hits

Stpotetgrateng med kylling

Endelig var det fredag igjen! Da er det som alltid p tide med noe ekstra godt til middag, og denne gangen har jeg en god gammel favoritt til dere. Stpotet kan brukes til det aller meste, og denne gratengen er fantastisk god. For lage bunnen trenger du flgende:

900 stpotet

200 g havregryn

3 egg

Salt/pepper

Kok stpotet eller prikk huller i den med gaffelen og ha i mikroblgevnen i 10-15 minutter. Den skal bli s myk at den kan moses med stavmikser. Fjern skallet fr du moser den sammen, og srg for at det ikke er igjen noen klumper. Tilsett resten av ingrediensene og rr godt. Fordel i stor paiform/ildfastform og sett i ovnen p 200 grader i ca 40 minutter. I .mellomtiden har du god tid til lage fyllet.


Nr det kommer til fyll er det egentlig bare fantasien som setter grensene. Du kan egentlig velge akkurat hva du vil, men jeg er veldig glad i kylling og avocado sammen med stpotet. Derfor ble det flgende

3 egg

600 g kylling

1 rdlk

1 liten brokkoli

1 avocado

Mozarella

Stek kylling i panna sammen med krydder, jeg brukte hvitlkssalt og chili. Kutt opp rdlk og brokkoli som du tilsetter i pannen mot slutten av steketiden. Pisk egg i en bolle fr du har den stekte kyllingen og grnnsakene oppi. Ta ut bunnen fra ovnen og fordel blandingen jevnt over hele. Skjr opp en avocado som du fordeler p toppen, og strr ost over til slutt. Sett inn i ovnen igjen i ca 20 minutter eller til osten har smeltet.


Server gjerne med en stor salat og hvitlkskesam til! Denne holdt til fire sultne jenter, og anbefales av alle sammen. Ha en strlende fredagskveld alle sammen♥

2 kommentarer

Ser helt fantastisk ut, skal prves:)

Denne tror jeg faktisk jeg skal prve idag :) takk for oppskrift

Skriv en ny kommentar

bloglovin Matprat