Hvit lompepizza

Speltlompepizza er kanskje ikke noe nytt, men dette er den første gangen jeg har prøvd å lage hvit speltlompepizza. Her er bunnen smurt med Philadelphia med smak av gressløk, og det var veldig godt. Pizzaen ble også mer fast enn ved bruk av tomatsaus, så dette var dobbelt pluss. Fyllet kan varieres i det uendelige, men her jeg vi valgt stekt karbonadedeig, paprika, purreløk, tomat, mais og spekeskinke. Topp med ost, og stek midt i ovnen på 200 grader i 5-8 minutter. Server gjerne med salat, så er middagen i boks. Midt i blinken denne lillelørdagen!




Når disse har sunket litt lengre ned i magen skal jeg ut for å trene litt. Jeg fikk så god respons på innlegget mitt om treningsprogram med kroppsvekt at jeg tenkte å lage et til. Da må det testes ut først, og hele familien skal få stille opp som prøvekaniner. Forhåpentligvis blir økta knallbra slik at jeg kan dele den med alle dere i morgen!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg