hits

Carrotcake cupcakes

22.03.2017 - 15:00 11 kommentarer


Innlegget inneholder sponsede lenker

Jeg har laget gode gulrotkakemuffins før, men disse tok virkelig kaka! For de var helt sinnsykt gode om jeg så skal si det selv, og det var utrolig vanskelig å ikke spise alle sammen denne onsdagen. Jeg tok med noen av de som ble igjen på jobb, og ingen av de kunne tro at disse var sukkerfrie! Så here goes, her er oppskriften på herligheten:

4 egg ♥ 2 ss Sukrin gold ♥ 2 ss Sukrinmelis ♥ 4 ss kokosmel ♥ 1 stor gulrot ♥ 1 ts vaniljepulver

100 g smør ♥ 1 ts kanel ♥ 1 ts kardemomme ♥ 1 ts bakepulver ♥ 0,5 dl vann 

Pisk egg og søtning godt sammen slik at det blir luftig. Tilsett resten av de tørre ingrediensene, før du rører inn smeltet smør, revet gulrot og vann. Jeg fikk 12 små muffins av denne oppskriften, som stekes midt i ovnen på 180 grader i 25 minutter. La de avkjøle seg på rist, og mens de avkjøler seg kan du lage glasuren. Glasuren denne gangen ble helt VILL, så god at jeg fikk lyst til å spise opp alt med skje. Som vanlig har jeg brukt Sukrinmelis og Philadelphia i glasuren, men denne gangen ble det tilsatt smør også. Det gjorde virkelig en enorm forskjell, for herrejemeni dette ble godt. Jeg har brukt 100 g romtemperert smør, 200 g Philadelphia og 6 ss Sukrinmelis som jeg pisket sammen. Vil du ha en litt sunnere variant kan du droppe smøret, men hvis jeg ikke var tydelig nok så anbefales det virkelig å ha smør i! Helt magisk ble smaken - og disse kommer garantert til å bli bakt mange ganger fremover. Jeg håper dette trigget bakelysten hos dere også, for hos X-life er det nemlig bakeuke og tilbud på alle ingrediensene jeg bruker i bakingen min! Hele utvalget finner dere ved å klikke her.






Lillelørdag og muffins - da er livet virkelig bra! 

11 kommentarer

Ragnhild

22.03.2017 kl.18:32

Hei, Prøvde disse idag men mine ble veldig eggete. Røren ble også veldig flytende. Skal den være det?

Fitnessnora

22.03.2017 kl.19:28

Ragnhild: Hei, det var veldig merkelig. Min røre ble ganske fast, og langt i fra eggete. Smakte ikke egg i den i det hele tatt, jeg brukte medium størrelse på egg da - mulig det kan ha påvirket hvis du evt brukte store ?

22.03.2017 kl.20:13

Jegg brukte nok 3 store egg og et lite så der har du svaret :) takk for svar!

Statera Marit Ebeltoft

22.03.2017 kl.20:14

Gulrotkake / muffins er jo sååå godt :D Ha en fin onsdagskveld :)

Katrine

22.03.2017 kl.20:27

Hvis man ikke har kokosmel men har VELDIG lyst å bake disse NÅ, hvilket annet mel kan man bruke? Hvetemel eller havremel?:)

Fitnessnora

22.03.2017 kl.21:52

Katrine: jeg ville ha gått for hvete :)

22.03.2017 kl.21:59

Kan man bruke mandelmel?

Fitnessnora

22.03.2017 kl.23:02

Anonym: du kan prøve, men jeg synes det ofte kan bli en dominerende smak. Du kan evt prøve halvt om halvt
Med mandel og hvete/speltmel :)

23.03.2017 kl.14:57

Så gode de ser ut! :)

Liv

18.04.2017 kl.20:11

Hei. Er vaniljepulver det samme som vaniljesukker?

Fitnessnora

19.04.2017 kl.18:45

Liv: Nei - vaniljepulver er noe annet :)

Skriv en ny kommentar