hits

Timeout & hjemmelagde knekkebrd

I gr logget jeg helt av sosiale media for frste gang jeg kan huske. Ingen blogg, ingen snap, ingen Instagram og ingen Facebook. Det var s godt, jeg tror virkelig jeg hadde behov for en liten timeout. Det har vel de fleste av oss innimellom, for det kan bli for mye av det gode ogs. Jeg skulle nske jeg kunne si at jeg ble mer produktiv av logge av, men i gr ble det faktisk ikke gjort noen verdens ting her i huset. Likevel var det superdeilig, og akkurat der jeg trengte! I dag var det opp for lage knekkebrd til frokost, det er s utrolig godt og enklere enn man skulle tro. Alt du trenger er dette:

4 dl sammalt grov rug ♥ 2 dl havregryn  1 dl sesamfr 2 dl solsikkekjerner

1 dl gresskarkjerner ♥ 1 dl linfr  1 ts salt  1 ss sukrin  7 dl vann

Bland alle ingrediensene godt, og fordel utover et bakepapirkledd stekebrett. Oppskriften gir nok rre til to slike brett. Stek midt i ovnen p varmluft i 175 grader i 10 minutter. Deretter tar du brettet ut, og deler skjrer passende ruter for knekkebrdene fr du setter brettet inn igjen. N skal det st i 30  minutter, fr du pner dren p stekeovnen og steker de slik i 10 minutter. Lukk dren og stek knekkebrdene i nye 10 minutter, fr du tar de ut og lar de avkjle seg p rist. Disse blir utrolig gode, er supersunne og smaker digg med alle typer plegg p.



N skal familien ut p tur i det herlige vret, ha en herlig sndag alle ♥

 

3 kommentarer

Hvor mye kalorier er det i 100gram? :)

Marita: aner ikke - jeg teller ikke kalorier :)

Disse s gode ut! Blir de spre? Og hvordan oppbevarer du de for holde de spr en stund?

Skriv en ny kommentar

bloglovin Matprat