Peanutbutter protein cheesecake

Lenkene i innlegget er sponset

Denne oppskriften må jeg bare dele med dere, for dette her var helt utrolig godt! Det er alltid gøy å prøve nye oppskrifter, men spesielt når det virkelig blir full klaff og resultatet blir helt nydelig. Blandingen peanøttsmør og ostekake må jo bare bli bra, og det ble virkelig dette! Jeg kjører rett på, for å lage fyllet trenger du:

2 egg ♥ 2,5 dl gresk yoghurt vanilje ♥

1 ss fibra fullkornshvetemel ♥ 3 ss peanøttsmør

Pisk eggene først, før resten av ingrediensene piskes inn litt etter litt. Når alt er pisket sammen setter du bollen til side, og starter med bunnen. For å lage den trenger du: 

1,5 dl mandelmel  30 g sjokoladeprotein 4 ss kakaopulver

2 ss sukrin gold  3 ss kokosolje

Bland alle de tørre ingrediensene, før du smelter kokosolje og rører alt godt sammen. Trykk deigen jevnt ned i en smurt form, før du heller fyllet over. Stek på 160 grader i 45 minutter, før du tar formen ut av ovnen og lar den avkjøle seg. Sett den deretter inn i kjøleskapet, gjerne til dagen etterpå. Jo lengre den står kaldt jo bedre synes jeg! Topp gjerne med litt smeltet sjokolade og peanøtter, så har du de perfekte små stykkene klare til å nytes. Det var helt perfekt å komme hjem til disse etter kjøreturen fra Frøya, og det ble et par-tre til kveldsmaten. Så fantastisk godt, gjett om det skal lages flere varianter av denne!

Denne smaker virkelig helt magisk, løp og lag ♥

4 kommentarer
    1. Anonym: Du kan prøve å erstatte med annen tørrvare, men det bør helst være noe som både er søtt og gir sjokoladesmak. Så akkurat hva du skal erstatte med har jeg ikke noe godt tips til 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg