hits

Kremet fullkornspasta med laks og reker

Denne retten ble en supersuksess! Jeg lager ikke pasta s ofte, men det er det jo ingen grunn til. Det er s enkelt, og man kan lage mange fantastiske retter med det. Hvis en ikke er s glad i sjmat kan man selvflgelig bytte ut laks og reker med kylling, men jeg synes denne kombinasjonen ble helt fantastisk. Dagens middag er faktisk en av de beste mltidene jeg har spist p lenge, og jeg er overlykkelig for at jeg lagde s stor porsjon. Denne oppskriften holder nemlig til fire personer, her i huset er vi er bare to s n har jeg lunsj i morgen ogs. For lage denne oppskriften trenger du:

500 g fullkornspasta

500 g laksefilet

200 g reker

2 sjarlottlk

250 g plommetomater

1 kinesisk hvitlk

1 boks creme frache lett

1 dl vann

Salt

Pepper

Basilkum

Kok pasta etter anvisning p pakken. Skjr laksefilet i passende store biter og stek i panna sammen med finhakket lk. Srg for at laksen er gjennomstekt fr du tilsetter tomater og reker. Jeg brukte enkelt og greit reker i lake denne gangen, kanskje ikke helt det samme som ferske men det ble utrolig godt likevel! La det surre litt sammen fr du tilsetter boksen med creme frasche. Tilsett vann etter nsket tykkelse p sausen, jeg brukte ca. 1 dl i dag. Smak til med salt og pepper, og finhakket basilikum. Retten tler ganske mye krydder etter min mening, men dette justeres etter egne smakslker.







5 kommentarer

Hei fine Nora!

Du lager s mye spennende mat! Kan du skrive litt om hvilke filosofi du har i forhold til mat? Ser du bruker mye "vanlige" melsorter, havregryn osv og lager mye som ser veldig velsmakende og deilig ut :) Teller du makroer? Flger du sunn fornuft eller flger du et spesielt opplegg?

Har lest bloggen din litt av og p, men vender stadig tilbake for inspirasjon, og da spesielt p kjkkenet! Takk for super blogg :) Ha en fin dag videre :)

Dette s utrolig godt ut! M prves :)

Fullkornspasta er kjempegodt og mettende, s denne oppskriften m jeg prve en dag! Er veldig glad i laks, s det er kjekt kunne prve en ny variant av tilbehr. Og en slik rett er sikkert digg ha som lunsj dagen etterp!

Har spist fullkornspasta en gang og da smakte den grovmjlsgraut (var ikke for mye kokt) s hvilket merke/produsent bruker du?

Nam, dette var kjempegodt! Jeg hadde ogs oppi en halv squash! Det passet fint til, og da trengte jeg ikke ha i noe ekstra vann heller :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Matprat