hits

Laks med spr stpotetfries

Denne helgen har vrt s fin, og noe av det beste jeg vet er grille ute om sommeren. Her har vi grillet laks i folie, sammen med soyasaus og rosmarin. Det er s utrolig god smakskombinasjon, s det anbefales prve. Men det var egentlig ikke laksen jeg skulle fortelle dere om i dag, det var tilbehret. Stpotetfries har jeg laget utallige ganger, s det er ikke noe nytt. Men f de knasende spr, det er helt nytt! Oppskriften har jeg hentet fra vr alles kjre Treningsfrue. Fremgangsmten er faktisk superenkel, selv om det tar litt tid. Skjr stpotet i staver, og legg de i kaldt vann i kjleskapet. For optimalt resultat skal de helst ligge der i 5-6 timer, men det skal sies at de blir ganske bra etter bare et par timer i kjleskap ogs. Hell av vannet og legg stpotetene i en plastpose, fr du tilsetter 2 ss maizena og 2-3 ss olje i posen. S rister du skikkelig godt, snn at alt blander seg. Fordel de p et bakepapirkledd stekebrett, og pass p at de ikke ligger helt inntil hverandre. Str maldonsalt over og stek midt i ovnen p 250 grader i omtrent 15-20 minutter. De blir knasende spr og smaker minst like godt som stpotetfries man fr servert p resturant! 



Her lagde vi stpotetfries av tre store stpoteter, skal du lage mer er det bare  justere oppskriften deretter. N skal jeg nyte de siste timene p Frya etter nok en fantastisk helg her ute i havgapet ♥

 

6 kommentarer

Hei!

Jeg har delte magemuskler, men vet ikke hvordan jeg skal bli kvitt det.. Har du noen gode velser som vil hjelpe?

Kan jeg bruke vanlig salt istedenfor maldonsalt?

Thea, delte mage muskler?

h dette s skikkelig godt ut! :)

Skreller du potetene frst? :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Matprat