hits

Hvit lompepizza

Speltlompepizza er kanskje ikke noe nytt, men dette er den frste gangen jeg har prvd lage hvit speltlompepizza. Her er bunnen smurt med Philadelphia med smak av gresslk, og det var veldig godt. Pizzaen ble ogs mer fast enn ved bruk av tomatsaus, s dette var dobbelt pluss. Fyllet kan varieres i det uendelige, men her jeg vi valgt stekt karbonadedeig, paprika, purrelk, tomat, mais og spekeskinke. Topp med ost, og stek midt i ovnen p 200 grader i 5-8 minutter. Server gjerne med salat, s er middagen i boks. Midt i blinken denne lillelrdagen!




Nr disse har sunket litt lengre ned i magen skal jeg ut for trene litt. Jeg fikk s god respons p innlegget mitt om treningsprogram med kroppsvekt at jeg tenkte lage et til. Da m det testes ut frst, og hele familien skal f stille opp som prvekaniner. Forhpentligvis blir kta knallbra slik at jeg kan dele den med alle dere i morgen!

4 kommentarer

Ser kjempegodt ut og s smart da:):)

Mmm, det s veldig godt ut. Noe jeg m prve og lage en gang. Hper dagen din har vrt fin, s nsker jeg deg en flott kveld videre!

Dette s skikkelig godt ut! :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Matprat