hits

Nothing fancy

07.09.2016 - 22:38 5 kommentarer

Middager er ikke alltid fancy her i huset, spesielt etter vi ble foreldre har det blitt mange enkle løsninger. Heldigvis trenger ikke sunn mat å være vanskelig, dagens middag ble kylling med søtpotet og brokkoli samt en haug med hvitløkskesam. Jeg vasker søtpoteten og skjærer den opp, før den stekes i ovnen på 220 grader i 25-30 minutter. Har du litt bedre tid kan du gjøre søtpoteten skikkelig sprø ved å følge denne fremgangsmåten. Mens potetene står i ovnen steker du kylling og koker brokkoli - så er middagen klar. Det er ikke vanskeligere å lage en sunn og god middag på en helt vanlig onsdag.

Dette passet helt perfekt etter en joggetur med vogna, og dagens 5 kilometer er i boks. Å kalle det en joggetur er kanskje å ta i, for jeg fikk ikke til å løpe hele turen. Jeg var litt ambisiøs før jeg la ut på turen, med både hund og barnevogn. Guapo ble helt forvirra og løp inn i hjulene på vogna flere ganger, så det fungerte relativt dårlig. Så hvis noen av dere har noen tips eller erfaringer å dele når det kommer til løping med hund og vogn blir jeg glad!

5 kommentarer

Camilla Acklam

08.09.2016 kl.11:48

Enkle løsninger er lov. ;-) Det er da tross alt hjemmelaget!

Pernille

08.09.2016 kl.15:31

Hei Nora. Jeg løper med vogn og hund, noen ganger 2 hunder men det er helt kaos. Trikset som funker for meg er å bruke snelle og ikke løpes trikk festet i livet som jeg bruker når vognen ikke er med. Da kommer hunden langt forann vognen. Snelle i en hånd, vogn i den andre. Vi har samme vogn ser jeg, husk å ha forhjulet på "sving".

Og tips til kyllingen;hiv den i ovnen sammen med søtpotet en. Når kjernetemperatur er 68grader er den perfekt;)

Svanhild

08.09.2016 kl.17:50

Hei! Bruk kort nok bånd og bare smør deg med tålmodighet, bikkja skjønner det snart😅 Hilsen 3x joggemamma med jakthunder😂

Bjørg

09.09.2016 kl.00:25

Vet at syklister bruker "springer" for å holde hunden unna sykkelhjulene, men aner ikke om sånt finnes til barnevogn. Finner ikke noe om det på nettet i alle fall. Kanskje det er skummelt å feste hunden til vogna også, det er lett at vogna velter om hunden rykker til.

Ida

10.09.2016 kl.10:04

Fitfocusebloggeren kaller gogging det "nye". Blanding av jogging og gåing. Den liker jeg godt, hihi 😉 særlig turer med vogn.

Skriv en ny kommentar