder - og det kjentes i lårene! Som en avslutning ville jeg ta overkroppen trene litt også, og gikk trappa med pushups. Det var tyngre enn jeg trodde, og jeg var helt skjelven etterpå! Her tok jeg pushups på skå opp hvert trinn - og smale hver gang jeg kom opp på et trinn. Det ble helt ekstremt mange pushups - og omtrent 3/4 opp trappa måtte jeg gi meg. Der sto Ulrik og ventet på meg, tidenes motivasjonsboost! 

 

Mandagstreat

Denne mandagen har vært alt annet enn blå! Fridag i sola med Ulrik, lunsj med mormor og en herlig langtur med ei venninne. Det må jeg si var en super start på uka, og kvelden kunne selvsagt ikke bli dårligere. Denne lille kveldskosen smaker så godt, og er ferdig på et blunk!  Alt du trenger er lomper, banan, jordbær og Philadelphia med sjokoladesmak. Jeg prøvde et par med Nugatti Zero også, men det ble ikke i nærheten like digg. Smør ei lompe med sjokoladepålegg, og legg bananen helt til siden på lompa. Rull den rundt slik at hele bananen er inne i lompe, og gjenta det samme med enda ei lompe. Hvis du velger å bruke tortillas eller tacolomper trenger du mest sannsynlig ikke å bruke to, men om du bruker lomper er det greit. Hvis ikke blir det jo så lite sjokolade! Skjær i biter, topp med jordbær og sett i kjøleskapet i 5-10 minutter. Smaker supergodt og er helt nydelig som kveldskos på en helt vanlig mandag.
 

Med denne starten på uka gleder jeg meg til resten! Håper deres mandag også har vært strålende ♥

Rare redsler

Før jeg ble mamma var jeg alt annet enn redd for rare ting. Etter Ulrik ble født har jeg fått utrolig mange redsler jeg ikke hadde før, som er helt ulogiske. Jeg forventet at det skulle gi seg etterhvert, og at dette kanskje var normalt de første månedene etter man hadde fått barn. I dag er Ulrik 1 år og tre måneder, og det ser ikke akkurat ut til å gi seg. Det er kanskje ikke unormalt å bekymre seg for barnet sitt, men jeg har også blitt livredd for ting egentlig som ikke har noe med han å gjøre. Å fly har jeg blitt livredd for nå, og det er helt rart etter å ha flydd mye hele livet. På vei hjem fra Spania begynte jeg nesten å gråte fordi jeg var så redd, og det er så rart å kjenne på! Jeg har også blitt mer redd for å være hjemme alene, for at Guapo skal stikke av, for at mailen min skal bli hacket (skifter passord hver uke) og for at jeg skal bli syk. Det siste året har jeg sjekket meg for livmorhalskreft tre ganger, enda jeg forstår at det er i det meste laget. Jeg skulle ønske det ikke var sånn  for det var jo mye bedre å leve et relativt bekymringsløst liv, enn å ha disse rare redslene. Det jeg håper å oppnå med dette innlegget er at noen kan fortelle meg at de også hadde det sånn og at det gikk over. Eventuelt at det ikke går over og at jeg bare må lære meg å leve med det. Jeg håper selvsagt på det første, og er glad for at det finnes dager hvor jeg likevel ikke har en eneste redsel i hodet. Sånn som i går, da jeg tok med begge favorittgutta for å hilse på lammene ♥

Ulrik har dress og lue fra Reflex (sponsede lenker)
 

Det beste med å komme hjem

SAMSUNG CSC

Vi er vel hjemme, og noe av det beste med å komme hjem er å komme til mitt eget kjøkken igjen. Jeg elsker å stå lenge på kjøkkenet og lage god mat, jeg tror kjøkkenet er favorittplassen min i hele huset. I kveld sto jeg ikke lenge der, men likevel fikk jeg til å lage et helt fantastisk måltid! Proteinpannekaker har jeg delt med dere mange ganger før, men det skader absolutt ikke å dele en god ting for ofte. For å lage disse trenger du:

60 g havregryn ♥ 2 eggehvitter ♥ 1 most banan ♥ 2 ss Sukrin gold

20 g sjokoladeprotein ♥ 1 ts bakepulver ♥ 1 ts kakao ♥ 1 dl vann

Mos alle ingrediensene godt sammen, og stek i panna på middels varme. Lag et tårn, før dere topper pannekakene med akkurat det dere har lyst på. Jeg har brukt en boks Propud, blåbær, kokosflak og peanøttsmør. Da må det bare bli bra, med alle disse godsakene kombinert! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Om dere tar det som kveldsmat, frokost eller lunsj spiller ingen rolle, for disse passer når som helst på dagen! Lag og nyt ♥

Homebound

Etter tolv herlige dager i Spania er det klart for hjemreise i dag. Hele familien har storkosa seg, og vi titter allerede på flybilletter tilbake i høst. Da skal det bli enda en rekord på turen opp til Alt del Governador, for den turen er virkelig herlig. Mye stigning og variert terreng gjør at pulsen virkelig stiger. Vi har tatt turen som en powerwalk, ingen av oss hadde hatt sjans til å løpe hele veien opp. Vi brukte 28 minutter opp til toppen i går, og etter et kjapt søk på Google fant jeg ut at rekorden var på 14 minutter. I sommer skal jeg trene mye mot Toughest, så det blir spennende å se hvor raskt jeg kommer meg til toppen neste gang vi skal tilbake. Uansett hvor mye det svir i lårene er det virkelig verdt det, for utsikten på toppen er helt nydelig!

Dette har virkelig vært påfyll for kropp og sjel, dager med trening, avslapping god mat og masse familiekos. Batteriene er virkelig fylt opp, og selv om vi reiser hjem i dag er ikke ferien helt over enda. I morgen tidlig drar vi rett til Frøya, for å nyte enda noen feriedager. Duracellbatteriene er fylt opp for en god stund fremover nå, og det føles helt fantastisk!Ha en nydelig tirsdag alle ♥

Treningsmøte med veggen

I går hadde jeg et svett møte med veggen, etter ei løpeøkt på seks kilometer. Det er virkelig den beste starten på dagen jeg kan få, svetting først og avslapping etterpå. Alt jeg har med nedover av treningsutsyr er strikk, men jeg har fått til mange gode økter likevel. Disse øvelsene trenger dere bare en vegg for å gjennomføre, men de kjennes virkelig godt likevel! Alle øvelsene starter med begge føttene i veggen, og hendene i bakken.  Den første mageøvelsen brenner virkelig, her skal du ta den ene beinet under deg og strekk det ut til siden. Samtidig løfter du motsatt hånd, denne skal treffe beinet du har strekt ut til siden. 

Genser  fra Röhnisch / shorts fra Craft / sko fra Reebok  / caps fra Better Bodies  (sponsede lenker)

 

Skuldrene får virkelig jobbet i denne pushups-varianten, som ligner litt på handstand pushups. Prøv å ha mest mulig rett vinkel mellom overkroppen og underkroppen, og slipp hodet ned til bakken før du presser opp igjen.
Mountain climbers er enda en mageøvelse som er helt super, og virkelig mye tyngre når den blir gjort mot en vegg!

Sist men ikke minst må jo også vanlige pushups være med, den er en sikker favoritt!


Etter ei sånn økt er det bare å glise, prøv gjerne øvelsene dere og og fortell meg hva dere synes!

Miniband workout

God morgen alle sammen! Jeg startet dagen min med en økt med minibands, det er så genialt å ha med seg på tur. Tar ingen plass i kofferten og gjør plutselig at du kan trene hele kroppen. Jeg vet mange tror at disse små strikkene kun egner seg til rumpetrening, men de kan brukes til så mye mer enn det! I dag tenkte jeg å dele seks øvelser med dere, hvor alt du trenger er minibands. Her kjørte jeg 15 repetisjoner per øvelse, hvor det var ettbeins øvelser ble det 15 øvelser per bein.

Utfall bakover fra hockey er virkelig en av mine favoritter! Jeg bruker øvelsen ofte i gruppetimene mine, for denne svir. Stå i hockey med strikken rett over knærne, før du tar utfall bak med det ene beinet. Flytt det tilbake samtidig som du fortsatt sitter i hockey, og flytt det andre beinet bak. Du skal altså ikke komme opp fra hockey-posisjon, før alle repetisjonene er ferdig. 

Genser fra Rohnisch / tights fra Kari Traa (-50%) / sko fra Reebok (-25%) / Minibands (sponsede lenker)

Jeg aner ikke hva denne øvelsen heter, men det er ikke så vitkig. Det viktigste er at den er blytung, og du må bruke hele kroppen. Her bruker jeg to minibands, et rundt anklene og et rundt håndleddene. Start med samlede bein mot veggen, og med hendene så tett som mulig mens de står i bakken. Flytt først høyre bein og høyre arm ut til siden, før venste bein og arm kommer etter. Hvert "steg" er en repetisjon, husk å hold kroppen strak under alle repetisjonene.

Hockey er jeg så glad i, så her kommer enda en øvelse som starter i denne posisjonen! Fra hockey skal du skyte ett og ett bein ut til siden, samtidig som du forsøker å holde rumpa nede. Totalt 30 repetisjoner på denne kjennes virkelig i rumpe og lår!

Kjernen kan virkelig også få jobbet med minibands, start med å ligge flatt på ryggen med strikket omtrent midt på skosålene. Så er det bare å sykle, altså at det ene beinet er strakt mens det andre trekkes opp mot brystkassen. Hold igjen på vei tilbake til utgangsposisjon, og bytt bein.


Roing er også en super øvelse å gjøre med minibands, sitt på rumpa med strikken festet midt på skosålene. Trekk strikket til deg med albuene tett inntil kroppen, og gjenta øvelsen. 


Det er altså ikke noe problem å få til ei god økt med hjelp av et strikk - kan jeg kan du! Helt til slutt må jeg tipse dere om X-WEEK med en hel drøss med varer på salg hos X-life. Utvalget finner dere her: 

Dager som dette

Dager som dette får meg til å ha lyst på ferie litt oftere! Vi startet dagen med en svett og god tur til Alt del Governador, som kjennes i beina nå. Turen er ikke lengre enn 2,1 kilometer, men med utfordrende terreng og 438 høydemeter ble det ei god økt likevel. Vi brukte 32 minutter opp til toppen, og der ventet en nydelig utsikt. Jeg fikk lurt med kjæresten på et bilde også, det skjer ikke ofte! Vi er begge konkurransemennesker, og derfor må vi selvsagt gå turen et par ganger til å løpet av oppholdet for å forbedre tiden. Bare det å sette seg små, ubetydelige mål som dette synes jeg er så gøy, og det motiverer meg virkelig til å presse meg selv litt ekstra. Så får vi se hvor mye vi klarer å forbedre tiden med de siste dagene.

Etter all svettingen måtte vi selvsagt avkjøles, og vi dro på stranda med Ulrik. Han elsker Spania mer enn oss, og vil helst være i vannet hele dagen. Han har lært seg å si bad, is og taxi i løpet av oppholdet, så han har det viktigste klart. Etter stranda dro vi en tur i dyreparken og kikket på dyr fra hele verden. Jeg har over 32 000 skritt på klokka mi i dag, så det skal ikke stå på at det ikke har vært bevegelse! 

Nå sitter jeg her i leilgheten til svigers og er god og mett, etter en enkel og god kveldsmat. Riskaker, roastbeef, avocado og bringebær - det trenger ikke å være vanskeligere enn det! Perfekt påfyll før jeg skal finne senga tidlig, Ulrik våkner på slaget 07 om det er ferie eller hverdag. Planen er å sette han i bæresæla og gå en lang og god tur fra morgenen av, så får vi en herlig start på dagen begge to. 

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Håper alt står bra til hjemme også og at dere alle har hatt en herlig helg ♥

Svar på spørsmål

Bedre sent enn aldri - her kommer endelig svar på spørsmålsrunden! Noen spørsmål er så omfattende at de kommer i egne innlegg, men her kommer i alle fall svar på mye av det dere lurte på. Det har vært kjempegøy å se at dere lurer på så mye forskjellig, så runder som dette skal jeg ha flere ganger. Her kommer svarene:

Hvor mange barn ønsker du deg? Kunne du fått barn igjen i nær fremtid? 

