hits

Luke nummer to

06.12.2015 - 20:25 230 kommentarer

Andre søndag i advent er her, og det betyr at luke nummer to i adventskalenderen min er klar. Jeg fikk jo så mange gode tips av dere på luke nummer en, og mange etterlyste både ferdige kakemikser og ingredienser til å bake selv. Den heldige vinneren forrige uke ble Trine Løberg, men dagens pakke har ingen eier enda. Den inneholder en ferdigmiks for sunnere ostekake, en pakke sukrin, en pakke mandelmel og en eske med Questbarer. Alt du trenger å gjøre for å vinne denne gangen er å kommentere hva dere vil ha mer av / setter mest pris på å lese om her på bloggen. Husk også å legge igjen epost-adresse, slik at jeg får kontaktet vinneren :)  

Søndager er ikke bare en fin dag å dele ut kalenderpakker på, det er også en super dag å trene på. Det er ofte litt mindre folk på gymmet, det er det beste synes jeg. Det er så godt å tenke at jeg har hele lekeplassen nesten for meg selv, og kan gjøre akkurat det jeg har lyst til. I dag tenkte jeg å vise dere en av favorittene mine for trening av kjernemuskulaturen. Du starter med å holde en stang forran deg slik dere ser på bildet under, og fører den kontrollert ned mot hver side. Dette er en anti-rotasjons øvelse, altså du skal holde kroppen mest mulig stabil og ikke "bli med" stanga. Det ser kanskje ikke så tungt ut, men det kan jeg love dere at det er!  

Genser fra Better Bodies / tights fra Röhnisch / sko fra Reebok (sponsede lenker)
Resten av kvelden skal jeg bruke til å pakke, vi drar jo til Gran Canaria på onsdagsmorgen! Det kjenner jeg at jeg gleder meg veldig til, så får jeg håpe at jeg klarer å grave frem noen sommerklær som fortsatt passer. Håper dere har hatt en nydelig søndag ♥ 

230 kommentarer

Gunnhild

06.12.2015 kl.20:30

Fine deg :) Kos dere så mye med Grand Canaria tur når den kommer :)

Hva jeg ønsker meg mer av: glutenfri bakst (selv om det meste du har her inne kan gjøres glutenfritt), tips/råd til gravide ift kosthold og trening, men syns igrunn du har en veldig fin balanse for tiden :) Koser meg med innleggene dine!

Ha en ifn søndagskveld :)

Ida

06.12.2015 kl.20:31

Kunne gjerne tenkt meg flere tips på ulike øvelser man kan gjøre hjemme :) Er ikke alle som har treningssenter og alt utstyr de har å tilby :)

Ingelin

06.12.2015 kl.20:31

Jeg har lyst til å se mer av Guapo, jeg!

Jeg drømte forresten at jeg fikk sukrinmelis i posten, uten at jeg vet hvor den drømmen kom fra...

God tur til Gran Canaria!

Ina Ruud Winther

06.12.2015 kl.20:33

Jeg liker å lese om litt kreative øvelser du bruker på trening - jeg jobber som PT og merker at det gjerne blir litt ensformig når jeg setter opp treningsprogrammer, og det er sykt grei med input noen ganger! Alt fra mageøvelser, ro-variasjoner og how to make your ass burn, hehe.

Kristine Pettersen

06.12.2015 kl.20:34

Det jeg setter mest pris på når det kommer til bloggen din er den sunne treningsgleden. Jeg ønsker å se mer av dette! Elsker å lese om tips til program og øvelser som jeg mener hører inne i en sunn livsstil. Med det mener jeg at du ikke overdriver i hvor ofte og hvor hardt man må kjøre det, selv om du samtidig inspirerer til å presse grensene, men på en sunn måte. Jeg liker at du viser den gode balansen, at det ikke blir "for ekstremt". Jeg ønsker også å lese mer om middagstips med "vanlige" matvarer som man får i dagligvarebutikker. Liker også veldig godt de gangene du viser hvordan man kan handle Sunt og billig, selv om det ikke trengs så ofte så er det kjekt i ny og ne.

Helene

06.12.2015 kl.20:35

Ønsker meg et innlegg med bilder om dine favorittøvelser for kjernemuskulatur/mage! :)

Line

06.12.2015 kl.20:37

Fantastisk blogg med godt innhold! Jeg liker ideer til gode og sunne oppskrifter, både på middag og dessert. Og treningsøvelser som kan gjøres hjemme uten masse nødvendig utstyr er gull verdt :) Ha en fin advent!

Hilde

06.12.2015 kl.20:41

Hei! Jeg er kjempeglad i dine kreative og sunne alternativer til både frokost,lunsj og middag :) og ønsker mer av de og kanskje litt mer om fitnesskonkurranser, fakta om oppkjøring til de osv.

Senere i kalenderen kan andre bakeingrendienser, enkle treningsverktøy som strikk ol være attraktivt :) men likte også denne kjempegodt :D

Hild.hansen@live.no

Klem fra hilde :)

Linda

06.12.2015 kl.20:41

Kunne tenkt meg mer om kosthold. Tenker da ikke på matlaging, men kunnskaps- og erfaringsbasert fakta og nyttige tips innen kosthold og vektreduksjon/øking.

Nina

06.12.2015 kl.20:43

Jeg synes du har en veldig inspirerende blogg, med mye variert. Om jeg mangler litt inspirasjon eller vurderer om jeg skal eller ikke skal på trening, så går jeg inn på bloggen din, og får et skikkelig motivasjonsboost. Jeg kan gjerne tenke meg enda flere tips til øvelser, da gjerne med bilder. Det er supert å få tips til nye øvelser for litt variasjon i treningen :-)

Håpe du får ei kjempefin adventstid :-)

Mari Lieskar

06.12.2015 kl.20:43

Du har en veldig fin blogg Nora 😄 Elsker oppskrifter på

Sunnere middager for kun 1 person, sunnere desserter som ikke krever for mye ingredienser, tips til hvordan å bli gla i Cardio, flere mageøvelser og gode øvelser for rygg og kjernemuskulaturen! Også tankene dine rundt trening og kosthold i julen 😄

Kamilla

06.12.2015 kl.20:44

Jeg liker veldig godt å få tips til ulike styrkeøvelser, akkurat som du gir i dette innlegget! I tillegg elsker jeg alle oppskriftene du deler - alt ser jo så fristende ut, og gir meg veldig inspirasjon i matveien selv. Så hadde vært supert med masse juleoppskrifter nå som jula nærmer seg. Kanskje også tips til ulike øvelser man kan gjøre rundt juletider - hvis man ikke har tid/mulighet til å dra på treningssenteret. Syntes det også er veldig morsomt med spørrerunder :D

Svanhild

06.12.2015 kl.20:45

Jeg liker å lese oppskrifter og måltidsforslag. Du er positiv og inspirerende og det smitter ☺

Line Langerud

06.12.2015 kl.20:46

Jeg liker best alle de digge oppskriftene du deler med oss. Alt du lager ser så godt ut, og nesten hver gang du kommer med en ny oppskrift spretter jeg på kjøkkenet for å prøve den ut! Du gir hvert fall meg så mye motivasjon i hverdagen!:-)

Ruth

06.12.2015 kl.20:46

Hjemmeövelser :) Også gjerne forslag til ukesmenyer mtp middager, men synes det er mye bra og variert stoff på bloggen din! :D

Kristin

06.12.2015 kl.20:48

Ønsker enda flere treningsopplegg, det er veldig inspirerende! Enda flere bilder og kanskje også videoer av øvelsene! Elsker de sunne versjonene du lager av ting som i utgangspunktet er usunt, som feks. marsipan! Fortsett med det :)

Ingvild

06.12.2015 kl.20:48

Jeg liker veldig godt når du tipser om nye øvelser!:)

Ingvild2006@gmail.com

Pia S. Øye

06.12.2015 kl.20:48

Hei! :)

Jeg og kjæresten vurderer å skaffe oss en staffordshire bull terrier, og lurer derfor på om du kan skrive et innlegg om Guapo? :) Hvordan har du trent han opp fra du fikk han, hvor mange/lange turer per dag, er han oppmerksomhetssyk, er du fortsatt glad for at du fikk han, har du noen tips til oppdragelse, osv? :)

Ha en fin kveld! :)

Sara

06.12.2015 kl.20:49

Hei! Jeg er veldig glad i at du har en miks av treningstips og oppskrifter, i tillegg til at du skriver det hvis du har en dag du er "menneskelig" og bare vil spise godteri :-) Kunne tenkt meg enda litt mer hverdagslige innlegg, litt annet enn mat og trening, men det kommer kanskje naturlig når babyen kommer :)

Henriette

06.12.2015 kl.20:50

Ønsker å lese mer om både sunne oppskrifter og treningsøvelser en kan gjøre ute uten å være avhengig av noe utstyr :)

Lisbeth

06.12.2015 kl.20:50

Utrolig kjekk gave denne gangen også! Syntes det er veldig gøy å lese alt om trening og sunn bakst! Du inspirerer utrolig mye på det området :) så jeg vil gjerne ha mer treningstips, motivasjonstips og ulike typer oppskrifter :) du ser forresten utrolig flott ut!!

Lissyskjelde@hotmail.com

Silje

06.12.2015 kl.20:50

Du har en veldig fin og inspirerende blogg!

Ønsker meg flere treningsinnlegg med øvelser for en muskelgruppe, f.eks. et innlegg med treningsøvelser for armer/ben/rump/rygg/mage og lignende. Det hadde også vært fint med oppskrifter på sunnere julebaks, og innlegg om mobilitetstrening, tøying og gjennomføring av teknikk i ulike styrkeøvelser. :)

Ha en fin kveld!

- Klem

Malin

06.12.2015 kl.20:52

Det jeg ønsker å se mer av på bloggen din er kanskje mer øvelser som passer inn i en stressende hverdag.

Øvelser man kan gjøre når man er "på-farten".

Kondisjon/mage/rygg o.l

Og i tiden som kommer håper jeg indelig at du vil dele litt om hvordan du kombinerer mamma-rollen med alt som ellers har vært din hverdag ;)

Haper ikke at du legger ned bloggen om det blir mye stress en periode, men heller kommer tilbake med en oppdatering ;)

Stå på videre Nora ! Du og alt du gjør og får til er en stor inspirasjon for flere enn meg !

Alt godt ønkes deg og dine :)

Johanne

06.12.2015 kl.20:52

Jeg har lyst til å lese mer om dine meninger og tanker rundt kosthold og trening, gjerne om hvordan "fitness-livet" var :) Syntes du det var vanskelig å holde diettene, hvordan var diettene, hvordan var treningen osv..
Åh såå mye godt!

Jeg syntes du er utrolig inpirerende Nora, og maken til en stå på vilje skal du leite lenge etter! :)

På bloggen syntes jeg du skriver om mange flotte ting, og varierte innlegg - men kanskje du kan skrive litt om noen av dine absolutte favoritt øvelser og hvorfor du syntes det? Hvilke muskler man da jobber med, eksempel til oppvarmingsøvelser o.l :)

Cathrine

06.12.2015 kl.20:52

Jeg vil gjerne ha mer om graviditeten da jeg selv er gravid i uke 23! :) Synes det er gøy å se hvordan andre har det i løpet av en graviditet! Du ser kjempe flott ut foressten :):)

Ønsker også litt mer om fitness livet(min drøm er å stille i bodyfitness etter graviditeten, skulle egentlig stille i 2016..)

Å litt mer oppskrifter på spennende god mat :) Men bloggen din er tipp topp uansett!!

Sara

06.12.2015 kl.20:53

Jeg synes du har en veldig inspirerende blogg, med masse motivasjon. Liker dine oppskrifter veldig godt, alt ser fristende ut. Det jeg ønsker mer av fremover, er oppskrifter på sunnere julesnop og hjemmeøvelser siden det blir knapt med tid til trening i disse juledager.

Karianne

06.12.2015 kl.20:57

Jeg setter veldig pris på oppskrifter på sukkerfritt bakverk, og inspirasjon til nye øvelser. Ønsker meg enda mer av det:)
Du er flott du, Nora! Personlig liker jeg best å lese om oppskrifter på sunn og næringsrik mat, spesielt middager og desserter. I tillegg er jeg glad i å lese om treningstips, man blir jo aldri utlært :-) Så gøy at du skal til Gran Canaria på onsdag! Selv reiser jeg dit på torsdag og blir i ti dager, vi får kose oss med sommer og sol nå som det er kaldt og guffent her hjemme :-)

Ha en fortsatt fin kveld!

06.12.2015 kl.20:58

Jeg setter stor pris på de sunne oppskriftene du legger ut som alternativer til usunt! Har prøvd flere av oppskriftene, og det er alltid suksess! Framover ønsker jeg selfølgelig å høre om den lille i magen, og så ønsker jeg innlegg med feks "hvordan bli sterkere i knebøy, markløft, benkpress" :-)

amalie@vkbb.no

Emilie B.

06.12.2015 kl.20:59

Setter utrolig stor pris på oppskriftene du deler, og de aller fleste har blitt notert ned i min oppskriftsbok! Kunne tenke meg enda flere lettvinte og sunne løsninger på mellommåltider og middager og ulike gode treningsøvelser.

Ha en fin søndagskveld videre :)

Oda

06.12.2015 kl.21:01

Deltar:) Hadde vært gøy med "ukens" innlegg. I tillegg hadde det vært gøy med mer punkt innlegg, f.eks favorittmat, favorittdestinasjon osv. Setter også pris på motivasjonsinnlegg, diett tips og planer.

Nora Johansen

06.12.2015 kl.21:01

Hei!

Jeg liker veldig godt å lese om både trenngstips og sunnere mat, en god kombinasjon altså...men så synes jeg også det er spennende å følge med på gravidteten din også!

johansen.nora@gmail.com

Sunniva

06.12.2015 kl.21:01

Liker spesielt godt å lese om nye treningsøvelser, gjerne litt kreativa og hvor du viser med bilder hvordan denne utføres. Setter også pris på å lese innlegg hvor du svarer på typiske spørsmål man lurer på når man trener! Enkle bakeoppskrifter er også gull verdt :-)

God tur til Gran Canaria! :-)

Marte

06.12.2015 kl.21:02

Det jeg setter aller mest pris på med bloggen din, Nora - er at du tør å være deg selv, og at du virkelig står frem som et godt og sunt forbilde. Og nettopp dette ønsker jeg også i fremtiden på bloggen. Bare vær deg selv og del det du ønsker å dele. Det skinner så godt igjennom, når du deler ting du virkelig brenner og interesserer deg for. Du sitter på så mye kunnskap og erfaringer, så det jeg ønsker er at du fortsetter å dele dette. Variasjonen du viser på bloggen, gjør at jeg etter flere år, fortsatt er en fast leser av bloggen din. Du inspirerer! Så mer konkret; oppskrifter (sunnifiserte og "vanlige"), treningsinnlegg (slike som dette med øvelser, videoer av øvelser, innlegg om kosthold (ernæring, tips, vektoppgang/nedgang, etc.), forslag til økter, kondisjon/styrke, mm.), litt mer "dype" innlegg og ikke minst; at du fortsetter å være deg selv. Håper du får en super uke :)

Meg

06.12.2015 kl.21:03

Jeg synes det er veldig gøy med nye treningsøvelser som man ikke har sett så mye av tidligere :) i tillegg liker jeg godt når du legger ut treningsprogrammer som kanskje har litt annet oppsett enn man er vant til.

Anita

06.12.2015 kl.21:03

Hei! Æ har kunna tenkt mæ mer tips te hjemmetrening! Æ har nettopp meldt mæ ut av det lokale treningssenteret, rett og slett for at æ ikke klare å tren offentlig. Æ e veldig glad i å tren, og det e nå æ gjerne vil fortsett med, men slit litt med at det blir det samme hele tida, null kreativitet her i gården. Derfor har æ kunna tenkt mæ at du hadd skreve litt om og komme med tips om diverse øvelsa som e gjennomførbar hjem på stua etc, uten så altfor my avansert utstyr. E jo litt begrensa kordan utstyr man har tilgjengelig hjem. Har gjerne kunna tenkt mæ at du hadd skreve om det selv om æ ikke vinn, regne med flere har kunna tenkt sæ et innlegg eller to om det her :-)

Ina Bjørnestad

06.12.2015 kl.21:04

Jeg blir alltid inspirert av den sunne trenings - og ikke minst livsgleden din! Dessuten får jeg så mye inspo til mat siden du er så kreativ. Feks studentuken var genial, er selv student og det hjalp :) Så kanskje flere student-tips til sunn og rimelig mat?

Linnea

06.12.2015 kl.21:06

Ønsker meg flere bilder av treningsøvelser og teknikk! Du er allerede veldig god på denslags, og til å inspirere til å prøve nye øvelser, men har enda mye å gå på :)

God andre søndag i advent!

Veronica

06.12.2015 kl.21:06

Jeg elsker å lese om utførelse og tips av øvelser, noe du allerede er veldig flink på (som over). Ærlige hverdagsinnlegg faller også alltid i smak. Syns alt i alt du har en veldig bra og variert blogg, så fortsett som du gjør :D

Hanne

06.12.2015 kl.21:08

Ville gjerne hatt et innlegg der du fokuserer på enkle ryggøvelser du kan gjør hjemme, skal blir frisør og kjenner jeg starter allerede å kjenne det på ryggen. Utenom det ville jeg gjerne ha hørt mer om sunne oppskrifter og sunt godteri, både hjemmelaget og slik du kan få kjøpt på butikken. Selv om dette er en treningsblogg, så kunne jeg også vært gøy med noen få oppdateringer av og til om babyen i magen 😊

Ida

06.12.2015 kl.21:09

Mer gravidoppdateringer! :D Det er jo så gøy å følge deg på denne reisa ♡ Og ellers hjemmetreningsøvelser, kanskje noen tips for rygg? Syns det er vanskelig å trene rygg hjemme..

Ane :)

06.12.2015 kl.21:10

Hei!

Synes bloggen er bra som den er. Kanskje det hadde vært gøy med litt mer personlige innlegg en gang i blant? Skjønner godt hvis du ikke vil bli for privat også:) Spørsmålsrunder er også gøy å lese, det kan jo deles inn i forskjellige tema slik at det ikke blir så alt for mye hver gang😊

Tonja

06.12.2015 kl.21:10

Hei!! Det er så kjekt me kalender. Det skaper enda litt mer julestemning. I tillegg viser det litt igjen til dere som blogger at dere setter pris på leserene deres! Jeg synes du har en helt fantastisk blogg, hvor du skriver helt ærlig. Og deter det jeg vil lese mer av. At dere har både gode og dårlige dager, slik som alle andre. At dere godtar ag det blir treningsfrie dager, og at man spise snop og vanlig husmanskost uten dårlig samvittighet. Jeg liker også å lese om treningstips til nye øvelser eller generelt hvordan man utfører øvelser -hva man bør tenke på osv. Jeg liker også å lese om nye oppskrifter, eller bare minne oss om at søtpotet passer perfekt til torsk osv;-) du er en herlig blogger, og håper du får en fin juletid!!

Yngvild

06.12.2015 kl.21:11

Det jeg vil ha mer av på bloggen din er egentlig det den hovedsakelig handler om i dag; oppskrifter på sunn og enkel mat og treningstips. Synes også det er kjempekoselig med et og annet litt mer personlig innlegg av og til. Keep up the good work! :D

lisa

06.12.2015 kl.21:11

personlig synes jeg bloggen din er variert og gjennomført fra før ! Men hadde vært moro om du kanskje kunne skrevet litt mer personlige innlegg om fitnessporten, hva du synes, om du evt. har endret tankene rundt det, og hvordan fremtiden ser ut? :D

Prøve forresten de grove hornene dine med fyll i dag. NAM.

Fortsatt fin søndag !

Hannah

06.12.2015 kl.21:11

Hei<3 Jeg setter pris på all inspirasjonen og treningsgleden du sprer med det du skriver. Har lest på bloggen din i mange år, og blir alltid glad for nye innlegg. Noe av grunnen er at du er ærlig og bidrar til et sunt trening-og matfokus. Jeg har selv slitt med mat og synes det er utrolig vanskelig til tider. Fortsett med å skrive om øktene dine, legge ut gode matoppskrifter, motiver, spre positivitet, ærlige innlegg og selvfølgelig litt mammaprat :D Ha en fin kveld!

Britt

06.12.2015 kl.21:12

Hei! Gjerne fortsett med oppskrifter på bakverk og middager/ andre retter hvor du bruker vanlige matvarer som havregryn, havremel, mandelmel o.l. Det er det som er så fantastisk med bloggen din. Jeg har laget veeeldig mye mat til sambos stooore glede, fordi råvarene du bruker er noe man som oftest har i skapet.

Jeg har også lyst til å høre/ få tips til hvordan du skal gjenvinne kondisjonen din etter fødsel. Har selv termin i slutten av februar. Å min kondisjon som var ganske så bra før svangerskapet, har nå tatt ferie kjennes det ut som. Vil også gjerne ha tips til hjemmetrening. Da treningssenter kanskje ikke blir like aktuelt eller enkelt i starten med en liten gutt i armene!

Du er super! Kanskje vi sees på barsel på St.Olav.

Ha en nyydelig førjulstid!

Astrid Olsen

06.12.2015 kl.21:13

Har lyst på flere oppskrifter. Både frokost, middag, lunsj og snack blir satt godt pris på :)

Tonje

06.12.2015 kl.21:14

Eg pleie ikkje lesa blogg, men din må eg berre lesa! Å sjao ke god og sunn mat du laga og dine treningsopplegg passa meg midt i blinken 😍💪🏼

Da eg ønska meg e questbara, treningsopplegg, oppskrifte på god og sunn mat, søtnings som stevia.. 😍😃

God andre syndag i advent 💜🎄

Nina

06.12.2015 kl.21:15

Jeg liker godt bloggen din som den er! Men såklart nå som jeg også er gravid liker jeg såklart å lese om hvordan du trener under din graviditet da jeg trener styrke selv, og andre tips som klær osv :) Jeg liker godt at du er ærlig om det du skriver om! Ha en god førjulstid :)

Sara

06.12.2015 kl.21:18

Ønsker å se mer av hjemmeøvelser. Også fint med sunnere julebakst (feks pepperkaker)

Main

06.12.2015 kl.21:20

Jeg kunne gjerne tenkt meg questbars, men bakeprodukter er gull verdt i disse juletider.

Bloggen din gjør meg motivert til å stå på for å nå mine mål. Du gir fantastisk inspirasjon til et godt forhold til både trening og mat, noe som er viktig å tenke over da en skal leve et fullstendig og godt liv, kun en gang. Med dette vil jeg si at du er en gledesspreder og motivator, du stråler av glede. Du er en person som har smilet og gleden til å gi andre en glede i seg selv.

Fortsatt god førjulstid - nyt den med dine nære og kjære!

Nora

06.12.2015 kl.21:22

Ønsker å se handlekurven/kjøleskapet ditt for en uke, og hva du alltid har tilgjengelig! Ellers så er jeg veldig glad i mattips, spesielt middagstips og sunnere godsaker. Kan bli litt ensformig over tid, så er alltid glad for tips! Ellers så synes jeg du har en super blogg!

malin

06.12.2015 kl.21:22

Jeg kunne gjerne tenkt meg treningsopplegg og gjerne flere "jule" oppskrifter i disse juletidene.

Bloggen din gjør meg motivert til å stå på for å nå mine mål. Du gir fantastisk inspirasjon til et godt forhold til både trening og mat, noe som er viktig å tenke over da en skal leve et fullstendig og godt liv, kun en gang. Med dette vil jeg si at du er en gledesspreder og motivator, du stråler av glede. Du er en person som har smilet og gleden til å gi andre en glede i seg selv.

Fortsatt god førjulstid - nyt den med dine nære og kjære!

Julie

06.12.2015 kl.21:24

Så gøy! Du er virkelig inspirerende :-) Ønsker meg enda fler matoppskrifter - får aldri nok. God jul!

Susanne

06.12.2015 kl.21:24

Susannesmedhaug@hotmail.com

Har lyst å lese enda litt mer og deilige bake oppskrifter! :D gleder meg til å prøve skinke og oste hornene dine!

Så litt flere treningstips for progresjon. For eksempel planlagt progresjon for klare flere pullups/pushups over tid :)

Trude

06.12.2015 kl.21:25

Hei:)

Kunne tenkt meg å få flere tips/øvelser ift trening av kjernemuskulaturen ved graviditet, og da gjerne øvelser som trener bekkenet:) ellers synes jeg du har en veldig fin balanse med alt du deler med oss:D

Maria

06.12.2015 kl.21:25

Søndag er min favorittdag å trene på også, jeg elsker å tjuvstarte uken med en god treningsøkt, da føles mandagen mye bedre!

Jeg er generelt veldig glad i bloggen din, spesielt fordi jeg syns du har så mye variasjon! For min del må du veldig gjerne fortsette på samme vis, men mine favorittema her på bloggen er nok tips til treningsøvelser og oppskrifter. Hadde vært helt supert med litt påfyll av bakeingredienser til julebaksten :):)

sunniva bjerknesli

06.12.2015 kl.21:27

elsker å lese om nye øvelser som kanskje ikke er så"normale", og så vil jeg veldig gjerne få litt inspirasjon til julebakst! :D du er så fantastisk!

Anniken Lindgjerdet

06.12.2015 kl.21:28

Heihei Nora!:)

Det jeg kunne tenkt meg å lese mer om er informasjon om antall serier og repetisjoner ift styrketrening:)

Astrid Hanssen

06.12.2015 kl.21:29

Ønsker oppskrift på sunnere julebakst, dersom du har noen på lur. Også kanskje ett innlegg der du bekrefter/avkrefter diverse myter og trening og kosthold, det hadde vertfall vært morsomt! :)

Håper du får en fin start på den nye uken :)

Eli

06.12.2015 kl.21:29

Hei!

Kunne tenkt meg å lese om øvelser som er bra for en kropp etter svangerskap.

Samt greie øvelser å gjøre hjemme.

Har ikke råd til treningssenter.. Kom gjerne med billige treningsprodukter også.

Forsett med den gode bloggen! Ha en fin 2 søndag i advent!

Dijana

06.12.2015 kl.21:29

Jeg liker godt treningsutfordringene dine - merker jeg trener ekstra da og i alle fall så tenker jeg på deg når jeg er i tvil om jeg skal på trening eller ikke :) Jeg liker også de personlige innleggene - om fokuset på kropp, for sunt kosthold ol, mest fordi det er så viktig å få frem at det ikke bra i lengden!!!

God ferie :)

Irmelin

06.12.2015 kl.21:29

Hei Nora!

Dette kunne jeg tenkt meg å lest mer om på bloggen din:

- Kosttilskudd og graviditet: Generelle endringer fra det å aktivt bygge muskler og de typiske tilskuddene som BCCA, kreatin og proteinpulver, til det å bygge barn. Ikke nødvendigvis bare hva du har gjort, men hva som kan være lurt å tenke på for andre som havner i samme situasjon og som kanskje bruker andre tilskudd enn deg. Hvilke endringer vil det å bli gravid gjøre med livsstilen man har?

- Trening og graviditet: Om utfordringer for de som ønsker å være aktiv under svangerskapet. Her med utgangspunkt i endringer som skjer med kroppen når man er gravid. Her tenker jeg ikke bare på vektoppgang og kun dine erfaringer, men mer generelt hvordan det å være hormonell kan gi utfordringer - og gjerne dine forslag for moderering og tilpassing mens man går gravid.

- Dine erfaringer om det å være gravid for første gang, og ønsket om å være sunn og aktiv. Noen tanker du har gjort deg om hva du ville gjort annerledes neste gang nå som du vet hvordan det er å være gravid?

Håper ønskene gir inspirasjon til nye bloggposter ! :)

Ida

06.12.2015 kl.21:30

Jeg liker å lese om julebakstoppskrifter du poster, og for all del andre oppskrifter! Du motiverer til å ha en sunn livsstil som viser at det er lov å kose seg, og samtidig ha et sunt hverdagsliv! Det er lov til å skeie ut, og at det er helt "normalt". Tips til hverdagsaktivitet i juletiden, hadde også vært en ide å skrive om! :)

Vilde

06.12.2015 kl.21:32

Elsker å lese om øvleser å se videoer med forskjellige treningsøkter! er utrolig inspirerende og motiverende synes jeg.

Og lese om mat for å gå ned og opp i vekt og mat som er bra å spise og mat man allerhelst bare skal ha en gang i uka

Og kanskje litt mer om sjønnasen Guapo! <3

Madelen Skare Olsen

06.12.2015 kl.21:32

Vil gjerne ha mer av sunne fristelser, kjappe lunsjoppskrifter og oppdateringer på privatfronten :)

Susanne

06.12.2015 kl.21:35

Liker at du har en god blanding av kosthold og trening! Kanskje et innlegg med noen morsomme øvelser med egen kroppsvekt? :-) Ha en fortsatt fin fin kveld!

susanne_f3@hotmail.com

Hanne

06.12.2015 kl.21:37

Mat, mat, mat! 😄👌🏼

Og gjerne gode øvelsar med og utan utstyr, som kan utførast heime og på gymmet 👍🏼

Sandra

06.12.2015 kl.21:37

Mer questbars! Og kanskje treninsklær?

Mari

06.12.2015 kl.21:38

MAT OG SUNNE OPPSKRIFTER =)

Camilla Fjeldstad

06.12.2015 kl.21:40

Vil veldig veldig gjerne ha mer personlige innlegg, som blandt annet "fitnessforstyrret", "wake up call" og "Ploycystisk ovariesyndrom" som du la ut for en tid tilbake. Synes disse har vært så spennende å lese.

Julie

06.12.2015 kl.21:41

Hei! Kjempefornøyd med bloggen din så det er litt vanskelig å komme på noe mer/annet du kunne skrevet mer om. Alltid gøy med ulike øvelser og bilder hvor du viser hvordan man utfører øvelsene riktig. Også er det utrolig inspirerende med oppskrifter, gjerne sunnifiserte 😉

Ha en fin kveld!

Susan

06.12.2015 kl.21:41

Så hyggelig med 2. advents kalender og questbar ene er jo favoritten min. :)

Jeg liker at du setter opp øktene dine så får jeg litt nye å prøve ut. Fortsett som du Gjør du :)

suss-sk@hotmail.com

Tina

06.12.2015 kl.21:42

Synes du er veldig flink å dele enkle treningsøvelser som de aller aller fleste greier å gjennomføre. Det hadde vært veldig gøy med mer jule oppskrifter, både godteri, julekaker og annen julemat :) Øvelser som kan gjøres både hjemme, ute og på senteret er også alltid kjekt!

Ønsker deg ei fin ny uke :)

tinaolsen98@hotmail.com

Tattavkvinnene

06.12.2015 kl.21:43

Det jeg liker best, og har brukt bloggen din til mye de siste par årene er oppskrifter. Så bare fortsett med det! ^^

tattavkvinnene@gmail.com

siv Anett

06.12.2015 kl.21:44

Liker at du har mange tips til trening,og mange gode oppskrifter:) ønsker meg mer øvelser som kan gjøres på stuegulvet de dagene man ikke kommer seg på senteret for å trene,og gode, lettvindte lunsjer:)

Nathalie k Hoaas

06.12.2015 kl.21:45

Nathaliekaroline@hotmail.com

Vil ha mer oppskrifter på sunn mat :) lengter etter gode lunsjtips da men middag og sunn snacks er ikke dumt det heller !

Også ønsker jeg at du skriver om hvordan du har det og hvordan du har taklet at alt ikke har gått etter planen. Da tenker jeg på etter at du fikk prolaps , ble gravid og hvordan det har påvirket/endret synet ditt på ting :) det virker også som du har fått et mer avslappet forhold til mat og trening enn før .. Dine tanker om det osv ..

Kathrine

06.12.2015 kl.21:45

Jeg setter sikkelig pris på to ting. det ene er alle matoppskriftene du legger ut som er lette for oss vanlige dødelige å lage. og det andre jeg setter veldig pris på er alle de alternative øvelsene du kommer med hele tiden. du kommer med så masse gode forslag til trx og core øvelser, og fine måter å gjøre hjemmetrening tyngre på ! :D

Linda R

06.12.2015 kl.21:48

Hei. Jeg syns du allerede har en fin balanse med både tips til styrkeøvelser både på treningsstudio og hjemme, og mange bra oppskrifter. Fortsatt sånn :)

Lena

06.12.2015 kl.21:50

Jeg kunne ønsket meg tips til splitprogram, og fullkropps program! Flere oppskrifter og tips til en sprekere hverdag!

Vaar

06.12.2015 kl.21:56

Digger alle innleggene dine, men gjør ikke noe med mer treningstips, som enkelte øvelser som er forklart osv :) også innlegg som går på motivasjon og slike ting er jo bare supert, du har jo en kjempefin blanding av alt allerede! Håper du fortsetter den supre bloggingen, og at du fortsetter å motivere så mange!

Mathilde

06.12.2015 kl.21:56

Kunne tenkt meg tips til hvordan å holde seg unna godteri osv. :)

Martha

06.12.2015 kl.21:56

Jeg kunne ønske meg masse innlegg om din typiske hverdag. Handleposen din, hva du spiser Osv. Hørtest kansJe rart ut, men du er et fantastisk flott forbilde! Det er utrolig intresangt å få tips av deg! Du er en inspirasjon. Jeg liker veldig godt at du er flink til å dele øvelser og at du er så open å ærlig på bloggen din. Det å lese innleggene dine er virkelig en fin opplevelse , og jeg koser meg like mye vêr gang. Utrolig gøy å følge deg på bloggen gjennom graviditeten! Du er igjen - ett stort forbilde for meh og mange! Masse lykke til videre - stå på Nora! :)

kristin

06.12.2015 kl.21:57

Jeg liker så godt bloggen din som helhet. Setter utrolig stor pris på motivasjonen som du prøver å formidle, det hjelper på meg ihvertfall! Ofte tenker jeg på deg og hva du gjør når du er umotivert: At jeg skal bare trene 10 minutter.. Haha, det funker på meg!! 10 minutter blir ofte 60 minutter :)

Ellers, fortsett med tips til øvelser og matretter. det er derfor jeg klikker inn til deg!

Marie

06.12.2015 kl.21:58

Synes bloggen din er veldig bra som den er, men hvis det er noe jeg ville lest mer om, så er det rett og slett om deg- altså mer av hva du liker, hvordan du tenker i forhold til alt mulig osv :-)

Nora

06.12.2015 kl.21:59

Setter pris på alle dine oppskrifter og treningsrutiner som vi kan hente inspirasjon fra i egen hverdag. Ønsker tips til hvordan trene og styrke ryggen når hverdagen ofte består av lange dager på skolebenken (litt for ofte med dårlig holdning pga dårlige sitteplasser) :)

Toril

06.12.2015 kl.21:59

Hei Nora! Det jeg setter pris på med din blogg er ærlige meninger og sunn fornuft. Det har du mye av, og det digger jeg. Jeg blir også veldig motivert av dine utfordringer, og har idag fullført 18/30 😊 God tur til Gran Canaria 😊

Vårin

06.12.2015 kl.22:00

Jeg liker veldig godt de enkle, sunne og fristende middagsoppskriftene du legger ut! Om jeg ikke følger dem nøyaktig, inspirerer de masse :D

Eline

06.12.2015 kl.22:02

Synes faktisk du har en fin og variert blogg. Med både oppskrifter på sunn og næringsrik mat og treningstips. Hvis jeg skulle komme med et ønske så kanskje et innslag av innlegg som får deg til å tenke og reflektere litt? Altså, fokus på å bevare den psykiske helsen oppe i alt dette presset som er kommet etter de sosialemediene meldte sin ankomst!

Stå på, synes du er flink i det du driver med :-)

Ragnhild

06.12.2015 kl.22:06

Hei!

Syns det er veldig gøy å lese om hverdagen din, og det ville vært gøy å få enda mer av det :) Ellers er enkler oppskrifter med ting man allerede har i kjøkkenskapet, samt treningstips, en sikker vinner! Men det er du jo allerede veldig flink til å skrive om! OG siden du drar på sydenferie, ville det vært fint viss du kunne gi noen tips til hvordan man kan trene kjapt og enkelt på ferie :D god tur! :)

karoline

06.12.2015 kl.22:09

jeg kunne tenke meg å høre deg snakke mer om dagsaktuelle temaer og dine tanker rundt dem. ellers er jeg utrolig glad for middagstips, kosetips, treningstips og andre tips. og leser jo bloggen din av en grunn, sant, den er fin som den er<3

Fitness Vibeke

06.12.2015 kl.22:11

hei kjære deg :)

Jeg digger alle oppskriftene og rettene du lager! Jeg vil ønske meg

"Ukesplaner" eller innlegg med flere forslag.. Typ "frokoster" "mellommåltider" osv..

Ellers vil jeg ønske jeg en riktig god jul og lykke til videre :)

Stor klem

Amanda

06.12.2015 kl.22:13

Synes allerede du har en fin miks av trening, kosthold og hverdag. Det er i tillegg veldig spennende å følge med på alt dette i sammenheng med graviditeten, håper du vil fortsette å dele litt av hverdagen i tiden etter den lille har kommet til verden. Ellers synes jeg det er kjekt når du deler egne erfaringer angående fitnessbransjen, kosthold og trening generelt :)

Kaja magnussen

06.12.2015 kl.22:14

Det jeg elsker å lese på bloggen er enkle,sunne og spennende oppskrifter! Frokost,lunsj,middag og søtsaker så klart :) og enkle treningsøvelser man kan gjøre hjemme eller ute ute så mye forskjellig utstyr. Elsker bloggen din :)

Sofie F

06.12.2015 kl.22:19

Jeg vil gjerne lese mer om graviditeten din! :D

Sandra Osvaldsen

06.12.2015 kl.22:20

Først må jeg bare si at jeg syns du er så utrolig flink å variere innleggene dine mellom trening, sunn mat og hverdagslige hendelser! Hadde kanskje ønsker innlegg med gode øvelser man kan gjøre hjemme med egen kroppsvekt, ellers syns jeg du har så inspirerende innlegg! Så må bare si stå på videre, du er råå😉 Å ønsker deg GOD tur til Gran Canaria,kos deg masssssse❤️❤️ Klem

Sandra.osv@hotmail.com

Dina

06.12.2015 kl.22:21

ååå så hyggelig! :-D

Jeg er så glad i raske og enkle middagsretter! Blir fort i dårlig humør når jeg blir for sulten så da liker jeg at det går unna i en fei :) og hvordan trene ute i skogen er såå inspirerende <3

Trond

06.12.2015 kl.22:22

Liker veldig godt innleggene dine som går på trening. Du har masse god kunnskap om både trening og kosthold! Og foresten, ostekake er min favoritt:D

Ingrid Aalbu

06.12.2015 kl.22:31

Jeg liker å finne nye oppskrifter, og er veldig glad i oppskriftene du kommer med, men jeg savner flere vegetariske alternativer til lunsj/middag :)

Randiannette

06.12.2015 kl.22:31

Jeg kan tenke meg å delta i din fine adventskalender, Nora :)

Du er kjempe flink som klarer å stå på så mye som du gjør under en graviditet. Kos deg i syden <3

Randia.enge@gmail.com

Gail cecilie

06.12.2015 kl.22:32

Tilbakeblikk fra konkurranseoppkjøringen din :) hvordan kjørte du kosten, treningen, kardion og hvordan justerte du :-) det er spennende!

Kunne virkelig tenke meg det du gir bort <3

Lene

06.12.2015 kl.22:34

Jeg liker å lese om forskjellige treningsøvelser som kan gjøres nesten hvor som helst. Liker at du viser at trening ikke trenger å gjøres så vanskelig :) Så syns jeg du kan dele myye om graviditeten :D

Ida Rygnestad

06.12.2015 kl.22:35

God 2.søndag i advent Nora :) Alltid moro med adventsgave, og denne er jo absolutt ikke noe dårligere enn den forrige søndag :D Jeg synes slike produkter som dette er gull, og andre ting kunne vært: treningstøy, kropps- og hårprodukter, treningstilbehør. Vet liksom ikke hva jeg setter mest pris på å lese om på bloggen, for jeg synes du har så varierte og gode innlegg :) Så rett og slett - keep up the good work!

Håper du har fått pakket litt i kveld, Gran Canaria hørtes absolutt ikke feil ut! Heldig :) Her er det senga hvert øyeblikk, skal kickstarte mandagen med en treningsøkt før jobb! God natt fra meg, Ida<3 (imr2468@hotmail.com)

Johanne

06.12.2015 kl.22:36

Jeg ønsker at du fortsetter å legge ut gode og sunne oppskrifter, og inspirasjon til nye øvelser :D

Katharina

06.12.2015 kl.22:36

Kanskje veldig personlig, men om dine tanker rundt endring av kroppen etter "konkurransekropp"/ for mange "sommerkroppen". Samt endringer du ser nå ved graviditet.

God jul!

lise

06.12.2015 kl.22:43

jeg er veldig glad i å lese om enkle sunne mat oppskrifter, og treningøkter! du kunne godt hatt mer om hvordan trene seg sterk, eller hvordan få en sterk kropp. Et treningsprogram..

Veronica

06.12.2015 kl.22:45

Hei!

