Pizzaomelett

Selv om jeg spiste pizza to ganger i helgen fikk jeg utrolig lyst på det i dag også. Da er det fint med muligheter til å gjøre det på en sunnere måte! I dag gikk jeg derfor for pizzaomelett, det er superenkelt og smaker godt. Start med å piske 3 hele egg sammen med litt hvitløkssalt og sukrin om du ønsker. Stek som en tynn omelett i panna, og skli den over på et bakepapir. Dette er pizzabunnen som du topper med akkurat det du ønsker. Jeg smurte den med litt grønn pesto, men du kan også bruke tomatpure eller sukkerfri ketchup om du ønsker. Som fyll brukte jeg 100 g kalkunskinke, 30 g sopp, 30 g cherrytomater og 40 g purreløk. På toppet fordelte jeg 40 g revet mozarella – og satte i ovnen på 200 grader i 20 minutter. Fyllet kan du selvfølgelig være så kreativ med, for å lage din helt egen variant!

Mens du venter på at den skal bli ferdig og osten har smeltet kan du lage en god salat som tilbehør. Her brukte jeg isberg, ruccuola, cherrytomater, purreløk, agurk, paprika og fetaost. Da gjenstår det bare å si velbekomme, for denne retten er utrolig god!



8 kommentarer
    1. Nam! Dette så kjempegodt ut 😀 men pleier du alltid å veie grønnsakene dine som sopp, løk o.l.?:)

    2. Andrea: nei, veier aldri når jeg spiser selv 🙂 men når jeg lager oppskrifter jeg vet skal på bloggen får jeg som regel spørsmål om det, så da veier jeg ofte opp for å skrive i oppskriften 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg