hits

Ukens første

25.11.2015 - 18:24 8 kommentarer

Det er alltid like godt å komme tilbake på gymmet etter noen dager ferie synes jeg! Det merkes virkelig at kroppen har godt av det, pluss at jeg har mye overskudd etter den lille ferien til Krakow. Ettersom det er onsdag allerede og jeg kun har fått inn ei økt betyr det at jeg må henge i resten av uka, nå er det jo faktisk ikke lenge igjen til julaften!  Men selv om jeg har litt å ta igjen denne uken så ser jeg jo at dere er flinke og står på, så jeg skal nok komme sterkt tilbake innen uka er omme! Under dagens økt sto baseøvelser i fokus, for å få brukt hele kroppen. Knebøy, markløft, og pushups var blandt øvelsene jeg tok - og sistnevnte begynner faktisk å bli skikkelig tung! Så skal det jo heldigvis kjennes at man har trent også, og det kommer jeg garantert til å gjøre i morgen.

Trening i nytt favoritt-sett fra Craft, genser finner dere her og tights her. Sko fra Reebok her. (sponsede lenker)Etter trening ventet påfyll av den beste frukta i hele verden og en Questbar. Perfekt mat i farta! Nå venter nemlig håndballkamp hvor jeg skal heie så høyt jeg bare kan. Jeg har forresten blitt intervjuet igjen angående trening og graviditet, jeg synes det er så gøy stille opp på slike ting. Forhåpentligvis får det flere gravide til å trene enda litt mer, da er målet mitt nådd. Hvis dere vil lese den er det bare å klikke på bildet under, selv elsker jeg tittelen!

Ha en super onsdag da dere!

8 kommentarer

Lise

25.11.2015 kl.18:32

Mm... Den beste questbaren! Hvor ofte spiser du det? Er det for mye å spise hver dag dersom man ikke spiser mer kalorier enn man trenger? Setter stor pris på svar :)

Kristin

25.11.2015 kl.19:23

Spreka altså. Eg slutta å trene med vekter i 6 månad. Frå den perioden gjekk det mest i løping. Dritkult at du løftar og står på. Forundrar meg ikkje at du held fram til fødestua, og der ventar den største styrkeøkta av dei alle. Lykke til. Du er vakker.

Springerinneklem

25.11.2015 kl.20:54

Var det noen som sa blåhval???? 🐳

Ida

25.11.2015 kl.21:17

Anonym, har du ikke noe pent å si, så holder man kjeft.

Du stråler, Nora! Og jeg syntes du ser fantastisk ut! :-)

25.11.2015 kl.21:40

Litt gravidhumor må man ha. Nora tar en spøk.

25.11.2015 kl.22:19

Du ser så sterk ut!! Er spesielt imponert over lårmuskulaturen!!!

Charlotte

26.11.2015 kl.13:50

Stå på med treningen :)

Har en liten prinsesse på 2 mnd, jeg trente som du hele veien til fødestuen :P En har så ufattelig mye igjen for det i ettertid. Kom meg raskt igjen etter fødsel og er så glad for all treningen jeg fikk til i svangerskapet :) Ha en strålende dag og nyt tiden frem før lille melder sin ankomst.

Kristin Antiveros

26.11.2015 kl.18:10

Du er virkelig inspirerende og flott Nora! Creds til deg som er SÅ sprek nå som du er gravid! <3 Du stråler :-)

Skriv en ny kommentar