hits

Smaken av sommer

21.07.2015 - 17:39 3 kommentarer

Noe av det aller beste jeg vet er norske jordbær. Det er absolutt ingenting som slår smaken av de søte bærene, og i mine øyne er det ingenting som smaker mer av sommer I dag slo vi på stortromma når det kom til kos etter tur, og kjøpte absolutt alt vi hadde lyst på. Moreller, vannmelon, jordbær, vaniljekesam og Dream is med mangosmak. Det er første gangen jeg prøver denne isen, men den var ufattelig god så det blir ikke den siste!  Resten av tirsdagssnacksen var virkelig god den og, sommerkos på sitt beste.

Lenkene i innlegget er sponset


Så tenkte jeg bare å tipse dere om noen av de utrolig kule nyhetene som har kommet inn i nettbutikken hos X-life! Spesielt Adidas har kommet med mange freshe plagg til en rimelig penge. Nå er det også kampanje som gir 200 kroner i gavekort hvis du handler for over 800 kroner. Det tilbudet gjelder bare i dag og i morgen hvis dere vil benytte dere av det. Mine favoritter akkurat nå ser dere her:

T-skjorte finner du her / Lang singlett her / Treningsjakke her / Treningssko her / Shorts som kan brukes på begge sidene her / Løpesko her


Gjerne del deres beste tips til sommerkos i kommentarfeltet også 

3 kommentarer

Vivel S

21.07.2015 kl.17:47

Så flott blogg du har! Ønsker deg en fortsatt fin dag <3

Julia Sofie

21.07.2015 kl.18:47

Jeg er og gla i norske og søte jordbær om sommeren:) jeg har bare smakt den bringebær isen, utrolig god og frisk den også:)

Fitnessnora

21.07.2015 kl.21:01

Julia Sofie: den har ikke jeg smakt enda, men nå må jeg prøve den også :)

Skriv en ny kommentar