Questbarer, te og stevia er virkelig en slager for meg. Og treningshansker! Har skikkelig hard hud inni hendene mine, hehe :) Jeg liker innlegg som handler om mental helse og hvordan trening kan bidra positivt til dette. Og dine tanker om hvordan samfunnet er i dag i forhold til kroppsfokus og helsefokus. Syntes du trenden er positiv, eller hva kunne gjort ting bedre? Litt spennende å vite tanker rundt dette

Ha en strålende søndag videre!

Lina

06.12.2015 kl.22:52

Älskar oppskrifter på mat och bakverk :-)

Gärna tips på hur man lägger på muskelmassa med reps/sett :)

Dina bästa övningar per muskelgrupp :)

Kryssar fingrarna :-)

God tur til Gran Canaria :-)

Jorunn

06.12.2015 kl.22:53

Hei!

Ønsker meg gjerne et innlegg med bilder av dine beste øvelser for kjernemuskulatur/mage og rumpe!

Ha en fin tur til GC og god jul!:)

Camilla Svestad

06.12.2015 kl.22:59

Digger bloggen din. Leser gjerne mer om livet ditt utenom trening, flere tips til middag og tips til trening. Gjerne opplegg for "hvordan bli en bedre løper/trene styrketrening smartere" og liknende :)

Silje

06.12.2015 kl.23:14

Jeg liker så godt de personlige innleggene dine, jeg! De som handler om dine tanker rundt kosthold, trening og livet generelt. De er de fineste innleggene dine. Men jeg blir også inspirert av alle innleggene der du kommer med tips til øvelser på treningssenteret!

Therese

06.12.2015 kl.23:15

Jeg prøver lykken igjen...:D Synes det er utrolig spennende å lese om hvordan du trener under graviditet, og hva man bør være obs på! Synes også det er spennende å lese om det mentale(selv om jeg selvfølgelig respekterer at det fins grense på hvor mye man føler for å utlevere om seg selv og det private)!! Å så digger jeg oppskriftene dine! Tips på raske sunne retter går rett i sikringsboksen for meg:D du ser strålende ut som gravid.. Ha en riktig fin advent videre, Nora:)

Marie

06.12.2015 kl.23:17

Ønsker å se mer fra hverdagen din jeg, gjerne et faktainnlegg om Guapo også :D

Malin

06.12.2015 kl.23:22

Sunne middagsoppskrifter, og gjerne vegetariske!

Elisabeth

06.12.2015 kl.23:26

Setter alltid pris på tips til nye treningsøvelser. Matinspirasjon og oppskrifter likeså. Ellers er litt hverdagslig stoff kjekt innimellom 😊 Og selvfølgelig skjønne guapo 😉

Runa

06.12.2015 kl.23:27

Hei!

Ønsker gjerne innlegg med litt viktig fakta om skader og forebygging. Fint med svar på for eksempel "greit å trene en muskelgruppe om du er støl?" Og sånne ting! Hva man kan gjøre i stede for andre øvelser om man sliter med skade og sånt.

Ellers er bloggen din super!

Nora Charlotte Sønstebø

06.12.2015 kl.23:35

Å for en hyggelig adventkalender du holder i år! Det jeg liker best å lese om på bloggen er oppskrifter, der spesielt vegetar. Jeg er klar over at dette ikke er en vegetarblogg, men det er så mye digg der ute man kan lage! Har nok prøvd alle vegetaroppskriftene du har publisert, haha! Ellers syns jeg det er kjempespennende å lese om bodyfitness, og karrieren du hadde innen det tidligere. Hvilke opplevelser du har hatt i ettertid som kom ut av det. Og når du skriver slike innlegg om balanse mellom det sunne og usunne, det er nøkkelen! Ha en fin desember videre, Nora :-) norasonstebo@gmail.com

Andrine Nerland

06.12.2015 kl.23:45

Jeg ønsker å lese flere alternativer til kjøttfrie måltider! :D

Anett

06.12.2015 kl.23:49

Den vinneren må være heldig, så mye digg!!

Kunne kanskje ønsket mer oppskrifter uten så mye egg eller meieriprodukter. Prøver å kutte ned litt på det selv. Ellers så kunne det kanskje vært interessant å vite litt mer om deg :-) du vil sikkert ha bloggen kun som en glad treningsblogger - og det trenger vi jo! Jeg begynte å følge bloggen din i begynnelsen av 2013, om jeg husker riktig hadde du akkurat startet på personlig trener - kurset. Så har enda ikke fått helt innblikk av hvem du er, selv om du virker som ei positiv og knall jente! :-)

Benedichte

07.12.2015 kl.00:05

For en fantastisk fin adventsgave! Hadde vært midt i blinken nå som julebaksten står for tur :D

Jeg er veldig glad i de spennende oppskriftene dine, de er veldig inspirerende og det er fint med mange sunne alternativer i en hektisk hverdag ;)

Ønsker mer bilder og kanskje video av øvelser for kjernemuskulaturen etterhvert, da jeg ønsker å ha en god teknikk i treninga mi. God tur til Gran Canaria :)

07.12.2015 kl.00:29

Hvor kjøper du det godteriet du spise sist helg som ligner på svensk godteri ? haha i need to know!

Hanne

07.12.2015 kl.00:43

Jeg setter nok mest pris på alle kjerneøvelsene 😊

Linn Therese

07.12.2015 kl.01:43

Jeg synes du har en helt fantastisk blogg slik den er nå, men om jeg skulle sagt noe tror jeg det må bli mer av graviditeten i seg selv. Hvordan det går med deg og litt mer behind the scenes, om du skjønner. Du nevner jo dette i innleggene dine i ny og ne men i mine øyne kan det aldri bli for mye "kommende-mamma-snakk"! Det er jo så spennende! Både for du som opplever det selv og vi som følger med deg :-)

Kunne veldig gjerne tenkt med dette ettersom jeg startet treningen mot å delta i bikinifitness for litt over en måned siden, hihi :-)

07.12.2015 kl.06:34

Jeg liker bloggen veldig godt som den er, veldig inspirerende og får meg til å ville bli en bedre versjon av meg selv! Hvis det skulle være mer av noe måtte de ha vært flere bakeoppskrifter på sunn godis og gjærbakst! :-)

Maria

07.12.2015 kl.06:48

Jeg kunne gjerne tenkt meg enda flere oppskrifter, og kanskje noen oppskrifter der man ikke trenger så mange "spesielle" varer, noe litt enkelt! :) Ellers så er det alltid også fint med noen enkle treningsøvelser/ småtips til å bli mer aktiv i hverdagen! :)

Ragna <3

07.12.2015 kl.06:54

Treningsprogrammer som hjelper mot forskjellige ting! Tips til intervaller, annen form for cardio, og enkel og sunn mat som sikke krever for mange spesialpeodukter er kjekt å lese om!

Digger bloggen din uansett! Det er såå mye motivasjon i den!! ❤️❤️

Inga

07.12.2015 kl.07:36

Hei Nora! Som sikkert alle de andre kommentarene vil jeg bare si at jeg liker bloggen din veldig godt! :) synes det er veldig inspirerende til å starte med ekte styrketrening 💪, noe jeg faktisk har begynt med. Jeg vil mer enn gjerne få enda flere av dine super enkle og ikke minst gode, sunne oppskrifter på proteinbrød, og sunne desserer og kaker, kanskje litt mere fokus på hybelmat for studenter som ikke har så mye penger til alle de spennende Helsekost produktene :) synes også det er veldig koselig og lese om din hverdag, du har ett så fint og positivt syn på alt.

Mvh Inga

Andrea

07.12.2015 kl.07:36

Jeg setter veldig pris på balansen du har her på bloggen. At du viser trening og sunn mat, men at du også viser at dte er lov å kose seg. Også er det også veldig fint å lese om hvordan du har klart å takle ulike utfordringer dette året med prolapsen og graviditeten (graviditet er jo en fin ting, men en utfordriing på treningsfronten, hehe) :)

Ragnhild

07.12.2015 kl.07:44

Kunne godt tenkt meg flere enkle oppskrifter på sukkerfri bakst, gjerne julebakst :)

Siv

07.12.2015 kl.07:44

Jeg elsker oppskriftene dine! Både de til hverdags og til høytider, så hadde blir kjempeglad om du delte mer av de! Så er jeg utrolig fascinert og glad for at du deler så mye treningstips til gravide, og viser så mange hvor viktig det er med trening i graviditeten også! Og ikke minst at det er mulig :)

Ha en fortsatt fin adventstid <3

Hilde Rønning

07.12.2015 kl.07:48

Hilde0404@hotmail.com

Synes du skriver bra, men vis det skulle vært noe ville det kanskje vært Lese litt mer om sunne oppskrifter+flere typer trening litt sånn som det var før, blanding mellom intervall trening og styrke++ det er jo tross alt en treningsblogg så mat og kosthold blir det jo ikke for mye av!

Nadia Emilie

07.12.2015 kl.08:04

Jeg liker bloggen din! Matoppskrifter får jeg aldri nok av! Så fortsett med det :D

Ragnhild

07.12.2015 kl.08:07

Synes du har alt jeg trenger på bloggen din jeg :) Savner ingenting :)

Martine G

07.12.2015 kl.08:19

Hei Nora! Jeg liker bloggen din utrolig godt, og har skrevet til deg flere ganger tidligere :-)

Jeg liker veldig godt at du deler oppskrifter med oss lesere, og du har så mange bra!!! Det jeg gjerne kunne tenkt meg var om du hadde lagt ut flere oppskrifter med søtning som dadler og bananer, og ikke sukrin/ stevia. Vi studenter har ikke råd til søtstoff.....:-)

Stå på videre og LYKKE TIL med graviditeten! Jeg gleder meg stort til den lille kommer, og håper vi får se:)

klem

Elise

07.12.2015 kl.08:34

Hei Nora! Må bare si at jeg liker bloggen din veldig godt! Jeg er glad i å løpe, og noen tips til kondisjonstrening(typ hva som er best for å bedre kondisjon og forbrenne mest mulig) hadde vært supert!

Dordi

07.12.2015 kl.08:47

Liker veldig godt oppskriftene dine. Veldig enkle og ofte raske=) Önsker deg en fin advent videre!

Sarah Lillia

07.12.2015 kl.08:56

Oppskrifter! Spesielt nå i juletiden settes det pris på oppskrifter på sunnere julebakst <3 også veldig stas å følge graviditeten!

Jannike

07.12.2015 kl.09:16

Jeg liker veldig godt når du legger ut oppskrifter på middager. Liker også andre måltider, men jeg syns middag er mest 'vanskelig' her hjemme, så jeg bruker dine oppskrifter ofte :)

Ellers liker jeg veldig godt balansen i hverdagen din! Det er det som er toppen! Sunn mat og sunn trening, men samtidig litt kos. Det er det jeg tror er det riktige.

