Indisk taco

06.07.2017 - 11:30 9 kommentarer

Som resten av Norges befolkning er jeg taco-frelst, og spiser taco minst en gang i uken. Nå skal tradisjonell taco byttes ut med indisk taco ofte, for dette var noe av det beste jeg har smakt på lenge! I tillegg er det superenkelt, så dette anbefaler jeg virkelig alle å prøve. Tilbehøret er akkurat likt som vanlig taco, med alle typer grønnsaker du liker, rømme og tortillas. I denne varianten er kjøtt er byttet ut med kylling, og sausen er rett og slett helt magisk! For å lage den trenger du: 

1 boks (400 g) kokosmelk ♥ 4 ss peanøttsmør ♥ 1 ts ingefær

1 ts karri ♥ 1 ss sukrin gold ♥1 ts gurkemeie ♥ salt og pepper

Ha alle ingrediensene i en liten kjele, og rør godt slik at du får en jevn og kremete saus. La den putre i omtrent fem minutter, og smak til med salt og pepper. Hell sausen over ferdigstekt kyllingfilet, og server sammen med grønnsaker i tortilla. Så fantastisk godt, lov meg å prøv denne for dere kommer ikke til å angre ♥




 

9 kommentarer

06.07.2017 kl.15:57

Hvordan spiser du tacolefsen når du ikke har maten inni den? :)

Fitnessnora

07.07.2017 kl.12:59

Anonym: Jeg la maten inni etterpå vel :D Det ser bare ikke like digg ut på bildet!
Ooo det skal testes - liker indisk, liker taco - må jo bli bra sammen :D

Tina

07.07.2017 kl.03:25

Kan den lages uten sukrin gold? Og tro om den kan spises kald? :-)

Fitnessnora

07.07.2017 kl.12:57

Tina: ja det fungerer uten sukrin gold, men jeg anbefaler med :) Testet å spise kald dagen etter, det var også godt men ikke like deilig som rett fra plata :)

Andrea

07.07.2017 kl.10:03

Trur dette må bli fredagsmiddagen idag! :-D Bruker du fersk ingefær?

Fitnessnora

07.07.2017 kl.12:59

Andrea: nei, rett fra krydderboksen :)

Lena

27.07.2017 kl.09:44

Dette ser sååå godt ut! Bruker du vanlig tacokrydder eller noe annet krydder på kyllingen? :-)

Fitnessnora

27.07.2017 kl.18:43

Lena: salt og pepper bare, ellers er det utrolig mye god smak i sausen som setter seg på den :)

Skriv en ny kommentar

hits