hits

Utetrening i sola

16.08.2015 - 21:25 2 kommentarer

 I dag har det virkelig vært sydentemperaturer her i Trondheim. Med så fint vær ute skjønner jeg godt om folk ikke har lyst til å gå inn på et treningssenter for å svette. Det kan man jo fint gjøre ute i sola! Enten du går fjelltur, løper eller sykler får du hjertepumpa skikkelig i gang. Du kan også trene enkel styrketrening ved hjelp av bare et strikk. Noen av mine favoritter ser dere på bildene under, her får man trent hele kroppen!  

Denne øvelsen trener den øvre delen av ryggen, og utføres ved å holde strikken ut forran deg. Trekk armene ut til siden med så strake hender som mulig.

Topp fra Better Bodies / Shorts fra Craft / Treningsstrikk fra Abilica (sponsede lenker) 
Knebøy kan du ta med kroppsvekt, eller med strikk rundt beina for å få litt ekstra motstand. Her holder jeg fokus på å presse knærne ut i mot stikket gjennom hele øvelsen. Surr gjerne strikket dobbelt/trippelt for å få rett motstand.
For skuldrene kan du trene upright rows. Stå på stikken og trekk det opp til haka, før du senker ned igjen og gjentar øvelsen.

Stående roing kan du også trene med stikk, motstanden bestemmer du ut i fra hvor langt ned på strikken du holder. Hold en rett rygg, og husk å la albuene gå tett inntil kroppen.Håper det ga litt inspirasjon til trening utendørs, det er jo så godt å svette ute i varmen!

2 kommentarer

Linda

17.08.2015 kl.20:23

Nå vet jeg hvordan morgendagens økt skal bli :)

Fitnessnora

18.08.2015 kl.10:54

Linda: herlig! God økt :)

Skriv en ny kommentar