Jeg ønsker meg et barn til en vakker dag. I nærmeste fremtid blir det nok ikke, det føler jeg meg ikke klar for. Bjørni på den andre siden ønsker seg 4 (!) barn, og vil gjerne ha de tett. Så vi er ikke helt enige, og jeg vet selvfølgelig å bruke dette til min fordel. Jeg har jo så lyst til å gifte meg, og har fortalt han at jeg ikke vil ha flere barn før vi har giftet oss. Så får vi se hvor lang tid det tar før han får ut fingern og spør, før den tid kommer vi ikke til å prøve å få en søster eller bror til Ulrik. Som dere skjønner er jeg tidenes romantiker, som presser kjæresten til å gifte seg. A girls gotta do what a girls gotta do! Du ser så bra ut - hvor mange kilo har du gått ned etter fødsel? Hvor høy er du og hva veier du? Føler du nå at du har den kroppen du hadde før graviditeten? Hvordan ser tatoveringene dine ut etter graviditeten? Hvorfor er kroppen din så stor når du trener så mye?

Jeg har gått ned alle de 27 kiloene jeg la på meg under graviditeten, pluss et par til. Så nå er jeg 1.59 høy og veier 63 kilo. Men selv om jeg veier mindre, så betyr ikke det at kroppen er som før gravititeten. Det vises best på puppene, magen og rumpa - sistnevnte jobber jeg ofte med men det tar jammen tid å få den tilbake. Jeg var veldig fornøyd med rumpa mi før, men nå er den alt for flat etter min smak. Det er heldigvis et i-landsproblem og jeg vet akkurat hva jeg skal gjøre for å få den tilbake igjen. Slappere pupper og litt løshud på magen er det verre å få gjort noe med, men jeg lever fint med det. Det er ikke noe som plager meg i hverdagen, og jeg er superhappy for den spreke og sunne kroppen jeg har. Selv magen ble strekt ut og påvirket huden, så er tattoveringene mine faktisk akkurat like fine! Den største har jeg helt på siden av magen, og det var nok derfor den berget så bra. Jeg synes absolutt ikke at min egen kropp er stor, og tenker at de som synes det sannsynligvis har et trist forhold til vekt/kropp. Det viktigste er uansett å være fornøyd med seg selv, og ikke bry seg så mye om hva andre synes og tenker.

Hva skjedde egentlig med jobben din i HIT The Gym? Hvordan er arbeidstiden  og oppgavene dine på treningssenteret?

                  Jeg jobbet i HIT Midtbyen som personlig trener fra 2014, og i 2016 åpnet HIT to nye senter. Jeg ble senterleder                                                                            for ett av disse, og det var utrolig gøy å være med på å åpne et nytt senter. Etter omtrent et halvt år ble vi kjøpt opp av 3T, som utvilsomt er den største aktøren her i Trondheim. Jeg var litt skeptisk i begynnelsen med tanke på at 3T er så stor kjede, men det har virkelig gått over all forvening. Større organisasjon og mange flere flinke folk å jobbe med, og en utrolig stor medlemsmasse jeg er så heldig å få møte hver dag. Så det var utvilsomt en endring til det bedre, og jeg stortrives i jobben min som daglig leder for 3T-Ranheim. 

Jeg har stort sett alle arbeidsoppgavene som finnes på senteret. Både fordi jeg elsker variasjon, og fordi jeg synes det er viktig å jobbe i alle avdelinger for å forstå hverdagen til alle ansatte. Jeg har en del kontortid, står i resepsjonen, har PT-timer, veiledningstimer og har gruppetimer. Det er en arbeidshverdag jeg trives godt med! Nå har jeg 40% permisjon, og jobber to kvelder i uken pluss en dag på dagtid. Mandag og fredag har jeg fri og koser meg meg Ulrik.

Hvor mange ganger i uka trener du styrke og kondisjon? Hvordan presser du trening inn i hverdagen? Det virker som du trener styrke ofte, har du pause mellom muskelgruppene? Trener du hele kroppen hver dag?

Jeg trener styrke tre ganger i uken, da trener jeg fullkroppsøkter. I tillegg har jeg fire gruppetimer i uken, det er kanskje derfor det virker som jeg trener styrke ofte. På disse timene er jeg jo instruktør, men selv om jeg må holde igjen litt får jeg virkelig trent selv også på disse timene. Her er det stort sett en hel drøss med repetisjoner og kroppsvektøvelser, så det fungerer fint mellom fullkroppsøktene mine med tyngre vekter.  Et par av de er intervall-økter med styrketrening, så her får jeg trent kondisen. Sånn sett er det lett å få til trening i hverdagen for min del, i og med at jobben min er trening. Hvis jeg ikke orker å ta mine egne økter før/etter jobb har jeg også et hjemmegym i kjelleren, så det er virkelig ingen unnskyldning for å droppe treningen i hverdagen min. Likevel er det ikke sånn at jeg trener hver dag, og de dagene jeg ikke trener tar jeg gjerne en litt lengre tur med Guapo.

Hvor lang tid om dagen bruker du på å lage mat? Hva er din favorittfrokost? Hva er det beste du vet til middag? Hva er ditt favoritt proteinpulver?

Tiden jeg bruker på kjøkkenet varierer helt enormt. Jeg synes det er kjempegøy å eksprimentere med nye oppskrifter, og hvis jeg har tid til dette så står jeg gjerne flere timer på kjøkkenet. Det tilhører sjeldenhetene at jeg har så god tid, og derfor er de aller fleste rettene dere ser her på bloggen enkle å lage. Jeg vet at de fleste der ute også har hektiske hverdager, og at vi stort sett ikke står flere timer på kjøkkenet. Derfor er det viktig for meg å vise at man kan spise sunn og næringsrik mat hver dag likevel, det handler som oftest bare om litt kreativitet :) Favoritten til frokost er havregrøt, og til middag er det faktisk taco! Favoritten når det kommer til proteinpulver er Nutramino sine, de er helt ekstremt gode på smak og jeg blir aldri lei.

Hvilke blogger leser du?

Jeg leser faktisk ikke så mange andre blogger, selv om jeg helt sikkert burde det til å få inspirasjon selv. Jeg ser jo hvor flinke mange andre er til å ta bilder og dandering, men jeg har faktisk ikke så mye tid til andre blogger enn min egen. Jeg har jo en fulltidsjobb i tillegg til bloggen, og da er det nok med en blogg å holde styr på! 

Hvordan møttes du og Bjørni? Hvor lenge har dere vært sammen? Hva synes han om bloggen din?

Vi møttes på Tinder, han var min første og siste Tinder-date! Vi møttes 1. juni 2014, og flytta sammen et halvår etterpå. Jeg solgte leiligheten min og flyttet inn i hans, før vi kjøpte oss hus sammen i fjor. Så på snart tre år synes jeg vi har fått til mye, og jeg gleder meg til fortsettelsen! Jeg tror han har lest bloggen omtrent ti ganger på disse tre årene, så han bryr seg ikke nor særlig om den. Det han bryr seg om er når han må ta bilder av meg, for det hater han! Som den fantastisk snille kjæresten jeg er tvinger jeg han selvsagt likevel, og kjøper noe digg til han for at han skal bli fornøyd etterpå.

Har du noen treningsmål eller konkurranser du skal delta i nå?

Jeg skal være med i Toughest i Oslo, og det er den eneste konkurransen jeg har planlagt. Hvis jeg rekker flere hinderløp i sommer er det supergøy, men jeg får se hvor mange helger jeg eventuelt får til å reise. Akkurat på denne tiden av året skulle jeg ønske jeg bodde i Oslo, så jeg kunne ha vært med på alle løpene! Ellers setter jeg meg alltid nye treningsmål for hver eneste økt. Hver økt skal jeg gjøre noe bedre enn på forrige økt, enten det er flere repetisjoner, tyngre vekter eller kortere tid. Det økter motivasjonen å ha noe å jobbe mot!Hvilket syn har du på fitness nå i forhold til noen år tilbake? Kunne du tenkt deg å stille igjen? Var månedene med diett verdt de få minuttene på scenen?

Jeg synes fortsatt fitness er like fascinerende som før, det er så fantastisk å se hva hvordan man kan forme kroppen.  Det handlet ikke bare om minuttene på scenen, så for meg var det utvilsomt verdt det. Jeg tror ikke at jeg kommer til å stille igjen, men man skal aldri si aldri :) 

Hvordan bør makrofordelingen være når man går ned i vekt? Må man kutte karbo for å gå ned i vekt? Hva er viktigst for å gå ned i vekt?

Det er ingen fasit på hvordan makrofordelingen bør være, vi er alle forskjellige og tåler ting ulikt. Noen kan fint spise mer karb og andre mer fett. Jeg spiser alltid mye karb og trives godt med det. For å gå ned i vekt må man ha et kaloriunderskudd, altså at man inntar mindre næring enn man bruker i løpet av en dag. Det høres jo så enkelt ut, men kan likevel være vanskelig å få til.

Hvilken utdanning har du?

Jeg har en bachelor i økonomi og administrasjon, samtidig som jeg er utdannet personlig trener. 

Hvordan trente du da du var barn og ungdom? Ønsker du å melde Ulrik på noen fritidsaktiviteter når han blir eldre?

Jeg spilte både fotball og håndball fra jeg var 6-5 år, selv om jeg aldri var noe talent i noen av idrettene. Jeg sluttet med fotball da var var 15 og håndball da jeg var 20, og jeg synes lagidrett er helt fantastisk. Jeg ønsker at Ulrik skal begynne med fritidsaktiviteter, men hvilke må han nesten få bestemme selv.  Hvis jeg skulle valgt ville det ha blitt turn, og hvis Bjørni hadde valgt ville det ha blitt fotball. Så får vi se hva lille bestemmer seg for den dagen han er klar for det.

Prioriterer du intervalltrening? Hvordan står det til med kondisjonen din?

Jeg får trent intervaller under gruppetimene mine, og ellers kjører jeg mest styrkeintervaller. Løping har vært lagt på hylla ei stund på grunn av tåa mi, men kondisen har det fint likevel! Det er virkelig pulstrening å kjøre styrkeintervaller som tabata og lignende, og jeg ble derfor veldig glad da jeg kunne løpe seks kilometer uten problem på den første løpeøkta på et halvår denne uken. Kondisen har det altså ganske bra, og jeg gleder meg til lengre løpeøkter fremover!Nå venter stranda før en ny løpetur i kveld - ha en nydelig lørdag alle sammen!

Fullkroppsøkt på 24 minutter

Først og fremst må jeg si gratulerer til dere alle med dagen som var i går! Her var det tog med flere tusen nordmenn, is, pølser, champis og korps, så mye minnet om hjemme. Veldig gøy å få oppleve 17. mai her nede synes jeg, selv om det er synd å gå glipp av en anledning til å gå i bunad. Jeg koste meg med både is og sjokolade, og sto opp med masse energi i dag! Da benyttet jeg anledningen til å gå ut på lekeplassen rett utenfor leiligheten og ta ei lita styrkeøkt på stranda. Denne økta er helt super om du skal på ferie i sommer, for lekeplasser har de stort sett overalt. Og det er alt du trenger for å få til denne økta! Jeg kjørte åtte øvelser, hvor jeg jobbet på hver øvelse i 45 sekunder. Deretter ventet 15 sekunder pause, før jeg gikk videre til neste øvelse. Det blir altså som en sirkeløkt med 45/15 intervaller, og det passet meg perfekt i dag. Hele kroppen fikk kjørt seg, så denne økta skal jeg dra med resten på en dag også. Jeg kjørte totalt tre runder i dag, og når hver runde tar åtte minutter tar ikke hele økta mer enn 24 minutter. Om du ønsker kan du selvfølgelig ta flere runder, eller bare gi litt ekstra gass i de minuttene du jobber. Jeg tok den siste varianten, og selv om jeg trente tidlig kan jeg love at det ble varmt!

1. Mageøvelsen pikes er utrolig tung, og den er super å kjøre i huskestativ! Start med strak kropp, før du skyver rumpa opp i været og beina kommer mot overkroppen som dere ser på bildet under. Strekk kroppen sakte tilbake til utgangsposisjon.
2. Knebøy er som alltid super for beina. Jeg prøver alltid å konkurrere med meg selv, om å klare en ekstra repetisjon per runde. Det svir ekstra i lårene, spesielt på slutten når de er slitne. Men det er en helt super måte å få opp motivasjonen på!

3. Toes to bar er en tung mageøvelse, hvor du skal gjøre akkurat det navnet på øvelsen tilsier. Altså gå tærne opp til stanga, samtidig som du slipper beina rolig ned. Undertegnede garanterer for at magemusklene skriker etter 45 sekunder med denne!

4.Utfall er enda en fin beinøvelse, vil du ha ekstra syretrening kan du kjøre de hoppende. For min del holdt det i massevis med vanlige utfall i dag, med 45 sekunder til å ta så mange jeg klarte på. 

