Banancookies

I dag har vi vært ute på tur, og med oss i sekken hadde vi utrolig gode banancookies. Moden banan kan brukes til så mye, og er en veldig fin erstatter til sukker i mange retter / bakverk. God konsistens gir den også, derfor er jeg veldig glad i å bruke banan i mat. Disse kjeksene er veldig enkle, og ble virkelig en hit på tur.  For å lage de trenger du disse ingrediensene:                                                        

2,5 dl havregryn ♥ 2,5 dl speltmel ♥ 3 bananer

2 egg ♥ en neve mandler ♥ 50 g mørk sjokolade

Mos bananene med stavmikser, og tilsett resten av ingrediensene. Hakk sjokolade og mandler i den størrelsen du foretrekker. Jeg liker personlig litt store biter, slik at det blir ekstra tyggemotstand i kjeksene. Form til kjeks ved hjelp av to spiseskjeer, og fordel på et bakepapirkledd stekebrett. Stek midt i ovnen på 180 grader i 15-18 minutter. La de avkjøle seg på rist, før du kan nyte kjempegode cookies fulle av energi.




Alle kjeksene ble ikke spist opp på tur, så går det nok noen i kveld også. Kjeks er nemlig noe av det aller beste jeg vet! Nå i fellesferien kommer innleggene litt sjeldnere, det kjennes faktisk veldig godt å ha noen dager helt uten pc og kamera. Blogging er jo hobbyen min og jeg synes det er kjempegøy, men det å være litt avkoblet i ferien har jeg godt av. Så jeg håper dere tilgir meg det, jeg lover å komme sterkere tilbake. Ha en super lørdagskveld alle sammen ♥

4 kommentarer
    1. Mannen har vært å handlet inn, så nå skal jeg lage disse i morgen. Ha kjeksene med oss på fjelltur. Rett før jeg lager de nå:) Hihi

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg