Hvit lompepizza

06.07.2016 - 17:52 4 kommentarer

Speltlompepizza er kanskje ikke noe nytt, men dette er den første gangen jeg har prøvd å lage hvit speltlompepizza. Her er bunnen smurt med Philadelphia med smak av gressløk, og det var veldig godt. Pizzaen ble også mer fast enn ved bruk av tomatsaus, så dette var dobbelt pluss. Fyllet kan varieres i det uendelige, men her jeg vi valgt stekt karbonadedeig, paprika, purreløk, tomat, mais og spekeskinke. Topp med ost, og stek midt i ovnen på 200 grader i 5-8 minutter. Server gjerne med salat, så er middagen i boks. Midt i blinken denne lillelørdagen!




Når disse har sunket litt lengre ned i magen skal jeg ut for å trene litt. Jeg fikk så god respons på innlegget mitt om treningsprogram med kroppsvekt at jeg tenkte å lage et til. Da må det testes ut først, og hele familien skal få stille opp som prøvekaniner. Forhåpentligvis blir økta knallbra slik at jeg kan dele den med alle dere i morgen!

4 kommentarer

Maren

06.07.2016 kl.17:57

Ser kjempegodt ut og så smart da:):)

Pernille

06.07.2016 kl.17:59

Mmm, det så veldig godt ut. Noe jeg må prøve og lage en gang. Håper dagen din har vært fin, så ønsker jeg deg en flott kveld videre!

Karina Larsen

06.07.2016 kl.21:15

Så deilig :D

Camilla Acklam

07.07.2016 kl.16:11

Dette så skikkelig godt ut! :)

Skriv en ny kommentar

hits