hits

Sesongens første

29.12.2015 - 11:52 2 kommentarer

I går fikk jeg endelig gjennomført sesongens første skitur! Jeg elsker å gå på ski, selv om jeg langt i fra er verdens beste på det. Likevel er det så utrolig deilig å komme seg ut i naturen og bruke kroppen skikkelig. Jeg fikk meg en bra treningsøkt, men jeg tror ikke det samme kan sies om min kjære far og lillesøster. Tempoet ble nemlig ikke verdens høyeste, men tungt var det likevel for meg som har litt ekstra å bære på. Det ble ploging og sneglefart i hver nedoverbakke, i en bakke tok jeg faktisk av meg skiene og løp ned. Jeg vil heller være ekstra forsiktig enn å risikere et fall når jeg er 32 uker på vei. Bare 8 uker igjen, tenk det! Jeg håper at jeg får til et par skiturer til denne sesongen, for gårsdagen frister veldig til gjentagelse. Vi stoppet på ei hytte og koste oss med kaffe og kakao, og ekstra kos vi hadde med i sekken.


Questbars er vel og bra, men det må virkelig kvikklunsj til også. I dag blir det en tur på HIT, det er så herlig trene i romjulen! Håper dere nyter årets siste tirsdag alle sammen ♥

2 kommentarer

Kristin Antiveros

29.12.2015 kl.22:35

Så sprek du er! :-) Ble en skitur på oss i dag også, alle storkoset seg, bortsett fra treåringen som synes det var kjedelig (les: vanskelig, haha) å gå på ski. Søtingen <3 Deilig å holde seg i aktivitet nå i jula! Og aktivitet, friskluft og lek = perfekt! :-)

Ladiez

30.12.2015 kl.15:03

Du gir så utrolig mye treningsmotivasjon! Håper du får en fantastisk nyttårsaften, Nora :-)

Skriv en ny kommentar