Benedicte

07.12.2015 kl.09:17

Jeg kunne tenke meg fler øvelser for core stabilitet og øvelser uten utstyr slik at man kan trene på hytta i jula :D

Kaia

07.12.2015 kl.09:32

Ååh som jeg kunne tenke meg å vinne dette! Har ønsket meg sukrin og mandelmel til julebaksten, for ikke å snakke omå prøve ut questbars! Litt vanskelig med økonomi som en student..

Men, jeg kunne gjerne tenke meg at du skrev litt mer om mat og oppskrifter kanskje? Litt sunne middagsopppskrifter og kasnkje noen gode lunch alternativer i hektiske dager. Jeg kunne også ønsket meg at du skrev litt mer utdypende om ulike øvelser når du skriver om treningsprogrammet du kjører! Fks vet ikke alle hvordan man skal utføre markløft, chins osv ordentlig, så kanskje et innlegg med litt grunnlegende beskrivelser av øvelsene. Til slutt hadde jeg også ønsket meg at du kanskje startet med "ukas trening" eller no slikt? Hvor du skriver hva du tenker å trene de ulike dagene, fks hvilken muskelgruppe, cardio/styrke osv.

Krysser fingrene for at jeg for en gangs skyld vinner, haha! Digger bloggen din :-)

Johanna

07.12.2015 kl.09:42

Jeg synes det er veldig fint å lese blogginnlegg som rett og slett bare er menneskelige. Det vil si innlegg der man også eksponerer sine ikke fullt så optimale dager og hvor man ikke alltid trenger å være 100% lykkelig hver bidige dag. Her om dagen skrev du i en av dine innlegg at du for eksempel ikke ville vise de gangene du spiste usunt for å best mulig fremstå som et sunt forbilde for dine lesere. Samtidig påpekte du at nettopp innsikten i at du koser deg med godis også er en del av et sunt forbilde - og dette er kanskje et eksempel på det jeg tenker som "menneskelig" innlegg. Jeg digger når bloggere tør ta oss med inn på "baksiden". Så mer av det, vi vet det er så viktig i forhold til bloggers påvirkningskraft! Samtidig er jeg kjempe fan av julebakst oppskrifter nå i desember, så gjerne mer av det også, og enda bedre er det om det f.eks er med overstående ingredienser! Juleklem :-)

Stine

07.12.2015 kl.09:50

Jeg liker godt å lese om det mentale rundt ting som kropp, trening, kosthold osv. Har selv slitt med spiseforstyrrelser i form av overspising og restriksjon i flere år og begynner nå å komme på bedringens vei. Kjente jeg fikk en klomp i magen når jeg så questbarene med akkurat cookies og cream fordi det var det jeg pleide å overspise på. 12 stk på 10 min var ikke uvanlig... å lese om ditt forhold til kropp og mat har hjulpet meg veldig iallefall 😃 så takk for det ☺

Oda

07.12.2015 kl.09:51

Jeg har lyst til å at du viser enda flere øvelser man kan gjøre med minibands, og generelt mer styrkeøvelser på spesielt bein/rumpe :)

Silje Damgård

07.12.2015 kl.09:55

Jeg liker å lese om oppskriftene dine. Jeg har selv prøvd ut mye av maten du legger ut og det smaker alltid godt! Jeg liker også å lese om treningsøktene dine. Du er flink til å sette sammen varierte økter som er artige å teste ut :) Jeg er utrolig glad I blogger din og et fast leser, så for Minde kan du fortsette å skrive om akkuratt det du gjør nå :)

Nordis Sandberg

07.12.2015 kl.09:56

Jeg synes bloggen din allerede er variert og motiverende å lese. Dette på grunn av at du legger jevnlig ut forslag til ulike nye øvelser som jeg selv kan prøve på neste trening. Å lese om og se at andre trener gir meg mye motivasjon. Du legger også ut oppskrifter jeg aldri ville prøvd om det ikke var for at du hadde skrevet om de på bloggen. Havrekakene for eksempel, de har blitt en sikker vinner :)

Nord_sandberg@hotmail.no

Inger Johanne Risan

07.12.2015 kl.09:56

Jeg elsker å lese andres meninger og synspunkter rundt mat og trening.

Forslag til oppskrifter på mat og bakverk er alltid en slager!

Blogginnlegg der man er helt ærlige, ingen filter på noe som helst og kanskje nevner den grusomme dagen man har hatt, istedenfor å pynte på sannheten.

Også forslag til heftige rumpeøvelser, mageøvelser, skulder osv. Et innlegg basert på en muskelgruppe :-)

ingerjohanner@hotmail.com

Helene

07.12.2015 kl.10:01

Hei!

Jeg er fastleser og synes du skriver om veldig mye nyttig og lærerikt! Jeg kunne kanskje ønsket mer av tips til kondisjonstrening! Er også veldig glad i at du legger ut det fulle styrkeprogrammet du gjør! Du er inspirerende og gir meg tips til mange nye øvelser. Men det aller kjekkeste er matoppskriftene dine, så det må du fortsette med :)

Sunniva

07.12.2015 kl.10:04

Hei!

Har fulgt med på bloggen din i flere år og liker utviklingen fra fitnessutøver til mamma! Livet forandrer seg, og det er spennende å følge med på ulike epoker der selv om kjernen i bloggen fortsatt er den samme med trening og kosthold. Synes det hdde vært gøy å se litt videoblogging, evnt film fra turer ute i naturen og slikt. Kan ikke huske å ha sett film her i denne bloggen!

sentyn@hotmail.com

Tonje Gotaas

07.12.2015 kl.10:04

Jeg liker veldig godt å få litt ny input til kreative øvelser og variasjon i treningen! Dessuten er nok ærligheten din det jeg liker best med bloggen din. Du sier det du mener og deler erfaringer. Det syns jeg er så flott!

Maren

07.12.2015 kl.10:13

Jeg liker best innlegg med refleksjoner rundt mat, trening og livet generelt -og hvordan man skal balansere dette. Synes du har mange fine tanker rundt det!

marenlinneaaasen@gmail.com

charlottecgilje

07.12.2015 kl.10:38

Jeg syns det er kjekt når du deler oppskrifter :-)

tonje

07.12.2015 kl.11:09

du har ein veldi inspirerande blogg, og eg skulle gjerne ønska at du skreiv meir om graviditeten, då eg e i veke 20 sjølv. Innleggene dine der du er ute i skog og mark der du vise litt forskjellige øvelsar er veldi inspirerande.

God tur og God førjulstid

Madeleine S

07.12.2015 kl.11:32

Ååh! Det var dette jeg ønsket sist gang: D

Neste kalendergave kan være mer bakegreier som du bruker i oppskriftene du legger ut, for de frister alltid! Videre skreddetsydd program eller tips til å trene hele kroppen.

Celine

07.12.2015 kl.12:14

Jeg liker bloggen din så godt fordi du fremmer et sunt kosthold, uten å være overhysterisk over ting. Du deler også gode og enkle øvelser, som man kan gjøre både hjemme og på treningssenter! Tommel opp :-) Skriv gjerne mer om graviditeten, men dette er ikke et must :-)

Tone Krogstad

07.12.2015 kl.12:20

Elsker de kreative innleggene om mat og kosthold, og håper også neste kalenderpakke også inneholder alternative bakevarer :)

tone.h.k@hotmail.com

Nina J

07.12.2015 kl.12:37

Får aldri nok av nye, gode treningsøvelser og enkle oppskrifter. Synes også det er moro med litt personlige innlegg :-)

Sofie

07.12.2015 kl.12:38

Hei! Super kalendergave.

Jeg liker veldig godt når du tipser om ulike styrkeøvelser, akkurat slik som i dette innlegget:) Det jeg liker best er når du kommer med gode oppskrifter, noe jeg håper du fortsetter med. Ellers må du, om selv ønskelig, gjerne dele mer av hverdagen din. Og nå i desember: hadde detvært supert med masse juleoppskrifter?--- Kanskje også tips til ulike øvelser man kan gjøre rundt juletider - hvis man ikke har tid/mulighet til å dra på treningssenteret. Ønsker deg den beste førjulstid!

Rebekka

07.12.2015 kl.12:39

Jeg liker veldig godt når du kommer med treningstips og forslag til øvelser! Også synes jeg oppskriftsinnleggene dine er veldig fristende og inspirerende :)

Ønsker deg en herlig førjulstid!

Maria HD

07.12.2015 kl.12:52

maria_h_d@hotmail.com

Flære treningstips om evt forskjellige øvelser som er skadeforebyggende som passer til folk med forskjellige skader, evt i hofter, bekken, skuldre etc.

Flære tips om å få bedre motivasjon til både sunt kosthold og variert trening.

Hadde vært kjekt å vite om dine synspunkter/opplevelser om forskjellige dietter og "typiske kjerringråd" innen trening.

- maria

Stine Karlsen

07.12.2015 kl.13:00

Hei!

Jeg må helt ærlig si at i utgangspunktet leser blogger, men din blogg må jeg bare innom et tur daglig. Sånn har det vært hver dag i litt over et år nå. Dette er fordi jeg syns du skriver veldig bra og du skriver om ting jeg interesserer meg for.

Jeg er en helseentusiast selv, og setter derfor veldig pris på innleggene dine om trening og alle oppskriftene du legger ut. Du er en stor inspirasjonskilde for meg :) I tillegg har jeg lyst til å ta personlig trener utdanningen selv, noe som gjør at jeg ser veldig opp tid deg.

stine-karlsen@live.no

God jul!

Tine

07.12.2015 kl.13:43

Elsker tips om sunn mat som også er vanlig mat, eks smoothier, grove horn ol. Synes det har tatt litt av på andre blogger mtp oppskrifter som ruinerer deg fordi de har så mange spesial ingredienser.

Også veldig glad i innlegg om motivasjon til trening i hverdagen som passer for de med liiiitt travle liv ;)

Linda Pettersen

07.12.2015 kl.13:48

Ønsker flere juleoppskrifter. Både sunne og ikke så sunne oppskrifter på kaker og lignende :D

Nina Nowotny

07.12.2015 kl.13:53

Hei Nora!

