hits

Sliten, strekk & sushi

16.08.2017 - 21:52 2 kommentarer

Innlegget inneholder sponsede lenker

På vei fra jobb i dag var jeg så sliten at jeg kjørte helt feil vei, så det var virkelig på tide å slappe av litt. Onsdager har jeg to faste gruppetimer, Intervallspinn og Bootybuilder som går rett etter hverandre. Der går jeg alltid all in, og når jeg legger til gårsdagens mil har beina fått mer enn nok juling det siste døgnet. De kjennes ut som to tømmerstokker her de ligger på sofaen, og jeg er så lykkelig for at det er treningsfri i morgen. Det har både jeg og beina mine fortjent! Etter heftig trening fortjente jeg også et skikkelig bra måltid, og før jeg kjørte feil klarte jeg heldigvis å kjøre innom  antastiske Sushi Bar. Der fikk jeg akkurat det kropp og smaksløker hadde lyst på, nemlig alle favorittbitene mine! Jeg var så sulten at jeg faktisk bestilte alle disse bitene til meg selv, men jeg klarte ikke å spise opp. Kjæresten ble veldig glad for å komme hjem til restene mine, så da ble det ekstra god stemning her i kveld med sushilykke ♥

Før jeg kjørte i feil retning hjem fra jobb tøyde jeg og rullet litt på foamroller i et forsøk på å myke opp stiv muskulatur. Det er en stund siden jeg har brukt foamroller til annet enn trening, og jeg hadde nesten glemt hvor vondt det var! Men godt av det har jeg utvilsomt, spesielt etter så mye juling på beina. Bootybuilder-timen jeg har kjøres bare med stikk, men den er en av de tyngste timene jeg har. For strikkene gjør virkelig jobben, og en smakebit på hvordan jeg gjennomfører økta ser dere her.

Tights til -40% denne uken finner dere her / t-skjorte fra Reebok her / headset fra Miiego her

Nå er det Game of Thrones som gjelder, håper dere har en super lillelørdag!

2 kommentarer

V

16.08.2017 kl.22:27

Hei Nora :)

Jeg bare lurer på en ting. Har du noen tightser og topper du anbefaler etter svangerskap? Jeg har aldri klart skikkelig trangt og tettsittende like etter et svangerskap da jeg har lagt på meg litt hver gang, og nå har jeg snart to svangerskap på ett år bak meg, så rekner med at det som er i medium ikke passer helt enda :p Skulle helst hatt noe som man nesten ikke merker at man har på tror jeg.

Silje S. Lopez

16.08.2017 kl.23:08

NAM! Elsker sushi !!!

Skriv en ny kommentar