5. Pushups er en av mine favorittøvelser! 45 sekunder med pushups er mye, og derfor kan det være lurt å ta repetisjonene med overkroppen hevet. Da blir det plutselig lettere å gjennomføre, pass på å finn en høyde som passer for deg samtidig som det er tungt. 

6. Bearsquats er en elsk/hat øvelse, som virkelig brenner i lårene. Start i pushup-posisjon, før du setter rumpa så langt tilbake som du klarer. Hendene skal være på samme plass hele tiden, du skal kun flytte rumpa så langt tilbake som du klarer. På bildet under holder jeg på å skyve meg bakover, og her skal du altså skyve deg så langt så får til før du strekker ut kroppen igjen. Det som er viktig er å holde rumpa lavt mot bakken hele tiden, og ikke skyte den opp i været. Denne har svi-garanti!7 & 8. De to siste øvelsene var tricepsdips og hockey, den siste kjenner jeg enda her jeg sitter i sofaen. For å sitte i en knebøy i 45 sekunder etter alle de andre beinøvelsene, det river. Men så er det jo akkurat det som er meningen også, og det er ingenting som er så godt som følelsen etter ei treningsøkt.
Det var altså økta, åtte øvelser som kan gjøres på de aller fleste lekeplasser! Det skal ikke så mye fantasi til før du har ei helt super ferieøkt, eller bare har lyst til å legge inn litt ekstra trening under rusleturen. Nå venter stranda for denne jenta, håper dere alle får en strålende dag!

Faro de l'Albir

Jeg storkoser meg i Spania, og i dag startet vi dagen med en morgentur på åtte kilometer opp til Faro de l'Albir. Det er et fyr som ligger oppe på klippene, og det var utrolig fin utsikt derifra. Jeg skulle ta noen fine bilder på toppen, men Ulrik våket og var ikke gira på å vente på at mor skulle ta bilder. Vi tok heldigvis noen på vei opp, jeg kunne ikke la være å trene litt i disse nydelige omgivelsene. Men dette ble definitivt ikke den siste turen opp til fyret i løpet av oppholdet,  alt i morgen skal vi jogge opp dit fra morgenen av. Så da får jeg satse på å ta noen bilder og vise frem da, for det var virkelig en nydelig utsikt. Pushups, bulgarske utfall, dips og knebøy sto på menyen i dag. Perfekt å løpe litt foran de andre og ta noen repetisjoner mens de tok meg igjen. 

T-skjorte  (-25%) og sko (-25%) fra Reebok / shorts fra Craft (lenkene i innlegget er sponset)


I morgen skal vi til Alfaz del pi for å feire 17.mai, der er det tydeligvis masse nordmenn så det blir gøy! Jeg gleder meg til tog, pølse og is i norsk stil her nede. Vi feirer nasjonaldagen en gang i året, og da synes jeg faktisk det er helt greit med is og pølse om man har lyst på det.  Det jeg nesten er mest glad i er stor 17. mai frokost, og derfor tenkte jeg å komme med et par rundstykke-tips til dere! Gulrotrundstykker er utrolig godt, og oppskriften kan dere finne her.

Så er det storfavoritten med havre-og spelt, disse baker jeg gang på gang. Perfekte både til hverdags og fest, lag disse og nyt de med masse godt pålegg på! Det var dagens tips fra meg til alle dere, og jeg ønsker dere alle en fantastisk dag i morgen. Nyt, vær glad og rop hipp hipp hurra så høyt dere kan ♥


 

Råtten kondis & maks motivasjon

Nå er livet virkelig bra! Jeg har tatt min første løpetur på over seks måneder, og det gikk overraskende bra. På grunn av vond og påfølgende operert tå har løping vært umulig, men nå kan jeg endelig ta opp løpinga igjen. Kondisen er pil råtten, men jeg vet heldigvis hvordan jeg bygger den opp igjen. Det var uansett ikke noe problem å finne motivasjonen i dag, vi har nemlig kommet frem til Spania og storkoser oss på ferie. Å løpe i denne temperaturen og med den fantastiske utsikten slår en slunken kondis, og det ble ikke noe problem å fortsette selv om det svei i låra.  Både pappa og kjæresten er gode på både svømming og løping, så jeg må virkelig jobbe hvis jeg skal matche de en vakker dag. Etter dagens lille løpetur avsluttet jeg med litt lek og øvelser på stranda, det blir ikke stort bedre enn det! 

Tights (-40%) og genser (-25%) er begge fra Röhnisch (lenkene i innlegget er sponset)


Bagen min er stappfull av klær fra Röhnisch, det har uten tvil blitt min nye favoritt når det kommer til treningsklær. De siste årene har merket virkelig tatt seg opp synes jeg, og sitter som et skudd samtidig som de alltid har herlige design. Ut kvelden er det supertilbud på alt fra Röhnisch, så her er det bare å hamstre inn til sommeren! 

Nå er jeg en veldig glad laks, fordi jeg tror det kommer til å bli ti herlige dager i vente. Jeg har alt laget to ferietreningsprogrammer som jeg skal dra med gjengen her nede på, og som jeg gleder meg til å dele med dere også. Håper dere har en nydelig søndagskveld hjemme i Norge ♥

 

Banan sushi

Det er fredag, sol ute og i morgen tar jeg ferie. Ingenting å klage på med andre ord, spesielt ikke med tanke på at jeg sitter her med en super snack. Banan sushi er nemlig en søt, sunn og kjempegod snack. Perfekt som sunnere helgekos, og her er det virkelig bare fantasien som setter grenser. Skrell bananer, og kutt av de ytterste kantene. Fordel noe flytende over bananene, her kan eksempler være nøttesmør, smeltet sjokolade, syltetøy eller honning. Jeg brukte peanøttsmør og sjokolade på mine, før jeg toppet med jordbær og mandler på den første, og kokos og hasselnøtter på den andre. Sett i fryseren i 10-15 minutter slik at toppingen får satt seg og ikke faller av, før du tar ut og skjærer i skiver. Så er det bare å ta frem spisepinnene og hive innpå, for dette var jammen godt!


