Havrebrød med mandler og rosiner

God morgen! Jeg tenkte å gi dere oppskriften på en god start på dagen, for det får man nemlig av disse havrebrødene. Havrebrød er ikke noe nytt på denne bloggen, men denne gangen har de fått en ekstra vri. Jeg synes det er så godt med både noe søtt og noe som gir skikkelig tyggemotstand i brød, og derfor har jeg tilsatt både mandler og rosiner i brødet. For å lage det trenger du:

50 g rosiner ♥ 50 g mandler ♥ 200 g havregryn

2 egg ♥ 1,5 dl vann ♥ 1 ss sukrin gold ♥ 1 ts salt

Hakk opp mandler i passende biter, og rør alle ingrediensene godt sammen. Deigen skal være relativt fast, bruk hendene for å forme til fire flate brød som plasseres på et bakepapirkledd stekebrett. Stek midt i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter, før de tas ut og avkjøles på rist. Server med favorittpålegget – så blir det en god og næringsrik start på dagen!



3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg