Frokostfavoritt

01.02.2017 - 10:35 4 kommentarer

I dag startet jeg gradert mammaperm igjen, og skal jobbe 60% frem til sommeren. Selv om jeg digger jobben min gleder jeg meg utrolig mye til denne perioiden, det skal bli så godt å få mer tid sammen med Ulrik! Jeg har jobbet mye det siste halvåret, så nå skal vi nyte litt rolige dager sammen. I dag skal jeg ikke på jobb før fire, og det betyr at jeg kunne kose meg med en god frokost. Her er sukrin gold og havregryn stekt sammen i panna, det gjør at havregrynene blir karamellisert og smaker superdeilig. Legg lag på lag med kesam, havregryn og sukkerfritt syltetøy - og frokosten er klar! Jeg brukte eple- og pæresyltetøy, men det blir garantert godt med andre typer syltetøy også.

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Ønsker dere alle en helt nydelig dag ♥

4 kommentarer

Tina

01.02.2017 kl.12:46

Nam!

Forsvarsfrue

01.02.2017 kl.20:04

Oj, jeg har aldri tenkt på at man kan steke havregryn! det skal prøves :) Og skjønner veldig godt at det er deilig å kunne ha gradert permisjon en stund for å få mer tid med lille. Her går jeg straks ut i ulønnet permisjon (iiiiiik!) da vi ikke fikk barnehageplass før hovedopptaket, men det er egentlig heeelt greit :D

01.02.2017 kl.20:17

Men tar du noe fett oppi panna før du steker havregrynene og tar du oppi sukringolden før eller etter at havregrynene er stekt?

Mie

05.02.2017 kl.09:02

Så godt ut, hvilken type sukkerfri syltetøy bruker du?

Skriv en ny kommentar

hits