hits

Grove vafler på gråtorsdag

26.11.2015 - 20:31 4 kommentarer

Etter dagens treningsøkt var jeg skrubbsulten, og heldigvis sto vaffelrøra klar i kjøleskapet. Den ble laget tidligere på dagen, for jeg kjente tidlig at dette var en sånn dag hvor jeg ville ha noe ekstra godt til kvelds. Da er det nesten ingenting som passer bedre enn vafler, denne varianten er grov og metter lenge. For å lage vaflene trenger du følgende ingrediense:

5 dl skummet melk

2 egg

150 g havregryn

50 g fibra fullkornsmel ( kan erstattes med annen type mel)

3 ss sukrin

1 ts bakepulver

1/2 ts kardemomme

2 ss smør

Visp eggene lett sammen med sukrin, før du heller melken i bollen. Tilsett resten av ingrediensene, og rør inn smeltet smør til slutt. Stek i vaffeljern, enten med smør eller med spray fra PAM. Denne oppskriften er så god, uten tvil min favoritt på grove vafler. Av topping kan du velge det du vil, etter bildene ble tatt hadde jeg også ost, vaniljekesam og syltetøy på noen av platene. Perfekt kveldskos synes jeg, det er så lett å velge sunnere kos hvis man bare bruker fantasien litt.

Innlegget inneholder sponsede lenker


Så tenkte jeg helt til slutt å tipse dere om at det er Gråtorsdag i dag! Som de fleste kanskje har fått med seg er jo den store handledagen Black Friday i morgen, og Gråtorsdag er altså opplading til denne. Tilbudene i morgen varer så langt lagrene rekker, så det kan være lurt å være tidlig ute for å sikre seg favoritene sine! Det får dere altså anledning til på denne Gråtorsdagen, og ved å klikke på bildet under kommer dere til tilbudene. 4 kommentarer

Silje Moen

26.11.2015 kl.20:37

disse må prøves!

Hilde

26.11.2015 kl.21:02

Nom nom! De ser gode ut. Jeg må prøve å lage de i helgen. :)

Elisabeth Holm

27.11.2015 kl.00:03

Åååååå, de ser nydelige ut <3

27.11.2015 kl.16:16

Ser veldig gode ut! Bra å se at dere treningsbloggere begynner å bruke mer grovmel i baksten , for er det noen som tåler karbohydrater så er det jo dere som trener mye!

Skriv en ny kommentar