Fredag & tacopai

Fredag er den store tacodagen, men kanskje dere skal prøve å bytte ut den tradisjonelle varianten med en tacopai? Det er jo alltid gøy å prøve nye retter, selv om denne har en smak alle vil kjenne igjen. Tacopai er nemlig utrolig godt, og kjempeenkelt. For å lage bunnen har jeg brukt disse ingrediensene:

5 dl havremel/havregryn

1 dl mandelmel

2 egg

1 dl vann

En klype salt

Rør alt godt sammen, og jobb litt med deigen slik at den er lett å forme. Fordel i en paiform, husk å klem godt ut i kantene. Sett inn i ovnen på 220 grader i ca 10 minutter. I mellomtiden lager du fyllet, som består av karboadedeig, purreløk, paprika og litt presset hvitløk.  Her kan du selvfølgelig bruke flere typer grønnsaker hvis du ønsker det. La det steke seg sammen før du tilsetter tacokrydder og 3 ss creme fraishe. Fordel alt i den ferdigstekte bunnen, topp med ost og sett inn i ovnen igjen. La det stå i ca 15 minutter, eller til osten har smeltet. Så er retten klar til servering!



Riktig god fredagskveld alle sammen♥

6 kommentarer
    1. Nam, dette hørtes utrolig godt ut! Prøver å gjøre noen middager til vegetarmiddager, så denne tror jeg jeg skal prøve ut med bønner i stedet for kjøttdeig 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg