hits

Homebound

25.05.2017 - 09:28 Én kommentar

Etter tolv herlige dager i Spania er det klart for hjemreise i dag. Hele familien har storkosa seg, og vi titter allerede på flybilletter tilbake i høst. Da skal det bli enda en rekord på turen opp til Alt del Governador, for den turen er virkelig herlig. Mye stigning og variert terreng gjør at pulsen virkelig stiger. Vi har tatt turen som en powerwalk, ingen av oss hadde hatt sjans til å løpe hele veien opp. Vi brukte 28 minutter opp til toppen i går, og etter et kjapt søk på Google fant jeg ut at rekorden var på 14 minutter. I sommer skal jeg trene mye mot Toughest, så det blir spennende å se hvor raskt jeg kommer meg til toppen neste gang vi skal tilbake. Uansett hvor mye det svir i lårene er det virkelig verdt det, for utsikten på toppen er helt nydelig!

Dette har virkelig vært påfyll for kropp og sjel, dager med trening, avslapping god mat og masse familiekos. Batteriene er virkelig fylt opp, og selv om vi reiser hjem i dag er ikke ferien helt over enda. I morgen tidlig drar vi rett til Frøya, for å nyte enda noen feriedager. Duracellbatteriene er fylt opp for en god stund fremover nå, og det føles helt fantastisk!Ha en nydelig tirsdag alle ♥

Én kommentar

Statera Marit Ebeltoft

25.05.2017 kl.22:08

Ser helt fantastisk ut, sku ønske det var tid, rom å penger for en sydentur akkurat nå :D Det kommer en tid for alt sier de så vi får vente litt ;)

Skriv en ny kommentar