hits

Video: Enkel og effektiv rumpesirkel

03.01.2018 - 21:29 4 kommentarer

Jeg elsker intensive og kjappe økter, det er virkelig den her! Her trenger du nesten ingen verdens ting av utstyr, en benk og en step er alt du trenger.  Økter som dette er midt i blinken nå i januar, når det ofte er mye folk på treningssentrene. Jeg kjørte 7 øvelser, med 8 repetisjoner per øvelse. Ingen pause mellom øvelsene, men jeg tok  pause mellom rundene. Totalt tok jeg fire runder, det var nok for denne rumpa! Øvelsene jeg kjørte var boksbøy med hopp, utfall bakover, ettbeins hipthrust, bulgarske utfall, smal til bred knebøy med hopp, reverse hyper på benk og pumps på benk. Alle ser dere i filmen under, skikkelig morsom økt som gir rumpepump av uante dimensjoner!


Rumpemusklene var virkelig i brann etter den økta her og smilet selvfølgelig på plass. Det er virkelig få ting som gjør meg i like godt humør som ei god treningsøkt, og i dag har jeg faktisk hatt to av de! Skikkelig bonus med gruppetimer på jobb, føler meg virkelig bortskjemt som får jobbe med å spre treningsglede. Livet altså, det er bra folkens!

4 kommentarer

Heidi Gustad

03.01.2018 kl.22:27

Det så svintungt ut. Regner med det brenner godt i bena etter den økta der. Aldri testet den siste øvelsen, herlig med nye input : )

Fitnessnora

04.01.2018 kl.20:07

Heidi Gustad: Den er sykt bra, elsker den

Julie

07.01.2018 kl.14:01

Dæven du ser bra ut! Den kroppen! Jeg har ikke vært mye innom etter at du ble gravid

Fitnessnora

07.01.2018 kl.14:22

Julie: tusen takk for det, kroppen har vært gjennom litt siden jeg ble gravid ja :)

Skriv en ny kommentar