hits

Frokost- og lunsjtips

Vaffelomelett

God kveld ♥ Jeg stikker innom igjen med et aldri så lite mattips til dere, nemlig vaffelomelett. Jeg vet at mange har lyst til å starte året sunnere, da er det ingenting som passer bedre enn litt matinspirasjon. Jeg spiser en eller annen form for egg omtrent hver dag, egg inneholder masse bra næring og kan brukes til det meste. Stort sett blir det kokt eller stekt egg, men det er minst like lettvint å lage omelett i vaffeljernet! Her har jeg brukt 4 egg, 2 ss mager kesam, noen skiver skinke, litt grønnsaker og krydder. Visp eggene med kesam først, før du tilsetter resten av ingrediensene. Smør vaffeljernet, så er du klar til steking! Denne oppskriften gir fire store plater, en nydelig kveldsmat. Det er like godt til frokost eller lunsj også, så her er det bare å finne frem vaffeljernet ♥

Enkel kveldsmat på sitt beste

Hei dere! Jeg har akkurat spist kveldsmaten min etter svømmekurs, det er ferdig klokka 22.00 og er alltid skrubbsulten etterpå. Da handler det om å ta enkle men gode valg, og for meg er det en soleklar favoritt på kvelder som denne. Speltlomper, kyllingpålegg og litt grønnsaker slår aldri feil og det er ferdig på fem minutter. Faktisk ferdig på to, om du ikke orker å dandere slik som jeg har gjort her. Det er ikke så vanskelig å ta sunne valg i hverdagen, bare en har noen gode ingredienser i kjøleskapet ♥

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Omelett- og tightslykke

Jeg er 100% enig med Halvor (min Farmen-favoritt) i at egg er supermat. Egg kan brukes til nesten alt, har fantastisk næringsinnhold og metter lenge. Dagens lunsj ble omelett med masse grønnsaker, det er så godt! Ikke minst er det lettvint, og du har et bra måltid på kort tid. Jeg steker alltid grønnsakene i panna først, i dag ble det brokkoli, purreløk og tomat. Mens de steker blander jeg 4 egg og 4 ss melk sammen med krydder som jeg heller over grønnsakene. Hvis du har skinke eller annet kjøttpålegg er det også godt å ha oppi, men det er ikke noe must. Godt uten også! Jeg laget dobbel porsjon, i dag har jeg nemlig kveldsvakt på jobb og da er omelett supert å ha seg i matboksen. 

Morgenen har jeg brukt ute, det er jo så fint vær! Ikke minst har det blitt nesten 20 (!) grader varmere enn i går, fra -10 til + 10 er jammen ikke verst. Minuset er at snøen forsvinner, men den kommer forhåpentligvis snart tilbake igjen. Jeg må bare tipse dere om at det er store mengder tights på tilbud hos X-life nå som det er Black Week. Her er det virkelig muligheter for å skaffe seg godbiter til en billig penge, kanskje det er på tide å prøve noen nye merker også? ICANIWILL og Wearefit har faktisk blitt nye favoritter til meg, i tillegg til Reebok og Röhnisch som alltid faller i smak. Gi meg en tights som er høy i livet og sitter som et skudd, da er jeg frelst! Klikk deg inn på salget her og se om du finner noen nye godbiter du også.

Den ultimate frokosten

Jeg vet ikke av en eneste ting som trumfer pannekaker til frokost. Det er så usannsynlig godt, samtidig som det er full av god næring og derfor en super måte å starte dagen på. For disse pannekakene trenger du:

2 bananer ♥ 3 egg ♥ 3 dl havremel ♥ 1,5 dl vann

2 ss Sukrin gold ♥ 1 ts kanel ♥ 1 ts kardemomme ♥ en klype salt

Mos bananene og rør alle ingrediensene godt sammen før du steker i panna på middels varme. Jeg lager alltid store porsjoner med røre, så lar jeg restene stå i kjøleskapet. Der kan røra fint stå i et par dager, og jeg kan kose meg med pannekaker flere dager på rad. Lei blir jeg ikke uansett, for det er så utrolig mange måter pannekakene kan varieres på. Som topping kan du velge kesam, cottage cheese, peanøttsmør, honning, sirup, bær, frukt, syltetøy eller akkurat det du har lyst på. Smakene kan bli vidt forskjellige, men pannekakene blir alltid like gode. I dag toppet jeg med Kesam lime, bær og favorittfrukta. En av de tingene jeg elsker mest med høsten er at persimon kommer tilbake i butikkene, og jeg er virkelig hekta på den. Jeg spiser helt oppriktig 3-4 hver dag, denne frukta må utnyttes så lenge den er her! God i seg selv og selvfølgelig ekstra digg med pannekaker. Ha en nydelig start på dagen alle ♥

Lader opp

Nå sitter jeg her i sofaen med cottage cheese, bær og frukt. Det er et standard-måltid hos meg, enten som frokost, lunsj eller kveld. Jeg spiser det flere ganger i uka og blir aldri lei. Det er jo så godt, og med variasjon i frukt/bær kan du få all verdens smaker. Jeg er jo en fruktmons av dimensjoner, og spiser nok flere kilo frukt/bær i uka. I tillegg til all frukta elsker jeg frukt-te, og har hatt en soleklar favoritt i et par år. Peach & Mango smaker nesten godteri, så god er den! Derfor tenkte jeg å tipse dere om den igjen nå som høstmørket virkelig har kommet. Med dette godt i magen skal jeg straks ut døra og på svømmekurs igjen. Er det en treningsform jeg blir sliten av er det virkelig svømming, så det er viktig å lade opp med mat før kurset. Ikke minst når jeg kommer hjem igjen, heldigvis har jeg både noen vaffelplater og jordbær til overs som jeg kan komme hjem til. 

Dette blir økt 4 av 30 så langt i november, før styrketrening venter i morgen. Hvordan har treningsuka di startet? ♥

Søndagsvaffel med søtpotet

Et sendt blogginnlegg er bedre enn intet blogginnlegg, så her kommer et lite kveldstips til dere! Søtpotet er en ingrediens som passer godt til det meste, også vafler. God smak, godt næringsinnhold og god konsistens, da blir det ikke stort bedre. For å lage ti plater trenger dere:

5 dl søtpotetmos ♥ 3 bananer ♥ 4 egg ♥ 5 dl havregryn ♥ 2 dl fibra fullkornshvetemel

1 dl vann ♥ 2 ss sukrin gold ♥ 1 ss kanel ♥  2 ts kardemomme ♥ 1 ts bakepulver ♥ en klype salt

Vask og skrell søtpoteten, før du koker den helt mør. Deretter bruker du en stavmikser for å lage en glatt søtpotetmos, fri for klumper. Jeg brukte to store søtpoteter for å få 5 dl søtpotetmos. Tilsett resten av ingrediensene, og mos alt sammen med stavmikser til du har en jevn røre. Stek i et smurt vaffeljern, og topp vaflene med det du ønsker. Bær og kesam er en sikker vinner her i huset, jeg tipper det blir det hos dere også ♥

Trøstespising av sjokolade

Svømmekurset i går var så gøy, allerede på den første timen kjente jeg at jeg lærte så mye jeg ikke har tenkt på før. Så det var veldig morsomt, men ikke helt optimalt for en kropp som var på bedringens vei. For nå rykket jeg tilbake til start, med vond hals og tett nese. Så det er ikke alltid det lønner seg å pushe kroppen før den er klar, selv om basseng og forkjølelse kanskje aldri har vært den beste kombinasjonen. Uansett, med både uggen form og Halloween er det virkelig innafor med sjokoladespising. Alt goderiet spiste ungene på døra opp, så det ble pannekaker på meg. Disse er så enkle som det går an å få det, så her er det bare å komme seg på kjøkkenet! Pannekakene er laget av 50 g havremel, 1 egg, 20 g vaniljeprotein, 1/2 banan, 1 ts bakepulver, 2 ss sukrin gold og litt vann. Rør alle ingrediensene godt sammen, og stek pannekakene på middels varme i panna. Laget med sjokolade er så enkelt som sjokoladeprotein og sukrinmelis blandet sammen, er er det brukt 45 g protein og 2 ss sukrinmelis. Så er det bare å spise, dette er sjokoladekos på sitt beste ♥

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Sjokoladegrøt på selveste grøtdagen

I dag er det Grøtdagen, var dere klar over det? Jeg elsker alle anledninger til å feire, og spesielt kanskje denne dagen. For grøt spiser jeg omtrent hver eneste dag, det er så godt og jeg blir faktisk aldri lei. I tillegg er grøt billig og inneholder god næring, så det er bare å spise grøt folkens! I dag tenkte jeg å dele en av mine favorittoppskrifter på grøt med dere, for den her er så god! Til en porsjon trenger du:

80 g havgregyn ♥ 80 g kokosmelk ♥ 2 ss sukrin gold

2 ss kakao ♥ 2 dl vann ♥ en klype salt 

Fremgangsmåten er så enkel som å ha alt i en liten kjele, la det koke noen minutter og rør godt slik at grøten ikke blir svidd. Så kan du toppe med det du vil, et hett tips er mørk sjokolade, gojibær og vaniljekesam! Når du rører sjokoladebitene inn i den varme grøten smelter de og gir en helt perfekt smak, virkelig min type grøt. 

Om det ikke blir denne grøten så håper jeg dere der ute feirer Grøtdagen, det er jo for for godt til å la være ♥

Hjemmelaget granola på fem minutter

Det er endelig fredag og vi skal sette kursen mot Oppdal. Det er ikke lenger enn to timer dit, men likevel må jeg selvfølgelig ha påfyll av mat først. Jeg elsker granola, og har laget utallige varianter gjennom årene. Flere av de må stekes i rundt 40-60 minutter, noe jeg absolutt ikke hadde tid til i dag. Derfor gikk jeg for den raske varianten, som faktisk blir akkurat like god! For å lage den trenger du:

En neve nøtter ♥ to never havregryn ♥  to ss sukrin gold ♥ 2 ts kanel

Smelt sukrinet på middels varme i stekepanna under omrøring. Når det har smeltet tilsetter du hakkede nøtter og havregryn, og rør det godt sammen. Hell ut av panna og på et fat så granolaen får avkjølt seg litt før du spiser den, da blir det nemlig herlige spø og crunchy klumper som smaker helt fantastisk. Passer til det meste, i dag ble granolaen topping på cottage cheese sammen med bær. Perfekt før vi setter oss i bilen opp til fjellet!

Med det tipset vil jeg ønske dere alle en helt strålende fredag ♥

Breakfast at Goa

Denne frokosten altså, den kommer jeg til å savne! Et hav av smoothiebowls, juice, sandwicher og alt mulig godt å velge mellom. Jeg skulle virkelig ønske Goa åpnet i Trondheim, selv om det kanskje ikke blir helt det samme som når vi kan sitte nede ved stranda og nyte maten. Jeg tror nesten den smaker litt bedre bare av den grunn! Jeg velger likevel å tro at den ville ha smakt fantastisk overalt, og håper dette gir dere litt frokostinspirasjon denne lørdagsmorgenen.

Vi har tatt vår siste tur opp til Alt del Governador for denne gang, og selv om jeg aldri har jobba så hardt på vei opp ble det ingen ny rekord. Vi kom opp 30 sekunder senere enn sist, enda jeg følte jeg jobbet dobbelt så hardt. Noen ganger er det bare sånn at kroppen ikke vil, beina mine var blytunge og hvert steg føltes som en kamp. Bjørni pusha meg heldigvis hele veien opp, så selv om det ikke ble noen rekord ble ikke tiden så aller verst likevel. Og det ga faktisk nesten like god følelse å nå toppen på en tung dag, utsikten er jo verdt det i seg selv. En utslitt kropp fikk roe seg ned med litt yoga på toppen før vi startet på veien ned, og jeg gleder meg allerede til neste gang  vi skal opp hit ♥

Ønsker dere alle en helt nydelig og sporty lørdag ♥

Grønn detox smoothie

Hver gang jeg drikker og spiser søppelmat blir kroppen min helt ute av spill. Jeg føler meg oppblåst, slapp, dårlig i magen og tung i kroppen. Det er absolutt ikke sånn jeg er vant til at kroppen føles, og jeg vil derfor bli kvitt følelsen så fort som mulig. Detox betyr å rense kroppen for giftstoffer, og det er et veldig omstridt tema om det faktisk er mulig å ta en slik rens. Det jeg kan si med 100% sikkerhet er at for meg begynner kroppen å føles uendelig mye bedre når jeg fyller på med grønnsaker og frukt. Det trenger ikke alltid å være like enkelt å spise det i store mengder, og derfor er en smoothie helt perfekt. Denne grønne smoothien er helt nydelig om du har en blåmandag, eller om du bare ønsker å få i deg en herlig næringsbombe. For å lage den trenger du:

1 neve spinat ♥ 1 eple ♥ 1 kiwi ♥ 1/2 avocado

1/2 lime ♥ 1 banan ♥ 2 never isbiter

Kjør alt i en blender, før du smaker til med limesaft helt til slutt. Den blir frisk og god i smaken, samtidig som den har en herlig kremete konsistens. Mitt mandagstips til alle dere ♥
Frokosttips: søtpotetpannekaker

God morgen! Noen dager har man bedre tid til å lage frokost enn andre, og kanskje nettopp i dag er sånn dag for dere også? I så fall bør dere få med denne oppskriften, for den er virkelig god! Det som er fint er at den er like god til kvelds også, så om du har det travelt denne morningen er det likevel verdt å lese videre. Søtpotetpannekaker er jo så godt, og veldig enkelt å lage. Et lite tips hvis du ikke vil koke søtpoteten, da er det nemlig helt greit å ta den i mikrobølgeovnen. Da stikker du en god del hull i poteten med gaffel, før den settes inn i mikroen i 10-12 minutter. Hele oppskriften ser slik ut:

150 g søtpotet ♥ 1 egg ♥ 40 g havremel 

1 ss Sukrin Gold ♥ 2 ss sesammel ♥ 1 ts bakepulver

Mos og kok søtpotet, før alle ingrediensene blandes godt sammen. Stek med litt smør i panna, oppskriften gir fem små pannekaker. Topp med akkurat det du har lyst til, og det er søtt eller salt spiller ingen rolle. Jeg er fan av begge deler, og det er det som er så fint med pannekaker som dette. De passer jo med alt, og toppingen kan være hva som helst. 

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Dagens lille tips fra meg til dere, håper torsdagen blir strålende ♥

Det beste med å komme hjem

SAMSUNG CSC

Vi er vel hjemme, og noe av det beste med å komme hjem er å komme til mitt eget kjøkken igjen. Jeg elsker å stå lenge på kjøkkenet og lage god mat, jeg tror kjøkkenet er favorittplassen min i hele huset. I kveld sto jeg ikke lenge der, men likevel fikk jeg til å lage et helt fantastisk måltid! Proteinpannekaker har jeg delt med dere mange ganger før, men det skader absolutt ikke å dele en god ting for ofte. For å lage disse trenger du:

60 g havregryn ♥ 2 eggehvitter ♥ 1 most banan ♥ 2 ss Sukrin gold

20 g sjokoladeprotein ♥ 1 ts bakepulver ♥ 1 ts kakao ♥ 1 dl vann

Mos alle ingrediensene godt sammen, og stek i panna på middels varme. Lag et tårn, før dere topper pannekakene med akkurat det dere har lyst på. Jeg har brukt en boks Propud, blåbær, kokosflak og peanøttsmør. Da må det bare bli bra, med alle disse godsakene kombinert! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Om dere tar det som kveldsmat, frokost eller lunsj spiller ingen rolle, for disse passer når som helst på dagen! Lag og nyt ♥

Skap en fantastisk start på dagen

I dag våknet jeg og bestemte meg for at jeg skulle ha en skikkelig bra dag. Det skal så lite til for å løfte hverdagen litt ekstra, og det er det virkelig verdt å gjøre. For det er tross alt flest hverdager her i livet, og da er det viktig å gjøre det aller beste ut av det. På samme måte som du kan bestemme deg for hva du skal kle på deg, så kan du også bestemme hva slags humør du skal være i. I dag er jeg kjempeglad fordi jeg har valgt å være det, og det skal jeg bygge opp under hele dagen. Jeg vet at det finnes dager man våkner og bare har lyst til å dra dyna over hodet og sove til neste dag, men også disse dagene kan du gjøre så mye bedre. Lag en ekstra god frokost, sett på favorittlåta og dans naken i speilet eller kjør karaokeparty i dusjen. Du vet hva som får deg i et godt humør - og da må du også velge disse tingene. Jeg blir glad av god mat og laget derfor en skikkelig god frokost bestående av grove knekkebrød med laks, salat og smøreost, fersk frukt og bær i tillegg til en stor kaffekopp. Det var det jeg trengte for å få en skikkelig bra start på dagen, og maten har kommet litt lenger ned i magen skal jeg ta med Ulrik og Guapo på tur i bymarka før jobb. Enda en ting jeg blir glad av å gjøre, så denne dagen må bare bli bra. Du skaper din egen hverdag, og nettopp derfor er det ingen grunn til at den ikke skal være fantastisk. Det høres kanskje litt ut som en klisje, men det er faktisk helt sant. Gjør det du trenger å gjøre for å være glad, og ikke vent på at andre skal gjøre dagen bra for deg ♥Og hvis du er av den typen som blir glad av sko, så kan jeg samtidig tipse om at supersponsor X-life har kampanje på absolutt alle sko nå!  Utvalget finner du her:


Senk skuldrene, smil og skap deg en fantastisk dag ♥

Verdens enkleste pannekaker

Jeg titter innom denne vakre mandagskvelden for å gi dere verdens enkleste oppskrift på sunne pannekaker. Disse er så enkle at alle kan lage de, og du trenger absolutt ingen fancy ingredienser. Det finnes et hav av måter å lage pannekaker på, og denne varianten har kun tre ingredienser.  Her har jeg brukt tre bananer, tre egg og tre dl havregryn. Mos alt godt sammen med stavmikser, og der har du pannekakerøra di klar! Hvis du vil ha litt mer smak går det også fint an å tilsette litt kanel, kardemomme eller vaniljepulver - men det er ikke nødvendig. Her kan det være greit å smake seg frem selv. Stek på middels varme med litt smør i panna, så er de klare til å nytes! Jeg fikk ni pannekaker av denne oppskriften, nok til hele familien. Ulrik elsker nemlig disse pannekakene like mye som meg, så det er virkelig en favoritt. 

Hvis du topper med litt frukt og bær blir det ekstra friskt og godt, det gjør liksom alt bedre! Det er utvilsomt en av de aller beste tingene med sommer, alle disse herlige søte smakene. Nå skal jeg sette meg ned og lese gjennom spørsmål fra spørsmålsrunden, og begynne med å svare på noen av de. Men det er bare å komme med spørsmål enda også, så skal jeg svare på alle så godt jeg kan. Ha en super mandagskveld alle ♥

Frisk og luftig proteinkrem

I dag har jeg et helt fantastisk lite lunsjtips å dele med dere, nemlig denne proteinkremen. Jeg fikk selv tipset av ei venninne, og ble nesten litt snurt for at jeg ikke har fått det tipset før. For dette var helt utrolig godt, og alle andre søtmonser der ute må følge nøye med nå. For her har dere nemlig en søt og frisk proteinkrem som kan spises hver eneste dag. Oppskriften er lekende lett, du trenger bare dette :

2 eggehvitter ♥ 2 ss sukrin melis ♥ 1 beger Skyr

Stivpisk eggehvitter og sukrin melis, før du vender begeret med Skyr forsiktig inn. Her kan du selvfølgelig velge den smaken du vil, jeg har brukt fersken og bringebær her.  Det kan virkelig ikke sammenlignes med å spise vanlig Skyr, dette blir en helt annen verden. Det er som en liten dessert, stappfull av proteiner og så utrolig enkel. Det høres kanskje ikke så fantastisk ut, men jeg lover at dette er verdt å prøve. Med tanke på at det tar omtrent fire minutter har du absolutt ingenting å tape, så bare go for it! Husk at eggehvittene må piskes helt stive, slik at du kan snu bollen på hodet før du vender Skyren inn. Gjerne topp med bær og nøtter, for å sette prikken over i'en. 

Nå skal jeg dra på butikken og hamstre inn Skyr i alle mulige smaker, for å finne favorittkremen. For den kremen her, den blir utvilsomt den nye slageren her i huset! 

Enkel lakselunsj

Selv om jeg ikke får til å bevege meg så langt fra sofaen klarer jeg selvfølgelig å lage god mat fordi. Likevel må jeg lage enkle ting som ikke tar så lang tid, fordi jeg klarer ikke å stå på foten så alt for lenge av gangen. Dagens lunsj ble derfor så enkel som speltlomper, paprika, røkelaks, Philadelphia-ost og ruccolasalat. Smør lompene Philadelphia før du legger laks og salat på, og ruller de sammen. Så enkelt kan det altså være å få i seg en sunn og mettende lunsj, denne lager du på bare et par minutter. Om du er på farta er dette også et supert alternativ, jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har rasket med meg laks og lomper på butikken i lunsjen på jobb. En super hverdagslunsj!

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Det var det jeg hadde å komme med i dag, samtidig som jeg vil ønske dere en superduper tirsdag ♥

Innafor trøstespising

Jeg vet ting ikke blir bedre av å klage, men herremin så kjedelig det er å være stuck til sofaen. Jeg har lyst til alt annet, jeg har lyst til å leke med Ulrik, gå tur med bikkja, trene, lage mat til og med husvask har jeg lyst til å gjøre! Sistnevnte gjør jeg kanskje en gang i året, så det sier litt om hvor kjedelig jeg synes det er å ligge på sofaen med foten høyt. En ting som hjelper er selvfølgelig trøstespising, mat fikser jo det meste. Selv om mamma og pappa kom innom med tidenes påskeegg i går kan jeg selvfølgelig ikke spise godis dagen lang heller. Jeg spiser stort sett godteri en gang i uken, og lager heller sunnere varianter av godsaker for å kose meg til vanlig. I dag var det sjokolade som fristet mest, og derfor ble det litt av en frokost! Havregrøt er standardfrokost her i huset, men den kan virkelig pimpes opp til å bli et luksusmåltid! 100 g mager kesam, 20 g sjokoladeprotein , 2 ss sukrinmelis og noen steviadråper. Bland godt sammen og fordel det over grøten, gjerne med litt bær, banan og nøtter - så er lørdagsfrokosten i boks. Eller hverdagsfrokosten for den saks skyld, her har du en sunn, enkel og næringsrik frokost med protein, fett og karbohydrater fra gode kilder. Når det er så godt at det funker som trøstespising, og samtidig er så sunt at du kan spise det hver dag blir det jo nesten ikke bedre!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Håper alle har en sprek lørdag, beveg dere litt ekstra for meg også ♥

Trøstespising & ønskeliste

Vi hadde store planer om en sprek helg, men de planene gikk rett i vasken. Torsdag ettermiddag begynte jeg å spy, og det fortsatte i ett strekk helt til i går kveld. Dette er første gangen jeg er skikkelig syk siden Ulrik ble født, og det er jo nesten like ille som å være syk selv å skulle passe på en 1-åring samtidig. Selv om det verste er over føler jeg meg fortsatt urven, og jeg synes selvfølgelig fryktelig synd på meg selv. Kjæresten, som jeg nå har smittet, kom hjem med masse yoghurtnøtter til meg men for min del er det salte ting som frister på dager som dette. Derfor ble det trøstespising med en god gammel barndomsfavoritt, nemlig toast. Brødskivene er smurt med sennep og sukkerfri ketchup, før jeg la på ost, skinke, spinat og tomater. Inn i toastjernet og plutselig var lunsjen klar!

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

På dager som dette når det er panservær ute og sola skinner er det ingenting jeg kunne ha tenkt meg mer enn å bruke kroppen utendørs. Jeg får ikke mindre lyst av å se alle de nye treningsklærne som har kommet denne våren - det er så mange herlige farger! Det gir motivasjon i seg selv med en fargerik treningsgarderobe etter min mening. Jeg har laget meg en ønskeliste hos X-life, og har samtidig en rabattkode å dele med dere! For om dere bruker koden 30awesome når dere kommer til kassen, så får dere 30% på en valgfri vare. Dette gjelder på hele nettbutikken foruten Better Bodies og 2XU, så her kan du gjøre et kupp! Mine favoritter ser dere her:

Vind- og vanntett parkas fra Kari Traa / sko fra Reebok / singlett fra Adidas / tights fra Björn Borg /

parkas fra Kari Traa / sko fra Adidas / singlett fra Röhnisch / tights fra Craft (lenkene i innlegget er sponset)
 


 

Åh, selv om energien er på bunn så kjenner jeg at det kommer litt energi snikende av alle disse herlige fargene! Kanskje var det at jeg endelig fikk en time på sofaen mens Ulrik som også, en kombinasjon av de to er nok det som er mest sannsynlig! Håper dere har en frisk og rask helg, så satser jeg på å komme sterkere tilbake ♥

Pannekaker hele dagen

Pannekaker blir jeg aldri lei av, det er så godt! Denne røra laget jeg klar i går kveld, slik at det bare var stekingen som gjensto i dag. Perfekt hvis man har det litt travelt men likevel vil ha god næring. I dag ble dette pannekaketårnet lunsjen min, og resten av pannekakene blir med som kveldsmat på jobb. Så om du har lyst på en ekstra digg frokost, lunsj eller kveldsmat kan du teste disse, pannekaker er like godt hele døgnet. For å lage denne oppskriften trenger du:

3 egg ♥ 3 modne bananer ♥ 200 g havregryn ♥ 2 ss sukrin gold

60 g vaniljeprotein ♥ 1-2 dl vann ♥ 2 ts kanel ♥ 1 ts kardemomme

Mos bananene med en stavmikser, og bland deretter alle ingrediensene godt sammen. Stek i panna på middels varme med litt smør, så har du pannekakene klare!  Selv om de er utrolig gode i seg selv synes jeg det blir litt tamt å spise de alene, og velger alltid noe digg som topping. Det kan være alt fra peanøttsmør til hvitost eller vaniljekesam, og i dag falt valget på cottage cheese og sukkerfritt syltetøy. Kanongodt, og ikke minst proppfullt av god næring til resten av dagen. Det trenger jeg med både gruppetimer og PT-timer i vente!


Håper dere liker oppskriften like godt som meg ♥

Frokostfavoritt

I dag startet jeg gradert mammaperm igjen, og skal jobbe 60% frem til sommeren. Selv om jeg digger jobben min gleder jeg meg utrolig mye til denne perioiden, det skal bli så godt å få mer tid sammen med Ulrik! Jeg har jobbet mye det siste halvåret, så nå skal vi nyte litt rolige dager sammen. I dag skal jeg ikke på jobb før fire, og det betyr at jeg kunne kose meg med en god frokost. Her er sukrin gold og havregryn stekt sammen i panna, det gjør at havregrynene blir karamellisert og smaker superdeilig. Legg lag på lag med kesam, havregryn og sukkerfritt syltetøy - og frokosten er klar! Jeg brukte eple- og pæresyltetøy, men det blir garantert godt med andre typer syltetøy også.

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Ønsker dere alle en helt nydelig dag ♥

Det enkleste og beste

Jeg vet at jeg har blogget mye om lomper i det siste, men det er så genialt! Jeg jobber jo i treningsbransjen, og nå i januar er det full fart hele tiden. Selv om det er hektisk er det viktig å fylle på med energi, og da er lomper en av de beste og enkleste løsningene jeg vet av. De kan fylles med det meste, koster ikke mye og er helt perfekte på travle dager. Disse er fylt med skinke, ruccola, cherrytomater og rødløk. Så godt og så enkelt, det skal virkelig ikke så mye til!

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Lomper funker til frokost, lunsj og kvelds, stek de i panna med litt ost så har du plutselig en digg middag også. Nå må jeg sette i gang med arbeidsdagen, håper alle dere som leser dette har en strålende torsdag. Jeg setter kjempestor pris på at alle dere titter innom her hver dag, det skal dere vite ♥

Mandag ned fra tronen

Mandager så lenge jeg kan huske vært favorittdagen min, fordi starten på ei ny uke betyr alltid at jeg har mye gøy som venter. Jeg har fortsatt like mye morsomt som skjer i livet, men mandager er ikke favoritten lenger. Lørdag og søndag har inntatt tronen over favoritt-dager, fordi jeg setter sånn pris på at hele den lille familien vår kan være sammen. Det er rart å tenke på hvor mye som har endret seg etter Ulrik ble født,  Uansett, poenget mitt med dette var at jeg vet at mandager langt i fra er favoritten hos mange. Jeg klarer å sette meg litt mer inn i det nå, og tenkte derfor å komme med et lite tips for å gjøre mandagen din hakket bedre. For hvis du starter den med en skikkelig god frokost, da har du kommet langt! Det trenger ikke å ta lang tid heller, bare unn deg selv en ekstra god start på uka. Hvis du står opp 10 minutter før du pleier kan du kose deg med frokost og kaffe uten å stresse, og bare det gjør mandagen litt bedre. Her har jeg ei stor skål med kesam + vaniljekesam, toppet med jordbær, blåbær og mandler. Ferdig i en fei, og en fryd for både ganen og øyet.

Min start på uka ble utvilsomt bedre av denne starten, og jeg ønsker dere alle en superstart ♥

Den beste starten på dagen

Det er ikke så mye som slår pannekaker til frokost, det er noe av det beste jeg vet! Pannekakerøre holder seg også fint i kjøleskapet, så hvis dere lager pannekaker steke opp røra flere dager på rad. Da blir valget av frokost mye enklere, og starten på dagen blir så mye bedre.

2 egg ♥ 100 g cottage cheese ♥ 2-3 dl melk

1 dl havregryn ♥ 100 g havremel ♥ 2 ss sukrin gold

Bland alle ingrediensene, kjør gjerne sammen med blender hvis du ønsker en glatt røre. Stek på middels varme i panna, gjerne med litt smør i. Det gjør at pannekakene blir ekstra gode synes jeg! Dere kan også smake til med kanel og kardemomme hvis dere ønsker litt ekstra smak, det er jeg veldig glad i! Topp med det du har lyst på, jeg valgte cottage cheese og bær, Frisk og god start på dagen!

Håper dere tester oppskrifta, den er så god! Ha en nydelig fredag alle ♥

Brekkie & boksing

Innlegget inneholder sponsede lenker

I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere en av mine frokostfavoritter, den blir ofte valgt her i huset. Jeg er fan av at mat skal smake godt, ha bra næringsinnhold og ikke minst være enkelt å lage. Med en liten bebis som fyker rundt har enkelhet blitt enda viktigere enn før, slik at jeg alltid får i meg bra mat. Frokosten i dag var rett og slett cottage cheese blandet med kesam lime. Cottage cheese er veldig magert og smaker ikke så mye, mens kesam lime har masse smak og litt mer fett. Perfekt kombinasjon, bland sammen og du har en smakfull proteinbombe! Gjerne topp med bær og mandler også, så er frokosten i boks. I dag var jeg så heldig at min bedre halvdel hadde laget ferskpresset juice til meg også, så der ble det utdelt noen kjærestepoeng i dag! Han hadde brukt mest appelsiner, men også litt grapefrukt for ekstra smak. Frukt og grønt er fortsatt kjempebillig i butikkene nå i januar, så vi hamstrer for det det er verdt.
Jeg skal ikke skryte på meg at jeg har trent allerede i dag, men i går kveld hadde jeg ei digg bokseøkt sammen med Siri. Det er så kjekt å ha ei venninne som har drevet med boksing, for jeg har mye å gå på når det kommer til teknikken enda. Likevel får jeg virkelig trent, boksing er en av de mest effektive intervalltypene jeg vet av. Ikke minst så er det utrolig gøy å hamre løs på sekken, så jeg tenker ikke over i like stor grad at svetten siler og at jeg hiver etter pusten. Hvis dere vil ser litt av økta kan dere legge meg til på snapchat, brukernavnet er noramathisen. Jeg har tenkt å være litt mer aktiv på den fronten fremover, så det er bare å henge med!

Boksesekk (-30%) og mer hjemmetreningsutstyr fra Abilica finner dere her 


Nå venter jobb, ha en super dag alle ♥

Coffee all day

Tenk at dette er den første mandagen i år, jeg som elsker mandager! Jeg er så heldig at jeg kan drikke kaffe hele døgnet, uten at det påvirker kroppen noe særlig. Det passer midt i blinken jeg har lyst på kaffe om kvelden, eller når jeg har lyst på smoothie med kaffe i. Denne er nemlig en av mine favorittsmoothier, og den er så enkel å lage!  Alt du trenger er fire ingredienser, og de fleste har du kanskje på kjøkkenet fra før. Til en smoothie trenger du:

1 stor frossen banan  ♥1 espresso evt. litt kruttsterk kaffe

3 ss mager vaniljekesam ♥ 1 ss peanøttsmør

Kjør alt sammen i en blender, og du har et herlig smoothie klar. Den smaker ekstra godt sammen med pannekaker, som du finner oppskriften på her. Dette er et nydelig måltid og virkelig en helt perfekt start på uka i mine øyne. Topp pannekakene med akkurat det du har lyst på, her har jeg brukt jordbær, cottage cheese og yoplait.

Treningen i dag ble erstattet med en lang og fin tur sammen med guttene mine, det er jo så fint vær ute nå! Det må utnyttes til det fulle, og vi kledde på oss for å dra ut i snøen. Ulrik har tatt sine første steg, men er fortsatt rimelig ustødig. I snøen hadde han ikke sjans til å komme seg fremover, og havna på rumpa med engang. Når han blir utålmodig i vogna blir det ekstra trening for mor å bære han, det gjelder å se positivt på alt!
Har dere startet årets første mandag? ♥

Fylte horn med ost og skinke

God søndagskveld dere! Jeg er i så godt humør etter en super søndag med familien, og ikke minst gull på håndballjentene. Formen er upålagelig etter julebordet i går, jeg endte opp med å drikke 1,5 glass vin. Likevel hadde jeg det like gøy, danset like mye om ikke mer som resten og holdt ut nesten helt til slutten. Når jeg har det så gøy på fest uten alkohol ser jeg liksom ikke poenget med å drikke. Det som er ekstra fint er at jeg da har hatt muligheten til å være ekstra produktiv i dag, og har bakt flere oppskrifter som jeg skal dele med dere. I dag tenkte jeg å dele en favorittoppskrift på fylte horn med dere, helt perfekt som lunsj eller kvelds. For å lage de trenger du:

4,5 dl vann ♥ 50 g gjær ♥ 400 g cottage cheese ♥ 4 dl havregryn

6 dl sammalt hvete fin ♥2 ss sesamfrø ♥ 2 ss sukrin ♥ 2 ts salt

Rør ut gjær i lunkent vann, før du tilsetter cottage cheese. Rør inn resten av ingrediensene, og bland godt sammen. Dekk bollen med plast eller et kjøkkenhåndkle og sett på et lunt sted i 30 minutter. Etter den har hevet elter du den godt sammen, og deler den i tre. Kjevle hver del til en runding med omtrent samme tykkelse. Del i trekanter, jeg fikk totalt 20 av denne oppskriften. Som fyll kan du gjerne bruke ost, skinke og oregano, eller noe helt annet hvis smaksløkene dine heller foretrekker det. Rull trekantene sammen fra den brede siden, og sørg for at spissen ligger ned på stekeplata. La de etterheve i 20-30 minutter, før du pensler med egg og strø litt sesamfrø over. Sett inn i ovnen på 225 grader i omtrent 15 minutter. La de avkjøle seg på rist, og du er klar for kveldsmat i toppklasse!Håper 4. søndag i advent har vært helt super for dere alle, nå er det virkelig ikke lenge igjen til jul ♥

To favoritter sammen

Det er ingen tvil om at jeg elsker proteinpannekaker, og heller ikke om at jeg elsker persimon. Det er så utrolig godt, og jeg spiser minst en om dagen. Under graviditeten levde jeg nesten på denne frukta, jeg klarer meg rett og slett ikke uten. Jeg vet at mange av dere der ute fortsatt ikke har prøvd den, så neste gang dere er på butikken håper jeg at persimon havner i handlekurva. Den er rett og slett for god til å være uprøvd! Persimon på toppen av nydelige proteinpannekaker var ikke feil for å si det sånn. Pannekakene er perfekte etter trening, eller bare som en ekstra god lunsj. For å lage de trenger du:

80 g vaniljeprotein ♥ 200 g havremel ♥ 3 egg

100 g mager vaniljekesam ♥ 2 ss sukrin gold ♥ 1 ts bakepulver

Bland alle ingrediensene godt sammen, før du steker på middels varme i panna med litt smør. Du får 10-12 små pannekaker av oppskriften, så kan du enten dele med noen eller spare resten til kveldsmat. For meg blir det sistnevnte, mannen i huset har dratt til Madrid for å se Champions Leauge så da kan jeg spise pannekaker hele dagen lang!
Så har jeg endelig fått ny header, tusen takk for alle forslagene dere kom med!  Jeg er superfornøyd, og håper dere synes det blir hyggeligere å trykke dere inn hit med fin ny header også. Tusen hjertelig takk til Christina Gjertsen reddende engell for en uteknologisk sjel som meg.Ha en nydelig tirsdag alle ♥

Det enkle er ofte det beste

Lørdagsmorgen, og jeg er allerede ferdigtrent! Det synes jeg fortjener en stor klapp på skuldra til meg selv. Jeg hadde sett for meg å sove lenge denne helga siden guttene fortsatt er borte, men jeg er så vant til å stå opp tidlig nå at det var klin umulig å sove lengre enn til kl 8. Da var det bare å kle på seg, sette på en kaffekopp og komme meg ned i treningsrommet. Jeg er inne i en skikkelig bra treningsperiode nå, og er oppe på økt 12/40 i #40på60. Selv med en dårlig start har jeg kommet godt etter, og jeg har store planer om å fortsette i samme spor. Etter økta ventet en god lørdagsfrokost, og her gikk jeg for noe enkelt men kjempegodt. Knekkebrød med most avocado og egg, pluss dagens andre kaffekopp og en boks sjokomelk. Perfekt start på dagen, og ikke minst helt supert etter trening. Det trenger nemlig ikke å være så vanskelig dette med riktig og god næring, det enkle er faktisk ofte det beste.

Denne lørdagen skal jeg tilbringe på jobb, det kanskje kjedelig ut men det er det ikke! Jeg skal nemlig sette sammen en helt ny gruppetime som skal handle om rumpetrening. Det kommer til å bli så gøy, og jeg kommer garantert til å ha vondt i rumpa når lørdagen er omme. Vaske huset må jeg også, hvis ikke får jeg nok juling av samboeren når de kommer hjem. Her i huset er det nemlig jeg som roter, og han som rydder. Så da kan dere se for dere hvordan det ser ut etter han har vært borte en uke! Det blir altså min lørdag, håper alle dere har en helt strålende dag og nyter den for alt den er verdt ♥

Kosekveldsmat

En skikkelig god kveldsmat sier jeg aldri nei takk til! Det er så utrolig godt å sette seg ned i sofaen med stor og sunt måltid, med en varm kopp te på siden.legg til et pledd og en god film så har dere oppskriften på en perfekt høstkveld i min bok. Nå er det utrolig lenge siden jeg har laget havrebrød, og hver gang jeg "oppdager" det på nytt blir jeg helt hekta en periode. Jeg snappet opp oppskiften på havrebrød fra Linn, som kom på det under en konkurranseoppkjøring til NM i fitness. Det er rart hvor kreativ man ofte blir på diett, jeg har fortsatt flere oppskrifter fra den tiden som holder seg på favorittlista. I helgen har det vært NM igjen, og det har haglet inn med snaps av kropper i brunkrem. Det er så rart at noe som var en så stor del av livet mitt før nå er så fjernt. Når det er sagt avskriver jeg ikke at jeg kommer noengang kommer til å stille igjen, men vi får se hva tiden bringer. Hvis jeg skulle gjort det igjen så måtte det ha blitt i athletic fitness, det er den eneste grenen jeg kunne ha følt meg hjemme i. Men det er absolutt ikke noen førsteprioritet, jeg har tusen ting på lista over ting jeg har lyst til å gjøre først. Så vi får se, uansett er havrebrødene verdt å prøve!

Bland 60 g havregryn, 1 eggehvitte, en skvett vann og litt salt godt sammen. Press deigen flat på bakepapir, og stek midt i ovnen på 170 grader i 12-15 minutter. La havrebrødet avkjøles på rist, før du topper med akkurat det du vil! Jeg jeg glad i både søtt og salt, og toppet med litt forskjellig pålegg. Det er det som er så fint med havrebrød, det blir godt uansett hva du legger på!

 

Sjokoladepåfyll

ProPud må være en av de beste oppfinnelsene i hele verden. I alle fall når det kommer til matfronten, for herregud så godt! Jeg elsker sjokolade, og ProPud gjør at jeg kan spise det med den aller beste samvittighet. For det smaker faktisk helt som sjokoladepudding, og ikke med falsk sjokoladesmak. Dere vet de gule boksene fra Piano med sjokoladepudding? Akkurat sånn smaker det faktisk - men med utrolig bra næringsinnhold og stappfull av proteiner. Det blir fort litt dyrt når en boks koster tretti kroner, men derfor pleier jeg å spise en halv boks i slengen og blande med cottage cheese. Topp med pecannøtter og litt bringebær så har du det perfekte påfyllet! Litt sjokolade i hverdagen må man ha, og dette er virkelig hverdagskos på sitt aller beste. Jeg vet det er flere sjokoladeelskere enn meg der ute, og har dere ikke prøvd ProPud enda så vet dere hva dere skal gjøre!Dagens 15 000 skritt er tatt, Ulrik sover og nå venter en etterlengtet Netflix-kveld i sofaen. Håper alle dere har en like fin onsdagsdagskveld ♥

Pannekaker og kjøkkenprat

Jeg elsker late og lange søndagsmorgener, hvor jeg har god tid til å lage en skikkelig god frokost på kjøkkenet. Det er langt i fra noen hemmelighet at jeg elsker pannekaker, og når jeg først setter i gang lager jeg alltid ei stor røre. Pannekakerøre kan nemlig fint stå i kjøleskapet til dagen etter, tilsett gjerne litt mer vann hvis den blir tykk. Denne oppskriften blir jeg aldri lei av, den er så god:

3 hele egg ♥ 3 modne bananer ♥ 200 g havregryn ♥ 3 dl vann

60 g vaniljeprotein ♥ 3 ss sukrin gold ♥ 1 ss kanel ♥ 1 ts kardemomme ♥ 1 ts bakepulver

Mos bananene og tilsett resten av ingrediensene. La gjerne røra svelle litt, før du steker de på middels varme i pannen. Topp med det du ønsker, i dag valgte jeg bringebærkesam og ferske bringebær. En helt super start på denne søndagen!

Jeg tenkte ikke å bare vise dere pannekakene i dag, det er flere av dere som har vært nysgjerrige på oppussing av huset vårt. Nå skal ikke dette bli noen interiørblogg, men jeg synes det er gøy når dere interesserer dere for hvordan vi bor. Vi kjøpte et hus som ble bygd i 1973, og det var ikke gjort noen verdens ting med huset siden den gang. Vi rev ut absolutt alt, slik at alt som sto igjen var ytterveggene. Deretter satte vi i gang med å tegne planløsningen vi ønsket oss, og satte i gang! Jeg elsker jo å lage mat, og derfor er det viktig for meg å ha et kjøkken jeg trives med. For min del betyr det å ha et kjøkken med god plass, for det trenger jeg når jeg setter i gang! For å spare litt penger tegnet vi kjøkkenet selv, og kjøpte fronter på IKEA. For å få akkurat den finishen vi ønsket oss valgte vi benkeplate, vask og hvitevarer fra Sigdal. Det ble akkurat slik jeg ønsket meg det, og jeg elsker virkelig å stå på kjøkkenet for å lage mat!


Med disse pannekakene godt ned i magen skal vi komme oss ut på en søndagstur hele familien. Det regner ute, men det er faktisk ingenting som heter dårlig vår. Det gjelder bare å kle på seg, så blir det enda bedre når vi kommer inn igjen. Ønsker dere alle en helt super søndag ♥

Enkle proteinwraps

Denne lille godbiten er så god, og er et fantastisk alternativ til både frokost, lunsj og kvelds! Selve wrapsen er laget av egg, og innholdet fyller du med det du ønsker. Egg inneholder både proteiner og sunt fett, velger du kjøtt som fyll blir det en liten proteinbombe som smaker kjempegodt! Oppskrifte  er lekende lett, visp to egg sammen med to ss melk og litt krydder. Stek på middels varme i panna akkurat som en tynn omelett. La den skli av panna og over på et fat, og la den avkjøle seg litt. Da har du wrapen klar, og alt du trenger nå er fyllet. Her har jeg smurt med Philadelphia, før jeg toppet med spekeskinke og salat. Så utrolig godt, næringsrikt og ikke minst lettvint i en travel hverdag.

Kveldens lille mattips fra meg, håper det faller i smak hos dere også ♥

Sjokoladelykke

 

For en fantastisk start på dagen dette har vært! Jeg og Ulrik sov lenge, før vi våknet til strålende sol. Jeg skal snart ta meg en liten treningsøkt, men først må jeg selvfølgelig ha litt mat i magen. Jeg er så overlykkelig for at Linn introduserte meg for ProPud, det er jo så godt! Jeg er hekta, og spiser fort en boks om dagen. Dere kan få kjøpt det hos X-life, og jeg synes uten tvil at sjokolade er best. Som den sjokolademonsen jeg er ble det sjokoladeprotein inne i lompene også, skikkelig god opplading før trening!

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Etter denne uka er rutiner tilbake igjen, etter en hektisk og innholdsrik sommer. Da lover jeg at blogginnleggene skal komme oftere igjen også, med masse sunn mat og treningsinspirasjon. Og litt hunde- og babyprat selvfølgelig, det slipper dere ikke unna. Ha en super torsdag alle ♥ 

Tilslørte kesampiker

Dagens kveldsmat var så god! Midt i blinken etter trening, eller bare etter en lang dag i solen. Først har jeg laget hjemmelaget granola, oppskrift har jeg postet før og det finner dere her. Du kan kjøpe også, men vær obs på at de du finner i butikkene har ofte mye sukker i seg. Med granolaen på plass er resten lett som en plett, du trenger nemlig bare tre bokser kesam. Jeg brukte en mager kesam, en vaniljekesam og en mager kesam med blåbær. Sistnevnte er helt utrolig god, har du ikke smakt den enda så anbefaler jeg den virkelig! Jeg blandet mager kesam og vaniljekesam sammen, før jeg la lag på lag med granola mellom. Topp med litt bær til slutt, så har du et fantastisk godt måltid. I tillegg er det stappfullt av proteiner, sunt fett og karbohydrater. Så med dette lille måltidet har du gitt både kropp og smaksløker

 

Sunn sommerkos på sitt beste♥

Det skal så lite til

Kylling, brokkoli og ris høres kanskje ikke ut som verdens mest spennende lunsj, men det skal ikke så mye til for å gjøre den til nettopp det. Alt du trenger frukt og grønnsaker du liker, det settter både farge og smak til retten. I tillegg gir det jo masse god næring, så grønnsaker kan det aldri bli for mye av. Her er det brukt gulrot, avocado, brokkoli, asparges og jordbær, og plutselig blir lunsjen virkelig verdt å vente på!

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Nå som jeg har begynt å jobbe litt igjen legger jeg virkelig merke til hvor viktig det er med gode og næringsfulle lunjser, og denne stiller virkelig alle behov. Dagens lille tips fra meg til dere, håper starten på uka har vært nydelig ♥

Sjokoladefavoritt

Noen ganger har jeg skikkelig dilla på en matvare/matrett, og spiser det hele tiden. Så kan spise meg lei på det, og matvaren blir ikke spist på en hel evighet. Nettopp sånn var det med sjokoladekrem av kokosmelk, det er jo så utrolig godt! Jeg har vist frem denne før, men denne sjokoladefavoritten smaker så godt at den må vises frem igjen. Det er så enkelt, for å lage den trenger du:

1 boks fullfett kokosmelk ♥ 1 scoop sjokoladeprotein (ca. 30 gram) ♥ 1 ts kakaopulver ♥  1 ss sukrin

Bruk kun den stive delen av kokosmelken, og bland dette sammen med resten av ingrediensene. Hell over i en skål/kopp og topp med akkurat det du ønsker. Her har jeg valgt peanøttsmør, jordbær og banan - fantastisk kombinasjon!
Et herlig lite måltid som metter og smaker helt himmelsk! Perfekt for en sjokoladeelsker som meg ♥

Glade pannekaker

Etter to uker er Frøyaferien over for denne gang, og det var vemodig å kjøre hjem i dag. Men søndagen har ikke bare vært trist, det er jo nesten umulig å ikke bli glad av disse pannekakene. Vi hadde ikke banan som jeg vanligvis har i pannekakene mine, derfor fikk jeg tipset om denne oppskriften fra Linn. For å lage de trenger du:

50 g havremel ♥  20 g vaniljeprotein ♥ 50 g mager kesam

1 eggehvitte ♥  2 ss sukrin gold ♥  1 ts bakepulver ♥ en skvett vann

Bland alle ingrediensene, tilsett vann til du får en passelig konsistens. Stek pannekakene på middels varme med litt smør i panna, denne oppskriften gir fem pannekaker. Legg gjerne cottage cheese blandet med sukkerfritt syltetøy lag på lag mellom pannekakene, og litt fersk frukt setter prikken over ien.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg ble mye bedre humør av denne kveldsmaten, så nå ble det ikke så ille å komme hjem likevel. Nå venter fotballkamp i sofaen, heia Frankrike!

Pannekaketårn til frokost

Ferielivet altså, det er så deilig! Jeg og Ulrik har jo hatt fri noen måneder nå, men det er så utrolig koselig når hele den lille familien vår har fri sammen. Vi er nettopp ferdig med frokosten, det er nemlig trege morgener her ute på Frøya. Men det nyter vi, og denne frokosten var virkelig verdt å vente på. Disse pannekakene er enkle, smakfulle og full av næring.  For å lage ti pannekaker trenger du:

3 bananer ♥ 3 egg ♥  5 dl havregryn ♥  2 dl havremel

2 ss kanel ♥  1 ts honning ♥  2-3 dl vann

Mos bananene, og bland alle de tørre ingrediensene godt sammen. Tilsett vannet til slutt, og juster etter hvor tynne / tykke pannekaker du ønsker. Stek på middels varme i panna, og bruk gjerne litt smør til stekningen. Jeg la mine lagvis med cottage cheese og blåbær mellom, før jeg toppet med vaniljekesam og enda mer bær. Virkelig en fantastisk start på dagen! 
Med disse i magen er vi klare for å ta fatt på dagen, og i dag skal jeg prøve meg på en liten løpetur. Håper dere lesere har en sporty og solfylt søndag ♥

Pannekaketårn med sjokoladelag

Det er ikke sånn at jeg bare får lyst på sjokolade lørdagskvelder, som den sjokoladeelskeren jeg er melder sjokoladesuget seg ganske så ofte. Derfor har jeg blitt veldig god på å finne sunne og gode løsninger, som gjør at jeg kan kose meg med sjokoladesmak hver dag. Det går helt fint å vente med melkesjokoladen til lørdagene når jeg kan kose meg med alternativer som dette pannekaketårnet. Oppskriften er kjempeenkel, pannekakene er laget av 50 g havremel, 1 egg, 20 g vaniljeprotein, 1/2 banan, 1 ts bakepulver, 2 ss sukrin gold og litt vann. Rør alle ingrediensene godt sammen, og stek pannekakene på middels varme i panna. Laget med sjokolade er så enkelt som sjokoladeprotein og sukrinmelis blandet sammen, er er det brukt 45 g protein og 2 ss sukrinmelis. Tilsett bittelitt vann for å få riktig konsistens, og kveldsmaten er klar!

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
Det er lite som slår en skikkelig god kveldsmat, i alle fall når den smaker så godt som dette! Masse god energi etter den lille miniøkta jeg gjennomførte i kjelleren, mer enn godkjent avslutning på tirsdagskvelden ♥

Frokostfavoritt

Sjokolade er noe av det beste jeg vet, derfor spiser jeg det ofte. Ikke vanlig sjokolade vel og merke, det spiser jeg kun i helgene. Men det finnes så utrolig mange andre måter å spise sjokolade på, som gjør at deilig sjokoladesmak kan nytes til frokost på en helt vanlig tirsdag. I dag startet jeg dagen med Propud, jordbær og nøtter på toppen. Jeg synes Propud med sjokolade er den beste, smaker akkurat som den ferdige sjokoladepuddingen man får kjøpt i butikken! Bare mye sunnere selvfølgelig, jeg spiser fort en Propud om dagen. Greit med lettvinte varianter, spesielt på dager hvor Ulrik er litt utålmodig. Det var han i dag, og vi tok derfor frokosten sammen på gulvet.


Nå skal vi trille bort på helsestasjonen på tremåneders-kontroll, og forhåpentligvis takler Ulrik sprøyter like godt som mammaen sin. Jeg skal ærlig innømme at jeg gruer meg litt, jeg vil jo ikke at han skal ha det vondt. Men er det noe som er viktig så er det vaksiner, så det får vi bare tåle. Ha en super tirsdag alle ♥

Frisk sommerfavoritt

Jeg er kanskje litt over snittet glad i meieriprodukter, og spiser minst en boks kesam eller cottage cheese om dagen. Derfor ble jeg hoppende glad da jeg så en ny kesamvariant i butikken, og den måtte selvfølgelig prøves sammen med pannekaker. Bare sånn at det er sagt er jeg desverre ikke sponset av Tine, tenk så mye penger jeg hadde spart da! Men det er uten tvil verdt hver ei krone, og denne nye smaken med jordbær og rabarbra var fantastisk god. Smaker skikkelig av sommer, og var en nydelig topping på pannekakene mine. Definitivt en ny favoritt hos meg! Dette ble frokosten her i huset, etter en lang og lat morgen i senga. Pannekakene er selvfølgelig sunne, gode og metter i flere timer. For å lage de trenger du:

150 g havregryn ♥ 2 bananer ♥  50 g kesam vanilje

0,5 - 1 dl vann ♥  1 ts kanel ♥ 1 ts kardemomme

Mos bananene med stavmikser, og tilsett resten av ingrediensene. Juster vannmengden etter ønsket tykkelse på pannekakene, jeg liker mine tykke og brukte 0,5 dl. Bruk stavmikseren til å blande alle ingrediensene godt sammen, og stek på middels varme i panna.

Disse ga meg en super start på uka, håper alle dere har det samme!

Søtpotetpannekaker & Green Friday

Innlegget inneholder sponsede lenker

Det er fredag igjen, og derfor er det på sin plass å dele en ekstra god lunsj med dere. Disse laget jeg tidligere i uken, og av å se på bildene fikk jeg lyst til å lage de på nytt igjen i dag! Sunne pannekaker slår aldri feil, i alle fall ikke hvis det er søtpotet i de. Jeg går rett på sak, for å lage åtte pannekaker trenger du:

200 g søtpotet ♥ 120 g havremel ♥  2 egg ♥  50 g easy bake

60 g sukrin gold ♥  2 ts bakepulver ♥  1 ts kardemomme ♥ en klype salt

Vask og skrell søtpoteten før du koker den helt til den er mør. Mos med stavmikser, og tilsett resten av ingrediensene. Stek på middels varme i panna slik at de ikke blir brent. Her har du et måltid med proteiner, gode karbohydrater og fett, som smaker fantastisk og metter lenge. Topp gjerne med friske bær eller vaniljekesam, så får du virkelig en god start på helgen.

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så må jeg bare tipse dere om at det er Green Friday hos X-life i dag! Jeg går nesten i surr av alle disse salgsdagene, black friday, gråtorsdag og nå er det altså grønn fredag. Men når det kommer til salg på treningsklær og utstyr kan det vel aldri bli for mye av det gode, så jeg tar i mot denne dagen med åpne armer også. Noen av tilbudene ser dere under, klikk dere inn på X-life sine sider for å fnnne hele salget.I løpet av helga kommer mitt eget lille hjemmegym til å bli ferdig også, det blir så bra! Gleder meg som et lite barn til å vise det frem til dere. Her i bartebyen skinner sola, og jeg skal ta med med Ulrik og Guapo ut på trillertur. Håper fredagen deres er helt superfantastiskherlig!

Peanut pancakes

SAMSUNG CSC

Dette er virkelig det jeg kaller en god start på dagen! Jeg har aldri lagt skjul på at jeg elsker peanøttsmør, og det samme gjelder egentlig alt som har smak av peanøtter. Så da måtte jo kombinasjonen av pannekaker og peanøtt bare bli bra, og denne oppskriften var det fineste Linn som tipset meg om. Det er jeg glad hun gjorde, for de smakte kanonbra!  De er ikke vanskelige å lage heller, for å lage hele dette tårnet trenger du:

1 banan ♥ 2 egg ♥ 30 g peanøttmel ♥ 15 g sesammel ♥ 30 g sukrin gold

50 g mager kesam ♥ 1 ts bakepulver ♥ 1 ts kardemomme ♥ en klype salt

Mos banan med stavmikser og tilsett resten av ingrediensene. Bland godt sammen, før du steker på middels varme i panna. Tilbehør kan du selvfølgelig velge selv, her er det brukt cottage cheese, sukkerfritt syltetøy og friske jordbær. Syltetøy og cottage cheese er ligger lagvis mellom pannekakene, med søte jordbær på siden. Ekstra godt smaker det også med et glass melk til!
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Havre- og speltvaflerI dag er det den store vaffeldagen, og det er jo verdens beste unnskyldning for å lage litt sunnere vafler. For min del har det blitt en god del sjokolade så langt i påsken, så da passer det fint å slå til med sukkerfrie vafler. Hele familien synes de var gode, og det synes jeg også! De er enkle, mettende og uten så alt for mange ingredienser. Til åtte store plater trenger du:

3 dl siktet speltmel ♥ 2 dl havregryn ♥ 1 stor banan ♥ 2 egg ♥ 2 ss sukrin gold

1 ts kardemomme ♥ 1 ts kanel ♥ 1 ts bakepulver ♥ 2-3 dl melk/vann

Mos først bananen med stavikser, før du tilsetter resten av ingrediensene. Kjør røra godt sammen med stavmikser, slik at den blir jevn og glatt. Melk/vann tilsettes til slutt, slik at røra får riktig konsistens. Stek med litt smør i vaffeljernet, og topp de ferdige vaflene med akkurat det du ønsker. For å få litt ekstra påskestemning valgte jeg vaniljekesam, appelsin, valnøtter og litt honning. Nydelig påskekos!


Det er helt supert å være på påskeferie med familien, Ulrik får alltid en hel masse oppmerksomhet selv om mor er på kjøkkenet. Selv om mini har fått ei supersøt lita dobbelthake lover jeg at dere ikke får det av disse vaflene, så de er det bare å nye med god samvittighet! 

Speltlompetoast og solskinn

Selv om jeg ikke jobber er det virkelig noe spesielt med den helgefølelsen likevel. Jeg koser meg alltid litt ekstra i helgene, og det har jeg aldri dårlig samvittighet for. Så lenge man er flink med kostholdet i ukedagene er det ingenting i veien for å unne seg noe ekstra godt i helgene, det tror jeg gjør godt både for kropp og sinn. Dagens lunsj ble speltlompetoast, som ble fylt med litt pesto, salami og hvitost. Stek i vaffeljernet noen minutter, og hvis du vil de skal bli ekstra sprø lar du de avkjøle seg i noen minutter. Server gjerne med litt salat og hvitløkskesam, så har du en fantastisk god lørdagslunsj!

Innlegget inneholder reklamelenker


Vi har selvfølgelig utnyttet det fine været i dag også, og i dag trillet vi nesten i to timer. Det er så deilig å bare gå uten å kjenne på noen som helst smerter i bekkenet eller i ryggen, men at alt kjennes ut som det skal. Både jeg og Ulrik koste oss i sola, han holder seg god og varm i vognposen sin som er foret med saueull. Den er håndlaget fra Bymilla, og er bare helt nydelig. Det samme må jeg bare si om gutten jeg har klart å skape, jeg er virkelig helt trollbundet av den lille krabaten!Jeg er superhappy for at jeg endelig klarer å bruke kompresjonstightsene mine igjen, de har jeg virkelig savnet! Og jeg må bare tipse dere om at favoritt-tightsen har kommet i to nye farger som er vårens must-have for min del. Spesielt den grå har jeg lagt min elsk på, men den i lilla var virkelig fin den også. Du finner grå her og lilla her.Nå skal jeg snart komme i gang med middagen, før det blir kos med Candyking litt senere i kveld. Lørdagskos på sitt beste!

Peanutbutter banana pancakes

Pannekaker kan virkelig spises hele døgnet, passer like godt til frokost, lunsj og kvelds. Her i huset ble det faktisk middagen i dag, det er jo så godt og med masse god næring i. Denne gangen ble det en liten vri på pannekakene, jeg elsker jo peanøttsmør og valgte derfor å tilsette det i røra denne gangen. Det ble virkelig godt, å få et hint av peanøttsmør sammen med den gode smaken av pannekakene. Her er det bare sunne ingredienser, det du trenger for å lage de er:

3 modne bananer ♥ 300 g havregryn ♥ 2 egg ♥ 60 g vaniljeprotein

2-3 dl vann ♥ 2 ss peanøttsmør ♥ 2 ts kanel ♥ 2 ts kardemomme

Mos bananene med stavmikser. Tilsett resten av ingrediensene, og bruk stavmikseren for å få alt til å bli ei jevn røre. Vannmengden kan du justere selv, ut i fra om du ønsker tynne eller tykke pannekaker. Stek med litt smør i ei god panne på middels varme. Det tar litt tid å steke, men heller lengre steketid og perfekte pannekaker enn at de blir brent. Denne røra er veldig stor, og gir tolv pannekaker. Jeg ble mett av tre, så her er det mat til mange! Det som også er fint er at pannekakerøre fint kan stå i kjøleskapet et par dager, så har du et måltid lett tilgjengelig. Topp pannekakene med det du ønsker, jeg gikk for peanøttsmør, jordbær og bananskiver. Dette er virkelig hverdagskos på sitt beste!

 

Fantastisk granola og rumpefavoritt


I natt var det klin umulig å sove, med en baby i magen som hadde full fest. I stedet for å stirre taket sto jeg derfor opp, og bestemte meg for å lage hjemmelaget granola. Det er jo så godt, og helt fantastisk som frokost. De variatene du kjøper i butikken inneholder ofte mye sukker, og derfor anbefaler jeg heller å lage selv. Det du trenger er:

 2 dl mandler ♥ 2 dl hasselnøtter ♥1 dl valnøtter ♥ 2 dl havregryn

2 dl solsikkekjerner ♥ 2 dl linfrø ♥ 2 dl sesamfrø

Hakk opp nøtter i den størrelsen du ønsker. Jeg synes det er veldig godt med litt tyggemotstand, så jeg foretrekker at de er grovhakket. Du kan også kjøre de i kjøkkenmaskin om du ønsker det. Deretter er det på tide å sette smak på blandingen, og det helt uten sukker. I en kjele blander du 2 ss cocosa, 2 dl kokosmelk, 1 ss kanel, 3 ss sukrin gold, 1 ts salt og 1 ts kardemomme. Det trenger ikke koke, men pass på at det smelter godt sammen. Når det er ferdig trekker du kjelen av stekeplaten, og tilsetter nøtteblandingen. Rør alt godt sammen, og fordel blandingen på et bakepapirkledd stekebrett. Deretter setter du formen inn i ovnen på 150 grader i ca. 40 minutter. Rør godt hvert 10 minutt, slik at blandingen blir jevnt stekt. Etter de 40 minuttene åpner du ovnen og slipper ut litt varme, før du slår av ovnen og lar blandingen stå i varmen i en halvtimes tid til. Da blir nemlig granolaen ekstra sprø og crunchy! Granola kan serveren med så mangt, her har jeg valgt blåbær og biola.
Ikke nok med et mattips til dere på morgenkvisten, men jeg må bare minne dere på en av mine absolutte favorittøvelser for trening av rumpa. Jeg skal ikke skyte på meg at jeg har vært på trening allerede, disse bildene er fra gårsdagens økt som kjennes allerede! Jeg kjørte blant annet ettbeins hipthrust, og den øvelsen tar virkelig godt på setemuskulaturen. Jeg føler at den ofte blir undervurdert på grunn av at det er en kroppsvektøvelse, men det er det virkelig ingen grunn til. Jeg gruer meg mer til denne øvelsen enn hvis jeg skal kjøre tunge knebøy fordi den brenner sånn. Prøv den gjerne hvis du skal trene i dag, eller bare hjemme på stua. Øvelsen kan f.ek kjøres mellom sofa og stuebord, eller ved bruk av stoler. Kjør tre sett med så mange repetisjoner du orker per bein, jeg startet på 15 den første runden og endte opp på 12 på den siste.

Genser fra Better Bodies / Ammesinglett fra Boob (-40%) / tights fra Craft (sponsede lenker)
Ny uke, nye muligheter - ha en herlig mandag alle sammen!

Lørdagsfrokost med proteinpannekaker

Det er ingenting som sier helg mer enn en deilig og lang frokost. I dag falt valget på proteinpannekaker, det er jo så godt! Sunne, enkle og mettende - det blir nesten ikke bedre enn det. De kan fint nytes av både små og store, samt at de smaker godt med og uten pålegg. Jeg min favoritt er å ha cottage cheese eller vaniljekesam på pannekakene, toppet med bær og nøtter. For å lage pannekakene trenger du:

2 bananer ♥3 dl havregryn ♥ 2 egg ♥ 1 dl vann ♥30 g vaniljeprotein

2 ss sukrin gold ♥1 ts kanel ♥1/2 ts bakepulver ♥ en klype salt

Bruk en stavmikser for å mose bananene, før du tilsetter resten av ingrediensene. Bruk stavmikser før å kjøre røra godt sammen, gjerne la den svelle noen minutter før du setter i gang med stekingen. Her er det viktig å ha en god stekepanne og tålmodighet til å steke på middels varme. Med for høy varme blir pannekakene fort brent på utsiden, uten å bli gjennomstekt. Jeg fikk åtte pannekaker av denne oppskriften, som ble mer enn nok til et sultent kjærestepar.
Ønsker dere en nydelig lørdag ♥

Pannekaker i hjerter

Det skal så lite til for å glede andre, og i dag bestemte jeg meg for å gi kjæresten en skikkelig god start på dagen. Egentlig var det ikke så mye spennende i kjøleskapet, men det skal ikke så mye til for å trylle frem en god frokost. Pannekaker, kaffe og presset appelsinjuice ble frokosten, og frokosten ble mer enn godkjent. Jeg har som regel alltid banan i pannekakene mine, men de ble faktisk veldig gode uten også. Oppskriften jeg brukte i dag ser slik ut:

3 egg

4 ss sukrin

150 g havremel

30 g vaniljeprotein

1 ts vaniljepulver

3 ss mager vaniljekesam

0,5 dl vann

1 ts bakepulver

Pisk egg og sukrin godt sammen. Tilsett resten av ingrediensene og rør sammen, tilsett litt mer vann hvis du vil ha tynnere pannekaker. Jeg liker at de er tykke, og derfor bruker jeg litt mindre vann i oppskriften. Disse har jeg stekt i en hjerteform, for at de skulle bli ekstra fine. Slike former er så morsomme, og løfter frokosten et hakk. Ingen tvil om at disse pannekakene er laget med kjærlighet i alle fall!

Lenkene i innlegget er sponset


Jeg spiste selvsagt noen pannekaker selv også, det er jo så godt! Resten av lørdagen skal jeg bruke til litt jobbing, pluss at jeg skal få inn en god treningsøkt før det blir jentekveld senere. Finfin lørdag med andre ord! Håper alle dere får en flott dag også ♥

Super start med søtpotetpannekaker

De siste to dagene har formen min vært litt bedre, og faktisk følt meg som et menneske litt tidligere på dagen. Så nå krysser jeg fingrene for at kvalmen skal gi seg helt snart! Fra å ikke tåle synet av noe annet enn salte og tørre matvarer før klokka fire har jeg i nå nettopp spist søtpotetpannekaker. Det må jeg si er et stort steg i riktig retning, og det var på høy tid at disse ble servert igjen. Oppskriften ser slik ut:

3 egg

3 ss sukrin gold

6 dl havregryn

500 g søtpotet

60 g vaniljeprotein

2 ts kanel

2 ts bakepulver

3 dl vann

 Kok søtpotet og fjern skallet. Mos med stavmikser til alle klumper er borte. Tilsett resten av ingrediensene, og rør godt. La gjerne røra svelle noen minutter før du setter i gang med stekingen. Trikset med steking er å bruke lav/middels varme, for å unngå at de brenner seg. Det tar litt lengre tid - men resultatet blir jo så bra! Dette en stor oppskrift, og jeg fikk totalt ti tykke pannekaker. Røra holder seg fint i kjøleskap til dagen etter, så du kan godt spare halvparten.  Som topping velger du akkurat det du vil, her ble det blåbær og cottage cheese.

Lenkene i innlegget er sponset


Pannekakene er fulle av proteiner, gode karbohydrater og inneholder sunt fett, så dette er virkelig god næring. Med disse i magen er jeg klar for resten av arbeidsdagen, og ei styrkeøkt litt senere i kveld. Ha en super tirsdag da dere!
 

Granola & grilldress

Granola er utrolig godt, uansett tidspunkt på dagen. Mange forbinder det kanskje med frokost, men for min del passet det perfekt akkurat nå. Jeg har akkurat kommet hjem fra jobb, og trenger bare litt rask energi fø jeg skal ut på tur med Guapo. De frokostblandingene en får kjøpt i butikken inneholder ofte mye undøvendig sukker, derfor velger jeg heller å lage min egen granola. Den smaker jo utrolig mye bedre også, så da er det ingen grunn til å la være å prøve. Oppskriften på granola har jeg postet litt tidligere, og den finner dere ved å klikke her. Den eneste forskjellen jeg har gjort denne gangen er å tilsette 2 dl havregryn i tillegg, og granolaen ble like god som alltid! Sammen med blåbær, ei stor skål biola og en varm kopp kaffe ble dette et perfekt lite måltid før turen.

Innlegget inneholder sponsede lenker


Guapo må jo få seg en langtur hver dag, og i går slo jeg til med en skikkelig grilldress som turantrekk! Man får kanskje ikke de beste assosiasjonene til ordet grilldress, men denne synes jeg faktisk var skikkelig kul. Jeg følte at jeg lyste opp løypa til Geitfjellet, ingen tvil om det!

Jakke, tights og løpesko fra Adidas / Caps fra Kari Traa


Jeg slo til med noen pushups på slutten også, for å få svettet litt ekstra. Ryggen kjennes bedre og bedre, og fra neste uke skal jeg faktisk begynne med styrketrening igjen! Jeg har jo selvfølgelig trent litt styrke og opptreningsøvelser de siste månedene, men nå skal jeg altså komme i gang med et systematisk treningsprogram igjen. Jeg gleder meg utrolig mye, det skal bli så godt! Ikke minst gleder jeg meg til å dele øvelser og tips med dere igjen, og ikke bare bilder av mat + løpeturer. Nå skal jeg komme meg ut døra, ha en super onsdag alle sammen!

Frokostfavoritt & midnattssol

En stor frokostfavoritt hos meg er havrebrød, det blir jeg aldri lei av!  Samtidlig som det metter lenge og er supersunt er det utrolig enkelt å lage. Vanligvis lager jeg brødene alltid i ovnen som jeg har gjort her, men stekeovn har vi ikke i bobilen. Likevel fikk jeg til å lage favoritten, jeg brukte bare et toastjern i stedet! Det du trenger er 5 dl havregryn, 2 egg og 2 dl melk. Tilsett gjerne også litt krydder for ekstra smak, jeg brukte sukrin, kanel og en klype salt. Bland godt sammen i en bolle og tilsett røra i toastjernet. Jeg fikk tre store havrebrød av denne oppskriften, perfekt med masse godt pålegg på! Toastjernet som ligger i bobilen er fra kjæresten var liten, hvis dere ser nøye etter ser dere at det er en dinosaur på brødene :) 

Gårsdagen var feriens lateste dag så langt, men det var så fint vær at alt vi hadde lyst til var å sole oss og bade. Vi gikk likevel en kveldstur langs stranda, midnattsola er jo så vakker! Jeg skjønner veldig godt at turister kommer langveisfra for å se dette synet, så fint er det ♥


Etter sikkert 1000 forsøk på å slå hjul samtidig som jeg fikk solen mellom beina gikk det sånn halvveis til slutt! Jeg brukte så lang tid på å få det til at vi faktisk var de eneste som var igjen på stranden, haha. Nå skal vi gjøre opp for gårsdagens latskap, en ny fjelltur venter før vi skal ta ei økt med kettlebells i kveldinga. Ønsker dere alle en sprek og super tirsdag!

Blueberry & banana pancakes

Det er fredag - og for å starte helgen på best mulig måte ble pannekaker dagens første måltid. Disse ble utrolig gode om jeg skal si det selv, og selvfølgelig med bare sunne ingredienser. Disse gir god energi med et innhold av både proteiner, karbohydrater og sunt fett. Jeg har alltid vært glad i blåbær på pannekakene mine, men denne gangen ble det blåbær i selve røra. Er du en større fan av bringebær eller jordbær kan du selvsagt bruke det også. Oppskriften ser slik ut:

200 g havregryn

3 modne bananer

100 g blåbær

1-2 dl vann

3 egg

60 g vaniljeprotein

2 ss sukrin

1 ts bakepulver

1 ts salt

Mos bananene med stavmikser. Tilsett resten av ingrediensene, og rør alt godt sammen. Mengden vann kan du justere litt selv, ut i fra hvor tykke/tynne du ønsker pannekakene dine. Jeg elsker tykke pannekaker, og derfor bruker jeg bare 1 dl vann selv. Stek på middels varme stekepanna, jeg bruker litt cocosa i slik at de ikke blir brent. Dette er en stor oppskrift, så den holder til to sultne personer.Som alltid når jeg spiser mat sitter denne luringen under bordet, og håper på at det skal falle ned noen smuler! Nå skal jeg ta han med meg ut på tur i regnværet, før det blir noen timer PT-jobbing og helg. Ha en super og sporty fredag alle :)

Perfekt pannekake-start

Slik startet jeg dagen i dag, med kjæresten og pannekaker. Det er så utrolig godt med pannekaker, og jeg blir aldri lei! Det er enkelt og gir god energi utover dagen. Oppskriften jeg brukte i dag ser slik ut:

150 g havregryn

2 små bananer

2 egg

30 g vaniljeprotein

1 dl vann

2 ss sukrin

1 ts kanel og kardemomme

Mos først bananene med stavmikser og tilsett resten av ingrediensene. Når alt er godt blandet sammen kan du gjerne la røra svelle noen minutter, før du steker den på middels varme i panna. Så er det bare å toppe med det du liker best! Jeg er utrolig glad i kesam og bær på, og ikke minst nøttesmør! Peanøttsmør har lenge vært en favoritt, men nå har X-life fått inn en hel mengde typer nøttesmør! Både cashewnøttsmør, valnøttsmør, pecannøttsmør og mandelsmør har kommet inn, og det er så fantastisk godt! De består kun av nøtter, og dermed fulle av sunne fettsyrer- Man kan også lage det selv, jeg har ikke prøvd det enda men det skal jeg gjøre en dag. For dette kommer jeg til å spise mye av :)

Innlegget inneholder sponsede lenker

Virkelig helt perfekt start på dagen! Nå skal jeg fortsette å shine leiligheten, i morgen har vi nemlig invitert inn slekta på 17.mai feiring så da må det se supert ut i den nye leiligheten. Jeg skal også ha en skikkelig bakerunde litt senere i dag, slik at jeg har masse sunt og godt til gjestene kommer. Gleder meg til å vise dere resultatet!

10 sunne frokostfavoritter

Søndager er en dag de fleste av oss har tid til å lage litt ekstra god frokost, så da tenkte jeg å dele mine frokostfavoritter med dere! Det er kanskje litt sent på dagen å komme med frokostinspirasjon, men det er jo tross alt søndag og da liker jeg i sove litt lenger enn vanlig. Nå blir det frokost, så blir det løping og flytting resten av dagen. Mine 10 frokostfavoritter finner dere her, enkle, sunne og ikke minst gode!

Denne dukker alltid opp når det går mot vår og sommer, sjokoladekrem av kokosmelk og proteinpulver finner dere her.

Havrebrød er ferdige på 15 minutter, og er like godt hver eneste dag!

Frisk bærfavoritt med bare 2 ingredienser finner dere her.Havre- og sesamrundstykker har blitt en gjenganger her i huset, og du finner oppskriften her.

Omelett i vaffeljernet er alltid en sikker vinner, fremgangsmåte finner du her.


Har du dårlig tid er det likevel ingen unnskyldning, havregrøt er også et utrolig godt alternativ!

Pannekaker blir aldri feil det heller, min beste oppskrift finner dere her.

Enkelt og greit kan du også lage speilegg med kalkunbacon.Har du planlagt godt kan du starte kvelden før og lage overnight oats.Eller chiagrøt! Begge de to siste lager seg selv i kjøleskapet, og er supre alternativer til frokost!Håper det ga litt inspirasjon til sunne frokoster fremover hos dere også. Gjerne del deres beste tips i kommentarfetet med meg også! Ha en nydelig søndag da dere!

Bacon every day

Mange tror egg og bacon er helgefrokost, og at det ikke kan nytes hver dag. Vel, jeg tenkte bare å titte innom for å fortelle dere at det er helt feil! Jeg spiser egg og bacon nesten hver eneste dag, men verdens beste samvittighet. I butikkene kan man nå kjøpe kalkunbacon eller biffbacon - som har omtrent samme næringsinnhold som kokt skinke. Og siden vi kan spise kokt skinke hver eneste dag kan vi altså også spise bacon hver eneste dag. Jeg sier iallefall hurra for akkurat det!


Tre speilegg, to skiver bacon og litt stekt sopp, paprika og løk er en perfekt start på dagen. Det er virkelig ikke kjedelig å spise sunt - det gjelder bare å få øynene opp for alle de fantastiske alternativene der ute. Nå venter en løpetur på denne jenta, ha en strålende tirsdag alle sammen!

Chiagrøt og dagstilbud

God morgen! Chiagrøt har virkelig blitt en favoritt hos meg, og hvis dere ikke har prøvd det enda så anbefales det på det sterkeste. Den varianten jeg har fått dilla på nå er 200 ml kokosmelk, 0,5 dl vann, 3 toppede ss chiafrø, kanel, litt sukrin og vaniljepulver. Det er utrolig godt - og i chiagrøten kan du putte nesten hva du vil av smakskombinasjoner. Rør det hele godt sammen og sett i kjøleskapet over natta, så våkner du til ferdig frokst! Gjerne rør et par ganger den første halvtimen slik at det ikke klumper seg. Denne grøten er næringsrik og og enkel, derfor ingen grunn til å la være å prøve.Så ville jeg bare tipse dere om at X-life har 25% på et valgfritt produkt i hele nettbutikken som du finner HER. (sponset lenke) Bruk bare rabattkode 25 når du kommer til kassen for å få rabatten din. Den gjelder ikke for produkter fra Gasp eller Better Bodies, men ellers er den gyldig på absloutt alt du kan finne der inne. Dagens lille tips fra meg til dere :) Da gjenstår det bare for meg å si god shopping, og ønske dere en super torsdag! 

Chiapudding & Demodex

Etter å ha lest mye om chiapudding måtte jeg bare prøve det selv i dag, og det med stor suksess! Dette kommer til å bli en favoritt fremover, og det fine er at puddingen kan lages i flere ulike varianter. Til nå har jeg prøvd med vanlig melk og kokosmelk, sistnevnte ble min favoritt og den ser dere på bildene over. Chiafrø er virkelig supermat, og er stappfulle av sunne næringsstoffer. De små frøene absorberer inntil 12 ganger sin egen vekt når de bløtlegges, og nettopp derfor egner de seg godt til denne typen pudding. Her har jeg brukt 200 ml kokosmelk, 2 toppede ss chiafrø og 1 ts vaniljepulver, som jeg rørte godt sammen. Deretter satte jeg blandingen i kjøleskapet over natten, og våknet til ferdig pudding. Perfekt med ferdig frokost om en har det litt travelt på morgenen!Jeg anbefaler dere virkelig å prøve dette, det var så godt og ikke minst utrolig mettende. Jeg er (som de fleste av dere allerede vet) ei jente som kan å spise, og denne puddingen holdt meg mett i flere timer. Gjerne del deres favorittoppskrift på chiagrøt i kommentarfeltet også, jeg lover at det kommer flere fra denne fronten! Det ble lunsjen i dag etter en fin tur på Ladestien med Guapo i finværet, perfekt måte å starte helgen på. Vi har endelig funnet ut hva som feiler han, lillegullet har fått diagnosen Demodex - eller hårsekkmidd som det heter på norsk. Vi har startet behandling og satser på at han blir helt frisk igjen, og jeg må bare si tusen takk til alle dere som har lagt igjen kommentarer og har lurt på hvordan det går med han. han er jo babyen min, og når han er glad blir jeg også det! En annen ting som gjør meg glad er nye treningsklær, sjekk ut disse fargerike nyhetene som har havnet i garderoben min:

Kompresjonstights med høyt liv fra 2XU / superbehagelig treningsgenser fra Craft / pannebånd fra Kari Traa (sponsede lenker)Kan ikke gjøre annet enn å løfte hendene i været av glede når det er fredag, sol og jeg vet at taco venter litt senere. Ha en super kveld, og riktig god helg alle sammen!

Fantastisk gode bananpannekaker

Hei dere! Beklager at det har vært litt stille fra meg i det siste, men det har vært litt travelt de siste dagene. Ryggen er litt vrang og jeg skal selge leiligheten min, så det er mye som skal ordnes opp i. Fotografen var her i dag, og jeg gleder meg virkelig til å vise dere bildene. Etter mye rydding, vasking og pakking trengte jeg virkelig påfyll av sunn og energirik mat. Bananpannekaker ble løsningen, det er så godt og jeg blir aldri, aldri lei. Min oppskrift ser slik ut:

3 modne bananer

3 egg

200 g havregryn

3 dl kokosmelk (kan erstattes med vanlig melk eller vann)

60 g vaniljeprotein

3 ss sukrin gold

1 ss kanel

1 ts bakepulver, salt og kardemomme

Mos bananene med stavmikser. Pisk eggene lett sammen med sukrin, og tilsett resten av ingrediensene. Bland de godt sammen, og la gjerne røra svelle litt. Stek på middels varme i en god teflonpanne, bruker du for høy varme blir pannekakene ofte vaskelige å steke. Server med det du liker best på toppen, cottage cheese og sukkerfritt syltetøy ble valget her i huset.


Med favoritt-teen på siden og litt melon ble dette virkelig et bra måltid, og nå er jeg klar for å ta fatt på resten av dagen. Ha en super onsdag alle sammen!

Kickstart & havregrøt

God morgen! Jeg ville bare titte innom for å dele frokosten min med dere, og for å ønske dere en super start på uka. Jeg har noen dager med jobbing igjen før jeg tar ferie, men det er bare gøy. Det er ikke så verst å stå opp til denne frokosten heller, havregrøt er så godt og ikke minst veldig sunt. Enda et pluss med havregrøt er at det metter lenge - så er her det bare vinn-vinn. Du kan lage havregrøt i mikrobølgeovnen - men den smaker virkelig mye bedre om du koker den. Det tar ikke mer enn 4-5 minutter, og det har de fleste tid til. Du kan koke den med vann, melk eller kokosmelk, sistnevnte er uten tvil min favoritt. Mens grøten koker tilsetter jeg sukrin, kanel og litt kardemomme for å få ekstra mye smak. Toppingen velger du jo selv , frukt, bær, cottage cheese, syltetøy, peanøttsmør, hakkede mandler eller vaniljekesam er noen eksempler - her er der bare fantasien som setter begrensningene!

Det er vanskelig å få en bedre start på dagen enn dette, havregrøt er virkelig supermat. Nå er jeg klar for jobb og tur, minst 10 kilometer skal tilbakelegges i dag. Jeg må jo kickstarte min egen #kilometerchallenge ! For de av dere som ikke så gårsdagens innlegg går den ut på å tilbakelegge 60 kilometer i løpet av denne uka, enten til fots eller på ski. Det er fortsatt ikke for sent å bli med, så her er det bare å kaste seg me! En som ikke var like gira som meg da vi sto opp i dag var denne karen:Han hadde nok heller sovet et par timer til, men her er det ingen kjære mor. Mange kilometer skal tilbakelegges denne uken, så her er det bare å gjøre på! Ha en strålende mandag alle sammen :)

Pannekaker & Vinteridyll

God morgen kjære lesere! Det å legge seg om kvelden uten alarm på er så god følelse, å bare våkne når jeg er uthvilt. Jeg er uansett en liten morgenfugl, og det gir meg god tid til å lage frokost. Enkle løsninger må til på hyttetur, men det betyr ikke at de ikke er gode! I går ble det pannekaker til frokost, det er alltid en sikker vinner. Problemet var bare at stekepanna på hytta sikkert er 100 år gammel, og ikke egnet til å steke pannekakene. Jeg stekte de derfor på bakepapir i ovnen, og det fungerte mye bedre enn jeg hadde forventet! Oppskriften på pannekakene ser slik ut:

3 egg

250 ml kokosmelk

3 modne bananer

3-400 g havregryn

3 ss sukrin gold

3 ts kanel

1 ts kardemomme 

1 ts bakepulver

En klype salt

Mos bananer godt sammen, gjerne med stavmikser men gaffel fungerer det også. Tilsett resten av ingrediensene og rør godt sammen. Tilsett nok havregryn til at røra di blir passende tykk, og klar til steking. På panne er det beste synes jeg, men i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter er også en fin måte å gjøre det på. Topp med hva du ønsker, jeg gikk for cottage cheese og jordbær samt brunost og banan. Det er så utrolig god kombinasjon!

Lenkene i innlegget er sponset


Etter en god frokost ventet en flott skitur, vi hadde faktisk helt perfekte forhold. Vi gikk i et par timer før Guapo begynte å bli sliten, og vi vendte nesen hjemover igjen. Vi går veldig sakte på grunn av ryggen min, men det er uansett veldig gøy å gå på ski! Selvfølgelig hadde vi med oss litt niste på turen også, det ble nesten litt påskestemning med sol, ski, kvikklunsj og mandariner! Vinteridyll er det beste ordet jeg kan beskrive det med, det blir ikke stort bedre enn dette.

Pannebånd og fleecejakke fra Kari Traa / skibukse fra CraftKvikklunsj ble ikke nok for meg, jeg måtte ha favoritt-questbaren også! De er så geniale å ha med seg på tur, som kos eller bare når du trenger noe i farta. Det samme kan sies om nøtter, og det har det gått mye av disse dagene. Sammen med brettspill hører litt snacks med når man er på vinterferie.

Det samme gjør gode middager, speltlompelasagne ble gårsdagens valg. Litt grønt på siden og hvitløkskesam på siden, så er måltidet komplett. Oppskriften på speltlompelasagne har jeg postet mange ganger tidligere, og du finner den her. Jeg er faktisk mett etter denne enda, men likevel skal jeg sette i gang med frokosten nå. Deretter blir det en ny skitur, før vi kjører hjem igjen ikveld. Jeg elsker å være på hyttetur, men jeg må ærlig innrømme at jeg gleder meg til å ta en dusj! Ha en fin dag da dere, det vet jeg vi kommer til å ha :)
 

Ute i hardt vær & søndagsfrokost


Hvis bare hver dag kunne starte sånn som denne! Jeg våknet tidlig med Guapo godt krøllet inntil meg i senga. Jeg sto opp og spiste en stor og god frokost, med litt av alt. Jeg klarte ikke å bestemme meg for om jeg ville ha søtt eller salt, så jeg tok enkelt og greit begge deler. En boks cottage cheese, eplebiter, blåbær og bringebær ble det søte, mens to knekkebrød med egg og kaviar ble det salte. Sammen med en god kopp kaffe tror jeg ikke at jeg kunne ha fått en bedre start på dagen. Jeg spiser normalt sett ikke frokost, men opplever å bli veldig kvalm hvis jeg ikke spiser på morgenen nå som jeg tar så mye smertestillene. Men når jeg kan stå opp for å spise frokoster som dette klager jeg absloutt ikke! Akkurat nå regner det så mye at jeg holder meg innendørs, men vi trosset stormen i går og fikk knipset noen bilder på turen også:

Lenkene i innlegget er sponset

Det blåste friskt, men det finnes som nevnt ikke dårlig vær - bare dårlige klær. Vi var ute ganske tidlig, og litt senere på dagen blåste stormen så heftig at vi var nødt til å holde oss innendørs. Jeg er så glad i den lange parkasen fra Kari Traa, som er både vind- og vanntett. I tillegg har den to lag, og den knallrosa innerjakken kan tas av hvis det ikke er behov for den. I helga har jeg virkelig trengt den, godt med litt ekstra isolasjon når det stormer ute! Hvis du også trenger en fin og varme parkas som holder både vind og vann kan du klikke den hjem her.
Jeg fikk ikke bare tatt bilde av jakken, men jammen fikk jeg lurt med pappa på en selfie også! Både han og mamma sover enda, og nå skal jeg sette i gang med å lage sunne pannekaker til de står opp. Det er jo tross alt morsdag, og så godt som de tar vare på meg når jeg er i dårlig form er det fint å gi litt tilbake også. Håper alle mødre har en super dag, og at alle barna deres gjør sitt beste for å varte de opp :)

Hjemmelaget lavkarbo granolaGod morgen! Jeg titter innom med et supert frokosttips, nemlig hjemmelaget granola. Granola er så fantastisk godt, men de variantene man kjøper i butikken og frokostblandinger gënerelt er ofte fulle av sukker. Da er det mye bedre å lage sin egen, og denne varianten er et veldig godt alternativ. Nå som jeg ikke trener spiser jeg litt mindre karohydater enn før, jeg føler ikke at jeg har behov for de akkurat nå. Derfor lagde jeg en lavkarbo granola, og oppskriften ser slik ut:

 2 dl mandler

2 dl hasselnøtter

1 dl valnøtter

2 dl solsikkekjerner

2 dl linfrø

2 dl sesamfrø

Lenkene i innlegget er sponset

Hakk opp nøtter i den størrelsen du ønsker. Jeg synes tyggemotstand er viktig, så mine ble veldig grovhakket. Du kan også kjøre de i kjøkkenmaskin om du ønsker det. Deretter smelter du sukrin gold i en kjel, og tilsetter resten av ingrediensene under. Det trenger ikke å koke, men pass på at det smelter godt sammen.

2 ss cocosa

2 dl kokosmelk

1 ss kanel

3 ss sukrin gold

1 ts salt

1 ts kardmomme

 Trekk blandingen av platen, og hell over i en bolle. Tilsett frø og nøtter, og sørg for at du rører godt sammen. Fordel deretter på en bakepapirkledd stekeplate, sånn som dette:

Deretter setter du formen inn i ovnen på 150 grader i ca. 40 minutter. Rør godt hvert 10 minutt, slik at blandingen blir jevnt stekt. Etter de 40 minuttene åpnet jeg ovnen og slapp ut litt varme, slo av ovnen og lot blandingen stå i varmen i 40 minutter til. Dette tipset stjal jeg fra Linda Stuhaug, da blir nemlig granolaen ekstra sprø og crunchy! Slapp/bløt granola er jo ikke noe godt, men med dette tipset blir blandingen knaskende sprø og god. Ta den ut, la den avkjøle seg og NYT!Jeg blandet en boks cottage cheese med noen ss kokosmelk, før jeg toppet med jordbær og granola. Utrolig godt, mettende og ikke minst supersunt måltid. Nesten som en liten dessert, det er jo så søtt og godt. Granola kan brukes til det meste, til kesam, skyr, gresk youghurt, som topping til havregrøten eller bare som snacks. Dagens frokosttips - håper dere har startet denne tirsdagen på en god måte, og at resten av dagen blir like bra!

Lavdag og hjemmetrening

God onsdagsmorgen! Denne dagen har jeg startet på en helt super måte, med å sove litt lenger enn vanlig før tur med Guapo. Det med søvn er det mange som undervurderer, men det er så utrolig viktig. Ikke bare for treningsresultater, men også i forhold til energi og humør. Etter turen tok jeg noen runder med chins og pullups på min geniale doorgym. Nå som jeg skal stille i AF må jeg bli mye bedre i pullups, og det er faktisk sånn at du blir god på det du øver på. Derfor tar jeg noen runder hver eneste dag, for jeg skal nemlig bli supergod i pullups! Den er også fin for de som kanskje ikke mestrer pullups eller chins enda, og ikke liker å prøve seg på gymmet.

Doorgym nå på salg til bare 240 kr her (lenkene i innlegget er sponset)
Slim sweatpant og vest fra Better Bodies

Etter tur følger selvfølgelig mat, og dagens første måltid ble salat med egg og laks. På dietten min spiser jeg ca samme antall kalorier hver dag, men veksler mellom høye, medium og lave dager. Det vil si at jeg spiser mye karb og lite fett på høydager, begge deler på medium og mye fett og lite karb på lavdager. Det kalles carb cycling og jeg vet jeg responderer godt på en slik type diett. Jeg tror medium er favorittdagen min, men jeg klager ikke når jeg kan spise dette heller:

Helt til slutt vil jeg tipse om final sale hos X-life, og på alle varer i salgskategorien får du nå enda 20% rabatt! Det vil si at de prisene du ser på salgssiden blir mye billigere når du kommer til kassen og legger til rabattkoden salgsalg. Dagens tips fra meg til dere - nå kan virkelig de siste julegavene hamstres inn :) Hele utvalget finner du her:

Nå skal jeg jobbe litt med nettkunder, før jeg skal på gymmet og ha PT-timer og trene selv til slutt. Så skal jeg komme sliten hjem til kjæresten og Guapo, livet er så BRA om dagen :) Ha en super onsdag alle!

Bymarka & Bananpannekaker

God morgen! I går var det fint vær her i Trondheim, og noe jeg og Linn vet å utnytte. Nå er det jo faktisk ikke lenge igjen før det blir for kaldt til disse turene våre heller, så vi må bare bruke de dagene vi har best mulig. Det er jo tross alt november og plutselig kommer snøen. Jeg kjenner at jeg gleder meg til skiturer, det er så koselig og ikke minst bra trening. Men i mellomtiden skal nyte høstdagene for alt de er verdt! Nå som kokurranseoppkjøringen begynner snart blir det jo en del cardiotrening på meg også, og det betyr at nye challenges er rett rundt hjørnet. Jeg skal bruke den neste måneden på å tenke de ut, for dagene jeg har nå skal jeg bare kose meg så mye jeg kan!

Linn i lue og fleecejakke fra Kari Traa, tights fra Better Bodies. Jeg har pannebånd og ullgenser fra Kari Traa, tights fra 2XU (lenkene i innlegget er sponset)


Noen timer ute i marka var i allefall perfekt for denne gutten - som ble 1 år i går! Noen skikkelig feiring ble det ikke, han er ikke helt i form stakkar så vi får ta det igjen til helgen. Da skal han få nye leker, godbiter og så mye kylling han bare vil til middag. Siden barnet er dårlig ble det jeg som fikk kose meg litt ekstra i går, med bananpannekakene mine! Det er uten tvil min beste oppskrift på pannekaker, og jeg har virkelig savnet disse den siste måneden. Oppskriften som er postet mange ganger før ser fortsatt slik ut:

3 hele egg

3 modne bananer

200 g havregryn

3 dl vann

60 g vaniljeprotein

3 ss sukrin gold/sukrin

1 ss kanel

1 ts kardemomme og 1 ts bakepulver

Mos bananene med stavmikser og før du tilsetter resten av ingrediensene. Stek på middels varme i panna, gjerne med litt cocosa i pannen. Oppskriften holder til to veldig sultne personer eller tre litt mindre sultne. Eventuelt kan du lage halve røra og sette resten i kjøleskapet, den holder deg nemlig fint til dagen etter. Pannekakene blir faktisk bedre når røren har stått till også! Så er det bare å toppe med det du liker, jeg gikk for brunost, syltetøy, vaniljekesam og druer. Så godt!

Så hvis du har litt ekstra tid og lurer på hva du skal lage til frokost har du svaret her! Ha en sprek onsdag alle :)

Økt 2 og luksuslunsj

Det blir ikke noe mindre heftig dette programmet mitt, og jeg jente allerede i går kveld at jeg var støl etter den første økta. Å gå lang tur med Guapo i dag tidlig løsnet godt opp i musklene heldigvis, og jeg kjente med skikkelig klar for økt nummer 2 som så slik ut:

Knebøy 4 x 8

Utspark 2 x 10

Pushups i slynge med bein på kasse 3 x 12

Sittende facepull 4 x 10

Sittende fronthev 3 x 10

Sideliggende sidehev 25 + 5*5

Bicepscurl 3 x 12

Kneetuck i slynge  4 x 10

På slutten ville jeg få opp pulsen litt, og la til hoppende pushups mellom to stepkasser. Det er så morsom øvelse, samtidig som jeg kjenner at jeg får presset ut det aller siste fra bryst og armer. Begynn med en vanlig pushup med hendene på begge kassene, før du presser deg opp i været så hardt at du tar et "hopp" og lander mellom de to kassene igjen. Der tar du en smal pushup før du på nytt presser deg opp i et hopp slik at du lander med hendene på kassen igjen og gjentar det hele så mange ganger du klarer. Jeg klarte 2 x 8 runder i dag før det sa stopp, og jeg er egentlig greit fornøyd med det!

Tights fra Better Bodies / supermyk topp fra Röhnisch / sko fra Inov-8 (sponsede lenker)


Over til det viktigste, nemlig lunsjen min i dag! Søtpotet har vært savnet, og det var et gledelig gjensyn i dag. Karbonader med søtpotet-fries er slett ikker verst på en helt vanlig tirsdag. Jeg brukte 400 g karbonadedeig, to egg, litt løk, salt og chili som jeg formet sammen til karbonader og stekte i panna. Samtidig hadde jeg søtpotet-fries i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter. Et lite tips er å vende søtpoteten i eggehvitter + krydder før de går i ovnen, da blir de ekstra crispy og gode!


Nå skal jeg klappe sammen maskina og kose med bursdagsgutten min, Guapo er nemlig 1 år i dag!

Egg, bacon og turkamerater

 God morgen! Jeg har spist egg og bacon den siste uken i strekk tror jeg, enten til lunsj eller kveldsmat. Det er godt, det metter lenge og det er ferdig på under 10 minutter. Jeg bruker enten kalkunbacon eller biffbacon, sistnevnte har blitt min favoritt. Her er fettinnholdet lavt og proteininnholdet høyt, så denne typen bacon kan du spise hver eneste dag. Jeg har ikke sett det andre plasser enn Meny, så jeg sørger for å hamstre skikkelig hver gang jeg er der. 
I går var det sol og blå himmel her i Trondheim, og det må bare utyttes. Tenk nå er det jo straks november, og med det ustabile været vi har her i byen må vi gjøre det beste ut av dagene vi har. Det vet jeg og Linn å gjøre sammen i allefall, det er så godt med turkamerater som alltid stiller opp med et smil! Vi har med oss sekk ene alene for å ha med oss kamera, det er jo viktig når bloggere skal på tur. Og når vi først hadde sekk, så måtte vi jo selvfølgelig ha med oss noen Questbarer også. De er så geniale å ha med på tur, eller bare hvis man ha behov for litt ekstra påfyll i farta. Å gå tur er en udervurdert form for trening, for bare det å være i aktivitet og få pulsen opp kan utgjøre mye. Skru opp tempoet litt, eller bestem deg for å gi ekstra gass i motbakkene så blir du fort svett på ryggen. Generelt er det med hverdagsaktivitet viktig, ta trappa, sykle til jobb eller gå en tur i skogen. Kroppen er skapt for å brukes, husk det :)

Meg i lue, ullgenser og tights fra Kari Traa. Linn har ullgenser og pannebånd fra Kari Traa, turbukse fra Craft (sponsede lenker)

Denne trofaste turkameraten var selvfølgelig også med, han svikter aldri. Vi har akkurat vært ute på morgenturen, og straks skal jeg til behandlig for hofta som krangler med meg. Resten av dagen blir heldigvis finere, med PT-timer og en styrkeøkt på meg selv ikveldinga. Den økta har jeg tenkt å gjennomføre kanonbra, og jeg synes alle dere skal gjøre akkurat det samme på trening i dag også!

Frokostpannekaker og beinøkt

Mangler du inspirasjon til dagens frokost trenger du ikke å lete lenger. Disse pannekakene smaker faktisk enda bedre enn de ser ut som, og bare det sier litt. Samtidig er de fulle av sunne og mettende ingredienser, som gir god energi gjennom hele dagen. Oppskriften har jeg postet tidligere også, men her kommer den på nytt:

3 modne bananer

3 egg

2 dl vann

200 g havregryn

60 g vaniljeprotein

3 ss sukrin

1 ts bakepulver

1 ts salt, bakepulver, kanel og kardemomme

Mos bananene med stavmikser slik at det ikke er noen klumper igjen. Bland inn resten av ingrediensene og rør det hele godt sammen. Stek på middels varme i panna, gjerne med litt cocosa i slik at de ikke brenner seg fast. Hele røra inneholder totalt ca. 1550 kcal, 40 g fett, 93 g protein og 193 g karbohydrater. Røra gir 12 små pannekaker, så du kan enten spise frokost sammen med noen, ellers steker du opp alt og har til lunsj/kvelds. Røra kan også fint stå i kjøleskap til dagen etter. Jeg valgte å ha et lag med cottage cheese og sukkerfritt jordbærsyltetøy mellom hver pannekake. Det resulterte i tidenes pannekaketårn, som absolutt anbefales!

Lenkene i innlegget er reklamebaserteDette tårnet var gårsdagens påfyll etter beinøkta mi på Hit The Gym, som var skikkelig tung! Om ikke vektene nødvendigvis var de tyngste jeg har kjørt så kjørte jeg heller på med supersett, varierte repetisjonene mellom høy/lav og hadde veldig god kontakt hele økta. Jeg avsluttet med en øvelse det er lenge siden jeg har kjørt, nemlig reverse hyper på benk. Der bruker du kun en treningsball som du klemmer fast mellom beina, og løfter opp som vist på bildene under. Den er ikke så tung i seg selv - men mange repetisjoner på denne etter ei hel beinøkt er mye verre enn det ser ut til!

Tights og t-skjorte fra Adidas / sko fra Reebok
Sånn ser det ut når en glad og fornøyd treningsblogger har gjennomført økta med glans! Det skal jeg gjøre i dag også, og jeg håper det samme gjelder for alle dere. Det er fredag, så lever skikkelig på trening i dag for å så kunne ta helg med god samvittighet!

Lavkarbolapper

Finnes det noen bedre måte å starte lørdagen på enn med en fantastisk frokost. Jeg stekte lapper etter å ha gått tur med Guapo, og de ble virkelig gode. Jeg foretekker å spise det meste av karbohydratene mine rett etter trening, og i dag skal jeg trene sent. Derfor gikk jeg en oppskrift som er lav på karbohydrater nå, med egg og avocado som kilder til fett. Det gjør konsistensen på røra helt perfekt, og lappene ble satige og gode. Oppskriften ser slik ut:

 2 egg

1 medium avocao ( ca 150 g)

60 g sjokoladeprotein

2 ss sukrin

1 ts hver av bakepulver, kanel og kardemomme

Mos avocado med stavmikser. Tilsett eggene og rør godt sammen. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt, eventuelt tilsett litt vann om du vil ha tynnere lapper. Totalt gir røra 625 kalorier, 60 g protein, 7 gram karbohydrater og 38 gram fett. Som topping lagde jeg "saus" av proteinpulver med smak av Cookies and cream og litt vann - det er så utrolig godt! Med litt mandler og sukkerfritt syltetøy ble det en helt perfekt start på dagen.

Innlegget inneholder sponsede lenker

Nå sitter jeg her og gjør den siste finpussen til Booty Bootcampen som vi skal ha i ettermiddag, det kommer til å bli så gøy! Det er over 150 (!) påmeldte så vi måtte gjøre noen endringer på det oppsettet som var tenkt. Det blir uansett masse svetting og trening av rumpa, håper å se noen av dere der også. Det er på marinen kl 1600 i dag - og helt gratis for alle som vil være med. Helt til slutt tenkte jeg å komme med et lite lørdagstips. Øvelsene under har jeg jo vist dere før - ekstremt bra for utvikling av brystmuskulatur. Men akkurat denne helgen er tightsen jeg har på meg på bildet på tilbud! Jeg liker passformen på den veldig godt, og du kan klikke den hjem her.

 Nå skal jeg skifte og klargjøre stemmebåndene til Booty Bootcamp - håper vi sees der!

Havregrøt med blomkål & studentdager


Topp og shorts fra Better Bodies (reklamelenker)

2/2 styrkeøkter er  i boks denne uken, og jeg sier meg godt fornøyd med det. Jeg glemte (!) å  ta med kameraet på trening, så da legger jeg ved to nye bilder fra shooten med Arve. Han er utrolig dyktig, og jeg er glad for at han skal coache meg når jeg begynner med oppkjøringen til konkurranse. Uansett hvor dyktig man er selv kan det være godt å ha noen andre som følger med, det kan være lett å bli litt blind på seg selv noen ganger. Uansett, det jeg skulle fortelle dere om ikveld var det fantastiske påfunnet mitt etter trening i dag!  Det er ingen hemmelighet at jeg elsker havregrøt, og denne gangen har jeg en helt ny vri på den. Alle mine kjære venner på diett kommer nok til å elske meg for dette, og forsåvidt alle andre som bare er ekstremt glad i havregrøt. Trikset er nemlig å ha blomkål i grøten! Jeg vet det høres veldig merkelig ut, men ser ikke dette godt ut kanskje?Blomkålen smaker ca. ingenting, men det gir ekstremt mye volum i havregrøten. Og mer grøt vil jeg selvfølgelig ha - det er jo det beste jeg veit! Kjør en liten blomkål i blender/mos med stavmikser slik at den er fri for klumper, og sett i mikroen i 5 minutter. I mellomtiden koker du 60 g havregryn med vann på vanlig måte, og tilsett 3 ss sukrin, 2 ts kanel og 1 ts kardemomme. La det koke til den er nesten ferdig. Klekk to eggehvitter over blomkålen og rør det inn i grøten. Eggehvitene kan sløyfes,  men det gir en mye bedre og mer kremete konsistens på grøten.

La det koke videre i et omtrent fem minutter, før du trekker kasserollen av varmen. Tilsett 1,5 scoop meg vaniljeprotein og rør godt. Det du står igjen med er en fantastisk stor og luftig grøt - som garantert holder deg mett i flere timer! Topp med det du ønsker, jeg gikk for økologisk peanøttsmør, blåbær og mandler. Rett og slett helt fantastisk påfyll etter trening, ren og skjær grøtlykke!


Et siste tips denne tirsdagskvelden går til alle studenter her i Trondheim. På Hit The Gym er det studentdager fra i morgen til fredag, hvor alle studenter kan komme for å trene gratis! En super mulighet for å teste ut byens kuleste gym, og man har også mulighet til å vinne gratis medlemsskap. Jeg kommer selvføgelig til å være på plass store deler av disse dagene, så det er bare å rive tak i meg om noen lurer på noe. Håper å se mange av dere i morgen, ha en super kveld så lenge :)

Feriepannekaker og GøteborgNår jeg er på ferie har jeg selvfølgelig ikke med meg alle ingrediensene jeg har hjemme, men det er ingenting i veien fra å lage pannekaker likevel! Med litt kreativitet kan du lage utrolig mye godt av det du finner i kjøleskapet. I disse pannekakene brukte jeg disse ingrediensene:

3 modne bananer

3 egg

En halv boks vaniljekesam

2 dl melk

5 dl havregryn

2 ts kanel

Mos bananene godt sammen med en stavmikser eller gaffel. Rør inn resten av ingrediensene og la røra stå å svelle i noen minutter. Stek med litt olje i en god panne, denne oppskriften ga seks pannekaker og er nok til to persjoner. Jeg toppet mine med vaniljekesam, blåbær, bananskiver og litt sukkerfritt syltetøy. De smakte utrolig godt, og metter lenge. Jeg lagde disse for et par dager siden, nå er jeg nemlig i Gøteborg og koser meg skikkelig. Masse god mat, godt selskap og ikke minst utrolig morsomme karuseller! Liseberg er like gøy nå som da jeg var lita, om ikke gøyere! Jeg hadde puls tilsvarende ei intervalløkt på et par av attraksjonene, men utrolig gøy var det i allefall. Her er noen glimt fra dagene her tatt med mobilen min:

Det er 30 grader føles som syden selv om vi bare er i Sverige, så nå skal i på stranda å bade. Ha en fin dag alle sammen - det skal iallefall jeg ha :)

Grønne frokostpannekakerGrønne pannekaker ser og høres kanskje ekstremt merkelig ut - men det var så utrolig godt! Jeg reiser bort på en liten ferie i dag, og hadde alt or mange modne avokadoer liggende. Jeg hater å kaste mat - derfor ble resultatet grønne pannekaker. Jeg innrømmer selv at det ikke ser ut som det mest innbydende å spise, men husk at skinnet kan bedra! At speilrefleksen min ble tom for batteri og jeg måtte bruke mobilen til bildet tenkte jeg faktisk å ikke poste dette innlegget  det hele tatt. Men resulatatet ble så bra at jeg ikke kunne la være!  Det ble faktisk så godt at jeg måtte lage to porsjoner, med litt ulike oppskrifter . Den første ser slik ut:

1 avokado

2 store egg

2 scoops med vaniljeprotein

2 ss sukrin

3 ss kokosmel

Mos alt godt sammen med stavmikser før du steker på medium varme i en teflonpane. Jeg toppet med en boks skyr, kokosflak, et eple og sukin gold.
Hvis du har mer lyst på sjokolade denne fredagen kan du heller prøve varianten under, som også smakte veldig bra! Fremgangsmåten er akkurat den samme, og her toppet jeg med vaniljekesam, gojibær og sukrin gold.

1 avokado

2 egg

2 scoops med sjokoladeprotein

2 ss sukrin

3 ss havregryn


Du vil ikke angre om du prøver!

Frokostfavoritt


Lørdagsmorgen betyr som regel litt bedre tid på morgenen, og her kommer er supert frokosttips til dere! Det er selvfølgelig sunt, kjempegodt og mettende - og er akkurat det som frister på varme julidager. Jeg elsker jo havregrøt, men i varmen er det ikke alltid like fristende. Derfor gikk jeg for en litt annen variant som virkelig kommer til å bli gjentatt. Smelt først tre ss sukrin på panna, bruk middels varme. Tilsett havregryn og hakkede mandler, og gjerne litt kanel. Det smeltede sukrinet fester seg til havregryna som gjør de skikkelig crunchy og sprø. Friske bær, frukt og vanilje kesam ved siden av gjør dette til en super start på dagen. Prøv det og jeg tipper det vil bli en frokostfavoritt for mange! 

 

Lunsj og legday

Hei dere! Jeg har hatt en supertreningsøkt i dag, kjørte virkelig beina. Senere i dag er det jo klart for mitt første rumpetreningskurs Hit The Booty! Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg, det kommer til å bli så gøy å lære bort triksene mine til andre :) Siden deltagerne kommer til å være i fokus i kveld måtte jeg ta min egen økt tidligere, med treningspartner Lucia. På slutten av økta kjørte vi en liten utfallchallenge, med ansiktet mot hverandre. Da var det om å gjøre å flest reps helt til en ga seg. Det gjorde iallefall at jeg ville gi alt det siste som var igjen, jeg har jo konkurranseinnstinkt fra en annen verden. Det var ikke lett å komme seg opp trappa etterpå, men det gikk såvidt! Hele økta så slik ut:

Knebøy til boks 3 x 8

Legextension 3 x 10

Strake markløft 3 x 6

Hipthrust 3 x 10

Reverse hyper 3 x 12

Utfallchallenge


Limegrønn topp fra Better Bodies / logotights fra Better Bodies ( annonselenker)

Vel hjemme måtte jeg bare ha en stor lunsj, jeg var nemlig sulten som en ulv! Jeg husker ikke sist jeg spiste søtpotetmos, så nå var det virkelig på tide. Det er liksom typisk meg å ha dilla på noe en lang periode, for å så ikke spise det i det hele tatt. I vinter spiste jeg søtpotetmos hver eneste dag, så ble det plutselig stopp av en eller annen grunn. Men i dag var den altså tilbake! Fremgangsmåten er som vanlig å mose kokt søtpotet med en ss smør, en ts hvitløkssalt og litt pepper. Det smaker virkelig supergodt, og ble et kjempefint tilbehør til stekt svinekjøtt med grønnsaker.

God og mett skal jeg nå gjøre de aller siste forberedelsene til mitt første kurs som personlig trener, tenk det! Rett og slett en fantastisk onsdag :)

Hip thrust og protein-iskaffe

Hip thrust er uten tvil en av mine favoritt-øvelser for å trene rumpa. Jeg føler at jeg får ekstremt god kontakt, og jeg kjenner virkelig at setemusklene jobber. I følge flere undersøkelser er den også en av de øvelsene som aktiverer rumpa i størst grad. Jeg vet at mange synes det kan være litt vanskelig å få til teknikken, så jeg tenkte jeg skulle komme med noen små tips. Husk å stram rumpa og magen gjennom hele øvelsen. Da unngår du lettere å hyperekstendere ryggen, for kroppen skal være i en rett posisjon gjennom hele øvelsen. Bevegelsen skal skje i hofta, husk det. En annen ting som er viktig å huske er at du skal presse gjennom hælen, ikke tærne. Løft gjerne tærne opp om du ønsker det, slik at det eneste som står igjen i bakken er hælen. På toppen er det viktig at du skviser skikkelig, uten bruk av korsryggen. Tenk at du skal klemme fast en mynt mellom rumpeballene dine. Du kan gjøre den som meg på bildet under, eller med ett og ett bein og også på sofakanten hjemme ved et ledig øyeblikk!

Topp og tights er begge fra Better Bodies (innlegget inneholder adlinks)

Med så fint vær som vi har om dagen er det helt umulig å holde seg inne. Pensum leses utendørs i dag, med et stort glass protein-iskaffe for å kjøle meg litt ned. Fremgangsmåten er superenkel og dette er virkelig en sommerfavoritt hvert eneste år. Kok først opp bittelitt vann i en vannkoker. Jeg legger 2 ts pulverkaffe (litt avhengig av hvor sterk du vil ha den) i et glass, heller over vannet og rører til alt er løst opp. Deretter fyller jeg glasset nesten til toppen med kaldt vann, og rører inn en scoop proteinpulver med smak av capuccino. Du kan også bruke sjokolade, men capuccino er mye bedre i mine øyne. Rør godt og gjerne tilsett isbiter hvis du har, og et lite dryss kanel på toppen. Så er du klar for å nyte sola!
 

Kjærlighet og overnight oats

Jeg trodde aldri det gikk an å knytte seg til en liten skapning så fort som jeg har gjort med Guapo. Jeg har jo bodd med hund tidligere, men jeg har aldri hatt min egen valp før. Det er så fantastisk følelse, å ha den nydelige lille gutten som er helt avhengig av meg. Det betyr selvfølgelig også mye jobb, vi er ute annenhver time og han har hatt noen uhell inne - men det hører med valpetiden. Mammahjertet mitt blir så stolt når han lærer nye ting, og jeg blir mer og mer glad i han for hver dag som går. Jeg er som dere kanskje skjønner litt småforelska den fine spanjolen min, og jeg jobber faktisk skikkelig hardt for å ikke spamme dere med bilder hele tiden. Men når Drea kom på besøk for et par dager siden tok hun noen bilder som var så fine at jeg faktisk bare må dele de med dere!

Før Gaupo kan å sitte kan han å se bra ut på selfie! Viktig med prioriteringer ;)

I dag har jeg treningsfri og skal bruke dagen på turer med Guapo, lesing og et møte. Det skal jeg oppdatere dere på ikveld, men først tenkte jeg å vise dere dagens første måltid! Overnight oats lager seg selv i kjøleskapet, så det krever utrolig lite for et godt måltid. Bland 2 dl havregryn, 1 dl melk og 2 dl gresk yoghurt i et glass. Tilsett søtning etter smak, jeg brukte 2 ss sukrin. Dekk med plast og sett i kjøleskapet over natta. Grynene trekker da til seg melk og yoghurten, sveller og blir til et supert måltid. Har du det travelt om morgenen er dette også fint å ha med seg i farten hvis du lager overnight oats i en plastboks. For prikken over i'en bruker jeg alltid noe digg som topping, og i dag ble det jordbær, banan og mandler.


Så helt til slutt vil jeg spørre dere om litt hjelp - jeg har nemlig et vanskelig valg å ta i dag. Det handler selvfølgelig om treningsklær, hva ellers? Jeg har ikke bare forelska meg i Guapo, men i de nye produktene fra Better Bodies også. Men det store spørsmålet er hvilken farge jeg skal velge! Selv om jeg er så heldig å bli sponset av X-life betyr selvfølgelig ikke det at jeg får alt jeg vil, derfor må jeg gjøre prioriteringer som alle andre. Å ha freshe treningsklær er faktisk veldig viktig for meg, uansett hvor overfladisk det kan høres ut. Men hvis jeg føler at jeg ser ut som et dass når jeg kommer på trening, da blir økta deretter også. Og dårlige økter kan jeg selvfølgelig ikke ha noe av!

 


Blå eller rosa tights

 


Rosa eller lime singlett? 


 Håper dere kan gjøre valget litt lettere for meg sånn at jeg kan fokusere på lesinga og ikke på treningsklær. Pugging av muskelfester og skjelettet neste for denne jenta, før vi skal ut å kose oss i sola. Ønsker dere alle en sprek og sterk dag!

Chocolate overnight oats og lørdagsløp

Jeg hadde overhodet ikke lyst å stå opp da klokka ringte klokka 7 i dag tidlig. Jeg har arbeidshelg, og måtte tidlig opp for å gjennomføre løpeøkta mi. Hadde det ikke vært for kilometerchallenge hadde jeg nok helt ærlig droppa det, men jeg kom meg ut og gjennomførte 8 kilometer jogging :) Så nå gjenstår det 10 kilometer til i morgen, det blir jo en fin søndagstur! Som ekstra motivasjon hadde jeg overnight oats klar i kjøleskapet, endelig mannet jeg meg opp til å prøve dette. Jeg har sett det så mange ganger nå at jeg ikke klarte å vente lenger. Kald havregrøt høres i utgangspunktet ikke særlig fristende ut - men der tok jeg faktisk feil. Overnights oats var kjempegodt, og ikke minst er det jo så herlig å stå opp til ferdig frokost!
Alt du trenger er 1,5 dl havregryn, 2 dl skummet melk, 1 dl mager kesam, 1/2 scoop sjokoladeproteni og 1 ts kakaopulver. Jeg valgte også å tilsette en teskje kanel, litt salt og sukrin, men dette kan sløyes. Finn den smakskombinasjonen du liker best :) Sett i kjøleskapet med plast over til dagen etter, eventuelt i en boks med lokk. Da er den jo også genial å ha med på farta om du har det litt travelt. Jeg rakk å nyte min i sofaen i dag tidlig, og toppet den med alt det jeg liker best. Jordbær, banan, mandler og cottage cheese. Det smakte helt fantastisk etter en løpetur ute i ruskeværet, og jeg kunne ikke fått en enklere og bedre frokost. Det var dagens frokosttips, og et annet lite tips er at sponsor X-life drar i gang helgetilbud på forskjellige varer fremover.

Denne gangen er en av mine absolutt favoritt-tightser min på halv pris, nemlig anti-shake fra Röhinsch! Den gir rumpa et lite løft, samtidig som den holder magen på plass ved å være så høy i livet som dere ser på bildene under. Du kan klikke den hjem her.
Nå venter jobb - og når jeg er ferdig skal jeg få klemt inn ei styrkeøkt. Jeg fikk nemlig ikke trent i går fordi jeg låste meg ut av min egen leilighet - helt uten mobiltelefon, penger, kort eller noenting. Jeg måtte faktisk stoppe flere fremmede på gata for å låne telefonsamtaler. For en dag! Jeg har heldigvis troa på at denne dagen blir bedre - med både et lite lørdagsløp og ei styrkeøkt kan det ikke bli annet enn bra :) Ha en super da dere!

Kveldmat og vintervær

God kveld :) Jeg er inne etter kveldstur i kulda, og trengte en varm og rask kveldsmat. Jeg liker måltider som inneholder både proteiner, karbohydrater og fett for å få i meg alle de næringsstoffene kroppen trenger. Havregrøt med proteinpulver er en sikker vinner både for meg og mange andre, men ikveld gikk jeg for en litt annen variant. Jeg kokte grøten min med egg - og det ble supersuksess! Konsistensen ble kremete og god, samtidig som eggene gjør grøten ekstra mettende. Kok havregryn på vanlig måte, jeg koker alltid min med 2 ss sukrin og en klype salt. Klekk eggene og ha de i en skål mens du koker grøten. Når de tilsettes på slutten av koketiden har du nemlig ikke tid til å klekke de, da må du røre for harde livet i grøten slik at eggene ikke klumper seg. Kok videre i et par minutter, før du kan nyte denne gode grøten, Jeg bruke 60 g havregryn og 2 egg, noe som gir følgende næringsinnhold: 412 kcal,17 g fett, 22 g protein og 38 g karbohydrat.  Jeg toppet også med kanel, sukrin gold og mandler, og har herved fått en ny favorittgrøt!

Innlegget inneholder sponsede lenker


Nå som vinteren virkelig har meldt sin ankomst igjen er det ikke alltid det frister å gå ut døra, men det finnes ikke dårlig vær - bare dårlig klær! Derfor passer det perfekt at X-life tømmer lageret for vinterklær nå, og selger ut til reduserte priser. Jeg har plukket ut mine favoritter fra salget som dere ser under, som du nå kan sikre deg for en billig penge. Men vær rask - plaggene og størrelsene forsvinner fort :) 

Boblevest fra Röhnisch får du i både rosa og hvit.

Saga ullgenser og  bukse fra Kari Traa.

Skijakke og skibukse fra Craft

 

Dunjakken min fra Röhnisch har jeg bodd i både høst og vinter. Finnes i sort og rosa.
Det var mine favoritter, men kanskje du finner noen andre :) Nå er denne jenta god og mett, og har en date med sofaen resten av kvelden. Jeg skulle egentlig lest lekser, men det får vente til i morgen kjenner jeg. For akkurat i kveld frister det mer å gjøre absolutt ingenting. Bortsett fra å se Paradise da selvfølgelig, min guilty pleasure! Ha en fortsatt fin kveld alle sammen :)

Dagens trening og kokosgrøt

Det er ikke helt sant at jeg ikke kan trene bein i det hele tatt, det er bare meg som sutrer litt for mye. Jeg kan ta øvelser som ikke gir utslag i hofta, det vil si at jeg klarer å gjøre fire øvelser. Men for meg er det helt sykt å tenke på, jeg tar jo til vanlig mellom 20-30 øvelser på bein i uka. Jeg krysser alt av fingrer og tær for at senebetennelsen min skal gå over fort, slik at jeg kan trene mer bein igjen. Jeg gikk til en lege som ville gi meg kortisonsprøye, men det har jeg ikke troen på. Jeg går derfor heller til Bård på Memento Total Helse for alternativ behandlig, og gir kroppen det den trenger for å helbrede seg selv. Mens jeg venter på å bli bedre må jeg bare fokusere jeg på løping og det jeg KAN gjøre, i stedet for å gnåle om det jeg ikke kan. Så i dag kjørte jeg de fire beinøvelsene mine pluss armer, og økta så derfor slik ut:

Ettbeins strake markløft med kettlebells 3 x 10, 12 kg

Strake markløft 4 x 8, 60 kilo

Sittende lårcurl 4 x 8, 50 kg

Utspark/ leg extension 4 x 10, 45 kg

EZ-curl 3 x 8, 22,5 kg

Hammercurl med manualer 3 x 10, 10 kg

Franskpress 3 x 8, 22,5 kg

Pushdown med stang 3 x 10, 35 kg 

Jeg var også flink student under dagens økt, og pugget musklene som var i aksjon samtidlig som jeg trente. Fornuftig måte å bruke tiden mellom settende på, samtidig som det virkelig får meg til å tenke over hvike muskler som jobber. Jeg kjenner at jeg gleder meg som en unge til skolehelg igjen, det er så gøy å lære mer om kroppen! Etter økta var jeg sulten som en ulv og dro hjem for å la musklene få påfyll. Havregrøt er en sikker vinner etter trening, og denne varianten ble skikkelig god. Jeg kokte 60 g havregryn med 60 g kokosmelk, 2 ss sukrin og 2 dl vann. På toppen hadde jeg eple, klementin og cottage cheese og den ble faktisk helt sykt god. Både havregryn og kokosmelk er veldig mettende, så dette er et perfekt måltid for den sultne. Med både protein, karbohydrat og fett har du alt du trenger i et enkelt og raskt måltid. Kan også fint spises som frokost, lunsj eller kveldmat. Utrolig godt var det i allefall og jeg skal definitivt ha dette på menyen igjen innen kort tid :) Frokostfavoritten havrebrød og treningslære

Hvis du har lyst på en sunn, kjapp og dødsgod frokost denne lørdagsmorgenen er har jeg en et tips til deg. Havrebrød er nemlig en fantastisk start på dagen, og om du topper med egg har du startet dagen med både langsomme karbohydrater, fett og protein. Alt du og kroppen din trenger for en tipp topp start på dagen med andre ord :) "Oppskriften" består av 100 g lettkokte havregryn, 1 dl vann, 1 ss sukrin og 1 ts salt. Dette blander du godt sammen, former til en deig og former 4 flate brød på et bakepapir. Stek på 200 grader i ca 15 minutter, før du tar de ut og lar de avkjøle seg litt på rist før du spiser de. Mens de står i ovnen rekker du å koke egg og kutte opp litt ferske grønnsaker til. Vanskeligere er det ikke å lage en frokost som både smaker godt og har godt næringsinnhold.


Selv spiser jeg ikke frokost, så dette ble kveldsmaten min i går kveld. Utrolig så kreativ man kan bli - 100 g havregryn og to egg ble plutselig til et supert måltid som metter lenge. Jeg er tidlig oppe denne lørdagen og er klar til for en ny skoledag, dette blir den aller første dagen vår med praksis! Det er treningslære på planen denne helgen, og jeg gleder meg virkelig til gjennomgang av baseøvelse og teknikk. Jeg lærer så mye nytt under utdanningen som jeg vet kommer til å gi meg stort utbytte av min egen trening. Frem til nå har det vært utrolig mye "learning by doing" for min del, uten å egentlig vite så mye om teorien bak. Jeg føler nå at brikkene bare faller mer og mer på plass etterhvert som jeg får mer teoretisk kunnskap. Jeg skjønner at ikke alle har mulighet til å utdanne seg til personlige trenere, men uansett vil jeg anbefale alle å tilegne seg mer kunnskap om styrketrening. Søk på nett, snakk meg fagpersoner - eller hvis du er som meg og liker å ha en bok å bla i, så er "styrketrening for jenter" av Martin Norum et godt alternativ. Boka er ikke pensum på skolen, men Martin Norum er jo en av foreleserne og jeg liker boken veldig godt. Fin å ha med seg i treningsbagen hvis man lurer på utførelsen av øvelser også :) X-life har faktisk tilbud på boken akkurat nå, og du finner den ved å trykke her. Nå må jeg komme meg avgårde, en hel dag med løfting venter. Åh, så heldig jeg er når det jeg liker aller best er skoledagen min! Ha en superduper lørdag alle sammen :)


 

Lenkene i innlegget er sponset

Oransje pannekaker og søndagsturDisse oransje herlighetene smaker faktisk enda bedre enn de ser ut som! Søndag er den store pannekakedagen i mine øyne, de smaker nesten ekstra godt bare fordi det er søndag. I allefall smaker de godt når man har hatt en god treningsøkt først, slik jeg hadde i dag. Jeg lager alltid pannekakerøren klar før jeg drar på trening, slik at de er klar til steking med engang jeg er hjemme. Oppskriften på pannekakene jeg spiste i dag tidlig ser slik ut:

450 g søtpotet

300 g gulrot

2 hele egg

30 g vaniljeprotein

2 ts fiberhusk

1 ts bakepulver

3 ss sukrin

10 dråper vaniljestevia

2-3 dl vann

Kok søtpotet og gulrot til det er mykt og mos sammen med stavmikser. Tilsett så alle de andre ingrediensene før du steker i en teflonpanne på middels varme. Jeg fikk syv tykke pakkekaker av denne røra, og den holder deg virkelig mett i mange timer! "Vaniljesausen" på toppen er 15 g vaniljeprotein, 3 ss sukrinmelis og noen dråper vaniljestevia blandet sammen med litt vann - og selvfølgelig sukrin gold på toppen. Herregud så godt sier jeg bare, hvem skulle tro at søtpotet og gulrot kunne bli så bra i pannekaker? 


God og mett etter å ha spist dette heftige pannekaketårnet dro jeg hjem til mine kjære foreldre for å feire morsdag. Vi gikk først en lang og fin søndagstur, viktig å utnytte det fine været! Men selv om det var sol her i Trondheim er det fortsatt kaldt ute, så det gjelder å kle på seg godt. Ullundertøy og Goretex-sko holdt meg god og varm gjennom hele turen, samtidig som kroppstemperaturen økte litt av å leke apekatt i trærne:


Varm og superfin ullgenser & ullbukse fra Kari Traa, terrengsko i Gore-Tex fra Reebok ( innlegget inneholder sponsede lenker)

Nå skal jeg straks servere middag og sunnere gulrotkake til verdens beste mamma, før jeg skal tilbringe resten av kvelden i sofaen med familien. Lade opp batteriene til neste treningsuke med både gode styrkeøkter og cardiochallenge! Jeg er så positivt overrasket over hvor mange av dere som ville bli med - det gjør meg så glad :) Jo fler jo bedre synes virkelig jeg, sammen om å bli i bedre form. Ha en fin kveld alle sammen - og gratulerer med dagen til alle flotte mødre.

Supersøndag med lavkarbo gulrotpannekaker

Smartshakeren min med alt av piller og preworkout var pakket ned i bagen før jeg dro avgårde til skolen i dag. Nok en utrolig spennende dag med masse ny kunnskap er gjenomført, og jeg gleder meg virkelig til neste samling med AFPT allerede. Men det kjennes også at jeg ikke er vant til å sitte på skolebenken lenger, og at jeg ble veldig sliten i hodet av å sitte i forelesning fra 9-18. Kursene holdes på Elixia, og jeg hadde tidlig avtalt en beintreningsdate med flotte Kristine som selv er personlig trener. Jeg er ikke noe overmenneske jeg heller, og noen ganger frister sofaen faktisk mer enn trening. Klokken halv 6 sendte jeg derfor melding til Kristine om vi kanskje skulle utsette økta til i morgen. Tilbake fikk jeg "Nei. I dag. Ingen unnasluntring!!!" Og herregud så glad jeg er for det, for vi fikk nemlig ei god økt og en knallbra avslutning på min første helg som PT-student :)


Etter en liten energi-innsprøytning fra solstrålen Kristine og litt leking i pole-stanga på senteret så økta vår slik ut:

Beinpress 3 x 10

Omvendt hacksquat 3 x 10

Stepups med kettlebells 3 x 8 på hver fot

Ettbeins lårcurl 3 x 10 på hver fot

Strake markløft med manualer 3 x 8

For å tyne ut det aller siste avsluttet vi med et par runder med prowleren, og det er faktisk den aller første gangen jeg har prøvd denne! Vi la på 100 kilo og dyttet 20 meter over gulvet og tilbake igjen, etterpå måtte jeg hive etter pusten og det svei i lårene. Virkelig en bra måte å avslutte ei beinøkt på!


Som dere vet har jeg nå høye og lave dager i form av karbohydrater på dietten min. Det går helt fint, men i dag hadde jeg virkelig cravings på pannekaker. Jeg tror mye av grunnen til det er at det er søndag, pannekaker hører liksom med! Jeg kastet sammen ei røre som jeg satt i kjøleskapet i dag tidlig, men hadde helt ærlig ikke helt troa på den. Jeg tippet av den kom til å bli en av mange mislykkede oppskrifter som aldri havner på bloggen, men den gang ei! Lavkarbo gulrotpannekaker ble faktisk skikkelig gode, og de skal definitivt lages flere ganger. Perfekt påfyll etter en lang dag med skole og trening.

500 g gulrot

2 egg

30 g vaniljeprotein

1 ss fiberhusk

2 ss Sukrin

10 dråper stevia vanilje

1 ts kanel

1 dl vann

Kok gulroten før du moser med stavmikser og tilsetter resten av ingrediensene. Mos godt sammen og la røra svelle litt i kjøleskapet, min sto i 12 timer men det er nok ikke nødvendig for et godt resultat. Stek i panna på middels varme med litt kokosolje, jeg fikk totalt seks små pannekaker av denne oppskriften. Jeg toppet mine med økologisk peanøttsmør og litt sukrin gold, virkelig en fest for smaksløkene. Jeg blir så kreativ på kjøkkenet når jeg er på diett, denne ideen har jeg aldri tenkt på tidligere. Men det har allerede blitt en favoritt og næringsinnholdet er jo supert på en dag med lite karbohydrater. Totalt gir røra ca. 465 kalorier, 44 g protein, 34 g karbohydrater og 13 g fett. Med disse herlighetene godt ned i magen skal jeg komme meg til sengs, lade opp til den nye treningsuka som venter. Jeg har store planer om at den skal bli dødsbra, håper dere er med meg på den!


Innlegget inneholder sponsede lenker

Søtpotetpannekaker

God morgen! Jeg tror lett jeg kunne levd på proteinpannekaker hver eneste dag, det er jo så godt. I tillegg går det an å variere i det uendelige, jeg er sikker på at jeg har nærmere 50 oppskrifter på pannekaker liggende ute fra de årene jeg har blogget. Søtpotetpannekaker er det egentlig ikke så lenge siden jeg blogget om - men det var i desember og jeg mistenker at ikke alle var like gira på å prøve nye, sunne oppskrifter da. Nå som det er januar har dere derimot ingen som helst unnskyldning for å ikke prøve - dette smaker nemlig fantastisk! Jeg har gjort noen få endringer da jeg ville ha litt mer karbohydrater i denne, mens den tidligere oppskriften inneholder litt mer fett. Smaksmessig utgjør det egentlig ikke så utrolig stor forskjell - kjempegode begge to! 

Inneholder sponsede lenkerDu trenger følgende ingredienser for å lage pannekakene:

150 g søtpotet

100 g mager kesam

30 g vaniljeprotein

30 g havremel

1 egg 

1 ss fiberfin

1 ts bakepulver, salt og kanel

2 ss sukrin+

10-15 dråper stevia vanilje

1-2 dl vann

Kok søtpotet og mos med gaffel eller stavmikser. Bland alt godt sammen, og tilsett vann etter den tykkelsen du ønsker på pannekakene. Vil du ha de tykke som meg holder det med 1 dl, men om du vil ha de litt tynnere kan du gjerne tilsette litt mer. Stek på middelsvarme i en god teflonpanne før du stabler i tårn med ønsket topping. Jeg valgte cottage cheese og pannekakesirup fra Walden Farms, i tillegg til et dryss av sukrin gold på toppen. Herregud så god! Jeg spiste alle de 6 pannekakene helt alene, med den aller beste samvittighet. Ingen sak når det er så sunt og godt, skal du ha gjester på besøk til frokost/kveldsmat bør du derfor doble oppskrifta ;) 

Har du lyst til å prøve ut flere sunne oppkrifter kan jeg tipse dere om at hun som startet det hele, nemlig Kristine Weber har kommet med ny bok! Trykk på bildet under for å finne den :) 

Søndagstur og søtpotet pannekaker

God morgen kjære lesere! Det ble en styrkeøkt på meg i gårkveld, og jeg måtte smile litt for meg selv da jeg tok bussen hjem rundt klokken 12. De fleste andre i gatene var beruset og pyntet fra topp til tå mens jeg var god og svett i treningsklærne mine! Det godt mulig jeg er sær, men jeg foretrekker mye heller rolige lørdagskvelder slik at jeg våkner opplagt og klar til dagen etter. Det gjorde jeg i dag - og startet turen med ca. 1 time rask gange ute i frisk luft. Planen var egentlig en joggetur, men det var såpeglatt ute og jeg hadde garantert brekt et bein hvis jeg hadde løpt i dag. Men det er ingen unnskyldning, jeg gikk inn igjen og skriftet til varmere klær og tok en skikkelig powerwalk istedet.  Selvfølgelig ble det en obligatorisk posering etter turen, i ekte bloggestil :D

Klar for vintertur i varmende tights og jakke fra Röhnisch, Goretex-sko fra Reebok, ullgenser fra Kari Traa, votter & topplue fra Craft :)

Før jeg la ut på tur satte jeg søtpoteter til koking, for på søndager synes jeg det er på sin plass med en skikkelig god frokost! Søtpotetpannekaker ble dagens frokost etter å ha smakt dette hjemme hos Siri forrige uke, og det var så godt jeg bare måtte lage det selv også. Jeg elsker jo søtpotet som tilbehør til mat, men har aldri tenkt over å bruke det i pannekaker før. Det ble faktisk supergodt, søtpoteten har så god konsistens og i tillegg veldig bra næringssinnhold som gjør den perfekt til matlaging. Oppskriften ser sik ut:

150 most søtpotet

100 g cottage cheese

15 g vaniljeprotein

1 egg 

30 g mandelmel

1 ss fiberfin

2 ss Sukrin+

1 ts bakepulver

1 ts salt

1 dl vann

10 dråper stevia vanilje

Mos kokt søtpotet med gaffel eller stavmikser. Bland inn resten av ingrediensene og rør godt sammen. Jeg liker tykke pannekaker, men om du liker dine litt tynnere kan du gjerne tilsette litt mer vann. Stek på middels varme i en god teflonpanne, jeg fikk seks tykke pannekaker av denne røren. Jeg stablet de i et tårn og toppet med pannekakesirup fra Walden Farms, mandelflak, kakaonibs og et dryss Sukrin Gold. Virkelig en breakfast for champions, og med denne i magen har jeg mye energi å bruke til dagens styrkeøkt som venter litt senere! Perfekt søndag med andre ord :)


Innlegget inneholder sponsede lenker

Fredagslunsj og supersalg

Det er straks jul og supersponsor X-life har skjønt at det er mange som ønsker seg nye treningsklær til jul! Derfor kjører de Black Friday Supersale i hele dag med 30-90% avslag på masse fine treningsklær! Hele salget finner du ved å klikke her, og under har jeg listet opp noen av mine favoritter som nå er på salg. Størrelsene går raskt unna, så jeg anbefaler å ta en titt innom med engang enten om du skal handle til deg selv eller til nære og kjære. Myke pakker under treet er iallefall det beste jeg vet, tipper en god del er helt enig med meg!Varmere genser med ull fra Puma, nå til 70% og du finner den her.50% på superbehagelig singlett fra Kari Traa finner du her.

Halv pris også på favoritthood fra Adidas som du kan klikke hjem her.


50% på rååsa topp fra Reebok også :) 

Alle jenter vet at shopping er slitsomme greier. Derfor er det også viktig med påfyll av god mat også, så her kommer et enkelt lunsjtips. Jeg spiser ikke mitt første måltid før rundt klokken 12, men jeg vet allerede hva lunsjen min skal være. Akkurat det samme som jeg spiste til kveldsmat i går, fordi det var så utrolig godt! Ikke minst superenkelt også, akkurat som jeg liker det. Blander en boks mager kesam med litt vaniljestevia og toppet med banan, mandarin og tørkede tranebær. Det enkle er virkelig ofte det beste! Jeg rakk å lage litt enkel julebakst her om dagen også, oppskriften kommer litt senere ikveld. Ha en super fredag så lenge!
Dagens økt og deluxe lunsj

Hei dere! I dag har jeg hatt nok en god økt, og det er så herlig å være inne i en så god treningsperiode.Mye mat og mye overskudd er nok grunnen til det, merker at det har utrolig mye å si for fremgang på trening. I dag trente jeg bakside lår og rumpe, og som alltid starter jeg hver beinøkt med å aktivere rumpemusklene mine for best mulig kontakt. Jeg har laget en egen guide for hvordan du gjør dette, som du kan finne ved å klikke her. Etter aktivering satte jeg i gang med økta mi som så slik ut:

Hipthust 3 x 12, 60 kg

Reverse hyper 3 x 15, 22 kg

Lårcurl med ball 3 x 12

Strake markløft 3 x 8, 60 kg

Bulgarske utfall med manualer 3 x 12, 12 kg

Good mornings 3 x 10, 30 kilo

Mange av dere har etterlyst bilder av hvordan man utfører lårcurl med ball, jeg fikk knipset bilder av det i dag som jeg legger ut i kveld eller i morgen. Den svir virkelig i rumpemusklene, og de vil jeg jo så gjerne forbedre! Det jeg og gjerne vil er å være i Gøteborg i helgen, der skal nemlig mine to fine teamvenninner konkurrere! Eileen og Veronica kjørte på med enda en konkurranse dettte året, og jeg ønsker dem begge masse lykke til :D


Team Sprettrumpe på poseringsdate i september! Veronica til venste, meg i midten og Eileen til høyre :)

Etter trening møtte jeg min kjære far som ble med meg på kontraktsmøte for kjøp av leiligheten min. Jeg kan fortsatt nesten ikke tro det - jeg har kjøpr min helt egen leilighet som jeg nesten ikke kan vente med å ta over! Jeg er så lykkelig for det at jeg har ikke ord, og er så glad for at jeg har verdens beste foreldre som har gjort det mulig for meg. Jeg synes dette var grunn til å feire, og slo til med en luksuslunsj deluxe! Speltlomper, serranoskinke, avocado, roastbeef, philadelphia og ferske grønnsaker høres kanskje ut som en magisk kombinasjon? Det var det også - og jeg er nå god og mett etter dette fantastiske måltidet:

Nå venter jobb resten av dagen,  håper alle dere har en super torsdag! Snart er det helg igjen :)

Glimt i øyet og sjokoladelykke

Hei dere! Det er torsdag og jeg er faktisk på vei til Paris akkurat nå. Jeg har gledet meg utrolig mye til denne turen, jeg er så klar for julestemning i en av de fineste byene jeg vet av. Absolutt ingen planer er gjort for langhelgen min, jeg vet bare at jeg skal kose meg utrolig mye. Jeg reiser alene til Frankrike for å besøke en god venninne som er på utveksling der, og det skal bli så koselig å se henne igjen! Jeg liker å føle meg ekstra fresh hvis jeg skal ut på reise, og tok derfor turen til Glimt som alltid er behjelpelig med dette. Helt ytterst i øyekroken satte vi på candylashes i gull, for å få en skinnende effekt. Jeg kan nå uten tvil si at jeg har glimt i øyet :D 

Ikke bare er jeg lykkelig med glittervipper, men også lykkelig i sjokoladerus. Dagens lunsj på reisen ble nemlig supersunn frokostblanding som jeg bestiller fra Iherb, I den hadde jeg mandler, gojibær dekket med mørk sjokolade og kjøpte bare en liten boks melk på flyplassen. Gojibær supermat i seg selv, de er nemlig proppfulle av antioksidanter. Sammen med mørk sjokolade blir kombinasjonen rett og slett magisk - enten du spiser det som ren snacks eller i frokostblanding. Advarer på forhånd om at pakken du kan kjøpe her blir borte alt for fort, disse er nemlig farlig gode! Men det har jo ingenting å si - disse kan nytes med den aller beste samvittighet.


Lenkene i innlegget er sponset.

Nå er jeg klar for noen fantastiske dager i Paris, og tar gjerne imot tips om byen i kommentarfeltet. Bloggen kommer selvfølgelig til å oppdateres selv om jeg er på reisefot - det har jeg blitt vant til dette året :) Ha en fantastisk torsdag Norge!

Pannekake favoritter

Det er søndagsmorgen - og de aller fleste har både tid og god nok samvittighet til å kose seg litt ekstra med en sen frokost. Jeg elsker å lage pannekaker på søndager, det er så kos både å lage de og selvfølgelig å spise de :) Jeg har samlet noen av mine favorittoppskrifter under, slik at dere kan få inspirasjon til dagens frokost - eller kanskje kveldsmat? Pannekaker er så sunt og godt at det kan nytes når som helst på døgnet.

Min alltime favoritt er denne oppskiften, med vaniljeprotein og banan som hovedingredienser. Jeg lagde disse p å 17.mai som vises litt på valg av tilbehør, og disse pannekakene er uten tvil de beste jeg noensinne har laget :)

Denne oppskriften er også utrolig god, med kombinasjonen kokosmel og blåbærskyr i røra. Skyren førte til at de ble veldig lette og luftige, supergode med blåbærsmak :)Denne oppskriften på sjokobanan-pannekaker blir jeg aldri lei! Det som er viktig uansett hvilken oppskrift du velger er at du rører alle ingrediensene godt sammen, gjerne la den stå og svelle litt, og stek pannekakene på middels varme i en  god teflonpanne. 

I dag skal jeg virkelig kose meg med venner, familie og god mat slik at jeg er full av overskudd til en ny uke med nytt treningsprogram! Så utrolig gøy at så mange av dere har lyst til å bli med på det synes jeg :) Legger ut programmet i kveld hvis jeg rekker det, nå skal jeg komme med ut på trilletur med en venninne og hennes supersøte baby. Jeg er og superfornøyd i min nye og fargerike hood fra Adidas! Den kommer til å bli med meg på mange fine høstturer fremover. Ha en riktig fin søndag alle sammen, kos dere med pannekaker!

 

Smilende i fresh hood og favoritt-tights. (Sponsede lenker)

Du skal holde hviledagen hellig


Hei dere :) Beklager at det har gått litt lenge mellom oppdateringer, jeg gjør mitt beste mellom trening, jobb, cardio og matlaging. Jeg merker at energilagrene er lavere enn før nå, og at det er litt tyngre nå mot slutten. Men det er ikke lenge igjen til mål - så det er bare å bite tennene sammen og kjøre hardt på hele veien inn! I dag har jeg treningsfri - og det har jeg behov for kjenner jeg. Etter en tung beinøkt i går skal jeg bruke denne dagen til å bare slappe av og lade opp til en økt på overkroppen i morgen. Joggetur med en venninne er det eneste av treningen som skal gjennomføres, ellers er det egenpleie og jobb som er i fokus. Restitusjon er nødvendig for at kroppen skal klare å henge med, enten man er på diett eller ikke. Som dere kanskje ser på bildene over begynner jeg å bli ganske hard i overkroppen nå - men det henger fremdeles litt fett igjen på beina som jeg vil kvitte meg med før Stavanger Open. Jeg har hatt god fremgang de siste ukene og gjør derfor ingen endringer i diett eller trening, kjører på som før for å spisse formen.

Jeg får mange spørsmål om jeg ikke blir lei av å spise det samme på diett, men det blir jeg faktisk ikke. Jeg tror nøkkelen ligger i å være flink til å variere - både råvarer, krydder og tilbehør. Det er virkelig bare fantasien som setter grenser. Likevel er det enkle ofte det beste - og favorittlunsjen min er salat med røkelaks. Pakken med laks koster 19 kr og er derfor noe alle kan unne seg til lunsj, så er det bare å fylle på med de grønnsakene du liker aller best. Spinat, ruccola, paprika og tomat ble gårsdagens valg for min del, men også her er jeg flink til å variere for å lage spennende salater. Plukk en grønnsak du ikke har prøvd før neste gang du er butikken, så får du deg kanskje en hyggelig overraskelse :)Helt til slutt tenkte jeg at jeg skulle dele et par bilder til fra shooten med dere - før jeg ønsker dere en fortsatt strålende torsdag :)

Innecardio & spørsmålsrunde

Heihei:)  Jeg starta dagen på ellipsemaskina, for no way om jeg går cardio utendørs nå! Jeg VET vi bor i Norge og jeg VET det skal være kaldt ute men i 15 minus holder jeg meg heller inne jeg. Innecardio med netflix på tv'n og musikk på ørene er en perfekt start på dagen! Ettersom jeg er litt pinglete for kulde ble det altså ikke noen powerwalk ute i dag, det ble det derimot i helga. Godt påkledd i favoritt-settet fra Kari Traa skulle jeg bare ha en liten photoshoot med Ayla før vi gikk ut døra...


Men endte opp med å få et vått kyss over hele ansiktet! Haha.

Det var litt tomt i kjøleskapet mitt i etter helgen, kun salat blir en dårlig lunsj! Heldigvis har butikken sunne valg også, med røkelaks og speltlomper ble dette av fantastisk god lunsj. Det er så mange sunne og gode alternativer å velge mellom at det å glemme/ikke ha tid til å lage matpakker er en alt for dårlig unnskyldning til å ikke spise sunt. Det handler bare om å ta beviste valg om hva man putter i munnen. Mat er kroppens bensin, og det gjelder å fylle på med riktig type :) Frukr, grønnsaker, magre meieri produkter og kyllig/skinke har alle butikker og er gode alternativer i en hektisk hverdag. Vil du ha ekstra luksus til lunsj kan du jo gjøre som meg:

Så tenkte jeg bare å nevne at i morgen blir det spørsmålsrunde på X-life sin facebookside mellom 20-21 for dere kan stille spørsmål dere lurer på både til meg fem andre fine fitnessjenter! Greit å si i fra tidlige så dere kan klekke ut noen gode spørsmål :) Da er det altså bare å fyre løs inne på siden til X-life i morgenkveld hvis dere lurer på noe, så skal jeg svare så godt jeg bare kan! ( Altså ikke her ikke her inne på bloggen, men på X-life sine sider imorgen) Nå er det tilbake på jobb, ryggtrening venter i kveld - gleder meg allerede!

Kveldskos


God kveld! Jeg har akkurat spist kveldsmat, cottage cheese med sjokoladeprotein, mandler og kanel på toppen. Det er så godt! Skjønner ikke at det går an å ikke like cottage cheese, jeg hadde lett levd på det :) Perfekt hvis jeg er i humør for noe søtt, det der søtsuget kommer snikende på kveldstid noen ganger. I tillegg har jeg sikkert drukket 4 kopper med min nye favoritt-te med smak av karamell & eple.    Try it! Jeg har hatt styrkefri i dag, og utnyttet derfor det fine været med å ta meg en joggetur ute i marka med jenta mi. Jeg elsker å løpe på ukjente stier, sånn at jeg ikke vet om det er en sving eller oppoverbakke lenger frem - det gjør det hele så mye mer spennende synes jeg. Heldigvis er bymarka vår nærmeste nabo, der har jeg jo alltid en ny sti å prøve! Kondisjonen kommer seg, og jeg har store planer om å klare 1 mil på 1 time ganske så snart :) Nå skal jeg finne senga, tidlig opp for å trene før jobb og vaksinasjoner (!!!) i morgen.  Natta :) 

Late lunsjer

Jeg antar at det er flere enn meg som ikke alltid har tid til å lage mat til dagen som kommer. Eller rett og slett glemmer av matboksene i kjøleskapet. Det har skjedd meg litt for ofte i det siste, og under ser dere hva det har resultert i. Sunne valg er enkle å ta selv om man ikke har et kjøkken tilgjengelig, så det er ingen unnskyldning folkens ;)

Dette er både godt og lettvint, og du finner alt av dette i vanlige matvarebutikker. Cottage cheese eller mager kesam, litt frukt/bær og funlight er alt du trenger! Hva liker dere å spise hvis dere har glemt matboksen?

Kveldsmat for arbeidsjern

Proteinpannekaker til kveldmat har akkurat blitt fortært - velfortjent etter en lang arbeidsdag :) Før jobb i dag var jeg hos legen, og tok nye blodprøver. Resultatene er litt bedre denne gangen også, men jeg får fortsatt ikke lov til å komme høyere i puls enn 120. Nye uker uten trening i  vente, med andre ord. Det SUGER, men jeg får bare holde meg unna litt til :) Jeg har likevel nok å fylle dagene med; dro rett fra jobb til vasking, maling og skuing i den nye leiligheten vår som begynner å ta form. Den kommer til å bli så fin, og jeg gleder meg masse til alt er på plass. 


Stålende fornøyd både med ferdige flatpakker og cherry coke zero :)


Fikk ekstra hjelp til maling ;) 

Uansett, det var jo proteinpannekakene jeg skulle blogge om! Jeg brukte kassein i disse, en type protein som tas langsomt opp i kroppen og dermed perfekt til kveldsmat. Jeg får alltid i meg protein før jeg legger meg, oftest i form av fluff, men dager jeg har tid / spist lite er dette et vinner-måltid! Pannekakene fungerer også fint til frokost, slik at kroppen har noe å jobbe med utover dagen.  Jeg brukte "vanlige" ingredienser i disse, slik at man får tak i det meste på dagligvarebutikken. 

100 g havregryn

30 g vaniljeprotein - jeg brukte dette

2 egg 

1 banan

2 dl vann

Vaniljestevia/vaniljeessens ( Oppdaget heldigvis at jeg hadde satt frem feil stevia før jeg hadde den i røra :) )

Bland alle ingrediensene godt sammen, og mos bananen godt inn i røra. Før du steker de skal den ca slik  ut:


 

Deretter steker du dødsgode pannekaker! Pålegget kan du variere i det uendelige, jeg gikk for cottage cheese & sukkerfritt syltetøy,  cashewsmør & banan og mandelsmør, banan & mandler.Håper alle har hatt en herlig start på uka, og at den fortsetter slik også! Natta :)

Lazy daysDette er fortsatt all den "treningen" jeg får lov å gjøre om dagen, rolige og korte turer med fineste Ayla. Late sommerdager med andre ord :)  Prøvene mine har blitt litt bedre, men de er forsatt langt i fra bra og jeg har 100% treningsnekt fra legen. MEN, prøvene er jo i det minste bedre så da satser jeg på at dette går den riktige veien :) 2 uker uten trening har vært pining, men tydeligvis har kroppen trengt det. Heldigvis har jeg fått et nytt prosjekt å tenke på sånn at jeg holder tankene borte det å ville trene - nemlig opppussing og innreding av leilighet! Kay har kjøpt leilighet, og tok med meg på flyttelasset :) Tror ikke mannen vet helt hva han har begitt seg ut på, men nå har han iallefall fått meg som samboer!

  

Gleder meg sånn til alt er ferdig og vi kan flytte ordentlig inn :) Der skal jeg slappe av og bli frisk, og sannsynligvis bruke mye tid på kjøkkenet. Det gjør jeg ikke nå om dagen, og dagen lunsj ble nok engang handlet på butikken. Kalkunskinke, spinat, eple, nektarin og en boks celsius for å holde energien oppe gjennom arbeidsdagen. Greit med litt ekstra energi nå som jeg er så slapp :) Kveldsmaten var like lettvint, men iallefall var den hjemmelaget :) Frosne bringebær og vaniljeprotein pisket sammen til fluff, toppet med sjokoladesirup: Nå er det på tide å komme seg i seng, god natt kjære lesere!

Home sweet home

Jeg har hatt en fantastisk ferie med min kjære, men likevel er det så utrolig godt å komme hjem igjen til Trondheim Hjem til Kaliber, norske matvarer og ikke minst senga mi! Etter en magisk konsert i går som jeg svetta minst 2 liter på, fant jeg fort senga i stedet for å dra ut på byen. Stod opp grytidlig i dag tidlig, og gikk en siste tur rundt Åmotdammen med Ayla og Kay. Vi har verdens fineste hund, det er jeg sikker på! Se på denne nydelige blandingen av engelsk staff. og rottweiler;

Så var det klart for å pakke bagen, og sette kursen hjemover. Det er en lang biltur, og da er det viktig med mat! Jeg tok med meg en liten matpakke som vanlig, med over 1 kg mat. YUM :D

Vel hjemme var det klart for 4x4 intervaller på spinnsykkel på verdens beste gym! Sykt godt å være tilbake der igjen :) Føler meg hjemme når jeg går inn døra der. Veldig fornøyd med å være tilbake der igjen, og VELDIG fornøyd med at denne t-skjorta fra Better Bodies lå i postkassa og ventet på meg:

En av de beste tingene med å være hjemme er at jeg har alt utstyret jeg trenger for å lage den maten jeg vil. Cottage cheese og bær er en million ganger bedre hvis du bruker frosne bær og en stavmikser til å lage det. Med noen dråper stevia vanilla cream/vaniljeessens blir det perfekt, smaker litt som is!
Nå er det på tide å finne senga, søvn er viktig for restitusjon vet dere! Natta :)

17. mai, flexing og hurra for verdens beste pannekaker!

Hipphipp - hurra! Gratulerer med dagen kjære lesere :D Jeg har alltid elsket 17.mai. Da jeg var lita var dette selvfølgelig grunnet pølser, is og godis på nasjonaldagen, men nå er det fordi 17. mai betyr virkelig VÅR. Det er så utrolig herlig følelse det :) En skikkelig god 17. mai frokost må til - ingen nasjonaldag uten! Jeg er jo på diett, men siden jeg har en snill coach ble det et lite cheatmeal i dag. Eller, lite var det forresten ikke - høhø! Disse pannekakene er by far de beste jeg har spist, og de er krafig inspirert av Vilde sin oppskift. Hun er i mine øyne den beste sunnere bakeren i bloggverden, og har fra nå av mistet en fast leser. Jeg KAN bare ikke gå inn på den bloggen der og se all den gode og sunne maten mens jeg er på diett. Uansett, her kommer tidenes pannakake-oppskrift:

3 hele egg

200 g havregryn

3 modne bananer

3 dl vann

60 g vaniljeprotein ( Yndlingsproteinet mitt med vaniljesmak er dette, som jeg brukte i oppskrifta)

1 helt rør stevia vanilla cream

1 ss kanel

2 ts bakepulver

En klype salt

Bruk en stavmikser til å mose bananene, før du tilsetter resten av ingrediensene. Så er det bare å steke i vei - og lage verdens beste pannekaker!


Det gikk ned noen av denne varianten - med mager vaniljekesam og bær. Men jeg kan jo bare ikke ha et cheatmeal uten min elskede peanøttsmør! Et tykt lag med PB2, syltetøy og jordbær smakte mer enn magisk. Vet allerede at jeg skal lage dette til neste cheatmeal! ;)NAM!

Nå setter jeg kursen mot Oslo sammen med Kayen min, og resten av nasjonaldagen går med til roadtrip. I morgentidlig setter vi oss på flyet til Kypros og tar en velfortjent kjærestetur! Jeg har vært så sykt stressa med skole at jeg nesten ikke har hatt tid til å tenke over hvor forelska og lykkelig jeg er. Derfor gleder jeg meg enormt til å bare kose meg med verdens beste mann i en hel uke :D Jeg er heldig! Håper alle har hatt en herlig 17. mai så langt - og nyter resten av den! Neste blogginnlegg kommer fra sydenland ;)  Klem fra fornøyde frøken flex :D


 

Pannekake frokostHer er noe av det som skjulte seg i pakkene mine fra i går. Det er ikke "farlig" å bestille ting fra Iherb selv om det er en utenlandsk side. Så lenge du ikke bestiller noe som er ulovlig her i Norge vil du alltid få pakkene du bestiller. Hvis du aldri har bestilt produkter fra Iherb før, så kan du bruke koden SIV084 å få 5 dollar i rabatt :) Og hvis du lurer på hvordan du bestiller kan du lese om det her. Walden Farms produkter, stevia og te er vanlige ting som er gjengangere i pakker fra Iherb. I tillegg bestilte jeg BCAA drops, eller muscle candy som det så fint heter, og min elskede pannekakemix av bokhvete. Den er så god! Søndag er en fin dag for pannekaker til frokost, det tror jeg de fleste er enige om ;)


Bokhvetepannekaker med pannekakesirup på er døsdsgodt...


Med sukkerfritt blåbærsyltetøy er det ENDA bedre...


Og aller best var det på toppen av mager kesam, banan og syltetøy! Anbefaler å spise dette med gaffel og kniv, litt vanskelig å få alt i munnen samtidig. Og ja, jeg snakker av erfaring ;)


Det er strålende sol ute, og jeg er stuck inne med etikkbøkene mine. Jeg har treningsfri i dag, men ingenting frister mer akkurat nå enn en langtur med godjenta mi i vårsola. Noen langtur blir det uansett ikke i dag, men jeg må få til en runde med henne likevel. Det er nemlig ikke så enkelt å motstå dette blikket fra gulvet under meg som så gjerne vil ut på tur;

Nyt søndagen alle sammen, og lad opp til ei ny og sporty uke :)

Kveldsmat og bling

God kveld! Jeg er stuptrøtt, så uten mye om og men skal jeg vise dere et supert tips til kveldsmat / lunsj. Jeg bruker det til begge deler, det er jo så godt!  Bland noen dråper stevia vanilla cream inn i en boks mager kesam, skjær opp mango og topp med bjørnebær. Jeg liker å fortsatt være litt frossne, sånn at det blir litt tyggemotstand og isfeeling over det. Rør sammen og dig in :)


Jeg er superstressa om dagen over alt for mye å lese på alt for kort tid. Dagene mine ser ca. slik ut: spise, lese, regne, trene, lese, sove. Sosialt liv, hva er det? I tillegg stresser jeg over at jeg er ferdig på skolen om under en måned, og jeg mangler fortsatt jobb. Men når jeg er på trening glemmer jeg heldigvis å stresse, og det er så utrolig godt. Trening er fristedet mitt, og det kan ingen noensinne ta i fra meg. Alt blir vel bra til slutt, de sier jo at det ordner seg for snille piker :D Nå skal jeg ta finne senga og drømme om et liv som matcher de fine nye neglene mine - sparkling og rosa! Superflinke Liz åpner nytt studio her i Trondheim den 2. mai, og jeg anbefaler absolutt å ta turen dit om du vil ha spreke negler :) 

Det er faktisk enda gøyere å løfte tyngre enn noen av gutta med rosabling negler! (Ikke at det skjer hver dag, men jeg glimter til innimellom) Jeg pleier jo aldri å sammenligne meg mot noen andre enn meg selv, men jeg må innrømme at smilet sniker seg frem etter slike sett.  Nå må jeg seriøst legge meg, på'n igjen i morgen tidlig. Natta!

I love pannekaker

Dere som har fulgt bloggen min en stund vet vel hva som er favorittfrokosten min i helgene, nemlig pannekaker eller lapper. Vaniljepannekaker, peanøttpannekaker, kokos&vanilje lapper eller blåbærpannekaker  - you name it, I love it ;) Denne helga var jeg hjemme på besøk hos mor og far, og der finnes det ikke skap fulle av mandelmel, protein og stevia. Da er det utrolig greit å ha ferdigmix fra Easy Living sånn at jenta får laget pannekaker likevel :D  Det er så lett som å blande en porsjonspakke med 1 dl skummet melk i shakeren, riste og helle i panna. Shake'n bake gir digg frokost på under 5 minutter!

Dette er så enkelt å lage at til og med min kjære lillesøster klarer å lage det! ( Veldig glad i deg, men du er ikke verdens beste kokk søss) Likevel måtte jeg holde et øye med stekinga for å passe på at det resultatet ble perfekt :) Vi toppet pannekakene våre med mager kesam, sukkerfritt syltetøy og stevia. NAM!
Jeg er alltid fan av å lage maten selv, men det har man jo ikke alltid mulighet til. Det er akkurat da det er så herlig med slike lettvinte løsninger. Jeg og kjæresten har bestilt oss tur til Kypros i slutten av mai (hurra!), og da kommer jeg garantert til å ha med ulike ferdigmixer og disse slankebarene i kofferten! Jeg skal jo stille i bodyfitness igjen til høsten, og da er det et must å holde den sunne linje for å gå ned i vekt. Slankeshakes er også et godt mellommåltid i farta, og er et mye bedre alternativ enn typisk drittmat folk hiver i seg når de har det travelt. Å ha en travel hverdag er altså IKKE en unnskyldning for å la være å spise sunt ;) 

Jeg skulle ønske det var disse herlige pannekakene som ventet meg nå også, jeg ble nemlig sulten av å skrive dette innlegget :D Men jeg har en utålmodig hund som venter på tur før skolebenken kaller, så det er bare å dra på seg joggeskoene! Ha en sporty tirsdag :)

Morgenstund & blåbærgrøt

Hei og hopp! Jeg våknet til strålende sol i dag og tok med meg godjenta mi ut på tur. Morgencardio er en effektiv fettforbrenner, og i tillegg er det godt å være ute i solskinnet! Jeg går alltid litt forskjellige ruter for at jeg ikke skal bli lei, og bruker appen Endomondo for å se hvor langt jeg har gått og hvor lang tid jeg bruker på det. I dag viste tallene 5,2 km på 51 minutter, som gir en gjennomsnittshastighet på 6.07 km/t. Jeg kunne jo alltids ha regnet ut det selv også, men det er digg at mobilen gjør det for meg ;) Vel hjemme drakk jeg en velfortjent Rockstar, som endelig har kommet til Norge! Drakk mye av denne når jeg bodde på Hawaii og jeg er så glad for at vi har fått den hit til lands. Energidrikk som smaker digg, lite kalorier og tilogmed så er den råååsa ;)


Usminket morgentryne på trappa :)


Ayla synes det er gøyere å kysse meg enn å bli tatt bilde av, jeg er (som dere kanskje ser) ikke helt enig...  

Her om dagen spiste jeg en skikkelig god lunsj, nemlig blåbærgrøt med skyr. Havregrøt er alltid godt, men jeg må alltid ha en proteinkilde til. Protein er det viktigste næringsemnet i mine øyne. Vanligvis bruker jeg proteinpulver i grøten, men i dag gikk jeg for en variant jeg ikke har spist på lenge. Å blande skyr inn i ferdig havregrøt er nemlig dødsgodt, og blåbær er min favoritt. Skogsbær er også godt, og hvis du bruker naturell får du noe som ligner litt på rømmegrøt. Topp med banan og litt stevia så har du et supergodt måltid med både sunne karbohydrater og proteiner. Dagens mattips fra meg ;) Nå må jeg virkelig komme i gang med skolearbeid, før det blir ei styrkeøkt på bryst og mage ikveld. Skal prøve å huske kameraet så jeg får filma litt :) Ha en sporty dag folkens!

Hva skal du trene i dag? 
 

Påskeupdate

Hei dere :) jeg har kranglet litt med appen til blogg.no i helga , og derfor har det vært dårlig med blogging. Men nå er den up and running :D Her er en liten bildeupdate fra påska mi så langt. Nå skal jeg straks på trening , med bananpannekaker i magen. Moste en banan inn i røra før jeg stekte de, og det ble dødsgodt! Try it ;) Jeg brukte denne ferdigmiksen fra Iherb. Veldig greit å ha med seg ferdigmix på hytta, så slipper jeg å drasse med alskens meltyper og stevia.  

Verdens minste påskeegg ;) 

Håper dere har en fantastisk mandag folkens :D

Søndagstur

I dag våknet jeg med tett hals og nese, og var generelt ikke helt i toppform. Jeg avlyste alle planer, og tok heller meg kjæreste og hund ut på tur for å få litt frisk luft. Det var strålende sol og unormalt varmt i dag tidlig, så det var virkelig vårstemning ute i marka. Ettersom formen ikke var helt på topp tok vi det veldig med ro, og det ble virkelig en ekte søndagstur! 
Vel hjemme var det klart for dagens første måltid, som nesten ble en liten buffet. Vi kuttet opp agurk, paprika, tomat, mago og ruccula - og serverte det sammen med eggerøre, spekeskinke og roastbeef. Ved siden av hadde vi en nydelig hjemmelaget guacamole. Det var virkelig godt og sunt - akkurat som jeg liker det!


Hjemmelaget guacamole av presset hvitløk, mager kesam, avocado, parikakrydder og salt.

Jeg hadde håpet at formen skulle bli bedre sånn at jeg kom meg på kettlebells trening ikveld, men det kjennes virkelig ikke sånn ut akkurat nå. Så da blir det ufrivillig treningsfri på meg i dag - ny uke med nye muligheter imorgen :D Det blir derfor en rolig søndagskveld med sunn lasagne og film på denne jenta, håper deres søndag blir mer sporty!

Dagens

Dagens lunsj - cottage cheese med mandarin og mandler, toppet med stevia og kanel.Dagens middag - svinefilet med brokkolimos. Oppskift på mosen finner du her.


Dagens post workout - sjokoladeprotein, banan og riskaker.


Dagens gladjente på trening:Dagens visdomsord:


Blueberry pancakes

Pannekaker er for meg helgefrokost nr. 1! De kan varieres i det uendelige, og derfor blir jeg aldri lei. Tenkte at jeg skulle lage en oppskrift som ikke krever at man har halve Iherb i hus, og gikk derfor for noen få enkle ingredienser. De ble kjempegode, så her er det bare å steke pannekaker folkens :) Under ser dere alle ingrediensene som gikk med i røra:

Oppskrift:

1 egg

1 eggehvitte

2 ss kokosmel

1 boks skyr blåbær/vanilije

1 scoop vaniljeprotein

1 ts bakepulver

1 ts stevia ( kan erstattes med sukrin eller splenda)

Ca. 0,5 dl vann

Bland alle ingrediensene godt sammen i en bolle og tilsett vann til du får riktig tykkelse på røra.Jeg har alltid vært fan av ekstra tykke pannekaker, så det er bare å tilsette mer vann om du foretrekker de tynnere. Stek de så på middels varme i en teflonpanne. Oppå hadde jeg marger vaniljekesam, sukkerfritt syltetøy og bær - og det gjorde virkelig disse til en hit her hjemme! Super start på dagen :) Nå er det straks klart for trening for denne jenta, og i dag skal jeg ha ei kanonøkt! Bruk søndagen godt folkens, snart er det ei ny og sporty uke i vente :)

Peanut pancakes

Jeg elsker å se at det begynner å gå mot vår ute! Våknet til stålende sol, og det har så mye å si for humøret :) Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til lange turer ute i skog og mark i stedet for å gjøre cardio innendørs. Jeg har tryna på isen de tre siste gangene jeg har gått morgentur med Ayla, så jeg tror jeg skal ta hintet snart ;) Ski får være tingen om jeg skal kjøre utendørs cardio, og jeg satser på å få til en tur i helga hvis været holder seg. Uansett,i dag er det ei styrkeøkt som står på planen, og jeg gleder meg til å kjøre tungt. I dag skal 20 kilos maualene på skulderpress opp! 8 reps å 17,5 kg gikk lett på forrige økt, så da er det på tide å øke. Hvis man holder seg til de samme vektene og antall repetisjoner vil fremgangen stagnere, så prøv alltid å løft tyngre eller flere reps enn sist. Jeg veit det er tungt og slitsomt, men det skal det være også :D 

Tenkte jeg skulle dele oppskriften på peanøttpannekakene jeg lovet dere, de er seriøst dødsgode! I tillegg er de fulle av proteiner - I like!Bland 1 egg, 2 eggehvitter, 2 ss peanøttmel, 1 scoop zero carb sjokolade protein, 1 ts steivapulver og noen dråper stevia enligsh toffee. Rør det godt sammen før du tilsetter vann for å få riktig konsistens. Stek på middels varme på ei jævla god teflonpanne :D Jeg toppet de med cottage cheese, sukkerfritt syltetøy og PB2 - som er pulverisert peanøttsmør med mindre fett og færre kalorier. Genialt!
Ha en sporty dag alle sammen! :D 

Kokos & vanilje lapper

Jeg hadde en veldig gøy kveld i går, både maten og revyen stod til forventningene! Jeg spiste kyllingfajitas - det er så godt! Veldig enkelt å lage hjemme også, så det tror jeg jammen jeg skal gjøre i nærmeste fremtid! Selv om jeg holdt meg til pepsi max og dro hjem da de andre dro på byen klarte jeg å forsove meg til både intervaller og forelesning i dag. Det passet ikke helt inn i planen min, men slike ting er det fint lite å få gjort noe med:) Trengte vel litt ekstra søvn! 

Kyllingfajitas på Grønn Pepper :)

Bevis på at jeg eier noe annet enn treningsklær :D 
Siden det ikke ble skole i dag fikk jeg god tid til å lage meg mat. Derfor gikk jeg for kokos & vanilje lapper som dagens første måltid! Jeg blandet sammen 2 eggehvitter, 1 egg, 2 ss kokosmel, 1 ts steviapulver, 1 scoop Vanilla Ice protein og 1/2 ts bakepulver og rørte godt sammen. Jeg tilsatte litt vann for å få riktig konsistens, før jeg stekte de på middels varme på panna. De ble søte og gode, spesielt når de ble toppet med sukkerfritt syltetøy og cottage cheese :)Nå må jeg ta igjen litt tapt skolearbeid før det blir ei styrkeøkt litt seinere og jobb i kveld! Det er endelig fredag folkens - SMIL :D 

Chocoholic

Hei dere! Jeg er sjeleglad for at behandlinga i går gikk bra, og at skulderen kjennes bedre ut allerede :) Den fungerte fint på ryggøvelsene i går, men jeg skal likevel ta det lettere enn jeg ellers ville ha gjort på dagens styrkeøkt. Ingen grunn til å kjøre på når man ikke er helt 100%, det er viktig å lytte til kroppen :)

Det er snart klart for dagens første måltid, og jeg skal spise tunfiskwok igjen. Bombe? Jeg er og blir et rutinemenneske, og når jeg finner noe jeg virkelig liker holder jeg meg til det helt til jeg blir lei. Svin & eple og kylling & brokkolimos hadde jeg dilla på tidligere, men nå er det altå tunfiskwok som er tingen! Lurer på hva det neste blir :)

Uansett, istedet for å vise dere nok et tunfiskwok bilde tenkte jeg heller å vise et bilde av kveldsmaten min! Dette er seriøst noe av det beste jeg får, ikke rart jeg gleder meg like mye hver gang. En boks cottage cheese, sjokoladedip, steviapulver og bær er alt du trenger! Jeg elsker vikelig sjokoladesmaken :D

Jeg liker å la bærene være halvfrossne, digg med litt tyggemotstand :) Har du ikke bær kan du godt bruke eple også, supergod kombinasjon det også!Kommer med et lite visdomsord helt på slutten :) Ikke vær redd for å prøve nye ting eller å gå litt utenfor dine egne grenser. Livet er for kort til å ikke være lykkelig, så gjør de tingene som gjør deg glad og kutt ut det som trekker i motsatt retning. Vi klarer alt det vi bestemer oss for, bare  vi jobber nok for det. Husk at if you always do what you always done, you'll always get what you always got :) Ha en forsatt sporty dag ! :D

Slag i slag

Konserten i går var ekstremt bra, og det er lenge siden jeg har hatt en så morsom kveld. Akkurat det gjorde det ekstra hardt å stå opp til 4 x 4 intervaller i dag tidlig, jeg hadde virkelig ikke lyst til å stå opp klokka 6. Men jeg visste at intervallbuddy Vegard kom til å være på gymmet, og har man en avtale så har man en avtale :) Utrolig god måte å starte dagen på, det gir så mye energi! 

Nå sitter jeg på skolen og er litt mindre effektiv enn jeg burde være. Men det er snart klart for lunsj og dagens første måltid, så satser vi på at effektiviteten kommer etterhvert! Jeg må bare beklage at jeg har vært litt dårlig til å svare på mail og kommentarer i det siste, men det går slag i slag her i gården for tiden. Mye å gjøre på skolen i tillegg til jobb, trening, venner og nyforelskelse har gjort at jeg har hatt litt lite tid til bloggen. Men jeg lover å bli bedre! Jeg er jo storfornøyd med livet, og ville ikke byttet ut noen ting så da får jeg bare ha litt dårlig tid :) 

Etter dagens skoledag er det klart for ei styrkeøkt, før jeg skal ut å gå på ski i vakre vinter-Trondheim. Etter det føler jeg at jeg har fortjent en bedre middag med min kjære før vi skal på jobb. Jeg koser meg alltid litt ekstra i helgene, og i kveld tenkte jeg å lage laksewraps! Det er utrolig godt, og ikke minst utrolig enkelt. Jeg kjøper speltlomper, lager tzatsiki av mager kesam og fyller de med røkt laks og det jeg liker av grønnsaker. Speltlomper kan du fylle med det meste, kyllingpålegg, skinke, egg, roastbeef og karbonadedeig er bare noen eksempler.  Dette er et supertips til helgekosen, godt med god samvittighet :)


Viktig å spare et par til dessert også ;) Dødsgodt med sukkerfritt syltetøy og PB2!

GOD HELG ALLE SAMMEN - MAKE IT A GOOD ONE :) 

Lean lunch

First things first: takk for alle "god bedring" hilsningene på forrige innlegg, dere er herlige :)

Jeg fortsetter trenden med å gjøre ingenting i dag og, og droppet skolen til fordel for å lese hjemme. Vet selv hvor irriterende det er å ha en superforkjøla sidemann i forelesningssalen, så ble det selvstudier i dag. Treningsfri blir det også i dag, så er jeg forhåpentligvis fit for fight igjen i morgen!

Jeg har akkurat spist dagens første måltid, kyllingwok med ruccola. Som jeg har nevnt før har krydder utrolig mye å si - jeg kan lett spise kyllingwok 7 dager i uka så lenge de er krydret ulikt. Da blir det som en helt annen rett! Jeg var i humør for noe spicy i dag, og stekte kyllingen med tandoori masala krydder før jeg helte et halvt glass karri over grønnsakene. Gledet meg masse til å spise det, og ble derfor dødsskuffa når jeg ikke smakte noen verdens ting! Smaksløkene har vist blitt sjuke de og ;P Jaja, det så iallefall godt ut!Nå skal jeg vende tilbake til skolebøkene mine, og drikke x antall kopper te iløpet av dagen. Snart er jeg nok frisk som en fisk :) Ha en fin dag kjære lesere, snart er det helg!

Kveldskos

Jeg vet det er flere enn meg som liker å ha noe godt å kose seg med når kvelden kommer, og man ligger utstrakt på sofaen. I stedet for å ta et usunt alternativ er det så mye annet godt man kan spise! Tenkte jeg skulle dele noen tips med dere som dere kan prøve ut ikveld :) Litt fordi det er utrolig enkelt, men mest fordi det er så godt bruker jeg å gå for meieriprodukter til kveldskos. Med mager kesam og cottage cheese kan du komme langt! Tilsett frukt, bær og nøtter etter ønske - bare fantasien setter grenser. Her er noen av mine favoritter:


1 boks cottage cheese, 2 ss sjokoladedip og 1 eple.


1 boks mager kesam, Stevia Vanilla Cream og en neve bjørnebær.


Cottage cheese, gojibær, solsikkekjerner og kakaonibs.


"Riskrem" - cottage cheese, Stevia Vanilla Creme og Fun light bringebær. Dette er like godt med mager kesam også, og aller best er det hvis du blander de to halvt om halvt. 

Hva pleier du å spise som kveldskos?

Hverdagsmat

Selv om det var et lite slag i tynet å måtte stå opp tidlig igjen kjenner jeg at det er godt å ha hverdagen tilbake igjen. I allefall er det utrolig godt å spise hverdagsmat igjen!  Etter en måned med ferie er jeg tilbake på skolebenken igjen, og når døgnrytmen er tilbake igjen er alt som det skal være :)  Mens jeg venter på at stipendet skal tikke inn må jeg gå for billige matvarer, som fortsatt er proteinrike og sunne. Da er tunfisk et godt alternativ! Jeg vet at mange ikke liker tunfisk, eller dere tror iallefall at dere ikke liker tunfisk ;) Men hvis man steker tunfisk på panna med masse krydder, løk og paprika kjenner du ikke smaken av tunfisk i det hele tatt. Det smaker bare godt - helt sant! En annen ting jeg pleier spise etter trening er en boks tunfisk med en most banan. Og ja, jeg veit det høres helt sært ut. Men bananen eliminerer tunfisksmaken på et vis, og det er en bra kombinasjon. Bare prøv ;) 


Salat med stekt tunfisk er godt!

Dessert må man jo også kunne unne seg, og da er kesam og sjokoladedip en perfekt kombo. Hvem sier at man ikke kan spise sjokolade hver dag? ;)  Den kalorifrie sjokoladedippen koster 8 dollar med frakt, og er vel verdt investeringen! Bruker du koden SIV084 første gang du bestiller får du 5 dollar i rabatt også :)Spiste opp halve boksen før jeg rakk å ta bilde ;)

Jeg skal snart stikke på gymmet for å slå ihjel en time på mølla og forhåpentligvis svette bort forkjølelsen min. Jeg har lagt ut en av treningslistene mine på Spotify på Facebook-siden til bloggen om noen skulle være interessert i den. Jeg blir i allefall i treningshumør av den lista!

Hva skal du trene i dag?

Dagens

Middag: Svin Tandoori med eple og brokkoli. God, gammel klassiker :)Dessert: Mager kesam, eple, raw kakaopulver og stevia.Sitat: 


Dette er 100% sant - it's all in your head!

Sang: T-pain - Turn all the lights on. Perfekt cardiosang ;)

Trening: 20 min på mølla, 20 min på ellipsemaskina og 20 min på stepmaskina. 1 time cardio går så mye raskere når jeg bytter litt på apparatene :)Ha en fortsatt flott dag alle sammen!

Matvrak

Det er jammen helg igjen, tiden går så fort nå for tiden! Periodisk faste går veldig mye mer enn forventet, faktisk trives jeg veldig godt med det :) Det hadde jeg virkelig ikke trodd, så jeg er veldig positivt overrasket. Tror jeg kommer til å fortsette med det lenger enn en uke! Jeg er fortsatt litt skeptisk til hvordan det kommer til å funke når jeg begynner på skolen igjen, men den tid den sorg. Det er heldigvis en hel måned til :D  Tenkte jeg skulle vise dere noen måltidseksempel på periodisk faste, store og gode porsjoner. Jeg er og blir et matvrak :) 

Dagens første måltid på treningsfri dag ble godt stekt omelett.  2 hele egg, 3 hvitter, 100 gram laks og krydder pluss masse paprika, løk og tomat.

Dagens første måltid på treningsdag, som ble litt av alt. Klarte ikke å bestemme meg for hva jeg hadde lyst på, derfor sier jeg ja takk begge deler! Knekkebrød med cottage cheese og karamell dip, favorittfluffen og skyr med frossne bjørnebær. Smakte herliiig alt sammen.


Karamelldipen er kalorifri, og den smaker DIGG! Bestilte meg også mye annet kalorifritt snadder fra Iherb - barbecuesaus, salatdressinger og sjokoladesaus. Veldig greit å teste ut slike ting nå, så jeg har det klart til neste diett ;) Alt dette og andre kalorifrie matvarer finner du her, og om du bruker koden SIV084 første gang du bestiller får du $5 i rabatt. Det spøker VELDIG for vaffel med sjokoladesaus i morgen ;)

Nå står en cardiorunde og avslapping for tur, før jeg skal på jobb i natt. Ønsker dere alle en herlig lørdagskveld! :)

Dagsmeny

Heihei :) Min første dag med periodisk faste har gått superdupert! Ikke noe problem å vente lenge med dagens første måltid når man sover til klokka 12, hehe! Hvis dere vil lese mer om periodisk faste kan dere se en kortversjon hos Fitnessbloggen her, eller mer utfyllende på Leangains siden her. Kort og godt går det ut på at man spiser alle sine måltid innen et gitt antall timer i døgnet, og faster de resterende timene. Forskning har vist mange positive effekter ved dette spisemønsteret, likevel har jeg vært veldig skeptisk til det. Så nå bli det ei hel uke hvor jeg inntar dagens første måltid ca. 12 og det siste rundt 8. Med andre ord har jeg et spisevindu på 8 timer, og faster de resterende 16. Jeg spiser ikke mer enn før, jeg spiser bare all maten min på 3 daglig måltid istedet for 6. Var litt rart å ikke spise havregrøt til frokost, men å spise svin som første måltid gikk veldig greit det og! Tok selvfølgelig bilde av dagens måltider  ;)


Dagens første måltid: Svin tikka med stekte epler og brokkoli. Veldig god kombo!


Etter treningsmåltid: Salat med svinekjøtt, banan, grove knekkebrød og klementiner.


Kyllingburger på Graffi - YUM :D 

Jeg fikk inn ei god økt idag, før jeg dro på Graffi for å feire verdens beste jente. Graffi er så digg! :) Uansett, begynner allerede å merke at det er tungt i enkelte øvelser - og det er jo bra! Militærpressen kjennes, og jeg får fortsatt ikke til 12 reps på alle 5 settene med dips. Når jeg endelig får det til skal jeg begynne å legge på vekter, og satser på å få det til før 2012 ;) Slik så dagens økt ut:

Knebøy,  5 x 3 46 kg

Militærpress, 5 x 3, 27 kg

Power clean, 5 x 3 36 kg

Dips, 3 x 12, 2 x 10

Hva har du trent i dag? 

Update

God morgen! :) Tenkte jeg skulle komme med en kjapp update før jeg drar på skolen. Jeg har gjennomført ei uke på det nye programmet, og jeg er fortsatt litt skeptisk til å kun trene 3 ganger i uka. Jeg har jo økt cardioen for å kompensere litt, men det er virkelig ikke det samme! Men jeg får bare prøve, regner med at jeg blir vant til det etterhvert :) For selve programmet er jo gøy å kjøre, masse øvelser jeg liker! Nå sitter jeg her med frokosten min, og skal straks åpne dagens pakke i adventskalenderen. 


Havregrøt med cottage cheese, raw kakaopulver, mandler og banan. 

Jeg elsker alt som har med snø, jul og vinter og gjøre - og julestemningen kommer virkelig når det ser slik ut gjennom ruta mi! Digger å gå cardio ute i snøen - det er så friskt og herlig :) Enda mer digg er det å få åpne pakke når jeg kommer inn døra fra cardiorunde. Små barn, store gleder. Dagens matpakker er klare, og jeg vender nesa mi mot skolen. Karbonadedeig med spinat og wokgrønnsaker, mager kesam, skyr og mandariner er det jeg legger i veska i dag. Lettvint, godt og sunt :)  Ønsker dere  alle en flott adventssøndag! :) 

Chocoholic

Jeg er sikkert tidens søtmons! Elsker alt som er søtt, og jeg regner med det er flere enn meg der ute som har det på samme måte. Å spise sunt betyr absolutt ikke at man må kutte ut alt som er søtt og godt :) For tiden har jeg skikkelig dilla på sjokolade, etter peanøttsmør har vært tingen ganske lenge nå. Jeg begynner allerede til frokosten, hvor jeg blander sjokoladeprotein inn i havregrøten min! Sjokogrøt <3


Havregryn, proteinpulver og vann - inn i mikroen. Topp med masse stevia og kanel. Verdens beste frokost!

Før trening drikker jeg alltid proteinkaffe med sjokoladesmak. Etter trening er det shake med sjokoladesmak, og jeg pleier ofte å bare ha litt vann i shaken for å få den til en tykk masse. Enten spiser jeg den med skje, elles smører jeg den over riskakene som "sjokopålegg." Dette smaker superdigg!


Rakk ikke å ta bilde av riskakene før de var forsvunnet ned i magen! Slenger likegodt med et bilde av noen av de nye klærne jeg fikk fra Better Bodies. Elsker limited edition buksa, ny favoritt :) 
 

Jeg er ikke ferdig med sjokoladespisinga enda heller, kan jo ikke gå en hel kveld uten noe digg! Til kveldsmat blir det ofte eggefluff, selvfølgelig med sjokoladesmak nå om dagen ;) Jeg er hekta! Sjokofluff er superenkelt, supergodt og this is how: 


Pisk eggehvitter stive før du tilsetter kakaopulver og stevia. Jeg brukte 3 eggehvitter og 1 toppet ts med både kakaopulver og stevia.


Jeg bruker raw kakaopulver i fluffen og topper med kakaonibs. Du kan også bruke 100% kakao som du finner på vanlige butikker :)


NYT! 

Hvem sa det var vanskelig å være sunn? ;) 

 

Sunday morning

Først og fremst; gratulerer med farsdagen verden beste pappa! Vi feiret farsdag litt på forhånd med en bedre middag ute. Det er helg og da er det absolutt lov å kose seg litt ekstra. MEN - pass på at det ikke blir for mye av det gode.  Hvis målet er å gå ned i vekt spiser en lett opp et kaloriunderskudd som er opparbeidet gjennom uka hvis man tar helt av i helgene. La magen bestemme når det er nok og ikke øynene :) Magen min var iallefall mett etter farsdagsmiddagen!Mett og glad etter å ha spist verdens beste trefjøl med pappan min :D

Jeg må jo selvfølgelig komme med et litt sunnere måltidstips til dere også! Dette er jo tross alt en blogg om sunn mat og trening :) Dagens frokost var proteinpannekaker med smak av vanilje som var supergode. Fulle av protein og en god opplading til dagens treningsøkt. Her kommer den enkle oppskriften: 

2 eggehvitter

1 egg

60 g havremel

1 scoop Iso-gold vanilje

0,5 dl vann ( alt etter hvor tykke du vil ha de)

Noen dråper Stevia Vanilla Cream

Sukrin/Kanel

Bland alt i en bolle, og stek de på lav/middels varme på panna. Jeg bruker ikke olje, derfor er ei god teflonpanne viktig. Næringsfordelingen blir da ca 45 g protein, 35 g karb og 15 g fett. Jeg toppet de med sukkerfritt syltetøy, og de er garantert gode med brunost også! Nå skal jeg bake en sunn kake til papsen, før det blir trening etterfulgt av sushi ikveld. Perfekt søndag :)  Nyt den siste dagen av helgen kjære lesere!

 

 

 

Trygghet & Lunsj

God morgen alle sammen! Det er morgen for meg iallefall, jeg har nemlig akkurat stått opp :) Jeg har begynt å jobbe som dørvakt  og dette er den første helga mi på jobb. Holder Trondheim litt tryggere :) To andre ting som gjør livet litt tryggere er refleks og voldsalarm. Det er synd at det skal være sånn, men etter alle overfall som har vært i det siste synes jeg det er ekkelt å gå cardio alene i mørket. Derfor har jeg alltid med meg en voldsalarm i lomma, og slike får du kjøpt på elektronikkbutikker for ca. 150 kr. Jeg føler meg iallefall mye tryggere med den, så det er en god investering. Og for all del ikke glem refleks!Ut på tur - aldri sur! 

Nå blir det eksameslesing for alle penga, før trening og jobb i kveld. Det blir ei tung økt på forside lår, triceps og mage senere. Det blir godt! Siden jeg sov så lenge droppet jeg frokost i dag og gikk rett på lørdagslunsjen. Salat med stekt laks, agurk, rødløk, tomat, paprika, isberg og hvitløkskesam. Jeg liker å spise karben min i form av grønnsaker, og da snakker vi MYE grønnsaker altså. Ofte 500 gram grønnsaker til hvert måltid! Det er jo så godt, og jeg vil heller spise mye av noe jeg liker enn lite av noe jeg ikke liker ;) 

Nå roper skolebøkene på meg - ha en fantastisk lørdag da dere!

En boks - mange muligheter

Magre meieriprodukter er et perfekt alternativ når man er i farta eller ikke har tid til å forberede mat. Mine favoritter er skyr, mager kesam og cottage cheese. Alle har et høyt innhold av protein, som er det viktigste næringsemnet i mine øyne. I det siste har det gått mye i cottage cheese, både til lunsj og kveldsmat. Her er noen av variantene:

"Riskrem" - Cottage cheese blandet med noen dråper vanilje og mandelessens. Funlight med bringebærsmak som saus og mandler som topping.

Cottage Cheese med eple, gojibær og nøtter.


"Kald risengrynsgrøt" - Cottage cheese blandet med vaniljeessens, toppet med MASSE kanel og sukrin :)Hva liker du å blande cottage cheese med? 

Earlybird

Morgencardio er desidert den beste måten å starte dagen på i mine øyne! Jeg er veldig glad i senga mi, og er egentlig et lite dovendyr. Derfor er det så utrolig digg med den friske starten på dagen som morgencardio gir. I allefall når det er så fint høstvær her i Trondheim :) Krysser fingrene for at det holder seg sånn!

Havregrøt er standard til frokost, men med litt variasjoner. Jeg passer alltid på å få i meg mye proteiner i hvert måltid, og derfor bruker jeg vanligvis proteinpulver sammen med havregrynene. Vanilje-, melkesjokolade- og cappuccino protein fra Nordic Nutrition er favoritter å blande inn, de gir så god smak til grøten :) I dag gjorde jeg en liten vri, og droppet (!) proteinpulveret. I stedet blandet jeg inn en boks Skyr med smak av blåbær, et par dråper Stevia Vanilla Cream og toppet det med frosne bjørnebær. Lag grøten på vanlig måte først, før du blander inn skyr + bær, og sett i mikroen i 20-30 sekunder. Gir god konsistens, samtidig som bærene tiner perfekt! Definitivt ny favoritt :)

Hva er din favorittgrøt?

Back on track

Jeg var alt for stor i kjeften igår. Formen ble aldri bedre, og jeg kom meg aldri på trening. Den eneste fysiske aktiviteten går ble å tusle bort til Bluebox for å slappe av i sola. I tillegg fristet det ikke å lage mat, så det ble takeaway burger og chips til middag. Jeg er altså lang ifra noen superkvinne, jeg er akkurat like dødelig som alle andre :) Det er ikke krise om slike ting skjer en gang iblandt, og for min del kjenner jeg at det blir lenge til neste gang. Alkohol er rett og slett gift, og det liker ikke kroppen min ;) Det viktigste er bare å komme seg tilbake på rett spor så fort som mulig! I dag er det ei ny uke, og jeg er back on track med trening og kosthold! Startet med cardio og en kjapp styrkerunde i dag tidlig, før jeg skal kjøre den virkelige økta mi i kveld. Forside lår og triceps skal få gjennomgå, gleder meg :) Etter en fotoshoot på Kaliber hadde jeg dårlig tid til å lage middag idag, men det betyr ikke at man trenger å gå for en usunn løsning! Derfor ble det cottage cheese til middag i dag, med eple, gojibær og frø & nøtter. Enkelt, proteinrikt og godt :D

Ha en flott start på uka alle sammen! Make it a good one :)

Morgentrening

God morgen! Jeg skal være på skolen helt til ikveld, og derfor ble det morgentrening idag. Det er nemlig ikke noe som heter at jeg ikke har tid til trening, det handler om priotiteringer! Har man ikke tid, så må man lage tid! Stå opp en time før eller se en time mindre på TV så har en plutselig tid til ei økt :) Trente rygg og bakside skuldre i dag og settene mine med 7*12 repetisjoner og 30 sekunders pause mellom hvert sett er blitt elsk/hat allerede! Svir som faen i musklene og gjør vondt, men så er det jo så digg å få skikkelig pump også ;) 

Fornøyd jente etter ei god økt, som har fått tilbake bollekinn og smilehull :) 

Når jeg vet at det blir lange dager på skolen lager jeg alltid klar maten min dagen før. Failing to plan = planning to fail! Jeg spiser hver 3-4 time, og heller mange små måltider enn få store. For meg er dette absolutt den beste måten å legge opp kostholdet på. Ettersom jeg spiser så ofte er jeg aldri sulten, og på den måten unngår jeg cravings. Selv om jeg ikke er på diett lenger holder jeg det fortsatt ganske stramt i ukedagene, og koser meg mer i helgene :) Kyllingsalat, skyr, frukt og knekkebrødene jeg lagde i helga er dagens skolemat. Knekkebrødene toppet jeg med egg, litt serranoskinke, okserull, agurk og paprika. Gleder meg til lunsj! ;) Søndagsfri

Det har vært en slapp søndag så langt, og det kommer resten av kvelden til å være også :) Godt å bare lade opp til ei ny uke, med mye trening og skole på programmet. Jeg har fått spist meg opp litt etter konkuransene, og fått mer kjøtt på beina igjen. Konkurranseformen er absolutt ikke en form jeg ønsker å holde hele året! Bollekinnene mine begynner å komme tilbake, og jammen så jeg et smilehull igjen i dag. Det er ei stund siden jeg har sett de, for å si det sånn. Jeg har lyst til å legge på meg enda litt til, men jeg vil gjøre det gradvis med sunn og god mat. Sunn og god var frokosten min i dag også, tykke vaniljepannekaker :D 

Oppskrift:

1 egg

1 eggehvitte

30 gram mandelmel

30 gram vaniljeprotein

1-2 dl vann

2 ts stevia

1 ts vaniljeessens

Bland alt utenom eggehvitten i en bolle og bland røra godt. Vann tilsettes etter hvor tykke du ønsker pannekakene, og jeg brukte ca. 1 dl. Pisk eggehvitten og vend den forsiktig inn i røra slik at den blir tykk og luftig. Stekes på lav varme i ei god teflonpanne! Fikk 4 tykke pannekaker, som jeg toppet med kakaonibs, kanel og sukrinmelis. Søt og god start på dagen :) 

Gymgrossisten har en konkurranse nå, hvor man kan bli den nye modellen til BMR. Jeg måtte jo bare melde meg på, for det hadde vært tidens kick-start på en fitness-karriere! Derfor hadde jeg satt kjempestor pris på om dere hadde orket å stemme på meg :) Det er mulig å stemme en gang per dag - og for å stemme klikker du her. Nå blir det baking av knekkebrød til kvelds, ønsker dere alle en fantastisk kveld!

 

Lettvint

Jeg er fortsatt litt lei av mat, og derfor blir det mange lettvinte løsninger nå om dagen. Jeg veier ikke maten lenger, men spiser etter sult/behov. Jeg velger alltid sunne matvarer som har et høyt innhold proteiner, som etter min mening definitivt er det viktigste næringsemnet.  Da går det mye i rent kjøtt, kylling, skalldyr, magre meieriprodukter og egg. Karbohydrater liker jeg å få i meg hovedsaklig gjennom havregryn, bær, frukt og grønnsaker.  Av sunne fettsyrer spiser jeg mye fet fisk og nøtter,  laks og cashewnøtter er favoritter :) 

Dagens lettvinte lunsj ble salat med egg og kalkun. Kjøpte bare en pakke kalkunskinke i butikken og kuttet opp, godt og ferdig på 123 :) Dressingen er laget av mager kesam, presset hvitløk og paprikakrydder. Smaker digg!Gårsdagens lettvinte kveldsmat ble eggefluff, med smak av melkesjokolade protein. Pisket to eggehvitter stive, før jeg tilsatte ca. en halv scoop protein. Topping er kanel og kakaonibs, for ekstra sjokoladesmak. Skulle tro jeg var lei av eggefluff etter å ha spist det hele dietten - men det blir noe helt annet nå når jeg kan tilsette smak!Nå er det ikke mange timer til helg folkens! :)

Mageruter lages på kjøkkenet!

Du kan ta så mange situps du vil, holde planken til du skjelver og ta beinhev til du spyr - det er uansett fettprosenten som er viktigst for å få frem six-packen! Når det kommer til vektnedgang og redusering av fettprosent kan kostholdet bety så mye som 75%!  Da sier det seg selv at det er på kjøkkenet man skaper magerutene :)

Slik lager jeg magerutene mine for tiden, med torsk og massevis av grønnsaker. Hvordan lager du dine? Nothing tastes better than fit feels ;)

Practice makes perfect

God morgen :) Jeg sitter ute i sola med verdens beste grøt, som er vel fortjent etter en lang runde med morgencardio. Cappuccino-grøten er jo min all time favorittgrøt, og en liten tvist gjorde den faktisk ENDA bedre :) Jeg kokte vann og blandet ut pulverkaffe i ei skål, før jeg tilsatte havregrynene i går kveld. Med English Toffe & Hazelnut Stevia lot jeg det stå over natta, sånn at smaken trakk seg godt inn. Så var det bare å tilsette Whey Gourmet med smak av Cappuccino Frappe fra Nordic Nutrition etter cardio, og vips - tidenes frokost :)  Nå er det straks klart for skole, og seinere i dag blir det ei styrkeøkt på armene. Endelig gått av meg stølheten i beina, men nå er det som er stiv som en stokk! Er det ikke det ene, så er det det andre ;) Sånn går det når en står på badet og øver på poseringer, strammer og flexer alt jeg har! Poseringene sitter fortsatt ikke helt som de skal, og med kun 24 dager igjen til konkurranse er det bare å øve! Practice makes perfect :) Ønsker dere alle en strålende onsdag, vi er halvveis til helg!

Verdens beste frokost!

God morgen! Dagens powerwalk er ferdig, og nå nyter jeg min velfortjente havregrøt i sofaen. Grøt er så utrolig godt, faktisk er det yndlingsmåltidet mitt på dietten. Jeg klager ikke på at det tar 2 minutt å lage den heller ;) I dag prøvde jeg en helt ny smak på grøten, og den ble skikkelig god :D Isogold Vanilla, Stevia Chocolate Raspberry og havregryn er all you need for å få verdens beste frokost!

Hva er din favoritt-frokost?

Ny favoritt :DByebye sjokkisgrøt - hello cappuccinogrøt :D Denne grøten er nesten for god til å være sann! Jeg gikk morgencardio nesten dobbelt så fort idag, bare fordi jeg gledet meg sånn til å spise frokost når jeg kom hjem. Haha,  man blir litt smårar av å drive med sporten her ;) Anyways, på mandag kom det pakke fra sponsor Nordic Nutrition i posten med masse snadder i! Endel av produktene har jeg prøvd før og vet at jeg liker - mens noen er helt nye. Moro å prøve nye ting, og jeg kommer til å være 100% ærlig på hva jeg synes om dem. Liker jeg det ikke, så liker jeg det ikke ;) Men cappuccino frappe er allerede blitt en soleklar favoritt, perfekt i proteinkaffe også!

Siden to av jentene trakk seg fikk jeg en stor sponsorpakke denne gangen - med ekstra giveaways til dere!! Det vil komme flere konkurranser etterhvert, og husk at det er fortsatt ikke for sent å delta på den første giveawayen!Veldig fornøyd med denne pakken :D 

Frokosttips!

Jeg fungerer ikke uten frokost om morgenen, og jeg er totalt avhengig av sjokoladegrøten min! Hadde lett spist grøt til hvert eneste måltid om jeg kunne :) Lages enkelt og greit med havregrøt iblandet  Whey Gold Standard protein med double rich chocolate smak. For dere som ikke bruker proteinpulver, men som likevel vil ha protein til frokosten er det supergodt å blande en skyr inn i havregrøten! Jeg synes det er aller best med blåbærgrøt, men skogsbær funker fint det også. Skyr naturell er også godt med havregrøt, da får du noe som ligner på rømmegrøt. Namnam!

                          

Ferdig sjokkis og skogsbærgrøt!  Selvfølgelig med MASSE kanel og sukrin på ;) Herlig start på dagen, godt og stappfullt av proteiner. Enjoy!