Det som du kanskje kunne ha skrevet litt meir om no framover, er kjappe og sunne snacks til alle oss studenter som les til eksamen! Personlig har eg holdt på me eksamenslesing i fire uker no, og da går det ofte i smågodt eller potetgull..... Så det hadde vært veldig bra:D Bruker ofte bloggen din når eg skal lage meg middag, så da hadde det vør kjekt med raske, sunne snacks, hihi!

kaja

07.12.2015 kl.14:03

for en herlig kalendergave! Jeg liker veldig godt sunne og forholdsvis billige oppskrifter på middager! Hilsen treningsinteressert student som kan bli flinkere på å spise variert

kajajossing@live.no

Caroline

07.12.2015 kl.14:12

Det jeg setter mest pris på å lese om her på bloggen er at du ikke legger skjul på hvem du er. Du har fortalt at det har vært en forandring for deg å legge på deg nå som du har blitt gravid, og du var også åpen om at du slet med å være tilfreds med kroppen utenom konkurransediett blant annet. Det står det stor respekt av :) jeg likte det også da du skrev at kjæresten din ikke engang visste hva bloggen din het. Det vil si at du klarer å ikke la bloggen styre over hele livet ditt, samtidig som du desidert er min favorittblogger.

Stå på videre og lykke til :)

Elisabeth

07.12.2015 kl.14:42

Jeg har fulgt bloggen din så lenge jeg kan huske, og det jeg synes er mest interessant å lese om er forskjellige sunne matoppskrifter, også synes jeg det er kjekt å lese om hvordan du har det for tiden! Både når det gjelder at du er gravid og ellers. Ellers er det jo en grunn for at jeg er innom bloggen din hver dag; Jeg synes den er super! <3

elis-ta@hotmail.com

Lotte Lise Helgesen

07.12.2015 kl.14:50

Jeg syns bloggen din har et veldig bra innhold av forskjellige ting, og dette er noe jeg setter veldig stor pris på i en blogg! Det som fanger meg mest er forskjellige treningsøvelser, hverdagsinnlegg og matoppskrifter. Rett og slett en liten blanding av alt, og det er akkurat det du har i din blogg!:-) Vil ikke kalle dette et ønske, men mer en idè til hva du kan blogge om. Det er time og time´s innlegg. Dette er dog noe krevende, så passer seg til dager man virkelig har tid til det. Alt må ikke dokumenteres direkte time fra time, men hvordan en vanlig hverdag for deg er. Der vi lesere blir tatt med på en fks. en treningsøkt, hva som er i handlekurven din, middagsplaner osv:-) Ellers, hva man finner i ditt kjøleskap er interessant fordi det kan gi inspirasjon,og ting man ikke visste om deg er alltid en slager<3

lotte_lise10@hotmail.com

Mari

07.12.2015 kl.14:53

Du er allerede veldig flink når det gjelder det jeg setter mest pris på når jeg leser såkalte "treningsblogger" - nemlig konkrete øvelser med forklaring, hva øvelsen gjør og ikke minst bilder. Fortsett med det :-)

Jeg vet du brenner for det du driver med, og det å lese nettopp dine synspunkter på ting som det er stort fokus på i media er også veldig fint.

Ting kan ofte bli framstilt helt feil i media, og folk mener og synes i hytt og pine.

Da synes jeg faktisk det er greit å høre det fra noen jeg har lest bloggen til i flere år, og som jeg derfor vet har god peiling :-)

Lene

07.12.2015 kl.14:56

Jeg liker å lese om hverdagen din, hva du trener og tips til oppskrifter på sunn mat! Det er også kjekt å høre dine tanker om kosthold og hvilke produkter du anbefaler - både treningstøy, mat- og drikkevarer. Ellers hadde det vært gøy om du kunne dele flere styrketreningsprogram med fokus på ulike muskelgrupper, f.eks. program som har fungert for kundene dine. Kanskje det er noe du kan starte opp med på nyåret? Det er da jeg setter ekstra stor pris på nye treningsprogram!

Linn

07.12.2015 kl.15:17

Liker bloggen din som du har den - og liker spesielt når du viser gøye øvelser og ting man kan ha i et treningsprogram :) elsker å løpe - så kjekt med tips til øvelser for å bedre kondisjon og morsomme intervaller :)

lhtorsvik@gmail.com

Marte

07.12.2015 kl.15:18

Syns du allereie er innom alle kategoriane, men glutenfri bakst, kordan mestre øvelser (feks pullups, knebøy) bedre og kvardagslivet er veldig kjekt :)

Iselin

07.12.2015 kl.15:25

Synes du blogger om det meste, spesielt glad i oppskriftene du legger ut! :)

Ingvild

07.12.2015 kl.15:28

Jeg synes bloggen er bra som den er, og at du har en god blanding av ting du tar opp i bloggen! :)

Anette

07.12.2015 kl.16:07

Jeg setter spesielt pris på gode oppskrifter på sunnere mat og bakst, og nå også det du velger å dele om den kommende sjefen i huset :) liker blandingen, men gjerne enda mer oppskrifter og oppdateringer angående hus/graviditet/personlig.

Tina

07.12.2015 kl.16:49

Jeg liker veldig godt at du legger ut øvelser! Det hadde vært supert om du kunne vise oss øvelser hvor du bruker strikk, og øvelser som kan brukes til oppvarming! :-)

Signe Solli

07.12.2015 kl.16:49

Jeg vil se mer av sunn bakst, gode alternativ for søtsaker og treningsvideoer som viser dine favorittøvelser for hver kroppsdel:)

Eirin

07.12.2015 kl.17:10

Jeg vil gjerne se mer av forskjellige øvelser for hele kroppen. Øvelser som alle kan gjøre. Jeg har lyst til å se treningsøkter/øvelser som vi som ikke har tilgang på Treningssenter også kan gjøre. Ikke alle er gamle nok, eller har råd. Digger bloggen din, og vil også se mer av sunne middagsoppskrifter! :-)

anbjørg

07.12.2015 kl.17:11

Jeg liker veldig godt når du legger ut sunne oppskrifter, og deler treningsøktene dine og treningstips!! Begge deler gir masse inspirasjon :D

Marianne

07.12.2015 kl.17:13

Det jeg liker aller best er dine treningstips! Har selv prolaps i ryggen, så jeg har tett fulgt dine treningsprogram og strategier siden. Mange av de tipsene du kommer med har også hjelper meg godt på vei. Mer av det, med andre ord :-D Ha en fin uke!

Malene

07.12.2015 kl.17:41

Kroppens forandringer og om tankene dine endrer seg noe nå under graviditeten!

Frida

07.12.2015 kl.17:54

Det jeg setter mest pris på er at du viser godt hvordan man skal gjennomføre alle øvelsene du viser. Hvis det er en ny øvelse jeg ikke har prøvd før, er det veldig greit å få en ordentlig innføring før man prøver seg selv! Ellers hadde jeg sikkert ikke turt engang, haha!

I tillegg setter jeg veldig pris på at du viser at sunne matvaner ikke innebærer å spise minst mulig og utelukke den typiske "usunne" maten helt fra kostholdet!

Det jeg ønsker mer av er flere vegetarretter! :D

Emilie

07.12.2015 kl.17:57

Jeg vil gjerne at du skriver et innlegg om deg selv! Hvem er Fitnessnora? :-) Et innlegg hvor du forteller litt om hvorfor du startet bloggen, forteller om dine treningserfaringer, opp og nedturer osv.

Ha en fin dag <3 Du gjør virkelig hverdagen min!

Ingrid

07.12.2015 kl.18:18

Liker godt innlegg med treningsøvelser og liker god oppskriftene dine!

Linda

07.12.2015 kl.18:57

Hei! :) Er veldig glad i oppskriftene dine, så bare fortsett med det du, så er jeg fornøyd :) God tur til Gran Canaria! :-)

Ingrid H

07.12.2015 kl.19:22

Jeg setter veldig stor pris på julekake-oppskrifter og glade og positive innlegg! :-)

Du skriver veldig bra!

ingrid_h99@yahoo.no

Veronika

07.12.2015 kl.19:30

Jeg synes bloggen din er en av de beste "treningsbloggene", men hadde vært spennende å lese litt flere hverdagslige og personlige innlegg. Vil bli bedre kjent med hvordan du er som person! Kanskje litt om når og hvordan du fikk interessen for styrketrening, hva var motivasjonen din da? Hadde også vert spennende å høre mer om graviditeten og tanker rundt den. Og hva med ett innlegg der du får kjæreste, venner og/eller familie til å skrive 5 setninger om hva som er typisk deg? :)

Charlotte

07.12.2015 kl.20:04

Din sunne holdning til trening og kosthold! 💪🏼

Mer av hverdagstrening, hverdagsmat og lykke. Jeg blir glad og insipirert av å lese bloggen din!

Sigrid

07.12.2015 kl.20:14

Liker hvordan du kombinerer innlegg med oppskrifter og treningstips.

Jeg vil gjerne ha flere alternative og varianter av de typiske base-øvelsene. En gang i blandt er det både gøy og deilig å kunne bytte på litt, og da er det bra med mange øvelser å ta av :)

Ingrid

07.12.2015 kl.20:41

Liker veldig godt måten du blogger på nå, men hvis det er noe spesielt jeg skal sette fingern på kunne jeg gjerne tenkt meg mer personlige eller "tanke"-innlegg så vi kommer deg enda nærmere. Ellers er jeg veldig fan av alle treningsinnlegg, samt sunne oppskrifter!

Du er superflink :D

ingridskudal@hotmail.com

Jannicke

07.12.2015 kl.20:43

Gjerne skriv mer om trening og graviditet. Det er interessant å høre om :)

Lisa

07.12.2015 kl.20:44

Liker bloggen din er så hverdagslig, og hvordan man kan kjenne seg igjen! Må gjerne skrive mer om enkle tips til hverdagen og treningen, tips til hvordan å kombinere jobb/studier og trening. Gode treningstips er alltid kjekt, og noen eksempel på treningsprogram/økter enten fullkropp eller fordelt hadde vært kjekt å fått - hadde vært supert med litt inspirasjon til nytt program til etter nyttår! :)

Maria

07.12.2015 kl.20:53

Kjempefine gaver denne gangen også! Questbar med cookie & cream har nok blitt manges favoritt. Syntes det er kjempefint at du deler ut sunne gaver med HERLIG smak. Har aldri prøvd ostekakemiksen, men har alltid hatt lyst til å prøve den etter at du skrev om den på bloggen for en stund siden! Jeg tror nok at de sukkerfrie versjonene av matvarer ønskes av mange av leserne dine; det hadde nok passet perfekt med Questbarer (sukkerfrie og proteinrike) ,kanskje også kaffe eller te! Det sukkerfrie sjokoladepulveret i luke 1 høres jo veldig fristende ut! Tror også magasiner som Det Nye, Kamille Puls og Shape Up er veldig populære blant leserne dine! Produkter som nøtter eller peanøttsmør blir jo sikkert spist av flere av leserne dine, samt gir de litt julestemning! Kanskje et styrkeprogram hadde vært nytting! Syntes det er veldig motiverende å høre om hvilke styrkeøvelser du utfører på trening!