Fredagstipset fra meg til alle dere, håper dere får den nydelig dag ♥

Skap en fantastisk start på dagen

I dag våknet jeg og bestemte meg for at jeg skulle ha en skikkelig bra dag. Det skal så lite til for å løfte hverdagen litt ekstra, og det er det virkelig verdt å gjøre. For det er tross alt flest hverdager her i livet, og da er det viktig å gjøre det aller beste ut av det. På samme måte som du kan bestemme deg for hva du skal kle på deg, så kan du også bestemme hva slags humør du skal være i. I dag er jeg kjempeglad fordi jeg har valgt å være det, og det skal jeg bygge opp under hele dagen. Jeg vet at det finnes dager man våkner og bare har lyst til å dra dyna over hodet og sove til neste dag, men også disse dagene kan du gjøre så mye bedre. Lag en ekstra god frokost, sett på favorittlåta og dans naken i speilet eller kjør karaokeparty i dusjen. Du vet hva som får deg i et godt humør - og da må du også velge disse tingene. Jeg blir glad av god mat og laget derfor en skikkelig god frokost bestående av grove knekkebrød med laks, salat og smøreost, fersk frukt og bær i tillegg til en stor kaffekopp. Det var det jeg trengte for å få en skikkelig bra start på dagen, og maten har kommet litt lenger ned i magen skal jeg ta med Ulrik og Guapo på tur i bymarka før jobb. Enda en ting jeg blir glad av å gjøre, så denne dagen må bare bli bra. Du skaper din egen hverdag, og nettopp derfor er det ingen grunn til at den ikke skal være fantastisk. Det høres kanskje litt ut som en klisje, men det er faktisk helt sant. Gjør det du trenger å gjøre for å være glad, og ikke vent på at andre skal gjøre dagen bra for deg ♥Og hvis du er av den typen som blir glad av sko, så kan jeg samtidig tipse om at supersponsor X-life har kampanje på absolutt alle sko nå!  Utvalget finner du her:


Senk skuldrene, smil og skap deg en fantastisk dag ♥

Sushikvelds

God kveld alle! Dagen i dag har gått i ett, men det har vært en fantastisk fin økt. Jeg føler meg i sikkelig Nora-humør i dag, med overbobling av energi! Jeg startet dagen med en gåtur med ei venninne, før jeg dro til frisøren for første gang på 10 (!) måneder. Etterpå ventet jobb, hvor jeg hadde to gruppetimer som virkelig svei i låra. Da jeg var ferdig klokka 2130 var jeg absolutt ikke klar for å dra hjem, og kjørte like gjerne på med ei styrkeøkt. Etter all den treninga var det virkelig fortjent med noe digg - og det ble sushi til kveldsmat. Så nå er tanken fylt på, jeg er lykkelig og vet egentlig bare av en ting som kan gjøre dette døgnet bedre. Det er om Ulrik sover natta gjennom, og hvis det skjer skal jeg ta 100 burpees i morgen! 

Jeg vet ikke helt hvorfor, men fortsatt er energien på topp. Så nå tror jeg faktisk at jeg skal lufte bikkja en tur før jeg legger meg. Duracell-batteriene bare varer og varer og varer i kveld! 

Så lett får du til ekstra trening i hverdagen

Tidsklemma kan innhente oss alle, men jeg mener bestemt at alle kan få til litt trening i hverdagen om man bare vil. For om det ikke blir tid til ei hel økt, så har de aller flest av oss godt av å røre oss litt ekstra i hverdagen. For dette med hverdagsaktivitet er så undervurdert, og noe mange av oss glemmer. Det gjør ikke all verdens med formen om du trener et par ganger i uka, hvis du sitter på rumpa resten av timene i døgnet. Derfor tenkte jeg å dele noen tips til hverdagsaktivitet i dag, som ikke stjeler stort med tid fra dagen din. 

1. Sitt i hockey mens du pusser tennene. Jeg tror og håper de aller fleste av oss pusser tennene både morgen og kveld. Dette blir omtrent fire minutter dagen, og hvis du sitter i hockey mens du pusser tennene kommer det til å svi i lårene mens du får rene tenner. Under tannpussen står de aller fleste i ro, men nå vet du altså hva du heller kan bruke minuttene til!


 

2. Hver gang du går på do, ta 10 knebøy! Om du gjør det før eller etter du har satt deg ned på doskåla vil naturlig nok variere etter hvor mye det haster, men hvis du gjør det før får du trent bekkenbunnsmuskulaturen samtidig. Dobbel vinn med andre ord!

3.  Ta 10 utfall hver gang du gjesper. Dette er faktisk et supert tips, spesielt om du sitter ved siden av personer som gjesper mye. For ettersom gjesping er smittsomt vil du kunne ende opp med mange herlige utfall.

4. Ta fem pushups hver gang du raper eller fiser! Det høres kanskje rart ut, men mennesker fiser i snitt 14 ganger om dagen. Dette er kjønnsuavhengig, så her kan det potensielt bli mange pushups! Trikset med denne er likevel at du må holde det hemmelig for de rundt deg, for det er jo ikke noe særlig om folk skjønner sammenhengen. Der jeg jobbet før var dette fast rutine for meg, og når kollegaene mine spurte hvorfor jeg tok pushups sa jeg bare at "jeg følte på meg at det var på tide med noen pushups." Noen ganger fikk jeg med noen av kollegaene også, og lite ante de om at de var med på å feire fisen min! 5.  Ta fem burpees hver gang du sender en snap / sjekker Facebook eller Instagram. Det er liten tvil om at sosiale medier er en tidstyv, og har du tid til å snappe har du også tid til å ta burpees!

I tillegg til dette kan jeg selvfølgelig nevne at du kan ta trappa i stedet for heisen, gå av bussen et par stopp før, la bilen stå når du skal handle dagligvarer eller jogge til/fra barnehagelevering. Nå sier jeg ikke at dere skal gjøre alt dette hver eneste dag - men hva om du plukker deg ut et par ting og bestemmer deg for å gjennomføre de hver dag i en uke? Da har du plutselig fått inn litt mer trening enn ellers, og det kan gjøre en stor forskjell! Så lett kan du altså få til mer trening om du bare vil. Fortell gjerne om det er noen av disse tipsene dere kunne ha tenkt dere å prøve, og ikke minst gjerne del deres beste tips til hverdagsaktivitet også! 

Protein softis

Endelig er det den tiden på året at proteinrik softis føles riktig igjen! Isen er jo så god at den kan spises hele året, men det frister liksom ekstra mye når det er sol ute. Det beste av alt er at det er superenkelt å lage, alt du trenger er banan og sjokoladeprotein. Jeg bruker Nutramino sitt, de er overlegne på smak når det kommer til proteinpulver. I tillegg til proteinpulver trenger du frossen banan i skiver, jeg bruker omtrent 10 gram protein per 100 gram banan.  Mos godt sammen med stavmikser eller kjøkkenmaskin, og tilsett bittelitt vann for å få perfekt konsistens. Isen er kanongod i seg selv, men alt blir bedre med friske bær og peanøttsmør. Helt perfekt etter trening, eller bare hvis du har lyst på noe ekstra digg i vårvarmen ♥

Jeg tar treningsfri i dag og lader opp til ei dobbeløkt både i morgen og på onsdag. Da er det velfortjent sofapause i kveld, selv om det er mandag! Håper alle dere har hatt en strålende start på uken ♥

En helt ærlig handlekurv

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg får tid til å trene, bake og lage fancy middager hver dag. Svaret er lekende lett, nemlig at jeg gjør ikke det! Det er langt i fra hver middag som er like fancy, men det trenger de heller ikke å være. Det viktigste er å finne et kosthold som fungerer i din hverdag, og jeg vet at i min er det umulig å stå på kjøkkenet en time hver dag for å lage mat. Noen dager har jeg selvfølgelig tid til det, og da kan jeg slå litt ekstra på stortromma. Men ellers handler det om å finne sunne og gode løsninger for hele familien.  Hvis lista legges for høyt er det så lett å mislykkes, selv om sunn mat ikke trenger å være så vanskelig. For selv om hjemmelagde søtpotetfries og ferske wok-grønnsaker utvilsomt er mye bedre enn frosne, så skader det ikke med frosne på travle dager. Og selv om jeg vet at det finnes mange supermoms der ute som alltid lager hjemmelaget mat tid ungene sine, så tror jeg ikke Ulrik tar skade av ferdigglass innimellom. Hvis han ikke liker maten vi spiser, da kjører jeg på med ferdigglass uten å noen gang ha tenkt at jeg er en dårligere mamma av den grunn. Jeg vet allerede at onsdag kommer til å bli et rotte-res i forhold til å få dagen til å gå opp, og da blir det faktisk Fjordland til middag. Byggrynsgrøt på meg og risgrøt til kjæresten. Det aller viktigste er å finne ut hva som funker for nettopp deg, samtidig som du klarer å få i deg nok og riktig næring. For meg er enkle alternativer et must, så koser jeg meg heller på kjøkkenet de dagene jeg har tid til det. Til små måltid er grove knekkebrød og lomper med skinke eller makrell i tomat på en soleklar favoritt, i tillegg til meieriprodukter, nøtter og frukt. Begge deler tar omtrent ingen tid å lage, og er derfor superlettvint i en hektisk hverdag. 


I dag er heldigvis en av de dagene jeg har litt bedre tid, og jeg skal straks sette i gang med laksemiddagen. Gjerne del deres beste tips til sunne måltider i en hektisk hverdag i kommentarfeltet ♥

BOOTCAMP

FOR en energiinnsprøytning dette var! Vi hat nettopp gjennomført en bootcamp med omtrent 100 deltagere, og FOR en energi det var ute på gressmatta. Vi hadde gjort klar 17 poster, og med fire minutter per post var det langt i fra noen puseøkt som ble gjennomført. Jeg heiv meg med på noen poster, men brukte mesteparten av tiden på å skrike, hoie og motivere alle deltagerne. Så morsomt og imponerende å se innsatsen til alle sammen, for en gjeng! Det kommer garantert flere slike Bootcamper her på 3T-Ranheim fremover, og da håper jeg noen av dere hiver dere med! De er nemlig åpen for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer. Dette er utrolig bra trening og jeg har som tradisjon å stille med havrevalfler til deltageren, det er nesten verdt turen i seg selv.  Vi hadde med alle øvelser som bør være med i en bootcamp med boxjumps, slamballs, battleropes, prowlere, boksesekkbæring, tautrekking, burpees over partner, strikkløping og masse mer ble det en utrolig morsom økt. Så selv om det regnet litt var humøret på topp hos alle, og hos meg gikk smilet nesten hele veien rundt!

Jeg ofret alt i tautrekkingen men kom til kort mot gutta denne gangen. Jeg ble sliten, og det er jo det aller viktigste selv om jeg hater å tape. Håper dere også har en sporty søndag med masse energi, hvis ikke har jeg nok til å dele med alle i dag! Jeg er så lykkelig for at dette er jobben min, det er virkelig ingenting som slår å spre treningsglede hver eneste dag ♥

De nye lørdagskveldene

Det er endelig lørdagskveld og jeg og samboeren skulle endelig kose oss med en kveld sammen. Nå har klokken akkurat slått ti, og han har allerede sloknet på sofaen. Kjærestekvelder som småbarnsforeldre altså, det er ikke helt det samme!  Jeg burde sikkert lagt meg jeg også, men det er liksom noe inni meg som sier at det er helt feil å legge seg så tidlig på en lørdag. Å blogge derimot, det er selvfølgelig helt greit!  I mangel på en armkrok har jeg nå satt meg godt til rette i sofakroken med den utslitte favorittjoggisen min og koser meg med et enormt fat med frukt. Så nå multitasker jeg på høyt nivå her jeg blogger med klissete frukt-fingre, ser Best før og samtidig prøver å lage en pakkliste til vi drar til Spania neste lørdag. Jeg er faktisk skikkelig spent på den turen, for det blir den første ferieturen jeg drar på sammen med Ulrik. Begge sett med besteforeldre skal også være med, så da er det jo faktisk håp for at vi får til en kjærestekveld i nærmeste fremtid. Den eneste fordelen med at min bedre halvdel sover akkurat nå er at det blir mer frukt på meg, så jeg får trøste meg med det. 
 

