Som resten av Norges befolkning er jeg taco-frelst, og spiser taco minst en gang i uken. Nå skal tradisjonell taco byttes ut med indisk taco ofte, for dette var noe av det beste jeg har smakt på lenge! I tillegg er det superenkelt, så dette anbefaler jeg virkelig alle å prøve. Tilbehøret er akkurat likt som vanlig taco, med alle typer grønnsaker du liker, rømme og tortillas. I denne varianten er kjøtt er byttet ut med kylling, og sausen er rett og slett helt magisk! For å lage den trenger du:
1 boks (400 g) kokosmelk ♥ 4 ss peanøttsmør ♥ 1 ts ingefær
1 ts karri ♥ 1 ss sukrin gold ♥1 ts gurkemeie ♥ salt og pepper
Ha alle ingrediensene i en liten kjele, og rør godt slik at du får en jevn og kremete saus. La den putre i omtrent fem minutter, og smak til med salt og pepper. Hell sausen over ferdigstekt kyllingfilet, og server sammen med grønnsaker i tortilla. Så fantastisk godt, lov meg å prøv denne for dere kommer ikke til å angre ♥
Hvordan spiser du tacolefsen når du ikke har maten inni den? 🙂
Ooo det skal testes – liker indisk, liker taco – må jo bli bra sammen 😀
Kan den lages uten sukrin gold? Og tro om den kan spises kald? 🙂
Trur dette må bli fredagsmiddagen idag! 😀 Bruker du fersk ingefær?
Tina: ja det fungerer uten sukrin gold, men jeg anbefaler med 🙂 Testet å spise kald dagen etter, det var også godt men ikke like deilig som rett fra plata 🙂
Andrea: nei, rett fra krydderboksen 🙂
Anonym: Jeg la maten inni etterpå vel 😀 Det ser bare ikke like digg ut på bildet!
Dette ser sååå godt ut! Bruker du vanlig tacokrydder eller noe annet krydder på kyllingen? 🙂
Lena: salt og pepper bare, ellers er det utrolig mye god smak i sausen som setter seg på den 🙂