hits

Hjemmelaget tagliatelle

I gr var jeg hjemme hos ei venninne, og vi lagde en utrolig god middag. Jeg mtte selvflgelig dele den med dere, for dette er skikkelig kosemat. Pasta og kjttsaus er jo alltid godt, men det smakte ekstra godt nr tagliatellen var hjemmelaget. Ikke minst s var det veldig gy prve noe nytt ogs, det er alltid gy lre nye ting p kjkkenet. For lage tagliatellen trenger du bare tre ingredienser, nemlig 4 egg, 200 gram philadelphia light og 200 gram fibra fullkornshvetemel. Pisk eggene fr du tilsetter mel og kremost, og lar deigen svelle i ti minutter. Pisk gjennom en gang til, fr du fordeler deigen utover et bakepapir smurt med litt olivenolje. Bruk en slikkepott for fordele den jevnt og tynt, fr du setter inn i ovnen p 150 grader i ti minutter. La den avkjle seg, og bruk en pizzaskjrer for lage tynne remser. Hvilken saus du vil ha til kan du velge selv, vi valgte steke karbonadedeig sammen med en boks hakkede tomater og hvitlk. Det ble utrolig godt, og denne retten er veldig mektig. Metter i mange timer, og er rett og slett en fest i munnen!





nsker dere alle en super torsdag, her skal vi fortsette pakke ned leiligheten. I helgen flytter vi nemlig inn i det nye huset vrt, alle hjerter gleder seg!

5 kommentarer

Hvor kommer philadelpian inn?? :-)

Anonym: glemte skrive det, gr litt fort i svingene innimellom :) har oppdatert innlegget n :)

Ja, s enkelt kan det gjres lage en sunn versjon av spaghetti med kjttsaus, men tror du sm og store barn vil like denne sunne versjonen?

Anonym: ja, uten tvil! :)

Nam! hvor lenge tror du pastaen holder seg?

Skriv en ny kommentar

bloglovin Matprat