Hvis noen har tips til uvurdelige ting jeg bør ha med på sydentur med en ettåring så gjerne skrik ut i kommentarfeltet! Nå skal jeg spise frukt til jeg får vondt i magen, og virkelig lade opp til morgendagen. Da skal jeg nemlig være med å lede en Bootcamp utenfor 3T-Ranheim med over 100 deltagere, og det kommer til å bli så gøy!  Jeg gleder meg skikkelig, samtidig som jeg må le litt over at lørdagskvelden brukes til å glede seg til søndagsmorgen. Håper å se noen av der i morgen ♥

Jordbærlykke

Jordbær + glasur, da snakker vi altså! Når jeg lagde Oreos tidligere i uken ble det igjen litt fyll, og det kunne selvfølgelig ikke gå til spille. Jeg skar opp jordbær og spiste i en skål sammen med det som var igjen av fyllet, og det ble så godt! Så godt at det kunne bli en liten dessert i seg selv, og nettopp har jeg laget i dag. Alt du trenger er Philadelphia light og Sukrinmelis, som du rører godt sammen. Fordel over jordbær og sett i fryseren i 10-15 minutter, så har du en helt perfekt liten fredagsnack! Rasp litt mørk sjokolade over - så er det bare å nyte ♥

Dagens lille friske dessert-tips fra meg til dere, perfekt på en solfylt fredag ♥

Snapchat lately

Hei dere! Jeg driver og svarer på spørsmålsrunden, men jammen tar det tid å skrive så mye altså. Men jeg kommer i mål snart, jeg lover. Noen av spørsmålene handlet om hverdagen min, og flere savnet litt mer informasjon om den. Jeg skal skrive et eget innlegg om det, men i mellomtiden tenkte jeg å dele noen snaps med dere. For der deler jeg det meste av hverdagen, og for de av dere som har lyst kan dere følge meg på Snap med brukernavn noramathisen.  Hvis noen vet om det er mulig å endre selve brukernavnet på Snap så hyl ut i kommentarfeltet, det er så irriterende når jeg har byttet etternavn at det gamle henger igjen. Og jeg har selvfølgelig ikke giftet meg selv om etternavnet er byttet, det hadde jeg jo delt her på bloggen om det var tilfelle. Jeg har byttet til farmor sitt etternavn fordi jeg alltid har hatt lyst til å hete det samme som henne, hun var og er min største inspirasjon her i livet. Ulrik er også oppkalt etter henne, og nå har både jeg og han samme etternavn som farmor hadde. Det synes jeg er så fint! Dagens lille funfact, og her kommer noe av det jeg har lagt ut på Snap den siste tiden:
Ha en super torsdag alle ♥

Protein OreosJeg ELSKER Oreos, og hvis jeg hadde ant hvor lett det var å lage de selv skulle jeg ha gjort det for lenge siden! Det ble altså ikke før i dag, men jeg håper dere ikke bruker lang tid på å teste denne oppskriften for herremin så bra den ble. Og ikke minst enkel, her får du sprø, velsmakende Oreos på under en halvtime. Det blir ikke stort bedre altså. For å lage ti halvdeler trenger du:

30 g sjokoladeprotein ♥ 3 ss bakekakao ♥ 6 ss fibersirup ♥ en miniklype salt

Bland ingrediensene godt sammen, jeg brukte bare hendene. Trill kuler av deigen, og klem de helt flate på et bakepapir. Mine ble litt tykke denne gangen, så bruk gjerne en enden av en kopp for å trykk de helt flate. Sett de inn i ovnen og stek i seks minutter på 200 grader. Sett de inn i kjøleskapet etter stekingen, de må nemlig avkjøles før fyllet skal inni. Det lages så enkelt som ved å mikse sammen omtrent 45 gram Philadelphia og to ss Sukrinmelis, som fordeles på en halvdel og toppes med enda en halvdel. Sett inn i kjøleskapet igjen i 10-15 minutter, slik at fyllet får satt seg godt. Så er det bare å nyte - for disse var virkelig gode!

Lykke til med bakingen folkens, og ha en nydelig dag!

Flower power

Den aller første økta i mai er i boks, og jeg håper virkelig det blir mange som denne fremover! For med strålende sol og blå himmel var det ingenting som fristet mer enn å ta seg ei lita treningsøkt ute. Jeg vet ikke helt hva som har skjedd, men jeg har blitt veldig glad i høyrep-økter den siste tiden. Masse repetisjoner og syrefest, det som jeg hatet før har plutselig blitt en favoritt! Denne gangen ble det bulgarske utfall, ettbeins glutebridge, mountain climbers, hoppende utfall, pushups, bear squats og burpees.  10-15 repetisjoner per øvelse, før jeg går rett videre til neste øvelse helt til alle er gjennomført. Deretter venter en liten pause, før det hele venter enda en gang. Totalt ble det fem runder i dag, som virkelig fikk sendt pulsen opp og tok knekken på lårmusklene. De hoppende øvelsene får jeg aldri til å ta bilder av, så det fikk holde med bilder av de andre. Jeg tror jeg skal prøve å filme litt mer fremover, da blir det lettere for dere å se hele økter og teknikk på det også. Jeg har aldri filmet noe særlig før, men det får jeg helt sikkert til! Gjerne si i fra om det er noe dere kunne ha tenkt dere mer av ♥

Genser og tights fra Röhnisch  / sko fra Adidas (sponsede lenker)Dager som det her - det håper jeg at det kommer mange av! Svetting, sol, blomster ute og blomster på klærne, det gjør at smilet kunne gått helt rundt. Har dere startet mai på en god måte? ♥

Verdens enkleste pannekaker

Jeg titter innom denne vakre mandagskvelden for å gi dere verdens enkleste oppskrift på sunne pannekaker. Disse er så enkle at alle kan lage de, og du trenger absolutt ingen fancy ingredienser. Det finnes et hav av måter å lage pannekaker på, og denne varianten har kun tre ingredienser.  Her har jeg brukt tre bananer, tre egg og tre dl havregryn. Mos alt godt sammen med stavmikser, og der har du pannekakerøra di klar! Hvis du vil ha litt mer smak går det også fint an å tilsette litt kanel, kardemomme eller vaniljepulver - men det er ikke nødvendig. Her kan det være greit å smake seg frem selv. Stek på middels varme med litt smør i panna, så er de klare til å nytes! Jeg fikk ni pannekaker av denne oppskriften, nok til hele familien. Ulrik elsker nemlig disse pannekakene like mye som meg, så det er virkelig en favoritt. 

Hvis du topper med litt frukt og bær blir det ekstra friskt og godt, det gjør liksom alt bedre! Det er utvilsomt en av de aller beste tingene med sommer, alle disse herlige søte smakene. Nå skal jeg sette meg ned og lese gjennom spørsmål fra spørsmålsrunden, og begynne med å svare på noen av de. Men det er bare å komme med spørsmål enda også, så skal jeg svare på alle så godt jeg kan. Ha en super mandagskveld alle ♥