Hjemmelaget tagliatelle

21.04.2016 - 17:23 5 kommentarer

I går var jeg hjemme hos ei venninne, og vi lagde en utrolig god middag. Jeg måtte selvfølgelig dele den med dere, for dette er skikkelig kosemat. Pasta og kjøttsaus er jo alltid godt, men det smakte ekstra godt når tagliatellen var hjemmelaget. Ikke minst så var det veldig gøy å prøve noe nytt også, det er alltid gøy å lære nye ting på kjøkkenet. For å lage tagliatellen trenger du bare tre ingredienser, nemlig 4 egg, 200 gram philadelphia light og 200 gram fibra fullkornshvetemel. Pisk eggene før du tilsetter mel og kremost, og lar deigen svelle i ti minutter. Pisk gjennom en gang til, før du fordeler deigen utover et bakepapir smurt med litt olivenolje. Bruk en slikkepott for å fordele den jevnt og tynt, før du setter inn i ovnen på 150 grader i ti minutter. La den avkjøle seg, og bruk en pizzaskjærer for å lage tynne remser. Hvilken saus du vil ha til kan du velge selv, vi valgte å steke karbonadedeig sammen med en boks hakkede tomater og hvitløk. Det ble utrolig godt, og denne retten er veldig mektig. Metter i mange timer, og er rett og slett en fest i munnen!





Ønsker dere alle en super torsdag, her skal vi fortsette å pakke ned leiligheten. I helgen flytter vi nemlig inn i det nye huset vårt, alle hjerter gleder seg!

5 kommentarer

21.04.2016 kl.19:19

Hvor kommer philadelpian inn?? :-)

Fitnessnora

21.04.2016 kl.20:55

Anonym: glemte å skrive det, går litt fort i svingene innimellom :) har oppdatert innlegget nå :)

22.04.2016 kl.19:53

Ja, så enkelt kan det gjøres å lage en sunn versjon av spaghetti med kjøttsaus, men tror du små og store barn vil like denne sunne versjonen?

Fitnessnora

22.04.2016 kl.22:12

Anonym: ja, uten tvil! :)

Ingrid

24.04.2016 kl.23:23

Nam! hvor lenge tror du pastaen holder seg?

Skriv en ny kommentar

hits