hits

Peanutbutter protein cheesecake

06.08.2017 - 21:28 4 kommentarer

Lenkene i innlegget er sponset

Denne oppskriften må jeg bare dele med dere, for dette her var helt utrolig godt! Det er alltid gøy å prøve nye oppskrifter, men spesielt når det virkelig blir full klaff og resultatet blir helt nydelig. Blandingen peanøttsmør og ostekake må jo bare bli bra, og det ble virkelig dette! Jeg kjører rett på, for å lage fyllet trenger du:

2 egg ♥ 2,5 dl gresk yoghurt vanilje ♥

1 ss fibra fullkornshvetemel ♥ 3 ss peanøttsmør

Pisk eggene først, før resten av ingrediensene piskes inn litt etter litt. Når alt er pisket sammen setter du bollen til side, og starter med bunnen. For å lage den trenger du: 

1,5 dl mandelmel  30 g sjokoladeprotein 4 ss kakaopulver

2 ss sukrin gold  3 ss kokosolje

Bland alle de tørre ingrediensene, før du smelter kokosolje og rører alt godt sammen. Trykk deigen jevnt ned i en smurt form, før du heller fyllet over. Stek på 160 grader i 45 minutter, før du tar formen ut av ovnen og lar den avkjøle seg. Sett den deretter inn i kjøleskapet, gjerne til dagen etterpå. Jo lengre den står kaldt jo bedre synes jeg! Topp gjerne med litt smeltet sjokolade og peanøtter, så har du de perfekte små stykkene klare til å nytes. Det var helt perfekt å komme hjem til disse etter kjøreturen fra Frøya, og det ble et par-tre til kveldsmaten. Så fantastisk godt, gjett om det skal lages flere varianter av denne!

Denne smaker virkelig helt magisk, løp og lag ♥

4 kommentarer

Statera Marit Ebeltoft

06.08.2017 kl.22:36

Åh disse så jo bare nydelig ut :D Må teste ut :D

07.08.2017 kl.01:33

Hva kan man erstatte sjokoladeprotein med? Eller kan det sløyfes ? :)

Ser så godt ut :)

Fitnessnora

09.08.2017 kl.11:21

Anonym: Du kan prøve å erstatte med annen tørrvare, men det bør helst være noe som både er søtt og gir sjokoladesmak. Så akkurat hva du skal erstatte med har jeg ikke noe godt tips til :)

10.08.2017 kl.00:34

Takk for svar :)

Skriv en ny kommentar