hits

Sukkerfri Bounty

Tenk at vi har kommet til 18 desember da dere - n er det virkelig ikke lenge igjen til den store dagen! Jeg spiser alltid godis i julen, men en hel mned med mye sukker blir for mye av det gode.  Da er det midt i blinken lage sukkerfrie godsaker som fint kan spises hver dag, hele desember. Sukkerfri Bounty er en klassiker, alltid like godt og alltid like enkelt. For lage disse trenger du:

4 ss cocosa ♥ 10 ss kokosmasse ♥ 3 ss kokosmelk

6-8 drper vaniljestevia ♥ 3 ss sukrinmelis

Smelt cocosa og sukrinmelis i en liten kjele. Rr inn vaniljestevia og kokosmelken, fr du tilsetter kokosmassen til slutt. Rr alt godt sammen slik at massen blander seg jevnt. Jeg fordelte i silikonformer som jeg satte i fryseren en halvtimes tid, slik at massen fikk sette seg godt sammen. Etterp smelter du sjokolade og dypper bountyen oppi. Jeg brukte en sukkerfri sjokolade, men det gr selvflgelig helt fint om du velger annen type sjokolade ogs. 


starte uka med sjokolade er jammen ikke feil, n venter rets siste svmmekurs og jeg er klar for gi det jeg har. Hper dere har hatt en nydelig start p uka, og at dere ikke stresser for mye med gjre klart til jul. Det blir nemlig jul uansett ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bloglovin Matprat