hits

februar 2015

Kaffesmoothie og bananpannekaker
I dag våknet jeg tidlig, og sto opp for å lage en skikkelig god frokost. Bananpannekaker og en kaffesmoothie ble lørsdagsfrokosten her i huset, og nå er jeg virkelig god og mett. Kaffesmoothien ble ekstremt god, og oppskriften ser slik ut:

2 små bananer (frosne)

1 ekspresso evt. litt sterk kaffe

3 ss mager vaniljekesam

1 ss peanøttsmør

Ha alle ingrediensene i en blender til du har en glatt smoothie, og dette er en av de beste smoothiene jeg har smakt. Den er ganske mektig, så det er nesten et lite måltid i seg selv. Men det er alltid plass til litt pannekaker på siden! Her har jeg brukt 1 banan, 50 g havregryn samt litt kanel, kardemomme, salt og bakepulver. Stekes i panna på middels varme, og jeg toppet med yoghurt, cottage cheese og jordbær. Har dere forresten smakt den nyeyoghurten til yoplait? Den har ekstra mye protein, faktisk hele 10 gram per beger. Det er absolutt ikke verst, og det er virkelig ikke smaken heller! Bringebær smaker egentlig som helt vanlig bringebær-yoghurt, men den med sitron er helt magisk. Smaker nesten som sitron-sorbet og er en liten fest i munnen :)

Nå skal jeg ta med meg Guapo ut på tur, ha en super dag alle!

Det som virkelig betyr noeJeg er egentlig veldig nøye på at bloggen kun skal handle om trening og kosthold, men noen ganger må jeg dele litt mer personlige ting også. Ting som virkelig betyr noe. På bildet over ser dere Vilde, hun er 19 år og har leukemi. Hun kjemper sin livs kamp mot kreften, og hun er virkelig ei fantastisk jente. At det går an å være så positiv, så smilende og ha et pågangsmot som hun har i en slik situasjon er virkelig beundringsverdig. Alle kan bli rammet av kreft, det kan skje med meg, det kan skje med deg og det skjedde med Vilde. Men det som er viktig å huske på er at det er ikke nødt til å skje med en av oss, eller noen vi er glade i før vi gjør noe for å hjelpe. For det vi alle KAN gjøre, er å melde oss som blodgivere. Du melder deg helt enkelt HER, så tar de kontakt med deg for å avtale time. Jeg ble selv blodgiver i høst, fordi jeg ville prøve å hjelpe Vilde på et vis. Men jeg vil oppfordre dere alle til å melde dere som blodgivere, uavhengig om dere kjenner noen som trenger det eller ikke. Det koster så utrolig lite av en frisk person, men betyr så uendelig mye for en som er syk. Vilde beskrev forskjellen selv som "himmel og helvette" fra når hun har lav blodprosent til hun har fått blod. Så ikke vær som meg, ikke vent til det skjer noen du kjenner eller er glad i, men meld deg allerede nå slik at du kan hjelpe noen som trenger det.Ette du har meldt deg som blodgiver kan du også melde deg som benmargsdonor. Dette har vi mangel av i Norge, og det kan bety forskjellen på liv og død for en person med leukemi. Det tok lang tid å finne en match til Vilde slik at hun kunne få muligheten til en transplantasjon. Innen den tid fikk hun et tilbakefall, og var for syk til å gjennomføre transplantasjonen. Hvis vi hadde hatt flere personer på donorlisten, og en match hadde blitt funnet tidligere kunne kanskje tranplantasjonen ha blitt gjennomført likevel. Jeg håper at flest mulig av dere melder dere, en dag er det kanskje nettopp du som kan redde livet til noen. Siden transplantasjon ikke er en mulighet for Vilde akkurat nå har hun fått prøve en helt ny medisin. Den kommer fra USA, og Vilde er den første personen i norden som får muligheten til å prøve denne medisinen. Hun har nettopp opprettet sin egen blogg som du finner HER, hvor hun skriver om kampen sin hver eneste dag. Dagens oppfordring er altså: gi blod og meld deg som benmargsdonor. Og ikke minst, ha fokus på hva som faktisk betyr noe her i livet. En liten prolaps, noen kilo ekstra eller gutteproblemer er ikke så viktig i det lange løp. Så husk å smil, nyt hvert eneste øyeblikk og vær takknemmelig for det livet du har.

Fredagssmil fra meg og denne fryktløse kreftpasienten, som snart er kreftoverlever :)

Cheesy lompechips & varme tipsJeg hadde egentlig ikke tenkt å blogge mer i dag, men dette tipset MÅ jeg bare dele med dere. Cheesy lompechips gikk ned på høykant som snacks her i kveld, og kanskje kan det bli det samme for dere. Alt du trenger er lomper, ost, og krydder. Jeg brukte fire speltlomper og skjærte opp i trekanter. Jeg brukte salt og grillkrydder over, før jeg toppet med revet hvitost. Inn i ovnen på 200 grader i ca 8 minutter, og du har chips klare til servering! Følg med på slutten, for de kan lett brenne seg. Jeg serverte med salsa og hvitløkskesam, så utrolig godt! Perfekt hvis du har lyst på noe salt som fortsatt er sunt.Samtidig må jeg også bare vise dere noen av de nye og varme klærne fra Kari Traa, jeg elsker at det blir brukt så mye farger! Blir ikke noe problem å holde varmen denne våren med så mye fint å velge i. Jeg har virkelig falt pladask for lilla-fargen, den er så frisk og lekker!

Orange ullgenser og matchende ullbukse / lilla regnparkas / blå ullsinglett / teknisk treningsgenser i lilla / grønn fleecegenser / superundertøy-hipstere i rosa/sort og gul/grønn

 Forresten er designet på bloggen oppdatert slik at dere nå kan lese den på android-telefoner igjen! Supert at dere sier i fra slik at jeg fikk fikset det :) Ha en fin kveld alle!

Fylt søtpotet med røde linser & geitost

I dag har jeg vært en litt flinkere vegeterianer, og lagde en utrolig god lunsj. Fylt søtpotet er en favoritt her i huset, jeg har tidligere postet oppskrifter med både kylling og karbonadedeig. Denne gangen er det er vegetar-versjon, og den ble uten tvil godkjent den også. Start med å vask søtpoteten før du deler i to. Sett i ovnen på 200 grader i 30 minutter, eller i mikrobølgeovn i 10-25 minutter. Deretter skjærer du ut fyllet, slik at du får plass til masse annet godt. Jeg brukte ferdigkokte røde linser i dag, det er lettvint og smaker godt. En slik pakke med røde linser har næringsinnhold på 120 kcal per 100 gram, 8 av disse er proteiner, 15 g karbohydrater, 1 g fett og hele 9 g fiber. I tillegg er røde linser rike på jern, linser er virkelig supermat! Bland en pakke røde linser, med en boks mais, to ss tomatpure og en halvrødløk og fyllet er ferdig. For ekstra smak kan du krydre litt, eller du kan bruke en ost med god smak på toppen. Jeg prøvde den nye geitosten fra Tine i dag, og den satte virkelig prikken over i'en på denne retten som min del. Den er garantert god med vanlig hvitost hvis du ikke liker geitost, men det er virkelig verdt forsøket!
Fordel linsene i søtpotetene, og topp med ost. Jeg tok også med fyllet fra søtpotetene og la bak, det skal nemlig brukes i salat litt senere i dag. SettI potetene inn i ovnen igjen på samme temperatur, helt til osten har smeltet. Dette tar ca 10-15 minutter, og du er klar til å nyte søtpotetene dine!

Hvis hvert måltid blir så godt som dette ser jeg virkelig ikke mørkt på å klare meg uten kjøtt denne uken :) Velbekomme!

Vegeterianer & smoothie med jordbær, kokos og lime

Blikket til Guapo sier alt, for disse smoothiene var farlig gode! Ikke rart han ville smake litt, men her gikk ikke en eneste dråpe til spille. Jeg har begynt på min kjøttfrie uke og jeg tror dette kommer til å gå kjempebra. Som nevnt skal jeg ha en uke helt uten kjøtt, fisk, egg eller fjærkre - altså være vegeterianer for en uke. Jeg tror det kan gi meg mye inspirasjon i matveien, og forhåpentligvis resulterer det i gode oppskrifter jeg kan dele med dere. Jeg elsker dyr, men jeg elsker også kjøtt og derfor tror jeg at jeg har godt av å prøve litt andre alternativer. Jeg har helt ærlig vært litt lat på matfronten i dag, og valgt enkle løsninger. Ryggen har vært kjip etter besøk til både naprapat og fysio, det ble litt mye på en dag! Derfor har det gått mye i cottage cheese, nøtter, knekkebrød og ost, men også denne deilige smoothien. Den ble utrolig frisk og god, til to personer trenger du følgende:

400 g frosne jordbær

1 boks kokosmelk

30 g vaniljeprotein

150 g cottage cheese

2 ss sukrin+

Saften av en halv lime

Lenkene i innlegget er sponset
Alle ingrediensene mikses sammen i en blender, og jeg knuste også noen valnøtter over på toppen. Det ble maten etter en tur på HIT i dag tidlig, hvor jeg gjennomfrte noen av øvelsene mine. Jeg trener mye på muskelkontakt om dagen, med fokus på kjerne og rumpemuskulatur. Under ligger jeg i en glutebridge, og øver på å slippe kontakten i en og en rumpeball mens jeg strammer den andre så hardt som mulig. Noe jeg har trent mye på er også å ligge på gulvet, stramme den nedre delen av kjernen og holde spennet mens jeg strekker den ene armen og foten ut. Det er faktisk vanskeligere enn det ser ut som å holde kontakten og spennet hele veien.

Både tigths, t-skjorte og sko er fra AdidasOnsdagstips: denne tightsen koster bra 249 HER.

Nå har jeg akkurat vært ute på tur med Guapo en times tid, det er det som gjør best for ryggen! Resten av kvelden skal jeg ligge på sofaen bare slappe av, sånn at jeg er klar for en ny dag i morgen. Håper dere har hatt en super lillelørdag :)

Tirsdagstur og det siste måltid

 Det er full vår på den ene siden av byen og vinter på den andre - det passer meg helt perfekt. I dag ble det en lang tur i bymarka, det er så deilig å være ute i sola! Uansett hvor gammel jeg blir er det like gøy å leke litt i snøen. Det var overraskende mange ut på tur i marka i dag, og det er jeg så glad for å se. Jeg snakker mye om styrketrening, men hverdagsmosjon er virkelig undervurdert. Det å bare røre seg litt mer i hverdagen kan utgjøre en stor forskjell på formen, så husk det neste gang d kke har tid til å trene. Ta trappa i stedet for heisen, gå av bussen et par stopp før du skal av, og ta deg en gjerne tur ut i stedet for å ligge på sofaen. Alt er bedre enn ingenting :)

 Pannebånd, hals og ullgenser fra Kari Traa / vintertights fra 2XU / votter fra Craft (sponsede lenker)

I morgen starter jeg dag 1 i min kjøttfrie uke, og jeg skal være vegeterianer i en hel uke. Jeg må helt ærlig si at jeg tror det blir en stor utfordring å klare meg uten kjøtt, fisk, egg eller kylling en hel uke - men jeg skal klare det! Jeg har hatt lyst til å prøve det en stund, men det har aldri liksom passet. Nå er jeg delvis sykemeldt og har litt ekstra tid, pluss at mannen i husetreiser avgårde til Falun i morgen. Da passer det bra for meg å bli vegeterianer! Dagens middag var det siste "frie" måltidet på en hel uke, og valget falt på kylling og brokkolimos. Jeg blir faktisk aldri lei av den kombinasjonen! Kok opp brokkoli (du kan bruke både fersk og frossen) og mos sammen med stavmikser. Jeg bruker et par ss med mager kesam eller cottage cheese sammen med brokkolien, det gjør så mye for konsistensen! Med litt hjemmelaget granola og gresk yoghurt på siden ble det er supert måltid, og jeg er spent på hvordan den neste uken blir.


En uke med nye matvarer og retter venter, det blir en utfordring men det får jeg til :) Tommel opp for å prøve nye ting!
Søtpotetpannekaker og en ny favoritt

God morgen! Jeg er innom for å gi dere en super oppskrift på søtpotetpannekaker, et mettende og smakfult måltid. Har du litt ekstra tid denne tirsdagsmorgenen kan det kanskje bli frokosten din, men de er like gode til også lunsj eller kvelds. Det du trenger er følgende:

200 gram søtpotet

1 egg

50 gram havregryn

20 g vaniljeprotein

2 ss sukrin gold

1 ts kanel & kardemomme

1 ts bakepulver

0,5 - 1 dl vann

Kok søtpotet til den er myk, fjern skallet og mos. Du kan også ha den i ca 10 minutter i mikrobølgeovn, da anbefaler jeg å stikke hull i den med gaffel eller å dele den opp. Mos den med stavmikser eller gaffel, og tilsett resten av ingediensene. Ha i vann til røra blir passe tykk, og stek på middels varme i panna. Jeg lagde en jordbærkrem av cottage cheese, sukkerfritt syltetøy, sukrinmelis og litt vann som jeg la lagvis mellom pannekakene. Min fikk litt mye vann i seg og ble litt for rennende, men smakte forsatt utrolig godt!

Lenkene i innlegget er sponsetSå kan jeg med et gledeshyl melde om at favoritt-tightsen min har kommet i flere farger! Midrise compression tights har vært favoritten min siden dagen den kom, med høyt liv og god kompresjon. Den sitter som et skudd, og kunne ikke vært mer fornøyd med den tightsen. Det eneste som manglet var litt farger, jeg er jo så glad i det! Og nå har det altså kommet, i lilla, rosa og blå. Problemet mitt nå er jo bare at jeg ikke klarer å bestemme meg for farge! Vil du se nærmere på tightsen finner du den HER.Hvilken farge ville du ha valgt?

Ny treningvideo, toasthjerter & giveaway
I vinterferien hadde vi pause, men nå er mandagsvideoen med Adressaavisen på plass igjen! Du får sett videoen ved å klikke på bildet over, og denne gangen er det rygg og skuldre i fokus. Jeg sliter jo med ryggen, og derfor fikk jeg hjelp av Lucia på mange øvelser i filmen. Det setter jeg utrolig stor pris på, og jeg synes resultatet ble bra jeg!

T-skjorte fra Kari Traa / Tights fra 2XU / Sko fra Adidas (lenkene i innlegget er sponset)

Lucia er ikke bare en god venninne og treningspartner, men hun har jo også sitt helt eget klesmerke. Vi feirer videoen med å gi bort et valgfritt plagg fra den nyeste kolleksjonen hennes, som du finner HER. Finn ditt favorittplagg, legg igjen linken samt epostadressen din i kommentarfeltet så er du med  i trekningen! Jeg har også et mattips til dere denne mandagskvelden, nemlig toasthjerter. Jeg har jo fått helt dilla på å bruke vaffelhjernet i matlagning nå om dagen, og speltlomper fungerte utmerket som toast. Fyll en lompe med det du ønsker, jeg brukte gresk yoghurt, litt paprika, rødløk, chorizo og mozarella. Legg en ny lompe over, og stek i vaffeljernet i noen minutter. La de gjerne avkjøle seg litt, da blir de ekstra sprø.


Med en enkel salat på siden er det bare å nyte denne superenkle og smakfulle retten. Resten av kvelden skal jeg slappe av på sofaen, og ønsker dere alle en riktig god mandagskveld!

Søndagsmodus

Hei dere! I dag har jeg hatt en skikkelig avslappende søndag, jeg skjønner godt hvor ordet søndagsmodus kommer fra. Jeg har jobbet litt, men tar ting veldig etter dagsformen og prøver å ikke presse meg selv for mye. Jeg vet at jeg har igjen så mye for det i lengden! Først må jeg bare vise dere gårsdagens tacoparty med Maren, vi koste oss så utrolig mye. Vi skravlet avgårde til langt på natt, og renska ALT av både mat og snacks etterpå. Har dere forresten prøvd å ha mango i taco? Det er supergodt, den friske smaken gjør seg så utrolig til den spicy tacoen.Snacks ble i form av masse frukt, bær, vaniljekesam, yoghurtnøtter og ikke minst questbarer! Den nye smaken S'mores er god, men favoritten min er forsatt cookies & cream. Den kan ingen slå, den er jo så ufattelig god! Jeg kan ikke trene, men jeg måtte selvfølgelig vise Maren HIT når hun først var her i byen. Jeg tok mine daglige 3 x 30 knebøy med hendene over hodet, mens Maren kjørte en litt mer spenstig økt!

Blomstrete topp og tights begge fra Röhnisch (lenkene i innlegget er sponset)
Maren har lovt meg at hun skal være meg å stå på hodet og hendene hvis jeg kommer på besøk til henne, så jeg tror virkelig jeg må ta det tilbudet. Ryggen må bare bli bra først, så kan jeg også leke litt turner på gymmet!  Jeg måtte jo også vise frem resten av Trondheim, og istedet for å vise frem alt dro vi bare opp til festningen. Derifra kan jeg jo peke på Nidarosdomen, Munkholmen, Tyholttårnet og Gråkallen, så da følte jeg at jeg hadde gjort jobben min som guide! To bloggere på tur måtte selvsagt ha med kamera opp dit også, og her ser dere resultatet:

Tights fra Craft / pannebånd og ullgenser fra Kari Traa boblevest fra 2XU / joggesko fra Adidas

Det å henge i ting kjennes faktisk veldig godt for ryggen min, så jeg henger i ting/over ting så ofte jeg klarer. Bord, benker eller kanoner sånn som i dag. Resten av kvelden skal jeg bare bruke til å gå tur med Guapo og slappe av. I morgen skal jeg tl legen igjen og får forhåpentligvis klarering til å gjøre litt mer trening :) Håper dere har hatt en super helg alle sammen, og har alle lagre fylt opp til en ny treningsuke!

Vårsteming og havrehjerter

Denne lørdagen har jeg vært så heldig å tilbringe med flotte Maren som er her i Trondheim i helgen! Jeg føler at vi har kjent hverandre en hel evighet, enda vi egentlig ikke har møttes så mange ganger i virkeligheten. Sånn er det når man bare klaffer med noen, og jeg er så glad for at denne solstrålen skal være mer i Trondheim fremover. Vi klarte til og med å ha på oss samme vest, uten at det var planlagt! Trondheim viste seg fra sin beste side i dag, og vi tok med oss Guapo ut på Ladestien. Det var skikkelig vårstemning med skinnende sol og blå himmel i dag!

Boblevest, varm treningsgenser og vintertights fra 2XU / Pannebånd og hals fra Kari Traa (sponsede lenker)


Etter gårsdagens innlegg om omelett i hjerter måtte jeg bare prøve vaffeljernet til matlaging dag også. Denne gangen ble det havrehjerter, eller havrebrød i vaffeljernet om du vil. Her har jeg brukt 100 g havregryn, 1 egg og litt vann. Rør alt sammen, sleng i vaffeljernet i 2-3 minutter og nyt! Ellers kan du også lage de ved å forme til flate brød og steke på ovnen i 200 grader i ca 15 minutter. I vaffeljernet ble de ferdig fortere, og det er alltid et pluss i min bok. De ble også litt mer sprø, og jeg kommer definitivt til å lage havrebrødene på denne måten igjen! Jeg gikk for både salt og søtt, med Philadelphia og spekeskinke på det ene, og cottage cheese med sukkerfritt syltetøy på det andre.

Nå blir det snart en skikkelig jentekveld med taco, proteinbarer, yoghurtnøtter og masse frukt med Maren! Håper dere har en super lørdagskveld dere også :)

Omelett i hjerter og ryggøvelser

Da er det plutselig blitt fredag igjen! Dagens lunsj ble fantastisk god, nemlig omelett i hjerter. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har laget omelett i vaffeljernet før, det er jo så utrolig enkelt! Her har jeg brukt 4 egg, 2 ss mager kesam, noen skiver kalkunbacon, litt grønnsaker og litt krydder. Her er det bare å bruke fantasien, bruk det du liker best i rørra. Kalkunbacon kan fint erstattes med kokt skinke f.eks, og det er helt sikkert godt med litt ost i også! Fremgangsmåten er å visp egg med mager kesam, skjær opp grønnsaker/bacon og rør sammen. Varm opp vaffeljernet og smør det godt før steking, jeg brukte cocosa. Pass på å ikke ha for mye røre i vaffeljernet, da får du plutselig mye søl på kjøkkenbenken. Jeg snakker av erfaring, eggesøl over hele kjøkkenbenken var ikke særlig gøy men resultatet ble utrolig bra! Av denne oppskriften fikk jeg fire store plater, og serverte med et iskaldt glass melk. Perfekt fredagslunsj :)

Dette ble dagens første måltid for min del, etter en liten "treningsøkt" på HIT.  Flere av der har spurt hvilke øvelser jeg gjør - og det er ikke så veldig avanserte greier. Men for min del er det dette jeg klarer akkurat nå, og jeg føler virkelig at det hjelper. Minst to ganger om dagen gjør jeg en form for kondisjonstrening som ikke gir støt mot ryggen. Etter dette gjør jeg noen enkle øvelser, de varierer jeg litt fra gang til gang. Det jeg gjør fast er 3 x 30 knebøy med kroppsvekt og hendene over hodet. Deretter gjør jeg en del avspenningsøvelser som jeg har fått av fysioterapaut/naprapat, og i dag gikk jeg for kne- og håndstående bekkenbevegelse samt øvelsen birddog. Den første utfører jeg med å stå på alle fire i utgangsposisjon, og presser korsryggen opp mot taket. Deretter svaier jeg korsryggen ned i motsatt retning og holder litt i endeposisjonene.

Genser fra Kari Traa / tights fra 2XU (sponsede lenker)

Birddog er øvelsen dere ser over, som er en fin aktiveringsøvelse for kjerne og setemuskulatur. Stå på alle fire og strekk ut motsatt arm og fot, hold også her noen sekuner i endeposisjon. Disse øvelsene er ikke noe hokus-pokus, men likevel føler jeg at de hjelper meg mye. Jeg får mindre vondt i ryggen, og lærer meg å få bedre kontroll på bevegelsene mine. Ryggen føles mye bedre etter jeg har gjennomført øvelsene, og det er kjempepositivt!  Lunsjen ble lavkarbo-style fordi fineste Maren i helgen, og jeg VET at vi kommer til å kose oss med mye god mat. Da er det greit å spare litt ekstra plass i magen! Nå skal jeg shine leiligheten til det storflotte besøket kommer, så kan jeg garantere at det kommer masse bildet i løpet av helgen. Sånn blir det fort når to bloggere kommer sammen :) Ha en super fredag alle sammen!

Torsk med bacon & kålrotstappe

Torsk er kanskje ikke den middagsretten du jubler mest over, men det er det faktisk ingen grunn til. Mye handler om tilberedelser, og ikke minst godt tilbehør. Torsk er supermat, og er rik på proteiner, vitamin D, vitamin B12 og selen. I tillegg er den også kalorifattig, men bare 75 kalorier er 100 gram og hele 18 gram av disse er proteiner. Jeg spiser torsk 1-2 ganger i uken, og jeg vil anbefale alle å spise mer fisk i hverdagen. En god måte å servere torsk på er å surre den i bacon, og servere med kålrotstappe.Det å mose grønnsaker er en av de beste måtene jeg vet av for å spise mer grønnsaker i hverdagen, det er jo så godt! Til to porsjoner kålrotstappe har jeg bruk 400 g gulrot og 400 g kålrot, som renses og skrelles. Kok  med en klype salt til grønnsakene er helt møre, hell av kokevannet og mos med stavmikser. Smak til med salt og pepper, gjerne også en ss smør om du ønsker. Torsken har jeg stekt på middels varme i panna, og surret noen skiver kalkunbacon rundt på slutten av steketiden. Kalkunbacon er også et supert tips som tilbehør, det er så sunt at du kan spise det hver eneste dag med ren samvittighet! Siden både torsk og kalkunbacon er magert knuste jeg noen valnøtter over for å få litt ekstra fett med i gårsdagens middag. Litt ekstra crunch er ikke feil det heller!
Jeg har ikke bare middagstips til dere i dag, men et dessert-tips også! Smoothie fint spises som et lite måltid i seg selv, eller som en frisk dessert etter en salt middag. Her har jeg brukt 400 g frosne jordbær, 1 boks Skyr med smak av blåbær og 1 scoop vaniljeprotein. Mos alt sammen med stavmikser eller i blender og sett i kjøleskapet hvis du vil ha den litt fastere. Jeg toppet med hjemmelaget granola som du finner oppskrift på her, og noen friske blåbær.Det var dagens middag- og desserttips fra meg, håper det faller i smak!

Slyngetrening og frisk lunsj

 Selv om vinterferie var fantastisk kjenner jeg at det er veldig godt å komme hjem igjen også. Jeg har fått trent litt i slynge og fått beskjed om å prøve å utfordre meg selv litt mer på kondisjonsbiten. Jeg skal bli skikkelig svett, og det er jeg ikke akkurat lei meg for. Nå er det fire uker siden jeg trente vekter, og derfor blir det iallefall godt å få opp pulsen litt. Jeg kan gå i motbakker, svømme, gå på ski eller bruke ellipsemaskin - alle disse er relativt skånsomme for ryggen. Det er først etter jeg er god og varm at jeg bruker slyngen lett - under gjør jeg roing i slynge og pushups i slynge. Hvis du vil utfordre deg selv på pushups, så sett føttene dine på en benk. Jo høyere benken er, jo tyngre vil øvelsen bli. Det er faktisk en veldig god øvelse, som jeg har brukt å gjøre 1-2 ganger i uken. Super trening for både bryst, skuldre og kjerne.

Lilla og superbehagelig tights fra Craft / pastellgrønn singlett fra Casall


Husk at i dag er den aller siste dagen hvor du kan få 25% rabatt på et valgfritt produkt hos X-life! Bruk bare rabattkoden 25 i kassen, så vil det bli trukket fra den dyreste varen. Og når vi snakker om rabatt, har dere lagt merke til hvor billig det har blitt for mager kesam og cottage cheese? 9 kr for en kesam og 12 kr for cottage cheese på Rema 1000, da blir det plutselig litt lettere å velge sunt! Blandet med en boks yoplait, en nektarin, litt druer og blåbær ble dette en utrolig god og frisk lunsj.Ha en super onsdag alle spreke lesere :)

Pannekaker & Vinteridyll

God morgen kjære lesere! Det å legge seg om kvelden uten alarm på er så god følelse, å bare våkne når jeg er uthvilt. Jeg er uansett en liten morgenfugl, og det gir meg god tid til å lage frokost. Enkle løsninger må til på hyttetur, men det betyr ikke at de ikke er gode! I går ble det pannekaker til frokost, det er alltid en sikker vinner. Problemet var bare at stekepanna på hytta sikkert er 100 år gammel, og ikke egnet til å steke pannekakene. Jeg stekte de derfor på bakepapir i ovnen, og det fungerte mye bedre enn jeg hadde forventet! Oppskriften på pannekakene ser slik ut:

3 egg

250 ml kokosmelk

3 modne bananer

3-400 g havregryn

3 ss sukrin gold

3 ts kanel

1 ts kardemomme 

1 ts bakepulver

En klype salt

Mos bananer godt sammen, gjerne med stavmikser men gaffel fungerer det også. Tilsett resten av ingrediensene og rør godt sammen. Tilsett nok havregryn til at røra di blir passende tykk, og klar til steking. På panne er det beste synes jeg, men i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter er også en fin måte å gjøre det på. Topp med hva du ønsker, jeg gikk for cottage cheese og jordbær samt brunost og banan. Det er så utrolig god kombinasjon!

Lenkene i innlegget er sponset


Etter en god frokost ventet en flott skitur, vi hadde faktisk helt perfekte forhold. Vi gikk i et par timer før Guapo begynte å bli sliten, og vi vendte nesen hjemover igjen. Vi går veldig sakte på grunn av ryggen min, men det er uansett veldig gøy å gå på ski! Selvfølgelig hadde vi med oss litt niste på turen også, det ble nesten litt påskestemning med sol, ski, kvikklunsj og mandariner! Vinteridyll er det beste ordet jeg kan beskrive det med, det blir ikke stort bedre enn dette.

Pannebånd og fleecejakke fra Kari Traa / skibukse fra CraftKvikklunsj ble ikke nok for meg, jeg måtte ha favoritt-questbaren også! De er så geniale å ha med seg på tur, som kos eller bare når du trenger noe i farta. Det samme kan sies om nøtter, og det har det gått mye av disse dagene. Sammen med brettspill hører litt snacks med når man er på vinterferie.

Det samme gjør gode middager, speltlompelasagne ble gårsdagens valg. Litt grønt på siden og hvitløkskesam på siden, så er måltidet komplett. Oppskriften på speltlompelasagne har jeg postet mange ganger tidligere, og du finner den her. Jeg er faktisk mett etter denne enda, men likevel skal jeg sette i gang med frokosten nå. Deretter blir det en ny skitur, før vi kjører hjem igjen ikveld. Jeg elsker å være på hyttetur, men jeg må ærlig innrømme at jeg gleder meg til å ta en dusj! Ha en fin dag da dere, det vet jeg vi kommer til å ha :)
 

Vinterferie i Trollheimen

God morgen! Akkurat nå sitter jeg på en hytte i Trollheimen, med bare snø og skog rundt meg så langt øyet kan se. Det å komme seg litt bort får meg til å slappe sånn av, til å virkelig senke skuldrene. Vi kom på lørdag og drar hjem igjen i morgenkveld, da skal jeg virkelig ha fulle batterier. Med så mye sunn og god mat som vi har spist ser jeg virkelig ingen grunn til noe annet! Hyttefrokost og nybakte rundtstykker hører sammen synes jeg, og lagde en enkel variant med sesam. Jeg brukte denne oppskriften, men byttet sesammel med sesamfrø. Det ble kjempegodt og litt mer crunchy, med fyr i peisen og godt pålegg har det virkelig vært en bra måte å starte dagen på.


Det går faktisk over all forventning å gå på ski! Jeg klarer alt smertefritt, med unntak av å stake. Landskapet der vi går er nesten helt flatt, noe som gjør det mye lettere for meg. Jeg klarer ikke å gå så veldig lange turer før ryggen blir sliten, men det er så utrolig godt å bare få det til! Jeg har med meg ei yogamatte som jeg gjør rebab-øvelser på også, og føler at jeg gjør bittesmå fremskritt hver eneste dag. Det er virkelig en god følelse :)

Thermal Top fra 2XU / langrennsbukse fra Craft / pannebånd og hals fra Kari Traa ( sponsede lenker)

Resten av tiden bruker vi på å bare være sammen, spille brettspill, spise god mat og leke med Guapo. Mange tenker kanskje at hytteturer og sunn mat ikke hører sammen, men det er det virkelig ingen grunn til. Pizza og hamburger har vært middagene våre så langt, men det er jo så enkelt å lage det på en sunn og god måte. Her har jeg laget hamburgerbrød av samme oppskrift som rundstykkene, jeg bare klemte de litt flatere. Hamburgere er laget av 600 gram karbonadedeig, litt rødløk og to egg før vi stekte de i panna. Vi fikk fire store burgere av denn oppskriften, toppet med masse gode grønnsaker og kesamdressing. Enklere blir det nesten ikke! Med et glass rødvin på siden ble måltidet pluselig enda bedre også, dette er faktisk det første vinglasset mitt siden august. Er man på vinterferie så er man på vinterferie :)

Jeg er et A-menneske og våkner alltid tidlig, så jeg grep anledningen til å blogge mens de to gutta mine fortsatt sover. Nå skal jeg sette i gang med å lage en ny frokost til oss, før vi skal ut på skitur i sola. Håper dere alle har en super mandag og en god start på uka, uansett om dere har vinterferie eller ikke :)

Blåbær- & yoghurtscones

God morgen! Jeg titter innom for å gi dere oppskriften på en ekstremt god søndagsfrokost, nemlig blåbær- og yoghurtscones. Scones er så godt, og ikke minst utrolig enkelt å lage. På søndager har man ofte litt ekstra tid til å lage frokost også, og her er oppskriften på disse herlighetene:

6 dl havregryn

1 dl kokosmel

3 dl vann

300 g gresk yoghurt

3 ss sukrin gold

150 g blåbær

2 ts bakepulver

En klype salt

Bland alle ingrediensene godt sammen til en klissete deig. Rør inn bæresne forsiktig til slutt og fordel til flate scones og stek i ovnen på 220 grader i 15-20 minutter. Jeg fikk totalt seks scones av denne oppskriften, og de metter veldig!

La de avkjøle seg på rist før du topper med pålegg, jeg kan bekrefte at disse smakte utrolig godt både med søtt og salt på. God frokost!
Rehab & softis

Hei alle sammen! I dag våknet jeg tidlig, og gikk en tur bort på HIT for å tøye ryggen litt. Det er virkelig luksus å bo rett ved treningssenteret, og ikke minst å ha plassen for seg selv en lørdagsmorgen. Nå er det jo ikke som jeg bruker så mye utstyr om dagen uansett, men med en matte kommer jeg langt. 5 x 10 ganger om dagen gjør jeg den lille bevegelsen dere ser under, og jeg føler at det gjør veldig godt for ryggen. Jeg ligger rett og slett på magen med hendene inntil meg, og presser meg lett oppover før jeg senker meg ned igjen. En annen øvelse jeg øver på er å gjøre en glutebridge på gulvet, så skal jeg slippe helt kontakten med en og en rumpeball mens jeg strammer den andre. Det er faktisk vanskeligere enn det høres ut som, så hvis du sitter i sofaen og leser blogg nå synes jeg du skal prøve! Slike rehabiliteringsøvelser er ikke så morsomme som å løfte tungt, men jeg vet jeg får mye igjen for å gjøre de.

Antishake tights fra Röhnisch / Topp fra Better Bodies / Sko fra Inov-8 (lenkene i innlegget er sponset)


Om jeg ikke får gjort så mye, så får jeg i allefall gjort litt og det er grunn til å smile. Jeg måtte jo utnytte sjansen til å prøve de nye treningsklærne mine også, ny antishake tights fra Röhnisch levde opp til forventningene! Jeg ble aldri helt fan av den forrige kolleksjonen de hadde, men denne satt superbra. Med høyt liv, hjerteformet shapeup effekt på rumpa og veldig behagelig stoff seiler den opp som en favoritt hos meg. Tights som er høye i livet gir også mulighet til å gå med litt kortere topper, som den jeg hadde på meg i dag fra Better Bodies. Selv om jeg ikke kan skryte på meg å ha gjennomført en treningsøkt så ville jeg ha noe godt og sunt da jeg kom hjem likevel. Softis av banan er en favoritt jeg ofte lager om sommeren, men det er like godt i februar også! Alt du trenger er frossen banan og proteinpulver. Jeg tiner bananen litt i mikrobølgeovn slik at den er litt myk, deretter pisker jeg den sammen med sjokoladeprotein. 10 g proteinpulver per 100 g banan gir en veldig god konsistens på isen. Topp med det du har lyst på og NYT :)
Dette er en is du kan spise hver eneste dag om du vil,  naturlig søt og med godt næringsinnhold. I dag er det jo Valentines Day og da er det ekstra god grunn til å spise is synes jeg :) Kjæresten tar meg med på hyttetur i dag, og i kommer ikke hjem før tirsdag. Den beste gaven jeg kunne fått er tid sammen, så det gleder jeg meg masse til. Skiturer, brettspill, masse god mat og kos med Guapo høres ut som oppskriften på en bra helg. Ønsker dere alle en super lørdag uansett om dere skal feire Valentines eller ikke, husk at det er helt innafor å feire seg selv også. Helt til slutt tenkte jeg derfor bare å minne dere på en gammel oppskrift på lavkarbo sjokoladekake, for alle muligheter til å spise sunnere kake bør utnyttes. Oppskriften finner dere her.Da gjenstår det vel bare å si happy Valentines Day til alle dere lesere!

Valentines CupcakesI morgen er det Valentines Day, og jeg liker alle dager som gir meg en ekstra unnskyldning for å bake. Denne gangen har jeg bakt sunne muffins, og jeg har selvfølgelig prøvesmakt allerede. De ble helt utrolig gode, og glasuren må være en av de beste glasurene jeg noensinne har smakt! Disse muffinsene har smak av peanøttsmør, og oppskriften ser slik ut:

5 egg

3 ss peanøttmel

3 ss kokosmel

2 ts bakepulver

3 ss sukrin gold

2 ss peanøttsmør

En klype salt

Pisk egg med sukrin gold, og tilsett alt det tørre. Rør godt sammen og fordel i muffinsformer, jeg fikk ni muffins av denne oppskriften. Stekes i ovnen på 220 grader i ca 15 minutter. Hvis du heller vil ha sjokolademuffins kan du bytte ut peanøttmel med mandelmel, peanøttsmøret med vanlig mykt smør og tilsette et par ss med kakaopulver. Jeg elsker alt med peanøttsmør, så derfor ble disse midt i blinken! La de avkjøle seg på rist, og lag glasur i mellomtiden. Jeg brukte en halv boks Philadelphia Light, 2 ss peanøttsmør og 3 ss sukrinmelis samt bittelitt vann. Dette pisket jeg godt sammen med håndmikser, før jeg fordelte på muffinsene.

Lenkene i innlegget er sponsetJeg raspet også litt 99% sjokolade over, for å pynte opp litt ekstra. Det ser så mye bedre ut, og totalt på alle muffinsene brukte jeg ikke mer enn en sjokoladerute. Ingen grunn til å være redd for ekstra kalorier med andre ord! Deretter pyntet jeg med noen søte hjerter, og blir ikke kjæresten glad for disse så vet ikke jeg. Har du ikke kjæreste kan du selvfølgelig lage disse til deg selv, jeg tipper jeg blir den som spiser flest her i huset også :)


Flowerpower og bærdessert

God kveld! Jeg titter innom for å gi dere et superenkelt tips til kveldsmat, som er ferdig på fem minutter og smaker helt himmelsk. Jeg har her brukt 400 g frosne jordbær og en scoop vaniljeprotein som jeg har most sammen med stavmikser. Jeg legger bærene i mikrobølgeovnen et par minutter først, slik at de fortsatt er delvis frosne men myke nok til å bli most. Deretter toppet jeg med hjemmelaget granola og litt blåbær, et enkelt og raskt måltid som også er utrolig sunt. Frosne jordbær koster ikke engang 10 kroner på Rema, så billig er det også. Ingen grunn til å ikke spise noe sunt og godt til kvelds med andre ord :) Den er så god at den absolutt kan kalles en liten dessert, og kan nytes til frokost, lunsj eller kvelds.


Jeg har vært på HIT for å tøye, rulle og gå litt på ellipsemaskina igjen i dag også. Alt hjelper, bare det å føle at jeg har brukt kroppen litt er en veldig god følelse. Nå er det faktisk tre uker siden den dagen jeg fikk vondt i ryggen, altså er det tre uker siden jeg sist trente. Jeg har aldri i hele mitt liv gått så lenge uten å trene, så da føles det godt å bare være på gymmet litt om ikke annet. Nye treningsklær hjelper det og, ekstra motivasjon til den dagen jeg er tilbake i full sving igjen! Elsker blomsterprintet på den nye tightsen fra Casall, og ikke minst teksten på toppen hvor det står "Go beyond your limits."

Tights og topp er begge fra Casall (sponsede lenker)Nå skal jeg slappe av i sofaen med litt serier resten av kvelden, og tenke ut hva jeg skal finne på til Valentines! Ha en fortsatt fin kveld da dere :)

Omelettwraps med spekeskinke og XO-lips

Dagens tidlige lunsjtips vil dere IKKE gå glipp av! Omelettwraps med spekeskinke smakte utrolig godt, og det blir muligens en reprise av denne til kveldsmat kjenner jeg. Jeg brukte spekeskinke som fyll i dag, men det er jo så mye godt man kan putte i en wrap! Pålegg av kyllingfilet, røkelaks, fetaost eller kokt skinke - mulighetene er det bare kreativiteten som setter grensen for. Oppskriften på denne er lekende lett, visp to egg sammen med to ss melk og litt krydder. Stek på middels varme i panna akkurat som en tynn omelett. La den skli av panna og over på et fat, før du fyller den med akkurat det du ønsker! Jeg valgte å smøre de med Philadelphia og toppet med spekeskike, purreløk, paprika og agurk. Så godt og så utrolig enkelt!


Ikke har jeg bare fått en digg lunsj i dag, jeg har også vært hos Elin på Injeksjonsspesialisten for å få litt fyldigere lepper. Jeg har som nevnt fokus på å gjøre ting som gjør meg glad nå, og kall meg gjerne overfladisk men jeg blir gladere av å føle meg finere jeg! Er det noen som virkelig får til det så er det Elin, jeg har vært demomodell for henne helt siden 2011 og har aldri vært annet enn strålende fornøyd. Å ha Restylane i leppene er helt ufarlig, så lenge du gjør det hos noen som er autorisert. Dette er ikke noe som skal gjøres hos hvem som helst, og i alleafall ikke på egenhånd. Elin er dermatologisk sykepleier og perfeksjonist til fingerspissene, noe jeg virkelig setter pris på. Signaturbehandlingen til Injeksjonsspesialisten heter XO-lips, som vipper opp din egen leppe. Leppen får da mye mer naturlig fylde, og mindre "nebb." Det er ikke skjønnhet som er mitt spesialområde, da er det godt å kunne la det ligge i hendene til noen andre og vite at jeg blir 100% fornøyd. Jeg kan med hånden på hjertet anbefale Elin innen alle områder for skjønnhet :)Jeg vet mange lurer på hvordan det ser ut rett etterpå, om man hovner veldig og får "duckface" som det så fint heter. Det er nok litt individuelt, jeg merker ikke noe særlig av det og dette bildet er tatt rett etter behandlingen. Av eksperten Elin fikk jeg noen tips om hvordan huden min kan bli bedre også, om jeg ikke kan jobbe med muskulaturen min er det fint å ha andre ting å jobbe litt med. Snart skal jeg jobbe litt på ordentlig også, jeg er fortsatt 90% sykemeldt men jobber de timene jeg klarer. I dag har jeg en god dag og tror jeg skal få til endel, tror lunsjen skal få mye av æren for det!

Pannekakeparty og jenteweekend

To av to måltider så langt i dag har vært pannekaker, det er det jeg kaller pannekakeparty! Proteinpannekaker selvfølgelig, det er så ufattelig godt og jeg tror nesten jeg kunne ha levd på det. Pannekakene over var så gode at jeg måtte steke små lapper samtidig som jeg kunne småspise mens jeg ventet på at pannekakene skulle bli ferdige. Det er faktisk den nye ferdigmiksen fra Nanox, som er den beste miksen jeg har smakt for ferdige pannekaker noensinne! Den jeg har brukt tidligere ser dere på bildet under, og kan virkelig ikke måle seg mot Nanox sin. Den smakte virkelig digg, her har jeg brukt tre scoops med pannekakemiks, 2 egg, 2 dl melk og 2 ts kanel. Visp sammen, stek på middels varme og plutselig har du et proteinrikt og skikkelig godt måltid. Ikke bare smaker den godt, men næringsinnholdet er veldig bra det også. Høyt proteininnhold, mye fiber og glutenfri, som betyr at jeg kan servere disse til kjæresten også. Jeg er jo mest fan av å lage ting fra bunnen av, men noen ganger er det godt å ha enkle alternativ tilgjengelig. Jeg hadde ikke alle ingrediensene jeg trengte for å lage pannekaker selv da jeg kom hjem fra tur i dag, og da var dette en perfekt løsning. Ser dere nøye etter ser dere speilbildet av en sulten blogger i boksen :)

Lenkene i innlegget er sponset
På toppen har jeg enkelt og greit sjokoladeprotein og sukrinmelis blandet med litt vann, slik at jeg fikk en tykk "saus." Med blåbær og valnøtter på toppen gikk smilet helt til ørene da jeg spiste denne haugen med pannekaker. Til middag slo jeg på stortromma og lagde pannekakene mine selv, oppskriften jeg bruke i dag ser slik ut:

3 modne bananer

3 egg

5 dl havregryn

3 ss gresk yoghurt

1,5 dl vann

2 ss sukrin gold

1 ss kanel

2 ts kardemomme

Mos bananer med stavmikser. Pisk egg, tilsett yoghurt og krydder. Deretter tilsetter du banan og havregryn, før du heller vannet i bollen. La gjerne røra svelle i 10-15 minutter før du steker pannekakene, selv om det er vanskelig å vente! Her ble topping brunost, sukkerfritt syltetøy, gresk yoghurt og bær.


Selv om jeg fokuserer mye på det positive når ryggen er kjip er det lett å bli litt motløs noen dager. Derfor har jeg bestemt meg for å være flink til å gjøre ting som virkelig gjør meg glad i hverdagen. Noe jeg elsker er å ha ting å se frem til, og det har jeg virkelig nå. Jeg skal nemlig på jenteweekend i Hafjell sammen med Treningsfrue i mai! Her blir det masse treningstimer, foredrag og god mat hele helgen. Blant annet skal Cecilia Brækhus ha timer, det tror jeg blir skikkelig kult! Det eneste jeg tror kan bli utfordrende er dette med roommaten min Camilla (eller snuppa32 som dere kanskje kjenner henne som), hun skjærer nemlig tenner i søvne og jeg snoker - så vi blir litt av et team! Uansett, jeg tror det blir kjempegøy og enda mer gøy er det jo om noen av dere lesere skal dere også. Mer info finner dere ved å trykke på bildet under, håper å se noen av dere i mai :)Nå skal jeg lage meg kveldsmat, og kanskje klarer jeg å komme på noe annet enn pannekaker denne gangen. Proteinvaffel er jo ikke så dumt det heller ;)

Starten på en god dag

Noen dager er bedre enn andre, sånn er det for oss alle. Jeg føler at jeg har blitt bedre på å sette pris på de dagene som ikke er så gode også, hvis det ikke var for de ville jeg ikke vært like glad for de gode dagene. "Evig solskinn skaper bare Sahara" synger vel guttene i Karpe Diem, og der er faktisk sant! I går kranglet ryggen veldig, men i dag har den spilt på lag med meg som bare det. Jeg har vært ute i over to timer i marka, for det å gå er virkelig det beste jeg gjør. Frisk luft er balsam for sjelen også, jeg føler virkelig at jeg klarer å senke skuldrene og slappe av når jeg er ute i skogen. Jeg var et enste stort smil da vi kom ned til bilen igjen, både turen og det spreke fargevalget på turklærne mine får æren for det!

Lue og ullgenser fra Kari Traa / tights fra 2XU / hansker fra Craft (lenkene i innlegget er sponset)


Verdens beste turkamerat stiller selvfølgelig opp, spesielt hvis jeg lokker med en pinne. Jeg tenkte å tipse dere alle om at fra 11-18 februar er det X-life dagene! I den anledning får dere -25% på alle produkter med unntak av Gasp og Better Bodies, til og med varer som allerede er på tilbud! Siden det snart er Valentines Day passer det jo fint, enten man skal kjøpe noe fint til kjæresten eller til seg selv. Øverste linje på bildet under er ting jeg gjerne kunne ha kjøpt i Valentines gave til meg selv, og den nederste til kjæresten. Mest fordi da kunne jeg ha tjuvlånt klærne for å bruke de selv, to fluer i en smekk! Og Questbarer blir vel alle glad for, med rabatten koster de nå bare 235 kroner for en hel pakke med 12 barer i! Du finner mange gode smaker ved å trykke her, dagens tips fra meg til dere :)

T-skjorte fra Adidas / Blomstrete tights fra Casall / Rosa tights fra Röhnisch / Sko fra Adidas / Lue fra Gasp / T-skjorte fra Reebok / Genser fra Better Bodies

 

 

Nå skal jeg lage pannekaker, tenne opp ovnen og legge meg ned i sofaen. Litt senere i dag skal jeg ta turen til HIT, bare for å stå noen minutter på ellipsemaskinen og tøye litt. Alt av trening er bedre enn ingen trening, husk det dere også. Onsdagssmil fra meg :)

Ny video med hjemmekjøkken!

Hei dere! Da er det kommet ut enda en ny episode av serien "Kom i form med Nora." På grunn av ryggen min måtte vi gjøre noen endringer i planen, og denne episoden er derfor hjemme på kjøkkenet mitt! Det er virkelig noe helt annet å lage mat med et kamera som filmer enn når jeg bare tar bilder. Jeg har ikke ord for hvor mange oppskrifter som har blitt misykket og som aldri har blitt publisert på bloggen. Heldigvis gikk alt fint under kokkeleringen på filmen, og blant annet speltlompelasagne og andre tips får dere se ved å klikke på bildet under. Da kommer dere direkte til videoen -  jeg er ikke helt Ingrid Espelid men det ble ikke så verst likevel!

