Det er ikke så mye som slår pannekaker til frokost, det er noe av det beste jeg vet! Pannekakerøre holder seg også fint i kjøleskapet, så hvis dere lager pannekaker steke opp røra flere dager på rad. Da blir valget av frokost mye enklere, og starten på dagen blir så mye bedre.
2 egg ♥ 100 g cottage cheese ♥ 2-3 dl melk
1 dl havregryn ♥ 100 g havremel ♥ 2 ss sukrin gold
Bland alle ingrediensene, kjør gjerne sammen med blender hvis du ønsker en glatt røre. Stek på middels varme i panna, gjerne med litt smør i. Det gjør at pannekakene blir ekstra gode synes jeg! Dere kan også smake til med kanel og kardemomme hvis dere ønsker litt ekstra smak, det er jeg veldig glad i! Topp med det du har lyst på, jeg valgte cottage cheese og bær, Frisk og god start på dagen!
Håper dere tester oppskrifta, den er så god! Ha en nydelig fredag alle ♥
Nam!
Går disse ann å fryse? 🙂
Disse så kjempegode ut, altfor lenge siden jeg har lagd havrepannekaker nå innså jeg.. Håper du får en flott helg! 🙂
Disse prøvde jeg samme dag som du publiserte innlegget. De var kjempegode! 😄
De så kjempegode ut da 🙂 Har nettopp prøvd å lage bananlapper til mini for første gang her – ble ikke så godt mottatt som mamman ønsket, haha 🙂