Håper denne var nyttig!

mariasaa@live.no

eirin

07.12.2015 kl.21:12

jeg ønsker å se flere mat-tips, frokost, snacks, lunsj, middag, dessert, julekos ogsåvidere! du har så mange gode oppskrifter og ønsker flere av disse :)

Marie Wegge

07.12.2015 kl.21:54

Det jeg kunne tenkt meg er forslag på raske helkroppsprogrammer :) Ble mamma selv for 3 måneder siden, og man må plutselig være litt kjappere på trening når man er matstasjon ;)

rixt

07.12.2015 kl.22:17

De supre oppskriftene dine :)

Malin

07.12.2015 kl.22:31

Hei jeg liker bloggen din kjempe godt og er selv veldig intrisert i trening og helse å lurte på om du hadde noen mat tips og trenings tips til Og bli tynn fort :)

Sliter med vekta mi:(

Hanne

07.12.2015 kl.22:35

Skulle gjerne sett mer av hverdagen din, og ikke minst oppussing! :D Og ellers smarte tips og forslag innen mat og trening!

Julie

07.12.2015 kl.23:51

Jeg synes det hadde vært gøy med litt mer hverdagslige innlegg. Ellers er jeg veldig glad i oppskriftene dine :)

Eva

08.12.2015 kl.01:52

Jeg digger slike gaver; fortsett med de flotte innleggene dine, øvelser, tips og triks til både trening og malaging. Personlige erfaring som du deler er også kjekt, det viser at du har utfordringer slik som alle andre og at du er en jordnær person. Takk for at du er du Nora 💗

Det jeg kunne tenkt meg er foamruller, kalenderbøker, Questbar, aminosyre, prottis, cla, sukringold ol 😄

Det jeg gjerne kunne tenkt meg innlegg om er brystforstørrelse, bivirkning, erfaring, mht trening ol.

Gjerne også om veien fra start til nå om oppbygging av kropp til atletisk fitness og bikini. Samarbeid partner, støtte og coacher du vil anbefale 👌🏻😁👍🏻

skytten188@hotmail.com

hanne

08.12.2015 kl.09:02

blir alltid så inspirert av alle mat-oppskriftene du kommer med, så for min del får jeg hvertfall aldri nok av dem :)

hanvaadal@gmail.com

Eirin Kvikne

08.12.2015 kl.09:04

Kjempefine gaver!

Du er veldig flink til å dele gode oppskrifter, så det håper jeg du fortsetter med! Hadde vært kjekt å lese litt personlige innlegg også :) Kanskje skrive litt mer om synet ditt på forskjellige dietter og forholdet mellom et balansert&variert kosthold og trening! Du er veldig inspirerende!:)

eirinfk@hotmail.com

08.12.2015 kl.12:02

Setter pris på oppskrifter :-)

Marthe

08.12.2015 kl.12:58

Jeg kunne også tenke meg fler øvelser for hjemmetrening, og fler oppskrifter! Elsker oppskriftene dine, du lager så mye spennende og godt :) Kunne du evt. også laget et eget innlegg om det å trene seg opp igjen etter skade? Jeg skadet korsryggen på samme tidspunkt som du skadet ryggen, og det var så mptiverende for meg å se deg jobbe deg oppover igjen. Fikk jo noen tips som jeg også brukte og ble bra selv den gangen, men kanskje fler kunne hatt nytte av at du la ut enda fler av de alernative øvelsene du brukte?

Siri Røiseth

08.12.2015 kl.15:34

Jeg får aldri nok av enkle oppskrifter på sunn og god mat og snack :D :D :D

Hilsen Siri (siri.roiseth@mail.com)

Cecilie

08.12.2015 kl.16:19

Syns det er veldig kjekt mår du tipser om øvelser, men det er kanskje ikke såå lett nå når du har mye annet på gang :-) Liker også tips til lette, sunne måltider og snacks :-)

Maria

08.12.2015 kl.18:26

Hei! :) Kunne veldig tenkt meg litt tips om flere gode treningsøvelser.

Hadde også vært kjekt med flere enkle, gode og sunne oppskrifter (Skjønner at det er vanskelig akkurat nå da...). Men er egentlig ganske fornøyd med innholdet på bloggen slik det er idag også jeg :)

Silje

08.12.2015 kl.18:31

Gode øvelser i slynge og sunne oppskrifter på desserter 😉

Berit

08.12.2015 kl.18:41

Som tips til hva du kunne hatt mer av er kanskje du kunne kommet med noen tips til enkle øvelser man kunne gjort hjemme uten for mye utstyr. En annen ting er oppskrifter på enkle middager som er enkle å fryse ned også bare tine opp i full fart.

Håper det kan være til hjelp😊

Nadine

08.12.2015 kl.19:10

Hei!

Jeg syns alt du skriver er interresant, og ikke minst varriert! Du er veldig flink til å komme med tips, oppskrifter, treningsøvelser osv, det er herlig og noe som inspirer meg veldig. Kan ikke spesifisere noe spesielt jeg ønsker mer av, dette er din blogg og du deler det du selv ønsker. Det er da det blir best. Når du skriver om det du har lyst til. Håper alt er bra med deg, lykke til videre i svangerskapet, gleder meg til å følge dere videre! God jul

08.12.2015 kl.19:41

Digger bloggen din!

ville elsket å hatt enda mer sunne oppskrifter på søtsaker!

kristinealm@gmail.com

Thea Bjerke

08.12.2015 kl.20:01

Hei :)

Det jeg liker best med bloggen din er at du har så sunne verdier. Du er en stor inspirasjon på alle måter og et sunt forbilde. Du har en fin balanse med både oppskrifter, treningstips, hverdagsbilder og masse godt humør som smitter over :) Jeg håper at du fremover skriver litt om hvordan du syntes det er å være mamma - både negative og positive opplevelser!

Klem fra meg

Guro

08.12.2015 kl.21:01

Blir alltid inspirert av de styrkeøvelsene du deler, så gjerne mer av det :-)

Hannah

08.12.2015 kl.22:37

Bloggen din er utrolig bra, og du er kjempe flink med mat og trening! Det jeg gjerne vil se mer av er julebakst :)

Maja

08.12.2015 kl.23:19

Du har en veldig fin og gjennomført blogg! Jeg liker at du deler oppskrifter på forskjellige typer mat! Det er liksom ikke bare bakst eller kun middager. Fortsett slik👍🏼

Jeg kunne tenke meg at du blogger litt mer om treningen din. Kanskje tipse om gode øvelser feks. Stå på!😃

Lene-Marie Røstad Sunde

09.12.2015 kl.08:26

Hei. Jeg vil gjerne se mer av hverdagslige ting jeg. Litt sånn helt vanlig "kjedelig" blogging ;) hehe.. Nå i denne oppussingsfasen dere er i er det jo morro å få se litt mer av det! :) Til tross for at det er en treningsblogg ;)

Ha en fin dag!

Åshild

09.12.2015 kl.09:21

Gjerne tips om slyngetrening! Takk for masse bra inspirasjon! ;D

Elise

09.12.2015 kl.10:46

Oppskrifter på enkle middager og snacks!

elisesbaadal@gmail.com

Henriette SR

09.12.2015 kl.12:56

Jeg synes det er veldig artig når du deler middagsoppskrifter o.l. Det gir så mye inspirasjon!

Liker veldig godt på at du deler oppskrifter på sunnere alternativer av ting. Håper du fremover kan dele enda mer av eksperimenter på kjøkkenet fremover. Blir så inspirert!

Synes også det er veldig koselig med innlegg hvor du prater litt om graviditeten. Da føler jeg man blir enda bedre kjent med deg :)

Silje

09.12.2015 kl.16:55

Flere sunne julekaker 😁

Jane

09.12.2015 kl.17:43

Det er kanskje ikke så interessant for alle men vil gjerne se øvelseforslag for bekken ( gravid selv nå og syns det er litt vanskelig å finne på nett) og spesifikke magefølelsen, leser bare om hvilke øvelser en ikke burde gjøre.

Ha en fin førjulstid videre :)

09.12.2015 kl.19:23

Elsker bloggen din!

Liker spessielt godt når du skriver dine tanker rundt kropp, trening og sosialt press.

Karen Vms

09.12.2015 kl.21:05

Liker veldig godt innlegg med oppskrifter og ulike øvelser :)

Henrikke

09.12.2015 kl.21:33

Jeg setter pris på at du er ærlig og deler mye og variert :) Liker spesielt innleggene om treningsøkter, oppskrifter og selvfølgelig de flotte bildene av Guapo!

Takk for masse inspirasjon!

09.12.2015 kl.22:10

Hei! jeg er en fast leser her på bloggen, og har vert det en god stund. Jeg ville gjerne likt å sett mer av ditt hverdagsliv, kanskje mer om deg selv! :)

God tur til gran canaria! Kjenner jeg er en smule sjalu hehe..

Lisa.ueland@icloud.com

Marie

10.12.2015 kl.17:40

Elsker bloggen din og at du kommer med å mange fine treningstips og oppskrifter! Hadde vært veldig fint men litt grundigere forklaring (og bilder) av øvelser ikke alle kjenner til :) Det er ikke alltid jeg skjønner meg på øvelser som f.eks. "Good Morning" ;))

Erica

12.12.2015 kl.12:42

Liker veldig godt når du er personlig og ærlig, så vil gjerne høre mer om hvordan du har det generelt, og i forhold til den diagnosen du tidligere fortalte litt om. Men selfølgelig bare om det er noe du faktisk har LYST å skrive om. Det er det viktigeste :)

Ugla

12.12.2015 kl.21:26

Jeg liker best å lese om dine kreative evner på kjøkkenet og oppskrifter du legger ut. Får mye inspirasjon fra deg! :)

Lena Marie

13.12.2015 kl.18:15

Jeg liker godt å lese oppskrifter og tips til treningsøvelser. Et tips er jo f.eks å lage innlegg om en bestemt øvelse, hvorfor den er bra/dårlig, hvordan man gjør den riktig osv :) Produktanbefalinger hadde også vært gøy å lese om! Ellers har du en veldig bra og variert blogg, jeg elsker den!

lenaqueeen@hotmail.com

Skriv en ny kommentar