hits

Pimp salaten din

05.09.2016 - 11:47 4 kommentarer

Noen synes kanskje kyllingsalat er kjedelig, men jeg er helt uenig! En salat kan gjøres utrolig smakfull og spennende, det er jo ingen grenser for hva man kan putte i en salat. Dagens salat var utrolig god, med stekt kyllingfilet, masse gode grønnsaker samt fetaost og valnøtter. Alt annet enn kjedelig! Derfor tenkte jeg å dele mine beste tips med dere for å pimpe kyllingsalaten, slik at den blir ekstra god:

♥ Bruk gjerne ulike typer grønnsalat, ruccola, spinat og crispisalat er mine favoritter

♥ Frukt gjør seg utrolig godt i salat, og kan virkelig gi det lille ekstra. Mango, eple, jordbær, fiken, ananas og vannmelon smaker alle helt fantastisk i en salat.

♥ Ost er en fantastisk smakstilsetning til salaten, fetaost, geitost og fersk mozarella hever virkelig smaken.

♥ Nøtter og frø er også utrolig godt i salat, og er i tillegg en god kilde til sunt fett. Cashewnøtter, pistasjnøtter, valnøtter, pinjekjerner og sesamfrø er favoritter her i huset.

♥ Ikke vær redd for å tilsett varme ingredienser. Stekt brokkoli, sopp asparges, fennikel og søtpotet er alle gode eksempler på nettopp dette.


Hva er dine beste tips til en mer spennende salat? ♥

4 kommentarer

Camilla Acklam

05.09.2016 kl.13:07

Salat er utrolig godt, også så utrolig enkelt! :)

06.09.2016 kl.15:31

Liker ikke kald salat, så en god ide å blande inn varme ingredienser som stekt kylling sopp potet løk osv. Men hvordan går det med holdbarheten hvis det blir igjen rester etter salatmåltidet ?

06.09.2016 kl.20:28

Oliven!

06.09.2016 kl.23:13

Salat kan jeg gjerne spise hver dag! Så godt! Et tips for å få litt crunch i salaten er å gni hvitløk på knekkebrød( min favoritt er wasa havre) og knus små knekkebrødbiter å ha i salaten! Nam!

Skriv en ny kommentar