Hva er vel bedre enn å starte helgen med sunne og saftige gulrotmuffins? Ei god venninne fyller 30 år i dag, og til kveldens feiring blir mitt bidrag disse muffinsene. Det kommer til å være mange alternativer med sukker på bordet, og da kan det være fint med et sukkerfritt alternativ. En trenger jo ikke å ha sukker i for å laage ekstremt gode muffins, men litt smør synes jeg er et must for å få gode muffins. Det tar ingen skade av, disse muffinsene er likevel sunne med godt næringsinnhold. Det du trenger for å lage disse følgende ingredienser:
5 egg
2 ss sukrin
2 ss sukrin gold
4 ss mandelmel
1 scoop vaniljeprotein
1 stor gulrot
1 ss fiberfin
50 g smør
2 ts bakepulver
Pisk først sukrin og egg til eggedosis. Bland deretter alle de tørre ingrediensene og rør inn. Rasp gulroten og tilsett, før du smelter smøret og rører det inn helt til slutt. Fordel i muffinsformer og sett i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter. La de avkjøle seg før du lager glasur. Glasuren har jeg laget av Philadelphia light, sukrinmelis og 1 ts vaniljepulver. Tilsett nok sukrinmelis til at konsistensen blir riktig, og fordel over muffinsene. Jeg raspet også et par ruter med sukkerfri sjokolade over, og la på noen pyntekuler på toppen. De må jo være ekstra fine når de skal serveres i bursdag! Selv om dere ikke skal i bursdag i dag anbefales de på det sterkeste, de ble nemlig utrolig gode. For jeg har selvsagt prøvesmakt allerede, jeg klarte ikke å vente.
Innlegget inneholder sponsede lenker
Ønsker dere alle en fantasisk helg ♥
Åå nå fikk jeg lyst å bake. Håper du får en fantastisk Fredag, og god helg! <3 Besøk også gjerne min blogg! 😀
Yum!
Må man bruke vaniljeprotein?
Tove: Jeg vil anbefale det ja, du kan evt erstatte med annen tørrvare – men da ville jeg også tilsatt vaniljepulver og litt ekstra søtning 🙂