Kosekveldsmat

En skikkelig god kveldsmat sier jeg aldri nei takk til! Det er så utrolig godt å sette seg ned i sofaen med stor og sunt måltid, med en varm kopp te på siden.legg til et pledd og en god film så har dere oppskriften på en perfekt høstkveld i min bok. Nå er det utrolig lenge siden jeg har laget havrebrød, og hver gang jeg “oppdager” det på nytt blir jeg helt hekta en periode. Jeg snappet opp oppskiften på havrebrød fra Linn, som kom på det under en konkurranseoppkjøring til NM i fitness. Det er rart hvor kreativ man ofte blir på diett, jeg har fortsatt flere oppskrifter fra den tiden som holder seg på favorittlista. I helgen har det vært NM igjen, og det har haglet inn med snaps av kropper i brunkrem. Det er så rart at noe som var en så stor del av livet mitt før nå er så fjernt. Når det er sagt avskriver jeg ikke at jeg kommer noengang kommer til å stille igjen, men vi får se hva tiden bringer. Hvis jeg skulle gjort det igjen så måtte det ha blitt i athletic fitness, det er den eneste grenen jeg kunne ha følt meg hjemme i. Men det er absolutt ikke noen førsteprioritet, jeg har tusen ting på lista over ting jeg har lyst til å gjøre først. Så vi får se, uansett er havrebrødene verdt å prøve!

Bland 60 g havregryn, 1 eggehvitte, en skvett vann og litt salt godt sammen. Press deigen flat på bakepapir, og stek midt i ovnen på 170 grader i 12-15 minutter. La havrebrødet avkjøles på rist, før du topper med akkurat det du vil! Jeg jeg glad i både søtt og salt, og toppet med litt forskjellig pålegg. Det er det som er så fint med havrebrød, det blir godt uansett hva du legger på!


 

7 kommentarer
    1. Sikkert sunt, men kan vel umulig være godt? Hehe 🙂 Det er ikke en kommentar jeg legger igjen for å være frekk altså, men selv driver jeg og eksperimenterer i matveien, og har gjort meg noen erfaringer opp gjennom. Cottage cheese rundstykker ble ikke særlig suksess, men prøver videre. Kan godt tenke meg å bruke havre mye, da jeg er glad i havresmaken, men vil tro jeg trenger mer smak enn bare den 🙂

    2. Madelen: da utfordrer jeg deg til å prøve – det er nemlig utrolig godt 🙂 Vil du ha litt ekstra smak på det kan du feks piffe det opp med hvitløk og oregano, ellers er det også godt med en litt søtere variant med kanel og kardemomme. Kan varieres i det uendelige og er utrolig godt, bare prøv 😀

    3. Dette havrebrødet er knallgodt!
      Falt i smak hos både mannen og eldstedatteren på 24 da jeg lagde de til søndagsfrokosten.
      Jeg bruker glutenfrie havregryn.
      Har prøvd flere av oppskriftene og alltid blitt fornøyd.
      Ønsker deg en strålende fin mandag og uke:)

    4. Dette havrebrødet er knallgodt!
      Falt i smak hos både mannen og eldstedatteren på 24 da jeg lagde de til søndagsfrokosten.
      Jeg bruker glutenfrie havregryn.
      Har prøvd flere av oppskriftene og alltid blitt fornøyd.
      Ønsker deg en strålende fin mandag og uke:)

    5. Den utfordringen tar jeg 🙂 Det blir spennende! Er jo mange ganger man blir overrasket over at noe lettvint smaker godt…

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg