hits

Taco- og baconmuffins

Matmuffins er s godt, og passer helt supert som sndagslunsj. Jeg og en vennine lagde disse etter trilletur i dag, og de falt virkelig i smak. Like godt til barn som til voksne, og det beste av alt er at det er kjempeenkelt lage. For lage disse godbitene trenger du:

2 egg ♥ 400 g cottage cheese ♥ 100 g bacon ♥ 200 g karbonadedeig 2 dl melk

70 g fibra fullkorshvetemel ♥ 60 g havremel ♥ 1 ts bakepulver ♥ tacokrydder ost

Miks egg, cottage cheese og bakepulver med en stavmikser. Tilsett melet og melken og miks videre. Stek karbonadedeig med en halv pakke tacokrydder, resten av tacokrydder heller du i deigen. Bland godt sammen, og fordel 3/4 av deigen i muffinsformer (gjerne bruk muffinsformer av silikon) . Trykk hull i deigen med tommelen, og fyll opp med karbonadedeig. Legg litt deig over som et lokk, og topp med bacon. Hvis dere vil ha en magrere variant gr det ogs helt fint bruke biff- eller kalkunbacon. Muffinsene skal stekes p 180 grader i 20-25 minutter. Omtrent fem minutter fr de er ferdige tar du de ut, og legger ost p toppen. S er det bare servere, vi fikk totalt 10 muffins av denne oppskriften.

Dette er langt i fra frste gangen jeg har laget matmuffins, og tenkte minne dere p noen gamle oppskrifter som smaker helt fantastisk. Matmuffins met stpotet og karbonadedeig finner dere her.

Matmuffins med ost, skinke og avocado finner dere her.


Lavkarbo matmuffins med skinke og linfr finner dere her.

Litt matinspirasjon p en sndag er aldri feil! Matmuffinsene smaker ogs godt kalde, og gjr seg derfor helt supert i lunsjboksen ♥

3 kommentarer

Selv dropper jeg mel og melk da jeg ikke tler det. JA til proteinrike muffins!

De hres utrolig deilig ut, m prve de ut en dag, men m f tak i havremel frst, min faste matbutikk har dessverre ikke det, s m i en litt lenger unna.

Skriv en ny kommentar

bloglovin Matprat