Sammen med speltlompelasagnen kommer jeg med generelle kostholdtips og enkle mellommåltider. Jeg vet at mange har en hektisk hverdag, og bruker det som en unnskyldning for å ikke spise sunt. Den unnskyldningen kjøper ikke jeg, det er jo så mange lettvinte og kreative måter å gjøre sunne måltider enkle på. Speltlompewraps er et eksempel, det samme er kesam/cottage cheese toppet med hjemmelaget granola. Oppskriften postet jeg forrige uke, og du finner den her. Den er så god at jeg nesten har spist opp alt allerede, så det må nok en ny porsjon i ovnen om ikke lenge.

Håper dere fikk plukket opp noen tips i videoen, som gjør sunne måltider litt lettere å få til i hverdagen. Gi meg gjerne tilbakemelding på hva dere synes om videoen i kommentarfeltet, og ikke minst så gjerne del deres beste tips til mellommåltid også! Det er alltid godt å få litt inspirasjon av andre synes jeg :) Ha en super tirsdagskveld!

Fremskritt og hverdagshamburger

Mandag igjen, en ny uke med nye muligheter er her! Jeg var tilbake på HIT i dag tidlig, og det var utrolig godt. Jeg gjennomførte noen PT-timer før jeg trente litt forsiktig selv i slynge, og det gikk overraskende bra! Det er så godt å føle at jeg får brukt kroppen litt i allefall, så må skal jeg ta i bruk slynge mer og mer sammen med rehab-øvelsene mine. Jeg forsøkte meg også på ellipemaskin, når den kjennes helt smertefri skal jeg prøve meg på ski. Først må været bli litt bedre da, akkurat nå er jeg fornøyd med å holde meg innendørs! Kroppsroing i slyge som jeg gjør under er en kjempefin øvelse, og du kan selv bestemme hvor tung den skal være. Jo mer parallelt du ligger mot gulvet, jo tyngre blir øvelsen. Jeg kjørte den ganske lett, men jeg er bare kjempeglad for alt av fremskritt nå om dagen!


Favoritt-tightsen fra 2XU / T-skjorte fra Kari Traa / Sko fra Adidas (sponsede lenker)

Gårsdagens middag ble sunne hamburgere, og brødene som ble igjen ble både kveldsmat og lunsj. Så godt og så enkelt! Hamburger lages av 800 g karbonadedeig, 2 egg, litt hvitløk samt salt og pepper. Fom til seks hamburgere, og stek på middels varme i panna. Hamburgerbrød lagde jeg av havregryn, solsikkekjerner, to egg, en klype salt og litt vann. Jeg har ikke målene, jeg lager ofte slike brød på slump. Bruk mest av havregryn, tilsett solsikkekjerner og egget og akkurat nok vann til at deigen blir litt klissete. Form til flate hamburgerbrød på et bakepapir og stek midt i ovnen på 220 grader i ca 15 minutter.
Som tilbehør valgte jeg søtpotetbåter, salat og hvitløkskesam - en perfekt hambrukertallerken i mine øyne! Når den lages så sunn som denne kan man spise hamburger hver dag i uken hvis man vil, det handler bare om å plukke de riktige råvarene. Ingen grunn tl å vente helt til helgen for å spise burger med andre ord, spis med god samvittighet! Dette måltidet er veldig mettene, og det ble derfor igjen mange hamburgerbrød. De ble spist opp senere med pålegg, like godt det også.
Dagens mattips fra meg denne mandagen, og jeg håper dere alle starter uken på en sprek måte! Mandagen setter standarden vet dere :)

Ute i hardt vær & søndagsfrokost


Hvis bare hver dag kunne starte sånn som denne! Jeg våknet tidlig med Guapo godt krøllet inntil meg i senga. Jeg sto opp og spiste en stor og god frokost, med litt av alt. Jeg klarte ikke å bestemme meg for om jeg ville ha søtt eller salt, så jeg tok enkelt og greit begge deler. En boks cottage cheese, eplebiter, blåbær og bringebær ble det søte, mens to knekkebrød med egg og kaviar ble det salte. Sammen med en god kopp kaffe tror jeg ikke at jeg kunne ha fått en bedre start på dagen. Jeg spiser normalt sett ikke frokost, men opplever å bli veldig kvalm hvis jeg ikke spiser på morgenen nå som jeg tar så mye smertestillene. Men når jeg kan stå opp for å spise frokoster som dette klager jeg absloutt ikke! Akkurat nå regner det så mye at jeg holder meg innendørs, men vi trosset stormen i går og fikk knipset noen bilder på turen også:

Lenkene i innlegget er sponset

Det blåste friskt, men det finnes som nevnt ikke dårlig vær - bare dårlige klær. Vi var ute ganske tidlig, og litt senere på dagen blåste stormen så heftig at vi var nødt til å holde oss innendørs. Jeg er så glad i den lange parkasen fra Kari Traa, som er både vind- og vanntett. I tillegg har den to lag, og den knallrosa innerjakken kan tas av hvis det ikke er behov for den. I helga har jeg virkelig trengt den, godt med litt ekstra isolasjon når det stormer ute! Hvis du også trenger en fin og varme parkas som holder både vind og vann kan du klikke den hjem her.
Jeg fikk ikke bare tatt bilde av jakken, men jammen fikk jeg lurt med pappa på en selfie også! Både han og mamma sover enda, og nå skal jeg sette i gang med å lage sunne pannekaker til de står opp. Det er jo tross alt morsdag, og så godt som de tar vare på meg når jeg er i dårlig form er det fint å gi litt tilbake også. Håper alle mødre har en super dag, og at alle barna deres gjør sitt beste for å varte de opp :)

Sunne og enkle morsdagskjeksHei dere! Jeg ble med mamma og pappa til Frøya i helgen, og her ute i havgapet merker vi virkelig uværet. Men da er det desto mer koselig å være innendørs synes jeg, mens vi hører hvordan stormen river i huset. Min kjære mamma er akkurat som meg, hun reagerer dårlig på å spise sukker og hvetemel. Derfor bestemte jeg meg for å bake sunne kjeks til morsdagen som vi alle kan kose oss med. Her ute har jeg verken stevia, mandelmel eller proteinpulver - og måtte bare bruke fantasien for å lage kjeks. Det er ikke så vanskelig å bake sunt, og i dag har jeg kun brukt ingredienser fra dagligvarebutikken. Mange mødre vil nok sette pris på et sunnere alternativ blandt alle bløtkakene som blir servert i morgen. Jeg lagde to ulike varianter da vi blir ganske mange på morsdagsfeiring, alle skal få! Den første oppskriften ser slik ut:

2,5 modne bananer

5 dl havregryn

2 egg

2 små epler

2 never mandler

1 ts kardemomme

3 ts kanel

Mos bananer godt med stavmikser eller gaffel. Tilsett egg og kryddersom du pisker godt sammen. Skjær epler og mandler i passende biter og tilsett i røra. Form til kjeks med to spiseskjeer og fordel på bakepapir. Jeg fikk 12 store kjeks av denne oppskrifen, og de skal stekes midt i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter.
Den andre oppskriften er ganske lik og består av 2,5 modne bananer, 2 egg, 5 dl havregryn, 2 ts bakekakao, 1 neve mandler, to never rosiner og en klype salt. Fremgangsmåten er akkurat den samme, her fikk jeg totalt 10 kjeks av oppskriften. La kjeksene avkjøle seg godt på rist før du serverer.

Vi har selvsagt prøvesmakt allerede, og de ble kjempegode! Både jeg og mamma foretrakk kjeksene med eple og kanel, mens pappa foretrakk den med kakao og rosiner. Guapo fikk desverre ikke være med på prøvesmakingen, men jeg tror han hadde lyst!Nå skal vi trosse uværet og komme oss ut på tur, det finnes nemlig ikke dårlig vær - bare dårlig klær. Ha en super lørdag!

300 Bodyweight challenge og singelpizza

Det er fredag - og da er det på sin plass med en challenge til dere! Dette er en challenge som ikke krever noe utstyr, du trenger kun din egen kropp. Her har du altså ingen unnskyldninger til å stå over! Det du skal gjøre er følgende:

50 airsquats

50 pushups

50 hoppende utfall

50 jumpsquats

100 burpees

Du trenger ikke å gjøre ferdig alle repetisjonene på en øvelse før du går til neste, du kan for eksempel ta 10 av hver og utføre det som en sirkeløkt. Poenget er at du skal gjennomføre alle de 300 reptisjonene så raskt som overhodet mulig! Jeg får ikke til å utføre denne selv akkurat nå, men den dagen jeg får det til vil jeg gjerne ha noe å strekke meg etter. Så hvis dere tar denne utfordringen og poster tiden i kommentarfeltet, så skal jeg bruke det som motivasjon den dagen jeg klarer å gjennomføre selv! Denne lille økta får pulsen til å skyte i været, og kan gjennomføres utendørs eller inne i stua. Så her er det absolutt ingen grunn til å sluntre unna, jeg regner med dere tar utfordringen på strak arm!

Boblevest og subzero tights fra 2XU / Fleecejakke, lue og ullsokker fra Kari Traa (sponsede lenker)


Jeg og ei venninne var ute på tur i dag tidlig, og jeg var skrubbsulten da jeg kom hjem. Siden det er fredag i dag falt valget på pizza. Kjæresten min har vært borte ei uke på skiferie i Østerrike nå, og jeg merker at jeg ikke orker å bruke like mye tid på å lage mat når jeg er hjemme alene. Jeg har derfor døpt denne til singelpizza, både fordi den er enkel og fordi den ikke er til for å deles. Som bunn brukte jeg to havrebrød, oppskriften på det postet jeg også tidligere i uken. 100 g havregryn, 1 egg og litt vann blandes sammen, før du former til flate brød og steker midt i ovnen på 200 grader. Ta de ut og smør med Philadelphia ost, det er faktisk helt utrolig godt i stedet for pizzasaus! Topp deretter med det fyllet du ønsker, jeg brukte sopp, paprika, purreløk og spekeskinke. Siden jeg var skrubbsulten holdt det ikke med to havrebrød, og jeg lagde to speltlompepizzaer også. Supert hvis du ikke har tid til å lage havrebrødene først!


Topp de med ost og sett inn i ovnen igjen på 200 grader og la de stå i ca 10 minutter, eller til osten har smeltet. Jeg synes det er så godt med litt ruccola på toppen, og ikke minst litt iskald Pepsi Max til. Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig gin fredagskveld og god helg!


Sesam- & soyalaks

Først og fremst må jeg bare si tusen hjertelig takk for alle fine ord og kommentarer som har blitt lagt igjen i kommentarfeltet mitt i dag. Jeg nevnte kjæresten, familien og vennene som godestøttespillere - men jammen er det utrolig godt å ha alle dere i ryggen også. På en tung dag kan en hyggelig kommentar bety så utrolig mye, og det gir dere meg hver eneste dag. Og selv om det kanskje blir litt begrenset med tips til styrketrening i retur en liten stund, så skal jeg i allefall gjøre mitt beste for å komme med masse sunn matinspirasjon! Jeg begynner med gårsdagens middag, som ble sesam- og soyalaks. Som vanlig lagde jeg alt for mye, slik at det ble middag i dag også. Så godt som dette smakte gjør det ingen verdens ting å spise det samme to dager på rad!

Skjær laks i biter, og dypp bitene i en skål med soyasaus og sesamfrø. Pass på at alle bitene får godt med saus og frø på, hell over mer hvis du ser at det blir litt lite. Stek på middels varme i panna, og i mellomtiden kutter du opp grønnsaker. Jeg brukte spisspaprika, rødløk og fennikel. Det var mamma som tipset meg om å bruke fennikel, og det skal jeg bruke mer av fremover! Det gir en veldig god smak, og setter en god spiss på retten. Jeg stekte grønnsakene i samme panne som laksen for få litt av den gode soyasmaken. I tillegg kokte jeg blomkål og brokkoli, og lagde mos som tilbehør. Jeg bruker en stavmikser til å mose, og tilsatte også en halv boks kokosmelk for en mer kremete konsistens. Kokosmelk har en veldig mild smak, så mosen tåler godt med krydder. Jeg brukte salt, pepper, litt kajennepepper og chili.


Superenkel og sunn middagsrett, som virkelig smaker godt. Jeg har som mål å spise minst fire fiskemåltid i uken, og det blir absolutt ikke noe problem med alternativer som dette. Ønsker dere alle en super torsdagkveld!

Drømmen som brast

I dag er det akkurat to uker siden jeg var på trening sist, og så lenge kan jeg ikke engang huske å ha gått uten å trene. Grunnen til at jeg ikke har trent er at jeg har fått prolaps i ryggen. Med et prolaps menes som regel at skiven mellom virvlene i ryggsøylen har spukket og at skrivekjernen tyter ut. Prolaps er ikke farlig, men gir ekstremt store smerter. Smertene stråler ofte, noe de gjør i mitt tilfelle mot både nakken og utsiden av låret. Da jeg fikk beskjed om det fra legen satt jeg med sykemeldingen i hånda og gråt i en halvtime. Ikke på grunn av smertene men fordi jeg skjønte at flere av treningsmålene mine i år kom til å ryke. Det blir ingen konkurranse i athletic fitness, og jeg aner ikke hvor lang tid det kommer til å ta før jeg er tilbake til normalen igjen. Selv om det er uforskyldt føler jeg at det er et enormt nederlag. For meg er trening en ekstremt stor del av livet, både for min egen del og i forhold til jobben min. Når det da plutselig ble tatt i fra meg følte jeg at alt raste sammen. Drømmen om AF, om det beste treningsåret noensinne bare brast forran meg og jeg synes alt var dritkjipt. Kjipt er det selvfølgelig enda, men jeg har heldigvis kommet på bedre tanker. Jeg kommer til å bli bra igjen, det kommer bare til å ta tid. Akkurat nå går jeg på masse smertestillende, går til naprapat og gjør rehabøvelser hjemme. Jeg må bare fokusere på det postitive, og alt jeg faktisk KAN gjøre. Jeg kan gå turer, svømme og gå rolig på ski. Det er mye mer enn hva mange andre har muligheten til.

Vi mistenker at den hofta jeg har slitt med i et års tid er årsaken til problemet, at resten av systemet har overkompansert over så lang tid at det bare sa pang. I tillegg har jeg ganske svak kjernemuskulatur så det er det jeg skal fokusere på fremover nå. Jeg skal trene kroppen fra innsiden og ut, og når jeg er tilbake i trening igjen skal jeg etterhvert komme tilbake som en enda bedre og enda sterkere Nora. Selv om jeg er litt redusert akkurat nå - så vet jeg at ting kommer til å bli bedre. I mellomtiden priser jeg meg lykkelig for at jeg har den beste kjæresten, familien og vennene noen kunne ønske seg, som tar godt vare på meg. Jeg har fått så mye god hjelp, alt fra å bare være på besøk, til å bære handleposer for meg og skifte sengeklærne mine. Ikke minst har jeg verdens beste selskap i Guapo, herregud så mye det har å si at jeg har han! Jeg klarer ikke å sitte eller å stå i rett opp og ned lenge, men han blir gjerne med meg ut på tur i sinketempo og ligger på sofaen med meg. Jeg kommer ikke til å skrive noen flere innlegg om at jeg har vondt i ryggen, men jeg kommer heller til å skrive om fremskrittene. Dette skal være en positiv blogg som sprer treningsglede, og derfor har jeg vegret meg for å skrive dette innlegget. Men livet er ikke alltid en dans på roser, og det går ikke alltid som man har planlagt. Da handler det bare å gjøre det beste ut av situasjonen, og det lover jeg å gjøre!


Bymarka & havrebrød

Dagens første måltid ble nystekte havrebrød med egg og brunost på. Det er så godt, så enkelt og så sunt som man kan få det. Havrebrød lager jeg av ca 100 gram havregryn, 1 egg og litt vann. Bland godt sammen, og tilsett kanel, kardemomme og litt sukrin gold. Da får du søte brød, men du kan også lage de spicy med feks oregano og chili.  Form til fire flate brød på et bakepapir, og stek i ovnen på 200 grader i ca 12 minutter. I mellomtiden kan du koke egg og tevann, i dag har jeg nemlig enda en favoritt-te å dele med dere! Denne er fra Pukka, har smak av kanel og lakris og passet perfekt sammen med lunsjen min.Det var veldig godt å komme inn til en god lunsj etter en tur ute med Guapo. Hele denne uken har jeg lagt meg tidlig og ikke hatt på noen alarm. Likevel våkner jeg relativt tidlig, jeg er jo et A-menneske som er vant til å stå opp tidlig for å få nok timer til å gjøre alt jeg skal. Nå har jeg jo veldig god tid om dagene, men jeg synes fortsatt det er best å gå tidlig. Det er som regel lite folk ute i bymarka, sånn at jeg og Guapo bare kan kose oss og han kan løpe litt fritt. Ekstra heldig er jeg som har gode venner som stiller opp som turpartnere også, da kan man virkelig ikke klage!

Jakke og bukse fra Craft / Pannebånd og hals fra Kari Traa (sponsede lenker)

Nå skal jeg slappe av litt og tenke ut hva jeg skal lage til middag til mor og far kommer på sykebesøk ikveld. Resultatet kommer nok på bloggen i morgen :) Ha en super onsdag alle lesere!

Hjemmelaget lavkarbo granolaGod morgen! Jeg titter innom med et supert frokosttips, nemlig hjemmelaget granola. Granola er så fantastisk godt, men de variantene man kjøper i butikken og frokostblandinger gënerelt er ofte fulle av sukker. Da er det mye bedre å lage sin egen, og denne varianten er et veldig godt alternativ. Nå som jeg ikke trener spiser jeg litt mindre karohydater enn før, jeg føler ikke at jeg har behov for de akkurat nå. Derfor lagde jeg en lavkarbo granola, og oppskriften ser slik ut:

 2 dl mandler

2 dl hasselnøtter

1 dl valnøtter

2 dl solsikkekjerner

2 dl linfrø

2 dl sesamfrø

Lenkene i innlegget er sponset

Hakk opp nøtter i den størrelsen du ønsker. Jeg synes tyggemotstand er viktig, så mine ble veldig grovhakket. Du kan også kjøre de i kjøkkenmaskin om du ønsker det. Deretter smelter du sukrin gold i en kjel, og tilsetter resten av ingrediensene under. Det trenger ikke å koke, men pass på at det smelter godt sammen.

2 ss cocosa

2 dl kokosmelk

1 ss kanel

3 ss sukrin gold

1 ts salt

1 ts kardmomme

 Trekk blandingen av platen, og hell over i en bolle. Tilsett frø og nøtter, og sørg for at du rører godt sammen. Fordel deretter på en bakepapirkledd stekeplate, sånn som dette:

Deretter setter du formen inn i ovnen på 150 grader i ca. 40 minutter. Rør godt hvert 10 minutt, slik at blandingen blir jevnt stekt. Etter de 40 minuttene åpnet jeg ovnen og slapp ut litt varme, slo av ovnen og lot blandingen stå i varmen i 40 minutter til. Dette tipset stjal jeg fra Linda Stuhaug, da blir nemlig granolaen ekstra sprø og crunchy! Slapp/bløt granola er jo ikke noe godt, men med dette tipset blir blandingen knaskende sprø og god. Ta den ut, la den avkjøle seg og NYT!Jeg blandet en boks cottage cheese med noen ss kokosmelk, før jeg toppet med jordbær og granola. Utrolig godt, mettende og ikke minst supersunt måltid. Nesten som en liten dessert, det er jo så søtt og godt. Granola kan brukes til det meste, til kesam, skyr, gresk youghurt, som topping til havregrøten eller bare som snacks. Dagens frokosttips - håper dere har startet denne tirsdagen på en god måte, og at resten av dagen blir like bra!

Video om hjemmetrening og tacomandag

Hei dere! Mandag igjen, og det betyr at enda en ny video med Adresseavisen blir lagt ut. Denne gangen handler det om hjemmetrening, noe jeg vet mange har ønsket seg. Det kan være mange grunner til at man ikke kommer seg på trening, alt fra å ha små barn til sosial angst. Det er likevel ikke noe hinder for å trene, så her kommer en hel rekke øvelser dere kan gjøre i deres egen stue. Klikk på bildet under, så kommer dere til dagens episode og jeg håper så mange som mulig prøver challengen på slutten!

 Tights fra 2XU / genser fra Kari Traa (sponsede lenker)

I dag har jeg ikke gjort så veldig mye fornuftig annet enn å gå en rolig tur med Guapo og har vært på behandlig til naprapaten. Kjæresten har reist på skiferie til Alpene, og helt ærlig så kjeder meg veldig. Rar følelse å gå fra fullstappet timeplan til ingenting å gjøre, men forhåpentligvis er alt tilbake til normalen snart. Heldigvis har jeg masse venner som kommer på besøk, og ikke minst Netflix! Jeg som aldri har hatt tid til å se serier har begynt å se Marco Polo nå, men tar veldig gjerne mot tips fra dere også. Digg mat hører til når en ligger på sofaen, og derfor kjørte jeg en tacomandag i dag. Taco kan egentlig spises hver eneste dag, for hvis en bytter ut litt av ingrediensene blir det en veldig sunn rett. Jeg bytter kjøttdeig med kardonadedeig, rømme med mager kesam og lefser med speltlomper. Vips har jeg et sunt og godt måltid som kan nytes hver eneste dag i uken.

Håper dere har hatt en super start på uka, og at videoen faller i smak! Jeg er alltid like spent på responsen på disse videoene, så jeg blir veldig glad for tilbakemeldinger. De siste episodene er faktisk ikke filmet enda, så om det er et tema dere kunne ha tenkt dere å vite mer om er det bare å rope ut. Nå skal jeg se litt mer Marco Polo før det blir jentekveld i stua litt senere, super avslutning på dagen!

Hvordan opprettholde nyttårsforsettene

Januar har sust forbi, og vi har kommet til første februar allerede! Jeg kan nesten ikke tro hvor fort det har gått, og dette er kanskje den tiden hvor nyttårsforsettene begynner å dabbe litt av. Det er det INGEN grunn til, men det er veldig enkelt å falle tilbake til gamle vaner etter noen uker. I dette innlegget har jeg derfor samlet opp mine beste tips for å holde nyttårsforsettene gående, og at alle januar-trenerne skal bli til helårs-trenere!

1. Sett deg delmål. Hvis nyttårsforsettet ditt var å gå ned 10 kilo, så er det ingen grunn til å blir demotivert om du "bare" har gått ned 1,5 kilo i januar. Bestem deg for at da skal du gå ned 2 kilo i februar, og bruk det som motivasjon! 0,5-0,7 kg vektnedgang i uken anser jeg som et fornuftig vektta (selvfølgelig må dette justeres alt etter hvor mye du veier) så 2 kg i måneden er absolutt ikke urealistisk. Da kan du tenke hvor langt du har kommet til sommeren! Vekt er i utgangspunktet ikke et mål jeg liker å bruke, men jeg vet mange har nyttårsforsetter som angår nettopp dette. Det samme gjelder hvis du skal løfte mer i knebøy, eller løpe ditt første halvmaraton - sett deg delmål og jobb mot de!

2. Belønn deg selv når du når delmålene dine. Dette synes jeg er kjempemotiverende selv, og gjør det aktivt. Jeg siklet på et lyshus fra Kahler lenge, og bestemte meg for å ikke kjøpe det før den dagen jeg klarte 30 dips. Dere kan tro jeg var fornøyd med meg selv da jeg gikk hjem fra butikken med lyshuset den dagen jeg klarte det, fordi jeg følte det var så fortjent! Finn deg noe du har skikkelig lyst på, enten det er et lyshus, middag på en fin resturant med kjæresten, en kjole, spa eller vinkveld - hva som helst så lenge det motiverer DEG til å nå målene dine.

3. Varier treningen din! Hvis du alltid gjør det samme er det fort gjort å gå lei. Prøv noe nytt, f.eks crossfit, svømming, langrenn, gruppetimer eller prøv treningsprogrammet til en venn for å få litt inspirasjon. Trening skal være lystbetont og gøy, det er absolutt ingen grunn til å bruke tiden din på treningsformer du misliker når det finnes så mye å velge i!4. Oppdater spillelisten din! Dette er kanskje tidenes enkeste tips, men det har så utrolig  mye å si. Med godlåtene på øret stiger humøret, og det gjør det mye lettere å gjennomføre ei treningsøkt. Her er mine topp 10 for øyeblikket i random rekkefølge:

1. Amen Brothers & The Black Messiah - Take me to church radio charts remix 2. Mark Ronson & Bruno Mars - Uptown funk 3. Oliver Heldens & Becky Hill - Gecko (Overdrive) 4. Galantis - Runaway (U & I) 5. Martin Garrix - Animals 6.Vigiland - UFO 7.  Tube & Berger, Juliet Sikora - Come on now (set it off)  8. Fifth Harmony - Sledgehammer ( J'adore & Billybeats remix)  9. Murro & Gili - Går i søvne 10. A-Trak & Adam Wyatt - Push

5. Invester i nye treningsklær, dette betyr nemlig også mer enn man skulle tro. Jeg elsker å dra på trening og føle meg fin og fresh, enten jeg skal trene inne eller ute. Hvis treningsklærne er slitne og du føler deg som et dass blir økta fort deretter også. Nå har det kommet utrolig mye fint i nettbutikken til X-life også, og under ser dere noen av mine favoritter:
1. Løpejakke fra Kari Traa 2.Singlett fra Casall 3. T-skjorte fra Adidas 4. Singlett fra Casall 5. Singlett fra Kari Traa 6. Lue fra Kari Traa 7. Pannebånd fra Kari Traa 8. Tights fra Casall 9. Tights fra Reebok 10. Tights fra Craft 11. Tights fra Casall (sponsede lenker)

6. Finn inspirasjon i andre. Det finnes dager alle heller kunne tenkt seg å ligge på sofaen enn å dra på trening, meg inkludert. Da hjelper det å ha noen å se opp til, noen som kan inspirere til både trening og sunne matretter. Linn Tovaas, Linda Stuhaug, Maren Erdvik og Treningsfrue er eksempler på jenter jeg synes er fantastiske forbilder både når det kommer til mat og trening!7. Fortell andre om treningen din. Hvis du forteller venner/familie om treningen din blir du mer forpliktet til å nå målene dine. Enda en positiv effekt er jo at du plutselig kan bli en inspirasjon ved å snakke om treningen din, og motivere de rundt deg. Kanskje noen bestemmer seg for å bli med deg også, og plutselighar du fått en ny treningspartner. For det å trene sammen med andre er nok et tips som gjør det enklere å opprettholde treningen.

Det var mine beste tips denne søndagskvelden, gjerne del deres i kommentarfeltet også! Ny måned og nye muligheter ligger forran oss, jeg stemmer for å gjøre februar til åres beste måned så langt!

Giveaway og design i deres hender!

Søndagsmorgen og jeg har alt vært ute på tur med Lucia og Guapo. Det handler om å se positivt på ting, så jeg bruker den ekstra tiden min på å gå så mye jeg bare kan. Jeg tror Guapo setter pris på at jeg har pause fra styrketrening, det betyr i allefall mer trim på han! Jeg prøver å unngå hardt underlag når vi går, og heldigvis er det mange fine turområder her i byen. I dag har jeg en giveaway til dere, og en skikkelig kul mulighet! Dere skal nemlig få lov til å være med på å påvirke nytt design på tights fra Luciaven! Det er ikke hver dag man får lov til å leke klesdesigner, så det synes jeg er utrolig gøy. Først ute er tightsen Manhatten Sunset, under ser dere meg i den eneste tightsen som er produsert enda i det designet. Så er spørsmålet om dere synes den skal bli produsert mer av, og bli lagt ut for salg. Jeg synes helt ærlig den var superstilig, så annerledes og virkelig en tights som skiller seg ut. Som alle tights fra Luciaven har denne også rumpeløft med utrolig god effekt! Hvis du synes denne tightsen bør produseres så skriv JA i kommentarfeltet, og NEI hvis du ikke synes den var fin. Vi er ute etter ærlige meninger her, og en heldig vinner trekkes ut og vinner plagg fra Luciaven!

Pannebånd fra Kari Traa / Thermal top og vest fra 2XU / Tights fra Luciaven (lenkene i inlegget er sponset)


Men det er ikke det eneste dere får lov til å bestemme, jeg har nemlig en godbit til! Bestselgeren Smoky Noir har vært utsolgt lenge med god grunn, men nå er den reprodusert og tilbake i butikken igjen. Siden den ble så ekstremt populær har Lucia bestemt seg for å produsere den i flere farger også! Hvilke farger får dere lov til å bestemme, og er ikke det kult så vet ikke jeg. Å få være med å bestemme design er jo ikke noe som skjer hver dag, så dette er virkelig gøy. Under ser dere vakre Lucia i tightsen det er snakk om, og ulike farger dere kan velge i. Sammen med kommentaren om ja/nei på Manhatten Sunset så legg igjen også hvilke to farger dere helst kunne tenkt dere på tightsen under. Som takk for hjelpen trekker vi som nevnt en heldig vinner som får plagg fra Luciaven, derfor er det viktig at dere husker å skrive inn epost slik at jeg kan kontakte den som vinner. Personlig kunne jeg helst ha tenkt meg farge 3 og 4, de tror jeg blir perfekte til trening når våren kommer!
Mens jeg var opptatt med å skrive blogginnlegg var kjekkasen min travelt opptatt med å stjele skyren min. Han elsker alt av meieri-produkter, men alt jeg gir han er litt Biola innimellom. Nå har han altså spist halve skyrboksen, denne luringen! Blikket lyser av uskyld mens restene på haken og den tomme boksen på gulvet sier noe annet. Det er vel et tegn på at jeg bør legge fra meg maskina og bry meg mer om hunden min. Jeg kommer tilbake litt senere ikveld, og er superspent på å se hvilke design dere går for!